עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה איזה דפדפן אחר יש לE71??.. פיירפוקס יש?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, אני מחפש מסגרת דיגיטלית בתור מתנה ליום נישואים של ההורים. למישהו יש המלצה לדגם טוב במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by golan1971,

??? ??? ??? ??? יש לי אפשרות לקנות אותו ב570 שח כולל האביזרים שהוא בא איתו,צריך לקחת בחשבון שאני צריך לעשות עידכון לעיברית +החלפת לוח המקשים,השאלה היא האם זה כדאי??? ניפתח לפני שבוע עובד בסלקום -והאם ניראה לכם שהוא יעבוד-פתוח גם לאורנג???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום חברים, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאפליקציה שתוכל לעשות את החיים שלי קלים יותר. אני מארגן לא מעט נסיעות, הדבר יכול להיות מסובך. אני צריך אפליקציה שתשאל את המשתמש אם יש לו רכב, מאיפה הוא יוצא, עם כמה מקום. ושתיתן אפשרות לאנשים אחרים להירשם לרכבים הללו. בקיצור לארגן נסיעה ברכבים למקום אחד ל20 איש הרכבים שונים שיוצאים ממקומות שונים. תודה רבה על העזרה מראש! טל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Kurt,

יש לי One S שנקנה מאורנג' (כרגע ברשת הוט מובייל) עם גירסה 4.0.3, ואני רוצה להעיף את כל הזבל שאורנג' שמו במכשיר. 1.יש דרך להתקין גירסה נקייה מבלי לפרוץ? 2. למה המכשיר מציין שאין עידכוני תוכנה , הגרסה האחרונה זה לא 4.2?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, היתי בעליו הגאה של G3 עד שהוא נשבר סופית. הנגן היה מושלם בשבילי, אך הוא התברר כלא עמיד וממש שביר. אני מחפש נגן לפחות 2GB חשוב שיהיה כמה שיותר קטן וחסכוני בלי להתפשר על איכות סאונד. לא מעניין אותי סרטונים וכו' , אבל רצוי שיהיה רדיו. אני לא כל כך מעודכן במה שהולך בשוק ככה שאשמח להצעותיכם. התקציב לא משנה העיקר שיעמוד בדרישות. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avihy,

אני מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 עד 500 ש"ח. יש אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח במידת הצורך.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם אפשר ומומלץ להתקין WM5 על IMATE JAM.....??!!?? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ה iaudio u3 נראה לי נחמד, מסך קטן צבעוני... יש עוד המלצות אפילו מסך קצת יותר גדול

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הפאלפון שלי נהרס אז כרגע אני בלי פלאפון ואני צריך כמה שיותר מהר לקנות מכשיר האופציות הן: galaxy mini lg optimus one galaxy y sony ericsson xperia x10 mini pro השימושים העיקרים שלי בפלאפון זה הרבה גלישה באינטרנט מוזיקה רצוי שיהיה רמקול סביר ואני מוריד יחסית הרבה דברים מהמרקט אז שלא יתחיל להשתגע אחרי כמה אפליקציות בודדות או שתהיה אפשרות להעביר דברים שהורדתי לכרטיס זיכרון. אשמח אם תענו בהקדם כי אני כרגע בלי פלאפון ואני רוצה לקנות מכשיר כמה שיותר מהר תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש סיכוי למצוא משהו מחו"ל שיהיה שווה את המחיר? משהו מכיר ויודע? מה בנוגע למכס?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yaloner,

מצאתי במגירה Motorola Razr, מהישנים, אפילו בלי sim, שהיה משויך בזמנו לפלאפון. יש מה לעשות איתו או לסל וחסל?

13. Started by EyEOnE,

מחפש מכשיר זול ופשוט לצורך בסיסי של שיחות. חשוב שיהיה בעל מסך וכפתורים נוחים, ואיכות שמע טובה. שיעבוד ברשת סלקום או אורנג' [ביגטוק או טוקמן].

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread205786.html

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Reze,

אני הכנסתי שירים לנגן ממחשב של חבר שלי עכשיו באתי הביתה וניסיתי להכניס את השירים למחשב ואני לא רואה אותם בתיקיה של הנגן מה אני צריך לעשות ??. תודה לעוזריםםםם ........ ... ........ ...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כיסויים/מעמדים/נרתיקים/רמקולים/וואטאבר, יש מגוון עצום של אביזרים לאייפונים ככה שמרגיש לי תפל להחזיק אייפון בלי להנות מהאבזור שקיים לו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by anatoli,

שלום לכולם, לאבא שלי יש את המכשיר הנ"ל (HTC Sensation XE - אני לא יודע אם יש הבדלים משמעותיים מול ה-Sensation הסטנדרטי בצד התוכנה), ולאחרונה הוא מתחיל לסבול מבעיות כמו תקיעות של תוכנות, התקנות תוכנה שעורכות הרבה מאוד זמן, והחל מהיום בבוקר חוסר יכולת לגשת לאנשי הקשר (תהליך בשם acore נתקע). קיוויתי שיש פיתרון זריז לדברים האלה, אך מחיפוש זריז ברשת לא מצאתי פיתרון קסם כזה. זה המקום לציין שאם מישהו מכיר את זה, אני יותר מאשר אשמח לשמוע. חשבתי שאם כבר יש סיבה, אז אפשר להתקין עליו ROM כלשהו עם מערכת מעודכנת יותר ולהרוג 2 ציפורים במכה. הבנתי שעדכונים מ-HTC לא יצאו כבר המון המון זמן, ולכן כל מה שנשאר לי הוא בעצם ROM כלשהו שאינו "רישמי". לצערי אני ממש לא מומחה בנושא וצריך עזרה לבחור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by approx,

חודש הבא אני רוצה ליקנות מכשיר חדש וטוב אני צריך המלצה לטלפון מה אם הN95 אם יש כזה ביכלל השימושים הם בעיקר רגילים אבל מוזיקה אני ישמע די הרבה וזהו

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ברק2000,

כותרת

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כרגע מתלבט בין 2 רשתות: ELINE ו PELECOM מישהו קנה ועכול לכתוב חוות דעת על החנויות הללו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום וברכה, חלק מההודעות שאני מקבל זה בסימנים לא ברורים (שכבייכול אמורים להיות מספרים), ולמשל שאני שולח הודעות חברים מקבלים את זה בג'יבריש. האם אני יכול להחזיר ל-KSP את הפלאפון? זה חלק מהאחריות? נ.ב. יש לי את ה-Galaxy Y.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Lyor,

איפה אני יכול למצוא בארץ שירותים שיכולים לעשות לי הדפסה של תמונה מותאמת אישית על כיסוי למכשיר oneplus one? חשוב לי מאוד שזה יהיה רק שירות שנמצא פיזית בארץ, ולא משהו מיובא מחו"ל. עד כה מצאתי רק את האתר הזה: http://www.casefme.co.il אבל אני לא יודע אם הם יכולים להדפיס על 1+ והם עדיין לא חזרו אלי... מישהו מכיר עוד מקומות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by geigera,

שלום רב אשתי קנתה גלקסי 2 פלוס ב ksp. המכשיר היה אצלה חודש וקרס פתאום. בסלדון פירמטו אותו בלי לשאול אותה (הם טענו שהם לא חייבים לשאול, למרות שאם היו אומרים לה היא היתה מוכנה לשלם בשביל גיבוי). הם לא מוכנים להחליף לה למכשיר חדש למרות שדי ברור שזה הולך לקרות עוד בעתיד. גם בחנות מתנערים לגמרי. אומרים לה שכל פעם שזה יקרה שתלך לסלדון ויתקנו לה (כמובן, יפרמטו לה קודם וכל התכנים יילכו). מצחיק מאד... בסלדון טענו שהיה עומס של תכנים. זה ממש מצחיק. היא בקושי שמה שם דברים. כמעט לא היו אפליקציות, רק מעט תמונות - כמעט מצב התחלתי. אמרו לה שם משהו על גרסה שצריך לעדכן בשביל תכנים רבים. לא ברור. כאמור, זה ממש לא רלבנטי לטלפון שלה. היא ניסתה בסמסונג ישראל ולא הצליחה למצוא איך פונים אליהם.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש את הדגם המשודרג עם ה2GB RAM מהלינק באמזון בריטניה http://www.amazon.co.uk/gp/product/B014KT0KWE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE א. אני נמצא כרגע בסלקום. הלכתי אליהם היום והם לא יודעים אם הם תומכים בכל התדרים שלו (המופיעים לדוגמה כאן http://www.phonearena.com/phones/Motorola-Moto-G-2015_id9513). התמיכה והכיסוי של התדרים מתאימים ? תהיה לי בעיה? ב. כשאני מזמין מאמזון אחויב במיסים/מכס/מעמ וכל מיני שטויות בכניסה לארץ? אם כן: איך אני מחשב את העלות הסופית ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. כי אני לא מבין

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.