גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הLG G2 בטלפון חדש עד 1200 ש"ח. חשוב לי שגודל המסך יהיה לפחות 5.3. אני מתלבט בין XIAOMI NOTE 4X לבין MEIZU MX6. פירטתי פה את ההבדלים: יתרונות ל4X: חריץ להרחבת זיכרון מסך IPS יצא ב2017, שנה אחרי. רדיו סוללה גדולה יותר בכ-1000 mAh IR גרסת בלוטות' 4.2 מול 4.1. OTG יש מגירת אפליקציות ניתן לשנות עוצמת שמע לדברים אחרים חוץ ממה שמופעל עכשיו(ניתן לשנות עוצמה למדיה, שיחה, התראות....) ובMX6 ניתן רק למה שמופעל עכשיו. יתרונות לMX6: Gorilla Glass 4 USB C טביעת האצבע בכפתור הבית ולא מאחור שניהם לא כוללים NFC. בממשק הMX6 העלימו ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי Vernee Thor. מה שלא שמתי לב זה שאין לו מצפן (מגנטומטר), פשוט בדיחה. כעת גם איכות ה-GPS מידרדרת, הוא בקושי מבין איפה אני על הכביש בנהיגה, חוסר דיוק של כמה וכמה מטרים. הורדתי אפליצקיות פופולריות לאיפוס GPS, אין שיפור. יש לכם עצה? האם זה מקרה של You get what you pay for וזהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין לקנות טלפון סלולארי בחברת סלולאר לדוגמת סלקום, לבין לקנות פלאפון בחנות באופן פרטי ואז לבקש מהחברה לחבר אותי בקו נורמלי והכל? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני הנגנים מאוד דומים. האם הT10 עובד על חלוקת שירים בתקיות כמו הU3 או שזה רשימה אחת ארוכה? ועוד שאלה: האם אפשר להעתיק שירים ובכלל להשתמש בT10 כDOK בכל מחשב ללא התקנת התוכנה כמו בU3? לאיזה נגן מסך גדול יותר? ובאיזה נגן טוב יותר לצפות בסרטונים/תמונות? ובכלל על איזה מבין המכשירים אתם ממליצים? ושוב תודה מראש. זה קצת דחוף כי אני לפני נסיעה אז אשמח אם תענו..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גלקסי 3 . פתחתי דף של אנשי קשר עם תמונה , דף של המשפחה הקרובה. תמונת איש הקשר בוויז אינה אותה תמונה בדף אנשי הקשר של המשפחה . כשאני מוחק את איש הקשר בדף אנשי הקשר נמחק גם איש הקשר שבוויז .כשאני מחזיר את איש הקשר עם התמונה חוזר איש קשר בוויז עם תמונה אחרת ומספר אחר. התמונה של אותו אדם אינה נמצאת אצלי במכשיר . איך מסדרים את זה ? תודה מנו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף בתור מכשיר פשוט? סוני אריקסון J108 ? או סוני אריקסון X8 שהוא יותר אנדרוייד אבל יחסית חלש בשביל סמארטפון? בחרתי בX8 אל מול J108 למרות שהם מאוד שונים כי אחד מכשיר פשוט ואחד יותר סמארטפון מינימליסטי אבל שניהם יחסית פשוטים, אבל בכל זאת הצבתי את הX8 ולא את X10 MINI בגלל שהחיי סוללה של הX8 יותר גבוהים משל X10 MINI והמסך של X8 גם יותר גדול משל X10 MINI. אני לא הולך על HTC LEGEND כי הוא כבר מגיע ל1500+ שח.... (בחנות פרטית הכי זול שאפשר למצוא), למרות שלג'נד הרבה יותר טוב מX8. אם כבר לקחת מכשיר פשוט עם חיי סוללה טובים יחסית האם עדיף על מכשיר הכי פשוט? = הJ108 ? או שאם כבר מכשיר פשוט - אז עדיף לקחת משהו שיכול לשמש אותי גם בתור סמארטפון? = X8 ? (וגם בתור נגן מוסיקה הוא סבב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות את האייפוד החדש השאלה האם הוא שונה מהאייפון 4s או שהם אותו דבר עם אותם אפליקציות משחקים סאונד רק שלאייפוד אין קו טלפון? בקיצור בגדול מה הם ההבדלים בינהם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות גלקסי 5... שווה לקנות? הוא טוב? איפה הכי שווה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב ככה אתמול הגיע אלי ה IPOD NANO החדש ( אפור ) והיום הגיע העידקון הראשון לנגן ואני לוחץ לו להוריד והלתקין והוא רושם לי ככה - ואין לי מוסג למה זה ככה עשיתי לו רגיסרט ניסיתי לחבר מחדש את ה IPOD ואין לי מוסג מה עוד לעשות ! בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%a8%d7%aa-zenfone-2-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ram-%d7%a9%d7%9c-4gb-%d7%91-280-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי האתר של iriver יש תמיכה בflac אבל אני לא יודע אם זה יקלוט אלבום בflac + cue ויחלק את קובץ האלבום לטראקים. לגבי i7 גם כתוב שיש תמיכה אבל אין לי מושג לגבי CUE אז האם ידוע לכם שתמיכה בflac כוללת "פיצול" האלבום לפרקים בהתאם לCUE (אני לא רוצה שהקבצים יקראו כפרק אחד באורך של אלבום) ובבקשה אשמח לדעת איזה נגן יש איכות מוסיקה יותר טובה כאן הדגש העיקרי וכמה זמן הסוללה של E100? כי כתוב באתר של i7 שהסוללה מחזיקה 60 שעות (!) וגם זה עניין חשוב יחסית אם יש נגן אחר שעדיף תציינו בבקשה תודה לכל מי שעונה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp 15-f387wm עם מסך מגע, המחשב יחסית ישן אז אני לא מאמין שהמסך מגע מהחדישים בשוק. אני צריך עט סטיילוס טוב שאני יוכל להשתמש ב-oneNote ולצייר עליו, משהו עם דיוק טוב שלא יברח אשמח להמלצות והסבר קצת למה דווקא מה שתפרסמו ומה לא להתקרב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לייצב את התמונה כשמצלמים וידאיו? יש הרבה תזוזות וזה פשוט נוראי. האם זה עניין של חומרה או תוכנה? אשמח לעזרה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי:} אני צריך המלצה למכשיר מוזיקה, יכול להיות אייפוד אם ישתלם. מה שחשוב הוא שבבאנדל האוזניות יהיו איכותיות + שהמכשיר יפיק עוצמת סאונד גבוהה כמה שאפשר. ולגבי מקום - 2 ג'יגה מינימום בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות טלפון חדש בקרוב ורוצה להתייעץ איתכם לאיזה מהדגמים הבאים יש את המצלמה הכי טובה, מבחינת צילום בתנאים קשים כמו חושך או בתוך מבנה(בית, חדר, משרד.. )? אני מסתכל על Asus Zenfone 2 Meizu MX6 Huawei Mate S Huawei P9 ו-Huawei Mate 8 אני מסתכל גם על LG g5 והגלקסי 7 אבל פחות רוצה לקנות אותם כי אלו דגמי פרימיום. מבין הדגמים שנתתי יש דגם עם מצלמה שמתקרבת לזו של אחד מהם? תודה ושבוע טוב. תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך בקרוב לקנות לי אחד כמובן שלא אצל שודדות הסלולר המקומיות, כמה שאלות לפני הקניה כדי לא להתאכזב: האם עדכון לANDROID 2.2 זמין לDESIRE? האם הוא יתן לי תמיכה מלאה בעיברית(כולל תפריטים)? במידה והתשובה לשאלה השניה שלילית האם ניתן לגייר את המכשיר ללא תלות בשודדות הסלולר המוזכרות לעיל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה אופציה עדיפה לבחור בנוקיה X6 שלי בשביל קליטה יותר חזקה GSM או DOUL MODE ? לא אכפת לי מבחינת זלילת בטריה,אני מחפש שיהיה קליטה יותר טובה וחזקה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני התעניינתי באפשרות להזמין את Desire S מפה, המחיר יוצא 320 פאונד + 24 פאונד למשלוח. לפי הטבלה של המכס, אאלץ להפרד מעוד 33.4% שזה יוצא סה"כ 427 פאונד + 24 פאונד למשלוח. סה"כ 450~ פאונד (כ-2500 ש"ח) כאשר בארץ רוצים אותו בכמה חנויות סביב 3500 ש"ח. אני מחשב נכון? יש משהו שכדאי לדעת חוץ מזה? (פעם ראשונה מזמין מוצר במחירים כאלה מחול...) תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית נחת בארץ, עם גינונים שלא היו מביישים את סמסונג ואפל אבל גם תג מחיר מעט יותר אטרקטיבי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לא-כמו-כולם-סמארטפון-ה-huawei-p8-הושק-רשמית-ביש/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך עזרה יתרונות וחסרנות של כל אחד מהמכשירים והאם ה-4 שווה את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר המשבר מול הנציגה המקומית אלקטרה ונסיגה לצורך פתרון הבעיות - היצרנית הסינית הגדולה ביותר שוב מסתערת על הקהל המקומי עם דגמיה העדכניים ביותר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק קרבות בכיכובם של גיבורי העל מבית Marvel, משחק ההרפתקאות החדש של Telltale בעולם \'משחקי הכס\' וגם Oddworld - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-50/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הנ"ל ? מעניין אותי גם אם מישהו התנסה בביטא של Waze ל-WP8, האם האפליקציה תקינה וניתן לסמוך עליה לניווט ? צריך לקבל החלטה על רכישה בהקדם, תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לי את המכשיר (הוא עדיין לא הגיע). אני רואה שכרגע יש מחסור של אביזרים בשבילו בשוק. אני מחפש כיסוי, מגן מסך ומקלדת חשבתי על כיסוי בסגנון הזה http://www.amazon.com/MoKo-Google-New-Nexus-Case/dp/B00CKA1IYU/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=3N30MXLLYGV75&coliid=I2SUO6486BDPSK הוא מאוד זול עכשיו אבל המשלוח עולה יותר ממנו, אם יש את אותו המגן באתר אחר במחיר זול עם משלוח אני אשמח לקישור. מקלדת: אני מעדיף מקלדת חיצונית אלחוטית מסיליקון בלי מקשי num ועם יש אם מקשי אנדרויד זאת תוספת מבורכת (חיפוש, חזור, בית ותפריט), אני מעדיף לרכוש את המקלדת בארץ כי לשים עברית ייקר את העסק (חוטית גם בסדר מבחינתי). במגני מסך אני לא כל כך מבין אבל חשוב לי שיראו כמה שפחות את השומן מהא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי הם ממש נראים אותו דבר.... שאלה אולי טיפשה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-