עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pavelr,

השיקול העיקרי הוא כמובן המחיר. אני מתעניין במודל sony prs t1. המחיר שלו בארץ הוא כ-1300 ש"ח. באיביי הוא עולה 135$+40$. שזה 700 ש"ח מקסימום + מע"מ = 812 ש"ח. יש עוד מס שפספסתי? מישהו התנסה בהזמנה כזו? וגם, האם יתכן מימוש אחריות בארץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום לכולם בשרותי אייפון 8gig 3G, הורדתי כמה themes מהאינטרנט במחשב כקבצי זיפ וראר ואני לא יודע איך מעבירים אותם לאייפון. אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. שלום ! אני רוצה לקנות את NEXUS 6 בארה"ב ולשלוח לארץ... אבל המטען יהיה ככל הנראה אמריקאי... אני יודע שאפשר לקנות מתאם לשקע אמריקאי - ישראלי אבל השאלה היא האם המתאם לא יפגע ביכולת ה Turbo Charger של המטען ? ושאלה נוספת : אני יודע שיש דגם של NEXUS 5 אמריקאי D820 ודגם אירופאי D821 כאשר הדגם האירופאי תומך ב LTE העתידי של ישראל. האם יש חלוקה כזאת גם ב NEXUS 6 ? או שהוא תומך בהכל ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Ido.G,

שלום, האם ניתן להביא מכשיר סלולרי לארץ דרך EBAY? עד כמה יעשו לי בעיות מבחינת אישורי תקשורת ומסים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by B.D.B,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255603,00.html

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by demultiplexer,

אני מתכוון לקנות בארהב סמסונג גלקסי S. האם הבנתי נכון? אני לא אמור לשלם עליו מכס בכניסה לארץ אם הוא אצלי בכיס? האם אני יכול להביא יחידה אחת מכל מוצר שכתוב שם ואני לא אשלם על כלום? אני רוצה לרכוש מאמזון. מאיזה אחד לקנות, מאלה שמופיעים בקישור הבא? (זה מה שמצאתי, אם יש קישור יותר מוצלח עדכנו בבקשה). http://www.amazon.com/Samsung-Unlocked-Touchscreen-Slot-International-Warranty/dp/B003U2T57E http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S-8GB-Unlocked/dp/B003TLNZLI האם המכשיר יעבוד בארץ (אורנג) בלי בעיה? האם יחטטו לי בכיסים כשאני חוזר ארצה? טיפים או המלצות נוספים? תודה לכולם וחג שמח לכם ולבני משפחתכם.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 23:30:59 ומה הסיפור עם הפריצה?צריך לפרוץ בעצמי, או …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ענבל- ל,

אני מתכוונת לקנות LG G3 וראיתי שיש הבדלים משמעותיים מבחינת מחיר בין יבואן רשמי ליבואן מקביל. חוץ מהעובדה שהאחריות של יבואן רשמי היא שנתיים ושל יבואן מקביל היא שנה, האם יש עוד הבדלים? בנוסף, האם מישהו מכיר את החנויות ״LCDEAL", "ELINE", ו״גאדג׳ט מובייל״ ויודע להגיד לי אם הם אמינים וכדאי לקנות בהם את המכשיר (גם אם הוא מיבואן מקביל)? תודה לעוזרים

8. ישנן 3 רמות מחיר ל S8 PLUS 2200 מגיע ללא מטען מקורי 2600 לא יבואן רשמי אך באריזה מקורית עם מטען מקורי וכו. 3000 יבואן רשמי מה הסיבות להפרש המחיר בין אופציה 1 ל 2 והאם יש סיכון ברכישה של אופציה 1? (עם הוספת מטען מקורי) האם שווה לשלם מאות שקלים לאופציה 3?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. מעוניינים בסמארטפון ממותג מוכר עם קיבולת סוללה של יותר מ-4,000mAh? כדאי לכם להכיר את ה-Zenfone Max M2 וה-Zenfone Max M2 Pro לכתבה

10. טיזרים ושלטי חוצות מאשרים לנו כי המכשיר המתקפל הייחודי של חברת הענק אכן יוצג במלואו באירוע ה-Unpacked המתקרב לכתבה

11. ...אבל הSony PC Companion מעדכן לי עכשיו לגרסה של Xperia Z. או זה מה שהוא אומר לפחות, יש מצב שזה יתקין KitKat? דבר נוסף, ניסיתי לעשות התקנה ידנית KitKat, הורדתי את SDK Bundle והexe לא עושה כלום, הוא פותח חלון Run לשניה, לא רושם כלום ונעלם. אין כל זכר לו בTaskmanager. עזרה מישהו? *עריכה: זה 4.0.4, משהו יכול להסביר לי למה ה SDK Bundle לא עובד?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  12. משהו כמו בחצי שנה הקרובה, משהו יותר מתקדם מהדור השני של הTOUCH

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. למשל, כרגע אני באורנג'. הכריחו אותי לקחת חבילה של 1300 דקות ו 1300 סמסים כדי שתהיה לי גלישה במהירות 2.5GB, אבל הצטרפתי לפני ה"מהפכה" בתחום. על התענוג הזה אני משלם משהו כמו 230 שקל. האם כיום יש חברות שיכולות לבנות לי תוכנית שמתאימה ספציפית אלי, כמו 300 דקות, 75 סמסים ואינטרנט לא מוגבל, רצוי במהירות הגבוה ביותר שקיימת בינתיים (כרגע speedtest מראה 4mb)? לפי ההגיון של אורנג' - מי שהוא משתמש כבד באינטרנט הרי בהכרך הוא גם מדבר שעות בטלפון ולא שמע על whatsapp . אשמח להארות והערות ומה לא .

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. דגמי הדגל החדשים של המותג הסיני מגיעים אל השוק עמוסים בכל טוב טכנולוגי - כולל מערכי צילום שנוצרו בשיתוף עם חברת הצילום Hasselbladלכתבה

15. בגלוב של יובל דרור(כתב לענייני טכנולוגיה בידיעות) ר"ש פרסם ביקורת על הרשימה הזאת מעניין אם הבוסים של דרור יעשו מזה רעש... http://www.popup.co.il/?p=2740 מה יותר בנאלי לשים את האיפון במקום ראשון

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. ^ שאלה למעלה. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  17. האלטרנטיבה לדגמי ה-T המרועננים מהשנים הקודמות תציע מפרט מתקדם למדי, אם כי ברשת עוד לא בטוחים האם היא תהיה זמינה אך ורק בסין או שתצא לסיבוב הופעות בינלאומילכתבה

18. Started by xMoniT,

כשמחקתי את הרוט עדיין לא היה לי עידכון אז אם אני אעשה גם איפוס הגדרות יצרן אז אחר כך יהיה לי עידכון ? OTA ? כי יצא למכשיר שלי אנדרואיד 4.4.2 לפני 3 חודשים ואני עדיין עם הגרסה 4.2.2 מכשיר: Lenovo S930

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני לא מתלהב מהמערכת הפעלה הזאתי בלשון המעטה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kvutzat.rechisha,

היי לכולם, כפי ששבוע שעבר הודענו, קבוצה של סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע פתחה קבוצת רכישה ל IPHONE. מטרת הקבוצה הצרכנית הזו היא להשתחרר מכבלי חברות הסלולר ולקנות את המכשיר באופן פרטי ומוזל שכן קבוצה גדולה = כוח מיקוח גדול= מחיר זול ממחיר השוק. אנחנו רוצים להודות ל 324 חברים שכבר שייכים לקבוצה אשר יקנו את המכשיר בזול בעתיד הקרוב. כדי לממש את היוזמה הצרכנית הזאת, אנו מזמינים את כל מי משעוניין לרכוש IPHONE מכל הדגמים ומכל הנפחים השונים לפנות אלינו לאתר ולהרישם שם. ההרשמה אינה מחייבת ותצרף אתכם לקבלת עדכונים בנוגע להתקדמות הקבוצה. מי שמעוניין בפרטים נוספים ובהצטרפות ליוזמה הצרכנית המבורכת: http://iphoneil.weebly.com שוב תודה ל 324 החברים שכבר הצטרפו!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, דודה שלי נכנסה לאייטונז דרך המאק בוק, והיה שם יוזר אחר של מישהו אחר מהמשפחה, ברגע שהיא חיברה את המכשיר כל הדברים והאפליקציות שהיו לה נמחקו, ובמקום זה כל היוזר השני הועבר למכשיר שלה, כלומר עכשיו לדודה שלי יש אייפון עם כל הדברים של דוד שלי, הטלפונים שלו וה SMS. הדברים שלה נמחקו כליל. האם ניתן לשחזר את זה? למחוק את מה ששלו ולהעביר את שלה חזרה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by mrraz,

היום אחה"צ הייתי באיזור יוקנעם רמות מנשה וחיפשתי מסלול יציאה טוב לכיוון הבית התוכנה קרסה מספר פעמים בתואנה של אין קשר עם השרת האיזור היה מוצף בעשרות אלפי מטיילים וכנראה שהריכוז של כל עם ישראל בטבע הכריע את השרת שלא רגיל לעומסים כאלה.

23. זמינות נמוכה של המכשירים, השדרוג מהמהירים בעולם ל-iOS 8 ועליית המקלדות לאפליקציות הכי פופולאריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%94/

24. כל הרמזים שקיבלנו עד כה אודות הדגם המשופר מבית היצרנית הסינית הצעירה מתרכזים בהדלפת טוויטר אחת, יחד עם תצלומים רשמיים למראה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.