עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by 7Drone,

חשיבות לאודיו חזק, הכוונה בכך לרועש, לא מיועד לשמיעת מוסיקה וכדומה אלא שמיעה של הצלצול ושמיעה של ההנחיות ב waze. שימוש יחסית בסיסי- שיחות, קריאת חדשות, waze , מצלמה מדי פעם. סוללה סבירה, עדיפות למסך 5.3-5.7 חשבתי על Xiaomi note 4 אבל הסאונד נשמע לי קצת חלש, לאבא שלי היה קודם את ה G4 שהיה רועש והוא עדיין התלונן שהוא לא שומע לעיתים את הצלצול. אפשר להעלות במחיר אבל חבל לי כי סך הכל מדובר בשימוש בסיסי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kukishin,

חם עליו...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ofeky1,

מה עדיף? אני משדרג בימים הקרובים ברשת אורנג'! תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tal100,

אהלן חפשתי באינטרנט כבר הרבה זמן טאבלט לאבא שלי עד 1000 ש'ח אבל הלכתי לאיבוד אני רוצה שהטאבלט יהיה לפחות מסך 7, GPS ושיהיה אפשר להכניס כרטיס 3G בשבילך לגלוש הטאבלט יהיה בעיקר למשחקים לא משהו כבד ביותר ואינטרנט. ראיתי את הפאלדין מה אתם אומרים עליו? האם יש לו חיבור ל 3G עם כרטיס או שזה חיבור עם מודם ? http://android-sale.com/ainol-novo-7-paladin-7-inch-android-4-0-tablet.html ראיתי גם FREELANDER אבל אני לא יודע אם יש לו חיבור ל GPS ו 3G http://www.pandawill.com/freelander-pd70-dual-core-version-tablet-pc-android-40-97-inch-ips-screen-16gb-ultra-thin-hdmi-camera-p64363.html תמליצו לי על משהו עד 1000 ש'ח בבקשה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שבוע טוב לכולם האם יש אתר שאפשר דרכו לרכוש חומרה למחשב בזול עם משלוח זול/חינם לארץ? החומרה שאני מתעתד לרכוש היא : * 8gb X2 1600 * SSD 120GB~180 * GPU 7950 * HDD 500~1TB HYBRID באתר NEWEGG יש מחירים זולים יחסית אך לא רואה אופציה לשלוח לארץ. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by idoleff,

שלום, אני מחפש דרייבר עבור מחשב כף היד הזה שמתאים לWindows 7 64Bit. למישהו יש רעיון איפה (אם בכלל) אפשר למצוא כזה? תודה...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lolitsfunny,

מה דעתכם על המסאטפונים הסיניים? הם אמינים וממשיכים לתפעל לאורך זמן? הם לא נשברים בקלות כמו הרבה מוצרים סינים אחרים? הם נותנים תשובה טובה מבחינת ביצועים\מחיר? הם מתפקדים בכלל בצורה טובה בארץ? לוקחים עליהם כסף במכס? אני די מתלבט אם להזמין Cubot A890 סיני... או שמא עדיף להוציא יותר כסף ולקנות פלאפון מהארץ (ולחסוך לעצמי כאב ראש של המתנה,התאמה, ובעיות במקרה ויתגלו)..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iliagildin,

שלום יש לי מדפסת שקייתי ליפני שנה ונגמר בה הצבע מדפסת חדשה וצבע לאותה מדפסת עולים אותו דבר מה ההגיון והאם זה כמו שאני חושב וקונה מדפסת חדשה או שיש פה קאטץ כמו תמיד?

9. Started by nesberr,

אני מעוניין לקנות סמארטפון בגודל של 4 אינץ' פחות או יותר. השימוש בו יהיה בעיקר שיחות והודעות. איכות המצלמה, גודל זיכרון וכו' לא כל כך מעניינים אותי. מה שכן חשוב לי, זה שהמכשיר יהיה איכותי- אני לא צריך צעצוע שהמסך שלו נשבר אחרי שבוע, או שהמעבד שלו כל כך חלש, שכל פעולה בסיסית גורמת לו להיתקע. שמתי עין על אייפון SE, אבל הבעיה היא המחיר העצום שלו(2500 שקל). התקציב שלי גמיש אמנם, אך רצוי מאד שזה יהיה עד 1500 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. מידע חדש ברשת מספק לנו הצצה ראשונה לשבב ה-16 ננומטר הראשון של Mediatek הטאיוואנית, שיציע עשר ליבות עיבוד וליבה גראפית עדכנית בנסיון להכניע את ה-Snapdragon 820 של המתחרה הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/שבב-ה-helio-x30-נחשף-עשר-ליבות-של-mediatek-ממתינות-לאר/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הזמנתי את הפלאפון דרך איביי מסין ולא ידעתי לאיזה ברוך אני מכניס את עצמי. הוא מסרב לקבל רומים ולצורך העיניין גם רקבירי (ניסיתי רק twrp ו cmw כי אלה היחידים שאני מכיר שאפשר לסמוך עליהם), ניסיתי דרך אודין, דרך האפליקציה של twrp, להתקין רום דרך הרקבירי שהגיע עם המכשיר, דרך המחשב - נאדה. מקריאה באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה עם מכשירים שהגיעו מסין - הם כמו ג'וקים, אי אפשר לנצח אותם... האמת היא שפשוט לא הצלחתי למצוא עדיין פתרון והבעיה היא שאני לא באמת מבין משהו בנושא, כל הניסיונות שלי הם מעקב של מילה במילה מכול מני מדריכים שמצאתי בחיפוש בגוגל. יש פה מישהו שיצא לו להחליף רום במכשיר מסין ויכול לתת לי הכוונה נ.ב הסיבה היחידה שאני מועניין להחליף רום היא שהמכשיר שלי מקבל שיחות…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. רק HTC Desire או שיש עוד מומלצים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ztakram,

Asus Google Nexus 7 2012 Asus MeMO PAD HD 7 16GB ME173X המחיר והמפרט של שניהם דומה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שבב הדור הבא של קוואלקום תועד, לכאורה, כשהוא מביא סמארטפון לתוצאת שיא של 83,000 נקודות במבחן ה-Antutu הפופולרי לכתבה: http://hwzone.co.il/שיבת-המלך-שבב-ה-snapdragon-820-חורך-את-מבחן-הביצועי/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מאמין שזו שאלה קצת מוזרה אבל לא מצאתי תשובה לכך.. לראשונה השתדרגתי לסמארטפון ואני מאוד אוהב להאיזן לפודקאסטים בזמן הליכות וחשוב לי שתהיה לי את האפשרות להריץ קדימה ואחורה את הפודקאסט בזמן שהטלפון נעול. המכשיר שברשותי זה סמסונג A5 והנגנים שקיימים אצלי זה נגן הבסיס של סמסונג וגוגל פליח. בשניהם אני יכול להפסיק שירים או להעביר לשירים קדימה/אחורה אך אין להם את הפשרות של להריץ שירים ממסך הנעילה יש פתרון לכך? רעיון אחר שלא חשבתי עליו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. באתר של אפל יש 4 אפשרויות verizon t mobile at t sprint מה מתאים לארץ? מה בדיוק ההבדל ביניהם? אם יש למישהו תשובה אשמח לדעת מה המקור שלו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by amd@ati,

הנה דוגמא לפלאפונים החדשים שמגיעים עכשיו לשוק: http://www.youtube.com/watch?v=q8-YNacAGHs&feature=player_embedded

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. צריך המלצה שמכונת תספורת שתיהיה גם טובה לגילוח הפנים מבין האופציות עד $100 http://www.bestbuy.com/site/Health-Personal-Care/Shavers-Trimmers/abcat0915005.c?id=abcat0915005 הספרים ממליצים לי על panasonic אבל המון אנשים מדברים על בראון כאחת הטובות, הייתי מעונין לקבל המלצות ע"י מישהו עם ניסיון, תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם,כשאני מחבר את הגלאקסי למחשב אני שומע צליל של חיבור USB אבל אני לא רואה את הגלאקסי ככונן נוסף ומקבל הודעה שההתקן USB לא התחבר טוב.למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המכשיר החדש של היצרנית הסינית קטן יותר ועוצמתי פחות מה-Pro 5, מרגיש כמו צעד שגוי בכל הנוגע למיתוג, אבל כולל גם מספר מאפיינים ייחודיים ומבטיחים בהתאם לדיווחים המוקדמים, Meizu הסינית חשפה רשמית את סמארטפון ה-Pro 6 המוביל החדש שלה, אשר שונה באופן ניכר מה-Pro 5, שהיה זה שהחל את תת-המותג בשנה שעברה וזכה לשבחים רבים על יכולותיו ביחס לתג המחיר שלו. ה-Pro 6 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציית 1080p, עם חיפוי Gorilla Glass 4 וגם טכנולוגיה בשם 3D Press שאמורה להיות מקבילה ודומה מאוד ל-Force Touch של Huawei ול-3D Touch של אפל שאותן כבר ראינו בעבר (עם אפשרות "להבין" לא רק את עצם הנגיעה או אי הנגיעה במסך והמשך שלה, אלא גם את העוצמה היחסית שלה), זאת לצד ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שבב ה-A11 Bionic של חברת הענק לא מציע רק שם מעניין, אלא גם ביצועים אשר מבהירים כי ההחלטה שלה לעבור לפיתוח עצמי מלא הייתה הגיונית ואף מתבקשת לכתבה

22. Started by Omerole,

בשעה טובה ומוצלחת סוף סוף החלפתי את הסמסונג 824 העתיק שלי לN73 החדיש יש לי כמה שאלות בקשר למכשיר.. 1.קיים מתאם שממיר את החיבור המעפן הזה למטה לPL רגיל של אוזניות(יש לי כזה לסוני אריקסון)? 2.אני לא אמור לקבל שום אפליקציות עם המכשיר ? 3.באר האפליקציות הוא הבאר הזה למעלה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by kinduv,

שלום, יש מצב שמישהו עשה עברית מלאה לאייפוד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני לוחץ על האייקון או על תיקיה וגורר אותה לסל המחזור. רק ששניה לאחר מכן אני שוב מוצא אותם על המסך שלי. פשוט לא מצליח להיפטר מהם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי סמארטפון (סיני, ויוסוניק) שאין בו מחוות מובנות. האם אפשר להתקין אפליקציה שתפתח את הטלפון בנקישה כפולה או את המצלמה כשמציירים את האות C? וגם עוד דבר קטן - למה מסך הפתיחה אף פעם לא יכול להיות במצב מאוזן? אני אגיד לכם מה הבעיה, יש לי מסך שבור בחלקו העליון ולכן אני לא יכול להשתמש בחלק הזה וגם לא להוריד את החלק העליון להגדרות. זה ממש מפריע ועד שאקנה חדש אני רוצה למצוא פתרון...

דיונים חדשים בפורומים