עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הורדתי MONKEY BALL ושמתי בתיקיית הAPP בITUNES ואז חיברתי את האייפוד טאצ' דור שני שלי אבל אחרי שזה סיים את הסינכרון זה כתב שאי אפםשר היה להתקין בגלל שלא ניתן היה לאשר את זה או משהו כזה... אני חושב שזה כנראה כי המכשיר לא פרוץ.. הבנתי שפריצה יכולה להעשות ע"י תוכנה בלחיצה אחת בלי שום כיבוי וכאלה אבל זה יכול למחוק את כל מה שיש במכשיר לא? או שיש דרך לעשות פריצה בלי למחוק? אפשר גם קישור לפריצה כי תמיד אומרים לחפש בנעוץ אבל יש 8 אפשרוויות לפריצה ואני לא יודע מה הכי טוב =\ תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by TNT2009,

רציתי לדעת ,אם מצאתי אייפון,אם פותחים אותו לשיחות הוא חסום .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שלום יש לי בלק ברי 9700 ואני רוצה לדעת איך שולחים ומקבלים אימייל דרך הג'ימייל באמצעות הבלק ברי שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. העברתי את ערכות הנושא לפלא וכשאני מנסה להתקין אותם(קיבצי SIS) הפלא רושם לי שזה לא מתאים לגירסה שלי... **אלה ערכות נושא שמיועדות לnokia 5800 -לפחות זה משרשום באתר בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  6. יש לי בעיה: קיבלתי במתנה אייפון 4 מחברת NT&T מאמריקה. כשאני פותח אותו הוא מבקש ממני להגדיר שפה, אזור ורשת ולאחר מכן הוא אומר שסים אורנג' לא תקין ולא נותן להיכנס ל-IOS (יש לי IOS 7.0.4) מה אני יכול לעשות שלפחות יכנס לי למערכת? וריציתי גם לגעת האם טורבו סים לאייפון 4S עובד גם באייפון 4! מי יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כל כמה שניות מופיעה לי ההודעה של הכיבוי ''SLIDE TO SHUTDOWN'' אני לא נוגע בכלום ושום כפתור לא לחוץ וזה לא מפסיק ממש אי אפשר להשתמש במכשיר כי כל 3-5 שניות זה מקפיץ את ההודעה הזאת התחיל לי פתאום לבד, לא עשיתי שום שינוי בזמן האחרון.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by segev21,

התקנתי את ה eclipse עידכנתי שם הכל לאנדרואיד הכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לפתוח את ה sdk הוא מעלה לי חלון דוס ואז ניסגר ניסיתי הכלל כבר אני מיואש ... ובגלל שאין לי את הסימולטור אז אני לא יכל להריץ בדיקות דרך eclipse למה זה עושה לי את זה? הלכתי לפי המדריך באתר שלהם =\ למישהו יש אולי איזה ניחוש למה זה עושה את זה? דאך אגב אני בווינדוס 7 64 ביט

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by zivler,

יש לי mio moov 500 שהוא אני מישתמש בו באנגלית והוא לא יודע לזהות רחובות וערים באנגלית.. לדוגמא, "haifa" והוא לא מוצא כלום.. איך אני יכול לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. יש לי ביג טוק, מחובר לNOKIA 6120C. שאני מנסה להתקשר הוא רושם לי פניות פעילות ואז השיחה לא אפשרית" סמסים זה כן שולח. בפלאפון אחר ניסיתי וזה נתן לי (דור 3.5) יש לציין שהפלאפון, שולח סמסים, לא מקבל סמסים. ולא נותן לי להתקשר ל*111.

11. אחרי העדכון האחרון המכשיר לא זז ונמאס לי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. עברתי מאייפון 3 לגלקסי רק בגלל הקטע שהוא לא מצליח להתגבר על הלחיצות עם הלחי הלא צפויות האלו קניתי סמסונג גלאסקי S9000 , הורדתי מלא תוכנות למנוע את זה, ניסיתי MYUNLOCK , שום דבר לא עוזר ממש מישהו מצליח להתגבר על הקטע של למנוע לחיצות מיותרות שהפלאפון בתיק או בזמן שיחה (תמיד לוחצים על השתק בטעות או מחייגים או מנתקים.. זה משגע!)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני רוצה לקנות סמארטפון חדש אחרי הרבה זמן עם נוקיה 5800 אלו המועמדים העיקריים אם למישהו יש חוות דעת או משהו כזה אני ישמח.

• 26 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  15. רציתי לדעת איזה סיומת של המשחקים למכשיר הנ''ל כי אני מת למצוא משחקים וכל מיני תוכונות ואני לא יודע איפה להוריד

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. Started by Php-Styler,

שלום , קיבלתי מחשב כף יד של HP , עכשיו אני לא מבין בזה ממש , מאיפה אני מביא תוכנות למכשיר ? יש אתרים? תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by iyehuda,

האם יש כרטיס BLUETOOTH למחשב כדי שאוכל להוריד את התמונות http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6650.htm

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  18. אני לא מעוניין לשלם לאורנג' או לסלקום. אני רוצה לשים את המפות על הכרטיס זיכרון שלי. יש אפשרות?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  20. הבנתי שהטכנולוגיה DECT מאוד מתקדמת, קראתי קצת באתרי החדשות. וראיתי שאפשר לקנות מתאם כלשהו, שיהיה אפשר להשתמש בסקייפ דרך ה-DECT. אשמח למידע אודות המתאם, איזה חברות מוכרות, עלויות, יעילות, המלצות, איך בכלל זה עובד ומדברים מהסקייפ בחינם? ראיתי שיש חברה ישראלית שהמציעה את המתאם הנ"ל, עקיפון (Akiphone) מישהו השתמש במתאם? עובד? תקין? ממליץ? קראתי קצת בתגובות הגולשים שמי שיש לו ראוטר שמפיץ אינטרנט WIFI בבית, ה-DECT עושה לו רעשים ובעיות, יש ביסוס לדברים? ובכלל למי שיש DECT בבית, אתם ממליצים על Siemens AS280? איך המכשיר? שווה את הכסף? או שעדיף לקנות מכשיר דרך Ebay עם שלוחות והכל? ואם מישהו קנה משם אשמח ללינק למוכר עם מוצרים איכותיים. תודה רבה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  21. אז ככה אני בקרוב מאוד טס לתאילנד ורציתי לדעת מספר שאלות על המכשיר הזה: e815 של חברת פלאפון תמונה להמחשה: ורציתי לדעת האם הוא יכול לענות לדרישות שלי: לגביי המצלמה: - איך המצלמה טובה בסה''כ ניתן ליהנות מהאיכות שלה ביחס לזה שזה פלאפון (לא ללכת לפי החברות האחרות של המכשיר ביחס למכשיר הזה בלבד)? - כאשר מעבירים את התמונות למחשב (ע''י הכבל) רואים את התמונות במחשב בגודל נורמאלי וברור או שבקטן שלא מבינים כלום? לגבי הכבל של המכשיר והאופציות עם הכבל - ניתן להעלות לפלאפון משחקים וצלצולים בחינם או שחובה להוריד מהאתר של פלאפון (בתשבלום)? לגביי הMP3 - המוזיקה שומעים אותה באיכות טובה כאילו שומעים אותה יותר חזק שלא יקרה מצב שיש רעש עדין נגיד בכיתה לימודית שיהיה אפשר לשמוע מוזיק…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. כבל usb שכנראה הוא גם הכבל חשמל, או איך הוא מתחבר בכלל לטלויזיה ? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מה התוכנה הכי עדיפה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום יש לי סוללה חיצונית למק עם וולט גבוהה שיש לה גם שקעים של usb כדי להטעין למשל איפון רציתי לשאול האם אתם מכירים מתאם שאני יוכל לחבר כבל חשמלי להטעין את האוזניות שלי דרך השקע הזה של usb של הסוללה האוזניות לא צריכות הרבה וולט

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  25. יש לי פלא נוקיה 6111 אני יכול לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס איתו? אם לא אז יש פלא' שכן אפשר לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.