עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. (מדובר על גלקסי S1) אני כנראה יוצא נוב אחושרמוטה פה אבל אני חייב לשאול - האם כל כבל מיקרו USB יעבוד עם הגלקסי? כלומר אפילו כבל רנדומלי, ולא אחד ש"יועד" לשימוש עם סמארטפון? והאם אותו כבל רנדומלי יוכל להטעין לי את הגלקסי כרגיל אם אני מחבר אותו למטען USB לקיר? כלומר בעוצמה/מהירות מלאה? אני זוכר שהיה איזה עניין עם האייפון, שמטען USB רגיל לקיר גרם להטענה שלו להתארך פי 2-3, ומטען USB שיועד לאייפון עבד יותר טוב. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היום הוכרז על Gorilla Glass SR+ זכוכית החדשה מספקת "התנגדות נגד שריטות " 25% השתקפות פחותה יותר Gorilla Glass SR + הוא הזכוכית החדשה השנייה של קורנינג ב- 2016, לאחר זכוכית גורילה 5 , http://www.phonearena.com/news/Corning-Gorilla-Glass-SR-is-a-tough-scratch-resistant-material-for-smartwatches-and-wearables_id84718 http://www.cnet.com/news/corning-wants-to-put-its-gorilla-glass-on-your-next-smartwatch/ שימו לב למידע הזה ,שלפי דעתי הכי חשוב According to Corning’s figures, the all new Gorilla Glass SR+ is much more scratch-resistant than GG4 or GG5. In fact, it’s almost as scratch-resistant as sapphire itself.…

3. Started by MoSQuiTo,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טאבלט כלשהו ולשים אותו ברכב כיחידת ראש למערכת. יש לי מגבר 5 ערוצים (משמע מקבל מיחידת הראש 3 RCA - קדמיים, אחוריים וסאב) ואני כמובן רוצה לחבר את הטאבלט אליו. מה הדרך הנכונה לחיבור שכזה? בהנחה שכשאני אשחק בהגדרות הסאונד במכשיר (באס, טרבל) זה ישפיע על האלמנטים הנכונים. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם קניתי את המודם השבוע ואני לא מצליח להוריד מאתרי שיתוף קבצים והורדה ישירה, בגלל שה- IP שסלקום נותנת לכל הלקוחות קבוע. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את ה-IP לדינאמי כך שאני אוכל להוריד מהאתרים הנ"ל. בתודה יאיר

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. בס"ד ישלי בעייה באיפוד ואין לי מוסג מה לעשות בבקשה עזרה דחופה. שאני מנסה להפעיל את האיפוד הוא מראה לי תסימן של אפל ואחר כך מראה לי איפוד כאילו בוכה ומתכבה ולידו יש משולש. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מחפש מכשיר סמארטפון תקציב :1700 ש"ח שימושים: ג'יפיאס, לקיחת הערות, ניהול פגישות, שמיעת מוזיקה, צילומי מסמכים(ע"י תוכנת סקנר) לכן זקוק לפלאש, ומסך קריספי(תצוגה טובה ולא מגורענת) WIFI , ותמיכה ברשת גולן טלקום+אורנג'. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אחי זכה בהגרלה בחו"ל במכשיר הזה והוא מתכוון להביא לי אותו http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274&nav=0 מישהו מכיר את המכשיר? איך התפעול שלו? איכות סאונד?

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by Phobus,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש 5800 xm ורציתי לשמוע את חוות דעתכם, מעבר לכל מה שקראתי עליו באינטרנט. אני מתכוון לרכוש את המכשיר לבדו בחנות, ויש לי כמה שאלות: 1) רציתי לדעת קודם כל מה אני צריך לדעת לגבי רכישה מחנויות רגילות, האם זו "חבילה מלאה" עם אחריות וכ'ו? אני צריך הכוונה וטיפים לגבי הרכישה. 2) הטלפון יהיה לרוב בשימוש בגרמניה, ליתר דיוק במינכן עם המפעילה O2, אם זה משנה משהו, ולפעמים גם בארץ. האם תאימות המכשיר היא בסדר? 3) המכשיר מיועד לשימוש קליל יותר, ז"א בעיקר מוזיקה, קצת משחקים ומולטימדיה כמו תמונות וסרטונים (צילום, צפייה ואכסון). האם אני בכיוון הנכון? בחרתי את המכשיר בגלל שאני ממש אוהב את כל הפיצ'רים שלו אך אשמח להצעות אחרות שממוקדות יותר בצרכים שציינתי ועדיין דומים…

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by YohaiM,

שלום, יש לי נייד של נוקיה מדגם 2730. אין לו GPS,אבל יש לי סטיק של הולוקס,שמאפשר לו לתפקד כ-GPS. אני מחפש תוכנה חינמית,שלא דורשת חיבור לאינטרנט.(אני יודע של-NOKIA יש תוכנה כזו,אבל לצערי הרב,אין עדיין מפה של ישראל) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by firebug,

אוקי אז בימים האחרונים החלטתי שאני חייב איזה סמארטפון זול ויעיל משהו בסביבות ה 900 שקל גג שהשימוש העיקרי שלו זה וואזאפ וגלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים קטנים והכי חשוב שיהיה אנדרואיד ושיעבוד יחסית חלק (לא מתכוון להעמיס עליו באפליקציות ומשחקים כבדים). אני באמת חדש בכל העניין של סמארטפונים ואני צריך את ההמלצות שלכם תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. חוץ מELINE? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by guyaros,

שלום לכולם, יש לי מכשיר PSP שנרכש לפני המון זמן (כשרק יצא המכשיר בחו"ל). גירסה: 1.5 , המכשיר פרוץ ומסוגל להריץ משחקים מכרטיס הזיכרון. המכשיר מחובר לרשת האל-חוטית Wi-Fi בביתי. הבעיה באה לידי ביטוי באתר youTube , שברגע שאני מנסה להריץ סרטון, מופיעה ההודעה שאין לי גרסת flash מתאימה. מה ניתן לעשות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by ob,

שלום ! מאז ומעולם הייתי לקוח של פלאפון , אחרי שהשתחררתי מהצבא היה לי פלאפון ישן ללא "סים" , ורציתי סמארטפון ... באותה תקופה זה היה בדיוק כשחברת פלאפון הכניסה את הסים לתמונה . וכשרכשתי את הסמארטפון אמרו לי בחברה שעל מנת שיישאר לי המספר הטוב והישן שלי , אני אצטרך להיות בחיוב במשך תקופה של 3 חודשים עם עוד מספר (עוד כרטיס סים) שהוא מתחיל 0509(בנוסף ל-0502 שזה הרגיל שלי) אני הסכמתי וחתמתי על המספר עם הויזה שלי , המספר הישן הוא בבעלות של ההורים שלי (הם משלמים) . לאחר תקופה ארוכה שכחתי מזה , כי מעולם לא השתמשתי בסים הזה (0509) , אפילו לא פתחתי את הניילון שעל הכרטיס . שמתי לב שיורד לי מהחשבון בנק סכו"ם של 80 שקל בחודש , לא היה בדיוק פירוט וראיתי שזה תקופה ארוכה ככה ... התקשרתי ל…

14. Started by psychuil,

אבא של חברה שלי רוצה GPS, והוא לא חזק בקטע הטכנולוגי, אלא אם יושבים ומסבירים לו טוב טוב. אז בגדול אנחנו רוצים משהו במחיר סביר, שיהיה דובר רוסית, ושיהיה כמה שיותר פשוט לתפעול. וגם רצינו לדעת איך עובד כל הקטע של עדכוני המפות, זה מתעדכן לבד או שצריך לעדכן את זה דרך המחשב אומשו?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  15. אני מחפש אוזניות שאיתן אני אוכל לדבר, לשמוע מוזיקה ולשלוט בה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dbx22,

שלום. מכר שלי אמור לטוס בסוף החודש לגרמניה, ואני רוצה שהוא יקנה בשבילי נקסוס אס. מישהו יודע איפה אפשר לקנות שם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yigael_o,

אני רוצה להחליף את הגלקסי שלי. יש שני דברים שאני רוצה, הראשון הוא מערכת הפעלה WIN והשני היא יכולת טובה של מערכת הניווט עם עדיפות למכשיר שקולט גם את הרשת הרוסית (GLONNAS או משהו כזה) . האם קיים כזה מכשיר והאם ניתן להשיג אותו בארץ? עכשיו מצאתי את זה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Smartphones_using_GLONASS_Navigation יש למישהו המלצה על טלפון עם WIN8 מהרשימה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אנחנו לקוחות פלאפון ואני שדרגתי את המכשיר שלי ל Samsung Galaxy S ועכשיו אני לא יודע איזה פלאפון כדאי להביא לאמא שלי. האפשרויות הן: Samsung Galaxy S Apple iPhone 4 Sony Ericsson X10 מה שאמא שלי רוצה בעיקר בפלאפון: נוחות שימוש סוללה חזקה מצלמה טובה שלא יהיה מסובך. שהדברים הבסיסיים כמו למשל לשלוח SMS/להתקשר/לחפש איש קשר יהיו פשוטים ולא מורכבים. בקיצור פלאפון למישהו מבוגר שלא כל כך מתמצא בכל העולם החדש אבל רוצה לנסות אותו. אז על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אם כן איך אני עושה את זה,

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  20. אני לא מבין בזה, אז אני לא יודע כמה זה אמור לעלות. חשיבות, שיעבוד טוב, זמן בטרייה סביר, שיהיה אמין (הדיבורת לרכב הנוכחית, יש לה חיים משלה, הייתי צריך להחליף אותה אחרי שנה וגם ההחלפה מתה אחרי פחות משנה נוספת).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש עכשיו אני משתמש בnexus s אבל יש לי בעיה עם הכפתור נעילה בצד... הוא לא מגיב. פירקתי את המכסה של המכשיר כמה פעמים וסידרתי את זה אבל די נמאס לי מלעשות את זה. אני די מרוצה מהמהירות שלו, אני לא מרגיש כ"כ מוגבל מהמהירות שלו. התקציב שלי הוא 400$~ ראיתי את הgalaxy s3 ב422$ ואת הנקסוס 4 ב390$ ועוד כמה מכשירים של נוקיה הבעיה שלי זה עם סוללה, שמעתי שאי אפשר להחליף סוללה בנקסוס... משא"כ בגלקסי ובאחרים במכשיר שלי יש לי פשוט עוד 2 סוללות רזרבה. אשמח ליעוץ ועזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dm44,

חיפשתי עליו מידע (אחרי שהמליצו לי עליו כאן) ובכמה אתרים ראיתי שכתוב בהוראות שימוש שלו שהוא יכול לגרום לסרטן ושצריך לשטוף ידיים כל שימוש. יש לי כמה שאלות: זה נכון? כל נגני הMP3 מסרטנים במידה מסויימת? כדאי לקנות אותו אפילו שהוא מסרטן? תודה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. הסמארטפון הראשון של המותג הפיני לשנה החדשה נראה כמו שיפור משמעותי וסיפתח חיובי לקראת המשך ההתחדשות לכתבה

24. היי, מעוניין לקנות אייפד מיני עם אחריות מורחבת ל-3 שנים וראיתי באחת החנויות שההרחבה עולה 299 ש"ח, רציתי לדעת אם המחיר טוב או שנתקלתם במחיר נמוך יותר - תודה!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. בזמן אחרון שמתי לב שבלילה כשהמשכשיר לא בשימוש (כולל WIFI + נתונים לנייד מכובים) והסוללה נגמרת בכ 25% שזה המון ביחס למה שהייתי רגיל (כ-6-7%) , נכנסתי לאופציה של הסוללה לראות מה היה בשימוש של הסוללה הכי הרבה ובמקום הראשון הופיע "שרת מדיה" ,כלומר זה שגומר לי על הסוללה לפני כן אף פעם לא היה לי דבר כזה שהשרת מדיה היה בכלל גורם שמשפיע על הסוללה . לאחרונה התקנתי אולי איזה שני משחקים כמו CANDY CRASH ו DIAMOND DASH , יכול להיות שזה קשור ? מישהו יודע איך אני יכול לזהות מי הגורם הבעייתי ?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.