גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, עד עכשיו היה לי samsung galaxy s3 הייתי ממש מרוצה ממנו!! היו לו כמה תקלות בדרך שדרשו תיקון,עכשיו הוא ממש נדפק לי עם הכניסה לusb שלו וכו'.. אני ממש אהבתי בו הכל,את הגודל,המהירות,המצלמה..עכשיו אני רוצה לקנות פלא חדש,נכנסתי לזאפ והכל התבלגן לי,זה לא כמו שהיה פעם s2,s3,s4,s5 זה נהיה גם כל מיני מכשירים משניים פתאום j5,j7,a7 עכשיו ניסיתי להסתכל על הLG,היה שם גם כל מיני LG BEATS ועוד כל מיני מכשירים..וכבר הרבה זמן לא התעדכנתי מה יצא ומה יש בשוק,מה טוב ומה לא טוב.. אני מחפשת משהו בכיוון הsamsung או הlg אין לי מושג מה לגבי המייזו אם הוא טוב..אני רוצה משהו בסביבות עד ה1000 ש"ח משהו קומפקטי,מן הסתם לא את "הכי חדש" כי זה יקר,מכשיר שידוע שאין לו בעיות קבועות…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ניתן להטעין טאבלט ברכב ע"י ממיר מצת ל USB , או שזה עלול להזיק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם הנקסוס 4 יכול לשמש כמודם סלולרי ? כלומר, לגלוש באינטרנט בלפטופ על האינטרנט של הנקסוס 4. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצלמה טובה, סוללה חזקה, עם כמה שפחות באגים ותקיעות, Wi-Fi, נגן טוב, בקיצור הכי טוב שאפשר למצוא בטווח המחירים האלה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, שידרגתי את ה-Defy ל-CM7, אבל כאן זה לא נגמר. יש לי בעיה עם הסים של סלקום, הוא כותב לי בהודעה שמוקפצת כל שנייה: Sorry! The process com.android.phone has stopped unexpectedly. please try again". רק כאשר אני מוציא את הסים, אין לי את אותה הודעה. הבנתי שגם לחלק מלקוחות סלקום זה לא קורה. מה אני אמור לעשות במקרה הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיביתי והידלקתי את המכשיר, הוצאתי סוללה, וזה לא עוזר, בדקתי במחשב אחר, וזו אותה בעיה usb לא תקין?רציתי לשאול מי יודע את קוד האבטחה של סוני ,כדי שאוכל לאתחל את המכשיר להגדרות יצרן .אולי זה יעבוד ? :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קנה לא מזמן dell axim 51v, עם win 05 mobile. הבעיה היא שעכשיו המכשיר מוכן לנגן רק wmv. האם יכול להיות שצריך להתקין קודקים או משהו? ואם כן, איזה ומאיפה אני משיג אותם? ובנושא אחר - אני צריך למצוא תוכנה שיכולה להציג נתונים של access באותו מכשיר (axim 51v). מישהו מכיר משהו טוב? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במירב טיפשותי שברתי את המסך של ה-Galaxy S1 שלי. אז נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קרובת משפחה שלי בעוד קצת פחות מחודש מגיעה לארץ מארה"ב. ואני מתלבט מה להזמין. כרגע נראה כאילו ה-Nexus 4 הינו החלופה הטובה ביותר, אבל אם המלאי שלו לא יחודש בקרוב כנראה שארכוש את ה-S3. אני לא נעול והייתי שמח לקבל ממכם המלצות למכשירים אחרים. כמובן שמעדיף לקנות בכמה שפחות - אבל עד 700$ זה אפשרי מבחינתי (אבל צריך להצדיק את זה!). דיי חשוב לי שזה יהיה מכשיר מיינסטרים, עם קהילה גדולה (יותר הפצות ותמיכה). אז מה אתם ממליצים? מה הייתם קונים במקומי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה טאבלט לרכוש עבור ילד בן שנתיים. שימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וצפייה בסרטונים ביוטיוב. התקציב הוא 750 ש"ח פלוס מינוס. חשבתי על Asus ZenPad 10 Z301M מפלונטר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z301M-1B021A או על Samsung Galaxy Tab E SM-T560 מ KSP: https://ksp.co.il/?uin=38454 אני די חלוק בדעתי כיוון שה Tab E מגיע עם שנתיים אחריות, ומצד שני ה ZenPad מגיע עם נפח זיכרון של 32GB אשמח אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה, ואשמח לשמוע אם יש אופציות אחרות שעדיפות בתקציב (ראיתי גם טאבלטים של Lenovo, אבל לא בטוח אם אחד שעדיף על פני שניהם) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אייפון ישן (הדגם הראשון שיצא) שנקנה בארה"ב אני רוצה להשתיל במכשיר עברית (מקלדת ואם אפשר אז תפריטים) אפשר לעשות את זה באיזה מקום פרטי רשמי? או שצריך לפרוץ את המכשיר?...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מכשיר PDA. חשוב לי שהמכשיר יתמוך ב-GPS, Bluetooth, WiFi והכי חשוב ב-igo8 כך שאוכל להוסיף מפות. האם מישהו יכול להמליץ על מכשיר? או אפילו להפנות אותי לבנצ'מארק עדכני בנושא? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים יקרים יצאה אפליקציה חדשה כרגע אנחנו בשלבי הטרום השקה ממליץ בחום להכנס לסרטון הבא ולראות איך חוקי המשחק הולכים להשתנות http://yourviralfortune.com/h?r=atila3
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה נגן שדומה ל איפוד ננו. והאוזניות(כפתור) הם בחיבור יותר קטן מאוזניות רגילות. רציתי לשאול אם אני רוצה לקנות אוזניות יותר טובות מהאינטרנט איך אני יכול לדעת שהחיבור מתאים? או שכול האוזניות כפתור הם בחיבור קטן?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות. מחפש איזה סמארטפון מומלץ בשביל 200-225$ (ייקנה בארה"ב) מה שאני רוצה בו: 1) מקלדת QWERTY מלאה. אבל לא כמו בבלקברי אלא משהו כזה: שנפתחת מהצד. 2) משהו "פתוח" שאני אוכל לחזור איתו לישראל ולשים בו סים של הארץ. 3) מצלמה ראויה לשמה ;D תודה מראש. ZBBZ.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי נגן מאד טוב, מי יודע אם יש אותו בארץ או הוא צריך להגיע יש תרגום לעברית כבר http://www.my-audio.net/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=2 ה-M6 miniPlayer, נגן חדש מבית Meizu מגיע הקיץ לשוק האמריקאי וינסה להתחרות ב-iPod Nano של Apple. הנגן החדש מגיע בגרסאות של 1, 2 או 4 גיגה-בית. הוא מציע מסך QVGA בגודל 2.4 אינץ', תמיכה בפורמטי המוסיקה Mp3, WMA, WAV ו-OGG, תמיכה בפורמט הוידאו Xvid, רדיו FM, רשמקול פנימי, לוח שנה, שעון-עצר ואפילו כמה משחקים. זמן הסוללה שלו אמור להספיק ל-20 שעות של האזנה למוסיקה או 6 שעות צפייה בוידאו. מידות הנגן החדש 79x48.2x10 מ"מ, משקלו 55 גרם והוא יושק במהלך הקיץ ב-139 דולר למהדורת ה-1 גיגה-בית, 159 דולר למהדורת …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סמארטפון חדש LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 וכבר כמה ימים כשאני שם איש-קשר חדש או אירוע במחשב שלי בג'ימייל, הוא היסתנכרן לי תוך שנייה לסמארטפון. אתמול בערב שיניתי במחשב איזה אירוע יומי חוזר וכשבדקתי בסמארטפון ראיתי שאצלו לא שונה כלום למרות שעשיתי "רענן" בג'ימייל במחשב...חשבתי אולי איזו תקלה זמנית בג'ימייל והלכתי לישון שמח וטוב-לבב... הבוקר הישכמתי לי בלי דאגות, שמתי במחשב-בג'ימייל סתם אירוע-חדש-חוזר בשביל הבדיקה והייתי בטוח שאני אראה אותו תוך שבריר-שנייה בסמארטפוני, כמו שהיה בימים הטובים עד אתמול......והנה שום-דבר!!!!....בסמארטפון אין את האירוע החדש המפוברק ששמתי....בדקתי את ההגדרות ב"חשבונות וסינכרון" והנה הכול עם V-ירוק...רק שיש משהו קצת מוזר....יש למטה את חשבון …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי מכשיר עם 2.3.3 של clockworks ואני רוצה לרדת חזרה ל2.2 רגיל בלי ROM (בבקשה אל תנסו לשכנע אותי כן לשים ROM, אין לי כוח להתעסק עם זה) איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://preorder.oneplus.net/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם GPS שנקנה בארץ יתאים לשימוש בחו"ל (אני מניח שכן) ? האם יש לבצע עדכון תוכנה והאם זה יעלה כסף ? על איזה GPS זול אך סביר מבחינת התפקוד אתם ממליצים ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כל פעם שמישהו מסוים מתקשר אלי השיחה תועבר אוטומטית למספר פלאפון אחר איך אני עושה את זה? סלקום, סוני W995
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ציוץ טרי בטוויטר מצהיר על כך שסמסונג תנצל סוף כל סוף את מלוא יכולות ייצור השבבים שלה במסגרת הפאבלט העתידי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר ה-Xiaomi Mi A1 עשוי להיות המלך החדש של שוק הביניים המקומי, בעיקר לאלו שרוצים את מערכת האנדרואיד שלהם עם מינימום תוספות ושינויים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש אייפון. בכל מקרה בכל רגע נתון אני יכול לקום ולקחת אייפון 4, אך כרגע אני לא עושה זאת כי אני ממתין ל-4S. בזמן האחרון קראתי סקירות רבות על ה-4S, והגעתי למסקנה הבאה: ל-4S ישנן תכונות "נוספות" על 4: [list type=decimal] [*]מצלמה יותר טובה [*]מפרט טכני חזק יותר [*]Siri נקודה מס' 1 לא כל-כך משנה לי, כי כשאני יוצא לטיולים יש לי מצלמה יעודית. נקודה מס' 2 על-פניה שווה את ההמתנה, אך לא ידוע לי על אפליקציות יעודיות של Apple או חברות גדולות אחרות שתואמות רק ל-4S. נקודה מס' 3 בכל מקרה לא רלוונטית בתקופה זו לאור ביקורות על תפקוד. האפליקציה גם לא עובדת עם Maps בארץ, ובכלל בעלת ממשק למס' אפליקציות קטם לטעמי. אם-כן, האם נקודה מס' 2 מצדיקה המתנה לשיווקו של 4S בא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איך מגבים את התכנים שעל המכשיר ? כמו כן אשמח לדעת איך מכבים את התוכנות שפועלות ברקע (כמו התחברויות לפייסבוק וכד' שמופיעות בחלון למעלה בצד שמאל) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-