גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
תוכנה חדשה שתעזור לכם לעשות סדר בקניות בסופר, עם צ'קליסט של מה נאסף ומה לא, עם ממשק נעים לעין ונוחה לשימוש. התוכנה ניתנת להורדה מהמארקט, אם תוכלו לתת משוב והצעות לשיפור, יהיה ממש נחמד. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין הגבלה של תקציב. מהו הפלאפון הכי טוב שאני יכול לקנות (בחו"ל) ושיעבוד בארץ? חשבתי על HTC EVO או DROID INCREDIBLE אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה בארץ יש עדיפות לHTC. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טאבלט ה-Dell Venue 8 7000 מציע עיצוב ייחודי, שבב אינטל מרובע ליבות מדור חדש ופרופיל דקיק אפילו יותר מזה של האייפד אייר 2 – האם זו הנוסחה שתעניק לדל וצ\'יפזילה הצלחה בשוק המכשירים האולטרה ניידים? בקרוב נגלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%95-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי שני אנשים שמוכרים נוקיה 5110 ב-Ebay. http://www.ebay.com/itm/Nokia-5110-old-mobile-phone-unlocked-working-/170835407995?pt=Cell_Phones&hash=item27c695747b http://www.ebay.com/itm/NOKIA-5110-MOBILE-PHONE-UNLOCKED-LOVELY-RETRO-PHONE-GRADE-B-/230756089165?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35ba227d4d למעט הנושא הברור של In working condition האם יש עוד דברים שעלי לבדוק? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני כבר די הרבה זמן רוצה לקנות משהו שיעביר לי את הזמן הפנוי בצבא . רציתי לקנות מחשב נייד פשוט 10 אינץ אבל היום בחנות התחרטתי כי אני מפחד שיגנבו אותו או שהוא ישבר לי בדרך לבסיס . עכשיו אני חושב על לקנות את ה IPOD TOUCH החדש ויש לי כמה שאלות . 1.אמרו לי שIPOD זה אותו דבר באפליקציות כמו אייפון חוץ מזה שהאייפון הוא גם טלפון+אינטרנט זה נכון? 2.בIPOD הדור הרביעי יש מצלמה ? 3.אני יכול להעביר אליו סרטים שיש לי במחשב ? או שצריך לשנות את הפורמט של הסרט ? 4. יש תמיכה בכתוביות שלא מודבקות על הסרט ? 5.יש אפשרות להוסיף כרטיס זיכרון ? אני חושב לקנות אותו מKSP יכולה להיות בעיה עם זה ? וזה הדור הרביעי ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania תודה על העזרה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מכשיר סמארטפון תקציב :1700 ש"ח שימושים: ג'יפיאס, לקיחת הערות, ניהול פגישות, שמיעת מוזיקה, צילומי מסמכים(ע"י תוכנת סקנר) לכן זקוק לפלאש, ומסך קריספי(תצוגה טובה ולא מגורענת) WIFI , ותמיכה ברשת גולן טלקום+אורנג'. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם כדור שלוחצים עליו ואז הוא מחפש פלאפונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש מבצעים מטורפים היום כמו שכולכם מכירים Black Friday הטלפונים במחירים נדירים פחות מחצי שבארץ אני רוצה להזמין את הטלפון: http://www.ebay.com/itm/Sony-Xperia-Z3-D6653-Phone-4G-16GB-White-Factory-Unlock-Brand-New-Extra-Gift-/281482469080?_trksid=p2053446.m2308.l4001 השאלה כמה אני אצטרך לשלם בסופו של דבר כולל כל המיסים? תודה רבה :]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו ה htc incredible יגיע לארץ בכלל ?? כי אני מעוניין בו ואני לא יודע אם הוא יגיע לארץ או לא .. כי אני מתלבט בינו לבין ה DESIRE או לחכות ל N9 של נוקיה אבל הבעיה שאין עליו פרטים עדיין . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מN73 ומN95 שעומד לצאת.. איזו עוד פלאפונים מהNSERIES יצאו באורנג'
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לפלאפון צריך שיהיה Wi-Fi ומסך גדול ונוח לקריאת ספרים (כנראה בפורמט PDF) עם עדיפות למסך מגע. תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אם מישהו יכול להעלות לאנשהו או לתת לי לינק להורדה, אשמח. ב samfirmware.com יש רק את ה Kernel ומשהו נדפק לי במכשיר ואני צריך את הגירסא המלאה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אבא שלי התחיל להתעניין בנגנים כי יוצא לו לנסוע הרבה. ואני יודע שאם אני לא אקנה לו משהו נורמלי אז הוא יקנה את הנגן הזול הראשון שיראה ויהיה אסון... אני חיפשתי נגן של עד 300 ש"ח עם כמה נתונים ולא ממש הצלחתי למצוא, לדוגמה: טעינה מ-USB, רדיו פנימי ושהוא לא דורש להתקין תוכנה משלו בשביל להעביר את הקבצי המוזיקה... נחמד גם אם הוא מגיע עם מסך שאפשר יהיה להציג בו תמונות או אפילו סרטוני Mp4 אשמח גם לקבל שמות של נגנים מהם כדאי להתרחק... עריכה: קיבולת של 512-1024 מגבייט, קצב העברה לא כל כך חשוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ,אין לי מושג אם זה מתאים לנושא של הפורום הזה אך אם מישהו יודע אם יש דרך לפתוח(או לעשות המרה ככה שיפתח...) קובץ PDF על מכשיר S3 אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אייפוון 5 שכבר לא מספק את מה שאני צריך (סוללה, מקום וכו'). אני עוד מעט טס לחו"ל בעז"ה, אני רוצה לרכוש סמארטפון כמו שצריך שיספק את הצרכים שלי. ההתלבטות שלי היא בין ה LG3 לבין הגלאקסי ס 5 (אולי האלפא שאמור לצאת..) מה מביניהם נחשב יותר טוב? אולי יש לכם המלצה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אפליקציה לקריאת RSS קלה ופשוטה והכי חשוב קוראת עיברית. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי תושבת לטלפון על בסיס מגנט, כלומר, המגנט נמצא מתחת לכיסוי של הטלפון. רציתי לדעת האם זה עשוי לעשות נזק כלשהו למכלולי הטלפון (סוללה, SD, סים וכדומה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם היות והתקנתי רוט, סמסונג אינה מאפשרת לי לעדכן אוטמטית את גרסת המכשיר. כרגע אני תקועה עם 4.1.1 - אפילו לא זכיתי לעבור לגרסה 4.1.2 בה מתאפשר מסך כפול בכל מקרה, היות והבנתי שאם ברצוני לעדכן גרסה עלי לצרוב אחת חדשה, אז למה כבר לא לעדכן למשהו עדיף. השאלה על מה כדאי ללכת. הייתי רוצה משהו שיתן לי את מירב הפיצ'רים אבל בה בעת גם לא לאבד תכונות שסמסונג הוסיפה כמו אותו מסך כפול שאמנם טרם יצא לי להשתמש בו אבל הוא נשמע לי דיי שווה. לכן, חשבתי שכדאי ללכת על רום מבוסס סמסונג. האם יש כזה רק אחד? אם יותר, מה ההבדלים בינהם ומה מומלץ? אם יש משהו אחר ממש מומלץ ולא מבוסס סמסונג אשמח לשמוע גם - רצוי כמובן עם הסבר מה כ"כ טוב בו. תודה לעוזרים ושבוע נעים וקריר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. היום קיבלתי גלקסי 3 חדש, ועדיין הסים של גולן לא הגיע בדואר, האם אפשר בנתיים להשתמש במכשיר? להורדת אפלקציות וכו'? (חיבור באינטרנט WIFI ) כשאני פותח את המכשיר , הוא מבקש ממני איזה מספר , נראה לי מספר PIN. מה אני יכול לעשות בנדון עד שיגיע הסים בדואר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון בגודל של 4 אינץ' פחות או יותר. השימוש בו יהיה בעיקר שיחות והודעות. איכות המצלמה, גודל זיכרון וכו' לא כל כך מעניינים אותי. מה שכן חשוב לי, זה שהמכשיר יהיה איכותי- אני לא צריך צעצוע שהמסך שלו נשבר אחרי שבוע, או שהמעבד שלו כל כך חלש, שכל פעולה בסיסית גורמת לו להיתקע. שמתי עין על אייפון SE, אבל הבעיה היא המחיר העצום שלו(2500 שקל). התקציב שלי גמיש אמנם, אך רצוי מאד שזה יהיה עד 1500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כאמור בכותרת, אני מחפש למצוא פתרון לשמיעת מוזיקה תוך כדי שחייה. ההשקעה הכלכלית בנושא היא בסביבות ה-500 שקל. למיטב הבנתי יש לי שתי אפשרויות - האחת - קניית מארז עמיד למים ל-Ipod Classic הנוכחי + אוזניות חדשות עמידות למים, והשנייה קניית מכשיר חדש. אשמח לשמוע דעות בנושא. תודה לעונים,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו עוד מקרים של הרצת מערכות הפעלה מלבד WIN95 על האיפון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות IPOD ממישו שטס עכשיו לחו"ל אבל אני לא בדיוק יודע מה אני צריך... אני הייתי רוצה IPOD TOUCH כדי לראות סרטים ולשמוע מוזיקה ואולי אפילו לשחק בו כשמשעמם ואני יכול לקנות את הגרסא של ה8GB אבל האם יכנסו בו סרטים מוזיקה ומשחקים ב8GB? זה נראה לי די קצת... מצד שני יש את הIPOD NANO דור רביעי, המסך די קטן ככה שאני ישרוף ת'עניים לראות סרטים ככה, אבל אז יהיה לי יותר מקום למוזיקה... אז האם אייפוד TOUCH של 8GB גדול מספיק בשביל הצרכים שלי או שכדאי להסתפק באייפוד נאנו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה DESK PC שלי. מישהו יודע למה ואיך מסדרים??? אני חושב שאני לא מצליח להסתנכרן כהלכה עם ש ACTIVE SYNC. הוא פשוט נתקע לי עם הודעה RETRIEVING SETTINGS. תודה, ANOX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-