עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by LOOSE,

היי אתמול קניתי Sansa Clip והוא הגיע בלי מטען אלה רק עם כבל USB שדרכו אפשר גם לטעון את המכשיר אבל מנסיון שלי טעינה דרך USB אורכת הרבה יותר זמן מאשר טעינה רגילה לכן חשבתי אולי אפשר להשתמש במטען של ה GPS QUE שלי לטעון את ה SANSA החיבור מתאים והכל אבל אני מפחד שהמטען יעביר זרם גבוה משה MP3 צריך וישרוף אותו או משו כזה מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי רציתי לדעת האם אפשר לקנות samsung galagy tab 2 ללא תמיכה ב-GSM ולהתחבר עם דונגל של חברה סלולרית לאינטרנט? תודה מראש לפותרי החידה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Lord Richard,

שלום. אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין לקנות טלפון סלולארי בחברת סלולאר לדוגמת סלקום, לבין לקנות פלאפון בחנות באופן פרטי ואז לבקש מהחברה לחבר אותי בקו נורמלי והכל? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחכה להם זמן רב, ואני מעוניין לרכוש אחד מהם [אני אחליט איזה לאחר סקירות מקיפות שלהן], האם אני אצטרך לחכות עוד הרבה זמן לנגנים הללו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. will.i.am, הזמר והמפיק הפופולרי שהוא גם במקרה הבעלים של חברת מוצרי אלקטרוניקה בשם +i.am, מציג בפני עולם הטכנולוגיה את הגירסה שלו לשעון חכם - ה-Puls לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%95-%d7%9c%d7%90-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%97%d7%94-will-i-am-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-puls/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%a8%d7%aa-zenfone-2-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ram-%d7%a9%d7%9c-4gb-%d7%91-280-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי לכולם, אשמח לקבל המלצה לאזניית Bluetooth, הקריטריונים הם להלן: * שלא תכאיב לאוזן בשימוש ממושך(3-4 שעות רצופות על האוזן). * זמן טעינה מינימלי. * זמן סוללה ארוך. * אפשרות לזרוק ברכב בצורה פשוטה(המטרה היא גם לשמור אותה בעיקר שם). אוזניות סטראופוניות לא באות בחשבון כי עיקר השימוש הוא לנהיגה ועבודה. אמנם הצבתי תקציב של 400 ש"ח, אבל כמה שיותר זול, יותר טוב. כמו כן, מה הסיכוי להזמין אחת מ DX או מ Ebay ולצאת מורווח באופן משמעותי? בתודה רבה רבה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kobi_sion,

מעוניין לקנות IPAD AIR 2 יש לי התלבטות לגבי הגודל 64 או 128 שימושים התקנת משחקים לילד בן 6 - שהוא הצרכן העיקרי של המכשיר וצפיה בסרטני YOUTUBE כרגע ברשותי איייפד 2 בגודל 16 שאין בו מקום להתקין כלום עצות ?

9. שלום חבר'ה, כאמור בכותרת, אני מחפש למצוא פתרון לשמיעת מוזיקה תוך כדי שחייה. ההשקעה הכלכלית בנושא היא בסביבות ה-500 שקל. למיטב הבנתי יש לי שתי אפשרויות - האחת - קניית מארז עמיד למים ל-Ipod Classic הנוכחי + אוזניות חדשות עמידות למים, והשנייה קניית מכשיר חדש. אשמח לשמוע דעות בנושא. תודה לעונים,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי PSP תקול, הוא פשוט לא עולה כשמדליקים אותו... המסך לא נדלק בכלל ורק הנורה של החשמל דולקת וזהו לאיפה הכי כדאי והכי זול לשלוח אותו? המכשיר לא נקנה בארץ...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. משחק קרבות בכיכובם של גיבורי העל מבית Marvel, משחק ההרפתקאות החדש של Telltale בעולם \'משחקי הכס\' וגם Oddworld - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-50/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תקציב גג אלפיה. אני מחפש פלאפון שישמש אותי בעיקר לשמיעת שירים וחשוב שתהיה לו סוללה חזקה. רזולוציית מסך צריכה להיות 320X240 ומצלמה באיכות 2MP. מכשיר סליידר או לבנה צריך גם שיהיה תומך ג'אווה ובלוטות' להעברת קבצים. האם הנוקיה 6120 עונה על הצרכים שלי? יש לו סוללה חזקה? עד כמה זיכרון הוא תומך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shkip,

אהלן, משדרג מכשיר ישן (נוקיה 3120), יש לי בחירה מחמשת המכשירים הנ"ל: Samsung Z240 Nokia 6288 Nokia 6120 Sony Ericsson Z610 Sony Ericsson K530i שולח מלא SMS, אז חשוב מאוד שיהיו מקשים נוחים עד כמה שאפשר. מעדיף בעיקרון ממשק נוח ומכשיר יציב מאשר את כל הפיצ'יפקס האחרים, אבל אם יש משהו שמשלב בין פיצ'רים טובים(מצלמה, MP3 וכל השאר) אז בכיף. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/galaxy-s6-%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, הטלפון משום מקום התחיל לקרטע (החומרה מרצדת), ואני צריך להחליף כי הוא זז לאט מאוד. אני לא ממש מבין אז אשמח לדעת מהם הנקודות שאני צריך להתייחס אליהם לפני קניית סמארטפון. נכון לעכשיו ראיתי את הטלפון הזה: (thl t6s) http://www.e-buy.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=thlt6s&Cat2Cat1ID=5074&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he מה לגבי המכשיר ההודי שפורסם בשקלים בודדים זה עוד רלוונטי? התקציב שלי הוא סביב 1500 ש"ח. אבל מעדיף להישאר נמוך. מה ההמלצות למשתמשי טלפון סבירים (אפליקציות אינטרנט מייל ושיחות). ד"א האם שווה להזמין מחו"ל? איך נושא המכס עובד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מצאתי שני אנשים שמוכרים נוקיה 5110 ב-Ebay. http://www.ebay.com/itm/Nokia-5110-old-mobile-phone-unlocked-working-/170835407995?pt=Cell_Phones&hash=item27c695747b http://www.ebay.com/itm/NOKIA-5110-MOBILE-PHONE-UNLOCKED-LOVELY-RETRO-PHONE-GRADE-B-/230756089165?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35ba227d4d למעט הנושא הברור של In working condition האם יש עוד דברים שעלי לבדוק? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ברשותי מכשיר Nokia 3120c, ובו כ.זיכרון עם נפח 1GB. אני רוצה להרחיב את הנפח. מה הנפח המקסימלי שאני יכול לשים במכשיר ואיזה סוג MicroSD? הרגיל או MicroSDHC? לפי חיפוש מהיר, חלק אומרים שהמכשיר תומך עד 8GB (לא ידוע סוג זיכרון), וחלק אומרים שעד 4GB (ויש אומרים שהוא תומך ב-SDHC וחלק אומרים שלא). אז לפני שאני אקנה סתם ככה כרטיס, תעזרו לי. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Nachum987,

שלום, אני מחפש לאמא שלי מכשיר סלולרי חדש. אני מחפש עבורה מכשיר עם מסך יחסית גדול, חזק! ועמיד, עמידות בפני מים, רמקול (סטריאו או לא) חזק ואיכותי, זיהוי פנים לפתיחת המכשיר, ממשק קל לתפעול וכזה שידעו שמקבל עדכוני תוכנה באופן שגרתי. התקציב הינו כ-2,000 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Athlon-WINGS,

רכשתי אתמול IPOD VIDEO 30GB. ידוע לי שאני צריך האק מסויים כדי שהעברית תסתדר.....מישהו מוכן בדיוק לתדרך אותי איך עושים זאת? חיפשתי באינטרנט מאמרים על זה...מצאתי איך עושים את זה לאייפודים ישנים יותר... ועוד משהו....הצלחתי להעביר שירים ותמונות לאייפוד דרך ה ITUNES. אבל לא הצלחתי להעביר וידאו ! אני בוחר וידאו מתוך רשימה (.AVI) וזה לא משדח אותו לרשימה בתוך התוכנה....חלק כן חלק לא... לפי מה שאני יודע צריך להמיר את הקובץ...איך בדיוק ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by inspire2006,

שלום,היום כנראה אני הולך לקנות פלאפון חדש. אני הולך לקנות את המכשיר בחברת פלאפון עם המבצע של הפלאפון השני ב10 שקל. ואני מתלבט בין N85 או s8300 אולטרה טאצ'. אני רוצה לדעת קצת חוות דעת ומה יותר שווה לי. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yayabb1,

הדרישות החשובות: 1. רמות קרינה (SAR) נמוכות 2. מצלמה טובה 3. ספיקר חזק תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב, אני אחלק את האשכול ל2 חלקיםת מכשיר בשבילי ומכשיר בשביל חברה שלי. המכשיר בשבילי: כרגע ברשותי אייפון 4( שאני מוכר אותו ב 2000) ואני מעוניין להחליף אותו במכשיר אנדרואיד, בעיקרון אני דיי נעול על הסוני Xperia S מכיוון שהתקציב שלי הוא 2500 מקסימום ונראה לי זה המכשיר הזה הוא התמורה הכי טובה לתקציב הזה( תקנו אותי אם אני טועה) השימושים שלי במכשיר הם: גלישה באינטרנט(פייסבוק וכאלה) שמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, GPS ומשחקים בקטנה. המכשיר בשביל חברה שלי: יש לה טלפון אנטיקה של נוקיה כבר בקושי מתפקד, מחפש בשבילה סמארטפון שיתן תמורה טובה לכסף ( תקציב 1000 שקל מעט גמיש) בשבילה כמו בשביל כל בחורה נראה לי מה שבאמת חשוב במכשיר זה היופי החיצוני, אך גם חשוב שיהיה זמן סוללה טוב וכמו כן …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. למה אני שואל כי לפעמיים אני רואה אנשים שמגיבים בחוות דעת שלאחר שהם קונים אפליקציה מסויימת היא לא תמיד עובדת כראוי על מכשיר מסויים עם בעיות כמו תקיעות וקריסות.. לדוגמא קראתי שמישהו ניסה אפקליציה מסויימת בגירסא הניסיונית בחינם והיא עבדה אצלו יפה ואז הוא החליט לקנות את הגירסא המלאה שבתשלום ואז גילה שהיא עובדת פחות טוב מזאת שהייתה בחינם . הייתי רוצה לדעת אם אני קונה אפליקציה ונגיד אני מגלה שהיא לא עובדת כראוי אצלי במכשיר ,יש אופציה להסיר אותה ולקבל החזר כספי אליה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ה-Pocophone X2 עתיד לזכות לחשיפה בתחילת השבוע הבא - עם כוח עיבוד בינוני אבל גם הרבה יכולות חדישות אחרות לכתבה

25. היי אני מתעניין ברכישת נגן MP4 וראיתי את הD2, אבל הוא קיים בשוק כבר הרבה זמן. יש נגנים עדיפים עליו או שהוא עדיין מוביל בתחום? תקציב עד ה 1K

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים