עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מחיטוט בתוך הSDK שיצא בגרסה לא סופית, מסתבר שהרזולוציית הטאבלטים הולכת להיות 1280x800, כלומר המסך יהיה wide לרוחב, ומבחינת הרזולוציות למכשירי הטלפון, הקו הנוכחי הולך להמשיך את עצמו, 480x800, והעיוות הקטן של 854 במכשירים מסויימים. כמו כן, יש שמועות שהgalaxy tab החדש הולך להיות בעל רזולוציה ועדיין עם מסך 7 אינץ' ... מה שמזכיר לי את הדיון הקודם שהיה על M9 והרזולוצייה הקצת עקומה שלו. בAVD עצמו לא ראיתי שום אפשרות ליצירת רזולוציה מותאמת אישית, השאלה היא איך הולכים לכתוב עבור הדברים הלא סטנדרטיים אפליקציות ולעשות התאמות ... נחיה ונראה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by לוח שנה,

שלום, האם אפשר לכתוב בעברית? הבנתי שהמטען לא כלול. האם אפשר לקנות היכן שהוא (וכמה עולה), ואם לא, אז איך מטעינים? הבנתי שאיכות השמע בנגן טובה. איך היא ביחס ל-sansa fuze? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חברת הטכנולוגיה הקוריאנית ממשיכה לתקוף את עולם המחשוב הלביש מכל כיוון עם שעון עגול ראשון שגם נראה כמו שצריך, לשם שינוי לכתבה: http://hwzone.co.il/השעון-החדש-של-סמסונג-הוא-היפה-ביותר-שהו/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תקציב גג אלפיה. אני מחפש פלאפון שישמש אותי בעיקר לשמיעת שירים וחשוב שתהיה לו סוללה חזקה. רזולוציית מסך צריכה להיות 320X240 ומצלמה באיכות 2MP. מכשיר סליידר או לבנה צריך גם שיהיה תומך ג'אווה ובלוטות' להעברת קבצים. האם הנוקיה 6120 עונה על הצרכים שלי? יש לו סוללה חזקה? עד כמה זיכרון הוא תומך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אחי מתכונן לקנות נגן MP3 בימים הקרובים. התקציב הוא 400 ש"ח ואין דרישות מסוימות מעבר לאפשרות לנגן קבצי מוזיקה. נכון לעכשיו, הדגם שמוצא חן בעיניו הוא C250 של Sandisk. אני קצת מתנגד, כי מפריע לי החיבור הקנייני שלהם, מה שאומר שאתה צריך לקחת אתך כבל ארוך לכל מקום, בלי אפשרות להשתמש בחיבור USB או mini USB סטנדרטי. אם אתה משתמש במטען קיר, תצטרך לערוך 2 חיבורים (מטען -> כבל -> נגן). ואם אתה מאבד את הכבל, לא תוכל למצוא כמותו בכל חנות. מה אתם אומרים, הדאגה שלי במקומה או שאני סתם נטפל לפרטים? זה באמת מפריע ביום יום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shkip,

אהלן, משדרג מכשיר ישן (נוקיה 3120), יש לי בחירה מחמשת המכשירים הנ"ל: Samsung Z240 Nokia 6288 Nokia 6120 Sony Ericsson Z610 Sony Ericsson K530i שולח מלא SMS, אז חשוב מאוד שיהיו מקשים נוחים עד כמה שאפשר. מעדיף בעיקרון ממשק נוח ומכשיר יציב מאשר את כל הפיצ'יפקס האחרים, אבל אם יש משהו שמשלב בין פיצ'רים טובים(מצלמה, MP3 וכל השאר) אז בכיף. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ag43,

אני משתמש בנגן המוזיקה בN86 והווליום שם גבוה לי מדי. אני מכוון לווליום הנמוך ביותר (10%) וזה קורע לי את האוזניים. האם יש דרך לשנות את ערכי המינימום של הווליום במכשיר הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הסמארטפון הסיני המגה-משתלם הבא מוצג באופן ברור יותר מאי פעם בעבר, במסגרת תמונה מודלפת רשמית למראה עוד יום עובר, ועוד הדלפה אודות המכשיר הבא של חברת OnePlus מגיעה אלינו – כשהפעם מדובר בתמונה בלבד, אך כזו שמעניקה לנו את ההצצה הטובה ביותר על העיצוב שממתין לנו, וגם מבהירה לנו כי ההשקה באמת נמצאת אי שם מעבר לפינה, בטווח הזמן הקרוב. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94-oneplus-3-%D7%A0%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%A8-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%A0%D7%94%D7%93%D7%A8-%D7%91%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%90%D7%A9/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. will.i.am, הזמר והמפיק הפופולרי שהוא גם במקרה הבעלים של חברת מוצרי אלקטרוניקה בשם +i.am, מציג בפני עולם הטכנולוגיה את הגירסה שלו לשעון חכם - ה-Puls לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%95-%d7%9c%d7%90-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%97%d7%94-will-i-am-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-puls/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם! אני יזם שמפתח אפליקציה חברתית שנמצאת כעת בשלב ה-User acquisition. אני מחפש מפתחי אפליקציות באותו סטטוס שמעוניינים לשתף פעולה ע"מ להוריד את ה-CPI שלהם - יש לי מספר רעיונות בנושא. אם זה נשמע מעניין אשמח אם תפנו אליי ל- elidan1977@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by maxim22,

יש לי PSP (גירסא 1.5) כבר שנה. נהנתי ממנו מאוד בשנה הזאת אבל עכשיו אני כבר כמעט לא משתמש בו וחבל לי סתם להשיאר אותו שוכב בבית. בא לי גם על איזה קונסולה ביתית כי אני מקבל דירה עוד כמה זמן. אה ומצאתי מישהו שמוכן להחילף אקסבוקס 360 תמורת פספ. בקיצור השאלות שלי הן: 1. כדאי לעשות את העיסקה הזאת מבחינה כספית ומבחינת התמורה שאני יקבל מהאקסבוקס? 2. אני לא יתחרט על זה שלא חסכתי כסף, לסוני3? (כדאי לחכות לסוני3) 3. איך האקסבוקס 360 בהשוואה לסוני2? תודה רבה חברה מראש ושבת שלום!

12. שלום לכם. אני מחפש טאבלט אנדרויד לצורך עבודה בתנאי שטח, למחקר על התנהגות בע"ח. אני מתכוון להשתמש באפליקציה הזו: http://affect.media.mit.edu/projectpages/ama/ הדרישות העיקריות של המכשיר הן: גודל קטן ומשקל נמוך שמתאים לאחיזה ביד אחת - "7 או פחות מזה אם קיים. סוללה שתחזיק מעמד לפחות 2.5-3 שעות עבודה רצופה. מסך בהיר עם ניגודיות גבוהה שניתן לראות כמו שצריך גם בתנאי שמש ישירה. בחשיבות פחותה יותר - מחיר נמוך, מכשיר אמין, אחריות טובה. לא מצאתי הרבה פירוט השוואתי על תפקוד המסכים של טאבלטים בתנאי תאורה חזקה. אשמח אם תוכלו לעזור אותי, אפילו לכוון אותי למאמרים בנושא. המלצות למכשירים ספציפיים יתקבלו בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. לקחנו לסיבוב ארוך את מכשיר הדגל החדש של Huawei המתיימר להיות הטוב בעולם בכל הנוגע לצילום - האם הוא מצדיק את המחיר? כל הפרטים בפנים לכתבה

14. היי לכולם, אשמח לקבל המלצה לאזניית Bluetooth, הקריטריונים הם להלן: * שלא תכאיב לאוזן בשימוש ממושך(3-4 שעות רצופות על האוזן). * זמן טעינה מינימלי. * זמן סוללה ארוך. * אפשרות לזרוק ברכב בצורה פשוטה(המטרה היא גם לשמור אותה בעיקר שם). אוזניות סטראופוניות לא באות בחשבון כי עיקר השימוש הוא לנהיגה ועבודה. אמנם הצבתי תקציב של 400 ש"ח, אבל כמה שיותר זול, יותר טוב. כמו כן, מה הסיכוי להזמין אחת מ DX או מ Ebay ולצאת מורווח באופן משמעותי? בתודה רבה רבה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eladbu,

שאלה דחופה!!!!! קיבלתי את האייפון 16 גיגה עכשיו העניין הוא שהמכשיר לא נפתח ומצויר לי הכבל USB+I-TUNES ושם הוא אומר לי להירשם ל IT&T מה לסמן??? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות נגן איכותי בעל נפח גדול לא כ"כ חשוב לי סרטים וקליפים, אני אשתמש בו בעיקר לשירים חשוב לי שהסוללה תספיק להרבה זמן ושהממשק לא יהיה בשמיים תודה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ziko,

שלום לכולם קניתי Redmi 2 הוא הגיע בטעות בעברית יש להם כמה באגים עם עברית מצ"ב צילום מסך של הבאגים 1- לא ניתן לחייג במהלך השיחה לחייג שלוחה או אחר 2- תצוגת שעון הפוכה אני מעוניין לצרוב אותו לאנגלית על מנת להיפטר מהבאגים האלו . ידוע שאלו באגים רשמיים של Xiamoni . רוצה לציין - אף פעם לא צרבתי rom בטלפון כל שהוא - אני לא יודע איזה rom לצרוב ? האם יש מדריך כלשהו ? האם משהוא יכול להסביר מה עושים איך עושים? הטלפון כמובן באחריות אך אני רוצה לחסוך את הטרטור בזמן ,וכן עלות משלוח חזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ofeking109,

שלום לכולם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לאיך משתמשים ב-GPS? (בתכנות אפליקציות כמובן)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. מחפש סמארטפון עם אנדרואיד עד250 דולר בארה"ב שיתמוך בתדרים של פלאפון. לא משנה- גודל מסך ,גרסת אנדרואיד,מצלמה. מחפש חברה טובה ואמינה וזמן סוללה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם! אז אחרי שהטלפון שלי שבק חיים לגמריי וכל הניסיונות שלי לתקן אותו לא צלחו: אני מתלבט בין כמה טלפונים. הטלפון הקודם שלי היה נוקיה לומיה 920 ששירת אותי נאמנה במשך 3 שנים. התקציב: גג עד 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות. דרישות: 1) שימושים דיי בסיסיים, שיחות טלפון, וואצאפ, מצלמה שתהיה טובה, WAZE והכי חשוב יציבות של מערכת ההפעלה. 2) סוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. 3) שהמכשיר יהיה עמיד עד כמה שאפשר בפני מכות. מתלבט בין: LG G4 - אותו אני הכי רוצה אבל הוא הכי יקר אבל לפי מה שניראה לי הוא נותן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר, יש באולסייל כרגע ב 2300 ש"ח עם שנתיים אחריות יבואן רשמי, קצת חורג מהתקציב אבל הוא דיי קורץ לי. LG G3 - ניראה לי נחמד אבל אני מפחד שהוא יתחיל להיתקע ואז אני …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/galaxy-s6-%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש פלאפון מומלץ בעל התכונות הבאות: MP3 רדיו בלוטוס תמיכה בכרטיס microSD 2GB רצוי NOKIA לא גומר מהר את הבטריה ובמחיר שפוי תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by kletsman,

http://slickdeals.net/f/8612878-zte-axon-unlocked-5-5-32gb-2gb-ram-4g-lte-for-169-00-f-s-newegg-via-ebay מה אתם אומרים על המכשיר הבא - 169$ לפני מיסים ומשלוח. בסוף אני מעריך שהעלות תגיע לכ-1000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Nemesis,

היי, ביקשו ממני להזמין מסך ל-S4 עם מסך שבור. יש באיביי מסכים מקוריים באיזור ה-600 ש"ח. בנוסף, יש גם בסביבות ה400-430 ש"ח, אבל בתיאור שלהם לא כתוב OLED. מישהו התנסה עם מסך תחליפי? יש מצב שהתחליפיים הם LCD ולא AMOLED?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Reze,

אני הכנסתי שירים לנגן ממחשב של חבר שלי עכשיו באתי הביתה וניסיתי להכניס את השירים למחשב ואני לא רואה אותם בתיקיה של הנגן מה אני צריך לעשות ??. תודה לעוזריםםםם ........ ... ........ ...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים