עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מצאתי רק iTRANSLATE אבל כל פעם שהוא מקריא הוא אומר SUSPECTED TERMS OF SERVICE ABUSE... וגם שילמתי על הדרעק הזה.. מחפש רק מישהו שיש לו ועובד, כי יש הרבה שלא עובדים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. נגן עם איכות סאונד גבוהה ביותר שיש היום לא משנה mp3 או 4 . תציעו ואחשוב לחסוך בשבילו {תקציב לא מוגבל לבינתיים}. יש לי את ה u10 שהיה נחשב בזמנו לבין הנגנים עם הסאונוד הטוב שיש ,עד היום אני נהנה מימנו וחשבתי לשדרג אבל אני רוצה שינוי משמעותי ביותר. יש לי גם את האוזניות cx300 שעלו לי 200 ש"ח והיום הם עולים 80 ש"ח אם תמליצו לי לשדרג גם אותם אז אשדרג.

• 69 תגובות
    • 11.9k צפיות
  4. Started by mtn9,

אני חושב על קנייה של הכרטיס זיכרון הזה לגלקסי 2 שלי http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Card-32GB-32G-Class-4-A-/300568533417?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item45fb47d9a9#shId יוצא 145 ש"ח ומשלוח חינם. יש מקום אמין שאפשר לקנות לפחות CLASS 4 בפחות כסף? או שעדיף כבר לקנות את זה וזהו?

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

דיווח: סמסונג גלקסי S3 יושק בעוד חודשיים היורש בדרך: דיווח חדש חושף כי בעוד חודשיים בדיוק חברת סמסונג עומדת להשיק את סמארטפון הדגל שלה - סמסונג גלקסי S3. המכשיר צפוי לקבל שדרוג משמעותי מאוד מבחינת כוח העיבוד, לא ברור האם יהיה גם שינוי עיצוב

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by roeesnir,

אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הגיע הזמן להחליף את הסמסונג עגלקטיקוס S במשהו יותר נורמלי. מכיוון שלא מסתדרת לי רכישה בחו"ל ואני מעדיף לא להתעסק במשלוחים לארץ, נשארתי עם האופציה של לקנות בארץ. אז חשבתי לעצמי שמספר אנשים שמתארגנים לרכישה זה חתיכת סכום ויכול להיות שנוכל אולי לקבל מחיר טוב על כמות. אז מה אתם אומרים? יש קופצים? מי מעוניין?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  8. אנחנו עדים בימים אלו לסוג של "מהפך" בעולם הטאבלטים בו יש תחרות בשוק הנמוך והזול. על הטאבלט ההודי שפרץ את "המלחמה" רובנו מכירים, ומטרת הת'ראד הנ"ל היא לדון על טבלטים מעניינין/חדשים בשוק הזול הזה של עולם הטבלטים. רצוי לציין שמי שרכש טאבלט מדגם זה או אחר מוזמן לשתף בסקירה קצרה או חוות דעת עליו ולומר מאיפה רכש. בכדי שהשרשור יהיה פורה, רצוי לא לקשר לפה טבלטים חלשים וישנים בשוק עם מערכות אנדרואיד "זקנות" ונטוליי שם (ג'אנרים). אם יש מכירות SALE או אתרים יותר זולים עם משלוח ארצה שלא צוינו כאן ויותר משתלמים אתם גם כן מוזמנים לשתף. אתחיל עם כמה טבלטים מעניינים שרצים כעת בשוק: הטבלט ICS אחד הראשונים, AINOL- http://www.pandawill.com/ainol-novo7-paladin-first-android-40-table…

9. אהלן אני מתכוון לקנות מכשיר חדש ולהחליף את ה 2hd שלי ראיתי על המכשירים של beatz בשיתוף עם htc מומלצים? אגב מה שפתח את עיני היה הTitan, מסך 4.7 ונתונים מפלצתיים, אבלהמחיר כנראה יהיה בהתאם. אשמח לשמוע המלצות נ.ב הסיבה ל htc בלבד כיוון שאני מעדיף אותם על סמסונג, אז אשמח רק על המלצות מבית htc. תודה! :-)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אם האייפון שלכם פרוץ, תוכלו בקרוב להתקין את סירי גם על מכשרים ישנים יותר... רן אברי מחדרה הצליח לפרוץ את סירי של אפל, ובקרוב למי שיש איפון פרוץ יוכל להתקין את התוכנה על אייפונים ישנים יותר. כתבה בנענע... http://www.nana10.co.il/

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by harelme2,

אם אני מביא אחד מהם לארץ, לא אמורה להיות בעיה להשתמש איתו כאן, נכון? תודה!

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by ori24,

שלום לכולם! מחר בעזרת השם מתכוון לקנות את הSG2 מחנות פרטית. כרגע אני נמצא בפלאפון אבל מתכון לעבור לרמי לוי שזה בעצם פלאפון. לא כ"כ מבין בזה..אבל איזה גירסת ROM החנות צריכה לצרוב לי? האם אני צריך לבקש ממנו ROM של פלאפון? ושאלה נוספת האם הSG2 עובד טוב ברשת פלאפון(רמי לוי) ולא כמו הSG1 שעשה בעיות של קליטה? תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by gkman,

שלום. נשבר לי הטלפון וחשבתי לקנות את הxperia x8 עד שיהיה לי מספיק כסף לקנות מכשיר אחר. העיניין הוא שלפי התגובות של אנשים (בדף של זאפ http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=777358) הוא לא שווה במיוחד בלי עדכון רום. אני אף פעם לא עשיתי דבר כזה ולמרות שהפנו באתר של זאפ לXDA אני לא מצליח למצוא משהו שיעזור לי. יש מישהו שיש לו את המכשיר ו\או יכול להדריך אותי צעד-אחר-צעד לעדכון רום? אני עדיין לא קניתי את המכשיר אבל אני יקנה ברגע שאני אדע שיש מישהו שיכול לעזור לי בזה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום לכולם, כאשר אני מקבל\מוציא שיחות לא שומעים אותי, זה מסתדר רק ע"י לחיצה על SPEAKER מספר פעמים (עובר בין רמקול למיקרופון מספר פעמים). זה התחיל לאחר מעבר מרום פיילוט 4 ל- 4.5, וממשיך גם לאחר וויפ מלא והתקנת רום 6 (פיילוט). זה גם הורס לי את ההקלטות האוטומטיות בעת שיחה. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 15.9k צפיות
  15. יש לי טלוויזיה באחד החדרים בבית, ואני רוצה לקלוט אותה עם אוזניות אלחוטיות בכל הבית, הבעיה שזה צריך לעבור דרך קירות מרובים ובניהם חדר אמבטיה שככה"נ יחסום חלק מהתשדורת. מדובר על מרחק של כ20 מטר....עם בערך 4-6 קירות. כמו שהבנתי Bluetooth לא יהיה חזק מספיק, אינפרא אדום בכלל לא עובר דרך קירות...האופציות היחידות זה אוזניות עם משדר FM שיתחברו לטלוויזיה, אבל לא מצאתי משהו הגיוני...יש את האוזניות ב50 שקל של S-XBS, היה לי אותן והן נהרסות דיי מהר כי הן לא ממש איכותיות... ויש אוזניות דיי יקרות של פיליפס ב800 שקל בערך, שאני לא יודע איך הן כי לא היה לי אותן...וזה סתם נראה לי יקר בצורה מוגזמת. חשבתי על פיתרון יותר האקי, כמו לשדר את זה בWIFI איכשהו ואז לקלוט את זה איכשהו עם מכשיר שיכול ל…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  16. Started by kletsman,

שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. אני רוצה לקנות טאבלט חדש למשפחה (לא אני, המשפחה קונה) יש לי אחים קטנים והשימוש העיקרי הוא משחקים ואינטרנט, על מה אתם ממליצים? (אני מדגיש העיקר שהוא יריץ את כל המשחקים ויריץ אותם טוב וחלק) התקציב הוא סביב 1500-1000 אבל דיי גמיש אם באמת יהיה שווה את המחיר עד עכשיו שמעתי על החדש של אסוס ה-Transformer Prime הבנתי שהוא הכי טוב אבל אני לא ממש מצליח למוצא איפה קונים אותו (כתוב שעולה 500 דולר שזה מחיר סביר) בקיצור צריך המלצות על טאבלטים טובים ומקום קנייה אם אפשר ועוד שאלה, לפי מה אני יודע איזה משחקים\אפליקציות יעלו על המכשיר? לפי מערכת ההפעלה? אשמח לקצת פירוט בנושא תודה

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. רכשתי SGS2 חדש סוף סוף ואני לא יכול ליצור (או להיכנס יותר נכון) ולסנכרן אותו עם החשבון שלי בג'ימייל הוא כל הזמן רושם שהסיסמא או היוזר לא תואמים. יכול להיות שזה בגלל האבטחה הכפולה של ג'ימייל שנהוגה עכשיו? עם אותם משתמש וסיסמא אני נכנס דרך המחשב ללא בעיה - בדקתי הרגע. בכל מקרה, יכול להיות שזה כי אותו חשבון פעיל במכשיר הישן שלי? אם כן מה צריך לעשות? למחוק הכל?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מחכה לו בציפייה רבה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אהלן, אני מחפש המלצה למעמד לרכב שמתאים לאייפון 4 עם Case מעמד שכולל חיבור להטענה (מובנה). כך שניתן להטעין את האייפון במצת הרכב. אבל אין צורך לחבר את הכבל לאייפון בכל פעם, אלא מספיק "למקם" את האייפון בסטנד. משהו כמו המוצר הזה אם מישהו מכיר משהו כזה שכולל גם יציאת כבל AUX מתוך הסטנד (שלא מצריכה לחבר ידנית את הכבל AUX מהיציאת אוזניות כל פעם... אלא משתמש בחיבור data של האייפון מלמטה) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי SGS עם PILOTX 6 וכל אפליקציה שנאי מנסה להוריד או לעדכן מהמרקט פשוט נתקעת על השלב של ההתחלה, כלומר, היא מסמנת לי שהיא מתחילה להוריד אבל לא מגיעה לשלב של האחוזים. גם שאני מנסה להתקין מהWEB MARKET, האפליקציה מופיעה לי במכשיר ונתקעת באותו שלב. ניסיתי למחוק את הCACHE של המרקט וגם חזרתי לגרסה 3.3.12. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. ויכול לחוות דעה עליו, כשנה יש לי סמסונג וויב והגעתי למסקנה שאין תחליף למקדלת מלאה, חשבתי בתחילה על BALCKBERRY אבל לאור תגובות שונות על איכות גלישה גרועה ומקלדת לא נוחה כמו כן אתה חייב לקנות תמיכה PUSH MAIL אני יורד ממנו, מה שנשאר זה הE6, ממה שקצת קראתי הוא די טוב, מקלדת נוחה, גלישה מהירה, המחיר שלו סביר, האם אתם יכולים להלמליץ לי על חנות סלולר פרטית באיזור השרון תודה,

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  23. חברה שלי יש לה מכשיר C5-00 וכשהיא עדכנה גרסה הממשק בעברית נעלם. הבנתי שאפשר לצרוב עברית על ידי תוכנה בשם NSS, אבל כל מה שאני לא עושה כולל התקנה על מחשב נקי לגמרי, ה NSS לא מוצא את הטלפון. התקנתי את ה NOKIA SUITE הכי עדכני, מזהה את הטלפון, אני סוגר אותו פותח את ה NSS, הוא לא מזהה את הטלפון. אני רוצה לראות אם הקוד של המכשיר מכוון לעברית, כדי לדעת אם אפשר לעדכן אותו או שהקוד לא מכוון בכלל לעברית ובגלל זה העברית נעלמה. מי שהתעסק בצריבות עברית בזמנו לנוקיה - אני אשמח מאוד לעזרה.

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. הגיע הזמן שאני אוכל להשיג את אמא שלי היא צריכה מכשיר פשוט אבל דור שלישי על מנת שיתאים לרשת של רמי לוי. כמובן שמסך גדול ומקשים גדולים. היא מסתדרת מצויין עם מכשיר אייפון אז חשבתי על מסך מגע. ראיתי את הגלקסי מיני שנמכר בכ-700 ש"ח. האם מומלץ?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by hellfire03,

אשמח אם מישהו יודע איך להשתמש ב MARKET הרגיל של ANDROID עם מכשיר archos שאני מנסה למשל סתם להוריד firefox אז הוא נותן לי there are no Android phones connected to this account archos 70 internet tablet (אם זה משנה משהו) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים