עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by zombie,

אני מתכוון לקנות מכשיר חדש(הגיע הזמן לשדרג את הnokia 3100 ) הדילמה היא N95 או אייפון.... לn95 יש מצלמה מדהימה(והיא אכן תחליף למצלמה ביתית פשוטה) ולאייפון מצלמה בסיסית גם האייפון וגם הנוקיה נגניי מוזיקה בעליי הרבה מקום....לא יודע מה לגביי איכות האודיו בנוקיה אבל.... מבחינת דפדפן אינטרנט וסרטים אייפון לוקח בגדול..... מבחינת משחקים אני חושב שמחינה גראפית המשחקים באייפון יותר טובים וחוץ מזה גם יותר מבדרים בגלל ה"אקסולורמטר" ששולטים במשחק בעזרת הטיית המכשיר(זה נהדר זה!) לי חשוב מכשיר עם נגן נורמלי....שיהיה אפשר לצפות בסרטים במהלך נסיעה שיהיה מצלמה נורמלית ושיבדר(משחקים מספקים) מצד אחד אייפון:סרטים ומשחקים אבל מצלמה לא רצינית מצד שני נוקיה: מצלמה מדהימה ונגן נורמלי(לפי מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מכשירי הדגל של סמסונג לא יורדים מהכותרות - ויכילו מספר טכנולוגיות נוספות שלא ניתן למצוא כמעט בשום מקום אחר לכתבה

3. יש לי שאלה, חיברתי אותו למטען שקניתי לקיר וחיברתי לקיר מישום מה הצג מכובה והוא לא מראה לי עוד כמה נשאר לבטריה להתמלא זה מוזר, הפסקתי את ההטענה והפעלתי את המכשיר ואז כיביתי ואז שוב הטענתי ואז הוא כן אראה לי שהוא מטעין, ואז אחרי כמה דקות שוב נכבה המסך והוא לא הראה לי כמה זמן נותר להטענה, זה ממש מוזר ולא בסדר שזה לא מראה כמה זמן נותר להטענה נראה לי שכדאי לכתוב ל cowon מכתב על זה לא? שאולי בגרסה הבאה שלהם הם ישנו את זה? מה דעתכם?

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by Lonjie,

שלום, ראיתי שAnker הוציאו סידרה חדשה של סוללות חיצוניות, מישהו יכול לתת לי פרטים מה ההבדלים בינם לבין הישנות ? אני מחפש סוללה שתעשה את העבודה, כמה שיותר קטנה עם קיבולת גדולה (too good to be true?), קלת משקל. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dragon772,

אני חושב אם לקנות כזה של 32G ורציתי לשאול .איך אני מתחבר לאינטרנט (WIFI) מהבית? האם צריך ראוטר אלחוטי שיהיה בבית או שלא חייב? ובקשר ל NIKE+ שיש במכשיר, האם צריכים נעליים מיוחדשות בשביל להשתמש בזה? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by jungle-man,

הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה

7. שלום, אני צריך להחליט ממש בימים הקרובים איזה פלאפון אני רוצה. או samsung u900 או את ה samsung s8300 השוואה ביניהם: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2243&idPhone1=2667 הלכתי לפלאפון ואחת הפקידות ממש הפחידה אותי בנוגע לsamsung s8300 היא אמרה שמספיק שהפלאפון נופל ממש ממש חלק על השולחן נכבה לו המסך וצריך לקחת אותו לתיקון. ואם יש כאן את הפלאפון הזה למישהו והוא יפריח לי את מה שהיא אמרה אני ממש אשמח. שאלה נוספת היא האם אפשר לקנות לפלאפון הזה מגן מה שיפחית את הרגישות שלו שאם יפול אז יתקלקל? אשמח לתשובה, תודה וסופשבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by Guyn,

האם יש נגן MP4 (כמובן מומלץ) שכולל ספיקר? כלומר לשמיעה ללא אזניות. דבר נוסף, האם מישהו קנה נגן MP4 הכולל מצלמה והוא מרוצה ממנו? לפני שאתם נותנים לי תשובות של "תשכח מזה ולך על Sansa e250" (ובצדק) אני מעוניין לדעת בכל זאת

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. על מה אתם ממליצים יותר? ה Iaudio G3 או ה Sansa c250? לא משנה לי שהG3 ג'יגה וה C250 2 יותר חשובה לי האיכות סאונד ואני נוטה לכיוון הG3 בגלל חיי הבטריה הארוכים (50 שעות). תודה

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  10. משהו ששמתי לב בזמן האחרון, חלק מההודעות SMS שאני מקבל מגיעות עם +972 במקום 0 זה קורה רק למספרים שלא רשומים אצלי באנשי קשר וגם לא בכולם, חלק מוצגים תקין למישהו יש מושג למה זה קורה ואם יש אפשרות לסדר את זה שבמקום ה- +972 יוצג 0?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eranmor,

המכשיר התחיל לעשות פוזות הוא הפסיק לרטוט בזמן שמחייגים אליו למרות שהוא מוגדר על רטט וצלצול בנוסף, הנגן שבא עם המכשיר מסדר לי שירים בצורה מוזרה לגמרי חלקם הוא מציג בעברית וחלקם בג'יבריש וגם אותם הוא מסדר בלי קשר כמעט לנתונים שיש להם (שירי MP3) זו בעיה בנגן? יש נגן אחר יותר טוב מהקיים?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by dm44,

אח שלי מחפש mp3 עד 800 ש"ח\180 דולר, הוא טס עוד מעט לארצות הברית ואפשר להמליץ גם על דגמים שיש שם ולא בארץ

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. טוב לפני שאתם קופצים ואומרים לי לחפש הודעות אחרות בנושא ..אז חיפשתי..ויש לי כמה שאלות: 1) אני מתכוון לקנות את המכשיר מסלקום ולא הבנתי משהו>אמרו שסלקום חסמו אתרים חיצוניים כמו HWZONE לגלישה דרך הפלאפון זה נכון? 2)האם בשני המכשירים יש GPS ? (זה חשוב לי)..ובאיזה מכשיר הGPS יותר טוב? ואיך הם בהשוואה לGPS רגיל(מכשיר רגיל יעודי לGPS)

• 73 תגובות
    • 7.2k צפיות
  14. Started by elis02,

שלום יש לי s10 plus כמה שנים. מרוצה מאוד. היום פתאום התחילו להיות כל מיני קווים עם תאורה כלשהי. ראיתי שזה תופעה שקיימת ואפשר להחליף מסך. החלפת מסך מקורי ראיתי ברשת שעולה 700 שח בערך. טלפון חדש כזה קצת פחות מ1000 שח. האם יש המלצה איפה אולי כדאי להחליף מסך מקורי בזול יותר בצורה משמעותית? אפשרות אחרת, רכישת טלפון אחר עד 1000 שח. תודה מראש.

15. Started by איש כלשהו,

מישהו יכול להעלות תמונה ברורה של הנגן, או לכתוב מה הגודל שלו (בערך) פשוט רוצה לקנות את הנגן אבל חשוב לי שלא יהיה יותר מידי גדול ובולט

16. Started by Godmoney,

נכון להיום יש לי את ה Sony Ericsson T630. הטלפון הזה איתי כבר 5 שנים והאמת היא שאני מאד מאד מרוצה ממנו. התחלתי לחשוב בזמון האחרון על לקנות סלולארי קצת יותר מתקדם. מאד התלהבתי מהממשק של ה iPhone אבל הבנתי שהוא דיי מוגבל מבחינת הטכנולוגיה שלו. האמת היא שאני גם לא רוצה להוציא על הסלולארי יותר מדי. חיפשתי באתר של אורנג' וכל הטלפונים שראיתי שם מאד מאד מכוערים בתכלס... אני רוצה לקנות משהו באתר של איביי, בסביבות ה 150$ דולר (זה סכום ריאלי בכלל?). הדבר היחידי שאני חושש ממנו זה שהטלפון לא יתמוך בעברית (כמובן...), אבל אני חושב שזו הקרבה שאני מוכן לעשות... אם מישהו יכול להמליץ לי על פלאפון שאורנג' מחזיקים, מתאים לי גם לקחת את אחד המבצעים ההם שמשלמים 0 שקלים לחודש. הפחד שלי הוא כזה. …

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by תושב העיר,

Samsung Galaxy Pocket Plus S5301 האם אפשר להקליט שיחות במכשיר הזה ? ואיך עושים את זה ?

18. Started by thebestof2005,

אז ככה, אני צריך עזרה קצת בחיפוש לקנות פלאפון חדש, אני נוסע לארהב עכשיו לשבועיים אז על הדרך ככה לפנק את עצמי במשו חדש. אני מחפש כבר הרבה זמן פלאפון שיהיה עם מקלדת מלאה, סוג של סליידר, או שהטלפון נפתח כאילו מהצד כזה. כמה שיותר קטן יותר טוב, כמובן שלא יהיה כבד וגם מחיר הגיוני (יש לי כסף להשקיע אבל לא להתפרע יותר מידי). למישהו יש הצעות, מכיר ראה טלפונים כאלה? יש כמה כאלה בארץ בסלקום, אבל הם גם גדולים מאוד וגם דפקו להם תג מחיר מטורף. אני מכוון למשו יותר "צעיר" כזה, לא משוכלל יותר מידי. רק מקלדת מצלמה רגילה וmp3. לדוגמה הטלפון הזה:http://us.lge.com/products/model/detail/mobile%20phones_select%20by%20carrier_verizon_ENV.jhtml שאם הוא לא היה עובד CDMA והוא היה תומך בסים הייתי קו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by deluxe,

מחפש חוות דעת על הטלפון של נוקיה N79..... יתרונות חסרונות... איך הדפדפן, המקשים הרמקול, הסוללה, מערכת ההפעלה וכל מה שיש להגיד עליו.... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by garik111,

הי. מחפש המלצה לטאבלת. אנדרויד - סביבות 2000 שח. (חשבתי או סמסונג או אסוס) אבל איזה דגם? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. החברה שהביאה לשוק השעונים החכמים מתחרה המגובה על ידי יותר מ-68 אלף אנשים משחזרת את ההצלחה שלה בשנית, הפעם עם מסך צבעוני, ממשק ידידותי והרבה לקחים לכתבה: http://hwzone.co.il/pebble-time-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa/

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by ptyahoo,

הפלאפון חייב ליהיות ולהקנות מרשת אורנג'. הדברים שהכי חשובים לי זה איכות המצלמה, מערכת הפעלה נוחה ו-GPS. כמובן שהפלאפון צריך ליהיות כמה שיותר יעיל מבחינת תמורה של כסף\מוצר. האפשרות הכי טובה שאני העלתי היא ה-N95 של נוקיה. אם למישהו יש הצעה אחרת או משהו שנראה לו יותר טוב בפלאפון אחר, אני אשמח לעזרה.

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Henz16,

ברשותי מכשיר Nokia 6233, ברצוני לקנות כרטיס זכרון מסוג Micro SD 2G, משמעות כלשהן, שמעתי שהמכשיר יעבוד לאט גם כשאר הכרטיס ריק לגמרה. האם זה נכון? האם כשהוא מלא\חצי הוא יעבוד לאט בצורה משמעותית? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. איזה טאבלט הכי מתשתלם תחת הדרישות הללו? הציאו לי [h=1]Asus MeMO Pad 10[/h]יש פה חברה עם רעיונות טובים יותר?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by stojakovic,

היי, הבאתי לפני כמה ימים כבל USB3 לגלקסי 5 (בזיון שלא מקבלים אותו עם המכשיר, אבל לא משנה...) העניין הוא שכשאני מחבר אותו למחשב הוא לא עובד כUSB3 אלא 2. קראתי באינטרנט וראיתי שאני צריך לגלול את האפשרויות ולבחור במכשיר USB3 (בזמן שהמכשיר מחובר למחשב). אבל.. אין לי בכלל את האפשרות הזו אלא רק את השתצי אפשרויות הראשונות. שוב קראתי באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון וראיתי איפשהו שאולי זה קשור לקרנל הספציפי של הארץ (?!) אז רציתי לשאול אם עוד מישהו נתקל בזה? למישהו אולי יש פתרון? רעיונות?! **כדי למנוע שאלות- אני בטוח שהחיבור במחשב הוא USB3, שחיברתי את המכשיר כמו שצריך ושהדרייברים במחשב מותקנים כהלכה. ליתר בטחון בדקתי עם עוד מחשב ואותה תוצאה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.