עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני רוצה לקנות סמארטפון חדש אחרי הרבה זמן עם נוקיה 5800 אלו המועמדים העיקריים אם למישהו יש חוות דעת או משהו כזה אני ישמח.

• 26 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  3. רציתי לדעת איזה סיומת של המשחקים למכשיר הנ''ל כי אני מת למצוא משחקים וכל מיני תוכונות ואני לא יודע איפה להוריד

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by Php-Styler,

שלום , קיבלתי מחשב כף יד של HP , עכשיו אני לא מבין בזה ממש , מאיפה אני מביא תוכנות למכשיר ? יש אתרים? תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by iyehuda,

האם יש כרטיס BLUETOOTH למחשב כדי שאוכל להוריד את התמונות http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6650.htm

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  6. אני לא מעוניין לשלם לאורנג' או לסלקום. אני רוצה לשים את המפות על הכרטיס זיכרון שלי. יש אפשרות?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  7. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  8. הבנתי שהטכנולוגיה DECT מאוד מתקדמת, קראתי קצת באתרי החדשות. וראיתי שאפשר לקנות מתאם כלשהו, שיהיה אפשר להשתמש בסקייפ דרך ה-DECT. אשמח למידע אודות המתאם, איזה חברות מוכרות, עלויות, יעילות, המלצות, איך בכלל זה עובד ומדברים מהסקייפ בחינם? ראיתי שיש חברה ישראלית שהמציעה את המתאם הנ"ל, עקיפון (Akiphone) מישהו השתמש במתאם? עובד? תקין? ממליץ? קראתי קצת בתגובות הגולשים שמי שיש לו ראוטר שמפיץ אינטרנט WIFI בבית, ה-DECT עושה לו רעשים ובעיות, יש ביסוס לדברים? ובכלל למי שיש DECT בבית, אתם ממליצים על Siemens AS280? איך המכשיר? שווה את הכסף? או שעדיף לקנות מכשיר דרך Ebay עם שלוחות והכל? ואם מישהו קנה משם אשמח ללינק למוכר עם מוצרים איכותיים. תודה רבה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. אז ככה אני בקרוב מאוד טס לתאילנד ורציתי לדעת מספר שאלות על המכשיר הזה: e815 של חברת פלאפון תמונה להמחשה: ורציתי לדעת האם הוא יכול לענות לדרישות שלי: לגביי המצלמה: - איך המצלמה טובה בסה''כ ניתן ליהנות מהאיכות שלה ביחס לזה שזה פלאפון (לא ללכת לפי החברות האחרות של המכשיר ביחס למכשיר הזה בלבד)? - כאשר מעבירים את התמונות למחשב (ע''י הכבל) רואים את התמונות במחשב בגודל נורמאלי וברור או שבקטן שלא מבינים כלום? לגבי הכבל של המכשיר והאופציות עם הכבל - ניתן להעלות לפלאפון משחקים וצלצולים בחינם או שחובה להוריד מהאתר של פלאפון (בתשבלום)? לגביי הMP3 - המוזיקה שומעים אותה באיכות טובה כאילו שומעים אותה יותר חזק שלא יקרה מצב שיש רעש עדין נגיד בכיתה לימודית שיהיה אפשר לשמוע מוזיק…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. כבל usb שכנראה הוא גם הכבל חשמל, או איך הוא מתחבר בכלל לטלויזיה ? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מה התוכנה הכי עדיפה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום יש לי סוללה חיצונית למק עם וולט גבוהה שיש לה גם שקעים של usb כדי להטעין למשל איפון רציתי לשאול האם אתם מכירים מתאם שאני יוכל לחבר כבל חשמלי להטעין את האוזניות שלי דרך השקע הזה של usb של הסוללה האוזניות לא צריכות הרבה וולט

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  13. יש לי פלא נוקיה 6111 אני יכול לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס איתו? אם לא אז יש פלא' שכן אפשר לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by segev21,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת ... אם לא אני מצטער מראש! זה לא בא מכוונה רעה .. אם יש לי רעיון לאפליקציה אבל אם היידע שלי בתיכנות לא נראה לי שאני יוכל להוציא אותה .. אני צריך מתכנת שיפתח עבורי אותה ואני ישלם לו סכום כספי האפליקציה צריכה חיבור לפייסבוק מאגר נתונים של החברים שלי בפייסבוק ואפשרות חיפוש ... ומאגר דתה בייס על שרת חיצוני ... (זה קצת יותר מורכב אבל אני לא רוצה לעלות פה את הרעיון שלי) השאלה שלי היא: כמה מפתח צריך לדרוש על דבר כזה? + - והאם הנושא לא מסוכן לגנבת רעיון? אם אתם צריכים עוד פרטים בשביל לדעת מחיר + - תשאלו ..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי ידע סביר בC ואני רוצה ללמוד שפה למימוש הרעיון, מה יותר קל\אינטואיטיבי ללמוד? אנדרואיד או IOS? או אולי בכלל אתר באינטרנט. תודה לעוזרים והממליצים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי רעיון לאפליקציה טובה אבל הדבר היחיד שיש ברשותי הוא כמה עשרות אלפי שקלים פנויים. אין לי שום ידע, נסיון, או קשרים בתחום. האם יש טעם בכלל להתחיל לנסות להיכנס לזה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון אם לא אשמח שתפנו אל המקום הנכון. בכל מקרה, יש לי רעיון לאפליקציה( שאותה אני לא אחשוף ברבים) שלאחר סבב תישאול של "מה אתה חושב?" ותשובות של "גאוני, איך לא חשבו על זה עד עכשיו! ו "אחי, כשתהיה עשיר תזכור שהבטחת לקנות לי בית...." החלטתי שזה רעיון מספיק טוב על מנת לעלות שלב ולמעשה לברר איך להגשים אותו. אין לי ידע בתכנות! רק רעיון שמבוסס על טכנולוגיות קיימות שאני כמעט בטוח שאפשרי לעשות. אני רוצה לדעת מה עושים? מחפשים משקיע? צוות מתכנתים? איך בעצם העולם הזה עובד.... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  18. היי, אז ככה לא מזמן חשבתי על אפליקצייה ממש שימושית וטובה, שאני בטוח שתתפוס ותעזור להרבה אנשים. כרגע מסיבות בברות אני לא אגיד מה היא. בדקתי ויש רק אפליקציהאחת בסגנון לאייפון אבל גם היא לא בדיוק אותו דבר. ובנוסף אני יודע שניתן ליישם את הריון, העניין הוא שמעבר לרעיון עצמו אין לי ידעבתכנות ואין לי מושג איך לקדם את העניין. (אני מניח ש יח' מדמ"ח בתיכון לא יעזרו לי פה, ואני גם מתגייס ממש בקרוב) השאלה שלי לאנשים שעוסקים בתחום, אם אני מצרף שוותף לעסק, מתכנת. נגיד בתמורה לחלוקה של 50%-50% ברווחים העתידיים. האםאני צריך לחתום איתו על הסכם סודיות כלשהו? אם כן איך בדיוק עובד התהליך? והאם יש צורך לרשום אפליקצה כפטנט? אשמח לקצת הכוונה, תודה. אגב, האפליקציה כלל הנערה תצטרף שרת על מנת …

• 12 תגובות
    • 11.5k צפיות
  19. Started by 8us.co.il,

יש לי רעיון לאפליקציה חברתית ,מבחינה טכנית היא מסובכת מאוד דורש הרבה ידע בפיתוח ,התחברות.לבסיסי נתונים משיכת נתונים ועוד הרבה ...אני לא יפרט מסיבות של שמירה על סודיות .. מה עושים עכשיו ? אנחנו צוות עם 2 שותפים עם המון מרץ ורצון וראש פתוח . מה אלינו לעשות ? לחפש משקיעה בשלבים התחלתיים לפיתוח או לגייס עוד צוות פיתוח תמורת אחוזים ? אנחנו מוכנים להשקיעה מהכיס הבעיה שפיתוח האפליקציה עם הדרישות שלנו תעלה הרבה מאוד ,עדיין אין לנו מחיר מדוייק כי כרגע אנחנו בשלבי רעיון . א.אז מה עדיף להכניס שותף מפתח ? ב. לחפש משקיע אחרי שיהיה לנו תוכנית עסקית מסודרת ומצגת ? ג. לחסוך כסף ולמשוך את הזמן .. ד. ללמוד לפתח בעצמנו ? יש לכם הצעות מעניינות ?: slava@mycomp.co.il

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום, קיבלתי כנראה את כל החלקים אבל לא קיבלתי כבל USB שמתחבר מהמחשב לפלאפון... האם אני צריך לקבל כבל כזה? ואם כן אני חייב לבוא עם הקופסא והפלאפון לחברת פלאפון ולבקש מהם או לא צריך להביא את הקופסא?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by כנרת,

אני מעוניינת לקנות sidekick של t-mobile מארצות הברית והשאלה שלי אם סים ישראלי יעבוד בטלפון הזה ואני אוכל להשתמש גם בטלפון וגם באינטרנט שהמכשיר מספק. מי שיכול לתת לי מידע על המכשיר הזה זה יהיה נהדר. ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. שלום! אני רוצה לשמוע חוות דעת על נוקיה 6500S איך המצלמה המוזיקה הערכה שלו המלאה ואם זה המחיר שנע סביבו תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  23. קודם כל אציין שזאת בחירה גרועה שלי הנגן לא שווה ת550 שקל. עשיתי עדכון לנגן אם זה משנה.. אני משתמש באוזניות המקוריות. אוזניות אחרות ישנו בהרבה תעוצמה? מה המחיר שלהם בערך?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  24. הנקסוס 4 לא בא בחשבון בשל חסרונו הבוטה של רדיו FM ! ההתלבטות בעיקר כעת בין : Huawei Honor 2 עלות כ 300 דולר http://www.gsmarena.com/huawei_honor_2-5092.php lenovo K860 מסך 5 אינצ.. נראה לי אחלה פלא. עלות כ 430 $ http://www.gsmarena.com/lenovo_k860-4956.php Xiaomi MI2 מסך 4.3 עלות כ 400 דולר.. אבל אין מהיכן לרכוש כעת. http://www.gsm-israel.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/xiaomi-mi-2 Sony Xperia S http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php נראה שהלנובו משך אותי יותר שלושת הסמארפונים האחרים. מה דעתכם עליו? האם שווה את הכסף, והאם lenovo חברה אמינה, קצת חושש כי היא סינית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yinon21,

איך ה- Z? (לא Z1) בזאפ בסקירה הוא כותב שיש בעיה בצילומי סטילס שהצבעים לא אמיתיים,ושם בחוו"ד מישהו מתריע שבקבוצת פייסבוק אנשים "כותבים שנשרפים פיקסלים במצלמה". לך יש בעיות בצילום או בעיות אחרות? איפה אפשר לקנות בפחות מ-1800 עם שנתיים אחריות יבואן? מעניין שבאתר http://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-Z_id7539- כותבים שיש לו שלושה שמות נוספים: Sony C6603, Sony C6602, Sony Xperia Z LTE תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.