גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך נגן חדש (הג'נרי נשבר) עכשיו יש לי שתי אופציות לקנות בפברואור בארץ או לקנות במאי באהר''ב השאלה עם באהר''ב המחירים בהרבה יותר נמוכים מאשר אלו שבארץ ועם שווה לחכות. מה שאני מחפש בנגן זה -1GB ומעלה -מכשיר קומפקטי שנכנס לכיס -באנדל נרחב (אוזניות , כיסוי וכו') -איכות קול שתיהיה בהרבה יותר טובה מכל נגן ג'נרי (המקסימום שאפשר להוציא במחיר) -אני לא מתכוון להסתכל וידיאו וכלום בנגן הוא אמור להיות אך ורק בשביל מוזיקה לכן שאיכות תיהיה כמה שיותר טובה -עם יש צבעוני במחיר נמוך אני ישמח לקחת. התקציב שלי בארץ זה בערך 350 ש''ח +- ואם זה באהר''ב אז זה100$ +- רוב התציבים הם יותר לכיוון של המינוס.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח +-400 פשוט שיהיה טוב, שיהיה אנדרואיד, ושתיהיה לו מצלמה עם פלאש תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי לכולם! אני פונה להתייעצות לאחר שבשני הסמארטפונים האחרונים פשוט נפלתי, ואני מקווה למצוא מכשיר טוב שיתאים לצרכים שלי. דבר ראשון - התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח וגודל המסך הרצוי אמור להיות עד 5 אינץ'. מעבר לכך, השימושים שלי הם בעיקר שימושים "רגילים" - דוא"ל (של העבודה, מחובר דרך מיקרוסופט אקסצ'יינג'), וייז, פייסבוק, Runkeeper, PVSTAR, יוטיוב וכו'. מה שקורה הוא שלפעמים אני מפעיל מספר אפליקציות במקביל, ואז המכשיר הקיים שלי (סמסונג גלקסי S3 מיני) פשוט נתקע. כמובן שאשמח שהמכשיר החדש יהיה עם חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, לגבי העיצוב והעמידות אפשר להתפשר מבחינתי. המכשירים האחרונים שלי הם כאמור אותו גלקסי מיני, ולפני כן היה לי HTC Legend (פשוט מכשיר רע!). תודה לכל העוזרים י…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה אמין ומהיר, לא כמו הN73 שיש לי שהוא ממש סיוט מצלמה לא הכי חשובה אבל רצוי 3.2 מגהפיקסל ויותר לא חשוב מוזיקה עדיף יש ראשונה (אורנג') אבל אם שווה מאד יד שנייה אז גם בא בחשבון. תקציב 1300 ש''ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היה לי K800i במשך שנתיים והיום כנראה הלך טוטאלית (נמצא בתוך דלי עם מים וחומר ניקוי, לאחר שנפל לי מהכיס במהלך המשמרת בארומה ) הפלאפון שלי משמש אותי יותר ל"תיעוד רגעים" ולהעביר זמן פנוי מה שחשוב לי בפלאפון (שה-K800 ענה עליהם דיי יפה לדעתי) זה: 1. פלאפון עמיד שמרגיש בנוי בצורה איכותית ביד. 2. ממשק משתמש נוח וידודתי, קיימת חיבה לממשק המשתמש ולעיצובים של SE 3. יכולות צילום ומוזיקה טובות/סבירות. 4. זמן תגובה מהיר של מצלמה (זמן מהכניסה לתוכנה עד לצילום תמונן, וזמן בין תמונה לתמונה זריז!) 5.סוללה שתחזיק יומיים פחות או יותר. תוספות נחמדות: 1. חיבור אוזניות נורמלי 3.5MM 2. אפשרות לדפדפן נוח ו-WiFi לגלישה. 3.ספריית משחקים מעניינת ומגוונת. אשמח לקבל המלצות (מפורטות אם אפ…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
תכננתי לשדרג כבר מזמן, מות הפלאפון זירז את העניין. יש לי N76, ואני מאוד רוצה מכשיר בעיצוב צדפה, הסתכלתי בקטלוג של אורנג' ואין מכשירי צדפה טובים, מה קורה פה? בכל מקרה, אני נוטה לנוקיה ורגיל לסימביאן. אני רוצה שהשדרוג יתבטא בעיקר במצלמה חזקה יותר, כוח עיבוד נוסף, וסוללה חזקה. כניסת אוזניות סטנדרטיות חשובה. איזה מכשיר אתם מציעים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה. לאחותי (עולה לכיתה ח')נהרס הפלאפון שלה ואנחנו מחפשים בשבילה פלאפון חדש. ספק השירות:אורנג',כנראה אי אפשר לעבור לספק אחר כרגע. מקום הקנייה:אפשר אורנג',אפשר חנות פרטית. גר בפ"ת. שימושים:שיחות,SMSים אבל לא הרבה מדי,מוזיקה,משחקים. השיחות והSMSים הם לא ברמה גבוהה (אני לא חושב שזה עולה על ה40 ש"ח לחודש ויש לה כבר חבילת דיבור של 100 דקות שיחה). מה אני מחפש: בהתחשב בזה,אני מחפש לה פלאפון עם: 1)מסך מגע (שיהיה מתקדם). 2)אפליקציות (בדגש על משחקים) (אנדרואיד הכי מתאים פה,אם אני לא טועה?). חבילת גלישה/אינטרנט בפלאפון-לא צריך,אם יש זה בונוס (הפחד זה שהיא תחרוג ונקבל חשבון של מיליון שקל...). התקציב די פתוח-אם כי ההעדפה היא שהמחיר יהיה כמה שפחות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על פאלפון עיסקי-ז"א: 1)אפשרות לקרוא מיילים,מקלדת qwerty-בונוס. 2)אם אפשר-אינטרנט מWIFI/3G. התקציב הוא בסביבות ה1000 (אפשר פחות ואפשר יותר,הצגה של כל האפשרויות על הסקאלה של 750-1500. ש"ח יכולה להיות נחמדה),התוכנית היא לקנות בחנות פרטית ולא אצל היצרנית. הערה:כיוון שאני רוצה לקחת על חשבונו בעתיד SGS2 (הוא משלם מעל 250 ש"ח בחודש),המחיר של המכשיר צריך להיות בלי זיכוי מפלאפון ובלי חוק הזיקה. שאלה נוספת: אם נקנה בחנות פרטים גם SGS2 בשבילי וגם מכשיר עיסקי בשביל אבא שלי ונבוא לפלאפון-האם נוכל לעשות שאני (עם הSGS2) יקבל את הזיכוי,החבילת גלישה והביטוח ואבא שלי יקבל את השיחות והSMSים? (כמובן מהחבילה של ה"הכל כלול" ב250 ש"ח). אם לא,נוכל לפחות לעשות שאני אקבל על הSGS2 א…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה לפלאפון בעד 500 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) כאשר הדרישות הן איכות שיחה טובה וסוללה שתחזיק לאורך זמן ללא צורך בטעינה תכופה. פיצ'רים נוספים יתקבלו בברכה אך אינם נחוצים. עדכון: הרשת היא אורנג' בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין שתמליצו לי על נגן MP3 עם זכרון פלאש הכולל טייפ מנהלים (הקלטה) ונפח זכרון של ג'יגה לפחות. התקציב הוא כ400 שקל, 550 -גג עליון. חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה כמה שיותר וגם איכות ההקלטה. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש רעיונות (אני יודע שהתקציב די רחב אבל אם המכשיר מספיק טוב אז אפשר גם אחד ב-500 וזהו). לא משהו מסובך, עדיף שתהיה אופציה להטעין אותו באוטו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אוזניות כמה שיותר קטנות, ניידות, בעיקר לשמיעת טקסט תוך כדי נסיעה באוטובוס וגם מוזיקה.... כמובן שאני מעונין בכמה שיותר איכות ובכמה שפחות כסף... האוזניות שהגיעו עם הנגן זוועה ואני בפול ווליום ולא שומע. הן לא נוחות ו... זהו. מקסימום 80 ש"ח, הנגן לא עלה הרבה יותר... תודה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עד היום הייתי עם ה-HS820 והייתי ממש מרוצה ממנה (קלה, קלילה, זמן סוללה סביר, מחיר שווה לכל נפש), אך לצערי היא נהרסה (אשמתי). עכשיו אני מחפש משהו דומה אבל עם עוצמה ואיכות שמע קצת יותר טובים כי לפעמים בנהיגה לא שמעתי איתה את כל השיחה והצד השני היה צריך לצרוח : * בבקשה לא לדחוף לי אוזניות ב600 שקל, אין שום סיבה שאני אשלם כפול מאוזניה שבסך הכל אהבתי. * למרות שהאוזניה היתה אחלה, אני לא ממש חושב לקנות שוב אותו דגם (לא אוהב לחזור על דברים שכבר קניתי, צריך קצת שינוי). * עצה לחיים, לעולם אל תסמכו על או'אי. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נמאס לי מהזבל שקונים בכל חור שבקושי מצליח לטעון את המכשיר כש-WAZE ברקע. ודאי לא שניים. מחפש המלצה על מטען איכותי וחזק לרכב - עדיף כזה שיכול לטעון שני מכשירים במקביל (האם 1A לכל USB PORT מספיק?). משהו כמו זה למשל? http://goo.gl/318m6 \תודה!
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
* אני מניח ש-4G יספיק. * נדרש רמקול סביר וחזק ככל האפשר בתקציב. * רצוי מסך גדול וברור ככל שניתן. * יכולת ניגון וידאו היא בונוס חביב. * עדיפות למשהו קומפקטי ונוח לשימוש. * יכולת הרחבת זיכרון רצויה אך לא חובה. כרגע על הכוונת נגן MP3/MP4 Sandisk Sansa Fuze Plus 4GB ועוד שתי שאלות... * מה הדגם הזול ביותר שכולל מסך מגע קפסטיבי? * אפשר על הדרך המלצה לאוזניות עמידות וקומפקטיות במחיר זול שילכו עם הנגן? משהו בסביבות ה~100-150 ש"ח אני מניח. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא צריך יכולת ניגון MP4 (אלא אם יש משהו נחמד בתקציב), אבל יכולת להציג תמונות תתקבל בברכה. שאר הדרישות הטכניות די סטנדרטיות למיטב הבנתי - רדיו FM באיכות סבירה, אפשרות הקלטה, סוללה נטענת שמחזיקה כמה שעות טובות ואזניות בחיבור סטנדרטי שיהיה פשוט להחליף במידת הצורך. אה, ורצוי שתהיה אפשרות לתפריטים ברוסית. בנוסף, אני מעדיף גימור מתכתי ואפשרות לתליה על הצוואר. חשבתי על משהו כזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11348 יש אופציות יותר טובות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. תראו רוב הזמן היו לי את נגני COWON אבל הבעיה אצלהם שאחרי פחות משנה הם איכשהו מצליחים להתקלקל וזה משהו שחוזר על עצמו כמו בנגן X5 שהיה לי או D2 שיש לי כרגע (גם נידפק בתוכנה אצלו-כל הזמן עושה ריסטרטים) אני זקוק לאיזו חברה טובה שתוכל איכשהו... להחזיק לי תקופה יותר ארוכה מאשר שנה! יש חיה כזאת בכלל? נראה לי אייפוד זה הדבר הכי טוב לבנתיים (למרות שאני ממש נמנע מהחברה הזאת) תודה מראש מה דעתכם על זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25634
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הזמנתי AINOL AURORA2 והוא אמור להגיע ממש בקרוב. אני מחפש בשבילו סטיילוס, בעיקר לשימוש בתוכנות ציור לסקיצות ואיורים פשוטים. משהו שדומה ככל האפשר באחיזה ובשימוש לעט/טוש רגיל. משהו כזה אולי? http://www.ebay.com/itm/Touch-Pen-For-iPhone-4s-4-3Gs-3G-Samsung-HTC-Capacitive-Screen-Stylus-Green-/130709376240?pt=PDA_Accessories&hash=item1e6ee2ccf0 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! עוד שבועיים אני אהיה בארה"ב ואני זקוק ליעוץ שלכם: האם כרטיס SIM של Orange יוכל לשמש אותי למכשיר שאני ארכוש שם? ואם כן- האם גם אוכל לבצע ממנו שיחות לארץ ברגע שאחבר אותו שם? בנוסף, אני מעוניין בהמלצות שלכם לגבי מכשיר סלולרי, בתקציב של 1,500 שקל. כדי למצוא מכשיר ע"פ המחירים בארה"ב, היכנסו לאתר הבא (פשוט תקלידו את הדגם והחברה בתיבת החיפוש למעלה): http://www.pricewatch.com
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ערב טוב, אז ככה, ש לי את הK800i של סוני אריקסון כבר יותר מ4 שנים, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג לפני הצבא. האמת שאין לי מושג בתחום, וכאופציה ראשונית, איך לא, רציתי אייפון. אמאמא, המחירים שלו בשמים והוא עדיין לא הגיע לאורנג'. אני מחפש משהו זול, אבל בסגנון של אייפון, עם מסך מגע, מצלמה טובה, והרבה מקום (במיוחד לשירים). חשבתי על הבלאקבריי של סמסונג, אבל גם הוא לא זול במיוחד. איך הC7 של נוקיה לדוגמה? האם יש לכם המלצות טובות לתת לי? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיהיה אנדרואיד 2.3 עם עברית מלאה ותמיכה בA2SD ועם SENSE UI תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבד! בשבוע הבא, ביום שני, אני יוצא לאבט"ש של שבועיים ואין מצב שאני עולה לשמירות בלי להנעים את זמני במוזיקה. לכן, אני זקוק להמלצה של MP3 שיענה על הדרישות הבאות: 1. חשוב מאוד מאוד שהנגן יתמוך בשמות קבצים בעברית או שיהיה עתיד לתמוך (שיצא בעתיד עדכון קושחה לנגן). 2. רצוי שהנגן יהיה קטן. 3. שהסוללה תחזיק הרבה זמן בנגינה. 4. רצוי שיהיה בנפח של ג'יגה ומעלה. 5. אפשרות הרחבה - בונוס. 6. כמובן חברה אמינה וטובה. עריכה: הציעו לי נגן MP3 חדש של SANSUI בנפח 2 ג'יגה עם תמיכה מלאה בעברית ב-200 ש"ח ו-3 שנים אחריות. מה אתם אומרים כדאי ללכת על ההצעה? אני מכיר את המותג, אבל אין לי שמץ איך הם בנגנים. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב נגן MP3, התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח אבל אשמח מאוד להוציא סכום יותר הומני מזה בסביבות ה- 1200 בערך. בדקתי בעיקר את ה- iPod Touch ואני אשמח לשמוע הערות ו/או הארות שיש לכם בנוגע למכשיר הזה ספציפית ולמכשירים אחרים שאולי כדאי לבדוק במקומו. אחד הדברים שמושכים אותי לכיוון ה- iPod Touch היא האפשרות ל- WIFI שהיא מאוד שימושית לחייל שלא נמצא בבית הרבה. כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהן: 1. ה- iPod Touch \ Classic תומכים בתצוגה של עברית? 2. מהי האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשירים הנ"ל והאם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות במקביל לרכישה של הנגן עצמו? 3. לאיזה מחיר עלולה להגיע חבילה של כל ה"עזרים" לאייפוד (כגון מטען רגיל לחשמל, כיסוי מגן ועוד)? ראית…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-