גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מכשיר Nokia 3120c, ובו כ.זיכרון עם נפח 1GB. אני רוצה להרחיב את הנפח. מה הנפח המקסימלי שאני יכול לשים במכשיר ואיזה סוג MicroSD? הרגיל או MicroSDHC? לפי חיפוש מהיר, חלק אומרים שהמכשיר תומך עד 8GB (לא ידוע סוג זיכרון), וחלק אומרים שעד 4GB (ויש אומרים שהוא תומך ב-SDHC וחלק אומרים שלא). אז לפני שאני אקנה סתם ככה כרטיס, תעזרו לי. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערוץ היוטיוב JerryRigEverything סיפק לנו את אחת מבחינות הקשיחות הראשונות עבור ספינת הדגל החדשה מבית סמסונג - עם הרבה בשורות חיוביות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
פורסם פה לינק בעבר באחד הפוסטים לאתר שמציע SGS 2 ב3700 ש"ח וכששאלו על אמינות האתר - מישהו רשם שהבעלים של החנות/אתר זה אותם בעלים של הפורום iandroid אז רציתי לדעת אם אפשר לינק לאותו אתר בבקשה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת מכשיר שמיועד לרופא - צריך שיהיה לו מסך איכותי בגודל טוב אבל שהגודל הכללי של המכשיר יהיה קטן - בכל זאת צריך להסתובב איתו בביה''ח... , שיריץ ווינדוס ( צריך להפעיל כל מני תוכנות כמו קריאה של ספרים רפואיים , תמונות x-ray וכו'... ) , אינטרנט , שיהיה מספיק מקום אחסון לתוכנות ומידע רפואי ... מחיר כרגע לא רלונטי ( לפחות עד שאני אבין מה המצב בשוק ... ). כנראה אקנה בחו''ל ... אני ממש לא מעודכן בתחום הזה , אז אני אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי W810I איך הוא בהשוואה לK750I? ראיתי ברשת שתכלס הם לא כולכך שונים אחד מהשני.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר sansa m240 , המכשיר אצלי פחות משבוע , עד עכשיו עבד נהדר , עכשיו משום מה אחרי שהוא נדלק הוא נשאר עם המסך הראשון ולא מאפשר לנגן שום דבר ולא מאפשר לי חיבור למחשב ... יש איזה דרך לאפס אותו ? או פיתרון שמישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הנה פירוט עליו: http://euro-i.mediazone.co.il/pelephone/q/index.html
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1) מה זה בעצם ROCKBOX? 2)מה עוד הוא נותן ב IAUDIO X5L? 3) במה זה טוב מאשר הנגן ללא ה ROCKBOX
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן כן, אתמול בשעה 22:00 פורסם בערוץ הרשמי של HTC, שהבדיקות של 2.3 מתקרבות לסיומן. בסוף החודש יתחילו להוציא את העדכון למכשירים!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי טאבלט sm-t295 אין בו Nfc ואני צריך לרב קו ועוד מכשיר שיתחבר אליו עם עדיפות שיקרא גם כרטיס אשראי חיפשתי ומצאתי יותר מידי דברים והלכתי לאיבוד אשמח לקבל עזרה בזה או קישור למוצר בארץ או בחו"ל הזול מבניהם
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
תת המותג הצעיר מבית Xiaomi עומד להתרחב בפעם הרביעית בשנת 2020 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש את ה- LG G2 בעוד כשבועיים ואני כבר עכשיו רוצה להזמין מגן מסך ומגן טלפון. אני מתכנן לרכוש דרך EBAY או מקום אחר אם יש המלצות. לגבי המגן טלפון אז חשוב לי שיהיה דק וקל כי המטרה היא להגן משריטות ולא משברים ובנוסף הטלפון גם ככה לא קטן ולא קל אז אני לא רוצה להגדיל את המשקל שלו ואת המימדים. אני מעוניין במגן מסך רגיל בלי כל מיני שטויות של מראה וכו', חשוב שיהיה מגן איכותי שלא יפגע בטאצ' ובצבעים של המסך. תודה !
-
- 20 תגובות
- 7.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש מכשיר עדיף על הN80 במחינת פונקציות. דיי חשוב לי אופצית ה WI-FI ומצלמה נחמדה. טווח המחירים של ה N80 איזור ה 2000 שקל.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, שבת שלום.מחרתיים אני אסיים את הטיול שלי בתאילנד בתחנה האחרונה בבנקוק. אני מתכוון לקנות פלאפון ופה התלבטות שלי- G2 במחיר 1700 או גלקסי 5 שיצא ב11.4 במחיר 2500 במידה ויהיה לי אפשרות ממשהו שטס לחו"ל. אני אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים. מבחינת השוואה מה שהגלקסי מערר אותי זה האפשרות חיישן כושר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור איך אפשר להתקין wm5 תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היורש של אחד מהדגמים המשתלמים ביותר בשוק עתיד לבחור בשבב מבית Mediatek ולספק תמיכה ברשתות מודרניות בתוספת לשיפור בביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
- 1 follower
-
-
מתלבט בין שלושת הטלפונים האלו. המדדים העיקריים הם מהירות תגובה, קוטן פיזי, ועמידות בפני זעזועים (לא בן אדם עדין) עמכם התודה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש לי נוקיה N85 ואין לי כבל TV OUT(בגלל שלא קניתי חדש אלא החליפו לי דגם כי המכשיר הקודם שלי היה דפוק וזה והיית יצריך לשלם אקססוריז ואני קמצן אז לא קניתי כבל TV OUT + זה נראה לי סתם מגניב לפעמיים שלוש ולא יותר ולכן לא שווה את כל הכסף שלו וזה עולה המון) בכל מקרה רציתי לשאול שאלה כזאת אם אני אקח כבל PL של שלושה חלקים ואפצל אותו ל3 RCA זה יעבוד או שיש עוד משהו באמצע? כי כשאני מחבר אוזניות במצב TV OUT זה עובד יופי השאלה זה לגבי ווידאו אם שמו עוד משהו באמצע? למרותנ שנראה לי זה רק פיצול כל העסק... מישהו ניסה פעם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה בקניית טאבלט לאחותי (ילדה בת 11) יש אפשרות לקנות את הטאבלט בגרמניה (אני דיי בטוח שזה יוצא זול יותר) השימושים המרכזיים: -סרטים -מוזיקה -אפליקציות אנדרויד -משחקים גודל מסך וזמן סוללה עפ''י מה שנכנס בתקציב. מומלץ כמה שיותר לרדת בתקציב עם עדיפות לאזור ה600 שקלים. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ידיד שלי שהיה ברשותו מכשיר Nokia c2-01 העביר כרטיס ה-SIM שלו למכשיר סמארטפון חדש (שמישהו הביא לו והוא נראה תקין), אחרי העברת הכרטיס -SIM הוא הצליח להעביר את ספר הטלפונים שלו למכשיר סמסונג. יחד עם זאת, המכשיר לא מחובר לרשת למרות ש-wifi פעיל ולא ניתן לחייב למס' אליו מוטבע כרטיס ה-SIM - מתקבלת הודעה על מנוי של רשת סלקום לא זמין. חשבתי לרגע - האם איפוס הגדרות רשת וכיבוי המכשיר, ניתן יהיה לקבל ולבצע שיחות או שצריך לבוא לתחנת שירות סלקום הקרובה (שזה בראשון, ליד קניון זהב) ולתפעל אותו. יש דרך לסדר את זה בלי להיעזר בתמיכה טכנית של סלקום או טרטור לתחנת שירות שלהם. תודה ושבת שלום, אדוארד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה של שעון מעורר (חינמי) שאני יכול להגדיר לו שעה ובאיזה ימים להעיר אותי. שיהיה יותר מאפשרות אחת לתזכורת. ושתהיה אופציה ל"נודניק" (שאחרי כמה דקות זה מצלצל שוב),ואם יש אפשרות לכוון גם כול כמה דקות שזה יצפצף- מה טוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מוריד את התמונות מהטלפון למחשב לעיתים קרובות ורוצה בכל זאת את האפשרות לראות אותם מרחוק. מעדיף פתרון לא קשור לicloud או שרת כלשהוא שאצטרך להעלות את התמונות ידנית או אהיה מוגבל במקום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסמארטפונים החדשים מבית Xiaomi זכו להשקה זריזה במיוחד כולל כאן בישראל - במחירים שקרובים מאוד לאלו הרשמיים המומלצים עבור מדינות אירופהלכתבה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
- 4 followers
-
-
נסו לצאת מהמגדל שמנסה לחסל אתכם בכל רגע ורגע, בנו טירה וצבא על מנת לשרוד בארץ הקפואה והרכיבו את פארק השעשועים המושלם - זאת ועוד במשחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-44/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-