עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. עלתה בי תהייה קלה לגבי המצלמות מובייל של Sony : איך ייתכן שחברה כמו Sony שמייצרת חיישני מעולים לחברות אחרות כמות סמסונג,Apple,ודומיה מגיעה עם טכנולוגיות הצילום הטובות ביותר עם החיישנים החדשניים ביותר עדיין מוציאה תמונות רעות ביחס למתחרות? אני לוקח כדוגמא את ה-XPERIA T/S/Z שמשתמשים בחיישני מצלמה בין הטובים בשוק,והמצלמות שלהן מוציאה תמונות מגורענות,צבעים לא מדויקים,WB לא תקין ויתר חשיפה גם כיווונון ידני לא כלכך עוזר. פשוט לא הגיוני בעיני שחברה שכזו נכללת במושג "הסנדלר הולך יחף". אשמח לחוות דעתכם בנושא.

2. חשבתי לקנות IPOD ממישו שטס עכשיו לחו"ל אבל אני לא בדיוק יודע מה אני צריך... אני הייתי רוצה IPOD TOUCH כדי לראות סרטים ולשמוע מוזיקה ואולי אפילו לשחק בו כשמשעמם ואני יכול לקנות את הגרסא של ה8GB אבל האם יכנסו בו סרטים מוזיקה ומשחקים ב8GB? זה נראה לי די קצת... מצד שני יש את הIPOD NANO דור רביעי, המסך די קטן ככה שאני ישרוף ת'עניים לראות סרטים ככה, אבל אז יהיה לי יותר מקום למוזיקה... אז האם אייפוד TOUCH של 8GB גדול מספיק בשביל הצרכים שלי או שכדאי להסתפק באייפוד נאנו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אוקיי עשיתי בירורים לגבי טלפונים בקטגוריה עד 1100 שקל ומצאתי כי ביחס מחיר תועלת וביקורות הסולה הכי טוב עכשיו החשש שלי הוא זה: הדגם שנמכר בארץ כולה כמעט הינו MT27i אבל יש לי חששות שהוא לא תומך בתדר 850 של דור 3 אלא רק דגם הmt27a אני לקוח של hotmobile אך משום מה כל חנות שמפרסמת אותו אומרת שהוא כן תומך ב850 עכשיו הנה מה שהכי גורם לי לחשוש http://gadget-mobile.co.il/items/131469#techDetailsAName זאת החנות שאני רוצה לקנות ממנה (אגב אם מישהו מכיר חנות בראשון או בתל אביב שיש פחות חשש לקופסא פתוחה בעיית אמינות\טכנאים רמאים בשקל אני אשמח להמלצה או שהחנות הזאת טובה מספיק) באתר אני רואה בברור בבחירת הדגם את החשש שלי אבל הבעיה שהם רוצים עוד 150 שקל בשביל הדגם השונה עכשיו החששות נכונו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by approx,

חודש הבא אני רוצה ליקנות מכשיר חדש וטוב אני צריך המלצה לטלפון מה אם הN95 אם יש כזה ביכלל השימושים הם בעיקר רגילים אבל מוזיקה אני ישמע די הרבה וזהו

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Huawei הסינית לא נחה לרגע, ומגייסת את תת-המותג הצעיר שלה בכדי ליצור אלטרנטיבה מעניינת לדגם ה-P10 המוביל שלה לכתבה

6. Started by IliaX5,

הרבה המליצו לי לשים בטלפון את הדפדפן של אופרה ולאחר חיפוש עליו באמת הבנתי שמומלץ ביותר, רק השאלה היא במה עדיף לבחור מבין השניים ומה ההבדלים בניהם??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by GRiM,

שבוע הבא, ב-07/10 אני מתחיל את הקורס הספציפי שלי בצבא (מזל טוב). כחייל, אצטרך להצטייד בנגן שיעביר לי את הזמן בנסיעות וכדומה. התקציב עומד על כ-2000 ש"ח. ההתלבטות הראשונית היא האם לשדרג את הטלפון הסלולרי שלי (6230) למשהו מתקדם יותר כמו ה-5700, או שלקנות נגן יעודי למוזיקה כמו iPod. יתרונו של טלפון סלולרי הוא שהכל כלול במכשיר אחד ויתרונו של נגן יעודי הוא הנוחות, הנפח והאיכות (וגם קצת פוזה). בקיצור, מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Omri643,

באתר שלו , יש קישורים לכל מיני חנויות שמוכרות אותו ב 250 דולר http://www.zune.net/en-us/products/wheretobuy.htm אתם יודעים אם יש חנות ששולחת לארץ? וכמה אמור לעלות משלוח? ונגיד אני מביא את זה ממישהו מארה"ב שקונה לי הכל, מה צריך לעשות שלא ייתפס במכס? ואם אני עושה משלוח- כמה תוספת חוץ ממשלוח צריך לשלם? אם אני לא טועה זה כלום, כי פעם קניתי פריט מהאתר של מנצ'סטר ועלה בדיוק המשלוח+הפריט, לא חייבו שקל יותר והפריט הגיע בפחות מהזמן המינימלי שהוא אמור... ויש אותו גם ב AMAZON, ובגלל שיש שם כמעט את כל האביזרים בשבילו, אני מעדיף לקנות משם, הם שולחים לארץ? וכמה משלוח?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dor444,

שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by itzik1,

פעם שמעתי שאם אני שם פלאפון על דיסק, הפלאפון איכשהו משבש את הדיסק ע"י קרינה או משהו כזה. זהו מיתוס או לא? וקרה לי שדיסק שעבדתי איתו לא מעט הפסיק לעבוד, ואצלי על השולחן הפלאפונים (יש לי בערך 4 פלאפונים על השלוחן כרגע) מדי פעם על דיסקים כאלה ואחרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by achiya1,

התקנתי את העדכון תוכנה כי הבנתי שהוא מסדר עברית בנגן במקום ג'ירביש והוא באמת סידר. הבעיה שמאז הווליום בנגן ירד דרסטית ובקושי שומעים בו שירים. הבעיה היא לא באוזניות כי גם חיברתי אותו לרמקולים חיצוניים וזה אותו דבר. יש אפשרות לשחזר מערכת בנגן? או להסיר את העדכון? לא הצלחתי להסתדר בנתיים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Gilo2005,

-------------------------------------------------------------------------------- שבת שלום חברי הפורום. אני מעונין לרכוש MP4 חדש,תקציב משתנה לא יותר מ1000 שקל. השימוש-שיהיה איכותי וקל,דגש על איכות המוזיקה זה מאוד חשוב. הווליום שיהיה בסדר ולא חלש מידי. שיוכל להציג סרטים-לא חובה שתהיה איכות מי יודע מה. להציג תמונות ועדיפות גבוהה מאוד להצגת קבצי PDF על מנת שבשבת אפשר יהיה לקרוא משהו בצבא. אני לא מבין בכול הענין הזה ומעונין לרכוש מכשיר מעולה המלצות יתקבלו בברכה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ה iaudio u3 נראה לי נחמד, מסך קטן צבעוני... יש עוד המלצות אפילו מסך קצת יותר גדול

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הסמארטפון המדובר ממשיך להפתיע, ויכיל שילוב זכרון RAM חדיש ומשוכלל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-oneplus-2-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%92-lppdr4/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by geigera,

שלום רב אשתי קנתה גלקסי 2 פלוס ב ksp. המכשיר היה אצלה חודש וקרס פתאום. בסלדון פירמטו אותו בלי לשאול אותה (הם טענו שהם לא חייבים לשאול, למרות שאם היו אומרים לה היא היתה מוכנה לשלם בשביל גיבוי). הם לא מוכנים להחליף לה למכשיר חדש למרות שדי ברור שזה הולך לקרות עוד בעתיד. גם בחנות מתנערים לגמרי. אומרים לה שכל פעם שזה יקרה שתלך לסלדון ויתקנו לה (כמובן, יפרמטו לה קודם וכל התכנים יילכו). מצחיק מאד... בסלדון טענו שהיה עומס של תכנים. זה ממש מצחיק. היא בקושי שמה שם דברים. כמעט לא היו אפליקציות, רק מעט תמונות - כמעט מצב התחלתי. אמרו לה שם משהו על גרסה שצריך לעדכן בשביל תכנים רבים. לא ברור. כאמור, זה ממש לא רלבנטי לטלפון שלה. היא ניסתה בסמסונג ישראל ולא הצליחה למצוא איך פונים אליהם.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 מהפליי סטור ולשלוח אותו לכתובת בארה"C, אבל כל פעם שאני מנסה האתר חוסם אותי בטענה שאיני יכול להזמין אותו מהארץ... יש למישהו פיתרון? - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי מצאתי מדריך. הוא שייך לאתר אחר אז אני לא יודע אם אני יכול לפרסם אותו....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by boris163,

היי, אתמל נפל לי הפלאפון F480 (בעל מערכת הפעלה של אורנג') חיברתי אותו הכול עבד כשורה(לא פעם ראשונה שהוא נופל), בלילה נגמרה הסוללה והוא נכבה (שכחתי להטעין אותו) היום בבוקר אני מנסה להפעיל והוא מאתחל את עצמו בכול פעם מחדש, לכן חרשתי קצת בגוגל ועשיתי לפאלפון עידכון firmware, זה אומנם פתר את הבעיה והפלאפון נדלק, אך יצר אחת אחרת: מסך המגע אינו עובד... ניסיתי כמה גירסאות של firmware אף אחת מהן לא הפעילה את המסך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסה אחת בעברית (של החברות אורנג, פלאפון או סלקום) פתחתי את הפלאפון ובדקתי חיבורים של המסך, הכול נראה כשורה.. למישהו יש פתרון להציע לי מבלי שאדרש ללכת לחברת תיקונים... נ.ב הכפתורים האחרים עובדים רגיל, יש זיהוי סים ואני יכול לקבל שיחות נכנסות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היצרנית האמריקאית חוזרת בסערה לשוק הסמארטפונים עם מכשיר החלונות 10 המרשים ביותר שפגשנו עד כה ברשת אפשר למצוא מגוון רחב של דיווחים אודות מצבה העגום של מערכת החלונות 10 הטרייה בגירסה הניידת שלה, אשר מיועדת למעבדים מבוססי ארכיטקטורת ה-ARM בכלל ולסמארטפונים בפרט. עם זאת, נראה שלמיקרוסופט יש עוד כמה שותפות שמאמינות בקונספט – ואחת המפתיעות שבהן אשר נחשפה כעת היא HP, שעבורה זו חזרה לשוק הסמארטפונים חמש שנים לאחר הכשלון שלה עם תחייתה של Palm ומערכת ה-WebOS. הסמארטפון החדש קיבל את השם Elite X3, ואנחנו בהחלט לא נתנגד לראות גם גירסת אנדרואיד שלו מתישהו בעתיד הלא רחוק – משום שמדובר באחד מהמוצרים המתקדמים ביותר שראינו בתחום עד היום. תמצאו בו מסך Super AMOLED בגודל 5.96 אינץ'…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by .nimiking.,

יש לי נגן sandisk sansa E260 ואפשר להעביר אליו שירים וסרטים רק בעזרת תוכנות. מישהו יודע אם יש אפשרות להעביר לנגן קבצים בלי תכונות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by haimelm,

אני מתכנן לקנות מכשיר לבת הזוג ( מתקדם) ומשיר לנערה בת 16 . 1. יש המלצת ( לא צריך את דגם החדשי ביותר) 2. האם להסתפק בשנת אחריות יצרן? ברשתות הגדולות אם קונים מהם אפשר לעשות ביטוח אבל הדיל יוצא יקר. מעדיף בחנויות פרטיות אולם אז אין ביטוח לאחר סיום אחריות יצרן. מ יקרה אחר שנה? איך מתמודדים עם ביטוח כדי שישהיה ראש שקט?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מיזם מימון המונים של Chuwi הסינית עומד להסתיים בקרוב - עם הצעה תחרותית מאוד לאלו המעוניינים בטאבלט מבוסס חלונות לכתבה

22. Started by Cheif,

אם יש לכם שעה פנויה, קחו כוס קפה והאזינו להרצאה המאלפת של מיכאל גולן, מנכ"ל גולן טלקום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Black_Citadel,

קיבלתי מכשיר חדש מארה"ב ואני מנסה להתקין מקלדת עברית, אך אין לי אופציה כזו (בניגוד לנקסוס 4, שם היה לי). יש דרך להתקין מקלדת ללא הורדה של אפליקצייה צד שלישי? בנוסף - איך קוראים לאפליקציה שגוגל הוציאה לפני שבועיים, זאת שעוקבת אחר הטלפון במידה ונגנב? תודה רבה

24. http://www.nokialand.co.il/2011/02/blog-post_15.html

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by amisu,

אני מתלבט האם להזמין את המוטו X מאיביי: http://www.ebay.com/itm/Motorola-Moto-X-XT1058-16GB-Black-Unlocked-Free-Shipping-/200969435985?pt=Cell_Phones&hash=item2ecab63b51 האם הוא יתאים לרשת בארץ? הוא סים פרי ללא חברה אמריקאית האם יש למישהו את המכשיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.