גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי SAMSUNG CAPTIVAE I897 ואני מעוניין לשים לו רום בעיברית...האם מישהו מכיר מדריך אמין וגרסה אמינה שאפשר להוריד ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות IPOD ממישו שטס עכשיו לחו"ל אבל אני לא בדיוק יודע מה אני צריך... אני הייתי רוצה IPOD TOUCH כדי לראות סרטים ולשמוע מוזיקה ואולי אפילו לשחק בו כשמשעמם ואני יכול לקנות את הגרסא של ה8GB אבל האם יכנסו בו סרטים מוזיקה ומשחקים ב8GB? זה נראה לי די קצת... מצד שני יש את הIPOD NANO דור רביעי, המסך די קטן ככה שאני ישרוף ת'עניים לראות סרטים ככה, אבל אז יהיה לי יותר מקום למוזיקה... אז האם אייפוד TOUCH של 8GB גדול מספיק בשביל הצרכים שלי או שכדאי להסתפק באייפוד נאנו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונות עדכניות מאשרות לנו את השם OnePlus 3, ומציעות מספר הצצות על העיצוב הצפוי של המכשיר הדיווחים והמידע אודות מכשיר הדגל הבא של חברת OnePlus ממשיכים לזרום אלינו, כשהפעם מדובר בכמה סטים של צילומים בלתי רשמיים אשר מציגים את המראה המיועד, לצד כמה עיבודי קונספט למארז שלו אשר מאשרים, לכאורה, את שם הדגם OnePlus 3 שילווה אותו. מהצילומים הזמינים נראה כי ה-OnePlus 3 החדש לא ימשיך את הכיוון הויזואלי שראינו ב-OnePlus X המוזל בסוף השנה שעברה, אלא יאמץ לעצמו מראה שמרגיש מעט כמו שילוב בין ה-OnePlus 2 לבין מכשירי ה-One M9 וה-10 של HTC. הוריאציות האפשריות לאריזה שבה ישווק ה-OnePlus החדש – הפעם ללא צורך בכל מיני הזמנות והמתנות בתורים וירטואליים, אנחנו מקווים …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צמד הדגמים החדשים של סמסונג ממשפחת ה-Galaxy A מהווים שידרוג משמעותי ומבורך לעומת כל אלו שקדמו להם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט האם להזמין את המוטו X מאיביי: http://www.ebay.com/itm/Motorola-Moto-X-XT1058-16GB-Black-Unlocked-Free-Shipping-/200969435985?pt=Cell_Phones&hash=item2ecab63b51 האם הוא יתאים לרשת בארץ? הוא סים פרי ללא חברה אמריקאית האם יש למישהו את המכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, דבר ראשון, החלטתי לקנות נגן ואני רואה רק אופציה אחת שתענה על רוב הצרכים שלי (הרבה מקום, איכות סאונד, אפשרות לוידאו, אחריות בארץ, מחיר יחסית טוב). כמובן שהאופציה הזו זה האייפוד קלאסיק. אז לפני שאני שואל כמה שאלות, אם יש לכם רעיון לנגן שיספק לי הכי הרבה יחס עלות ותועלת ויענה על רוב הצרכים שרשמתי, אשמח שתעלו את זה בדיון! 1. יש שני גדלים לקלאסיק- 120 ו-160. אם יש הבדל מהותי במחיר אני אקריב 40 ג'יגה כי בכל זאת 120 זה מספיק, אבל רציתי לדעת, האם יש הבדל במערכת עצמה, כלומר הבדלים במהירות, תקיעות וכדומה... אני מניח שאם הגודל של הנגן הוא קבוע ובאחד יש יותר מקום, אז הוא גם יפעל יותר לאט והוא יהיה מסורבל יותר. האם יש בזה אמת או שאני ממציא תיאוריה?? (אני בעצם שואל אם עדיף לי כבר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,כשאני מחבר את הגלאקסי למחשב אני שומע צליל של חיבור USB אבל אני לא רואה את הגלאקסי ככונן נוסף ומקבל הודעה שההתקן USB לא התחבר טוב.למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מכשיר יותר טוב, נוקיה 5800 או 5630 ההבדלים ביניהם קטנים מאוד, ההבדל המשמעותי היחיד הוא מסך המגע... אחת מהסקירות שמצאתי: http://www.phonegg.com/compare/24/Nokia-5630-vs-Nokia-5800.html אפשר לעשות השוואה גם כאן: http://www.nokia.co.il/find-products/phone-comparison 5800 מכשיר רגיש או עמיד כמו ה5630?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מחפשת נגן חדש. הדרישה העיקרית היא לכל הפחות 4GB זיכרון (וכמובן שיותר לא יזיק), ורצוי לא לעבור את ה-400 שקל. גם רדיו ווידיאו זה פיצ'רים נחמדים שכדאי ורצוי שיהיו. היא מאוד אהבה את הסאנסה E260 שעונה על הדרישות האלה. למישהו יש המלצות אחרות/נוספות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פלאפון חושפת את מחירי האייפון: בין 399 ל-1,200 שקל החברה תציע מסלולים שונים, החל בתשלום חודשי של 299 שקל לחודש לשנה וחצי ומכשיר מהדגם הקודם - 3G - תמורת 399 שקל, או תשלום חודשי של 349 שקל לחודש ומכשיר שיינתן ללקוחות ללא תשלום עומר כביר ושי ענבל 09.12.09, 12:30 17 תגובות מנוי לעיתון כלכליסט באייפון טוויטר מבזקי SMS כלכליסט בסלולר ניוזלטר ספריית כלכליסט המייל האדום תגובה לכתבה הדפסת כתבה שלחו כתבה שתף כתבה שתף כתבה Facebook Digg Delicious MySpace Technorati StumbleUpon LinkedIn Google Bookmarks שווה קריאה HOT חדש שעות ספורות לפני התחלת שיווק האייפון בישראל נחשפים לראשונה מחירי הסמארטפון הנחשק של אפל. חברת פלאפון פרסמה היום את מחירי המכשיר ודמי המנוי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לריקברי כדי לראות מאיפה אני צורב רום. לא צרבתי בסוף, אבל כשיצאתי חזרה הנוק נוק עובד רק בכיבוי מסך אבל לא מדליק אותו. לא נגעתי שם בשום הגדרה. קרנל DORINMAX. אודה לעוזרים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רחפן ה-Karma הטרי של החברה האמריקאית "זוכה" לקריאת החזרה רשמית משלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש את הדגם המשודרג עם ה2GB RAM מהלינק באמזון בריטניה http://www.amazon.co.uk/gp/product/B014KT0KWE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE א. אני נמצא כרגע בסלקום. הלכתי אליהם היום והם לא יודעים אם הם תומכים בכל התדרים שלו (המופיעים לדוגמה כאן http://www.phonearena.com/phones/Motorola-Moto-G-2015_id9513). התמיכה והכיסוי של התדרים מתאימים ? תהיה לי בעיה? ב. כשאני מזמין מאמזון אחויב במיסים/מכס/מעמ וכל מיני שטויות בכניסה לארץ? אם כן: איך אני מחשב את העלות הסופית ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
זהו הקבל שמחבר לדוגמא את ה H3x0 של IRIVER לגאג'טים אחרים כמו מצלמות ומקלות זיכרון. אני מחפש לקנות אחד כזה קצר ונחמד כמו שבדרך כלל מגיע עם הנגן. מצאתי דומים אך מאוד ארוכים. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם \ מעוניין למכור לי את שלו, אני מאוד אשמח! https://serialio.com/store/product_info.php?products_id=141
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פאלפון חדש 3 הדברים הכי חשובים לו בו שהוא יהיה עמיד מפני נפלות וכל זה MP3 איכות וחזק ( גם באוזניות וגם ברמקול ) וזמן סוללה ארוך.. חשבתי על אלא - W800 - יד שניה.. N73 - יד שניה.. K610 - חדש.. ( למרות שאני לא רוצה דור 3 ) תקציב בערך 1300 ש"ח ( כולל 1 GB זיכרון ).. אם יש לכם הצעות לגבי עוד משהו תציעו..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה הסינית מציתה את הדמיון עם טעינת 100 וואט עתידנית שתוכל למלא קיבולת 4,000mAh במהירות גבוהה פי 3 מכל מה שפגשנו עד היום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מוטורולה דיפיי עם הרום של אורנג', הטלפון התחיל להיות מאוד איטי, וחשבתי להתקין עליו רום חליפי. באתר הזה: http://m-defy.tk/%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/ ישנם 2 סוגי רומים שיכולים לעניין אותי: ה-CleanHeb 1.1 ֿ, וה-CM7. האם התהליך לשדרוג לcleanheb הוא פחות מסוכן ומסובך מהשדרוג לcm7? ומה ההבדל בין שדרוג מהrecovery לשדרוג של cm7? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה iaudio u3 נראה לי נחמד, מסך קטן צבעוני... יש עוד המלצות אפילו מסך קצת יותר גדול
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מביאים לי כל דיבורית שאני אבחר מגרמניה, ככה שזה יוצא יותר זול, על מה ממליצים??
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי סמסונג s410i והייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי דרך לשנות את הצלצולים המוגדרים מראש כמו של ההודעה או את הצלילים ברירת מחדל?? ועוד שאלה אם מישהו יודע אם אפשר להעלות משחקים אל הפלאפון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי symbian על nokia n86. מה שעשיתי עד עכשיו זה להתקין Outlook ואז בעזרת nokia pc suite הכל עבד טוב ויפה. יש דרך לסנכרן: 1. לוח שנה 2. אנשי קשר ללא שימוש ב outlook?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MP5 וברצוני להעתיק קבצי MP3 הנמצאים על המחשב כאשר אני מנסה להעתיק אותם קופצת לי הודעה שלא ניתן להעתיק ולא ניתן ליצור קובץ או הספריה הנל בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הוצעה לי דיבורית לרכב ע"י נציג של אורנג'. ניסיתי לקבל ממנו מידע על יצרן הדיבורית והדגם, אבל הוא לא מצא את המידע ורק אמר שמדובר בדיבורית הסטנדרטית אורנג' ושהיא איכותית ומשתמשים בה עשרות אלפי לקוחות ללא תלונות. בקיצור, מישהו מכיר את הדיבורית הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-