גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
גוגל חושפת את צמד מכשירי הדגל שלה לשנת 2017, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שהם יושקו באופן רשמי גם בישראל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה סמארטפון בעיקר בשביל GPS ו- MP3. גלישה לעתים מאוד רחוקות. בעיקר חשובה לי איכות השיחה והעוצמה של הספיקר. מה דעתכם על Iphone 3gs? ראיתי אותו ולדעתי הוא יוכל להספיק לצרכים שלי. יש לכם הצעה טובה יותר? אולי אנדרואיד סיני עם מפרט חזק יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות K414P לפני חודשיים ואני מאוד מרוצה מהם אבל עכשיו עבדתי קצת והרווחתי ככסף ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אז חשבתי אני יעשה עם באג טרייד אין - K414P בשביל K518DJ ואני אוסיף עוד כסף. אתם חושבים שזה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הטרנד של שילוב מסכים בצפיפות חסרת תקדים במכשירים חכמים מסרב לדעוך, וכעת נראה כי העתיד הולך להיות צפוף אפילו יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-4k-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91-2016/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשים כרטיס זכרון גדול יותר מ 1GB במכשיר? אם כן האם זה ישפיע על המהירות שלו? והאם ישנם הבדלים במהירות בכרטיסי הזיכרון מסוג memory stick micro ? ואיזה ממולץ לרכוש בשביל ה 610I ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הפתיעו אותי במתנה של Lumia 950XL (גרסת הדואל סים). מכשיר מאוד חמוד סך הכל קינפגתי כל מה שאני צריך שם מה שחסר לי כרגע זאת אפליקציה אחת בודדה של קריאת ספרים אלקטרונים (בד"כ ePub ו Mobi). על האנדרואיד השתמשתי ב moon+ reader אולם היצע האפליקציות ל Windows Phone 10 די מביך. יש מבחר לא רע של אפליקציות בסך הכל הבעיה שלי היא שאף אפליקציה לא מאפשרת להגדיר תיקייה אשר כל מה שנמצא בה יהיה בספרייה אוטומטית ככה שאני צריך בצורה ידנית אחד אחד להוסיף קובץ קובץ וזה די מעצבן. כדי לעקוף את זה אני פשוט ניגש מספריית הקבצים ופותח את הקובץ שמזניק את האפליקציה אולם זה לא יעיל כמו Moon+. מישהו מכיר אפליקציה נורמלית שמאפשרת לקרוא מספר נרחב של פור…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אייפון 5 בימים הקרובים בלונדון (2900 ש"ח במקום 3900 ש"ח בארץ) והדבר היחיד שמדאיג אותי, בתור טירון מוחלט בתחום הסמרטפונים, זה אם יש משהו מיוחד שאני צריך לקחת בחשבון לפני הקניה? אני מן הסתם קונה מכשיר פתוח ולפי מה שקראתי באתר אפל הבריטי, הוא אמור להתאים לרשת בארץ. אז חוץ מהמטען שכנראה לא יתאים, יש עוד משהו שעלול להוות בעיה? למשל עברית? בעיות אחרות? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אחרי שהIGO הביא אותי למחסן של בית קפה במקום לבית קפה עצמו ולא מוצא כתובות וקיבוצים הגעתי למסקנה שאני צריך משהו חדש אז יש המלצה לתוכנת GPS שמתאימה ל WINCE שתהיה קצת יותר מוצלחת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי חצובה לצילום עצמי של XSHOT ובכדי לחבר את ה-PIXON12 לא צריך פתרון יצירתי. מצאתי ב-EBAY התקן לחיבור מכשיר סלולרי. ההתקן נשלח מסין, עלה 9 דולר אוסטרלי, הגיע תוך שבוע. איתו מקבלים גם חצובה קטנה(ראה תמונה) ניתן לחבר כמעט כל מכשיר, מאוד פרקטי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הוא גם נגן מדיה.. ויש לו חיבור קטן לאללה, שכנראה מצידו השני הוא USB. הייתי בBUG ולא היה להם מושג איזה כבל מתאים לזה. כנ"ל אורנג' שמכרו את המכשיר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האתר Phone Arena החליט להשוות את מצלמת מכשיר הגלקסי S5 אל מול המכשיר שהתחיל את הסדרה, הגלקסי S המקור, עם תוצאות שיגרמו לכם להעריך את הסמארטפונים של היום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%99-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%90%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%9b%d7%a0%d7%a1%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%96/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לרגל פסח החלטתי לפנק את עצמי בגאדג'ט בתקציב של עד 1500 למישו יש רעיון לאיזה גאדג'ט נחמד ומיוחד שיעסיק אותי הרבה בסכום הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אפליקציית בי פון של בזק , מבקשת בעת ההתקנה הרשאה לקריאת אנשי קשר, שינוי אנשי קשר ,קריאת יומן שיחות , קריאת הודעות הטקסט שלי . מה הסיבה לחדירה הזו לפרטיות וכן האם אפשר להתקין את האפליקצייה אם לא אתן הרשאות לפעולות הנ"ל. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תהיתי האם יש מכשיר עם יכולות דומות (רק מחברה ידידותית יותר), דגש שזה לא יהיה סמארטפון כלשהו ויהיה רק מחשב כף יד עם דגש על הצד של נגן MP3, איכות סאונד וWIFI. ואם יש כזה עם מע' פתוחה (אנדרואיד ושות') אז זה אפילו יותר טוב. מחיר לא משנה כרגע, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, דבר ראשון, החלטתי לקנות נגן ואני רואה רק אופציה אחת שתענה על רוב הצרכים שלי (הרבה מקום, איכות סאונד, אפשרות לוידאו, אחריות בארץ, מחיר יחסית טוב). כמובן שהאופציה הזו זה האייפוד קלאסיק. אז לפני שאני שואל כמה שאלות, אם יש לכם רעיון לנגן שיספק לי הכי הרבה יחס עלות ותועלת ויענה על רוב הצרכים שרשמתי, אשמח שתעלו את זה בדיון! 1. יש שני גדלים לקלאסיק- 120 ו-160. אם יש הבדל מהותי במחיר אני אקריב 40 ג'יגה כי בכל זאת 120 זה מספיק, אבל רציתי לדעת, האם יש הבדל במערכת עצמה, כלומר הבדלים במהירות, תקיעות וכדומה... אני מניח שאם הגודל של הנגן הוא קבוע ובאחד יש יותר מקום, אז הוא גם יפעל יותר לאט והוא יהיה מסורבל יותר. האם יש בזה אמת או שאני ממציא תיאוריה?? (אני בעצם שואל אם עדיף לי כבר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה שמעתי שיש נגנים שיותר איכותיים ויותר מומלצים מאייפוד אז ככה רציתי לדעת איזה נגנים יותר איכותיים מהאייפוד אני מחפש נגן של בין 1G ל-4G לא משנה העיקר שזה יהיה נגן עם הסאונד הכי טוב שיש כיום ולא משנה עם זה MP3 או MP4 העיקר מקסימום איכות סאונד
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נעלתי אותו ושכחתי את הקוד . האם יש דרך שאוכל לבטל את החסימה? (נוקיה ללא סים) כשפניתי לסלקום הם רצו 300 שח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דיבורית בלוטוס לרכב בשביל HTC ONE X. עד עכשיו על פי קריאה בפורומים הגעתי למסקנה שהJabra FREEWAY וJabra CRUISER 2 הן המומלצות, אך עם תג מחיר של 500 ש''ח בארץ ו50-60$ בחו''ל זו שחיטה ואני לא מצליך למצוא שום חנות בחו''ל ששולחת אותן במחיר הנקוב. מחיפוש אחרי דגמים ששולחים לארץ אני חושב על jabra drive, SuperTooth Crystal וMotorola SonicRider שמחירם באתר No-risk.co.il בארץ גם די נחמד. אשמח אם מישהו מכיר חנויות בחו"ל שהדגמים הראשונים יעלו בהם פחות מ75$ כולל משלוח או במידה ולא ,האם יש מישהו עם חוות דעת או המלצה לגבי שלושת הדגמים האחרונים או בכלל משהו אחר. שאלה קצת שונה - האם אפשר להזמין רק את הסיליקון במגן otterbox defender ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך זה שכל חברות ה smartphones חוייבו ליצר אותו סוג מטען חוץ מ APPLE ? הכוונה לכניסת המטען מיקרו USB.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי plantronics ml18 לשיחות, הוא עובד מצויין עם ה m8 , אבל עם הs3 הוא פשוט לא עובד בכלל , אפילו לא מזהה אותו, כלום... זה בעיה בגלקסי או באוזנייה ? הרי האוזניה כן עובדת עם הHTC ,ומצד שני אני כן יכול להעביר קבצים בbluetooth בs3.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך של הנקסוס 4 שלי נשבר. רציתי לקבל המלצה על שירות טוב ואמין באיזור ר"ג-ת"א. נתקלתי באתר הזה, שלפי בדיקה הוא יחסית זול ואולי היחיד שמציע שירות עד הבית: http://chipzol.co.il/PAGE796.asp - מישהו מכיר את האתר הזה ויכול להמליץ? (או לא להמליץ). - איך אני יכול לדעת שמתקינים לי מסך מקורי ולא איזה זיוף. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הנגן Cowon iAudio D2 - איזה צבעים יש למכשיר בארץ? - האם יש הוראות בעברית למכשיר? - האם במכשיר יש עברית? - איזה אוזניות מקבלים עם המכשיר? - איך אפשר לנגן DIVX על הנגן? - איזה עידכונים יצאו כבר או יצאו בעתיד למכשיר? - איפה אפשר להשיג נרתיק למכשיר? תודה לכולם מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שמחה להודיע שהעדכון לאפליקציה Greet & Send זמין עכשיו באפסטור, העדכון כולל: - (עדכון חשוב) תמיכה בניהול קבוצה, מהיום ניתן להגדיר ולשמור מראש רשימות תפוצה (קבוצות) עבור הודעות עתידיות. - (הטבה למשתמשים) אנחנו מאפשרים ליהנות לזמן מוגבל מאפשרות שליחת הודעות ללא הגבלה. - תמיכה ב IOS 8. - ביצוע התאמות ל iPhone 6 ו- iPhone 6 פלוס. - תיקוני –Bug. סוף שבוע נעים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיאומי הבטיחה וקיימה, חשפה את הרחפן הראשון מתוצרתה וגם הפתיעה עם תגי מחיר שנמוכים יותר ממה שהיה צפוי האם קיימת קטגוריית מוצרים שבה שיאומי הסינית לא תצליח להפתיע אותנו לחיוב? בינתיים זה לא נראה באופק. היצרנית השיקה את רחפן הצילום הראשון שלה, וזה מרגיש כצפוי כמו מתחרה מרכזי עבור דגמי ה-Phantom של DJI ודגמי ה-Typhoon של Yuneec – אך במחירים שזולים בכמה וכמה דרגות מאלו של שתיהן. רחפן ה-Mi Drone יציע צילום וידאו ברזולוציה של 4K ובקצב של 30 פריימים בשנייה בדגם המתקדם שלו, או ב-FullHD בקצב של עד 60 פריימים בשנייה בדגם הבסיס – זאת בהתבסס על חיישנים של סוני (ה-IMX377 בדגם המוביל, לכאורה, ו-IMX240 או IMX234 בדגם המוזל) ומעבדי תמונה של Ambarella, בשילוב עם מערך אופטי כדורי …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-