גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
משיטוט בגוגל וgsmarena מתברר שיש לו 2 גרסאות אחת עם 850 ואחת בלי. איך מגלים איזו תומכת ב850?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי טאבלט נקסוס 7 2012. המכשיר עם אנדרואיד 4.4 קיטקט והוא ממש זוחל - אני חושב שזה בגלל שיש לו רק 1GB של ראם. זה יעזור במשהו אם אני אעשה לו Hard Reset כלומר החזרה להגדרות המפעל? אני פשוט לא רוצה לעשות את זה סתם ככה כי אחר כך אני אצטרך כמובן להתקין מחדש את כל האפליקציות, ואני לא רוצה לפרמט אותו ואז לגלות שאין שום שיפור. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי Android box בסלון עם מצלמה מובנית. אני מחפש אפליקציה שתוכל לשמש לי כ dvr ובעצם להקליט את הוידאו לוקאלית. בנוסף אני רוצה שהאפליקציה תשלוט על מצלמת ה וויפי שיש לי באותה הרשת. ובנוסף אני רוצה לראות הכל בנייד שלי. עד כה מצאתי אפליקציה אחת לכל מצלמה וההקלטה לא בפורמט avi. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, ובכן אני קצת חדש בנושא הGPS ויש לי כמה שאלות:קיבלתי מתנה מההורים מכשיר GPS של HOLUX דגם GPSMILE 53 ונראה לי שיש בעיה איתו.קודם כל אמרו שהמכשיר מגיע עם תוכנת הניווט GPS2GO שאמורה להיות מותקנת על הזכרון הפנימי.הדלקתי את המכשיר וכאשר באתי ללחוץ על פונקציית הGPS קיבלתי הודעה שחסר קובץ התקנה EXE ,ובכלל נראה לי שלא התקינו את התוכנה בזכרון הפנימי של המכשיר.אני מפספס משהו? בכל אופן זה נקנה מערוץ הקניות ומחר אתקשר לברר מה פשר העניין ואבקש מכשיר חלופי.בלי קשר רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין תוכנת ניווט שונה על כרטיס חיצוני או שהמכשיר הזה הוא לא מכשיר כף יד אלא רק יעודי לGPS ולא ניתן להתקין ידנית תוכנת ניווט.אני מניח כמובן שאם רוכשים תוכנה כמו IGO על כרטיס חיצוני זה אמור …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בהתלבטות רצינית. אני עומד לקנות נגן עם 30 ג'יגה. ההתלבטות היא בין הZVM לבין הZUNE. כרגע הZVM בעדיפות ראשונה. אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. נו מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות של כל האחד מהמכשירים האלה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר הזה חדש ומתפתח די מהר הכתובת היא: http://www.gandroid.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר שלי LG630 עבר תלאות רבות, אבל נראה שאתמול הגיעו מים עד נפש. המכשיר מוכן להדלק רק שהוא מחובר לחשמל, נורת הסוללה מהבהבת וברגע שמנתקים אותו מהמטען הוא כבה. אני חושש שהסוללה שבקה חיים. לפני שאני ניגש לתחנת שירות של פלאפון, יש למישהו מושג איפה מוכרים סוללות לטלפון הזה (לא מצאתי בחיפוש ברשת) בשביל שאני אוכל להשוות מחירים? מישהו יודע אם אני יכול לנייד מספר מפלאפון (יש לי מספר קליט) לתוכנית שכבר יש לי בסלקום (שאני לא משתמש בה כרגע) מבלי להתחייב מחדש?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מבקש את עזרתכם בהחלטה איזה טלפון לקנות. הדרישות שלי: מסך מגע -רצוי מולטימדיה- ממש לא חשוב- לא משתמשת אפליקציות -ארגונית טובה ונוחה לשימוש,אפשרות להורדה ושימוש נוח במילון אנגלי אנגלי WIFI-חשוב מאד GPS-הכרחי תקציב- 1500-2000 ש"ח תודה לכולכם ריקי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות Desire כשאני אהיה בארה"ב בחנוכה, ואני רוצה אזהרות לגבי פגמים / "חוסרי מושלמויות" שעלולים להיות בו, אני נורא חושש להיות מאוכזב. לדוגמה האם אני אוכל לקרוא תוכן בעברית מהאינטרנט ולכתוב בעברית? ב blackbarry של אבא שלי משום מה רואים רק Xים . SMSים יהיה ניתן לקרוא בעברית? ולכתוב? ולקטע החשוב פחות-האם יהיה ניתן להוריד עברית באופן כללי לטלפון עצמו? כלומר לכל התפריטים וכו'. זה ממש לא קריטי וממש לא מהווה שיקול בקניה, אבל זה סתם מעניין אותי ויהיה נחמד אם תהיה לי עברית. ד"א נושא קצת פחות קשור-מישהו יודע האם מגן שעשוי מסיליקון יגן על הטלפון בנפילות מגובה ממוצע? בגלל שהתיקים המאסיבים שבאמת מגנים גם מפני נפילות מקומה עשירית נראים מגושמים ומכוערים להחריד, מה גם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנת ניווט של sygic על הגלקסי 1 שלי ואני רוצה לשנות את הפקודות שהיא נותנת (כמו:"פנה שמאלה" "בעוד 300 מטר פנה ימינה" וכו') אני רוצה לעשות שהתוכנה תגיד עוד מילים כשהיא אומרת את הפקודה (למשל: "פנה שמאלה עכשיו"וכו') מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? אולי מישהו יכול להביא לי תוכנה טובה שפותחת קבצי .pak ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן גירסא בשביל PRECACHE שלא קיים בגירסא שלי. אבל שאני מחפש ב-PLAY דרך המכשיר Google maps אני לא מוצא את האפליקציה של GOOGLE. כאשר אני נכנס למרקט מהמחשב ומוצא מסומן שהאפליקציה כבר מותקנת, ולמרות שאני לוחץ INSTALL לא נראה שזה עושה כלום ואני לא רואה אופציה של UPDATE. כשאני נכנס להגדרות האפליקציות באנדרואיד לאפליקציה אין אופציית UNINSTALL. איך אני מעדכן אותה? דחוף לי לפני טיול לחו"ל כדי לא להתחבר לחבילת DATA.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הטאבלטmicrosoft surface pro ולהשתמש בו כמחשב ללימודים. התכונה העיקרית שחשובה לי זה התמיכה בעט digitizer(לפי מה שראיתי מחשב שתומך בעט יקר משמעותית). עכשיו לפי נתונים בסיסיים ראתי שהוא די דומה במפרט למחשב רגיל רק רציתי לוודא שלא צריכה להיות לו בעיה בלהריץ תכנות כמו: פוטושופ, פלאש,microsoft visual studio, office, וכו'. וכמובן אם יש לכם הערות או המלצות לפני קניה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר ב- SGS לשים קובץ אקסל על אחד ממסכי הבית ? האם ניתן ליצור תיקייה במסך הבית ובתוכה את הקובץ ? האם ניתן ליצור קיצור דרך לתיקייה שנמצאת ב- INTERNAL SD למסך הבית ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרומים לפי מה שאני מבין שאחד מהם זה קוד מקור של גוגל ? אשמח להסבר קצר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני די חסר ניסיון בעולם הסמארטפונים (היה לי אחד מהעבודה במשך חודשיים וזהו). השאלה שלי היא: אם אני מביא סמארטפון מחו"ל, האם יש דרך להוסיף לו תמיכה בעברית ? שפת הממשק לא משנה לי, אבל חשוב שניתן יהיה,למשל, לכתוב SMS בעברית. האם זה אפשרי ? (אין לי בעיה "להתעסק" בקרביים של המכשיר). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט על מנת למקם בעסק שמעוניין שלקוחות ירשמו עליו (בסטיילוס) מכתבי תודה, ישמרו את המכתב ואח"כ יוצג כשומר מסך או שניתן יהיה לדפדף בהם. לא מדובר ביישומים אחרים כך שדרישות החומרה לא בשמיים, אבל המסך חייב להיות רגיש מספיק וגדול מספיק כדי שניתן יהיה לכתוב עליו בנוחות עם סטיילוס. מה הגודל המומלץ? כרגע לא מתייחס לסוגיית המחיר אלא האיכות. אם ישנן מס' רמות, אשמח להמלצות בכל רמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קניתי מכשיר חדש, Doogee Kissme ונתקלתי בעיה לגלוש על הרשת של חבילת הסלולר . ע"פ מפרט המכשיר וע"פ התדרים של החברה - שניהם עובדים על 2100Mhz, ולא אמורה להיות כל בעיה. אין בעיה להתחבר ל "וי פי" עם המכשיר, והבעיה היא רק עם גלישה דרך חבילת הסלולר. יש גורמים ידועים לבעיה? הפלאפון רץ על אנדרויד 4.4 אם זה משנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני שיך כעת לגולן. אני לא כל כך מרוצה מהעניין של הקליטה. למרות שאולי זה בגלל המכשיר. יש לי נקסוס 4. אשתי עם גלקסי 2 וקולטת בסדר. אני יכול עכשיו לקבל בסלקום מחירים כמו של גולן, דרך מקום העבודה שלי. שווה לעבור? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש את העסקה הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GamvGama/1755485 רציתי לדעת אם זה שווה לצורך שימושים פשוטים (בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם אוכל אותי מחדש יש לי GS שמריץ שומר מסך שנקרא PARTICALSTORME השאלה היא שלי היא כזאת איך אני מביא את המחשב שלי להריץ את העניין על גבי הדסקטופ באופן תמידי הרי את החישוב הוא יכול לעשות כי הוא חזק מהגלאקסי . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע פלאפון sony ericsson k610 ואני רוצה לשדרג לdefy + האם הסים של הפלאפון הנוכחי שלי יתאים לדיפי? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עם מי אני צריך לדבר? מה אני צריך לבקש מהחנות מחו"ל שתשלח לי? ובכלל כל עזרה והסבר יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-