עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. עדכון לרכיבי החומרה המודרניים ביותר בשוק אמור להפוך את הצעד הראשון של היצרנית הסינית הצעירה בתחום ה-PC למשתלם עוד יותר לכתבה

2. מבין המכשירים הבאים אילו מכשירים נראים לכם עדיפים? סוני אריקסון J108 נוקיה C5 נוקיה E5 או סמסונג S5620 Monte ? אין שימושים יותר מדי קריטיים, אני לא מחפש מכשיר סמארטפון מתוחכם מדי בגדול מחפש מכשיר שיוציא ויקבל שיחות וגם להודעות אבל אם יש על הדרך עוד דברים נוספים וגם שהמכשיר לא ייתקע ולא יהיה איטי אז זה אקסטרה דברים נוספים זה כמובן משחקים וכל מני פיצ'רים כמובן לא מסובכים מדי למכשיר סלולרי... הסכום המקסימלי לכרגע ולקבוצת המכשירים האלה הוא 1000 שח ללא אפשרות לחריגה אני גם לא בטוח אם להשקיע במכשיר יותר מדי כרגע, אולי אפילו 1000 זה הרבה מדי, פשוט , כרגע יש לי נוקיה 3120 ישן... ואני רוצה משהו קצת יותר חדש.... בכל אופן מהרשימה שלמעלה איזה מכשיר הכי טוב או עדיף? ואשמח גם להמלצות נ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הייתי היום בבאג במוטרה ברורה לצאת עם הM1 NOTE. בקשתי מכשיר הדגמה לשחק איתו קצת ואלו המסקנות שלי: המסך מדהים והצבעים חיים ובוהקים. מרשים מאוד גם איכות הבניה TOP NOTCH אבל- המכשיר רחוק מלעבוד "חלק". יש די הרבה לגים גם במשחק בין תפריטים פשוטים, גלגול בתוך הדפדפן עם מלא לגים, וכחסיד של אנדרואיד (עם אנדרואיד מ2010), מערכת הבית פשוט מוזרה ולא עושה חשק. היא נראית מעולה, אבל רחוקה מלהרגיש בבית עבור מי שרגיל למערכת אנדרואיד קלאסית. הגיע לחנות מישהו לבחון את הG4, והוא הגיע עם 4GB RAM ZENFONE 2 32GB גרסת ה1.8 המכשיר עובד מדהים- הכי חלק שראיתי עד היום, יותר חלק מהנקסוס 6 והנוט 4. פתחתי הרבה תוכנות כבדות ומשחקים גרפים ועברתי בין אחד לשני, פשוט לא מזיז למכשיר. מבחינת גודל הוא הרגיש ז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lgmtk,

שלום. אני מקבל עכשיו את הGS3 החדש שלי, כאמור גרסת I747 - הגרסת דור 4 של AT&T מארה"ב. הבנתי שהרומים הרגילים של I9300 לא יעבדו עליו ואפילו יברקו אותו. רציתי לדעת האם קיימים רומים טובים בעברית לI747 או שאין לי ברירה אלא לחפש רום באנגלית ולהוריד מקלדת בעברית? כמו כן, האם כדאי לי להחליף קרנל בכלל? תודה לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by רינת אהרוני,

היי מחפשת עט מגע דק שמתאים לLG G7

6. Started by אוריגמיש,

האם פיתוח אפליקציות לאייפון מחייב עבודה במק, או שאפשר לעבוד דרך מכונה וירטואלית על PC, או שקיים פתרון טכנולוגי כזה או אחר, שיאפשר לפתח על PC במקום לרכוש מק? (לפחות בהתחלה, עד שאבין שפיתוח אפליקציות לאייפון זו כיוון שאני מעניין להמשיך בו). כלומר, אני רוצה לפתח אפליקציה או שניים על ה PC (חזק) שלי, ולא לרכוש מק, האם אפשרי וכיצד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by oren12,

שלום, יש לי טלוויזיה מסוג Hitachi L42N03A אני מעוניין לראות בה סרטים באיכות HD 720-1080 P עכשיו הבנתי שאני צריך נגן סטרימר (מאשר לקנות צורב בלו ריי ) וגם הבנתי שצריך כונן קשיח לחבר לסטרימר. לא כ"כ הבנתי איך זה הולך, ומה הדברים שאני צריך לקנות אני אשמח אם תמליצו לי בכמה שפחות כסף (עד 1500 שקל - ומטה)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי אנשים, ניסיתי להתקין את הרום של Pilot X האחרון.. הוא נחמד, אבל לא אהבתי יותר מידי. משעמם אין בו כלום. אחוזים בסוללה אין \ שליטה על בהירות המסך מהפאנל שיורד מלמעלה אין \ מקלדת נתקעת לפעמים \ אין אפשרות לבחור בין מצב שקט עם רטט או שקט בלי רטט (רק דרך ההגדרות וזה מציק) בקיצור, הוא נקי מידי.. משעמם מידי.. מישהו כאן מכיר רום 4.0.4 (מה ההבדל אל מול 4.0.3?) שכולל בתוכו כבר סט תוכנות.. אולי THEMES יפים.. שיש בו כבר הכל בקיצור. אין לי כח\זמן\ידע להתעסק עם זה יותר מידי. לא אכפת לי שהרום יהיה באנגלית, רק שיתמוך בעברית (הודעות,אנשי קשר,אתרים וכו') תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yitzik,

אשמח אם משהו יוכל להסביר לי מה אומר הדבר שנדלקת נורה כתומה בפלאפון nexus 5x הפלאפון התרוקן ואני לא מצליח להפעיל אותו מופיע נורה כתומה ??? כל מי שיוכל לעזור תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, גנבו לי את הפלאפון שהיה לי, נוקיה מפוקפק כלשהי מחבילת חיילים. במקביל, גם גנבו לי אייפוד קלאסיק. החלטתי להשקיע בנגן טוב ובפלאפון שישמש אותי רק לגלישה, בלי יותר מדי דברים מסביב. כיוון שאני כנראה אקנה iPod touch 64gb (היחיד עם נפח נורמלי עד כמה שידוע לי), אני צריך המלצה לפלאפון עם זמן סוללה נורמלי, דפדפן נורמלי (וויפי לא יזיק), וגם מצלמה סבירה, אפילו שזה נמצא בתחתית סדר העדיפויות. אשמח להמלצה בהקדם כיוון שאני חייב לקנות היום. עדיפות לפלאפון, לא הכרחי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rodnik,

מתלבט בין הנגנים האלו, האייריבר יקר לטעמי (387) ולכן אני ביכלל שוקל את הMPIO , הבעיה היא שלא מצאתי שום ביקורת עדיין על הMPIO וניראה לי חשוד ההסדר עם היבואן שיש לכולם שאתה מקבל ממנו החזר של 50 שח אחרי הקנייה דרך הדואר וכך משלמים "רק" 250 שח - למישהו באמת החזירו ת50 שקל?? למישהו יש את האייריבר הזה? האם הוא שווה את ההבדל המהותי במחיר? האם הסוללה באמת מחזיקה 50+ שעות? המיבנה ניראה קצת כמו צעצוע, האם ניתן לסמוך עליו? MPIO: Iriver: T50 על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הענקית הקוריאנית מאשרת כי תחדל מפיתוח ליבות ה-Exynos שלה עבור שבבי הסמארטפונים אותם היא מייצרת - ותתמקד בשימוש בליבות של חברת ARM ללא שינויים, בדומה ל-Huawei לכתבה

13. Started by david_borohov,

שלום. ידידה שלי טסה לארה"ב בחודש הקרוב ושקלתי לבקש ממשנה לקנות לי נגן חדש (שלי הלך לעולמו). אני מוכן להשקיע עד 130 דולר (בערך 550 שקל) אני לא בקטע של IPOD (מעוניין רק ב- Drag&Drop, תוכנות לא עושות לי את זה). ניגון וידאו לא ממש מעניין אותי (אם אפשר למה לא, אם לא, לא משנה), מסך צבעוני יהיה נחמד. אני מעדיף ממדים קטנים (עד גודל של פלאפון ממוצע), זמן סוללה סביר, ואם אפשר גם רדיו. ממשק לא מסורבל זה חשוב. תודה רבה, דוד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כמובן שהייתי רוצה להנות מיתרונות של סיני (כלומר מחיר נמוך למפרט גבוהה), ואם אפשר לחסוך בתקציב זה יהיה אחלה, האמת שמסך IPS הוא לא חובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by neogod,

ראיתי כמה ביקורות על המכשיר וקיבלתי רושם שהוא מכשיר טוב יחסית למחיר שלו. האם מישהו רכש אותו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? והאם יש לו מתחרים סינים ב 250$ ששווה לבדוק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ronitws,

כרטיס SD אבל איזה SD בדיוק ממולץ.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by The Dom,

חוץ מN73 ומN95 שעומד לצאת.. איזו עוד פלאפונים מהNSERIES יצאו באורנג'

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by LOOSE,

היי אתמול קניתי Sansa Clip והוא הגיע בלי מטען אלה רק עם כבל USB שדרכו אפשר גם לטעון את המכשיר אבל מנסיון שלי טעינה דרך USB אורכת הרבה יותר זמן מאשר טעינה רגילה לכן חשבתי אולי אפשר להשתמש במטען של ה GPS QUE שלי לטעון את ה SANSA החיבור מתאים והכל אבל אני מפחד שהמטען יעביר זרם גבוה משה MP3 צריך וישרוף אותו או משו כזה מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by חן מ,

שלום כשהאייפון יגיע לישראל עוד איזה שבועיים שלוש,האם באידיגטאל הוא גם יהיה עם התחייבות,או סכום חד פעמי ולאחר מכן יהיה צורך להכניס סים? איך הוא ימכר באורנג'?תיהיה לו חבילה מיוחדת שתוזיל אותו? כדאי בתור חייל לקנות אותו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מריץ חיפוש ל I-MATE JasJam (ולכל האחים התאומים שלו QTEK 9600 ו O2 XDA משהו) ואין כאן כלום. האם יש למישהו התנסות איתו? מוכרים אותו בסלקום במחיר נמוך משמעותית למה שנמכר בארץ (2200 ש"ח בערך). הביקורות עליו בעולם שנויות במחלוקות, בעיקר מצד המשתמשים. יש התלהבות עצומה או אכזבה מוחלטת. בעיקרון, אני מחפש סלולארי שישמש אותי כ PDA, ומהסריקות השונות גיליתי הרבה אכזבה מכמה מכשירים (כמו ה MIO A701). ישנם כמה דגמים טובים מעל 3500-4000 ש"ח אבל אז נתקלתי ב JASJAM שעולה רק 2200 בסלקום. יש למישהו הצעה טובה יותר נאמר בטווח מחירים של 3500-4000 ש"ח, אשר באמת שווה את התוספת על ה JASJAM? אנסה לסכם את הדרישות שלי: חובה: סלולארי, מסך מגע, מסך גדול (לפחות 2.8') כדאי שיהיה אך לא חובה: GPS, …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by matant13,

ללא תלות במחיר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Inzagi,

אני מחפש פלאפון שיהיה מהיר בתפריטים (כי עכשיו כשמפעילים אותו או כשפותחים את הסליידר אחרי הרבה זמן צריך לחכות עוד זמן כדי שהוא יגיב) ושהבטרייה שלו תספיק לכמות זמן נורמלית, ולא שאני מוציא אותו מהטענה בבוקר ובערב צריך להטעין שוב. חוץ מזה רצוי שהוא לא יהיה עבה מדי, ולא אכפת לי אם זה פומית, סליידר או רגיל. מצלמה פחות חשובה ומוזיקה לא חשובה בכלל. מסלקום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי חברים יש לי oneplus 7 pro android 9 רכשתי את האפלקציה הזאת. הלכתי ליוטיוב לראות סירטונים ועדיין אותה בעיה=אני שומע רק את עצמי בהקלטה. רכשתי אותה בעלות של 35 שקל לשנה וזה לא עוזר. אשמח לעזרה

24. Started by dato,

היי האם יש דרך לגרום למסך של הגלקסי 4 להיות כבוי ( סטנדביי ) בזמן שהוא מחובר לטלויזיה דרך מתאם hdmi - mhl ? וככה לחסוך סוללה בזמן הצפייה תודה מראש לעוזרים

25. Started by afik567,

שלום, אני מעוניין להחליף את הLG G2 בטלפון חדש עד 1200 ש"ח. חשוב לי שגודל המסך יהיה לפחות 5.3. אני מתלבט בין XIAOMI NOTE 4X לבין MEIZU MX6. פירטתי פה את ההבדלים: יתרונות ל4X: חריץ להרחבת זיכרון מסך IPS יצא ב2017, שנה אחרי. רדיו סוללה גדולה יותר בכ-1000 mAh IR גרסת בלוטות' 4.2 מול 4.1. OTG יש מגירת אפליקציות ניתן לשנות עוצמת שמע לדברים אחרים חוץ ממה שמופעל עכשיו(ניתן לשנות עוצמה למדיה, שיחה, התראות....) ובMX6 ניתן רק למה שמופעל עכשיו. יתרונות לMX6: Gorilla Glass 4 USB C טביעת האצבע בכפתור הבית ולא מאחור שניהם לא כוללים NFC. בממשק הMX6 העלימו ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים