גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכולם אבקש את עזרתכם בניסיון אחרון להציל את הסמארטפון הסיני Jiayu G3 גירסה 4.2.1 התופעה היא: 1-מדליקים את הסמארטפון ונכנסים עם קוד 2-ניתן לגלוש ולהשתמש באפליקציות לאחר כ 3 דקות המכשיר נתקע 3-כאשר נכנסת שיחה לא ניתן לענות , כלומר מסך מגע לא מאפשר 4-אפליקציות לא מגיבות מה לדעתכם ניתן לעשות להתקין תוכנה ? - 

- 0 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

1. נוקיה 6720 2.HTC MAGIC 3.סוני אירקסון יארי המחיר של כולם זהה. מה שחשוב לי זה: א. מכשיר איכותי שיחזיק 3 שנים ב. סוללה ג. MP3 טוב לנסיעות ד. איכות שמע ודיבור טובה ה. מצלמה ו. דפדפן אינרנט טוב. ז. GPS מובנה, ותוכנת GPS ח. מערכת הפעלה ידידותית. אני מתכוון לקנות את המכשיר ברשת פלאפון עם תוכנים החיילים שיש להם. תודה לכל העוזרים! - 

- 4 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

המכשיר כותב לי שעוצמת השמע הורדה אןטומטית כדי לא לפגוע באוזניים ואז אני בקושי שומע משהו. חפרתי את המכשיר ולא מצאתי מאיפה לבטל את ההגדרה הזו. אנא עזרו. תודה. - 

- 0 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש עט סטיילוס שיהייה נוח לכתוב איתו ביד חופשית על טאבלט כך יוכל להחליף את הדפדפת לגבי המחיר נראה לי שהגיוני עט בסביבות ה 70 ש"ח אבל אם אין חייה שכזו אגיע עד 150 ש"ח (ממש עדיף שלא) אין לי בעיה להזמין מחו"ל, איביי וכדומה.. תודה - 

- 9 תגובות
- 3.6k צפיות

- 

- 

בימים האחרונים אני מתעדכן במחירי HTC One X בחנויות הפרטיות בארץ, דרך האתר zap. היום, כשרציתי לבדוק את המחירים המעודכנים, גיליתי שחנויות רבות הסירו את ה-X מהאתרים שלהם. הקישורים מזאפ מביאים לדפים שגויים. מישהו יודע אולי מה הסיבה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818727 - 

- 17 תגובות
- 4.2k צפיות

- 

- 

הסמארטפון המוביל של סמסונג מוצע למחירה בהנחה של 150 דולר ממחירו הרגיל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%a9%d7%9c-500/ - 

- 6 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

סיימתי קורס cpp למדנו על מחלקות הורשות פולימורפיזם,מחלקה אבסטרקטית,עבודה עם קבצים בינארים וכו כמה יהיה קשה לעבור לפיתוח אפליקציות? אני יודע שהפיתוח הוא ב java (יש אפשרות ל cpp??) ושאלתי היא 1, כמה זמן יקח לעשות את המעבר הזה? 2,האם יש מדריכים שמסבירים על המעבר הנ׳ל 3,האם הרמה שלמדתי ,היא הרמה בפיתוח אפליקציות\יותר\פחות? תודה - 

- 8 תגובות
- 3.3k צפיות

- 

- 

חברים יקרים, בשעה טובה ומוצלחת אנו שמחים לבשר לכם כי סגרנו היום את העסקה הטובה והמשתלמת ביותר בארץ נכון להיום. הרכישה מתבצעת בשיתוף פעולה מלא עם היבואנית רמפל. העסקה שלנו כוללת: - אחריות יבואן ל12 חודשים. השירות ינתן בשלוש נקודות,בצפון בדרום ובמרכז. - מגן מסך מתנה. - 30% הנחה לרכישת ציוד ואביזרים נלווים. המחיר שלנו הוא 3399 ש"ח (מחיר סופי כולל הכל!) ניתן לשלם באשראי עד 3 תשלומים ללא ריבית וללא תוספת תשלום. ישנה אופציה לשלם במזומן במשרדי היבואן. למעוניינים במספר תשלומים גבוה יותר תינתן האפשרות לשלם בקרדיט. לרוכשים המעוניינים לקבל את המכשיר ישירות עד הבית יהיה צורך להוסיף עד 39 ש"ח. נכון לעכשיו המכשירים הם בצבע לבן בעקבות אספקת סמסונג העולמית. על מנת להתחיל בהליך ההרשמה… - 

- 21 תגובות
- 3.1k צפיות

- 

- 

הרשת עמוסה בדיווחים וסיפורים אודות צמד הסמארטפונים החדש מבית גוגל ושותפותיה הקרובות, ואנחנו ננסה לעשות לכם קצת סדר לכתבה: http://hwzone.co.il/צמד-אסים-הפרטים-העדכניים-אודות-מכשירי/ - 

- 0 תגובות
- 775 צפיות

- 

- 

היצרנית הטאיוואנית חשפה רשמית את מכשיר ה-Zenfone הבא שלה, שהוא בעצם שלושה דגמים שונים שינסו לקרוץ לכל המנעד של שוק הביניים, הפעם ללא עזרה מאינטל ידענו שתערוכת Computex 2016 תעניק לנו מכשירי דגל חכמים חדשים מבית אסוס, אך מה שקיבלנו בפועל הצליח להפתיע אותנו בכל זאת – שלושה סמארטפונים ששונים זה מזה בתכלית, וינסו לשפר את ההצלחה המשמעותית של דגמי ה-Zenfone הקודמים, אשר צברו מכירות כוללות של כ-30 מיליון יחידות בתוך שנתיים. דגם הבסיס שעליו נדבר בחדשה הזו ושכנראה יהיה הרלוונטי ביותר למרבית המתעניינים הוא ה-Zenfone 3 הפשוט, ששומר על מסך בגודל 5.5 אינץ' כמו ה-Zenfone 2 אך משתדרג בפאנל בטכנולוגיית SuperIPS+ ברזולוציית 1080p, שמבטיח להיות בהיר במיוחד (500 קנדלה למטר רבוע) ו… - 

- 0 תגובות
- 898 צפיות

- 

- 

היי אני יכול לקנות או את xperia play או את galaxy ace אחד משני אלה אני רוצה אז אל תציעו לי פלאפונים אחרים ואני ממש אוהב משחקים עכשיו איזה אחד מהם כדי ויחזיק יותר זמן - 

- 5 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

היי יש לי N95 8GB וחיבור האוזניות דרך חריץ ה3.5mm קצת מציק החלטתי להתפנק באוזניות סטריאו BT השאלה איזה דגם כדאי ועדיף? מן הסתם שיראה טוב ושיתן סאונד באיכות טובה. אלו הדגמים ששמתי עליהם את העין השאלה עד כמה הם טובים MSI FS510 http://global.ebay.com/MSI_FS510_Bluetooth_v20_Wireless_Stereo_Headset_A2DP/320372982304/item NextLink Spider http://global.ebay.com/NextLink_Spider_Bluespoon_Stereo_Bluetooth_Headphones/120424120568/item Motorola HT820 הוותיק http://global.ebay.com/Motorola_HT820_Bluetooth_Stereo_Headphones_Headset_ep88/320374422371/item Nokia BH-503 http://global.ebay.com/Nokia_BH-503_Bluetooth_Stereo_headset_Headphone_BH503/180359393075/item או שפשוט לקנות קליפס … - 

- 4 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

גוגל הסירה אחת מן האפליקציות הפופולריות ביותר בחנות שלה לאחר שהתגלה כי האפליקציה אוספת באופן סודי וללא רשות המשתמשים מידע אישי ורגיש שלהם השמור במכשיר הטלפון לכתבה - 

- 1 תגובה
- 719 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי רדיו חדש ברכב עם חיבור לMP3 ולאייפוד. אני מחפש נגן לא יקר, אמין. חשוב לי שיהיו בו תיקיות ושיהיה קל ונוח לשימוש אשמח להמלצות - 

- 5 תגובות
- 769 צפיות

- 

- 

האם ניתן להתקין את תוכנת בבילון על מחשב כף יד או שלמחשב כף יד אמורה להיות תוכנה מיוחדת שמותאמת לו? - 

- 3 תגובות
- 826 צפיות

- 

- 

היי, מקווה שזה הפורום הנכון לפנות אליו אני מעוניינת לקנות smartwatch ללא מיקרופון. המלצות לשעונים בטווח המחירים של 500-600 שח? תודה רבה! - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי נוקיה 5800 שרכשתי מאורנג',הבנתי שיש לו יכולות gps אני אשמח לקבל הסבר עם איזו תוכנה הכי טוב לעבוד איך מתקינים וכו' כי אני די חדש בנושא תודה מראש - 

- 2 תגובות
- 854 צפיות

- 

- 

http://blog.gameloft.com/index.php/2010/11/29/twitter-advent-calendar/ - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

- 

בגלל שאני חייל החלטתי שאחרי 8 חודשים שאני משתמש בגאלקסי S1, שסך הכול עובד טוב אבל דיי לאט, אז החלטתי שאני רוצה לשדרג טלפון. אני רוצה מסך גדול כי אני קורא מאנגות ומרבה לקרוא באינטרנט, אם יהיה לי אפשרות אז גם לראות דברים באונליין או להעביר לטלפון. כמובן שאני אקנה. otterbox defender, התקציב עד 3000 שקל אני מניח, חשבתי על הנוט 2, נשמע פלאפון מתאים בשבילי, יש עוד הצעות? - 

- 12 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

מובילה בעולם הטאבלטים ללא עוררין, משתלטת על שוק המחשבים הלבישים, ואפילו קופצת להובלה בעולם הסמארטפונים? לכתבה - 

- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower

- 

- 

היי, אז כמו שכתבתי, אני מחפש טאבלט בסכום של עד 400$ (לפי המחירים בארה"ב) שיענה על הדרישות הבאות: גודל מסך סביב ה-10' שימושים עיקריים: אינטרנט, צפיה בתכני וידיאו אני שוקל לרכוש את הנקסוס 10 אך הייתי מעדיף להתייעץ איתכם, האם קיימות אופציות נוספות סביב המחיר הזה? תודה! - 

- 2 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שמתי לב שהוא הגיע לארץ לא מזמן ואני מאוד רוצה לקנות אותו פשוט אני מתלבט בינו לבין הIAUDIO 6, לאיזה מהם יש איכות יותר טובה? - 

- 15 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

השימושים שלי הם בעיקר קריאת מיילים קצת משחקים והרבה גלישה באינטרנט ובגלל זה חשוב לי שהגלישה בפלאפון תהיה נוחה - 

- 12 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

קניתי דרך האיביי DHD כמו חדש מאיזה בחור בצרפת, את המכשיר אספתי מסניף הדואר המקומי שלי ולאחר יום יומיים קיבלתי את שטר המטען שהוא בצרפתית בדואר כשרשום עליו באדום "מכס-789 ש"ח". אני אמור לשלם את זה? ואם כן למי? - 

- 16 תגובות
- 2.5k צפיות

-