גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, ערב טוב לכולם. אני כבר כמעט חודש מתלבט בין הטאבלטים ולאחרונה שקלתי בין ASUS TF300T, Iconia A510, Nexus 7 16GB וSAMSUNG Galaxy Tab 2.0 והיום אני יותר סגור על ASUS TF300T שלאחרונה מחירו התחיל לעלות ולרדת מ$399 הוא ירד אף ל$319 באמזון ואפילו עד $287 באיביי מסוחר בעל ביקורות טובות (אריזה פתוחה אך מוצר חדש עם 30 יום החזר כספי או החלפת מוצר + 90 יום אחריות). אולם קיימות בעיות עם ASUS TF300T כגון שבירת זכוכית על מסך, RESTART לא צפוי אחרי כמה ימים ובינתיים זה מה שזכור לי. בנוגע לשבירת זכוכית, לרוב זה נגרם ע"י תחנת עגינה בזמן שטאבלט ותחנת עגינה מקופלים, כתוצאה מהפעלת לחץ על קצה זכוכית ע"י מאדקים שמחזיקים טאבלט בזמן חיבורו לתחנהת עגינה. אולם יש פיתרון פחות נוח שזה פשוט לא לק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שיאומי הבטיחה וקיימה, חשפה את הרחפן הראשון מתוצרתה וגם הפתיעה עם תגי מחיר שנמוכים יותר ממה שהיה צפוי האם קיימת קטגוריית מוצרים שבה שיאומי הסינית לא תצליח להפתיע אותנו לחיוב? בינתיים זה לא נראה באופק. היצרנית השיקה את רחפן הצילום הראשון שלה, וזה מרגיש כצפוי כמו מתחרה מרכזי עבור דגמי ה-Phantom של DJI ודגמי ה-Typhoon של Yuneec – אך במחירים שזולים בכמה וכמה דרגות מאלו של שתיהן. רחפן ה-Mi Drone יציע צילום וידאו ברזולוציה של 4K ובקצב של 30 פריימים בשנייה בדגם המתקדם שלו, או ב-FullHD בקצב של עד 60 פריימים בשנייה בדגם הבסיס – זאת בהתבסס על חיישנים של סוני (ה-IMX377 בדגם המוביל, לכאורה, ו-IMX240 או IMX234 בדגם המוזל) ומעבדי תמונה של Ambarella, בשילוב עם מערך אופטי כדורי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פאלפון חדש 3 הדברים הכי חשובים לו בו שהוא יהיה עמיד מפני נפלות וכל זה MP3 איכות וחזק ( גם באוזניות וגם ברמקול ) וזמן סוללה ארוך.. חשבתי על אלא - W800 - יד שניה.. N73 - יד שניה.. K610 - חדש.. ( למרות שאני לא רוצה דור 3 ) תקציב בערך 1300 ש"ח ( כולל 1 GB זיכרון ).. אם יש לכם הצעות לגבי עוד משהו תציעו..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בימים אלה אני מחפש לעצמי נגן מוזיקה חדש בעבר היה לי אייפוד נאנו הדור הרביעי שנהנתי ממנו עד מאוד, עד, שפתאום הסוללה שלו הלכה ונעשתה חלשה עד לעכשיו שהוא לא נדלק גם אם מחובר לחשמל מאז אני משתמש בפלאפון W995 של SE בתור נגן גם והוא עושה עבודה מעולה אלא שיש כבר הרבה מוזיקה ואם מחפשים שיר מסוים זה לא נוח לכן אני החלטתי לקנות לעצמי אחד חדש אממא אני לא יודע אם לחזור לאייפוד יקר ודומיו או ללכת על משהו פשוט כמו הסאנסה אבל אני רוצה שיהיה לי משהו שדומה לג'יניוס של האייפוד או הסנס מי של סוני אריקסון ולכן שאלתי אליכם היא האם יש עוד משהו שדומה לאפשרויות האלה ופועל טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מה שרשום הוא נכון אז המחיר יהיה גבוה במיוחד ולא משתלם כלל-אכזבה מבחינתי. 330$ ל-8GB ......אבל אלו עדיין השערות נחכה ונראה. תקראו עוד: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/10/cowon-o2-gets-release-date-and-pricing.php
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי ברשת הביתית שרת web עם סרטים, באופן כזה שכל מי שיש לו מחשב ברשת הביתית יכול לראות סרטים מהשרת. אני רוצה שיהיה אפשר לראות את הסרטים מטאבלט. לכן אני מחפש אפליקציה (נגן סרטים) לטאבלט שיודע גם להציג כתוביות ושיודע גם לקרוא תוכן מהרשת. שימו לב, דרך הדפדפן אני יכול להזרים את הסרט, אבל לא יכול להוסיף את הכתוביות. אשמח להמלצה לנגן מתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסטארטאפ החדש שנחשף בלאס וגאס מבטיח לשים סוף לסיוט של כל רוכב אופניים ורץ: משקפי שמש חכמים המאפשרים שליטה ידנית ומיידית ברמת הכהות, בטכנולוגיה שנלקחה היישר מעולם רכבי היוקרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש טאבלט על מנת למקם בעסק שמעוניין שלקוחות ירשמו עליו (בסטיילוס) מכתבי תודה, ישמרו את המכתב ואח"כ יוצג כשומר מסך או שניתן יהיה לדפדף בהם. לא מדובר ביישומים אחרים כך שדרישות החומרה לא בשמיים, אבל המסך חייב להיות רגיש מספיק וגדול מספיק כדי שניתן יהיה לכתוב עליו בנוחות עם סטיילוס. מה הגודל המומלץ? כרגע לא מתייחס לסוגיית המחיר אלא האיכות. אם ישנן מס' רמות, אשמח להמלצות בכל רמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחרונה רכשתי חצובה לצילום עצמי של XSHOT ובכדי לחבר את ה-PIXON12 לא צריך פתרון יצירתי. מצאתי ב-EBAY התקן לחיבור מכשיר סלולרי. ההתקן נשלח מסין, עלה 9 דולר אוסטרלי, הגיע תוך שבוע. איתו מקבלים גם חצובה קטנה(ראה תמונה) ניתן לחבר כמעט כל מכשיר, מאוד פרקטי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי בעיקר לסרטים וללמודים תקציב 1500-3000 (אני רוצה לקנות משהו ממש טוב שיחזיק להרבה זמן). צריך שיהיה בו חיבור USB ואפשרות להרחבה ורשת סלולרית כי זה מעצבן להסתמך על חסדי ה WIFI . תודה לעוזרים, עידן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הסבר על כיצד פורצים מכשיר של סוני אריקסון דגם 610K. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.. קניתי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב 5.1 שמתחבר למגברים, כרגע עובד עם לפטופ.. לא הכי נוח רציתי לקנות טבלט עם ווינדווס 8 ולשתול אותו ברכב.. לטאבלטים האלה יש יציאת usb, רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכרטיס קול על הטבלטים האלה.. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסמסונג בחרו בטכנולוגיה על-קולית ייחודית עבור הסורקים הביומטריים המובנים מתחת למסך במכשירים המובילים שלה - וכעת מסתבר שמדבקת מגן פשוטה מספיקה בכדי לשבור את אמינותם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
סמארטפון הדגל הייחודי של אסוס הושק בארץ במסגרת ייבוא רשמי, אך האם זה מצדיק תוספת של כמה מאות שקלים? לכתבה: http://hwzone.co.il/רשמי-אבל-יקר-ה-zenfone-2-הושק-בישראל-באופן-רשמי/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ממ אני יודע שלCOWON יוצא נגןPMP נייד עם DMB כבר בתוכו ועם עוד שיפורים כמו GPS ואולי גם TV (ערוצים 1 ו2) זה נכון? ואם כן מתי זה יוצא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום ראיתי ב-GSMARENA תמונות על המכשיר המדובר לפי gsmarena ה-PSP טלפון כולל מסך מגע, מקשים פיזים למשחק המוכרים, משטח מגע בחלק התחתון, מעבד קוואלקום 1GHZ וירוץ על אנדרואיד ג'ינג'רברד. נראה לי מכשיר מעניין. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_playstation_phone_leaks_mobile_gamers_rejoice-news-2028.php
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיבורית בלוטוס לרכב בשביל HTC ONE X. עד עכשיו על פי קריאה בפורומים הגעתי למסקנה שהJabra FREEWAY וJabra CRUISER 2 הן המומלצות, אך עם תג מחיר של 500 ש''ח בארץ ו50-60$ בחו''ל זו שחיטה ואני לא מצליך למצוא שום חנות בחו''ל ששולחת אותן במחיר הנקוב. מחיפוש אחרי דגמים ששולחים לארץ אני חושב על jabra drive, SuperTooth Crystal וMotorola SonicRider שמחירם באתר No-risk.co.il בארץ גם די נחמד. אשמח אם מישהו מכיר חנויות בחו"ל שהדגמים הראשונים יעלו בהם פחות מ75$ כולל משלוח או במידה ולא ,האם יש מישהו עם חוות דעת או המלצה לגבי שלושת הדגמים האחרונים או בכלל משהו אחר. שאלה קצת שונה - האם אפשר להזמין רק את הסיליקון במגן otterbox defender ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אני עובד בעוד כמה ימים לסלקום ויש להם מבצע עכשיו. אני מתלבט בין שלושה מכשירים E65 6120C 6500(לא סליידר) אני תלמיד תיכון (זאתמרת בן 16) ואני מחפש פלאפון עם מצלמה ורזולוציית מסך טובה וכמה שיותר אפשרויות מכוסות וMP3 איזה מהם כדאי לי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השחקנית הסינית הבכירה בשוק הסמארטפונים משוכנעת כי תוכל לספק יכולות זיהוי פנים מדוייקות ובטוחות יותר מאלו של היצרנית האמריקאית הבכירה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה שאלות על הנגן Cowon iAudio D2 - איזה צבעים יש למכשיר בארץ? - האם יש הוראות בעברית למכשיר? - האם במכשיר יש עברית? - איזה אוזניות מקבלים עם המכשיר? - איך אפשר לנגן DIVX על הנגן? - איזה עידכונים יצאו כבר או יצאו בעתיד למכשיר? - איפה אפשר להשיג נרתיק למכשיר? תודה לכולם מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית שולחת מסר שאפתני להמשך הדרך, עם המוצר הראשון בעולם כולו שמבוסס על ליטוגרפיה של 10 ננומטר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לרגל פסח החלטתי לפנק את עצמי בגאדג'ט בתקציב של עד 1500 למישו יש רעיון לאיזה גאדג'ט נחמד ומיוחד שיעסיק אותי הרבה בסכום הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי מידע על הנושא באניטרנט,אבל מצאתי רק מדריגים על איך לבצע את הפעולות. הייתי רוצה לדעת האם הפיכת המכשיר לסים פרי מתבטלת כל פעם שאני אעדכן את מע' ההפעלה(יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארץ במחיר זנות, אך צריך לפרוץ אותו כדי שאני אוכל להשתמש גם ללא סים של AT&T). מנגד, הייתי רוצה להיות מסוגל לעדכן את המכשיר כשניתן, בלי לפרוץ אותו שוב ושוב. האם הדבר אפשרי? אני אחדד את השאלה, כיוון שראיתי שחלק לא הבינו נכון: "נניח שאני מקבל מכשיר 4.01. פורץ אותו ועושה אותו סים פרי. אני מעדכן ל4.1 הוא עדיין סים פרי או לא?"
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-