עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תמונות של צמד הסמארטפונים החדשים בגירסתם הסופית והרשמית וכשהם מופעלים מצאו את דרכן לרשת, ומעלות את סף ההתעניינות שלנו לרמתו המירבית קשה מאוד לשמור סודות בעידן האינטרנט, ונראה שגם סמסונג לא בדיוק צלחה את המשימה: יום לפני ההשקה החגיגית של, נראה שאנחנו כבר יודעים את כל מה שרק אפשר לדעת אודות ספינות הדגל החדשות של הענקית הקוריאנית. והן נשמעות מרשימות ביותר. צילומים אמיתיים של צמד המכשירים, ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge, כשהם פועלים ומאפשרים לנו להבין את היחס שבין גודל המסך לגודל כל החלק הקדמי (שלכאורה השתפר מהדור הקודם) ולהבין את הבדלי הגדלים הבלתי מבוטלים בין צמד הדגמים, עלה לרשת תודות לאתר androidheadlines.com – ובמקביל, עלון מידע מודלף מאשרר, כך נראה, את כל הפרטי…

2. דגמי הביניים של סמסונג עבור שנת 2022 מתקרבים - והפעם אנחנו מקווים לראות רק את מהדורות ה-5G הבכירות בשוק המקומי שלנולכתבה

3. היצרנית הסינית ממתגת את מוצר הדגל העתידי שלה בתור "יותר מסמארטפון", ואחת מהסיבות לכך תהיה יכולת להפעיל מעטפת דמוית מחשב נייד שעונה לשם Mirabook לכתבה

4. Started by Tal11,

מה הולך HW? רציתי להתייעץ איתכם לגבי מכשיר חדש + דילמה מול אורנג' ורמי לוי. בתור סמארטפון ראשון, ה-HTC SENSATION נראה לי מצוין - גם לא מצאתי התקדמות משמעותית בינו לבין ה-SENSATION החדשים (ה-ONE X וה-EVO 3D זה כבר משהו אחר), וגם יש לי אופציה לרכוש אותו ב1800 ש"ח (מחיר חסר תקדים בהשוואה למחירים שראיתי בארץ). אשמח שתתייחסו לנקודה הזו. נקודה חשובה נוספת - למכשיר הזה אין החזרים אצל אף מפעילה (ניתוק זיקה), כי אף אחת לא מוכרת אותו. מצד שני, יש לי אופציה לרכוש אותו ולעשות חבילה אצל רמי לוי. תראו כמה יוצא לי סה"כ בחודש ותגידו מה דעתכם. עלות המכשיר - 1800/36 (פרישת תשלומים) = 50 ש"ח חבילת 5GB גלישה = 55 ש"ח דמי שימוש חודשי = 15 ש"ח 300 דק' שיחה, 15 אג' לדקה = 60 ש"ח 100…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. היי, אני מחפש 2 מכשירים: 1) הראשון הוא מכשיר סלולארי בעל התכונות הבאות: מצלמה באיכות טובה, איכות צג טובה, ממשק נוח ויעיל ככל האפשר ושהמכשיר לא יהיה עדין. זה לא חייב להיות מכשיר מהחדשים ביותר, פשוט שיענה בצורה יעילה וטובה על הצרכים שלי. 2) השני הוא נגן מולטימדיה בעל WIFI, גלישה נוחה באינטרנט, ממשק נוח ויעיל, קומפקטי (לא מעוניין לדוגמא בARCHOS 5 כי הוא גדול מדי), טאץ'. נושא האפליקציות והמשחקים פחות חשוב (אבל לא זניח לחלוטין). בהתחלה לא רציתי אייפוד בגלל שיש נגנים איכותיים הרבה יותר של COWON והZUNE HD שעדיין לא בארץ. שווה לחכות בשבילו? ואיזה נגן של COWON הכי אטרקטיבי מבחינת המחיר ועונה על הצרכים שלי? רק בD3 שגם עדיין לא בארץ קיים WIFI? הערה: ההפרדה לשני מכשירים נעשית…

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  6. שלום רב, לחבר שלי יש מכשיר טלפון - HTC S630. הוא מעוניין להשתמש בו גם כמכשיר ניווט. -- האם זה אפשרי ? -- אם כן, יש למישהו המלצה בכל הקשור למקלט GPS ולתוכנת ניווט (למכשיר הנ"ל אין מסך מגע) ? מודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by jiew,

אהלן אהלן' אני סטודנט, ואני מעוניין לקנות טאבלט לצרכי לימודים. הצרכים שלי בגדול הם קודם כל שיהיה נוח לקרוא ממנו, צבעוני בהעדפה, שיעבוד בלי בעיות עם עברית, ועם סוגי הקבצים Doc,PDF,JPG. לא כל כך מעניינות אותי אפליקציות ומשחקים. תקציב הוא סדר גודל של 1500 ש"ח. אני אודה לכם על המלצות, תודות

8. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מחפש DVD נייד מכיוון שבצבא חלק מהזמן אפשר לראות סרטים. אני רוצה שהמסך יהי 10' אינץ' זה באצם הכי חשוב בישבילי שיהי מסך גדול.... מחכה להצעות שלכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by A.J,

שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הגלקסי 3 שלי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מכשיר עד 2000 שקל, המכשיר יקנה באילת. יש לי בנתיים 4 מכשירים שאני חשבתי אליהם. OnePlus 3T 64GB Huawei P10 64GB Galaxy S7 (האפשרות העדיפה עלי בנתיים) LG G6 H870 32GB אשמח לשמוע מה דעתכם, ועם יש מכשיר אחר שעדיף לקנות בטווח מחירים האלה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kotevnir,

שלום צריך יעוץ לרכישת טלפון חדש תקציב : 1600 ש"ח חריגה : 200 ש"ח. מקור רכישה :מהארץ. תאריך הרכישה המשוער : השבוע הקרוב מפעילה סלולרית : לא רלוונטי אפשר לעבור דברים הכרחיים במכשיר : ממשק נוח וחלק,מצלמה פחות או יותר כמו הגלקסי 4,אפשרות להוריד קבצים ודברים ישירות מהדפדפן וסרטים. דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי עניין המשחקים והתמיכה במשחקים. הערות נוספות: שיהיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב, ואחריות אני ראיתי את הטלפון MEIZU MX4 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אשמח לעזרתכם בבחירת מכשיר ראשון עבור ילד בן 9. נועד לשימוש בעיקר בחירום - שיחות + Whatsapp. חשוב כמובן שתהיה תמיכה מלאה בעברית, שיהיה אמין, נוח וקל לשימוש, ושלא ייתקע. מתבלטים בין: [h=1]Samsung Galaxy Young 2 SM-G130M LG L4 II 4GB LG-E440f Huawei Ascend Y330 Akai Apollo Dual SIM[/h] תודה!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by JonyPony,

אני שוקל לקנות סטרימר. הדרישות: יכולת ניגון של קבצים בקידודי FULL HD למיניהם (MKV, H.264) יכולות אלחוט ניגון מקשיח נייד וDOK תמיכה בכתוביות בעברית חיבור HDMI קשיח פנימי אינו חובה. סכום - עד 1000 ש"ח, עדיף פחות. תודה מראש לעוזרים. נ.ב. - מראה אלגנטי - יתרון

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. מומחי HWZONE שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש ומתלבט לגבי מכשיר, להלן ההעדפות שלי : 1)עם מערכת הפעלה android 4.1 jelly bean (מוכן להתפשר על ice cream sandwitch) 2)מהיר.מחפש מעבד DUAL CORE זכרון1GB RAM (מוכן להתפשר על נפח הראמ ועל מהירות הDUAL CORE). 3)גודל מסך לא גדול מ 4.7 ולא קטן מ 4.2. 4)תקציב עד 2000 שח (מוכן להוסיף קצת מעל אם זה ממש שווה את זה). 5)מן הסתם שיהיה GSM וUNLOCKED. 6)עמיד,בלי יותר מידי באגים,שיכנס לכיס של הג'ינס. 7)מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל. בסעיף שלא ציינתי שאני מוכן להתפשר על פחות אני לא מתפשר בכלל. אשמח להמלצות על מכשרים מניסיון.מבקש להציע רק מכשירים התואמים את כל הקריטריונים שלי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  14. יש לי HTC עתיק שהחלטתי להחליף לסמסונג NOTE 2. בסקרים שלי נהייתה פתאום בעיה: יש מליון "יבואנים"/חנויות וכנראה טיב השרות שאחרי קניה והאחריות תלוי במצב רוח באותו יום (קראתי סיפורים שיחליפו בקלילות את אלף לילה ולילה). אז לקצר תהליכים, האם ידוע לכם ותוכלו להמליץ על יבואנים (נותני שרות ואחריות של ממש) וחנויות שעדיפים וטובים יותר מ"השאר"? אגב, למשל היבואן הרשמי לא הכי מומלץ (הכתבות שמורות לי, במיוחד זו מדה מרקר).

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by M7a,

שלום חברים, בשבועות האחרונים החלטתי שהמכשיר שהכי מתאים לצרכים שלי כרגע הינו מחשב כף יד. מטבעי אני שואף לקנות מכשירים טובים ומשוכללים. השימוש העיקרי שלי במחשב כף יד הינו: 1) ניהול מידע (לקוחות,עבודות,תשלומים) 2) אינטרנט - גלישה לאתרים בפגישות - בסיסי, לא יותר מזה. זהו בעיקרון, אחרי סקר שוק וכמה בדיקות שעשיתי, החלטתי ללכת על ה ASUS A639 במחיר של 2700 ש"ח + כרטיס זיכרון 2 ג'יגה. כמו שכתבתי, שמטבעי כשאני רוכש מוצר אני אוהב ללכת עד הסוף וכמה שאפשר מבחינת תקציב. לכן ביקשתי מכל המוכרים שהייתי איתם לרכוש מכשיר שישמש לצרכים שלי קודם כל אבל שיהיה בו גם GPS ושאר השכלולים הקיימים. כמו שכתבתי זהו הדגם שהומלץ ע"י הרב, חלק הציעו לי גם דגם של ASUS שנקרא 696 שהוא בעצם אותו מכשיר רק דק יות…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  16. שלום, יש לי תקציב של כ 2,200 למכשיר סמארטפון. עשתי סקר ואני מתלבט בין HTC One S או HTC Sensation XL או samsung galaxy s2 אשמח להמלצות בין שלושת הדגמים הללו... ומה ההיתרונות של כל מכשיר ? תודה!!

17. Started by A1eX,

שבוע טוב, אני מבקש את עזרתכם ויעוץ ברכישת מכשיר GPS לרכב בתקציב של עד 650 ש"ח. ראיתי את הדגם של חברת QUE 4301M בKSP שהוא לא רע לדעתי. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9925 אשמח להמלצות נוספות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shlomom,

מעוניין לקנות מכשיר חדש. כרגע מחזיק (i9100 (S2 והוא גמר את הקריירה. יש כמובן את ה-nexus 4 אבל המסך שלו דיי ירוד יחסית ל-S2 שהתרגלתי אליו וכמו כן הבנתי שהוא קצת שביר. מה אתם אומרים מה יש בשוק בסביבות ה-1500 אפשר קצת לחרוג שאפשר לקנות עכשיו בארץ. מעדיף משהו נפוץ שאפשר לקבל עדכונים עבורו מ-CM. i9300 ?? לא מיושן קצת?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. במידה ורוצים לבנות אפליקציה שדולה מידע מחברות אחרות לדוגמה אפליקציה להשוואת מחירים אתר זאפ השאלה מה הצרכים של האפליקציה מבחינה תפעולית עדכון תוכן/מידע שנלקח מחברות אחרות והן מבחינה תכנותית ל database עצמו + גישה למשתמשים * השאלה פה האם יש התעסקות בליצור קשר עם עסקים/חברות לצורך מידע מסוג זה ואם כן כיצד ניתן ליצור עמם קשר *יש לי רעיון לפיתוח אבל אני רוצה לבחון כדאיות אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחברה או מישהו שמתמחה בעניין זה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לאומי קארד משיקה אפליקציה חדשה שתיתן לכם מגוון הטבות, וגם תעזור להתנהל חכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a2%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9a-%d7%94%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%a7-%d7%94%d7%93%d7%99%d7%92%d7%99%d7%98%d7%9c%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e/

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. סמארטפון ה-Mate 9 של Huawei מתקרב להשקה רשמית, עם כמה מאפיינים שעוד לא ראינו מהיצרנית עד היום לכתבה

22. לאחר שהציגה קו חדש של מכשירים זולים במטרה להתחרות ב-Xiaomi ו-Meizu, משיקה לנובו בתערוכת CES את מכשיר הסלפי החדש של החברה, בנוסף לסמארטפון קטלני במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=810726 2.2 אמיתי, טהור, ללא בעיות, וללא פיטשרים חסרים, או חירטוטים אחרים. רץ אצלי כבר כיממה וחצי, טיסן על(1.280ghz), פלאש, כל התוכנות של מוטורולה(החדשות) מגיעות והכל עובד פיקס, לא יודע מאיפה הם גבנו את הרומים אבל טוב שגנבו. זה לא nandroid ודורש פלאש עם RSD בדומה לעדכון 2.1.1 שהיה בזמנו.

24. Started by meni12321,

יצא לשיווק מכשיר הנוקיה E65

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. זה לא נותן את גלי בין ,אבל כן את הגירסה האחרונה של ICS שחוץ מהדברים שסמסונג עצמה הכניסה ,זה אמור לתת את זה עם משדרגים מ4.0.3 אבל יכול להיות ,ואני לא זוכר שהרישמית הקודמת למכשיר היתה נמוכה מזה ובמיקרה כזה מקבלים גם את בכל מיקרה שידרגתי ,אבל לא בדקתי לעומק דברים המכשיר עבד לי מצוין גם לפני ,לדברים הקלילים שאני עושה איתו 99% מהזמן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.