גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
המכשיר החדש של היצרנית הסינית קטן יותר ועוצמתי פחות מה-Pro 5, מרגיש כמו צעד שגוי בכל הנוגע למיתוג, אבל כולל גם מספר מאפיינים ייחודיים ומבטיחים בהתאם לדיווחים המוקדמים, Meizu הסינית חשפה רשמית את סמארטפון ה-Pro 6 המוביל החדש שלה, אשר שונה באופן ניכר מה-Pro 5, שהיה זה שהחל את תת-המותג בשנה שעברה וזכה לשבחים רבים על יכולותיו ביחס לתג המחיר שלו. ה-Pro 6 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציית 1080p, עם חיפוי Gorilla Glass 4 וגם טכנולוגיה בשם 3D Press שאמורה להיות מקבילה ודומה מאוד ל-Force Touch של Huawei ול-3D Touch של אפל שאותן כבר ראינו בעבר (עם אפשרות "להבין" לא רק את עצם הנגיעה או אי הנגיעה במסך והמשך שלה, אלא גם את העוצמה היחסית שלה), זאת לצד ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא כל יום אנחנו נתקלים בסמארטפונים העשויים מהחומרים הטובים ביותר שניתן להשיג בשוק, אך מכשיר ה-Coolpad X7 עושה זאת ועוד בתג מחיר מפתה במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a1%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%95%d7%96%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%aa-%d7%91/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתעניין לגבי המלצה לחנות אמינה לרכישת מכשיר LG G3 באיזור קריות-חיפה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עם SGS2 ועברתי מCM9 לSlimBean weekly 6.8. וצערי אין נעילה על שום לוויין. (ע"פ אפליקציות בדיקה למינהם) האם הבעיה ברום או שצריך להחליף מודם/רדיו? תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק למטען microUSB סטנדרטי לרכב והאחרון שקניתי באיזו תחנת דלק פשוט שרף לי את שקע הטעינה של המכשיר הקודם (לא נטען יותר משום מטען). אפשרות אחת היא לקנות מטע "רשמי" במחיר מופקע מאורנג'/סלקום/פלאפון. מה האפשרות הבטוחה השניה? איך הוחרים מטען איכותי, עם הגנות מתח וכדומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסגרת דיגיטלית בתור מתנה ליום נישואים של ההורים. למישהו יש המלצה לדגם טוב במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש איזשהו דרך לשמור את התמונות שהמכשיר מצלם לכרטיס MICRO SD ולא לאחסון הפנימי של המכשיר? עברתי על כל בפונקציות של המצלמה (אנדרואיד 4.1.2) ולא מצאת שום אפשרות שכזו באפשרויות המובנות של המצלמה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק לידע כללי למי שעוד לא ראה את המכשיר: http://www.euro-com.co.il/Phone.aspx?Model=6120 אין מה להתלבט לדעתי למי ששוקל לקנות מכשיר חדש - באורנג המחיר מאוד מאוד זול (הם מאוד הפתיעו אותי אגב..) והוא שווה כל שקל אז אם יש שאלות אני פה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת סוף סוף החלפתי את הסמסונג 824 העתיק שלי לN73 החדיש יש לי כמה שאלות בקשר למכשיר.. 1.קיים מתאם שממיר את החיבור המעפן הזה למטה לPL רגיל של אוזניות(יש לי כזה לסוני אריקסון)? 2.אני לא אמור לקבל שום אפליקציות עם המכשיר ? 3.באר האפליקציות הוא הבאר הזה למעלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ביקשו ממני להזמין מסך ל-S4 עם מסך שבור. יש באיביי מסכים מקוריים באיזור ה-600 ש"ח. בנוסף, יש גם בסביבות ה400-430 ש"ח, אבל בתיאור שלהם לא כתוב OLED. מישהו התנסה עם מסך תחליפי? יש מצב שהתחליפיים הם LCD ולא AMOLED?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרום בתנופה, אנדרואיד N עם יותר פירוט מבעבר, מחשבים לבישים בגישה מתקדמת ועוד עדכונים מתוך כנס המפתחים הגדול של גוגל כנס ה-Google I/O לשנת 2016 ננעל לפני זמן קצר, ואנחנו כאן בכדי לעשות לכם סדר קל ונוח מבין הררי המידע וההכרזות המעניינות שסיפקה לנו חברת הענק במסגרתו. אז ללא הקדמות מיותרות נוספות – בואו נתחיל עם העיקר. אנדרואיד גירסה N נמצאת מעבר לפינה מערכת ההפעלה הניידת של גוגל השתלטה לחלוטין על שוק הסמארטפונים, אבל נראה שבחברה ממש לא מתכננים לנוח ולהירגע ומוסיפים לעבוד בזריזות על גירסה עדכנית נוספת עם עוד ועוד שיפורים מובטחים לחוויית השימוש. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2016-%D7%9B%D7%9C-%D7%94…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
500-550 שקל גג. חשבתי על ה-Meizu M3 8gb או iRiver E100 2GB +4\8GB MEMORY CARD חשוב לי בעיקר שהחיי סוללה יהיו טובים, ושהנגן לא יהיה עדין במיוחד, הוא מיועד לריצות ואימונים. ראיתי את ה-iRiver במציאות והוא נראה מאוד שביר לא יודע למה. והפריע לי גם העובדה שכל הזמן צריך לבחור כל הזמן בן internal memory ל-external memory. שמעתי שצריך לצאת firmwire שיסדר את זה..יש חדש תחת השמש? רב תודות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף? אני משדרג בימים הקרובים ברשת אורנג'! תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סמארטפון (סיני, ויוסוניק) שאין בו מחוות מובנות. האם אפשר להתקין אפליקציה שתפתח את הטלפון בנקישה כפולה או את המצלמה כשמציירים את האות C? וגם עוד דבר קטן - למה מסך הפתיחה אף פעם לא יכול להיות במצב מאוזן? אני אגיד לכם מה הבעיה, יש לי מסך שבור בחלקו העליון ולכן אני לא יכול להשתמש בחלק הזה וגם לא להוריד את החלק העליון להגדרות. זה ממש מפריע ועד שאקנה חדש אני רוצה למצוא פתרון...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
??? ??? ??? ??? יש לי אפשרות לקנות אותו ב570 שח כולל האביזרים שהוא בא איתו,צריך לקחת בחשבון שאני צריך לעשות עידכון לעיברית +החלפת לוח המקשים,השאלה היא האם זה כדאי??? ניפתח לפני שבוע עובד בסלקום -והאם ניראה לכם שהוא יעבוד-פתוח גם לאורנג???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז אחרי שהטלפון שלי שבק חיים לגמריי וכל הניסיונות שלי לתקן אותו לא צלחו: אני מתלבט בין כמה טלפונים. הטלפון הקודם שלי היה נוקיה לומיה 920 ששירת אותי נאמנה במשך 3 שנים. התקציב: גג עד 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות. דרישות: 1) שימושים דיי בסיסיים, שיחות טלפון, וואצאפ, מצלמה שתהיה טובה, WAZE והכי חשוב יציבות של מערכת ההפעלה. 2) סוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. 3) שהמכשיר יהיה עמיד עד כמה שאפשר בפני מכות. מתלבט בין: LG G4 - אותו אני הכי רוצה אבל הוא הכי יקר אבל לפי מה שניראה לי הוא נותן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר, יש באולסייל כרגע ב 2300 ש"ח עם שנתיים אחריות יבואן רשמי, קצת חורג מהתקציב אבל הוא דיי קורץ לי. LG G3 - ניראה לי נחמד אבל אני מפחד שהוא יתחיל להיתקע ואז אני …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-n95 8g אבל בסלקום רוצים עליו 4320 ש"ח ואני מצאתי באינטרנט אותו ב-2400 ש"ח. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו לא דרך סלקום ולבוא אליהם איתו ולהתחבר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://slickdeals.net/f/8612878-zte-axon-unlocked-5-5-32gb-2gb-ram-4g-lte-for-169-00-f-s-newegg-via-ebay מה אתם אומרים על המכשיר הבא - 169$ לפני מיסים ומשלוח. בסוף אני מעריך שהעלות תגיע לכ-1000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק HTC Desire או שיש עוד מומלצים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי במגירה Motorola Razr, מהישנים, אפילו בלי sim, שהיה משויך בזמנו לפלאפון. יש מה לעשות איתו או לסל וחסל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא בארץ שירותים שיכולים לעשות לי הדפסה של תמונה מותאמת אישית על כיסוי למכשיר oneplus one? חשוב לי מאוד שזה יהיה רק שירות שנמצא פיזית בארץ, ולא משהו מיובא מחו"ל. עד כה מצאתי רק את האתר הזה: http://www.casefme.co.il אבל אני לא יודע אם הם יכולים להדפיס על 1+ והם עדיין לא חזרו אלי... מישהו מכיר עוד מקומות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי גוגל כרום קאסט. חיברתי אותו לטלויזיה אבל כשאני מתחברת אליו אני לא שומעת דרך המערכת קולנוע שמחוברת לי לטלוויזיה. כיצד אפשר לשמוע מהגוגל כרום קאסט דרך המערכת קולנוע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים... אני מחפש נגן (4GB לפחות אבל מאד רצוי 8GB ) ואוזניות בתקציב של 500 ש"ח חשבתי על M6 + AKG 412... מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מכשיר זול ופשוט לצורך בסיסי של שיחות. חשוב שיהיה בעל מסך וכפתורים נוחים, ואיכות שמע טובה. שיעבוד ברשת סלקום או אורנג' [ביגטוק או טוקמן].
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-