עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tamir245,

שלום רב. ברשותי נגן זן מיקרו 4GB שקיבלתי לפני זמן לא רב,מדובר סה"כ בדגם לא חדש במיוחד ולכן כבר לא נמצא תחת אחריות. זהו הדגם - http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=213&subCatID=214&prodID=10795&prodName=ZEN%20Micro&subCatName=ZEN&CatName=MP3+Players לאחרונה התחילה בעייה מאוד מציקה בזמן השימוש בו. ברשותי אוזניות JBL 220 שנבדקו במקומות אחרים ונמצאו תקינות לחלוטין. אני לא מצליח לשמוע סאונד בצורה חלקה,או שאני שומע רק בצד אחד,או שאני שומע שיר ומצליח לקבל רק את המוסיקה ללא השירה,או ששומעים מאוד חלש.כל הבעיות הנ"ל נפתרות לכמה שניות אם משחקים עם החיבור של האוזניות בתוך הנגן,קצת לסובב לצדדים או פנימה\החוצה,אבל הבעיה שוב חוזרת... כנראה ש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מדליף סיני שופך אור על הדגמים הבאים של מפתחת השבבים, לשוק הביניים ולשוק העליון לכתבה

3. לא מצליחים לבחור מתוך ההיצע הקיים? ה-Moto X Force עשוי לכלול גם קשיחות גדולה במיוחד, גם מסך מתקדם וגם סוללה בקיבולת נדיבה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-הבא-של-מוטורולה-יציע-את-הטוב/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Revolution3z,

יש ברשותי אייפון 5S ואני מריץ כרגע את הגרסה האחרונה של IOS8, מרוצה בסך הכל.. המכשיר עובד רגיל והכל טוב ויפה אני כעצמי אוהב כל הזמן שדרוגים ומן הסתם מעוניין לעדכן ל-IOS9 למרות היישור לימין, אך אשמח לדעת אם יש שינוי בביצועים ובסוללה (לטובה / לרעה) ממה שהבנתי מבעלי האייפון 5S לחלקם יש שיפור ולחלקם המכשיר הפך איטי יותר תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by intel suck,

יש לי בעיה בנגן המחשב לא מזהה אותו והוא תקוע שום כפתור לא עובד והוא לא עובד מה לעשות? נגן בן שלוש שבועות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by d30DK,

שלום, אני צריך לזהות בבקשה איזה דגם המכשיר הבא, כתוב שהוא של סמסונג ויש לי רק תמונה אחת. מצד אחד הכפתור מזכיר את SGS3, אבל הוא לא מעוגל מספיק אז זה מוזר. אני בטוח שיש כאן מומחים שיוכלו לזהות אותו יחסית בקלות אני יכול להגיד שהרוחב של המכשיר הוא כ-7 ס"מ (בערך 2.7-2.75 אינץ'). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sheva23,

הדגם של המכשיר HP TouchPad FB454UT WebOS Tablet יצא חדש מאריזה מנסה לטעון אותו עם USB מהחשמל, רואים על כפתור הCENTER שמתבצעת טעינה אממה, לא מצליח להדליק את המכשיר בשום דרך. 1. ניסתי לרסט אותו כמו בMANUAL ...עי לחיצה 15 שניות על POWER+CENTER 2. ניסתי להוציא מהטעינה ולהדליק לבד, כלום לא עוזר. 3. ניסתי לחבר לUSB של הלפטופ , הוא ממשיך לטעון אותו עם מסך שחור אבל במחשב אין תגובה בכלל שנכנס אליו התקן כלשהוא. האם המכשיר תקול? נ.ב אני מבקש ממי שלא מכיר את המכשיר טוב לא להגיב כדי לא לבלבל עוד יותר. זה קצת דחוף כי עוד שעה+ הבוסית שלי הולכת הבייתה עם המכשיר הזה ומחר הם יסעו להחזיר אותו לחנות (ביקשה ממני עזרה ללמד אותה איך משתמשים בו...היא אפילו לא ניסתה להד…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם עט המגע הפופולרי והאהוד של סמסונג מסדרת מכשירי ה-Galaxy Note יוכל לעשות חיל גם במחשבים מבוססי חלונות? בקרוב נגלה לכתבה

10. יש לכם המלצות למכשירים טובים על 1000 שקל ? עדיף נוקיה... אבל לא מחייב... ואני רוצה להשתמש במכשיר ברשת אורנג' בארץ... בתודה מראש. עריכה : אין לי צורץ בMP3 במכשיר וגם מצלמה לא חייב אבל מעדיף שיהיה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by taltarablus,

נסו לצאת מהמגדל שמנסה לחסל אתכם בכל רגע ורגע, בנו טירה וצבא על מנת לשרוד בארץ הקפואה והרכיבו את פארק השעשועים המושלם - זאת ועוד במשחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-44/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רואה בחניות בהונג קונג שאין שם S3. יש HTC One X באזור ה-2500 שקל או S2 באזור ה-2000 שקל... מתי צפוי להיות זמין ה-S3? ויש משהו שאני צריך לבדוק ברכישה? כלומר יש לו דגמים/סוגי רשתות/2100-850-900 ושטויות כאלו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני עוקב אחר ה padfone כבר זמן רב, מאז הראשון... רציתי לקנות את הראשון אבל היה לי מכשיר חדש באותה תקופה. וגם את המפרט שלו לא אהבתי. המכשיר השני, לפי המפרט וכתבות נראה מעולה, רק העניין שאין מקלדת פיזית הורס הכל. המכשיר היה אמור לצאת באירופה בנובמבר אם אני לא טועה. מאז לא מצאתי שום מידע חדש על המכשיר. מישהו יודע משהו? האם זה מגיע לישראל? כמה זה יעלה? תיהיה מקלדת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקבל עצות בנוגע לטלפון הבא שלי. מסך: זה חשוב עבורי: מסך ללא blue pixel burn in (כל מסך שאינו LED אני מניח?) כי בלאי למסך לא מקובל עלי, ללא black clipping, ברזולוציה של לפחות 300 ppi ועדיפות ליותר. מעבד: snapdragon 600 ודומיו - לא חלש מזה. סוללה: ברת פירוק. אורך החיים לא ממש רלוונטי, יהיו לי כמה רזרבות. גודל: לא גדול יותר מהגלקסי S4, HTC One וכו'. חובה שיהיה micro sd slot. כמובן, שיהיה מופעל אנדרואיד. אני לא משחק בטלפון, אבל אני פותח הרבה טאבים בדפדפן במקביל ואני פשוט רוצה שלא יהיו תקיעות / מריחות למיניהן. חשבתי על ה S4 Active, נראה שהוא עומד בדרישות בצורה די טובה, אבל הבעיה שלי איתו היא שהוא די כבד (153 גרם), ויחד עם מגן יכול להיות שלא יהיה נוח ל…

15. שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני לא מבין איך מגיעים לקבצים שבתוך הזיכרון....במכשיר NOKIA701 הקודם שלי עם מערכת SYMBIAN-BELL, היה לי אייקון "קבצים", שכשהייתי לוחץ עליו הייתי מקבל את הזיכרון הפנימי של המכשיר ואת הזיכרון החיצוני וכשהייתי לוחץ על הזיכרון החיצוני, הייתי מקבל את כול התיקיות של הזיכרון, (מוזיקה, הקלטות וכו'), ואז הייתי יכול להגיע לשיר מסוים שיש לי שם ולישמוע אותו, או להגיע להקלטה של שיחה מסוימת שעשיתי ולישמוע אותה.... איך זה באנדרואיד אין אייקון כזה ואיך מגיעים לשיר מסוים או להקלטה, או לכול קובץ מסוים שנימצא במכשיר? ------------- בתודה מראש על העזרה! - ד'0650 - שאול

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ilanb0,

המשפחה רוצה לקנות לי מתנת יומולדת. מחפש הנ"ל במחיר עד 300 ש"ח. בעבר היה לי מוטורולה 650 (או משהו כזה) אבל הפלסטיק שלה נשבר אחרי כשנה. האוזנייה עצמה הייתה בסדר כי ניתן היה לסגור אותה (פליפ), בעת שהיתה ללא שימוש כשהיא עדיין פועלת בהמתנה. אין לי צורך באוזניה לדבר ברחוב, אלא בד"כ במקומות סגורים וברכב, אבל חשוב שהאזניה תהיה אמינה ותשב טוב על האוזן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הטענה- בחוברת הדרכה לא רשום כלום בנושא, המוכר בבאג (שהיה חביב ודי מבין) טען ל6 שעות, אבל יותר זה משובך. למישהו יש אינדיקציה כמה זה אמור להיטען בכלל? תודות שאלה אחרת: נראה לי שיש עליו מדבקה שקופה כזאתי (הורדתי את הגדולה) ויש מצב שיש עוד אחת אבל אני לא רואה קצה ומצד שני יש לי תחושה שיש שם עוד אחת במיוחד שבחוברת הוראה כתוב לא להסיר את המדבקת מגן מסך יש לי איתו רק מטען USB ל MINIUSB. עכשיו לחבר שלי יש מתאם USB-שקע. לא תהיה בעיה נכון (יום ראשון טיול שנתי ולא נראה לי שהאכסניה בשקל 90 נותנת גישה למחשב) תודות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SeeYouInHell,

יש לי חבילה שכוללת 500 דקות + 500 סמסים גלישה חופשית ללא תשלום מעבר ל2GB (הורדת מהירות) + כלול בזה ניתוק זיקה והעובדה שאני חייל כל זה ביחד נאמר לי וגם היה רשום לי בחוזה אחרי זיכוי יוצא 137 שקל בחודש והיום גיליתי שאני כבר מחויב במשך כמה חודשים ב200 ומשהו שקל לחודש ועוד בעיה זה שאין לי זמן בכלל ללכת אליהם ולסדר את זה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ShahafH,

שלום לכולם! לא מזמן שווק חיי האייפון 5 שלי ואני מחפש סמארטפון חדש ופזלתי לגבי הMoto G כי אני לא מחפש טלפון חזק אין לי שימוש בזה.. השימושים העיקריים שלי זה Waze, Whatsapp ומוזיקה.. ראיתי באמזון גרסת 16 GB Global GSM ולפי האתר הכל כולל הכל יוצא קצת פחות מ1000 שקלים. http://www.amazon.com/gp/product/B00GWR373M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER המשלוח הוא ממש מהיר ועד שבוע כבר אמור להיות אצלי. האם שווה להזמין משם או כבר עדיף ללכת על חנות מהארץ? חשוב לי גם שתיהיה אופציה למערכת שתיהיה בעברית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eliom,

יש אפליקצייה קומפיילר לאייפון בשפות התכנות השונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. תופעות לוואי בלתי רצויות מהקאמבק של ה-microSD? דיווח חדש טוען כי סמסונג תשווק את צמד מכשירי הדגל שלה בשווקים המערביים עם נפח האחסון הפנימי המינימלי ביותר בלבד יחד עם ההגנה בפני מים ואבק, התמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון היא המאפיין החשוב ביותר שחזר ל-Galaxy S7 (וגם לדגם ה-Edge כמובן) לאחר שלא היה זמין ב-Galaxy S6, בייחוד בתקופה בה כרטיסי ההרחבה האלו הופכים למהירים יותר, עם נפחים מרשימים יותר, וזולים יותר מאי פעם בעבר, וכשמערכת האנדרואיד מרשמלו כוללת אפשרות להשתמש בנפח שלהם בתור נפח פנימי אמיתי, עליו ניתן לאחסן אפליקציות שונות ואת המידע שלהן. עם זאת, נראה שחזרתו החגיגית של ה-microSD הביאה את סמסונג להחלטה בלתי צפויה – והענקית הקוריאניתעתידה לשווק את הסמאר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי ZEN VISION:M 60GB שנקנה בחו"ל לפני שלושה חודשים בערך. המסך שלו התקלקל פתאום ואני לא יודע איפה לתקן אותו. בקריאייטיב אמרו לי שאני יכול לשלוח אותו למפעל בסינגפור ויחליפו לי אותו. מישהו מכיר מעבדה בארץ שמתקנת אותם? כי אני לא חושב שהיבואן ירצה לתקן לי אותו... תודה מראש. אוהד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SilentBob,

עד שישה סמארטפונים בשנה עם חלוקה לשלוש קטגוריות שונות, האם זו האסטרטגיה שתסייע למיקרוסופט להציל את עסקי המכשירים החכמים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/התוכנית-להצלתה-של-windows-phone/

24. Started by lompy,

קיבלתי את הנייד ותוך שעה הצלחתי להרוס אותו כנראה שמסך די עדין ובגלל שהתישבתי עליו הוא נהרס. כרגע המסך מרצד ומציג גוונים של סגול כאלה שרואים כשוחצים חזק על ניידים או טבלטים (לפחות סינים). לא נראה לי שהחלפת digitizer תעזור נראה שזה אומר שכל המסך הלך, הTOUCH דווקא עובד בסדר. יש מה לעשות? זה באמת נראה לכם כמו בעיה שמצריכה החלפת מסך ?

25. כותרת. זה חותך מלמעלה ולמטה בשביל הסימן של התפריט,השעה,התאריך.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.