עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כיצד מתכנן מוצר הדגל הראשון של היצרנית הסינית לשנה החדשה להפתיע אותנו? ברשת מציעים מספר תשובות שונות כבר עכשיו לכתבה

3. שלום לכולם כבר בערך שנתיים שיש לי nokia xm5800 הוא דיי נוח לי מכמה סיבות וכבר אני ימנה אותן ובכל זאת אני מעוניין להחליף את המכשיר לאחד קצת יותר מתוחכם כרגע מתוכנן Samsung Galaxy S ואכשיו לבעיות : אני רוכב קטנוע ויש לי דיבורית scala rider לקסדה 1.השלמתי עם כך שאף אחד ממכשירי המגע לא יעבוד לי כשאני עם כפפות (המצב הקיים בזמן נהיגה) 2.ההכי חשוב מבין כולם לnokia יש caller name מובנה ונוח מאוד אם הסלולר לא יושב על המעמד שלו מול העין אלה בכיס ,בתיק או במצב של גשם מתחת למושב ,כשניכנסת שיחה המכשיר אומר לי את שם המתקשר וזה מאוד חשוב לי 3.בצימוד לאוזנית Bluetooth המכשיר יודע לשנות את הפרופיל שלו וככה הצילצול לא קורע לי את האוזן בזמן שהוא מצלצל אלא ניכנס לפרופיל נעים יו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by jevan,

אין הגבלה של תקציב. מהו הפלאפון הכי טוב שאני יכול לקנות (בחו"ל) ושיעבוד בארץ? חשבתי על HTC EVO או DROID INCREDIBLE אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה בארץ יש עדיפות לHTC. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הסמארטפון הבא של המותג הפיני ישא את השם X6, ממש כמו דגם חכם קלאסי שהושק אי שם בשנת 2009 לכתבה

6. אני לא יודע עם צריך תוכנה או משהו תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מחפש מכשיר סמארטפון תקציב :1700 ש"ח שימושים: ג'יפיאס, לקיחת הערות, ניהול פגישות, שמיעת מוזיקה, צילומי מסמכים(ע"י תוכנת סקנר) לכן זקוק לפלאש, ומסך קריספי(תצוגה טובה ולא מגורענת) WIFI , ותמיכה ברשת גולן טלקום+אורנג'. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום יש לי סמסונג s410i והייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי דרך לשנות את הצלצולים המוגדרים מראש כמו של ההודעה או את הצלילים ברירת מחדל?? ועוד שאלה אם מישהו יודע אם אפשר להעלות משחקים אל הפלאפון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Roy Froimovici,

לאחרונה קניתי תושבת לטלפון על בסיס מגנט, כלומר, המגנט נמצא מתחת לכיסוי של הטלפון. רציתי לדעת האם זה עשוי לעשות נזק כלשהו למכלולי הטלפון (סוללה, SD, סים וכדומה)? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היצרנית הקוריאנית מקווה לחזור אל מסלול ההצלחות שלה על ידי יצירתה של קטגוריה חדשה ומשוכללת של מכשירים חכמים יוקרתיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סמארטפון-סופר-פרימיום-יסייע-ל-lg-לעשות-ק/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון למוזיקה שיהיה יפה מגניב וטוב למוזיקה... חשוב מאוד שיהיה כניסה של PL 3.5 לא משנה חברה.. תקציב יכול להיות לא קטן תלוי אם המכשיר כדאי... אה... וגם מאוד חשוב שיהיה עברית...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הסמארטפון הסיני שמציע שבב Snapdragon 675 עדכני ו-128GB לאחסון במחיר תחרותי במיוחד זמין לרכישה ברשת חנויות באג לכתבה

13. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הי אני חדש בגלקסי. האם מומלץ לעדכן את הקושחה דרך samsung kies? זה עלול לשנות את השפות? מדובר בקושחות שאושרו ע"י היבואן בארץ או שזה מסמסונג העולמית?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by david32,

אהלן, התחדשתי אתמול בדיימונד 2 , החנות התקנתי עליו כבר עברית של PDAC וחשבתי שהכול פנאן. אבל המקלדת בעברית שבאה עם PDAC או ה איירון לא מתאימה לי בכלל. יש דרך לעשות מקלדת בעברית שתיהיה כמו המקלדת באנגלית בדיימונד 2 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ip2pi,

היי, אני מתכנן לקנות IPHONE בארץ (כן זה יקר בארץ אבל אין אפ אחד שנוסע לחול בזמן בקרוב לצערי :'( ) בכל אופן שמעתי שיוצאת בקרוב גרסה יותר מעודכנת, אז האם שווה לקנות בכלל עכשיו או עדיף לחכות ? אם כן לקנות אז איפה כלומר יש לכם המלצה על חנות כלשהי ( אני גר באזור חיפה -אם מישהו מכיר באזור זה יהיה מצוין) בינתיים המקום שמצאתי הוא ב http://www.tikcom.co.il/Product.asp?Pid=iphone16GB3G2&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE המחיר נראה עוד איכשהו סביר לפי שZAP זה המחיר הכי נמוך. ואין לי בעיה ללכת ולקנות אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין(וסליחה על הבורות ) simfree טורבו סים לבין "מכשיר פתוח על ידי היצרן" והאם שווה להשקיע עוד 600 שקל תוספת על זה ? תודה מראש לכל העונים....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מתעבים סימטריה ורוצים להטריף את הלוקים ב-OCD? הדגם החדש של HTC הוא כנראה בדיוק עבורכם לכתבה

18. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לפתח משחקים לאנדרואיד, יש לי ידע בג'אווה, איך אפשר להמשיך מפה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ilan_fix,

שלום.. אני הולך לשדרג את המכשיר שלי בפלאפון, והמועמד הטבעי הוא הסמסונג 770. אבל מסקירה קצרה באינטרנט (גם פה) נראה שיש איתו בעיות... האמת שלא ממש אכפת לי שאי אפשר להעביר קבצים בBT.. גם צלצולים של קבצתי MP3 לא משנים לי, בכל מקרה אני אוהב רק צלצולים רגילים, לא מנגינות.. ובדרך כלל מסתפק במה שמגיע עם המכשיר.. לפי מה שקראתי פלאפון משנים את ההגדרות האילו, ובין השאר, חוסמים את האפשרות להשתמש במכשיר כ disk on key רגיל, ובעצם מחייבים שימוש בתוכנה המיוחדת. בנוסף, העברת הקבצים היא איטית מאוד. האם הדברים האילו נכונים? הגיע על שמועה (לא מבוססת במיוחד) שפלאפו יוציאו עידכון גרסה למכשיר שכן יאפשר, לפחות חלק מהדברים האילו... מישהו שמע על זה? ובשורה התחתונה, שווה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בשימוש בסקייפ זה לא ממש מספיק, לדעתי הרמקול עצמו חזק יותר, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תוכנה חדשה שתעזור לכם לעשות סדר בקניות בסופר, עם צ'קליסט של מה נאסף ומה לא, עם ממשק נעים לעין ונוחה לשימוש. התוכנה ניתנת להורדה מהמארקט, אם תוכלו לתת משוב והצעות לשיפור, יהיה ממש נחמד. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Proww,

אהלן, יש לי אייפוון 5 שכבר לא מספק את מה שאני צריך (סוללה, מקום וכו'). אני עוד מעט טס לחו"ל בעז"ה, אני רוצה לרכוש סמארטפון כמו שצריך שיספק את הצרכים שלי. ההתלבטות שלי היא בין ה LG3 לבין הגלאקסי ס 5 (אולי האלפא שאמור לצאת..) מה מביניהם נחשב יותר טוב? אולי יש לכם המלצה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by y_a_n_i_k,

מביאים לי כל דיבורית שאני אבחר מגרמניה, ככה שזה יוצא יותר זול, על מה ממליצים??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MoAv,

האם מישהו כאן פתח כבר את המכשיר בשביל להחליף מסך או סוללה? קניתי חלקים חדשים, האמת לא בגלל שמשהו נשבר רק כדי להחליף צבע ולרענן את כל הדפיקות הקטנות. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Athlon-WINGS,

רכשתי אתמול IPOD VIDEO 30GB. ידוע לי שאני צריך האק מסויים כדי שהעברית תסתדר.....מישהו מוכן בדיוק לתדרך אותי איך עושים זאת? חיפשתי באינטרנט מאמרים על זה...מצאתי איך עושים את זה לאייפודים ישנים יותר... ועוד משהו....הצלחתי להעביר שירים ותמונות לאייפוד דרך ה ITUNES. אבל לא הצלחתי להעביר וידאו ! אני בוחר וידאו מתוך רשימה (.AVI) וזה לא משדח אותו לרשימה בתוך התוכנה....חלק כן חלק לא... לפי מה שאני יודע צריך להמיר את הקובץ...איך בדיוק ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.