עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר שהוא לא סמארטפון, שיהייה בעל התכונות הבאות: 1. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. 2. פשוט להפעלה (מערכת הפעלה לא מטומטמת מידי) 3. אמין 4. רצוי קטן ושנראה טוב. 5. מצלמה של 3 מגה פיקסל לפחות 6. אפשרות להתקנה של עברית (המכשיר ירכש בארה"ב של אמריקה) 7. כל שאר התכונות הסטנדרטיות שיש בפלאפונים סבירים. המכשיר מיועד למישהו שהולך לצבא ולכן התיעדוף הזה. הוא צריך לשבת בכיס בצורה נוחה, לא דורש הטענה כל יום בשימוש ממוצע, ואמין- כי למי יש זמן לרוץ למרכזי שרות... הבעיה הכי גדולה שאני נתקל בה זה הקטע של העברית... איך אני יכול להתקין עברית ומאיפה אני משיג אותיות להדבקה על המקשים (אם המכשיר רק עם מסך מגע אז זה פותר את הבעיה...) תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FME,

אני מחפש פלאפון חדש בתקציב של בין 1K~2K ש"ח. שיהיה לו בבקשה מסך של 4" ומעלה (לא NOTE), שימושים: אינטרנט, משחקים שדורשים כח כמו modern combat 3 וכו'.. , מוזיקה הרבה (חשוב שיהיה די איכותי..יחסית לפלאפון..) וזהו בעקרון, 16 GB פנימי רצוי (לא חובה אפשרות של הרחבה עם זכרון חיצוני), מצלמה בסיסית+.. אשמח לשמוע המלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nesberr,

אני מעוניין לקנות סמארטפון בגודל של 4 אינץ' פחות או יותר. השימוש בו יהיה בעיקר שיחות והודעות. איכות המצלמה, גודל זיכרון וכו' לא כל כך מעניינים אותי. מה שכן חשוב לי, זה שהמכשיר יהיה איכותי- אני לא צריך צעצוע שהמסך שלו נשבר אחרי שבוע, או שהמעבד שלו כל כך חלש, שכל פעולה בסיסית גורמת לו להיתקע. שמתי עין על אייפון SE, אבל הבעיה היא המחיר העצום שלו(2500 שקל). התקציב שלי גמיש אמנם, אך רצוי מאד שזה יהיה עד 1500 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. לצד מכשירי הנקסוס השיקה גוגל גם טאבלט אנדרואיד חדש, שיוצא מגבולות המותג ומתיימר לספק יכולות מתקדמות במיוחד תודות לשבב ה-Tegra X1. מתכון מנצח או סתם ביזבוז כסף? לכתבה: http://hwzone.co.il/טאבלט-ה-pixel-c-של-גוגל-הוא-הפתעה-מרשימה-לחוב/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. גרסת ה-5G של מכשיר הדגל מבית סמסונג תגיע כבר בתחילת החודש הבא - רק בארץ המקור שלו לכתבה

6. שלום לכולם אני יודע שהמכשיר ישן מאוד , אבל יש לנו שלושה מכשירי ניווט בבית ואחרי פישפוש באחד הארונות מצאתי את הבחור הזקן הזה והחלטתי לאמץ אותו . בכל פעם שהסוללה של המכשיר אוזלת - המכשיר מפרמט את עצמו . ממה זה נובע ? האם יש דרך לסדר את הבעיה ? או שזאת בעיה נפוצה ? תודה לעזורים !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חבר'ה, כאמור בכותרת, אני מחפש למצוא פתרון לשמיעת מוזיקה תוך כדי שחייה. ההשקעה הכלכלית בנושא היא בסביבות ה-500 שקל. למיטב הבנתי יש לי שתי אפשרויות - האחת - קניית מארז עמיד למים ל-Ipod Classic הנוכחי + אוזניות חדשות עמידות למים, והשנייה קניית מכשיר חדש. אשמח לשמוע דעות בנושא. תודה לעונים,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by daniel0089,

שלום, הציעו לי היום חבילה מאוד משתלמת והצעיו לי כמה מכשירים (אני צריך את הדעה שלכם עוד היום כי המבצע הוא עד מחר!) הינה המכשירים: 1) מוטורולה מיילסטון 2) סמסונג 5630 מג'יק טאץ' 3) נוקיה N86 4) סוני אריקסון W995 אם למישהו יש את אחד מהמכשירים אשמח אם הוא יתן רשימה קצרה של היתרונות וחסרונות. מה שהכי חשוב לי בטלפון זה: נגן מוזיקה איכותי ומהיר, תוכנות ומשחקים שאפשר להוריד למכשיר, מצלמה, גלישה באינטרנט נוחה(לפי הסדר). בינתיים אני הכי בכיוון של המוטורולה מיילסטון (אשמח לשמוע את דעתכם עליו) אבל קצת חושש כי בכל זאת זה מוטורולה... תודה רבה לכם, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by genia,

אז אחרי שהIGO הביא אותי למחסן של בית קפה במקום לבית קפה עצמו ולא מוצא כתובות וקיבוצים הגעתי למסקנה שאני צריך משהו חדש אז יש המלצה לתוכנת GPS שמתאימה ל WINCE שתהיה קצת יותר מוצלחת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hilatza,

היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב עד 800 ש"ח. אני רוצה שיהיה בו נגן מוזיקה, עיצוב יפה ומשחקים. יש למישהו המלצות? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום . אני כבר די הרבה זמן רוצה לקנות משהו שיעביר לי את הזמן הפנוי בצבא . רציתי לקנות מחשב נייד פשוט 10 אינץ אבל היום בחנות התחרטתי כי אני מפחד שיגנבו אותו או שהוא ישבר לי בדרך לבסיס . עכשיו אני חושב על לקנות את ה IPOD TOUCH החדש ויש לי כמה שאלות . 1.אמרו לי שIPOD זה אותו דבר באפליקציות כמו אייפון חוץ מזה שהאייפון הוא גם טלפון+אינטרנט זה נכון? 2.בIPOD הדור הרביעי יש מצלמה ? 3.אני יכול להעביר אליו סרטים שיש לי במחשב ? או שצריך לשנות את הפורמט של הסרט ? 4. יש תמיכה בכתוביות שלא מודבקות על הסרט ? 5.יש אפשרות להוסיף כרטיס זיכרון ? אני חושב לקנות אותו מKSP יכולה להיות בעיה עם זה ? וזה הדור הרביעי ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania תודה על העזרה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oren11,

motorola הוציא את הסדרה החדשה של droid ביניהם היה את הrazr m רציתי לדעת עם מישהו יודע עם הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה ? ועוד שאלה האם כדאי לקנות את הhtc desire x ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לפתח משחקים לאנדרואיד, יש לי ידע בג'אווה, איך אפשר להמשיך מפה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המכשיר מריץ touchwiz (איך אני בודק מה מספר הגרסה?) מערכת זו ממש לא נוחה, בכל מענה לשיחה, ובזמן שיחה, המקשים ננעלים כל הזמן. אני רוצה לשנות את מערכת ההפעלה \ להתקין luncher שישנה את התנהגות המכשיר. עדיין לא יצא לי לתקין ROM אי פעם, אז אם זה הפתרון, אני צריך הסבר די מפורט / קישור להסבר. בתודה לעוזרים, ערן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, ברשותי מוטורולה דיפיי עם הרום של אורנג', הטלפון התחיל להיות מאוד איטי, וחשבתי להתקין עליו רום חליפי. באתר הזה: http://m-defy.tk/%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/ ישנם 2 סוגי רומים שיכולים לעניין אותי: ה-CleanHeb 1.1 ֿ, וה-CM7. האם התהליך לשדרוג לcleanheb הוא פחות מסוכן ומסובך מהשדרוג לcm7? ומה ההבדל בין שדרוג מהrecovery לשדרוג של cm7? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eitan111,

שלום לכולם, אפליקציית בי פון של בזק , מבקשת בעת ההתקנה הרשאה לקריאת אנשי קשר, שינוי אנשי קשר ,קריאת יומן שיחות , קריאת הודעות הטקסט שלי . מה הסיבה לחדירה הזו לפרטיות וכן האם אפשר להתקין את האפליקצייה אם לא אתן הרשאות לפעולות הנ"ל. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. ה-S3 שלי מת בדרך לא שגרתית, אני רק יכול לומר לכם לשים לב טוב טוב שהסמארטפון עמוק בכיס לפני שנכנסים לרכב. אני צריך לקנות מכשיר חדש בימים הקרובים (איך אפשר לחיות בלי), אני צריך חוות דעת על שני המכשירים, כאשר מה שחסר לי בנקסוס 4 (בלי קשר לעובדה שהוא מכשיר מצוין), זה מה שסמסונג מספקת ואני מדבר על הממשק. יש מספר דברים שחשובים לי: יכולת לעבוד על שני אפליקציות במקביל (חלוקת המסך בקיצור). ב-S3 יכולתי לערוך את הדפים, ולהזיז אותם, לקבוע דף בית מביניהם וכו... וגם חשוב, זאת פונקציה שגיליתי כשימושית מאוד, כנראה שתחלקו עלי, אבל המצב בו המסך נשאר דולק כל עוד מסתכלים על המכשיר. אהבתי מאוד את הגלריה שהייתה בו. יכולת להרחיב זיכרון. אין לי יכולת לקנות מארצות הברית (כמו שקניתי את ה-S3) ל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by jackhammer,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה בפורום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל המון שיחות מחברת סלולאר ש"רואים שהייתי לקוח אצלהם והם רוצים להציע לי הצעה". ביקשתי מהם כמה פעמים להסיר את המספר שלי מהDB שלהם (אני בכלל חושד שהפרטים המלאים שלי כולל פרטי תשלום עדיין נמצאים שם) אבל למרבה ההפתעה (לא ממש....) תדירות השיחות רק גוברת. כל יום קבוע מתקשר אלי מישהו, לפעמים פעמיים ביום. אני רוצה לתבוע אותם אז אני צריך הוכחות של הקלטת שיחות. מישהו מכיר אפליקציה טובה שמקליטה שיחות נכנסות? עדיף שתהיה חינמית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האתר Phone Arena החליט להשוות את מצלמת מכשיר הגלקסי S5 אל מול המכשיר שהתחיל את הסדרה, הגלקסי S המקור, עם תוצאות שיגרמו לכם להעריך את הסמארטפונים של היום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%99-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%90%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%95/

20. Started by Rockstatement10,

1. במידה ואני אזמין מכשיר מאמזון, האם תהיה עליו אחריות בכלל? האם זה נוח היות וזה בחו"ל ולא בארץ? האם כדאי להזמין מכשירים כמו MOTO G משם? כי הבנתי שזה יצא באיזור ה-800 ש"ח בלבד. הצרכים של אבא שלי הם גלישה באינטרנט, מסך יחסית גדול, מצלמה בינונית תהיה בסדר ו-GPS.. אולי משחקים קלים. או שאולי עדיף להוסיף עוד קצת ולקנות LG G2 יד2? שהמחיר שלו הוא 1200 בד"כ. האם G2 יהיה יותר מדי בעבורו?

21. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נגן MP3 כמה שיותר זול (באיזור ה50 שקל) בשביל ריצות. עדיף שיהיה לו מסך וזיכרון של יותר מ1GB. ראיתי באייבי כמה כאלה. אשמח להמלצות שלכם לנגנים כאלה מאיביי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. באתר של אפל יש 4 אפשרויות verizon t mobile at t sprint מה מתאים לארץ? מה בדיוק ההבדל ביניהם? אם יש למישהו תשובה אשמח לדעת מה המקור שלו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ziko,

מהם תדרי LTE המתאימים בארץ לסמארטפון סיני 4G: FDD-LTE: B1/3/5/7, TDD-LTE:38/39/40/41 xiamoi mi5s plus האם התדרים תומכים בארץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. LEAGOO Elite Pro Zuk Z2 Pro Zuk Z2 ZTE Axon 2 Meizo Pro 6 Xiaomi Mi 5 Pro Huawei P9 Plus Huawei Mate 8 OnePlus 3 HTC 10 HTC Nexus S1 Lenovo Moto Z Force Asus Zenfone 3 Deluxe Sony Xperia X Performance LG G5 H850 Samsung Galaxy S7 Edge חובה: אני רוצה טלפון שלא יתקע, שהסוללה תחזיק לפחות עד הטעינה בלילה ושיוכל לשדרג לו גרסת אנדרואיד. אפשרי: רדיו, משיבון, רמקול עוצמתי לשיחות או אוזניות, הרחבה חיצונית miroSD, עם תקן עמידות או נרתיק other defender, צפייה בFHD (יש סרטונים ביוטיוב שאי אפשר לראות בגלל זה), מרווח אפס, נפח אחסון פנימי גדול, שיתאים לרשת פלא-פון ובמקום האחרון איכות המצלמה והצילום שלא חשוב לי בכלל (בשביל זה יש לי מצלמה).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. http://www.ebay.com/itm/Full-HD-1080P-SJ5000-12MP-Car-Cam-Waterproof-Sports-DV-Camera-Action-Camcorder-/401129216302?hash=item5d652a192e:g:hu8AAOSwie5XTOfN היי. הזמתי את המצלמה שבקישור מאיביי והיא עלתה לי 70 ש"ח. כתוב שהיא מצלמת ב-1080P 30fps ואני מאמין להם כי מדובר ב"טופ סלר" וכמעט כל המלאי הוזמן. והאמת שגם למישהי שאני מכיר יש אותה והיא אומרת שהיא סבבה... אבל בהשוואה לגו פרו המקורית מה היא באמת שווה? האם היא תתקלקל יותר מהר? האם איכות הוידאו ירודה למרות שמדובר במצלמת 1080P? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.