עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מדובר במכשיר 5610 או יותר כללי גירסה S40

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכם, הקישו את הקוד FEB4 בשביל הנחה באתר של זאג. תהנו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eranmor,

יש לי אייפון ישן (הדגם הראשון שיצא) שנקנה בארה"ב אני רוצה להשתיל במכשיר עברית (מקלדת ואם אפשר אז תפריטים) אפשר לעשות את זה באיזה מקום פרטי רשמי? או שצריך לפרוץ את המכשיר?...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by cb,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי פלא חדש,סוני אריקסון קיי 610 איי. אני רוצה לדעת כמה דברים בסיסיים,זה לא שאני דביל בפלאפונים וזה פשוט אף פעם לא עבדתי עם סוני אריקסון. אז ככה: 1)בדיסק שקיבלתי עם הפלא' יש 3 תוכנות חיוניות ועוד אחת בשם קוויק טיים שאני לא צריך כמובן למחשב. שמותיהם של שלושת התוכנות הם: א.Disc2Phone-התקנתי,מעביר קבצי מוזיקה מהפלא למחשב וההיפך.צריך הסבר על ואיך להשתמש. ב.PC Suite-אין לי מושג מה היא עושה,רשום שהיא מעבירה מדיה,אם מישהו יכול להסביר לי מה היא עושה איך משתמשים בה,תודה. ג.Adobe PhotoShop Album SE-אין לי מושג מה התוכנה עושה,קשורה איכשהו לתמונות ועריכתן,הסבר עליה ואופן השימוש בה יתקבלו בברכה. עוד כמה דברים שרציתי לדעת 1)האם אפשר להגביר את עוצמת הרמקולים י…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by maormark,

שלום חברים יש לי אופציה להביא אייפון 4S מספרד ברצלונה, במחיר של 1800 שח בערך המכשיר 4S הזה הוא לא SIM FREE אבל שווה לקנות? יש פריצה? יש מישהו מקצועי שפורץ את זה לסים פרי ואפשר לשלם לו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amirusus,

מטרות עיקריות- בעיקר קורא ספרים אלקטרוני, כל שאר הפיצ'רים פחות חשובים. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kobibo,

האם יש דרך או אפליקציה של שעון מעורר שבה ניתן יהיה לשנות את עוצמת הווליום של השעון מזו של המכשיר ? לא רוצה לקום בבהלה כל פעם שהשעון המעורר פועל יש דרך להנמיך את העוצמה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היצרנית היפנית מתכננת להביא לשוק מסכי IGZO ברזולוציית Ultra HD החל משנה הבאה. מלהיב או מיותר? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%93%d7%a2-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בעלת הבית של המותג ממשיכה לחלק את מאמציה בין הקהל המודרני לצרכנים השבויים בנוסטלגיה לימי הזוהר של תחילת המילניום לכתבה

10. 250 דולר זה יוצא אלף שקל בערך

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עם התחלה של 4 מיליון יחידות במכירות המוקדמות, אפל מכריזה היום שבסוף שבוע הראשון למכירתם, מעל 10 מיליון יחידות אייפון 6 נמכרו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-10-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a0%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כמתבקש, האח הגלובאלי של ה-M1 Note נחת בארץ, עם מפרט נאה בתג מחיר שקשה מאוד להתחרות בו לכתבה: http://hwzone.co.il/מלך-שוק-הביניים-הישראלי-ה-meizu-m2-note-הגיע-לארץ/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ZiggyMan,

אני מחפש מכשיר קטן, עם זמן סוללה ארוך. לא משנה מחיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nevoy,

שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר במחיר של כ- 1500 ש"ח. רציתי לדעת מי מהשניים האלו טוב יותר: Sony Xperia sola או Sony-ericsson Arc S האם יש מכשיר אחר במחיר שעדיף על שתי האופציות האלו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by GanJaval,

לפני יומיים קניתי את המכשיר אהבתי אותו מאוד ... המסך גדול וצבעים יפים. המצלמה טובה מאוד ולפעמים מפתיעה ממש אך האיכות בחושך לא משהו.. 2 הרמקולים חזקים ושומעים מוזיקה נחמד ... האוזניות שמגיעות עם המכשיר לא אהבתי .. טיפה מסובך האמת .. וגם לפעמים איטי .. ועכשיו לשאלות.? 1. אני יכול לחבר אוזניות יותר איכותיות למכשיר הזה ? ואם כן איך ? (ותנו אולי המלצה על אוזניותעד 150 שח ) 2.אני לא יודע איך לשנות את הצליל למשל על קבלת הודעה וגם לא יודע איך לשנות את הצליל של שעון מעורר גם לא מצאתי שעון מעורר מצאתי רק משהו התראה .. אבל זה בסיגנון . אז מי שיודע שיגיד לי בבקשה ... 3. איזה זיכרון כדאי לי לקנות ? אני רוצה של ג'יגה מה הכי טוב ואם יש גם קישור לחנות אמינה .. 4.יש אולי איזה הגדרות מומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. סמארטפון הדגל של אייסר לשנת 2015, שיריץ מערכת חלונות 10 מובייל ויגיע עם תחנת עגינה עכבר ומקלדת, עשוי להיות מוצע בעבור 400 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-משתלם-בחלונות-10-הסמארטפון-של-אייסר/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FeedMe,

אהלן קניתי M100 יד שניה הבעיה שאני מתאר לא הייתה לבעלים הקודמים אחרי RESET של התקנת תוכנה על הפאלם הסטיילוס יוצא מכיול למעשה בלתי אפשרי לפגוע במקום הנכון על הפאלם התופעה חזרה פעמיים אחרי HARD RESET אמרתי נואש יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מכשיר (וכולנו יודעים שהמחירים היום הם פשוט מטורפים). לא רוצה לקנות מכשיר ללא התיעצות ומאחר והאתר HWZONE הוא אחד המצויינים (לדעתי), הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. אני מחפשת מכשיר שיהיה בעל מצלמה באיכות מאד גבוהה, מכשיר שיוכל לנגן מוסיקה, מכשיר שיוכל להפעיל משחקים, הייתי רוצה שיהיה גדול מספיק בכדי להנות ממנו (ןלא יהיה קטן), שיהיה מהיר מספיק. - תקציב 2000-2500 ועוד כמה שאלות: האם כדאי לפרוץ את המכשיר? (כי הרי אני אקנה חדש והוא יהיה מקורי). מה היתרונות\חסרונות הבולטים של מכשיר פרוץ ולא פרוץ?? - בבקשה תמליצו לי על מכשיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by spz,

אני מתלבט בין שתי הנגנים הללו. לD2 אין לי כסף. זן: http://www.amazon.com/Creative-Zen-MP3-Player-Black/dp/tech-data/B000UV4EU6/ref=de_a_smtd מיזו: http://www.amazon.com/MEIZU-Portable-Video-Music-Player/dp/tech-data/B000MCL62M/ref=de_a_smtd למען האמת הם די זהים חוץ מזה שהמסך של הזן יותר גדול ב0.1 אינץ ועם 16 מיליון צבעים (שזה הבדל די רציני, השאלה אם הוא נראה בכלל). אני גם צריך מכשיר אמין, כי אם אני קונה את הזן אני מביא אותו מחו"ל. בכל מקרה, איזה מכשיר עדיף? מבחינת סאונד, ניגון ווידאו וכו'... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jiddisch,

אני מחפש נגן MP3 (לא MP4) חשוב לי מאוד איכות שמע ושיגיע לעוצמות טובות (שלא יהיה שקט). פחות חשוב לי נפח, טייפ מנהלים, רדיו, ספיקר, איקולייזר וכאלה אבל אם יש, עדיף. התקציב שלי עומד על 200 גג 300 ש"ח. ראיתי שהנגנים של SANSA, IROVER ו-CREATIVE מתאימים למחיר שלי. איזה כדאי לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pringles,

קניתי איפוד חדש 30 ג'יגה עם סרטים ותמונות עידכנתי את התוכנה של איתונס ואת התוכנה של האיפוד קיצר ניסיתי לשים סרטון קליפ שהוא .MPG והיה צריך להפוך אותו לקובץ שהאיפוד קורה אז עשיתי את זה קיצ וכשזה הועלה לאיפוד אני רואה את הקליפ אבל לא שומע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oba3k,

חיפשתי ולא מצאתי את התשובות. 1) למישהו יש מושג אם מייקרוסופט ישראל נותנת אחריות על הנגן? כלומר אם אני קונה אותו בחול, האם יש לו אחריות? 2) רק למען הסר ספק - אין בעיה לשים בו MP3 או סרטים שכבר נמצאים לי על המחשב (להמיר אותם לZUNE MARKET PLACE), נכון? 3) בהנחה שיש לו אחריות בארץ, איזה נגן הייתם קונים בNY שיש לו אחריות בארץ? (כרגע זה ZUNE מול IPOD והZUNE מוביל בגלל המסך).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by itsik1231995,

http://aokp.co/index.php/releases/_/jb-build-4-r32 יש פה 3 רומים שעונים לשם SGS2 I9100 איזה מהם מתאים למכשיר שלי ? T-Mobile Galaxy S2 International Galaxy S2 (Exynos) International Galaxy S2 (OMAP) תודה עריכה : שאלה חשובה ששכחתי הרום פה http://hwzone.co.il/gadgets/news/139117 תומך בעברית ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.