גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מחיטוט בתוך הSDK שיצא בגרסה לא סופית, מסתבר שהרזולוציית הטאבלטים הולכת להיות 1280x800, כלומר המסך יהיה wide לרוחב, ומבחינת הרזולוציות למכשירי הטלפון, הקו הנוכחי הולך להמשיך את עצמו, 480x800, והעיוות הקטן של 854 במכשירים מסויימים. כמו כן, יש שמועות שהgalaxy tab החדש הולך להיות בעל רזולוציה ועדיין עם מסך 7 אינץ' ... מה שמזכיר לי את הדיון הקודם שהיה על M9 והרזולוצייה הקצת עקומה שלו. בAVD עצמו לא ראיתי שום אפשרות ליצירת רזולוציה מותאמת אישית, השאלה היא איך הולכים לכתוב עבור הדברים הלא סטנדרטיים אפליקציות ולעשות התאמות ... נחיה ונראה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עקב אי שמירה נאותה על האייפוד טאץ' שלי המסך שלו התמלא שריטות וזה ממש מעיק להשתמש בו ככה. ראיתי מתישהו פה שמוכרים דיגיטייזרים וערכה להחלפה ב-20 דולר מאיפושהו מישהו יכול לתת לינק בבקשה? יש גם לינק למדריך איך בדיוק אני מחליף את הדיגיטייזר? כמה מסובך זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כי הם ממש נראים אותו דבר.... שאלה אולי טיפשה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה להתנסות קצת עם שימוש ב bluetooth בכתיבת הקוד, יש לי נסיון עם tcp/ip ו-udp אבל לא עם פרוטוקולים אחרים... מישהו יכול להפנות אותי למקום טוב להתחיל איתו? תודה מראש. עריכה: מקום טוב להתחיל בו אם יש עוד שמתעניינים: http://developer.android.com/guide/topics/wireless/bluetooth.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי גלקסי S1 והוא כבר מתחיל לקרטע,חשבתי להחליף מכשיר אבל לא ממש בוער לי. האם כדאי לרכוש גלקסי 4S ב2138 ש"ח ? מדובר על מכשיר חדש מהקופסא. מה אתם אומרים על אפשרויות נוספות כמו: נוקיה לומיה 920 סוני Z8 בלאקברי Z10 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין בתוכנה לניהול משק בית . הוצאות הכנסות וכ' למחשב כף יד אם קיים ?? היכן ניתן להשיג ??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסגרת דיגיטלית בתור מתנה ליום נישואים של ההורים. למישהו יש המלצה לדגם טוב במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בנגן המוזיקה בN86 והווליום שם גבוה לי מדי. אני מכוון לווליום הנמוך ביותר (10%) וזה קורע לי את האוזניים. האם יש דרך לשנות את ערכי המינימום של הווליום במכשיר הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה איפה אפשר לקנות בטרית Panasonic vw-vbt190 באינטרנט באתר ששולח לארץ. ניסיתי באיביי, אמזון, דילאקסטרים) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רק לידע כללי למי שעוד לא ראה את המכשיר: http://www.euro-com.co.il/Phone.aspx?Model=6120 אין מה להתלבט לדעתי למי ששוקל לקנות מכשיר חדש - באורנג המחיר מאוד מאוד זול (הם מאוד הפתיעו אותי אגב..) והוא שווה כל שקל אז אם יש שאלות אני פה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, חלק מההודעות שאני מקבל זה בסימנים לא ברורים (שכבייכול אמורים להיות מספרים), ולמשל שאני שולח הודעות חברים מקבלים את זה בג'יבריש. האם אני יכול להחזיר ל-KSP את הפלאפון? זה חלק מהאחריות? נ.ב. יש לי את ה-Galaxy Y.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המכשיר נתקע באתחול שלו, וקראתי שיש להוריד עדכון חומרה, אך לא הצלחתי למצוא כזה באתר של סמסונג ישראל (יש שם רק את המכשירים החדשים). לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אייפון 4s מערכת הפעלה 8.01אנשי הקשר לא סונכרנו מעולם לג'ימייל-שלא הוגדר בכלל במכשיר...הגדרתי את הג'ימייל דרך -הוסף חשבון-gmail-סינכרון אנשי קשר ,יומן - לא הסתנכרן כלום...הגדרתי את הג'ימייל דרך הוסף חשבון - אקסציינג' (מצאתי כאן בפורום...) - לא סינכרן כלום...האם צריך למחוק את החשבון שהוגדר דרך ה gmail ולהשאיר את החשבון שהוגדר דרך האסציינג'?מחקתי את החשבון שהוגדר דרך כפתור ה gmail , השארתי רק את הג'ימייל שהוגדר דרך האקסציינג'-לא מסתנכרן ולא מגיע לשם מיילים...מה קורה כאן?תודהערן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת סוף סוף החלפתי את הסמסונג 824 העתיק שלי לN73 החדיש יש לי כמה שאלות בקשר למכשיר.. 1.קיים מתאם שממיר את החיבור המעפן הזה למטה לPL רגיל של אוזניות(יש לי כזה לסוני אריקסון)? 2.אני לא אמור לקבל שום אפליקציות עם המכשיר ? 3.באר האפליקציות הוא הבאר הזה למעלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה המלצות יהיה עוד יותר נחמד! תודה, מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש סוני אריקסון W660. היא בקשה ממני להוסיף לה שירים לטלפון, חיברתי את הפלאפון למחשב באמצעות USB, הגדרתי במכשיר שיעבור למצב העברת קבצים והעברתי לתקיית המוזיקה שלה 6 שירים חדשים ומחקתי גם כמה ישנים. לאחר שהסתיים להעביר עשיתי הסרה דרך "הסרה בטוחה" (win7) ולאחר שאמר שאפשר לנתק, ניתקתי. נכנסתי לרשימת השירים וגיליתי להפתעתי 2 דברים: 1. שירים שמחקתי עדיין קיימים 2. שירים חדשים שהעברתי לא קיימים ניסיתי להשמיע את השירים הישנים (אלו שמחקתי כבר) והוא כותב לי הערה שהפעולה נכשלה. אני לא מוצא את השירים החדשים ששמתי. החלטתי לגבות את הכרטיס זיכרון שלה למחשב ופירמטתי אותו (כמובן עם אותה טבלת קבצים - FAT). לאחר הפרמוט העברתי חזרה את כל השירים ופלאפון והפלא ופלא! זה עדיין כות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה נגן טוב שיחזיק לא כמו המגעילים האלו שמוכרים 4 GB ב 100 שקל..4PLAY הזה.. ואם אפשר שיבוא עם אוזניות סבבה? אני לא ממש מעוניין בסרטונים, אך יותר במסך מגע נוח ולא כפתורים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה אופציה עדיפה לבחור בנוקיה X6 שלי בשביל קליטה יותר חזקה GSM או DOUL MODE ? לא אכפת לי מבחינת זלילת בטריה,אני מחפש שיהיה קליטה יותר טובה וחזקה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת שקייתי ליפני שנה ונגמר בה הצבע מדפסת חדשה וצבע לאותה מדפסת עולים אותו דבר מה ההגיון והאם זה כמו שאני חושב וקונה מדפסת חדשה או שיש פה קאטץ כמו תמיד?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הטאיוואנית השיקה דגם ביניים חדש ומעניין, שמרגיש כאילו היה משתלב יופי בשוק הצפוף - לפני שנה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, נרכש לפני מס' ימים המכשיר מהדגם MIO CRUISER 3100, על הקופסא רשום למעלה מ15 שפות אך בתאכלס, במכשיר עצמו ישנן 3 שפות, אנגלית עברית וערבית, ברצוני לבחור מגוון רחב יותר במכחשר אך איני מצליח, ממה שהבנתי צריך להוריד את ה RONLIGHT אך אחרי שאני מוריד ומתקין אותו, בתוכנה עצמה לא מופיעים לי שום עדכונים ולא מצליח לשים שום דבר. כיצד אני מצליח להוסיף שפות שונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגמי ה-Galaxy A החדשים והמסקרנים של סמסונג נחתו בארץ - רק חבל שהמחירים גבוהים יותר ממספר מכשירי דגל של יצרניות אחרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי anysoftkeyboard והכל הלך חלק. חשוב לציין שב whatsapp הכל תקין. הבעיה נוצרת כאשר אני שולח הודעה הוא כותב לי הודעה מוזרה: message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic. לאחר השליחה, הצד השני רואה סימני שאלה. ניסיתי מקלדות אחרות אבל לצערי בכולם יש את אותה בעיה... אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הכנסתי שירים לנגן ממחשב של חבר שלי עכשיו באתי הביתה וניסיתי להכניס את השירים למחשב ואני לא רואה אותם בתיקיה של הנגן מה אני צריך לעשות ??. תודה לעוזריםםםם ........ ... ........ ...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי Redmi 2 הוא הגיע בטעות בעברית יש להם כמה באגים עם עברית מצ"ב צילום מסך של הבאגים 1- לא ניתן לחייג במהלך השיחה לחייג שלוחה או אחר 2- תצוגת שעון הפוכה אני מעוניין לצרוב אותו לאנגלית על מנת להיפטר מהבאגים האלו . ידוע שאלו באגים רשמיים של Xiamoni . רוצה לציין - אף פעם לא צרבתי rom בטלפון כל שהוא - אני לא יודע איזה rom לצרוב ? האם יש מדריך כלשהו ? האם משהוא יכול להסביר מה עושים איך עושים? הטלפון כמובן באחריות אך אני רוצה לחסוך את הטרטור בזמן ,וכן עלות משלוח חזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-