גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מכשיר MEIZU NOT ONE ופשוט יום אחד מילאתי את הסים באנשי קשר, ומאז אני מקבל את ההודעה הזאת, ולא מצליח לראות אף איש קשר בכרטיס. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? ניסתי להוציא את הכטיס ולשים אותו בתושבת השניה, אך ללא הועיל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת GPS מתלבט בין 2 דגמים : 1. Mio Moov 500 2. Mio C520 על מה אתם ממליצים ? או שיש דגמים אחרים שאתם ממליצים עליהם ? התקציב או עד 1000-1300 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב אז אפשרי להגדיל את התקציב. מה אתם אומרים על 2 הדגמים האלו במידה והשניים למעלה לא שווים את ההשקעה ? NQ505 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= NQ555 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=749&keySearch= אם יש דגמים אחרים על אותו סגנון אז אשמח לשמוע. תודה, מני
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סגן הנשיא של היצרנית הסינית הגדולה מפרסם תמונה שמעידה כי שאיפותיה להצלחה בעולם המובייל עדיין חיות ובועטות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתלבט בין שתי הנגנים הללו. לD2 אין לי כסף. זן: http://www.amazon.com/Creative-Zen-MP3-Player-Black/dp/tech-data/B000UV4EU6/ref=de_a_smtd מיזו: http://www.amazon.com/MEIZU-Portable-Video-Music-Player/dp/tech-data/B000MCL62M/ref=de_a_smtd למען האמת הם די זהים חוץ מזה שהמסך של הזן יותר גדול ב0.1 אינץ ועם 16 מיליון צבעים (שזה הבדל די רציני, השאלה אם הוא נראה בכלל). אני גם צריך מכשיר אמין, כי אם אני קונה את הזן אני מביא אותו מחו"ל. בכל מקרה, איזה מכשיר עדיף? מבחינת סאונד, ניגון ווידאו וכו'... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני אנסה להבהיר קצת מה אני מחפש - אני צריך אפליקציה לקריאת קבצי PDF שיש בה את האפשרות לסמן מילים ע"י לחיצה כפולה או לחיצה ארוכה (כמו שיש באקרובט רידר למשל) אבל שלא עובדת במסך מלא, ויש גישה מיידית לתפריטי הגלילה של הפלאפון/טאבלט. מדובר ד"א במערכות הפעלה של אנדרואיד. אם מישהו מכיר אני אהיה אסיר תודה! :jump:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שהפלאפון הזה הגיע לסלקום ... כרגע יש לי סמסונג s410 I והוא דיי נימאס עליי עוד חודש יהיה שנה כבר שאני משלם עליו אז אני רוצה לשדרג ל n73 אני רוצה לדעת אם שווה לשדרג ? וכמה זה יעלה לי כי התקשרתי אליהם והם לא הסבירו את עצמם טוב אז אני לא רוצה לסוע לחברה סתם אז שווה לי לשדרג בעוד חודש חודש וחצי בערך וכמה זה יעלה ? ויש מצב יגיעו פלאפונים יותר טובים עד אז לסלקום ? אהה ו המסונג קניתי אותו 1+1 ואני רוצה לשדרג רק 1 מהם זה משנה לי משהו ? מפריע כאילו ? טוב תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי איפוד חדש 30 ג'יגה עם סרטים ותמונות עידכנתי את התוכנה של איתונס ואת התוכנה של האיפוד קיצר ניסיתי לשים סרטון קליפ שהוא .MPG והיה צריך להפוך אותו לקובץ שהאיפוד קורה אז עשיתי את זה קיצ וכשזה הועלה לאיפוד אני רואה את הקליפ אבל לא שומע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים. העברתי קבצי MP3 בעברית מהמחשב לסמארטפון אנדרואיד. משום מה את רב השירים בעברית רואים בג'יבריש. בדקתי את זה עם כמה נגנים בסמארטפון ועם כמה סמארטפונים שונים והבעיה חוזרת על עצמה. במחשב זה לא קורה ומשהו אמר לי שזה קשור ל ID TAG ושיש תוכנות שיודעות לסדר את זה. מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקין עברית לאנדרואיד 6.0.1 מרשמלו (אני רוצה לפלאפון הזה Samsung Galaxy Folder 2 לדעת אם לקנות או לא…) וגם איך אני יכול לדעת בקנייה מהאינטרנט (אלי אקספרס) אם התדרים תואמים לחברות הסלולריות בישראל, ושהמכשיר לא נעול על רשתות מקומיות בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שיכול לשרת אותי כנגן סרטים ומוזיקה איכותי וכמחשב כף יד , GPS רצוי אך לא חובה , חשוב לי איכות המצלמה . בנתיים לפי מה ששמעתי N96 עולה על הדרישות האם הוא מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות עיקריות- בעיקר קורא ספרים אלקטרוני, כל שאר הפיצ'רים פחות חשובים. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קניתי M100 יד שניה הבעיה שאני מתאר לא הייתה לבעלים הקודמים אחרי RESET של התקנת תוכנה על הפאלם הסטיילוס יוצא מכיול למעשה בלתי אפשרי לפגוע במקום הנכון על הפאלם התופעה חזרה פעמיים אחרי HARD RESET אמרתי נואש יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר (וכולנו יודעים שהמחירים היום הם פשוט מטורפים). לא רוצה לקנות מכשיר ללא התיעצות ומאחר והאתר HWZONE הוא אחד המצויינים (לדעתי), הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. אני מחפשת מכשיר שיהיה בעל מצלמה באיכות מאד גבוהה, מכשיר שיוכל לנגן מוסיקה, מכשיר שיוכל להפעיל משחקים, הייתי רוצה שיהיה גדול מספיק בכדי להנות ממנו (ןלא יהיה קטן), שיהיה מהיר מספיק. - תקציב 2000-2500 ועוד כמה שאלות: האם כדאי לפרוץ את המכשיר? (כי הרי אני אקנה חדש והוא יהיה מקורי). מה היתרונות\חסרונות הבולטים של מכשיר פרוץ ולא פרוץ?? - בבקשה תמליצו לי על מכשיר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
MP5 של חברת Melody יש במכשיר סרטון קצר של avi והוא מנגן אותו אבל שאני מעביר למכשיר סרטונים avi אז מופיע לי ההודעה "פורמט לא חוקי" וזה לא מנגן את הסרטים שאני מעביר מכשיר דפוק ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי אתמול מאוסטרליה דרך EBAY את שלט ההרמוני 525 של לוגיטק אני חייב לומר שזה פשוט שלט מדהים(250 שקל כולל משלוח במקום 450 בארץ!!!!!) העניין הוא שהכנסתי את הממיר של YES דגם ADB 6P47 הכל עובד מעולה חוץ מעניין קטן כשאני מעביר ערוץ הוא מעביר 2 ערוצים בבת אחת וכנ"ל גם לגבי הסאונד הוא מקפיץ בשתי נגיעות במקום באחד ניסיתי גם ללמד אותו ישירות דרך השלט ולא עזר למישהו יש פתרון???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://aokp.co/index.php/releases/_/jb-build-4-r32 יש פה 3 רומים שעונים לשם SGS2 I9100 איזה מהם מתאים למכשיר שלי ? T-Mobile Galaxy S2 International Galaxy S2 (Exynos) International Galaxy S2 (OMAP) תודה עריכה : שאלה חשובה ששכחתי הרום פה http://hwzone.co.il/gadgets/news/139117 תומך בעברית ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי טאבלט נקסוס 7 2012. המכשיר עם אנדרואיד 4.4 קיטקט והוא ממש זוחל - אני חושב שזה בגלל שיש לו רק 1GB של ראם. זה יעזור במשהו אם אני אעשה לו Hard Reset כלומר החזרה להגדרות המפעל? אני פשוט לא רוצה לעשות את זה סתם ככה כי אחר כך אני אצטרך כמובן להתקין מחדש את כל האפליקציות, ואני לא רוצה לפרמט אותו ואז לגלות שאין שום שיפור. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר ה-Xiaomi Mi A1 עשוי להיות המלך החדש של שוק הביניים המקומי, בעיקר לאלו שרוצים את מערכת האנדרואיד שלהם עם מינימום תוספות ושינויים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי , אני רוצה לעשות מסלול חיילים אצל סלקום והציעו לי לבחור פלאפון חדש אני מתלבט בין HTC - LEGEND ל Motorola Milestone חבר טוב אמר לי לחכות שיגיע Htc hd2 אבל השאלה זה מתי הוא יגיע?? ואם שווה לחכות... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי אייפוד טאץ' וקניתי כבל בשביל לחבר אותו לטלוויזיה. מדובר בכבל ipod AV Cable יש קול אבל אין תמונה. ניסיתי לחבר לטלוויזיה LCD חדשה וגם טלוויזיה רגילה, ועדיין אין תמונה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה שאלה אותי איך היא עושה Check In בנוקיה E72 שלה. הבנתי ממנה שאין Check In דרך האפליקציה שלה של הפייסבוק והוא מעודכן. זה אפשרי ? אולי עם תוכנה אחרת לפלא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש מבוסס אנדרואיד שלא יעלה על 2000 ש"ח. המליצו לי על ה-xperia p, האם יש אלטרנטיבות טובות יותר לטווח מחירים זה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר הזה חדש ומתפתח די מהר הכתובת היא: http://www.gandroid.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-