גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

יש ברשותי את המכשיר הנ"ל ןאני מעוניין להכניס לכרטיסי זיכרון סרטים מסויימים כאשר אני מכניס את הסרטים המכשיר לא מזהה מישהו יודע לאיזה פורמת צריכים לשנות את הסרטים - 

- 0 תגובות
- 669 צפיות

- 

- 

שלום לאחרונה ראיתי שסלקום פתחה במבצע חדש של מגוון מכשירים ב15 ש"ח ל36 חודשים נעזוב לרגע את ההתחייבות ל3 שנים(שאתה אולי אני אצליח להוריד לשנה וחצי),אני מתלבט בין שני פלאפונים שנראים לי הכי טובים מבין המגוון המצומצם שקיים: U900וSamsung -מכשיר חדש שנחשב הצלחה לא רעה עם מצלמה 5 מגה פיקסל לעומת LG KU990 -מכשיר דמוי אייפוני עם מסך מגע,אני יודע שהוא לא טוב כמו האייפון,אבל נעזוב את זה לרגע יש לו גם מצלמה 5מגה פיקסל עכשיו לי בתור אדם די צנוע ובעל מכשיר ישן ענתיקה לפני 3 שנים-roker 1000 בצבע לבן של מוטורולה- הייתי רוצה לעבור למכשיר טוב יותר מבחינה אמינות מצלמה הכי טובה לא בעיות של קריסות פתאומיות מלא גימיקים קטנים וחמודים עכשיו הייתי רוצה את דעתכם הכנה ביותר לגבי כול מכשיר ומכשיר … - 

- 4 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אז אחרי מעבר על אינספור ת'ראדים בנושא, הגענו לשאלת מליון הדולר (שלי לפחות).. איזה נגן היום הכי משתלם למוסיקה וקצת סרטים?? העדפות: = כמה שיותר קטן ביחס לגודל המסך = מסך בגודל של 3 אינצ' לפחות (2.5 נראה לי קטן מדי לסרטים.. ועקב כך ה-ZVM לא מתאים) = איכות שמיעה עדיפה על איכות וידאו = תמיכה בפורמטים -יתרון = מחיר זול גם הוא יתרון שישקל בינתיים השניים שנראים לי הם הארקוס 404 והזיון של MS, מי מהם עדיף? יש לכם הצעות נוספות? (עדיף לא יותר גדולים מה-404) - 

- 3 תגובות
- 875 צפיות

- 

- 

כרגע אני די כבול בחברת פלאפון. המכשיר שברשותי הוא TELIT X170 ואני נמצא בהתחייבות עד סוף מרץ 09' לתוכנית חיילים ולמכשיר עצמו. למכשיר אני משלם 30 שקל :\ ולחבילת דקות אני חושב שהתחייבתי מינימום 10 בחודש. כלומר 40 בחודש אם אני עובר למפעילה אחרת. המכשיר נדפק לי - המסך פתאום נהיה שחור או נצבע בכל מיני צבעים וקווים. אין לי ביטוח ואחריות נגמרה לי. מה אתם מציעים לעשות? - 

- 0 תגובות
- 806 צפיות

- 

- 

- 

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש SGS2 מארה"ב, ספציפית להזמין אותו למכר שלי אשר נמצא בניו-יורק ויביא לי אותו ארצה, לכן אני זקוק לעזרתכם בהקדם האפשרי, אני מוגבל בזמן. בדקתי ב2 מקומות לקניה , האחד http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-s-ii-android-smartphone-unlocked-16gb-209554/ והשני - http://www.amazon.com/gp/product/B004QTBQ2C/ref=s9_simh_gw_p107_d7_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TVBQEQNM05C3PCQJG09&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 הבעיה היא כך, שמתי לב שבהזמנה מאמזון הפלאפון הוא ללא אחריות, ובעיה משנית יותר אך לא רצינית שאיני יכול להשתמש בפייפאל. האם ישנה חנות אשר מומלצת לקנות ממנה? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי. (מתכוון… - 

- 2 תגובות
- 797 צפיות

- 

- 

מעדיף שיהיה של חברה מוכרת כגון energizer או משהו בסגנון, לא משהו עלום שם מ dx. כנראה גם יקנה במהלך הטיול בארה"ב ככה שאין בעיה עם זמינות. - 

- 5 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אין לי מושג במחשבי כף יד ואני זקוק למכשיר שמסוגל להריץ excel לצורך עבודתי ,זאת התכונה היחידה שאני זקוק לה כך שאני מניח שאני זקוק למכשיר מינימלי(או שלא?) אודה לכם אם תמליצו על מכשיר. - 

- 0 תגובות
- 787 צפיות

- 

- 

סתכלו בבקשה על ה GPS בקישור הבא: לחצו כאן אני יודע שהוא גנרי, אבל מהפרטים בו נראה שהוא סבבה לגמרי. אני רוצה את דעתכם עליו, ואם תגידו שהוא בסדר בסכך הכל, אני עכשיו קונה אותו. אהה ודבר אחד שלא רשום שם - הוא פועל על מערכת ההפעלה Windows CE 5.0 (שאלתי במייל את המוכר). תודה רבה !!! - 

- 2 תגובות
- 776 צפיות

- 

- 

עד 600 שקל ללא אפשרות לחריגה, אני רוצה נגן (עדיף כמה שיותר פשוט) שתהיה בו אפשרות למחוק שירים בלי לחבר אותו למחשב... דרך הפונקציות של הנגן.. וכמובן שלא יתקלקל מהר, הכפתורים לא ימותו וכו'. לא צריך את כל הפונקציות המיותרות (רדיו, הקלטה) אבל אם אין אפשרות לוותר עליהן - או שזה לא חורג מהתקציב - אין בעיה שיהיו. רצוי גם ממשק איכותי. - 

- 0 תגובות
- 646 צפיות

- 

- 

היי, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש והמכשיר שאותו אני רוצה לקנות הוא ה-n73. לא מזמן גיליתי שרמת הקרינה שלו היא מאוד(!) גבוהה- 1.12. הדבר הזה מרתיע אותי ואף מונע ממני לקנות את המכשיר ( בצער רב מאוד! ). אולם הבנתי ממה שקראתי פה בפורום שביטול ה-3g במכשיר יוריד בצורה משמעותית את רמת הקרינה. יש לי כמה שאלות על כך: - עד כמה זה יוריד את הקרינה? האם זה יוריד לרמה של כ-0.8? והאם זה יוריד באופן קובע ( כל עוד אני לא מחזיר את ה-3g ) או משתנה ותלוי במשהו ספציפי? - איך בדיוק אני מבטל ומחזיר את מצב ה-3g? אני רוצה להוסיף שבאותה בעיה נמצאת אחותי הקטנה שרוצה את ה-6120, אם יש משהו שלא מתקיים גם על ה-6120 אז תצינו זאת בבקשה. תודה מראש, יובל. - 

- 0 תגובות
- 807 צפיות

- 

- 

בן-דוד שלי קונה לי PS3 מאהר"ב (ב-600$ מ-gamestop לסקרנים) מאחר וכבל HDMI לא מסופק ביחד עם ה-PS3 אצטרך לרכוש אחד כזה בנפרד. התקציב שלי הוא עד 65$ עם אופציה לחריגה של 20$ במידה וזה שווה את זה... אשמח להמלצות לדגמים מומלצים. תודה רבה. - 

- 9 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

משתמש כבר שנה וחצי בגלקסי 3 שלי. המערכת הפעלה כבר איטית להחריד. רוצה שיהיה מהיר כמו ביום הקניה. כרגע יש עליו אנדרואיד 4.1. מחפש את הדרך הקלה והמהירה ביותר לקבל טלפון מהיר..אם כן אחזור להגדרות יצרן יספיק? מה הוא אומר בעצם? אם לא האם עדכון גרסה לאנדרואיד ייתן שיפור משמעותי (מבין שיש כבר 4.4)? את האופציה הזו אני פחות מעדיף. המלצתכם? - 

- 8 תגובות
- 9k צפיות

- 

- 

אחרי שנתקתי את המכשיר מהמחשב הכרטיס זכרון סוג של ננעל אני יכול לראות ולגשת אל הקצבים שמאוחסנים על הכרטיס זכרון אבל איאפשר להשתמש בהם - 

- 0 תגובות
- 680 צפיות

- 

- 

אני מחפש אתר טוב לקנות את הפלא' X1 בארה"ב יש יום של הנחות בארה"ב,מישהו מכיר? - 

- 0 תגובות
- 786 צפיות

- 

- 

אני שוקל לקחת את המכשיר הנ"ל בסלקום. יש לי את ה-HP IPAQ 5915, עם WIFI, BT, GPS. האם במכשיר החדש גם ניתן לעבוד ב-GPS באופן חופשי או שזה מחוייב חיבור לרשת הסלולרית (וכרוך בתשלום?). שמעתי גם שיש בעיות עם הבטרייה שלו, שנגמרת מהר. האמנם? למי שיש מכשיר אשמח לשמוע חוות דעת, האם מצדיק את המחיר שלו. (על פניו נראה שכן) תודה - 

- 1 תגובה
- 659 צפיות

- 

- 

אשמח לעזרה ברכישת טאבלט, הדרישות, 1 כמה שיותר קטן 2 עם סים ולא רק עם ויפי 3 אשמח גם לקורא טביעת אצבע אם יש כזה דבר תודה רבה - 

- 1 תגובה
- 880 צפיות
- 1 follower

- 

- 

בוקר טוב! ברצוני לקנות e-reader איכותי. אינני מבין דבר בהם! ולכן אתחיל עם לא מאט שאלות 1. איפה משיגים אליהם ספרים? 2. האם יש בהם שימוש מעבר לקריאת ספרים? 3. האם יש בעיה לקרוא ספרים בכל מיני שפות (אני אישית צריך יותר דגש על ספרים ברוסית, אך כמובן אנגלית ועיברית גם חובה) 4. הבנתי שקינדל של אמזון הוא מעולה, ואפשר להשיג אותו ב 100דולר, האם הוא נשלח לארץ? מה המכס עליו? האם הוא תומך בכל שלושת השפות שציינתי בשאלה 3? אשמח כמו כן לקבל המלצות ל e-readerים שניתן לקנות בארץ במחיר שפוי (הממ עד 1000שקל?) ומובן שיהיה איכות טובה, בכל זאת הולכים לקרוא בו ספרים. תודה רבה לכולם! - 

- 11 תגובות
- 3.2k צפיות

- 

- 

שלום חברים, *המשחק רק לIOS בינתיים! אני ושני חברים בנינו משחק ממש נחמד וכיפי: Go Gravity. המטרה היא לשרוד כמה שיותר תוך כדי שמנסים לקחת כמה שיותר מטבעות ומגלים רצפות חדשות. בנוסף הוספנו גם POWER-UPS מגניבים כאלה שעושים את המשחק ליותר מעניין, אשמח מאוד אם תורידו ותדרגו! וגם יהיה נחמד לשמוע ביקורות, הצעות לשיפור וכו'. אז קצת תמונות: (*שם המשחק הוא Go Gravity) http://www.siz.co.il/my.php?i=mgnmzej21e5h.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwuct332nqm.jpg - 

- 0 תגובות
- 885 צפיות

- 

- 

רציתי לבקש עזרה בקניית טלפון סלולרי. בנתיים אני רוצה לקנות את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885120 הכל בסדר עם הטלפון אבל הבעייה שמפריעה לי היא הרזולוצייה הנמוכה. אני מעדיף טלפון של LENOVO כי המליצו לי על החברה הזאת. השימוש העיקרי שלי זה בעיקר לצפייה בוידאו אונליין באיכות יחסית גבוהה ושימושים בסיסיים כמו וויז גלישה ואפליקציות שונות. - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם האם ניתן להעביר כרטיס sim ממכשיר ישן דור 2 (nokia 6100 ) למכשיר חדש דור 3.5 שניקנה לא דרך חברות הסלולר הודה על התיחסות - 

- 4 תגובות
- 911 צפיות

- 

- 

שלום לכל המומחים, אשמח לחוות דעת על [h=1]Silver Line Tablet SL728NC[/h] יש לי אפשרות לקנות אותו במנגנון של חיוב זיכוי, אבל אני רוצה לדעת האם שווה משהו. ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכי PDF ו-WORD. האם יש לו GPS? חשוב לי לדעת האם נחשב למוצר אמין, האם נתקע לעיתים קרובות? האם זיכרון RAM של 1G מספיק למה שתיארתי למעלה? תודה מראש, EF - 

- 1 תגובה
- 5.8k צפיות

- 

- 

מישהו מכיר אפליקציה של הדבקת כתוביות לסרט? יש לי טלוויזיה שלא תומכת בכתוביות בעברית ואין לי מחשב כרגע. מחפש אפליקציה שתוכל להדביק את הכתוביות לסרט.... תודה רבה על העזרה - 

- 6 תגובות
- 4.5k צפיות

- 

- 

https://blog.whatsapp.com/614/WhatsApp-Web - 

- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower

- 

- 

היי, אני מעוניין בטאבלט בגודל של 9-10 אינץ', השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטים, ומעט גלישה באינטרנט. חשוב שיהיה למכשיר כניסה לSIM ועדיף תמיכה בLTE. התקציב שלי הוא סביב ה300$ . (התכנון לרכוש את המכשיר בחודש הבא בארה"ב). על מה הייתם ממליצים? אם יש דגמים סינים אחרים שעדיפים בתקציב הנ"ל (כולל משלוח/מיסים ..) , אשמח גם לשמוע.. תודה רבה! - 

- 4 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

.thumb.jpeg.33646da84bd00116471a10e73e6978f8.jpeg)