עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, האם מישהו מכיר דרך לחבר מצלמה חיצונית לאנדרואיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן אני רוצה לחבר רמקול של חברת jbl ומקל סלפי של שיאומי דרך בלוטות' לoneplus 6. האם זה אפשרי לחבר את שניהם בו זמנית ולהשמיע סאונד דרך הרמקול ולצלם עם המקל סלפי? תודה

3. Started by almog1620,

היי. האם אפשר לחבר מקלדת גיימינג (ללא בלוטוס) לטאבלט עם אנדרואיד? אם כן, אז איך? תודה.

4. Started by shpring,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה... הבעייה : חיבור IRIVER H340 לרכב . הבעייה היא מבחינת חיבור חשמל : ל- IRIVER יש מטען שמוציא 5V ו- 2A . לא הצלחתי למצוא מעביר מהמצת לרכב לשקע של IRIVER ... הדבר היחידי שמצאתי זה מהמצת ל- 5V - 1A ... לא חושב שזה מומלץ... יש למישהו רעיון ? אגב... ההטענה דרך ה- USB היא לא אופציה, כי כאשר ה- USB מטעין את הנגן - אי אפשר לנגן במקביל... אגב... עוד אופציה שעכשיו מצאתי, היא זו : http://ultrapro.shopy.co.il/products/94590 מאין יבוא עזרי ?? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  5. יש לי באוטו חיבור AUX וחיבור USB. השאלה שלי היא האם יש נגני MP3 שבחיבור USB לאוטו ניתן יהיה לשלוט בהם דרך הרדיו של האוטו? הכוונה בעיקר להעברת שירים, כך שלא צריך להתעסק עם הנגן עצמו במהלך הנהיגה. אם כן, איך אפשר לדעת איזה נגנים תומכים באפשרות הזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. היכן ניתן למצוא (ולקנות), ואם קיימת בימינו אנו, דיבורית לרכב לסמארטפון עם אנטנה חיצונית (וללא blue tooth)? אני רוצה להוציא את הקרינה של הטלפון הסלולרי מהרכב החוצה. פעם עבור טלפונים ישנים היינו מתקינים ברכב דיבורית, עם תושבת לטלפון, ואנטנה חיצונית לרכב. היום כשאני מחפש דיבורית לאוטו אני מוצא רק דיבוריות BT. אולי אני צריך לשאול, כיצד אפשר לחבר את הטלפון הנייד לאנטנה חיצונית מחוץ לרכב?

7. Started by Hayabusa,

היי, יש לי את הטאבלט : [h=1]Lenovo ideaTab Wifi S6000 59368539[/h]ואת העכבר : [h=2]Sculpt Comfort Mouse[/h]http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sculpt-comfort-mouse באתר מופיע שהעכבר תומך באנדרואיד, אבל כשאני מחפש אותו בבלוטוס, הטאבלט לא מוצא אותו האם יש איזשהו דרייבר או דרך שהטאבלט כן ימצא אותו ? ואם לא האם יש עכבר או דרך שכן יהיה ניתן לחבר אותו לטאבלט (גם מקלדת אם יש). תודה !

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, יש ברשותי כבל USB המחבר בין מכשיר הפלאפון שלי לבין המחשב. באמצעות כבל זה, ניתן להעביר נתונים בין המחשב והפלאפון. הבעייה היא שאיני מוצא את הדרייבר המתאים לקשר בין החומרה (הכבל) לבין התוכנה (נתונים) אשמח לקבל קישורים לדרייבר זה. רועי.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום, אחי מתכונן לקנות נגן MP3 בימים הקרובים. התקציב הוא 400 ש"ח ואין דרישות מסוימות מעבר לאפשרות לנגן קבצי מוזיקה. נכון לעכשיו, הדגם שמוצא חן בעיניו הוא C250 של Sandisk. אני קצת מתנגד, כי מפריע לי החיבור הקנייני שלהם, מה שאומר שאתה צריך לקחת אתך כבל ארוך לכל מקום, בלי אפשרות להשתמש בחיבור USB או mini USB סטנדרטי. אם אתה משתמש במטען קיר, תצטרך לערוך 2 חיבורים (מטען -> כבל -> נגן). ואם אתה מאבד את הכבל, לא תוכל למצוא כמותו בכל חנות. מה אתם אומרים, הדאגה שלי במקומה או שאני סתם נטפל לפרטים? זה באמת מפריע ביום יום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן, יש לי מוטורולה דיפי, 2.3.4 אני מעונין לחבר את הטלפון למחשב (לפטופ) ולהתחבר לאנטרנט דרכו. נייסיתי להוריד דריברים אבל זה לא ממש עזר. מה אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי, יש לי כמה רמקולים בבלוטות' שאני מעוניין לחבר במקביל לטלפון אחד ואני רוצה שהם ינגנו ביחד (וככה לפזר כמה בחלל לווליום אחיד) אני מניח שזה לא אפשרי באייפון, אז איך עושים את זה באנדרואיד והאם זה דורש רוט? תודה

12. חברה בשם Hap2U מעוניינת להפוך את המסכים במכשירים החכמים למתקדמים ומועילים עוד יותר, עם תוספת מימד חדש אשר יפעיל את חוש המישוש שלנו לכתבה

13. מכשיר בעל אותו שם ומפרט כמו זה של מכשיר הגלקסי S6 העתידי של סמסונג רושם את אחת מהתוצאות הגבוהות ביותר שסמארטפון השיג אי פעם במבחן ה-AnTuTu, האם זה מכשיר הדגל החדש של אנדרואיד? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%a2%d7%94-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94/

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by rido,

שלום לכולם! אני באמצע כתיבת אפליקציה לאנדרואיד... אשמח מאד אם תוכלו לתת לי קטע קוד בjava שמאפשר לחייג מתוך האפליקציה... תודה

15. Started by spitzi,

שלום, האם יתכן שהוט מובייל חוסמים חיוג VOIP למספר הבינלאומי של התא הקולי שלהם, +972-53-5353151? אני יכול לחייג לכל מיני מספרים בתשלום מהסקייפ שלי, לא לזה. מייד מתקבל מענה שאומר "המנוי אליו חייגתם לא זמין כעת." יש מספר אחר לגישה לתא הקולי? חוץ מזה, אני תוהה אם הוט מובייל נותנים שירות של שליחת מייל עם קובץ שמע של הודעה קולית עם קבלתה בתא הקולי, היה לי כזה שירות בחינם בגולן טלקום.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by eranmor,

יש כזאת תוכנה? אני משתמש בסמסונג גלקסי (של אורנג') ובאוזניה של מוטורולה בחיבור בלוטות' בN95 זה היה מובנה במערכת ההפעלה לחיצה אחת על כפתור האוזניה, אמירת שם (בעברית כמובן), והתוכנה כבר תחייג אליו הגלקסי מזהה רק אנגלית, וגם זה בצורה עלובה יש תוכנה שתזהה עברית? בתשלום או חינמית, לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. גלאקסי S3 דואר של 012 מוגדר להורדת הדוא"ל למכשיר (לא קריאה בשרת). מחקתי הכל מהמכשיר מכל התיקיות ועדיין מופיע החיוי שלילי על מספר הודעות כפי שרשום בכותרת. החיווי לא מופיע במחשבים אחרים אלהם אני ניגש לאותה תיבת דואר. מישהוא נתקל ?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  18. היצירה של אנדי רובין נראית מיוחדת ומעניינת, אבל זמן המתנה ארוך כשלא ממש ברור כמה מסובך יהיה להשיג אותו לא ממש מוסיפים לה נקודות זכות ברשת לכתבה

19. מכשיר הביניים החדש של סמסונג לא מציע הרבה שינויים לעומת קודמו - אך עם שבב עוצמתי הרבה יותר ולכאורה גם יעיל יותר ותמיכה בטעינת סוללה מהירה יותר, יתכן שזה מתכון מספק לסיפור הצלחה חדשלכתבה

20. המאפיין המעניין ביותר של מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל מקבל זריקת מרץ משמעותית לכתבה

21. דגם הביניים המעודכן צפוי להחליף את שבב ה-Dimensity 900 מהגלגול הקודם בשבב Snapdragon 695 - במה שיהווה שנמוך קל של הביצועים, במקום שיפור שלהםלכתבה

22. המתחרה של קוואלקום ממשיכה את הדחיפה שלה גם אל תחום המחשבים הניידים עם דגם 6 ננומטר מחוזק, אשר ימשיך להסתפק בתמיכה רשמית במערכת ההפעלה של גוגל אך לא בגרסה המותאמת ל-ARM של חלונותלכתבה

23. Started by matani122,

טוב אז עברתי לא מזמן ל Samsung Galaxy S6 מאייפון 4 חחח. 1.) עכשיו אני חייב להגיד לכם הסוללה שלו יחסית סבבה אבל יש איזה דרך לחסוך בסוללה? WIFI + GPS + מיקום - תמיד מכובים עד שאצטרך אותם, בהירות המסך שלי היא בדרך כלל לא גבוהה חוץ כאשר אני בחוץ באור יום, והטלפון תמיד על מצב חיסכון בחשמל. 2.) עוד שאלה קטנה- איך אני יכול לדעת מה מבזבז הרבה סוללה, לדוגמה יש את הגאדג'ט Omni Swipe שאני מאוד אוהב, אבל אמרו לי שהוא מבזבז סוללה, ויש את האופציה לעשות של החלקת מקלדת שזה גם מאוד שימושי ואמרו לי שגם זה מבזבז סוללה, אז איך אני באמת יכול לבדוק את הדברים האלו ?

24. Project Fi הוא השירות הסלולרי הנסיוני של גוגל, לבעלי הנקסוס 6 בלבד - שמציע החזר על נפח גלישה לא משומש, מעבר חלק בין רשתות ללא חוזה ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%a4%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%9c-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a1%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  25. שלום רב, אני אחלק את האשכול ל2 חלקיםת מכשיר בשבילי ומכשיר בשביל חברה שלי. המכשיר בשבילי: כרגע ברשותי אייפון 4( שאני מוכר אותו ב 2000) ואני מעוניין להחליף אותו במכשיר אנדרואיד, בעיקרון אני דיי נעול על הסוני Xperia S מכיוון שהתקציב שלי הוא 2500 מקסימום ונראה לי זה המכשיר הזה הוא התמורה הכי טובה לתקציב הזה( תקנו אותי אם אני טועה) השימושים שלי במכשיר הם: גלישה באינטרנט(פייסבוק וכאלה) שמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, GPS ומשחקים בקטנה. המכשיר בשביל חברה שלי: יש לה טלפון אנטיקה של נוקיה כבר בקושי מתפקד, מחפש בשבילה סמארטפון שיתן תמורה טובה לכסף ( תקציב 1000 שקל מעט גמיש) בשבילה כמו בשביל כל בחורה נראה לי מה שבאמת חשוב במכשיר זה היופי החיצוני, אך גם חשוב שיהיה זמן סוללה טוב וכמו כן …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.