גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
לאחר כמעט חודשיים של זמינות כללית, מערכת ההפעלה של גוגל עתידה לקבל, על פי מידע חדש, עדכון לגרסה 5.1 עם שיפורים מתחת למכסה המנוע, בנוסף לעדכון הלוליפופ שסוףסוף מגיע לפלטפורמת השעונים החכמים של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-1-%d7%91%d7%a4%d7%aa%d7%97-android-wear-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רחפן ה-Karma הטרי של החברה האמריקאית "זוכה" לקריאת החזרה רשמית משלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בטלפון מדהים (אותו דבר לגבי הסמארטפון החדש של HTC), הבעיה היחידה היא שהוא מיועד רק לשוק היפני ובגלל זה יש לי כמה שאלות: 1. האם הוא יעבוד בישראל? 2. האם יש אתר אמין יפני שממנו ניתן להזמין לארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דגמי ה-Galaxy A החדשים והמסקרנים של סמסונג נחתו בארץ - רק חבל שהמחירים גבוהים יותר ממספר מכשירי דגל של יצרניות אחרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היו עוד מקרים של הרצת מערכות הפעלה מלבד WIN95 על האיפון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בטלפון סלולארי זול של נוקיה בתקציב של כ200 ש"ח. דרישות: 1. זמן המתנה גדול ככל האפשר. 2. לא דור 3. 3. מסך לא צבעוני. 4. בלי שטויות מיותרות שלוקחות זמן סוללה. 5. ממשק בעברית, ומקשים באנגלית ובעברית. 6. ספיקר מובנה. 7. תמיכה בSMS. 8. רצוי שיהיה לו bluetooth. 9. שיהיה אמין. 10. שיעלה בסביבות 200 ש"ח. 11. עיצוב סולידי - עדיף צבע שחור. המליצו לי על 1200נוקיה במחיר של 210 ש"ח, אבל אין לו bluetooth. כדאי לקנות את הנוקיה 1200, או שיש למישהו המלצה על משהו יותר טוב שעונה על הדרישות? אולי עם bluetooth?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי וידאו של N90.. בהשוואה של הוידאו של W800.. ה-N90 הרבה יותר טוב.. אבל הוא מקליט בפורמט (MP4).. לעומת ה-W800 שמקליט בפומרט G3 (משהו כזה..) עכשיו קראתי שה-W800 לא קורא MPEG4.. לעומת ה-W810 שכן קורא.. השאלה שלי.. היא האם W810 גם מקליט בפומרט MP4? תודה =] עריכה: ומזה הודעת EMS..?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הסינית פותחת את תערוכת ה-MWC לשנת 2016 באופן שאפתני, עם צמד הסמארטפונים Idol 4S ו-Idol 4 רשמית, תערוכת ה-MWC 2016 בברצלונה, הגדולה ביותר של עולם הסלולר והמכשירים החכמים, נפתחה רק היום – אך מעשית, ההכרזות והחשיפות במסגרתה החלו לזרום אלינו כבר אתמול בבוקר, כאשר דווקא Alcatel, המותג הצרפתי של חברת TCL הסינית, הייתה זו שהצליחה להשתרבב אל הכותרות לפני כולם. Alcatel, שהביאה לנו את ה-OneTouch Idol 3S המפתיע לטובה בשנה שעברה, חשפה צמד סמארטפונים חדשים שמיועדים אל לב ליבו של שוק הביניים, עליהם כבר סיפרנו לכם לפני כמה שבועות. דגם ה-Idol 4 הוא מעין ממשיך ישיר עם מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, עם שבב Snapdragon 617 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב כדי לעשות כמה השוואות בין סמארטפונים. אני מכיר רק את http://www.anandtech.com. אבל אני אשמח לעוד אתר אחד איכותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ברגע שמכניסים אליו את הכרטיס, הוא מייד חודל מלעבוד. למחשב הוא גם כן לא נותן יחס, כשהכרטיס בפנים. כשהכרטיס בחוץ, הכל כשורה. למישהו יש הסבר ואולי פתרון? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9873 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219 אותם המוצרים מחנות של באג. תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע לי שיצא עדכון כבר די מזמן (אפילו גרסא 7.1.1, אם אני לא טועה). מישהו יודע מה קורה עם זה בארץ ? ועם הדגם הספציפי שלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד מתכנן מוצר הדגל הראשון של היצרנית הסינית לשנה החדשה להפתיע אותנו? ברשת מציעים מספר תשובות שונות כבר עכשיו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את העדכון תוכנה כי הבנתי שהוא מסדר עברית בנגן במקום ג'ירביש והוא באמת סידר. הבעיה שמאז הווליום בנגן ירד דרסטית ובקושי שומעים בו שירים. הבעיה היא לא באוזניות כי גם חיברתי אותו לרמקולים חיצוניים וזה אותו דבר. יש אפשרות לשחזר מערכת בנגן? או להסיר את העדכון? לא הצלחתי להסתדר בנתיים..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה פלא כדאי לקנות במחיר של עד 1200 ש"ח שימושים עיקריים זה דיבור תוכנת ניווט waze משחקים לא מעניין אותי ורצוי שלא יהיה גדול מדי חשבתי על Xtreamer Mobile Aiki 5 רק הגדול שלו קצת מפריע לי תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסמארטפון המדובר ממשיך להפתיע, ויכיל שילוב זכרון RAM חדיש ומשוכלל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-oneplus-2-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%92-lppdr4/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך לקנות נגן MP3 דיי פשוט למוזיקה שיש לו רדיו FM ואפשרויות של הקלטה עם טיימר בתחנות רדיו מראש, וגם טייפ מנהלים לא חייב וידאו ותמונות ובנוסף לגבי נגן Q5W מישהו פה ממליץ עליו? יש לו בעיות כלשהן של תמיכה בתוכנות,עברית,פורמטי סרטים(כמו MKV)ועוד?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מכשיר סמארטפון תקציב :1700 ש"ח שימושים: ג'יפיאס, לקיחת הערות, ניהול פגישות, שמיעת מוזיקה, צילומי מסמכים(ע"י תוכנת סקנר) לכן זקוק לפלאש, ומסך קריספי(תצוגה טובה ולא מגורענת) WIFI , ותמיכה ברשת גולן טלקום+אורנג'. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי תושבת לטלפון על בסיס מגנט, כלומר, המגנט נמצא מתחת לכיסוי של הטלפון. רציתי לדעת האם זה עשוי לעשות נזק כלשהו למכלולי הטלפון (סוללה, SD, סים וכדומה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו כאן פתח כבר את המכשיר בשביל להחליף מסך או סוללה? קניתי חלקים חדשים, האמת לא בגלל שמשהו נשבר רק כדי להחליף צבע ולרענן את כל הדפיקות הקטנות. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם כדור שלוחצים עליו ואז הוא מחפש פלאפונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אשתי קנתה גלקסי 2 פלוס ב ksp. המכשיר היה אצלה חודש וקרס פתאום. בסלדון פירמטו אותו בלי לשאול אותה (הם טענו שהם לא חייבים לשאול, למרות שאם היו אומרים לה היא היתה מוכנה לשלם בשביל גיבוי). הם לא מוכנים להחליף לה למכשיר חדש למרות שדי ברור שזה הולך לקרות עוד בעתיד. גם בחנות מתנערים לגמרי. אומרים לה שכל פעם שזה יקרה שתלך לסלדון ויתקנו לה (כמובן, יפרמטו לה קודם וכל התכנים יילכו). מצחיק מאד... בסלדון טענו שהיה עומס של תכנים. זה ממש מצחיק. היא בקושי שמה שם דברים. כמעט לא היו אפליקציות, רק מעט תמונות - כמעט מצב התחלתי. אמרו לה שם משהו על גרסה שצריך לעדכן בשביל תכנים רבים. לא ברור. כאמור, זה ממש לא רלבנטי לטלפון שלה. היא ניסתה בסמסונג ישראל ולא הצליחה למצוא איך פונים אליהם.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונות עדכניות מעידות על כך שפאבלט ה-Nubia 11 Max עבור שוק הביניים יכלול מסך אשר מתפרס כמעט על כל חזית המכשיר מכשיריה החכמים של חברת ZTE רחוקים מלהיות הפופולריים ביותר שיש לשוק הסיני להציע לנו, אך נראה שהם בכל זאת מספיק פופולריים בכדי להביא את היצרנית הטלקום הגדולה להמשיך ולנסות את מזלה בתחום בכל פעם מחדש – ומה שנמצא בקנה כעת הוא משפחת ה-Nubia 11, שתנסה לבלוט לחיוב בשוק הביניים העמוס לעייפה. ה-Nubia 11 Mini כבר הוצג רשמית לפני כמה זמן וגם ה-Nubia 11 הסטנדרטי וה-Nubia 11 Max נמצאים בדרך – אך מבין השלושה נראה שאין תחרות ממשית, ודגם ה-Max יהיה בקלות המסקרן והמתקדם ביותר מבין השלישייה. נקודה זו הובהרה כעת על ידי אחד ממייסדיה של ZTE, אשר פירסם תמונת טיזר של הפאבלט שע…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי SE K800 ורציתי למצוא בשבילו דברים שימושיים כמו סקינים תוכנות וכ"ו. אמרו לי שיש תוכנה טובה לראות סרטים אבל לא יודע את השם שלה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש (עדיין מתלבט איזה) ורציתי לדעת אם יש איזה אתר בחול שבטוח לקנות ממנו סמארטפונים (וכמובן עושה משלוחים לארץ) כי אני מעדיף שלא לקנות משהו במחיר כזה מאיבי (למרות שכבר קניתי מוצר ב1200 שקל מאיבי והכל עבר בסדר אז אני עדיין לא שולל את האפשרות של איבי אני ישמח לחוות דעת על מוכר בטוח שמוכר סמארטפונים) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה קניתי אתמול את המכשיר... עכשיו אני מנסה להתקין לו תוכנות וכל תוכנה זה לא נותן לי להתקין כל פעם שגיאה אחרת...לאחר עיון קצר בגוגל ראיתי שבשביל להתקין תוכנות "לא מוחתמות" צריך לפרוץ את המכשיר ניסיתי כמעט כל מדריך שראיתי באינטרנט ואני לא מצליח לפרוץ את הפלאפון ולפתוח אותו להתקנת תוכנות ומשחקים....ניסתי עם HELLOOX וגם עם XPLORE עם אף מדריך לא הצלחתי... קיוויתי שאם אני אכתוב בפורום יהיו אנשים שאכפת להם וישמחו לעזור לי...אז יש מישהו שמוכן לעזור לי בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-