עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני לקוח רמי לוי ורוצה לקנות רק ממנו מכשיר סמרטפון כרגע יש לי מכשיר די חלש עם 256MB RAM ו 528MHZ מעבד. עם מצלמה פשוטה ומערכת אנדרואיד 2.2 IDEOS GOOGLE המכשיר לפעמים נתקע בוויז ובWHATSAPP אני רוצה לשדרג ולתת אותו לאחיינת שלי. (בכללי הוא עובד בסדר) מה עדיף גלקסי מיני 2 (עולה 649 ש"ח) https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/90 או Samsung Galaxy Young S6310 ׁ(עולה 690) https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/111 אני צריך את המכשיר בעיקר בשביל GPS ככה שאם לאחד מהם יש בעייה בתדרים/קליטה תיידעו אותי בבקשה! תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by alone66,

איזה פלא כדאי לקנות במחיר של עד 1200 ש"ח שימושים עיקריים זה דיבור תוכנת ניווט waze משחקים לא מעניין אותי ורצוי שלא יהיה גדול מדי חשבתי על Xtreamer Mobile Aiki 5 רק הגדול שלו קצת מפריע לי תודה,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oren12,

שלום, יש מבצעים מטורפים היום כמו שכולכם מכירים Black Friday הטלפונים במחירים נדירים פחות מחצי שבארץ אני רוצה להזמין את הטלפון: http://www.ebay.com/itm/Sony-Xperia-Z3-D6653-Phone-4G-16GB-White-Factory-Unlock-Brand-New-Extra-Gift-/281482469080?_trksid=p2053446.m2308.l4001 השאלה כמה אני אצטרך לשלם בסופו של דבר כולל כל המיסים? תודה רבה :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Kukishin,

נכנסתי לריקברי כדי לראות מאיפה אני צורב רום. לא צרבתי בסוף, אבל כשיצאתי חזרה הנוק נוק עובד רק בכיבוי מסך אבל לא מדליק אותו. לא נגעתי שם בשום הגדרה. קרנל DORINMAX. אודה לעוזרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by matan13,

אני צריך סמארטפון עד 1200 ש"ח עם מסך גדול, GPS, תמיכה מלאה בעברית, מערכת הפעלה שתוכל להריץ לי את כל או את רוב האפליקציות שיש בשוק היום ובמיוחד את ה- waze ו- whats up חשבתי על המכשירים הבאים: Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace Plus S7500 (יש בינהם הבדל משמעותי ששווה את הכסף? ) Motorola DEFY האם יש אפליקציות ודברים מסוימים שאוכל להריץ רק מכשירים שמריצים את ה-android 4 ? מה ההבדל המהותי בין גירסאות מערכות ההפעלה השונות ? 2.2 \ 2.3.6 \ 4 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by xMoniT,

יש בפלאפון שלי איזה סנסור שמפקח על העוצמה שהפלאפון נטען הוא נטען באותו מהירות עם מטען של 1.0A וגם אותו מהירות עם מטען של 2.1A עכשיו הסוללה שלי בנפח של 3,000mAh וזה אשכרה לחכות 3 שעות בשביל שיהיה 100% יש איזה דרך להגדיר שהפלאפון יטען יותר מהר ?, לשנות את הסנסור הזה שיאפשר לפלאפון להיטען עם חשמל של 2.1A ? מכשיר: Lenovo S930

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תמונות עדכניות מעידות על כך שפאבלט ה-Nubia 11 Max עבור שוק הביניים יכלול מסך אשר מתפרס כמעט על כל חזית המכשיר מכשיריה החכמים של חברת ZTE רחוקים מלהיות הפופולריים ביותר שיש לשוק הסיני להציע לנו, אך נראה שהם בכל זאת מספיק פופולריים בכדי להביא את היצרנית הטלקום הגדולה להמשיך ולנסות את מזלה בתחום בכל פעם מחדש – ומה שנמצא בקנה כעת הוא משפחת ה-Nubia 11, שתנסה לבלוט לחיוב בשוק הביניים העמוס לעייפה. ה-Nubia 11 Mini כבר הוצג רשמית לפני כמה זמן וגם ה-Nubia 11 הסטנדרטי וה-Nubia 11 Max נמצאים בדרך – אך מבין השלושה נראה שאין תחרות ממשית, ודגם ה-Max יהיה בקלות המסקרן והמתקדם ביותר מבין השלישייה. נקודה זו הובהרה כעת על ידי אחד ממייסדיה של ZTE, אשר פירסם תמונת טיזר של הפאבלט שע…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעוניין בטלפון סלולארי זול של נוקיה בתקציב של כ200 ש"ח. דרישות: 1. זמן המתנה גדול ככל האפשר. 2. לא דור 3. 3. מסך לא צבעוני. 4. בלי שטויות מיותרות שלוקחות זמן סוללה. 5. ממשק בעברית, ומקשים באנגלית ובעברית. 6. ספיקר מובנה. 7. תמיכה בSMS. 8. רצוי שיהיה לו bluetooth. 9. שיהיה אמין. 10. שיעלה בסביבות 200 ש"ח. 11. עיצוב סולידי - עדיף צבע שחור. המליצו לי על 1200נוקיה במחיר של 210 ש"ח, אבל אין לו bluetooth. כדאי לקנות את הנוקיה 1200, או שיש למישהו המלצה על משהו יותר טוב שעונה על הדרישות? אולי עם bluetooth?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש (עדיין מתלבט איזה) ורציתי לדעת אם יש איזה אתר בחול שבטוח לקנות ממנו סמארטפונים (וכמובן עושה משלוחים לארץ) כי אני מעדיף שלא לקנות משהו במחיר כזה מאיבי (למרות שכבר קניתי מוצר ב1200 שקל מאיבי והכל עבר בסדר אז אני עדיין לא שולל את האפשרות של איבי אני ישמח לחוות דעת על מוכר בטוח שמוכר סמארטפונים) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tmpusr,

עבור XP 32BIT. גיגול מביא הרבה תוצאות - 3 הראשונות לא ממש עבדו ולא בא לי לזהם את המחשב עם ספקולציות נוספות. מישהו יכול לתת לינק בדוק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, הכפתור VOLUME DOWN שלי נתקע כשהוא לחוץ וזה דפק לי את המכשיר לגמרי מישהו יכול להמליץ על מעבדה שיכולה לתקן את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ORrrr,

אהלן חברים... לאחרונה רכשתי דרך פלאפון את המכשיר הנ"ל בהתחלה רציתי את ה N86 אבל התחרטתי כי אני לא צריך את כל מה שהוא מציע. אז המליצו לי על הנוקיה 6720 שעד אותו רגע לא שמעתי עליו. קראתי קצת ביקורות והוא קיבל ציון סביר ביותר. שאלתי את הנציג ואמר לי שהטלפון הזה ממש לא פופולרי ואני תוהה למה? המכשיר הזה הרבה יותר זול מכל המכשירים המתקדמים אבל התמורה שהוא נותן למחירו היא מדהימה הוא נוח, הוא מרגיש רציני ולא סתם חתיכת פלסטיק, יש לו מצלמה 5 מגה איכותית יחסית, הוא מהיר, אחרי שמתרגלים לצורה שלוהוא נראה אלגנטי ואפילו הייתי אומר נראה טוב ואת שאר הפרטים התכניים אפשר לקבל מהאינטרנט. בשורה תחתונה, לכל האנשים שלא ממש מחפשים את כל הפלצנות של מכישרים כמו N86 או מסך מגע, זה בהחלט מכשיר ממולץ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם יש עדכון לגבי הטאבלטים מבוססי אנדרואיד שאסוס מוציאה השנה ? בעקבות כל ההתפתחויות והוצאה של מכשירים החדשים בשוק ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by FireFlash,

שלום אני מחפש מישהו (שיודע איך לפרוץ) או חנות כל שהיא במרכז הארץ שיודע לפרוץ את הסמרטפון שלי מדגם sony ericsson xperia 10x יש לו רום של חברת פלאפון (SIM FREE) אבל והמכשיר נעול ואני לא יכול לעדכן אותו. אני עדיין עם אנדרואיד 2.3.3 אני מעוניין לשדרג לגרסא של ICS למכשיר שלי. אני מודה מראש על העזרה FireFlash

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו ה htc incredible יגיע לארץ בכלל ?? כי אני מעוניין בו ואני לא יודע אם הוא יגיע לארץ או לא .. כי אני מתלבט בינו לבין ה DESIRE או לחכות ל N9 של נוקיה אבל הבעיה שאין עליו פרטים עדיין . תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by JustNo,

אהלן קיבלתי לפני כמה ימים MP4 ,שלא רשום עליו שום רמז לחברה או לדגם. הכל עובד בו טוב ויפה,חוץ מהסרטים... ניסיתי כל סוג סרט אפשרי שעלה על דעתי להעביר למכשיר(mpg,avi,wmv וכו'),אפילו הורדתי תוכנה שמקודדת כל סרט ל MP4 ,ועדיין,המכשיר תמיד אומר שאין שום קובץ סרט בזכרון... כשקיבלתי תמכשיר(שהיה כבר משומש ע"י אחותי,שגם היא לא הצליחה לראות בו סרטים),היה עליו קליפ אחד, מהקליפים האלה שמקבלים כשקונים תמכשיר,שעבד ,ככה שאני מניח שהוידאו כן בסדר... אז יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדי לגרום למכשיר ה#@%% הזה לזהות תסרטים? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הכוונה למכשיר שאפשר להתחבר אליו בעזרת בלוטות' (נטבוק, פלאפון, אייפוד) ויש לו יציאה לאוזניות\מערכת (בקיצור pl 1/8 אינצ') ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by KoM,

לאחר שהופיע זמן רב בקטלוג 2007 של אורנג' מצטרף ה-K800 בהשקה רישמית למבחר המכשירים של אורנג'. המכשיר הוא בין המתקדמים ביותר שיש לסוני אריקסון להציע לעולם ובוודאי לשוק הישראלי (ה-W850 המתקדם מאד אף הוא אמור להיות גם מושק בעתיד). המכשיר מציג יכולת מצלמה של 3.2 מגה פיקסל כולל פוקוס אוטומאטי, פלאש קסנון אמיתי (כמו במצלמה רגילה) נורית פוקוס לתנאי תאורה קשים, מבחר מצבי צילום גדול ועוד מבחר פיצ'רים בתחום הצילום המחזקים אותו כמועמד המוביל בתחום הצילום הסלולארי, בוודאי בישראל. ממולו (פחות או יותר) מציעה אורנג' את ה-N73 שהיה עד היום הבחירה היחידה למכשיר Highend אמיתי. בנוסף לכך נוכל למצוא יכולות דור שלישי נגן MP3 מתקדם ואפשרויות לעידכון בלוג און ליין. המכשיר מוצע במחיר של 69 שקלים…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hannan2,

היי, האם יש דרך להריץ אפליקציה כתובה בג'אווה על ipad או טאבלטים android? האם יש איזה אמולטור או משהו דומה? עד כמה מסובך להמיר אפליקציה ג'אוואית לסביבת android? הבנתי שהממשק שונה לחלוטין.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. חברה קניתי אתמול את המכשיר... עכשיו אני מנסה להתקין לו תוכנות וכל תוכנה זה לא נותן לי להתקין כל פעם שגיאה אחרת...לאחר עיון קצר בגוגל ראיתי שבשביל להתקין תוכנות "לא מוחתמות" צריך לפרוץ את המכשיר ניסיתי כמעט כל מדריך שראיתי באינטרנט ואני לא מצליח לפרוץ את הפלאפון ולפתוח אותו להתקנת תוכנות ומשחקים....ניסתי עם HELLOOX וגם עם XPLORE עם אף מדריך לא הצלחתי... קיוויתי שאם אני אכתוב בפורום יהיו אנשים שאכפת להם וישמחו לעזור לי...אז יש מישהו שמוכן לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, אח שלי נמצא בתאילנד ויכול לקנות לי מכשיר. אני רוצה סלולרי משולב PDA שיהיה נוח לשימוש עם איכות סלולרי טובה. בנוסף, קריטי שיהיה WIFI ו - BT, וגם רצוי שתהיה מצלמה. חשוב שהמכשיר יעבוד בארץ - עדיף בסלקום - שם אני נמצא כעת. GPS זה בונוס נחמד מאד. אני מתלבט לגבי ה - HTC TOUCH שלא מצאתי עליו מספיק חוות דעת ה - P51 של BENQ שלא מוכרים בכלל בארץ (הוא יעבוד פה?) ה X500 של ETEN (מוכרים אותו בכלל בתאילנד ומה המחיר שלו שם?) ה - 3600 של HTC אשמח לחוות דעת, הצעות למכשירים אחרים ועוד... המכשיר ישמש אותי בעיקר כפלאפון, יומן, צפייה במסמכי אופיס, לא חובה מקלדת... אינטרנט כמובן, ג'י פי אס די חשוב אבל לא חובה בתנאי שיש BT... חשוב לי לדעת בעיקר בעניין התאימות לארץ וכמה המכשיר נוח לש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני הנוב הכי גדול בעולם בנושא פלאפוונים.. ולכן אני שואל אתכם - אני יכול לקבל כל אחד מהם בחינם 100% מאמא שלי שקיבלה סטוק שלהם... איזה אחד לבחור ? על הנייר נראה שעדיף לבחור ב- 6500 אבל מה אתם אומרים ? תודה זה חשוב חברה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, חבר טוב רוצה לקנות מכשיר פשוט שיריץ אנדרויד עם שימוש ב WAZE וקצת משחקים לילדים לא מעבר לזה. השאלה האם אפשרי למצוא מכשיר היום במחיר כזה שיתן תמורה טובה לאנדרויד פשוט?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז ברגע שמכניסים אליו את הכרטיס, הוא מייד חודל מלעבוד. למחשב הוא גם כן לא נותן יחס, כשהכרטיס בפנים. כשהכרטיס בחוץ, הכל כשורה. למישהו יש הסבר ואולי פתרון? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9873 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219 אותם המוצרים מחנות של באג. תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.