גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, קניתי בתאילנד סוני אריקסון W880 עם תמיכה מלאה בעברית. עידכנתי אותו לפירמוור הכי עדכני שלא כולל תמיכה מלאה בעברית אלא רק הצגה של הודעות בעברית. למישהו יש מושג איך אני יכול להוסיף עברית לגרסה החדשה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Huawei הסינית לא נחה לרגע, ומגייסת את תת-המותג הצעיר שלה בכדי ליצור אלטרנטיבה מעניינת לדגם ה-P10 המוביל שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי יותר מדי להוסיף מעבר לכותרת אבל רצוי שיהיה זול וכמובן שאיכות השמע תהיה טובה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Xperia X10. כשקיבלתי אותו עשיתי סנכרון לגי'מייל. קורה לי שאני מתחבר לרשת WIFI אז אני מתחיל לקבל הודעות מאנשי קשר בג'ימייל בלי קשר לכלום וזה מעצבן. אני הולך להגדרות, חשבונות, ויש שם את החשבון בג'ימייל וכשאני לוחץ להסיר אותו, הוא כותב לי: "חשבון זה נדרש על ידי כמה ישומים. תוכל להסיר אותו רק על ידי איפוס הטלפון לברירות המחדל של היצרן (פעולה זו תמחק את כל הנתונים האישיים שלך). אני לא רוצה לאפס את הפלאפון, לא יודע בדיוק מה זה ימחוק לי, אני רק רוצה להסיר את חשבון הג'ימייל ואני אתחבר לאימייל דרך התוכנה הרגילה של האימייל. יש מצב אולי להיות במצב של "Appear Offline" אולי? בג'ימייל במחשב ראיתי שיש אבל לא מוצא את זה בפלאפון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלקטל לא מורידה הילוך השנה והחברה מציגה גם היא רק ימים לפני תערוכת CES את השעון החכם החדש שלה שעל פי החברה יגיע ב-\"מחיר חכם\", בנוסף לסדרת סמארטפונים בשם \"Pixi 3\" המסוגלים להריץ מספר מערכות הפעלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא יודע למה אבל קניתי ממש לפני מס' ימים את ה-5800 והסוללה נגמרת ייחסית דיי מהר, האם זה טבעי? איך אפשר לטפל בזה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות גלקסי 5... שווה לקנות? הוא טוב? איפה הכי שווה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאבא שלי יש אפשרות לבחור בין הפלאפונים: NOKIA E71, NOKIA N85, Samsung 530, Samsung touch wiz, LG Renoir אנחנו חושבים כרגע על הLG Renoir והNOKIA N85. יש הצעות, מי מהם עדיף? (או אולי אחד אחר מהרשימה עדיף עליהם?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב... השאלות הן: 1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? 2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? 3. האם הוא יתמוך בעברית? 4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? 5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט לסרטים (9-10 אינץ-חשבתי קודם ללכת על הAURORA אבל הוא רק 7 אינץ וזה פחות מתאים לסרטים). על מה הייתם ממליצים בתקציב של עד 200$? (חשוב שהוא יהיה פופולארי כדי שיהיו לו גירסאות שידרוג לאנדרואיד). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את ה- Amazon Kindle 3 שקניתי לפני כשנה בארה"ב. ידידה שלי ראתה אותו והתלהבה. עכשיו היא רוצה לקנות מכשיר דומה. היא לא מחפשת משהו עם יכולות וידאו או משחקים, רק קריאת ספרים. הקניה תתבצע בהונג קונג או בארץ - איפה שיצא יותר זול. יש לה מישהו שיכול לקפוץ לחנות בהונג-קונג ולהביא את זה לארץ. יש לי כמה שאלות: האם קיימים קוראים דיגיטליים בעלי תמיכה בעברית (הכי חשוב)? האם יש בכלל ספרים בעברית זמינים ברשת? על אילו קוראים אתם ממליצים? שמעתי שיש קורא ישראלי - איך הוא? הדגש החשוב כאן הוא שהיא רוצה לקרוא ספרים בעברית. תודה מראש, MODY.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הנ"ל ? מעניין אותי גם אם מישהו התנסה בביטא של Waze ל-WP8, האם האפליקציה תקינה וניתן לסמוך עליה לניווט ? צריך לקבל החלטה על רכישה בהקדם, תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר ה-Archos 50 Diamond, המבוסס שבב הסנאפדרגון 615 החדש של קוואלקום, מציג מפרט מרשים במחיר עוד יותר מרשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשר לסמסונג גלקסי אס 2 II שאלות: 1. מתי סלקום יציעו אותו? יודעים מתי? 2. אני שם לב שהמחיר שלו בחנויות הפרטיות יורד מיום ליום, כיום עוד על כ 3200-3300, עד לאיזה מחיר הוא יירד או כמה זמן לדעתכם יקח עד שיעלה סביבות ה 2700?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאפליקציה שתוכל לעשות את החיים שלי קלים יותר. אני מארגן לא מעט נסיעות, הדבר יכול להיות מסובך. אני צריך אפליקציה שתשאל את המשתמש אם יש לו רכב, מאיפה הוא יוצא, עם כמה מקום. ושתיתן אפשרות לאנשים אחרים להירשם לרכבים הללו. בקיצור לארגן נסיעה ברכבים למקום אחד ל20 איש הרכבים שונים שיוצאים ממקומות שונים. תודה רבה על העזרה מראש! טל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי יש ניסיון עם SMARTPHONE שמשמש גם כראוטר איפה אפשר לקרוא על זה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין הנגנים האלו, האייריבר יקר לטעמי (387) ולכן אני ביכלל שוקל את הMPIO , הבעיה היא שלא מצאתי שום ביקורת עדיין על הMPIO וניראה לי חשוד ההסדר עם היבואן שיש לכולם שאתה מקבל ממנו החזר של 50 שח אחרי הקנייה דרך הדואר וכך משלמים "רק" 250 שח - למישהו באמת החזירו ת50 שקל?? למישהו יש את האייריבר הזה? האם הוא שווה את ההבדל המהותי במחיר? האם הסוללה באמת מחזיקה 50+ שעות? המיבנה ניראה קצת כמו צעצוע, האם ניתן לסמוך עליו? MPIO: Iriver: T50 על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש SGS ,הגעתי לכאן : http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=580 ויש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין תמיכה בעברית לעברית מלא? 2. האם אני יכול לשדרג גרסא לבד? (לקנות 2.1 בזול ולשדרג ל - 2.2) 3. כמה זיכרון פנימי כדאי? (מה הממוצע שבדרך כלל קונים) 4. האם כדאי גם כרטיס זיכרון? אם כן איזה גודל) 5. האם ה- בלותות' שהם מציעים שווה? 6. האם המחיר לאחר התוספות שווה ? 7. האם אתם מכירים מקום יותר טוב לרכוש בו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי את ה zte a1 מה אומרים? האם יש מכשיר טוב יותר בסביבות המחיר הזה? אני יודע שאין לי הרבה מה לדרוש במחיר הזה, אבל העדפה שלי זה מצלמה טובה עד כמה שאפשר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפי האתר של iriver יש תמיכה בflac אבל אני לא יודע אם זה יקלוט אלבום בflac + cue ויחלק את קובץ האלבום לטראקים. לגבי i7 גם כתוב שיש תמיכה אבל אין לי מושג לגבי CUE אז האם ידוע לכם שתמיכה בflac כוללת "פיצול" האלבום לפרקים בהתאם לCUE (אני לא רוצה שהקבצים יקראו כפרק אחד באורך של אלבום) ובבקשה אשמח לדעת איזה נגן יש איכות מוסיקה יותר טובה כאן הדגש העיקרי וכמה זמן הסוללה של E100? כי כתוב באתר של i7 שהסוללה מחזיקה 60 שעות (!) וגם זה עניין חשוב יחסית אם יש נגן אחר שעדיף תציינו בבקשה תודה לכל מי שעונה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הLG G2 בטלפון חדש עד 1200 ש"ח. חשוב לי שגודל המסך יהיה לפחות 5.3. אני מתלבט בין XIAOMI NOTE 4X לבין MEIZU MX6. פירטתי פה את ההבדלים: יתרונות ל4X: חריץ להרחבת זיכרון מסך IPS יצא ב2017, שנה אחרי. רדיו סוללה גדולה יותר בכ-1000 mAh IR גרסת בלוטות' 4.2 מול 4.1. OTG יש מגירת אפליקציות ניתן לשנות עוצמת שמע לדברים אחרים חוץ ממה שמופעל עכשיו(ניתן לשנות עוצמה למדיה, שיחה, התראות....) ובMX6 ניתן רק למה שמופעל עכשיו. יתרונות לMX6: Gorilla Glass 4 USB C טביעת האצבע בכפתור הבית ולא מאחור שניהם לא כוללים NFC. בממשק הMX6 העלימו ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש חנות או עסק שמציע חריטת עברית על מקלדת של סלולארי באיזור צפון (זכרון יעקב - נהריה) האם קיימת חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה להמציא את עצמה מחדש בשוק הביניים עם זוג מכשירים חדשים, ביחס עלות/תועלת מפתיע לחיוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%a1%d7%a3-galaxy-j5-%d7%95-galaxy-j7-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כאלה ברשת שמתלהבים ויש שמחכים לעדכון בגלל באגים. מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 כמה שיותר זול (באיזור ה50 שקל) בשביל ריצות. עדיף שיהיה לו מסך וזיכרון של יותר מ1GB. ראיתי באייבי כמה כאלה. אשמח להמלצות שלכם לנגנים כאלה מאיביי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-