עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי לכולם, אשמח לקבל המלצה לאזניית Bluetooth, הקריטריונים הם להלן: * שלא תכאיב לאוזן בשימוש ממושך(3-4 שעות רצופות על האוזן). * זמן טעינה מינימלי. * זמן סוללה ארוך. * אפשרות לזרוק ברכב בצורה פשוטה(המטרה היא גם לשמור אותה בעיקר שם). אוזניות סטראופוניות לא באות בחשבון כי עיקר השימוש הוא לנהיגה ועבודה. אמנם הצבתי תקציב של 400 ש"ח, אבל כמה שיותר זול, יותר טוב. כמו כן, מה הסיכוי להזמין אחת מ DX או מ Ebay ולצאת מורווח באופן משמעותי? בתודה רבה רבה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. סמארטפון ה-Nubia My Prague, שמנסה להוכיח כי גם ליצרניות הסיניות יש סטייל ושיק ראויים, נוחת בחנויות המקוונות לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-בעל-הניחוח-האירופאי-מבית-zte-ז/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני לוחץ על האייקון או על תיקיה וגורר אותה לסל המחזור. רק ששניה לאחר מכן אני שוב מוצא אותם על המסך שלי. פשוט לא מצליח להיפטר מהם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

יום הרווקים, בלאק פריידי, ושאר "מכירות נובמבר" מגיעות לפתחנו. אני אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים (עד ~1,000 שקל) שאפשר להשיג בדיל נחמד.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ALÞHA,

JzhC_lMtx9I

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. למישהו יש אתר טוב להמליץ לי? אתר כמו אייבי או דיל אקסטרים לא אכפת לי לרכוש את זה מחול

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by CodeNinja,

במחשב אחר התקנתי (שוב) אקליפס,SDK ואמולטור.. אבל כשאני מנסה לפתוח אפליקציה שלי (שנפתחת במחשב אחר) באמולטור (בפעם הראשונה) הוא כותב לי: waiting for HOME ("android.process.acore") to be launched... והאמולטור לא נפתח כמו שצריך.... כלומר, ניתקע במצב הזה עם האנימציה "ANDROID" בהתחלה. מה עושים? יכול להיות שהטעינה הראשונה שלו לוקחת זמן? כמה זמן? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ychig,

הגיע אלי אייפון 4 היום, ואני זוכר שראיתי משחק/ סיור במפה כל שהיא שהיה באיכות ממש גבוהה, כמה משתמשים העלו גם סרטונים ליוטיוב .. אשמח בנוסף לקבל SOURCEים והמלצות למשחקים תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by motogt,

אחרי 3 שנים ו4 חודשים עם נוקיה 6280 אני רוצה להשתדרג לפלאפון חדש. אני מעדיף לקנות את המכשיר בחנות ולא אצל חברת "פלאפון" בגלל המחיר, הבדלים של יותר מאלף שקלים לחלק מהמכשירים. שאלות: 1. קראתי לא זמן על חוק חדש שאם קניתי מכשיר בחנות פרטית מגיע לי עליו זיכוי כאילו קניתי אותו אצל הספק. החוק תקף? לדוגמא אני רוצה לקנות מכשיר בחנות ב1500 שקל, שעולה אצל "פלאפון"2400 שקל, לפי פלאפון אם הייתי קונה אצלם את המכשיר מגיע לי 50 שקל זיכוי אם אני מדבר מעל 200 שקלדקות (לא זוכר), מגיע לי זיכוי אם אני אקנה את המכשיר בחנות? 2. יש חנויות מומלצות שיש להן מעבדת תיקונים, אחריות וכו' ? 3. אם אני קונה מכשיר בחנות אני יכול להצטרף למסלול חיילים בפלאפון, ולקבל את כל התנאים (מחירי שיחות וSMS) שמקבלים א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, לא מזמן חבר הזמין raspberry pi סתם לקטע וממש עפנו עליו עם KODI וכו'. בסך הכל נראה חמוד הצעצוע הזה. ואיך לא, באופן אוטומטי הוא גורם לדמיון להתחיל לרוץ קדימה בקיצור, יש איזה רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא באמת מבין בזה יותר מידי הבנתי שאפשר לחבר לו מודולים מכל מיני סוגים ובפועל זה יוצא המוח הכי זול, יעיל ורב תכליתי שניתן להשיג. אז מדברים על רובוט עם אולי שני מנועים וחצי + חיישן קירבה כתנאי ללולאה. יצא לי קצת לתכנת ANDROID אבל איך אני בדיוק מביא את העולם הזה לתוך מודל 3rd של raspberry pi ?!~ מישהו אולי מבין בזה קצת ויכול לזרוק לי איזו פיסת מידע ?? צריך גלגלים ממונעים חיישן קירבה ועוד מנוע נוסף בסך הכל. איך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shaks,

יש לי I9300. התקנתי את הקרנל SIYAH. ריקוברי של TWRP. בPRIMARY יש את הROM הרגיל של הS3 ובשני יש CM. איפה יש את הגירסה הכי מתאימה למכשיר שלי של GAPPS ואיך אני מתקין אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by elyaz,

דרישות: מצלמה איכותית ו 4GB זיכרון RAM חשבתי על השיאומי Mi A2 https://ksp.co.il/?select=.272..573..99.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=51232&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אשמח להמלצות נוספות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם! אני יזם שמפתח אפליקציה חברתית שנמצאת כעת בשלב ה-User acquisition. אני מחפש מפתחי אפליקציות באותו סטטוס שמעוניינים לשתף פעולה ע"מ להוריד את ה-CPI שלהם - יש לי מספר רעיונות בנושא. אם זה נשמע מעניין אשמח אם תפנו אליי ל- elidan1977@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. ה-S3 שלי מת בדרך לא שגרתית, אני רק יכול לומר לכם לשים לב טוב טוב שהסמארטפון עמוק בכיס לפני שנכנסים לרכב. אני צריך לקנות מכשיר חדש בימים הקרובים (איך אפשר לחיות בלי), אני צריך חוות דעת על שני המכשירים, כאשר מה שחסר לי בנקסוס 4 (בלי קשר לעובדה שהוא מכשיר מצוין), זה מה שסמסונג מספקת ואני מדבר על הממשק. יש מספר דברים שחשובים לי: יכולת לעבוד על שני אפליקציות במקביל (חלוקת המסך בקיצור). ב-S3 יכולתי לערוך את הדפים, ולהזיז אותם, לקבוע דף בית מביניהם וכו... וגם חשוב, זאת פונקציה שגיליתי כשימושית מאוד, כנראה שתחלקו עלי, אבל המצב בו המסך נשאר דולק כל עוד מסתכלים על המכשיר. אהבתי מאוד את הגלריה שהייתה בו. יכולת להרחיב זיכרון. אין לי יכולת לקנות מארצות הברית (כמו שקניתי את ה-S3) ל…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. דרך ה WIFI אפשר להוריד סרטים לסלולרי נוקיה 5800 ? זה אפשרי ? איזה מגבלות יש לזה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lalzary,

שלום לכולם. בקרוב אני נוסע לטיול בדרום אמריקה ובשביל שאוכל לשמור על קשר עם הבית חשבתי לקנות מכשיר כלשהו שיש בו חיבור WiFi לאינטרנט. בגדול חשבתי על אייפוד (אפילו הדגם הכי פשוט- לא צריך משהו מטורף) כי אפשר לשמוע בו גם מוזיקה, אבל רציתי לדעת בכל זאת אם קיימים מכשירים שאפשר להתחבר דרכם לאינטרנט אלחוטי שהם לא אייפוד ושעולים קצת פחות.? הנגן מוזיקה זה רק אופצייה, ממש לא חובה. תודה !!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Sango,

שלום, יש לי symbian על nokia n86. מה שעשיתי עד עכשיו זה להתקין Outlook ואז בעזרת nokia pc suite הכל עבד טוב ויפה. יש דרך לסנכרן: 1. לוח שנה 2. אנשי קשר ללא שימוש ב outlook?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by kobi_sion,

מעוניין לקנות IPAD AIR 2 יש לי התלבטות לגבי הגודל 64 או 128 שימושים התקנת משחקים לילד בן 6 - שהוא הצרכן העיקרי של המכשיר וצפיה בסרטני YOUTUBE כרגע ברשותי איייפד 2 בגודל 16 שאין בו מקום להתקין כלום עצות ?

19. Started by kinduv,

שלום, יש מצב שמישהו עשה עברית מלאה לאייפוד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nesberr,

אני מעוניין לקנות סמארטפון בגודל של 4 אינץ' פחות או יותר. השימוש בו יהיה בעיקר שיחות והודעות. איכות המצלמה, גודל זיכרון וכו' לא כל כך מעניינים אותי. מה שכן חשוב לי, זה שהמכשיר יהיה איכותי- אני לא צריך צעצוע שהמסך שלו נשבר אחרי שבוע, או שהמעבד שלו כל כך חלש, שכל פעולה בסיסית גורמת לו להיתקע. שמתי עין על אייפון SE, אבל הבעיה היא המחיר העצום שלו(2500 שקל). התקציב שלי גמיש אמנם, אך רצוי מאד שזה יהיה עד 1500 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. תקציב גג אלפיה. אני מחפש פלאפון שישמש אותי בעיקר לשמיעת שירים וחשוב שתהיה לו סוללה חזקה. רזולוציית מסך צריכה להיות 320X240 ומצלמה באיכות 2MP. מכשיר סליידר או לבנה צריך גם שיהיה תומך ג'אווה ובלוטות' להעברת קבצים. האם הנוקיה 6120 עונה על הצרכים שלי? יש לו סוללה חזקה? עד כמה זיכרון הוא תומך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 7Drone,

חשיבות לאודיו חזק, הכוונה בכך לרועש, לא מיועד לשמיעת מוסיקה וכדומה אלא שמיעה של הצלצול ושמיעה של ההנחיות ב waze. שימוש יחסית בסיסי- שיחות, קריאת חדשות, waze , מצלמה מדי פעם. סוללה סבירה, עדיפות למסך 5.3-5.7 חשבתי על Xiaomi note 4 אבל הסאונד נשמע לי קצת חלש, לאבא שלי היה קודם את ה G4 שהיה רועש והוא עדיין התלונן שהוא לא שומע לעיתים את הצלצול. אפשר להעלות במחיר אבל חבל לי כי סך הכל מדובר בשימוש בסיסי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שבב הדור הבא של קוואלקום תועד, לכאורה, כשהוא מביא סמארטפון לתוצאת שיא של 83,000 נקודות במבחן ה-Antutu הפופולרי לכתבה: http://hwzone.co.il/שיבת-המלך-שבב-ה-snapdragon-820-חורך-את-מבחן-הביצועי/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מאמין שזו שאלה קצת מוזרה אבל לא מצאתי תשובה לכך.. לראשונה השתדרגתי לסמארטפון ואני מאוד אוהב להאיזן לפודקאסטים בזמן הליכות וחשוב לי שתהיה לי את האפשרות להריץ קדימה ואחורה את הפודקאסט בזמן שהטלפון נעול. המכשיר שברשותי זה סמסונג A5 והנגנים שקיימים אצלי זה נגן הבסיס של סמסונג וגוגל פליח. בשניהם אני יכול להפסיק שירים או להעביר לשירים קדימה/אחורה אך אין להם את הפשרות של להריץ שירים ממסך הנעילה יש פתרון לכך? רעיון אחר שלא חשבתי עליו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. הזמנתי את הפלאפון דרך איביי מסין ולא ידעתי לאיזה ברוך אני מכניס את עצמי. הוא מסרב לקבל רומים ולצורך העיניין גם רקבירי (ניסיתי רק twrp ו cmw כי אלה היחידים שאני מכיר שאפשר לסמוך עליהם), ניסיתי דרך אודין, דרך האפליקציה של twrp, להתקין רום דרך הרקבירי שהגיע עם המכשיר, דרך המחשב - נאדה. מקריאה באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה עם מכשירים שהגיעו מסין - הם כמו ג'וקים, אי אפשר לנצח אותם... האמת היא שפשוט לא הצלחתי למצוא עדיין פתרון והבעיה היא שאני לא באמת מבין משהו בנושא, כל הניסיונות שלי הם מעקב של מילה במילה מכול מני מדריכים שמצאתי בחיפוש בגוגל. יש פה מישהו שיצא לו להחליף רום במכשיר מסין ויכול לתת לי הכוונה נ.ב הסיבה היחידה שאני מועניין להחליף רום היא שהמכשיר שלי מקבל שיחות…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.