גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם ! יש לי כמה דברים שאני לא מבין 1) מה זה wi-fi direct 2) איך שהבנתי המערכת הזאת פתוחה אז יש יותר סיכוי לקבל וירוסים מאשר באייפון א) איך אפשר להימנע מי זה ? ג) האם יש תוכנה הגנה ? ד) מה הדרך הכי בטוחה לעביר קבצים (שירים סרטים וכו')? ה) איך אפשר לדעת שנדבקים בוירוס ו)האם יש קבצי רוגלות כמו במחשב ? 3) האם אפשר להוסיף מקום וכמה זה עולה ? תודה לכל מי שיענה ויעזור לי אני משש חדש בזה , סליחה על הבורות רק לא מיזמן קניתי סמרטפון . ערב טוב לכולם נ.ב יש לי גלקסי 3
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום יש לי סנסה קליפ + 2 GB והעברתי את כל שירי אל המכשיר. הבעיה היא שלא מעט שירים אשר כתובים בעברית מופיעים בגיבריש. אבל מתוך 400 שירים בעברית רק 150 בגיבריש איך אני יכול לסדר את זה? בברכה, גל
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הטאבלט החדש של היצרנית הסינית הוא שיתוף פעולה ראשון עם אינטל, נגיעה ראשונה ומבטיחה במערכת החלונות, וגם מכשיר אנדרואיד משתלם במיוחד כבונוס לכתבה: http://hwzone.co.il/נגיעה-ראשונה-בחלונות-10-xiaomi-מציגה-את-טאבלט/
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רוצה לדעת אם קיים שעון "חכם" (הוא לא צריך להיות יותר מידי חכם) שכל המטרה שלו זה רק גיוון בתצוגת סוג השעון. כלומר שכל יום נגיד יופיע סוג אחר של שעון על המסך. אם קיים משהו כזה (או קרוב לזה) אז עדיף שלא יהיה יותר מידי יקר (עד נגיד 700 שקל), ושיהיה איכותי.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הפתיעו אותי במתנה של Lumia 950XL (גרסת הדואל סים). מכשיר מאוד חמוד סך הכל קינפגתי כל מה שאני צריך שם מה שחסר לי כרגע זאת אפליקציה אחת בודדה של קריאת ספרים אלקטרונים (בד"כ ePub ו Mobi). על האנדרואיד השתמשתי ב moon+ reader אולם היצע האפליקציות ל Windows Phone 10 די מביך. יש מבחר לא רע של אפליקציות בסך הכל הבעיה שלי היא שאף אפליקציה לא מאפשרת להגדיר תיקייה אשר כל מה שנמצא בה יהיה בספרייה אוטומטית ככה שאני צריך בצורה ידנית אחד אחד להוסיף קובץ קובץ וזה די מעצבן. כדי לעקוף את זה אני פשוט ניגש מספריית הקבצים ופותח את הקובץ שמזניק את האפליקציה אולם זה לא יעיל כמו Moon+. מישהו מכיר אפליקציה נורמלית שמאפשרת לקרוא מספר נרחב של פור…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירים האלה (נטיתי לכיוון של NEXUS4 עד שכל הבעיות התחילו לצוץ ברשת), מה אתם חושבים שעדיף בלי קשר למחיר? האם לאסוס יש קהילת מפתחים? האם היא חברה שנוהגת לעדכן את הסמארטפונים שלה? חוץ מסרטונים בYOUTUBE, יש עוד ביקורות (אני מעדיף שליליות) על המכשיר? אם שולחים לי את המכשיר (ה"טאבלט" והסמארטפון) במשלוח FREE Economy Int'l Postage יש סיכוי שהוא יעבור בלי מכס? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי לאחותי מכשיר נחמד וזול שיריץ ווצאפ וכל מיני שטויות אחרות, וראיתי את ה X10 של סוני במחיר שנראה שווה לכל נפש.. http://www.kingphone.co.il/?storeid=1228&view=products&id=58756 מישהו התנשא במכשיר הזה? יש חוות דעת מיוחדות? ואם יש לכם עצות אחרות למכשיר טוב במחיר סביר אשמח לקבל.. תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת מאז שהתקנתי את המקלדת החדשה הנ"ל אני מבסוט ראיתי שיש גירסא בתשלום של כ 7.5 ש"ח אבל לא הבנתי מה אני אקבל יותר בגירסא שבתשלום?
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש מעיין "ויכוח" לא קטן בקהל הישאראלי האם הדור השלישי הוא משהו שצריך בכלל, האם אני באמת רוצה להסתובב ברחוב ושיראו בדיוק איפה אני ומה אני עושה כשאני עונה לפלאפון שלי, האם קידמה היא משהו שאנחנו תמיד צריכים ? האם בכלל מדובר בכמעט חדירה לפרטיות במסווה של דור מתקדם יותר ? האם אנחנו באמת צריכים חבילות תוכן בפלאפונים של היום שמסוגלים לספק בידור עצמי ופנימי רב ?
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה המצב ?? תגידו סמסונג גלקסי S עובד ברשת פלאפון ?? תודה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, סבתי שתחייה, רוצה (מתעקשת) לעבור לסמארטפון (מעולם לא היה לה אחד לפני) מחפש המלצה לסמארטפון לא יקר במיוחד (נניח עד 200$) שיכול להתאים חשבתי על xiaomi redmi note 4 כי הוא לא יקר מידי ויש לו מסך גדול (שלדעתי יהיה לה יותר נוח) אשמח אם למישהו יש המלצות אחרות/ הערות/ הארות או כל דבר להוסיף. או אם למישהו יש את המכשיר ויכול לתת חוות דעת תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש יום הולדת בסוף החודש והבנתי שהיא רוצה מכשיר - "ספר אלקטרוני".. רציתי לשאול האם יש דגם ספציפי מומלץ במיוחד?.. ראיתי שיש את הקינדל של אמזון שמקבל ביקורות טובות.. אבל גם בו יש סוגי דגמים שונים... אני לא רוצה לכתוב תקציב כי הוא פחות קריטי - אני כן רוצה אבל יחס עלות/תועלת טוב. הספרים שהיא קוראת הם באנגלית בלבד / אותיות באנגלית בלבד ככה שתמיכה בעברית ממש ממש לא חשובה. אשמח להמלצות וכיוונים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש מצלמות אבטחה חיצוניות לבית. חברות שפניתי אליהם רצו בסביבות ה-4,000 ש"ח ובזאפ מצאתי מערכת שלמה בסביבות ה-2,000 ש"ח. לעומת זאת ב- DealExtreame מציעים מערכת שלמה ב-$185. http://dx.com/p/kit-p104-4-ch-d1-real-time-network-cctv-dvr-security-system-w-4-x-ir-cameras-black-181153?utm_source=dx&utm_medium=edm&utm_campaign=20130225gardening האם למשהו יש המלצה מהיכן לקנות את המערכת? תודה דותן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה 1418 כשאני מנסה לעשות שיחזור לאייפוד ועכשיו המכשיר נעול ניסיתי לעשות את מה שהסבירו באתר של apple- הקובץ bat עכשיו אני תקוע עם אייפוד שלא עובד בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שמתי לב שזה מכשיר נורא טוב ונורא זול, אבל זה מוזר כי אחיו של המכשיר (sony xperia ion hspa ) עולה פי שניים משום מה... אז בטוח יש פה קץ'... אשמח לדעת אם הוא פועל בארץ או שאסור לייבא אותו בגלל משרד התקשורת.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן לחדר כושר, משהו קליל שאפשר לשים בכיס מבלי להרגיש כמעט. עד עכשיו הייתי עם ה Creative ZVP נגן מעולה הוא עדיין פועל אך הקיבולת שלו לא מספיקה לי (2GB) והוא דיי חלש מבחינת הווליום (למרות שהוא איכותי). יש לי אוזניות יחסית בסדר (סנייזר PMX80) כך שאני מחפש נגן שימצא אותם ויתן לי ווליום גבוה יותר ממה שה Creative נתן כי הוא לא נתן הרבה (אפשר היה לעיתים לשמוע את המוזיקה של החד"כ). אני מתלבט בין: Cowon i7 4GB או Sandisk Sansa FUZE 4GB או Sandisk Sansa Clip 4GB אני רוצה לציין שהיה לי לפני כמה חודשים את ה I7 הייתי מרוצה מאוד עד שהפלתי עליו בטעות מישקולת והמסך התנפץ (כן גם זה קורה) אך רציתי כעת לבדוק אופציות נוספות. אם יש לכם משהו מומלץ אחר שלא מהרשימה אשמח לשמוע, תקצ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/nvidia-promises-tegra-quad-core-kal-el-chip-by-august/ נשמע אמיץ
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני בן 22 שזה עתה השתחרר מצהל. עם השחרור הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג את הפלאפון. אני באורנג', ועדיין יכול לעשות תוכנית חיילים(כי אני כרגע בחפש"ש). ביררתי לגבי האייפון 4 שכרגע לא במלאי ולגבי הגאלאקסי והתוכניות שלהם מאוד יקרות ולא משתלמות בשבילי(אני לא מדבר כל כך הרבה). רציתי לדעת מה דעתכם על הסמארטפון החדש שהגיע לאורנג' של LG. אותי הוא מאוד מרשים. הוא סטנדרטי, ממשק חדש ביותר של גוגל, לא מטורף אבל ביחס למחיר הוא טוב. אגב, הוא הרבה יותר הרשים אותי מהSAMSUNG WAVE ומהנוקיה C7. שהם גם יותר יקרים ממנו משמעותית. חשוב לציין שאני רוצה סמארטפון עם מסך מגע. אם אתם מכירים סמארטפונים טובים וזולים ממנו, אשמח אם תייעצו לי כי אני לא לגמרי בקיא בכל עניין הסמרטפונים(אני בשלבי …
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דגמי היוקרה מרובעי הליבות המעודכנים של דל זמינים לרכישה במחיר התחלתי של 1,000 דולר לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מוכרים מגיני מסך מסיליקון שטוענים שהם חזקים לפחות כמו מגיני זכוכית. מישהו שמע, מכיר, יודע משהו, כדאי לא כדאי? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קיבלתי את הגלקסי אס לפני כמה ימים ואני רוצה אתר טוב שיש בו הרבה משחקים שאני יכול להוריד(ואתר בטוח בלי ווירוסים או משהו שיכול לדפוק לי את המכשיר ...) הרבה אמרו לי לחפש בגוגל אבל אני לא מצליח למצוא אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח תודה.
-
- 13 תגובות
- 18k צפיות
-
-
יש בנמצא דבר כזה? לאחרונה התחדשתי בSGS וכל נגן שאני מנסה מציג ג'יבריש במקום עברית או שאולי הבעיה נובעת מהגדרות שאפשר לשנות בנגנים עצמם? עזרה מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נעול על המכשיר הנ"ל... עכשיו הם אמרו שיש להם את 2 הצבעים (שחור וכסף), אבל השחור MADE IN CHINA והכסוף MADE IN FINLAND. שניהם כמובן אותו מחיר. איזה עדיף לי לקנות לדעתכם? בעיקרון הייתה לי נטייה קטנה לכיוון השחור אבל אולי עדיף MADE IN FINLAND...
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי OP3T ואני מרוצה ממנו האמת והוא מאוד מהיר. הקטע שאני עכשיו יכול לקבל S9 ללא עלות... זה שווה את ההחלפה? יש מצב שהוואן פלוס אפילו יהיה מהיר יותר? מה גם שאולי הסוללה בוואן תהיה טובה יותר והטעינה תהיה מהירה יותר? או שלחילופין עדיף לי למכור את ה-S9 החדש ולהוסיף לא הרבה בשביל דגם הפלוס / OP6 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! הידע שלי בנגנים שואף לאפס, ואני מעוניין לקנות נגן חדש מה אני רוצה ממנו: 8 ג'יגה לפחות איכות סאונד תצוגה ברורה ואני לא יודע עוד מה ולכן אני מבקש שתמליצו לי אני גם לא יודע כמה צריך להשקיע כדי לקבל משהו טוב ומספק, חשבתי על משהו בסביבות ה- 600-700 נ.ב. יש לי הנחה משמעותית על האייפוד או כל דבר אחר שיש לאפל (משמעותית ברמה של כמה עשרות אחוזים פחות, 30-40)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-