גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, איני רוצה להשקיע הרבה לכן אני מחפש טאבלט זול כמו אקאי במחיר של 900 ש"ח יש לו גם את 3g האם אפשר לחבר סים של פלאפון ולגלוש? כמו כן איך המסך שלו כפי שרשום בנושא תודה אהוד
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הייי קיבלתי מתנה את הטאבלט הזה, אני רוצה לצרוב עליו גירסה שאוכל להתקין עליו אפליקציות משחקים וקינגסטון אופיס. כרגע החנות PLAY לא מאפשרת הורדת רוב האפליקציות. מה אוכל לעשות בו חוץ מיוטיוב? איך צורבים גירסא חדשה? אין לי שמץ של מושג בזה. בתודה מראש לפורום HWZONE המדהים. נ.ב. אני יודע שהטאבלט הזה הוא אחד הלא מומלצים, אבל אני כן רוצה להשתמש בו.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני בקרוב נוסע לארה"ב וחשבתי לקנות לעצמי טאבלט חדש, חובה שיריץ אנדרואיד, תקציב עד 300$, אפשרי חריגה אם זה יתאים מאוד לצרכים. השימושים העיקריים שלי יהיו: קריאת ספרים, אינטרט, משחקים מדי פעם. שימוש נוסף שמאוד הייתי רוצה להשתמש בו, הוא שיהיה לו עט רגיש יחסית שאני אוכל להשתמש בו מדי פעם לשירטוטים וכתיבה של שיעורי בית (אני סטודנט להנדסה, וזה היה יכול להיות נחמד אם זה היה עובד כמו שצריך). אם יש איזשהו טאבלט, בתקציב טיפה גבוהה יותר שיש לו את האופציה האחרונה שביקשתי, אז אני אשמח שתמליצו לי עליו גם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט ללימודים (בעיקר לקריאת מסמכים וצפייה בשיעורים) 10 אינץ'. התקציב הוא גג 400$. עכשיו איזה מערכת הפעלה תתאים לי יותר? האם יש אפליקציות לטאבלט ווינדואס? מה עדיף בכללי, אנדואירד או וינדואס? מה המשקל המומלץ? 850 גרם נחשב יותר מדי? יש המלצות לטאבלט של ווינדאוס? אם יש טאבלט אלקטרומגנטי ועם דיגיטייזר יהיה מאוד מומלץ.
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/136612 למישהו יש כבר ניסיון עם הטאבלטים Novo7? מחיפוש בגוגל יש די הרבה אנשים שרכשו ומרוצים. בנוסף יש 2 סוגים - Basic ו Advanced. ה Advanced מגיע עם מעבד ARM A8 ומעבד גרפי MALI400, וע"פ המידע עוד לא קיבל 3.2 בכלל. ה Basic הוא המכשיר שמדובר בכתבה, והוא זה שישווק עם ICS בקרוב. אגב, ה Basic כבר נמכר זמן מה עם 3.2 והוא בעצם זהה. אני כבר קניתי אחד ב 140 דולר כולל משלוח
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי טאבלט KAYA 7 אינצ' שהמערכת לא עולה היא תקועה על המילה אנדרואיד. האמת שהטאבלט חזר מתיקון ואמרו שהתקינו לו מערכת הפעלה עד שאחי הקטן דאג לקלקלו שוב. העסק של השליחה והחזרה ארך חודש ימים וזה המון זמן האם ניתנת אפשרות להתגבר על הבעייה בלי לשלוח אותו שוב? המון תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את הטאבלט אתמול ואני לא מבין הרבה במחשבים אבל כאשר אני נכנס ל WIFI כדי לאתר רשתות פתוחות הטאבלט מראה שהוא מאתר רשתות פתוחות אך הוא לא מצליח להתחבר ואני לא רואה את הסימן (שאמור להיות בצבע ירוק או כחול) שהוא מחובר לרשת. האם הבעיה היא בטאבלט או בהגדרות שצריך לשנות לקליטה של אינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי פה יודע איך להתקין רום אנדרואיד 10 עם רוט על טאבלט Samsun Galaxy Tab A 2016 SM-T580 !! תודה ניסיתי להתקין ולא הצלחתי בכלל.. ואני לא מצליח למצוא מדריך על זה בעברית.. כל המדריכים באנגלית וזה לא מובן לי.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הטאבלט הזה. הוא עולה בסביבות 500 שקלים. האם הוא אמין? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות טאבלט מחברה ידועה (אסוס, מסמונג)? תודה, מיכל
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הטאבלט הזה. הוא עולה בסביבות 500 שקלים. האם הוא אמין? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות טאבלט מחברה ידועה (אסוס, מסמונג)? תודה, מיכל
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/dap.aspx?ai=2599591&cfm=BFF3FD7267D9 מה זה הדבר הזה...שווה לקנות. אין לי טאבלט וזה נראה לי סבבה לא (לא חשבתי לקנות טאבלט,ף אבל המחיר קורץ). זה ייתן גלישה חופשית או יקרטע?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19140 והאם יש טאבלט משתלם יותר ומתקדם יותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש מידע על טאבלט win 8 מבית אסוס בסגנון הטרנספורמר. ואם אין מישהוא יודע אם אני יכול להריץ בנוסף לאנדרויד על אחד ממכשירי הסדרה גם win 8 ? אני לא מדבר על הslate. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות טאבלט עם מערכת ההפעלה windows 7 או 8 השאלה שלי האם אפשר להתקין תוכנות בדיוק כמו במחשב שולחני? בגרסה הזאת של הווינדוס. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, שמי ערן הייתי מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, לימודי הנדסת חשמל. בעיקר בשביל שיהיה נוח לאחסן את כל החומר הנלמד ושיהיה נגיש בכל עת, גם כאשר השיעור משעמם. פתחתי שרשור לא מזמן בתת פורום ניידים, אך יצאו ניידים חדשים שתפסו את צומת ליבי. הרצון הוא ללכת לכיוון טאבלט שניתן לגשר לו מקלדת, תומך windows 8 (לא RT). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. לפי מה שקיים כרגע בשוק, הטאבלט שהכי מתאים לפי דעתי הינו ה-Samsung Ativ smart PC, לצערי לא הפרו, יקר מידי. השאלה הכי חשובה היא כמה המעבד האטום קלובר-טרייל החדש חזק? השימושים שלי יהיה לרוב גלישה באינטרנט, ואופיס ו-pdf וכדומה. זה שהוא יכול להריץ אותם אני מבין, השאלה אם הכל ירוץ חלק וירוץ מהר (נסיון רע מאוד עם נטבוק של msi u135 עם מעבד …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לאמא שלי טאבלט או קורא ספרים אלקטרוני ולא יודע מה יהיה עדיף בשבילה. המטרה היא לקרוא ספרים ברוסית היא אישה מבוגרת עם ראייה מאוד לקויה, היא צריכה משהו שיציג את הכתב בצורה מאוד גדולה. מה לדעתכם יהיה לה הכי נוח טאבלט או קורא ספרים אלקטרוני?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי כותרת יש לי באייפד הקלטות קוליות אותן אני צריך לשלוח בדיסק אונקי תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי טאבלט CROWN CR97A190-T כשאני מחבר אותו למחשב בUSB אין כלום מצד המחשב - אפילו לא צליל. גם בטאבלט לא מתרחש שום דבר. ניסיתי ריסטארט, חור יואסבי אחר (מקדימה מאחורה), חיפשתי בהגדרות, כלום לא עזר
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
כרגע מריץ אנרואיד 2.3 - ניתן לשדרג ל 4.0.1 אך יש עדיין בעיות בגירסא זו וגם אין מרקט. CPU: AllWinner A10, Cortex A8 Many-Core, clocking at 1.0~1.2GHz, overclocking can reach 1.5GHz GPU: Mali-400 OS: Android 2.3 Gingerbread Build-in,but we can offer firmware for Android Ice Cream Sandwich 4.0 Beta, support Flash 10.3 online video playback 512MB DDR2 RAM + 8GB Nand Fast Flash Memory Display: 7-inch 16:9 LCD 5-Point Capacitive touchscreen, pinch to zoom, resolution 800*480 Video: 2160P hardware decoding, full formats support, SuperHD 2160P video & MVC-3D video playback Input & Output: HDMI 1080P full HD output, mini USB port, microSD card slot, etc. Camera:…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. האם יש אופצייה להתקין על טאבלט אנודראיד.מערכת הפעלה windows.? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי, לאחר הרבה לבטים והתלבטויות החלטתי ללכת על מערכת הפעלה של וינדואוס. יש לי אנדרואיד בטלפון ואני מעדיף את הטאבלט/מחשב למשהו שיותר לעבוד איתו. אני די נעול על הדגם T100 שיש לו מעבד 4 ליבות 2370 ומעבד SSD והוא גם מחשב נייד לכל דבר וגם טאבלט (מקלדת עצמאית שמתחברת אליו) אני רק מתלבט לגבי המסך כי הבנתי שזה לא מסך מה שנקרא פול היץ די FHD האם יש טאלבט של אסוס בעלת אותם הנתונים (שנראים לי מעולים אבל אשמח כמובן לחוות דעתכם) ושיש לו גם מסך FHD? תודה רבה הנה המפרט המלא: מפרט מלא: תצוגה 10.1” HD silm wide view רזולוציה 1366X768 מעבד Intel Atom Bay Trail-T Z3740 quad core זיכרון 2GB DDR3 דיסק קשיח 32GB SSD כרטיס גרפי Intel HD 5000 חיישנים G-sensor Ambient…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טאבלט במתנה לאחי בן ה- 15. הוא מאד טכנולוגי ויסתדר עם הכל. השאלה היא מה הכי טוב. כרגע אני חושב על ה- 10.1 כי מצד אחד הוא פתוח (בניגוד ל IPAD) ומצד שני יש עליו ביקורות ממש טובות ברשת. חשוב שהטאבלט יוכל לעשות כמה שיותר דברים שיהיה כמה שיותר פתוח וניתן לשינויים. כמו כן, ככל הנראה שהשימוש בטאבלט לא יהיה עם אפליקציות "קנויות" בלבד ולכן גם בגלל זה ה- IPAD מאבד נקודות אצלי. אני ממש לא מבין בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה, MODY.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צברתי תלושים בשווי 600$ לקניות באמזון, ואני רוצה לשרוף אותם על טאבלט (יגיע בטיסה עם חבר). מצד אחד, ipad air הכי חמוד בעיני, ואני לא מתעניין בכלל ברומים, מודים, פריצות והתאמות אישיות למיניהן. מצד שני, יש לי טלפון אנדרויד, אולי שווה גם טאבלט אנדרויד? אם כי כל הטאבלטים אנדרויד שראיתי עד היום היו די מעפנים. ומצד שלישי, אני מתכוון להשתמש בטאבלט כדי לפתוח מסמכי מייקרוסופט אופיס, האם זה מצדיק לקחת טאבלט ווינדוז, שהיה ותמיד יהיה סוג של בדיחה עם היצע של 10 אפליקציות? ואל תגידו לי שיש חלופות חינמיות לאופיס, הן תמיד חרא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש טאבלט שיהיה כמה שיותר זול עם יכולת להתחבר לרשת סלולרית, המכשיר מיועד לאימיילים ותמונות... אנדרואיד כמובן, עדיפות ל4. נא להמליץ רק על מכשירים שאפשר לרכוש בארץ (מדובר בחברה והם לא מתעסקים ברכישות מחו"ל).
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-