עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Lost Spirit,

אם כן, היו לי 2 סרטוני וידאו בנגן, כמובן בפורמט mov [לפני שהתקנתי את הרוקבוקס] ניסיתי להריץ דרך תיקית data - לא עבד. לאחר מכן מחקתי ושמתי פורמט avi - גם כן לא עבד. אז איך לעזאזל מריצים קבצי וידאו ברוקבוקס? אם בכלל זה אפשרי? [ואני מאמין שכן היות והDemos פועלים כנ"ל המשחקים]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אני מחפש נגן (4GB לפחות אבל מאד רצוי 8GB ) ואוזניות בתקציב של 500 ש"ח חשבתי על M6 + AKG 412... מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הסמארטפון המדובר ממשיך להפתיע, ויכיל שילוב זכרון RAM חדיש ומשוכלל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-oneplus-2-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%92-lppdr4/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים. יש איזשהו דרך לשמור את התמונות שהמכשיר מצלם לכרטיס MICRO SD ולא לאחסון הפנימי של המכשיר? עברתי על כל בפונקציות של המצלמה (אנדרואיד 4.1.2) ולא מצאת שום אפשרות שכזו באפשרויות המובנות של המצלמה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by liav25,

שלום לכולם מחפש טלפון סיני (הגעתי למסקנה שהם התמורה הכי טובה למחיר) אין לי הרבה דרישות ספציפיות, מעניין אותי שיהיה חזק, שהמסך לא יהיה מפלצתי מדי (לא מחפש משהו בסגנון NOTE II) שהסוללה לא תהיה ממש גרועה ושיתמוך בדור שלישי ברשת סלקום (איך אני מברר את זה אגב אם אני מזמין מEBAY או מחנות בחו"ל ?) ראיתי את הניומן N1, מישהו יודע אם הוא תומך אינטרנט דור 3 בסלקום ? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אוקיי עשיתי בירורים לגבי טלפונים בקטגוריה עד 1100 שקל ומצאתי כי ביחס מחיר תועלת וביקורות הסולה הכי טוב עכשיו החשש שלי הוא זה: הדגם שנמכר בארץ כולה כמעט הינו MT27i אבל יש לי חששות שהוא לא תומך בתדר 850 של דור 3 אלא רק דגם הmt27a אני לקוח של hotmobile אך משום מה כל חנות שמפרסמת אותו אומרת שהוא כן תומך ב850 עכשיו הנה מה שהכי גורם לי לחשוש http://gadget-mobile.co.il/items/131469#techDetailsAName זאת החנות שאני רוצה לקנות ממנה (אגב אם מישהו מכיר חנות בראשון או בתל אביב שיש פחות חשש לקופסא פתוחה בעיית אמינות\טכנאים רמאים בשקל אני אשמח להמלצה או שהחנות הזאת טובה מספיק) באתר אני רואה בברור בבחירת הדגם את החשש שלי אבל הבעיה שהם רוצים עוד 150 שקל בשביל הדגם השונה עכשיו החששות נכונו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. כי אני לא מבין

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by geigera,

שלום אני מחפש טלפון ראשון לילד. הוא לא צריך משהו משוכלל וחזק במיוחד (הוא לא משחק הרבה. את זה הוא עושה במחשב). חשובה לו איכות שמע טובה (לשמוע שירים ולצפות בסרטונים) וסוללה שתחזיק זמן סביר. לי חשוב טלפון אמין, שלא יתקלקל אחרי זמן קצר) ומחיר זול יחסית. חוץ מזה, לי חשוב מאד עניין הקרינה. אני יודע שהרבה חושבים שזה שטויות אבל לי זה חשוב. לטלפונים הסינים יש בדרך כלל נתונים של קרינה גבוהה (או שלא מפרסמים נתונים). לכן אני מעדיף סמסונג או LG. חשבתי על J5 אבל ראיתי דעות שונות לגבי איכות השמע. מה דעתכם על זה ועל הטלפון באופן כללי? עוד אפשרות היא Xiaomi 3 pro כי באחד האתרים ראיתי שהקרינה שלו לא גבוהה. הבעיה היא שאני לא לגמרי שקט כי ראיתי רק באתר אחד. בשאר המקומות לא מופיע …

9. האם יש סלולת גיבוי שיכולה להטעין בטריה של מחשב נייד? כמו הסלולות גיבוי שמטעינים מכשירים סלולריים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by prince8900,

אני רוצה לקנות את ה-n95 8g אבל בסלקום רוצים עליו 4320 ש"ח ואני מצאתי באינטרנט אותו ב-2400 ש"ח. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו לא דרך סלקום ולבוא אליהם איתו ולהתחבר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by (iriver H10),

אותו הזן סטון רק עם מסך, רדיו, הקלטה וזיכרון של 2 ג'יגה. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16696

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by *BYZ*,

קניתי לפני איזה שנתיים בערך את X5 של IAudio ותוך פחות מחצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות. הסוללה הלכה מהר מאוד ותוך איזה 9 חודשים אני כבר לא יכול לשמוע בו מבלי שהוא יהיה מחובר למטען. כמה שאלות? 1. נראה לכם שזה בגלל שהוא נפל מקסימום פעמיים או שלוש(ואלו לא היו נפילות חזקות) או שזה הנגנים של IAudio שגרועים? 2. אני רוצה לקנות נגן MP4 אבל יותר חשוב לי המוזיקה. 20-30G בתקציב עד 1.5K אני מעדיף אולי ipod

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread205786.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aloon,

עברתי מהגלאקסי לאייפון 5!! כבר תקופה שאני רוצה לעשות זאת (מלחתחילה לא כ"כ הייתי מרוצה מהגלאקסי האמת..) והנה עשיתי את זה סוף סוף! עכשיו מחפש המלצות לאפליקציות יעילות שחובה שיהיו לי במכשיר (והורדתי כבר את ה waze וה whats upp), אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. עלתה בי תהייה קלה לגבי המצלמות מובייל של Sony : איך ייתכן שחברה כמו Sony שמייצרת חיישני מעולים לחברות אחרות כמות סמסונג,Apple,ודומיה מגיעה עם טכנולוגיות הצילום הטובות ביותר עם החיישנים החדשניים ביותר עדיין מוציאה תמונות רעות ביחס למתחרות? אני לוקח כדוגמא את ה-XPERIA T/S/Z שמשתמשים בחיישני מצלמה בין הטובים בשוק,והמצלמות שלהן מוציאה תמונות מגורענות,צבעים לא מדויקים,WB לא תקין ויתר חשיפה גם כיווונון ידני לא כלכך עוזר. פשוט לא הגיוני בעיני שחברה שכזו נכללת במושג "הסנדלר הולך יחף". אשמח לחוות דעתכם בנושא.

16. היי חברים. צריך עזרה\מדריך משהו לעשות רוט למכשיר. תודה מראש לעוזרים :party0023:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום , אני מתלבט בין שני הפלאפונים. האם שווה להשקיע עוד 1500 בשביל s4? סה"כ שניהם עושים את מה שאני צריך (בהתחשב בזה שאני לא ממש משחק בפלאפון במשחקים כבדים). ההבדל בגודל ואיכות המסך אולי משמעותי (וכנראה זאת הסיבה העיקרית למה כדאי s4), אבל זה בא על חשבון גודל הפלאפון. ולא ברור לי מה ההבדל באיכות המצלמה בין הפלאפונים (אם מישהו יכול לתת דעה בעניין זה יכול לעזור. ולא - מגה פיקסל זה לא איכות) בקיצור - תשכנעו אותי לבחור ב s4 , אולי תצליחו ואגב: * כל הגימיקים של הזיהוי קולי/זיהוי פנים וכו' פחות מעניינים אותי * ה s2 מספיק מהיר בשביל השימושים שלי, אז שיקול של מעבד חזק גם לא רלוונטי תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. באתר GSMArena בחנו את טכנולוגיית הטעינה הייחודית של חברת Oppo - וגורמים לנו לייחל כבר עכשיו ליום שבו יכולת זו תהפוך לברירת המחדל החדשה בכל המכשירים העדכניים בשוק לכתבה

19. היי, לא מזמן חבר הזמין raspberry pi סתם לקטע וממש עפנו עליו עם KODI וכו'. בסך הכל נראה חמוד הצעצוע הזה. ואיך לא, באופן אוטומטי הוא גורם לדמיון להתחיל לרוץ קדימה בקיצור, יש איזה רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא באמת מבין בזה יותר מידי הבנתי שאפשר לחבר לו מודולים מכל מיני סוגים ובפועל זה יוצא המוח הכי זול, יעיל ורב תכליתי שניתן להשיג. אז מדברים על רובוט עם אולי שני מנועים וחצי + חיישן קירבה כתנאי ללולאה. יצא לי קצת לתכנת ANDROID אבל איך אני בדיוק מביא את העולם הזה לתוך מודל 3rd של raspberry pi ?!~ מישהו אולי מבין בזה קצת ויכול לזרוק לי איזו פיסת מידע ?? צריך גלגלים ממונעים חיישן קירבה ועוד מנוע נוסף בסך הכל. איך…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by itzik1,

פעם שמעתי שאם אני שם פלאפון על דיסק, הפלאפון איכשהו משבש את הדיסק ע"י קרינה או משהו כזה. זהו מיתוס או לא? וקרה לי שדיסק שעבדתי איתו לא מעט הפסיק לעבוד, ואצלי על השולחן הפלאפונים (יש לי בערך 4 פלאפונים על השלוחן כרגע) מדי פעם על דיסקים כאלה ואחרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, אני מחפש מסגרת דיגיטלית בתור מתנה ליום נישואים של ההורים. למישהו יש המלצה לדגם טוב במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by approx,

חודש הבא אני רוצה ליקנות מכשיר חדש וטוב אני צריך המלצה לטלפון מה אם הN95 אם יש כזה ביכלל השימושים הם בעיקר רגילים אבל מוזיקה אני ישמע די הרבה וזהו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אח שלי נמצא בתאילנד ויכול לקנות לי מכשיר. אני רוצה סלולרי משולב PDA שיהיה נוח לשימוש עם איכות סלולרי טובה. בנוסף, קריטי שיהיה WIFI ו - BT, וגם רצוי שתהיה מצלמה. חשוב שהמכשיר יעבוד בארץ - עדיף בסלקום - שם אני נמצא כעת. GPS זה בונוס נחמד מאד. אני מתלבט לגבי ה - HTC TOUCH שלא מצאתי עליו מספיק חוות דעת ה - P51 של BENQ שלא מוכרים בכלל בארץ (הוא יעבוד פה?) ה X500 של ETEN (מוכרים אותו בכלל בתאילנד ומה המחיר שלו שם?) ה - 3600 של HTC אשמח לחוות דעת, הצעות למכשירים אחרים ועוד... המכשיר ישמש אותי בעיקר כפלאפון, יומן, צפייה במסמכי אופיס, לא חובה מקלדת... אינטרנט כמובן, ג'י פי אס די חשוב אבל לא חובה בתנאי שיש BT... חשוב לי לדעת בעיקר בעניין התאימות לארץ וכמה המכשיר נוח לש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by almog barel,

אני מעונין לקנות את הטבלאט הראשון שלי במקור ראציתי פתרון לציור אבל לא באה לי טאבלט של wecom בגלל שאני רוצה לראות מה שאני עושה תוך כדי עבודה אם העט אני גם רוצה משהוא שאפשר לעבוד אליו לsculpting ול 3d (אולי דרך השתלתות מרחוק אל המחשב) אז כרגע אני חושב אל nexus 7 אבל אני לא ממוכה גדול לטבלטים, ואני אשמח לעצה בקשר לאיכות הדיוק, אמידות, סוגי עטים, שטח עבודה וכ'ו נ.ב אם אני כבר קונה טאבלט אני מעדיף שזה יהיה אחד אכותי שיהיה טוב גם למשחקים וגלישה באינטרנט נ.ב.ב אני מעדיף לשמור אל תקציב של 2000 ש'ח בערך (לא אכפת לי אם זה android או win 8 אבל אני פחות אוהב את אפל) תודה מראש

25. Started by Lyor,

איפה אני יכול למצוא בארץ שירותים שיכולים לעשות לי הדפסה של תמונה מותאמת אישית על כיסוי למכשיר oneplus one? חשוב לי מאוד שזה יהיה רק שירות שנמצא פיזית בארץ, ולא משהו מיובא מחו"ל. עד כה מצאתי רק את האתר הזה: http://www.casefme.co.il אבל אני לא יודע אם הם יכולים להדפיס על 1+ והם עדיין לא חזרו אלי... מישהו מכיר עוד מקומות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.