עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Zinger777,

שלום, לאמא שלי יש סוני אריקסון W660. היא בקשה ממני להוסיף לה שירים לטלפון, חיברתי את הפלאפון למחשב באמצעות USB, הגדרתי במכשיר שיעבור למצב העברת קבצים והעברתי לתקיית המוזיקה שלה 6 שירים חדשים ומחקתי גם כמה ישנים. לאחר שהסתיים להעביר עשיתי הסרה דרך "הסרה בטוחה" (win7) ולאחר שאמר שאפשר לנתק, ניתקתי. נכנסתי לרשימת השירים וגיליתי להפתעתי 2 דברים: 1. שירים שמחקתי עדיין קיימים 2. שירים חדשים שהעברתי לא קיימים ניסיתי להשמיע את השירים הישנים (אלו שמחקתי כבר) והוא כותב לי הערה שהפעולה נכשלה. אני לא מוצא את השירים החדשים ששמתי. החלטתי לגבות את הכרטיס זיכרון שלה למחשב ופירמטתי אותו (כמובן עם אותה טבלת קבצים - FAT). לאחר הפרמוט העברתי חזרה את כל השירים ופלאפון והפלא ופלא! זה עדיין כות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by (iriver H10),

אותו הזן סטון רק עם מסך, רדיו, הקלטה וזיכרון של 2 ג'יגה. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16696

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן חבר'ה, קניתי בתאילנד סוני אריקסון W880 עם תמיכה מלאה בעברית. עידכנתי אותו לפירמוור הכי עדכני שלא כולל תמיכה מלאה בעברית אלא רק הצגה של הודעות בעברית. למישהו יש מושג איך אני יכול להוסיף עברית לגרסה החדשה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by R0112,

אני מתלבט איזה מכשיר יותר טוב, נוקיה 5800 או 5630 ההבדלים ביניהם קטנים מאוד, ההבדל המשמעותי היחיד הוא מסך המגע... אחת מהסקירות שמצאתי: http://www.phonegg.com/compare/24/Nokia-5630-vs-Nokia-5800.html אפשר לעשות השוואה גם כאן: http://www.nokia.co.il/find-products/phone-comparison 5800 מכשיר רגיש או עמיד כמו ה5630?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by OmerNeu,

שלום, אני עם SGS2 ועברתי מCM9 לSlimBean weekly 6.8. וצערי אין נעילה על שום לוויין. (ע"פ אפליקציות בדיקה למינהם) האם הבעיה ברום או שצריך להחליף מודם/רדיו? תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

למישהו יצא להתנסות בו אולי כנראה שיש לי בחור שרוצה החלפה על הWAVE בתמורתו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ליאתוש,

לאחרונה קניתי גוגל כרום קאסט. חיברתי אותו לטלויזיה אבל כשאני מתחברת אליו אני לא שומעת דרך המערכת קולנוע שמחוברת לי לטלוויזיה. כיצד אפשר לשמוע מהגוגל כרום קאסט דרך המערכת קולנוע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kinduv,

שלום, יש מצב שמישהו עשה עברית מלאה לאייפוד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תקציב גג אלפיה. אני מחפש פלאפון שישמש אותי בעיקר לשמיעת שירים וחשוב שתהיה לו סוללה חזקה. רזולוציית מסך צריכה להיות 320X240 ומצלמה באיכות 2MP. מכשיר סליידר או לבנה צריך גם שיהיה תומך ג'אווה ובלוטות' להעברת קבצים. האם הנוקיה 6120 עונה על הצרכים שלי? יש לו סוללה חזקה? עד כמה זיכרון הוא תומך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. למישהו יש אתר טוב להמליץ לי? אתר כמו אייבי או דיל אקסטרים לא אכפת לי לרכוש את זה מחול

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי סמארטפון (סיני, ויוסוניק) שאין בו מחוות מובנות. האם אפשר להתקין אפליקציה שתפתח את הטלפון בנקישה כפולה או את המצלמה כשמציירים את האות C? וגם עוד דבר קטן - למה מסך הפתיחה אף פעם לא יכול להיות במצב מאוזן? אני אגיד לכם מה הבעיה, יש לי מסך שבור בחלקו העליון ולכן אני לא יכול להשתמש בחלק הזה וגם לא להוריד את החלק העליון להגדרות. זה ממש מפריע ועד שאקנה חדש אני רוצה למצוא פתרון...

12. שלום לכולם! אז אחרי שהטלפון שלי שבק חיים לגמריי וכל הניסיונות שלי לתקן אותו לא צלחו: אני מתלבט בין כמה טלפונים. הטלפון הקודם שלי היה נוקיה לומיה 920 ששירת אותי נאמנה במשך 3 שנים. התקציב: גג עד 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות. דרישות: 1) שימושים דיי בסיסיים, שיחות טלפון, וואצאפ, מצלמה שתהיה טובה, WAZE והכי חשוב יציבות של מערכת ההפעלה. 2) סוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. 3) שהמכשיר יהיה עמיד עד כמה שאפשר בפני מכות. מתלבט בין: LG G4 - אותו אני הכי רוצה אבל הוא הכי יקר אבל לפי מה שניראה לי הוא נותן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר, יש באולסייל כרגע ב 2300 ש"ח עם שנתיים אחריות יבואן רשמי, קצת חורג מהתקציב אבל הוא דיי קורץ לי. LG G3 - ניראה לי נחמד אבל אני מפחד שהוא יתחיל להיתקע ואז אני …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by amd@ati,

הנה דוגמא לפלאפונים החדשים שמגיעים עכשיו לשוק: http://www.youtube.com/watch?v=q8-YNacAGHs&feature=player_embedded

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ag43,

אני משתמש בנגן המוזיקה בN86 והווליום שם גבוה לי מדי. אני מכוון לווליום הנמוך ביותר (10%) וזה קורע לי את האוזניים. האם יש דרך לשנות את ערכי המינימום של הווליום במכשיר הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברים. יש איזשהו דרך לשמור את התמונות שהמכשיר מצלם לכרטיס MICRO SD ולא לאחסון הפנימי של המכשיר? עברתי על כל בפונקציות של המצלמה (אנדרואיד 4.1.2) ולא מצאת שום אפשרות שכזו באפשרויות המובנות של המצלמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ofek Peretz,

יש לי מחשב נייד hp 15-f387wm עם מסך מגע, המחשב יחסית ישן אז אני לא מאמין שהמסך מגע מהחדישים בשוק. אני צריך עט סטיילוס טוב שאני יוכל להשתמש ב-oneNote ולצייר עליו, משהו עם דיוק טוב שלא יברח אשמח להמלצות והסבר קצת למה דווקא מה שתפרסמו ומה לא להתקרב

17. אני זקוק למטען microUSB סטנדרטי לרכב והאחרון שקניתי באיזו תחנת דלק פשוט שרף לי את שקע הטעינה של המכשיר הקודם (לא נטען יותר משום מטען). אפשרות אחת היא לקנות מטע "רשמי" במחיר מופקע מאורנג'/סלקום/פלאפון. מה האפשרות הבטוחה השניה? איך הוחרים מטען איכותי, עם הגנות מתח וכדומה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Cheif,

אם יש לכם שעה פנויה, קחו כוס קפה והאזינו להרצאה המאלפת של מיכאל גולן, מנכ"ל גולן טלקום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש למישהו כיוון לכזה דבר? מריץ CM9 nightly (מעודכן לאתמול) גרסאת baseband נוכחית: P7500JIKJ1 כרגע הוא מאותת שהוא מחובר לאינטרנט אבל אם אני מכבה wifi אז אין גלישה בנוסף, נראה שאין אפשרות לשלוח אליו SMSים (אבל כן יש אפשרות לשלוח ממנו... ממש מוזר) (הגדרתי APN ידנית כמו שצריך לפי ההוראות של הוט מובייל)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liav25,

שלום לכולם מחפש טלפון סיני (הגעתי למסקנה שהם התמורה הכי טובה למחיר) אין לי הרבה דרישות ספציפיות, מעניין אותי שיהיה חזק, שהמסך לא יהיה מפלצתי מדי (לא מחפש משהו בסגנון NOTE II) שהסוללה לא תהיה ממש גרועה ושיתמוך בדור שלישי ברשת סלקום (איך אני מברר את זה אגב אם אני מזמין מEBAY או מחנות בחו"ל ?) ראיתי את הניומן N1, מישהו יודע אם הוא תומך אינטרנט דור 3 בסלקום ? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shaks,

יש לי I9300. התקנתי את הקרנל SIYAH. ריקוברי של TWRP. בPRIMARY יש את הROM הרגיל של הS3 ובשני יש CM. איפה יש את הגירסה הכי מתאימה למכשיר שלי של GAPPS ואיך אני מתקין אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני סטודנט באוניברסיטת תל אביב שקורא מספרים אלקטורניים דרך המחשב (אנגלית בלבד), לאחרונה אני מתחיל להרגיש צריבה בעיניים לאחר קריאה ממושכת ולכן החלטתי להשקיע קצת ולקנות קורא ספרים אלקטרוני (eInk). הדרישות שלי צנועות: - תמיכה בקבצים - PDF (גם בעברית) וקבצי CHM (אנגלית בלבד, אין צורך בתמיכה בעברית). תמיכה בקבצי DOC או PPT תתקבל בברכה אבל איננה כה חשובה (במיוחד אם היא מקפיצה את המחיר) - גודל מסך - אני חושב על גודל מסך של 9.7 או 10 שיהיה נוח לקריאה (לא מעוניין ב-6 אינץ' הקטנים) - מה אתם חושבים, איזה גודל מומלץ? המכשיר לא יהיה נייד ואני אשתמש בו בעיקר בבית וקצת ברכבת. - תוספות - דפדפן/נגן מוזיקה וכו'... לא חשוב לי כלל ואפשר לוותר כמובן שאני סטודנט ומעדיף שהמחיר יהיה כמה ש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by IliaX5,

הרבה המליצו לי לשים בטלפון את הדפדפן של אופרה ולאחר חיפוש עליו באמת הבנתי שמומלץ ביותר, רק השאלה היא במה עדיף לבחור מבין השניים ומה ההבדלים בניהם??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כבר ידוע שסמסונג תכריז על ה-S6 ו-HTC את ה-M9 בכנס ה-MWC שיערך בתחילת מרץ בברצלונה. שאלתי היא האם בעקבות ההכרזה צפויה ירידת מחירים בחו"ל (מזמין מאמאזון אירופה)על כלל דגמי הדגל הנוכחיים או שזה קורה רק בזמן ההשקה? אני שוקל להזמין למשל Note4 (הרי -Note5 בטח יוכרז רק איזור ספטמבר) ותוהה אם לכנס יש השפעה על המחירים וכדאי לחכות שבועיים, או כבר להזמין וזהו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אני מחפש נגן (4GB לפחות אבל מאד רצוי 8GB ) ואוזניות בתקציב של 500 ש"ח חשבתי על M6 + AKG 412... מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.