עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by natee,

שואל בשביל חבר, שקנה אייםד מיני 5 והטעינה איטית בשבילו. יש כמובן מטען מהיר של אפל, שמצריך גם רכישה במקביל של כבל תואם, סיפור יקר. האם יש מטען מומלץ אחר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alex15,

אני יוצא לחוצ לארצ עוד יומיים וראיתי BUG DUTY FREE שמוכרים מערכות ניוט שבמקרה הם גם מחשבים כפ יד ואני רוצה להתייעצ לקנות או לא ? MIO MOOV 500 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6930&perur=1&t=5 וגם MIO MOOV 300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713701 ואם המכשירים האלה לא טובים תגידו ותביעו את דעתכם . כי לא כל יום קונים מערכת ניוט GPS . או לקנות מחשב כפ יד ASUS או כל מותג אחר ולשים עליו תוכנת נייוט ? כמה יצא לי ? האם כדי ? האם הקליטה תהיה טובה ? האם הוא יציג את הכול ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://preorder.oneplus.net/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Crash5,

שלום חברים, מבקש לקבל המלצה לאוזניית בלוטוס איכותית ונוחה. בשלב זה עוד לא החלטתי על סוג האוזנייה הרצוי (קשת\כפתור) כך שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, מוטי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by David_Beckham,

איך הוא ? שווה 700 שקל .. רק שירים אני צריך לא יותר ..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by brighi,

אני מתלבט בין 2 המכשירים האלה (נטיתי לכיוון של NEXUS4 עד שכל הבעיות התחילו לצוץ ברשת), מה אתם חושבים שעדיף בלי קשר למחיר? האם לאסוס יש קהילת מפתחים? האם היא חברה שנוהגת לעדכן את הסמארטפונים שלה? חוץ מסרטונים בYOUTUBE, יש עוד ביקורות (אני מעדיף שליליות) על המכשיר? אם שולחים לי את המכשיר (ה"טאבלט" והסמארטפון) במשלוח FREE Economy Int'l Postage יש סיכוי שהוא יעבור בלי מכס? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by צתחניק,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר הקלטה כלשהו (MP3/4, רשמקול, טייפ... ) שמקליט בפורמט MP3 או WMA באיכות מאוד גבוהה. מטרת המכשיר הוא להקליט הרצאות (למאגר שיעורים). אם מישהו מכיר איזה מכשיר טוב אז אשמח! תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. סמארטפון הביניים החדש של החברה הסינית מציע חומרה דומה לזו של ה-OnePlus One באריזה קומפקטית יותר, עם עיצוב משודרג ותג מחיר של 250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/איקס-עיגול-ה-oneplus-x-מרגיש-כמו-עוד-בול-פגיעה-ע/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, החלטתי לעבור לתקופה הנוכחית ולעבור למכשיר שמגיב כשלוחצים לו על המסך. מצאתי אתר שמסביר שגם אם אני רוכש מכשיר בחנות פרטית אני עדיין זכאי להחזר מהמפעילה: http://www.kamaze.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9A-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx כתוב שם- "אם המכשיר אינו נמכר בחברת הסלולר, יש טבלת החזרים שלפיה מגיע לכם החזר, שם לרוב ההחזר הוא נמוך יותר, "גם מי שיודע על התקנה לא בקיא בגובה ההחזר שמגיע לו, ומן הסתם גם לא דורש אותו", אומרת ליאת נחום."בנוסף, לעיתים רבות גם גובה ההחזר שניתן נמוך מההחזר האמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oz25,

הבנתי שהגרסא החדשה של ג'לי בין יצאה כבר בארה"ב למישהו יש מושג מתי היא תגיע לארץ והאם היא תתמוך במכשיר מוטורולה רייזר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכם, הקישו את הקוד FEB4 בשביל הנחה באתר של זאג. תהנו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ראה כותרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ben060,

שלום הםנו אותצי מפורום "צילום דיגיטלי " לפה אז הנה ההודעה: אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר. אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yossibe,

שלום, קיבלתי הצעה מפתה מסלקום שקשה לי להאמין שניתן לסרב לה. כרגע יש ברשותי אייפון 4 16G שחור, המכשיר ברשותי שנתיים - סך הכל נשאר לי לשלם עוד שנה אחת, לאחר חישובים מול חברת סלקום נותר לי לשלם עוד 1000 שקלים והחיוב על המכשיר נגמר והמכשיר שייך לי. (חשוב לציין שבמשך השנתיים המכשיר הוחלף למכשיר חדש לפני חצי שנה) כרגע אני משלם 100 ש"ח על המכשיר + 90 ש"ח על החבילה המצויינת למטה. סך הכל 190 ש"ח ההצעה של סלקום היא - אייפון 5 עם תוכנית של החברה לישראל שזה כולל: 5000 - דקות לרשת סלקום 5000 - דקות VPN 400 - SMS 4- דקות לכל היעדים בעלות של 157 ש"ח כולל הכל כולל מע"מ. אותי אישית החבילה מספקת שנתיים היית לי אותה ולא חרגתי מהחבילה. לסיכום במידה ואקנה אייפון אצטרך לשלם 100 שקל כל חודש ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1.הבנתי שיש גירסאות שונות כמו free sim ו unlocked AT&T מה צריך להביא לארץ ? 2.והאם ההפרש במחיר(100דולר) עבור גירסאת ה 32G שווה בין iphone 5s ל iphone 5C חוץ מהפלסטיקה כי גם ככה קונים כיסוי איכותי . 3. ראיתי שה 5S נמכר ב 749דולר עבור 32G ב store.apple , ככה הוא עולה ברוב החנויות בארה"ב ? יותר או פחות ? אני צריך לדעת פחות או יותר בידיוק כדי לתת סכום כסף לאיש שמביא לי את המכשיר . 4. אם אני לוקח את ה 16G במקום ה 32G אני חוסך 100 דולר , שווה את ההפרש? אישית לא מתמש כבד של מוסיקה ומדיה אבל לא רוצה להתחיל כל שבוע להתעסק במחיקת דברים על מנת לפנות מקום לאפליקציות תמונות וכו . עיקר המדיה יהיה התמונות שאני מצלם ופה ושם סרטונים שאני מסריט. שני שאלות : בעצם מתוך ה 16 גיגה שי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liorn,

שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין MICROSD רגיל לבין גירסאת ULTRA2 בגדלים של 2GB ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מחפש נגן רק לשם ניגון שירים (ואחסון קבצים), לא צפייה בסרטים או תמונות. כל המוזיקה שיש לי על המחשב נמצאת בקבצי flac, חשוב לי מאוד שהשירים יישמעו כמה שיותר זהים למקור ולא ייאבדו צלילים כמו שקורה בפורמט המקולל של הMP3, לפיכך, אני רוצה נגן שיתמוך בקבצי flac, ויצליח להשמיע אותם ברמה כמה שיותר איכותית (אני מניח שיש נגנים שתומכים בקבצי flac, אבל זה בסופו של דבר לא כל כך יעיל, כי האיכות שלהם ירודה והם לא מצליחים להתמודד עם השמעת קבצים כאלה ברמה גבוהה), מינימום 16 ג'יגה, עד 1200 ש"ח. אודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yoram Lev,

איזה סלולארי יותר מומלץ: samsung a50 או samsung a7 ? או שכדאי מכשיר אחר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. זכוכית ה-Gorilla Glass Victus החדשה מבטיחה לשמור על המכשיר החכם שלך בצורה חסרת תקדים - ולא להתנפץ גם בנפילה מגובה הראש לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tal7420,

שלום לכולם. ברשותי נגן mp3 Sandisk Clip 4GB לפני מספר חודשים העברתי אליו שירים והכל היה טוב ויפה לפתע היום חיברתי אותו דרך פתח ה-USB למחשב ונפתחה ההפעלה האוטומטית... בחרתי בתיקיית MUSIC ונדהמתי לגלות שהיא ריקה בדקתי בכל התיקיות האחרות שנמצאות בכונן שעולה...וכולן ריקות מה קרה לתיקיית השירים? כשאני מנתק את הנגן מהמחשב השירים (למעלה מ-800) נמצאים בו והכל בסדר...אבל למה אני לא רואה אותם בתיקייה במחשב??? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by galr52,

שלום אתמול קניתי סנסה קליפ+ 2GB. הבעיה היא ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש רציתי לדעת אם גם אצלכם שומעים נורא נורא חלש אם לא מה צריך לעשות בנידון? אשמח לתשובות, בברכה, גל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. העתיד של מערכת חלונות עשוי להיות במכשירים קומפקטיים ומתקפלים עם מסכים כפולים - מבית מיקרוסופט עצמה וגם מבית שותפותיה הגדולות לכתבה

23. Started by soprno,

טוב, אז הטיול השנתי מתקרב ובא ואני מצאתי את עצמי בלי שום נגן... אני מחפש נגן טוב ואיכותי(כמובן) שיהיה בעל 30gb ומעלה. אני רוצה נגן בעל איכות סאונד גבוהה :DJsmile:, ושיהיה לו מסך גדול איכותי, מכיוון שאני מתכונן לראות בו סרטים בעיקר. חשוב לי שיהיה לו גם סוללה שתשרוד כמה שעות טובות יהיה נחמד גם אם הוא יהיה עמיד לזעזועים ודבר אחרון חביב(הרבה דרישות יש לי...), יהיה נחמד אם הוא יראה טוב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. נשמע לי רק הגיוני שאם אני לא משתמש בסיבסוד שלהם אני אהיה זכאי לקבל מכשיר לא נעול, האם בפועל הם מוכנים לעשות את זה (אפילו תוך דרישה לתשלום 80-100 שקל נוספים) ? מן הסתם שאני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר אך אני יעדיף מכשיר שניתן לנייד בין מפעילות. אם לא ניתן לקבל בארץ Sim free כבר עדיף להביא מהונג קונג(עולה אותו דבר).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ramboli,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים