עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קניתי מכשיר יד"ש שלטענת המוכר הריץ אנדרו' וחבר שלו שהתקין לו הוציא את הכרטיס זכרון שעליו היה אנדרו' וכעת המסך המתקבל הוא- "software update failed! Please try again" (אם זה לא ברור אצרף בהמשך תמונה) על המכשיר מותקן לואדר והמוכר הראה לי כי המכשיר מגיע לכך ועכשיו אני מנסה להפעיל את הלואדר ולראות את הפרטים כדי לדעת איך להתקדם הלאה בהתקנת אנדרו'. השאלה היא האם קניתי מכשיר בריק? איך אני מגיע ללואדר טריקולד המפורסם? (אני חושב שאני לא מקיש את הצירוף הנכון. מקש ווליום מעלה עם כפתור כיבוי אדום למשך כמה זמן?) איך משם אני ממשיך הלאה בהתקנה של אנדרואיד? אני אשמח לעזרה בתחום ממי שיודע, כי בשונה ממכשיר עם אנדרואיד אורגינל זה קצת שונה בסיפורנו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kurt,

יש לי One S שנקנה מאורנג' (כרגע ברשת הוט מובייל) עם גירסה 4.0.3, ואני רוצה להעיף את כל הזבל שאורנג' שמו במכשיר. 1.יש דרך להתקין גירסה נקייה מבלי לפרוץ? 2. למה המכשיר מציין שאין עידכוני תוכנה , הגרסה האחרונה זה לא 4.2?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כרום בתנופה, אנדרואיד N עם יותר פירוט מבעבר, מחשבים לבישים בגישה מתקדמת ועוד עדכונים מתוך כנס המפתחים הגדול של גוגל כנס ה-Google I/O לשנת 2016 ננעל לפני זמן קצר, ואנחנו כאן בכדי לעשות לכם סדר קל ונוח מבין הררי המידע וההכרזות המעניינות שסיפקה לנו חברת הענק במסגרתו. אז ללא הקדמות מיותרות נוספות – בואו נתחיל עם העיקר. אנדרואיד גירסה N נמצאת מעבר לפינה מערכת ההפעלה הניידת של גוגל השתלטה לחלוטין על שוק הסמארטפונים, אבל נראה שבחברה ממש לא מתכננים לנוח ולהירגע ומוסיפים לעבוד בזריזות על גירסה עדכנית נוספת עם עוד ועוד שיפורים מובטחים לחוויית השימוש. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2016-%D7%9B%D7%9C-%D7%94…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם! אז אחרי שהטלפון שלי שבק חיים לגמריי וכל הניסיונות שלי לתקן אותו לא צלחו: אני מתלבט בין כמה טלפונים. הטלפון הקודם שלי היה נוקיה לומיה 920 ששירת אותי נאמנה במשך 3 שנים. התקציב: גג עד 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות. דרישות: 1) שימושים דיי בסיסיים, שיחות טלפון, וואצאפ, מצלמה שתהיה טובה, WAZE והכי חשוב יציבות של מערכת ההפעלה. 2) סוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. 3) שהמכשיר יהיה עמיד עד כמה שאפשר בפני מכות. מתלבט בין: LG G4 - אותו אני הכי רוצה אבל הוא הכי יקר אבל לפי מה שניראה לי הוא נותן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר, יש באולסייל כרגע ב 2300 ש"ח עם שנתיים אחריות יבואן רשמי, קצת חורג מהתקציב אבל הוא דיי קורץ לי. LG G3 - ניראה לי נחמד אבל אני מפחד שהוא יתחיל להיתקע ואז אני …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שבב ה-A11 Bionic של חברת הענק לא מציע רק שם מעניין, אלא גם ביצועים אשר מבהירים כי ההחלטה שלה לעבור לפיתוח עצמי מלא הייתה הגיונית ואף מתבקשת לכתבה

6. Started by FIRE-KID,

כותרת.. ראיתי את זה: http://www.shopy.co.il/groupsales/2690 נראה אחלה ויש את זה : http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={881044B9-8264-4FA7-8622-CDBEC16A2634}&details_type=1&itemid={28CC629C-5E11-437D-86F8-16DDD1CD2A4A} לפני חודש-חודשיים הכי זול שראיתי אותו היה 250.. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות עד 200 שקל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שאאלוםם :] קניתי היום את הנגן Sandisk SanaE250 והעברת הקבצים שלו לפי מה שהבנתי מתבצעת ע"י מדיה פלייר.. הבעיה היא שזה מעביר כלכך לאט שאפשר להשתגעעעע יש אפשרות אחרת להעברת קבצים\שירים\תמונות לנגן?! תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כמה המלצות יהיה עוד יותר נחמד! תודה, מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רק לידע כללי למי שעוד לא ראה את המכשיר: http://www.euro-com.co.il/Phone.aspx?Model=6120 אין מה להתלבט לדעתי למי ששוקל לקנות מכשיר חדש - באורנג המחיר מאוד מאוד זול (הם מאוד הפתיעו אותי אגב..) והוא שווה כל שקל אז אם יש שאלות אני פה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by R0112,

אני מתלבט איזה מכשיר יותר טוב, נוקיה 5800 או 5630 ההבדלים ביניהם קטנים מאוד, ההבדל המשמעותי היחיד הוא מסך המגע... אחת מהסקירות שמצאתי: http://www.phonegg.com/compare/24/Nokia-5630-vs-Nokia-5800.html אפשר לעשות השוואה גם כאן: http://www.nokia.co.il/find-products/phone-comparison 5800 מכשיר רגיש או עמיד כמו ה5630?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yaloner,

מצאתי במגירה Motorola Razr, מהישנים, אפילו בלי sim, שהיה משויך בזמנו לפלאפון. יש מה לעשות איתו או לסל וחסל?

12. Started by חובב,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי SAMSUNG CAPTIVAE I897 ואני מעוניין לשים לו רום בעיברית...האם מישהו מכיר מדריך אמין וגרסה אמינה שאפשר להוריד ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כרגע מתלבט בין 2 רשתות: ELINE ו PELECOM מישהו קנה ועכול לכתוב חוות דעת על החנויות הללו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amit.w1986,

אהלן, יצא לי לקרוא איפשהו ( אני לא זוכר איפה) שהנקסוס 5 שנמכר באירופה לא מתאים לרשת בארץ. האם יש אמת בדבר או שזה אמור לעבוד בצורה תקינה ? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by geigera,

שלום רב אשתי קנתה גלקסי 2 פלוס ב ksp. המכשיר היה אצלה חודש וקרס פתאום. בסלדון פירמטו אותו בלי לשאול אותה (הם טענו שהם לא חייבים לשאול, למרות שאם היו אומרים לה היא היתה מוכנה לשלם בשביל גיבוי). הם לא מוכנים להחליף לה למכשיר חדש למרות שדי ברור שזה הולך לקרות עוד בעתיד. גם בחנות מתנערים לגמרי. אומרים לה שכל פעם שזה יקרה שתלך לסלדון ויתקנו לה (כמובן, יפרמטו לה קודם וכל התכנים יילכו). מצחיק מאד... בסלדון טענו שהיה עומס של תכנים. זה ממש מצחיק. היא בקושי שמה שם דברים. כמעט לא היו אפליקציות, רק מעט תמונות - כמעט מצב התחלתי. אמרו לה שם משהו על גרסה שצריך לעדכן בשביל תכנים רבים. לא ברור. כאמור, זה ממש לא רלבנטי לטלפון שלה. היא ניסתה בסמסונג ישראל ולא הצליחה למצוא איך פונים אליהם.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני סטודנט באוניברסיטת תל אביב שקורא מספרים אלקטורניים דרך המחשב (אנגלית בלבד), לאחרונה אני מתחיל להרגיש צריבה בעיניים לאחר קריאה ממושכת ולכן החלטתי להשקיע קצת ולקנות קורא ספרים אלקטרוני (eInk). הדרישות שלי צנועות: - תמיכה בקבצים - PDF (גם בעברית) וקבצי CHM (אנגלית בלבד, אין צורך בתמיכה בעברית). תמיכה בקבצי DOC או PPT תתקבל בברכה אבל איננה כה חשובה (במיוחד אם היא מקפיצה את המחיר) - גודל מסך - אני חושב על גודל מסך של 9.7 או 10 שיהיה נוח לקריאה (לא מעוניין ב-6 אינץ' הקטנים) - מה אתם חושבים, איזה גודל מומלץ? המכשיר לא יהיה נייד ואני אשתמש בו בעיקר בבית וקצת ברכבת. - תוספות - דפדפן/נגן מוזיקה וכו'... לא חשוב לי כלל ואפשר לוותר כמובן שאני סטודנט ומעדיף שהמחיר יהיה כמה ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 מהפליי סטור ולשלוח אותו לכתובת בארה"C, אבל כל פעם שאני מנסה האתר חוסם אותי בטענה שאיני יכול להזמין אותו מהארץ... יש למישהו פיתרון? - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי מצאתי מדריך. הוא שייך לאתר אחר אז אני לא יודע אם אני יכול לפרסם אותו....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים, נשבר לי המסך בS3, במעבדות בארץ דורשים כ800 שקל לתיקון משהו שהוא לא סביר לחלוטין. אני מחפש לקנות מסך ולהחליף לבד יש למישהו המלצות למסך טוב מה-eBay או בסגנון ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dementia,

האם תיקון RTL של madmack מ-xda שנעשה לתיקון בעיית ערבית פותר גם את בעיית העיברית או שצריך לעשות עוד שינויים לסקריפט או התקנות של דברים נוספים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by userk,

יש אפשרות לעשות ריסט לסמסונג טרנד לייט שלא דרך ההגדרות עצמם? הוא מפעיל עצמו מחדש כל פעם לפני זה מספיק.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kvutzat.rechisha,

היי לכולם, כפי ששבוע שעבר הודענו, קבוצה של סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע פתחה קבוצת רכישה ל IPHONE. מטרת הקבוצה הצרכנית הזו היא להשתחרר מכבלי חברות הסלולר ולקנות את המכשיר באופן פרטי ומוזל שכן קבוצה גדולה = כוח מיקוח גדול= מחיר זול ממחיר השוק. אנחנו רוצים להודות ל 324 חברים שכבר שייכים לקבוצה אשר יקנו את המכשיר בזול בעתיד הקרוב. כדי לממש את היוזמה הצרכנית הזאת, אנו מזמינים את כל מי משעוניין לרכוש IPHONE מכל הדגמים ומכל הנפחים השונים לפנות אלינו לאתר ולהרישם שם. ההרשמה אינה מחייבת ותצרף אתכם לקבלת עדכונים בנוגע להתקדמות הקבוצה. מי שמעוניין בפרטים נוספים ובהצטרפות ליוזמה הצרכנית המבורכת: http://iphoneil.weebly.com שוב תודה ל 324 החברים שכבר הצטרפו!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. משהו נחמד שמצאתי בפורום של XDA כעקרון זה יצא למכשיר ה HTC HD, אבל זה מתאים גם למכשירים עם רזולוציות שונות "supports VGA, QVGA, WQVGA and WVGA displays" כלומר מתאים גם לבעלי DIAMOND וכדומה. לינק לווידאו הדגמה של התוכנה.. http://www.youtube.com/watch?v=mmzMwVzxZuQ לינק לדף ב XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=522179 לינק להורדה http://www.1800pocketpc.com/2009/06/08/hdwobble-iwobble-iboob-for-htc-touch-hd-pre-release-version.html תהנו

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, היתי בעליו הגאה של G3 עד שהוא נשבר סופית. הנגן היה מושלם בשבילי, אך הוא התברר כלא עמיד וממש שביר. אני מחפש נגן לפחות 2GB חשוב שיהיה כמה שיותר קטן וחסכוני בלי להתפשר על איכות סאונד. לא מעניין אותי סרטונים וכו' , אבל רצוי שיהיה רדיו. אני לא כל כך מעודכן במה שהולך בשוק ככה שאשמח להצעותיכם. התקציב לא משנה העיקר שיעמוד בדרישות. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. החלטתי סופית שהגיע הזמן להפטר מהצביקה פיק הישן [ Nokia 3100 ]ששירת אותי נאמנה עוד מהתקופה שבה הוא היה להיט, ולהצטרף למהפכת הדור השלישי. סה"כ אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, עם דגש על הנחות. כי יצא לי להשתמש בפלאפון שבקושי הרגשתי שאני לחץ על משהו בזמן שהשתמשתי בהם. יום ראשון הקרוב אני כבר יגש לסניף של אורנג' ויקנה כבר משהו, אני יבקש מהם כמה דגמים בשביל להרגיש אותם ולפי זה אני יחליט. אבל לפני שאני יגיע אליהם, אני רוצה שתיהיה לי רשימה של 2-3 חשודים עיקריים שאותם אני יבדוק, אז תזרימו המלצות. זה מה שאני מחפש בפלאפון: נוחות איכות שמיעה טובה [ בשיחות ], למרות שאני מאמין שאת זה יש בכולם |: תפריט נוח, וקל לניווט [ אני פשוט מתעב את התפריטים של מוטורולה ] האיכות של המצלמה לא משחק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.