גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מידע חדש ברשת מספק לנו הצצה ראשונה לשבב ה-16 ננומטר הראשון של Mediatek הטאיוואנית, שיציע עשר ליבות עיבוד וליבה גראפית עדכנית בנסיון להכניע את ה-Snapdragon 820 של המתחרה הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/שבב-ה-helio-x30-נחשף-עשר-ליבות-של-mediatek-ממתינות-לאר/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשירים מחודשים (refurbished), בדגש מיחוד על הגלקסי אס 2? אני חיפשתי בגוגל ליותר משעתיים ולא מצאתי שום דבר שימושי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש הטלפון שלי, סמסונג גלקסי S2 פלוס, התחיל לעשות בעיות שגם החזרה להגדרות יצרן לא פתרה. מעבדה התקינה לי מחדש אנדרואיד (4.2.2) וזה פתר את הבעיה. עכשיו הטלפון התחיל להיות איטי, וגם לפעמים הוא פשוט נתקע ואני צריך להוציא סוללה כדי לאתחל אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק קרבות בכיכובם של גיבורי העל מבית Marvel, משחק ההרפתקאות החדש של Telltale בעולם \'משחקי הכס\' וגם Oddworld - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-50/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי 2 משחקים מסדרת prince of persia. המשחקים האלה שוקלים כל אחד הרבה בערך ג'יגה או קרוב לזה. וזה לא נותן לי לשמור את ההתקדמות שלי במשחק. זה רושם לי באנגלית שאין יכולת לשמור כי אין מספיק מקום בדיסק. התקנתי את המשחקים בגלקסי s7 שהוא 32g, ואחר כך העברתי אותם לכרטיס זיכרון החיצוני שלי שהוא 120g. למרות זאת זה לא עזר וזה לא נותן לי לשמור במשחק. למה ומה ניתן לעשות? שאלה נוספת בגלקסי s7 ניתן להתקין ישירות אפליקציות לכרטיס זיכרון החיצוני, ולא להתקין בטלפון ורק אחר כך להעביר לכרטיס? ואם כן זה מחייב דרך אפליקצייה מסויימת ? אין דרך פשוטה יותר דרך ההגדרות בגלקסי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מאמין שאפשר לעשות משהו בהגדרות של הטלפון, אז השליטה על הזרם צריכה לבוא ממקור המתח. יש לי 6 או 7 מטעני USB, כולם כאלה שאפשר לחבר כל כבל USB סטנדרתי. הכבלים שאני משתמש בהם עם הטלפון הם מהסוג ה-"מגנטי". (למכשיר עצמו כל הזמן מחובר מתאם מגנטי). כשאני מחבר את הטלפון ישירות למחשב - הזרם הוא באזור ה-430 mA. אומנם כשאני מחבר את הטלפון למטעני הקיר - הזרמים הכי נמוכים שאני מצליח להגיע אליהם הם באזור ה-1300 - 1400 mA. אני רוצה לשמור על הסוללה בטלפון שלי לאורך שנים, לכן, אני חייב להימנע מזרמי טעינה גבוהים. זאת הסיבה שעד עכשיו תמיד הטענתי את הטלפון מהמחשב. אבל עכשיו קורה שאני צריך לשים אותו ליד המיטה ושם כבר מדובר במטען קיר. כשהטלפון על 10-15% הוא נטען מהמחשב ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה מהמשחקים המשובחים ביותר שנוצרו בעשור ובמילניום הקודם זכו לחיים חדשים - וזמינים עבורכם במרחק לחיצת כפתור במכשיר החכם האישי לכתבה
-
מוצר הדגל של היצרנית הטאיוואנית כולל הרבה מאפיינים מעניינים ומתקדמים, אך במקביל מסמל עוד צעד בכיוון בעייתי בכל הנוגע לתמיכה באוזניות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שמעתי איפשהו שמשהו שמקוטלג כengineering sample מקבל פטור ממע"מ וממכס. מישהו יודע אם יש אמת בדבר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, משדרג מכשיר ישן (נוקיה 3120), יש לי בחירה מחמשת המכשירים הנ"ל: Samsung Z240 Nokia 6288 Nokia 6120 Sony Ericsson Z610 Sony Ericsson K530i שולח מלא SMS, אז חשוב מאוד שיהיו מקשים נוחים עד כמה שאפשר. מעדיף בעיקרון ממשק נוח ומכשיר יציב מאשר את כל הפיצ'יפקס האחרים, אבל אם יש משהו שמשלב בין פיצ'רים טובים(מצלמה, MP3 וכל השאר) אז בכיף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה נגן טוב שיחזיק לא כמו המגעילים האלו שמוכרים 4 GB ב 100 שקל..4PLAY הזה.. ואם אפשר שיבוא עם אוזניות סבבה? אני לא ממש מעוניין בסרטונים, אך יותר במסך מגע נוח ולא כפתורים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחרונה מכשירGPS של אסוס ויש לי כמה שאלות. בגדול, המכשיר טוב וקל ושימוש, אך יש כמה רחובות/מתחמים שלא מעודכנים בתוכנה. אני לא בטוחה אבל כנראה שתכנת הניווט שלנו היא IGO6 (בדקתי ב"אודות" של התכנה, ורשום ASUS GO NAVIGATION SOFTWARE 200). איך ניתן לוודא באיזה גרסה מדובר, ואיך ניתן לעדכן את רשימת הרחובות/אזורים? למישהו יש ניסיון עם המכשיר/יודע איך הוא לעומת אחרים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא COWON S9, ואני אקנה יחד עם זה אזניות CX500. אני שומע הרבה פלאק, ואם לא פלאק אז MP3 320KBPS. פיצ'רים זה נחמד אבל סאונד זה מעל הכל. אם יש לכם ייעוץ אחר אשמח לשמוע. ולשאלה יותר רצינית - לקנות מבאג או מהחנות היחידה שמופיעה בזאפ (שאני לא בטוח שמותר לקשר אליה)? אותה חנות טוענת שהאחריות היא של ה"יבואן הרשמי" ואילו באג טוענים שהאחריות היא אצלהם. 1400 ש"ח בשתיהן. תודה רבה מראש! עריכה: חיפשתי דווקא לקנות פלאפון (שקלתי לקנות PRE או פלאפון אנדרואידי), אבל הבנתי שאף אחד מהם לא מהווה תחליף לנגן טוב מבחינת איכות הסאונד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ,גוגל וזה אבל לא מצאתי הרבה , הבנתי רק שזאת מערכת הפעלה עם קוד פתוח כמו לינוקס , אבל חוץ מזה... היא טובה?מהירה? בערך כמו WM CE 6 ? סימביאן? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתעניין ברכישת נגן MP4 וראיתי את הD2, אבל הוא קיים בשוק כבר הרבה זמן. יש נגנים עדיפים עליו או שהוא עדיין מוביל בתחום? תקציב עד ה 1K
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני טאבלטים 8" בינוניים. איזה מהם עדיף? בעיקר לגלישה ומדיה. פחות למשחקי 3D
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון עם אנדרואיד עד250 דולר בארה"ב שיתמוך בתדרים של פלאפון. לא משנה- גודל מסך ,גרסת אנדרואיד,מצלמה. מחפש חברה טובה ואמינה וזמן סוללה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני בחודש קיבלתי galaxy s3 חדש (כרגע על 4.1.2), עברתי מאייפון 4. אני בחור ששומע הרבה מוזיקה, יש לי אוזניות איכותיות Audio Technika שעלו לי הרבה כסף, וממש מפריעה לי האיכות שמע בטלפון! על הפעמים הראשונות ששמעתי הרגשתי שמשהו שונה - משהו שנשמע לי אישית כאילו כל התדרים הגבוהים מתערבבים ויוצרים צליל שלא כל כל נעים לאוזן. בנוסף גם ההפרדה בין הצלילים פחות טובה. משחק עם האקולייזר לא תיקן את זה. יחסית לאייפון 4 (ויחסית גם למחשב שלי), אני מרגיש הבדל שממש מפריע לי. השאלה שלי, האם עוד מישהו כאן מזדהה ומבין על מה אני מדבר, ואם יש לכם רעיונות איך לגרום לאיכות סאונד להשתפר (לא אכפת לי אפילו להתקין רום חדש). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Nexus 4 ביד שניה ורציתי לדעת אם יש משהו צריך לדעת ולעשות לפני הקנייה. אני אתן דוגמא שתוכלו להבין למה אני מתכוון. חבר שלי פעם קנה אייפון מיד שניה ואחרי קצת זמן המוכר שלו דיווח לחברה שהמכשיר נגנב וחסמו לו את המכשיר. אח"כ התברר לו שהוא היה צריך לעשות "העברת בעלות" בחברה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי symbian על nokia n86. מה שעשיתי עד עכשיו זה להתקין Outlook ואז בעזרת nokia pc suite הכל עבד טוב ויפה. יש דרך לסנכרן: 1. לוח שנה 2. אנשי קשר ללא שימוש ב outlook?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מידע חדש העולה מאתר קמעונאות בריטי מציג לנו את הדור הבא של מכשירי הביניים של מוטורולה, הכוללים מפרטים מעודכנים, אנדרואיד 5.0 ותג מחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-moto-g-%d7%95%d7%94-moto-e-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מטען טוב ומהיר שיטעין מכשירים די מהר. יש לנו בבית את המקורי של ה-G2 שלי והוא מספק את הסחורה אבל צריך עוד מטען אחד מהיר בבית, שיהיה איכותי ושלא יעלה יקר. מה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי Redmi 2 הוא הגיע בטעות בעברית יש להם כמה באגים עם עברית מצ"ב צילום מסך של הבאגים 1- לא ניתן לחייג במהלך השיחה לחייג שלוחה או אחר 2- תצוגת שעון הפוכה אני מעוניין לצרוב אותו לאנגלית על מנת להיפטר מהבאגים האלו . ידוע שאלו באגים רשמיים של Xiamoni . רוצה לציין - אף פעם לא צרבתי rom בטלפון כל שהוא - אני לא יודע איזה rom לצרוב ? האם יש מדריך כלשהו ? האם משהוא יכול להסביר מה עושים איך עושים? הטלפון כמובן באחריות אך אני רוצה לחסוך את הטרטור בזמן ,וכן עלות משלוח חזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרישות החשובות: 1. רמות קרינה (SAR) נמוכות 2. מצלמה טובה 3. ספיקר חזק תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-