עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני לא מבין איך מגיעים לקבצים שבתוך הזיכרון....במכשיר NOKIA701 הקודם שלי עם מערכת SYMBIAN-BELL, היה לי אייקון "קבצים", שכשהייתי לוחץ עליו הייתי מקבל את הזיכרון הפנימי של המכשיר ואת הזיכרון החיצוני וכשהייתי לוחץ על הזיכרון החיצוני, הייתי מקבל את כול התיקיות של הזיכרון, (מוזיקה, הקלטות וכו'), ואז הייתי יכול להגיע לשיר מסוים שיש לי שם ולישמוע אותו, או להגיע להקלטה של שיחה מסוימת שעשיתי ולישמוע אותה.... איך זה באנדרואיד אין אייקון כזה ואיך מגיעים לשיר מסוים או להקלטה, או לכול קובץ מסוים שנימצא במכשיר? ------------- בתודה מראש על העזרה! - ד'0650 - שאול

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SilentBob,

עד שישה סמארטפונים בשנה עם חלוקה לשלוש קטגוריות שונות, האם זו האסטרטגיה שתסייע למיקרוסופט להציל את עסקי המכשירים החכמים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/התוכנית-להצלתה-של-windows-phone/

3. כותרת. זה חותך מלמעלה ולמטה בשביל הסימן של התפריט,השעה,התאריך.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, חברה שלי רכשה מכשיר מסוג Nokia N76 ברשת Orange, וגם כרטיס זכרון MicroSD/ Transflash בנפח של 2GB (הכרטיס נרכש לא באותה חנות אשר בה נקנה הסוללרי). אחרי הקניה חברה שלי דיברה עם נציגי השירות של Orange והם טענו שכדאי להחליף את כרטיס הזכרון מ 2GB ל 1GB כך שהמכשיר יעבור טוב יותר ומהר יותר עם 1GB זכרון. האם זה נכון שהמכשיר יעבור טוב יותר עם 1GB מאשר עם 2GB ? לי אישית זה נשמע קצת מוזר. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gmike,

שלום! יש לי מכשיר ניווט שמריץ win ce 5 ואני רוצה להוסיף לו פונטים בעברית. הבעייה שאין תיקיית font ב windows וגם כשהוספתי פונטים עבריים לתוך התיקייה, זה לא עזר. איך אני יכול לדעת אם המערכת הפעלה "פתוחה" או "סגורה" ואיך אפשר לפתוח אותה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eran131,

שלום לכולם קניתי השבוע GALAXY S II החדש !! **נערך ע"י מנהל הפורום.אין אפשרות לדון בדברים בלתי חוקיים ע"ג הפורום** למה הדפדפן אינטרנט לא מציג לי את האתר http://www.one.co.il במלואו... מי שמכיר את האתר אז הוא מציג לי אותו חלקית (עד למדור הספורט למטה בלעדיו) מה אפשר לעשות ?!?! תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בשוק בו אפילו ב-100 דולר ניתן למצוא סמארטפונים סיניים לא רעים בכלל, לנובו וחברת הבת שלה ינסו לבלוט למרות הכל באמצעות איכות צילום ומעבר לשבבי Snapdragon בכל המוצרים לכתבה

8. קודם כל אני רוצה לציין שהIPHONE אמור להיות מכשיר פשוט ואנשים פשוטים (או טיפשים) אבל ברגע שרוצים לעשות משהו קצת מתקדם הם מה זה סירבלו הכל ! פשוט טימטום ! והחנות המקוונת שהם כל כך גאים בה - כל כך מכוערת , חסרת פיצ'רים של חיפוש ואיטית - כל העיצוב במכשיר ולא יכלו לעצב את הAPPSTORE ? ועכשיו לשאלתי - קניתי אייפון מכיוון שאיך אומרים יש לו הכל (תוכנות ומשחקים) - אפילו יש לו שליטה על הפלאש של המצלמה המקצועית שלי (CANON 50D). השאלה מה להוריד ? מה לחפש ? אין איזה אתר מהיר שנותן ביקורות והמלצות עם SCREENSHOTS לתוכנות או משחקים - או מי שאוהב את המילה הפופולרית "אפליקציות".

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. דיברתי עם שירות לקוחות פלאפון ושאלתי שאלה על זה במצלמה שיחה פנים מול פנים. אמרו לי שאינם יודעים.רציתי לישאול אותכם למי שיש לו אייפון 4 ואייפון גלאסי 2 ניתקל בבעיה הזאת? האם זה אפשרי? האם התוכנה שיחות מצלמות אותו דבר?איך קוראים לתוכנה שיחות מצלמה?קראתי בפורום שאייפונים לא מסתדרים בתוכנה סקייפ.עושה בעיות.הייתי רוצה בתוכנה סקייפ יהיה מחובר אלחוטי אינטרנט ולדבר בחינם מול אייפון וגם מחשב בבית.האם זה אפשרי? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SeeYouInHell,

יש לי חבילה שכוללת 500 דקות + 500 סמסים גלישה חופשית ללא תשלום מעבר ל2GB (הורדת מהירות) + כלול בזה ניתוק זיקה והעובדה שאני חייל כל זה ביחד נאמר לי וגם היה רשום לי בחוזה אחרי זיכוי יוצא 137 שקל בחודש והיום גיליתי שאני כבר מחויב במשך כמה חודשים ב200 ומשהו שקל לחודש ועוד בעיה זה שאין לי זמן בכלל ללכת אליהם ולסדר את זה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איזה נגן נייד מבוסס דיסק קשיח מכיל dac הכי איכותי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הטלפון הנמכר בעולם לא קרוב בכלל למשחק של אלה, ווהא בכלל נוקייה 1100 הבסיסי ביותר. האם גם לדעתכם אותו משחק ענקיים עשויי באמת להיות לא רלוונטי בשוק כללי במצב קשה ? http://www.mako.co.il/digital-magazine/Article-cbe311d7a39cb21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sheva23,

הדגם של המכשיר HP TouchPad FB454UT WebOS Tablet יצא חדש מאריזה מנסה לטעון אותו עם USB מהחשמל, רואים על כפתור הCENTER שמתבצעת טעינה אממה, לא מצליח להדליק את המכשיר בשום דרך. 1. ניסתי לרסט אותו כמו בMANUAL ...עי לחיצה 15 שניות על POWER+CENTER 2. ניסתי להוציא מהטעינה ולהדליק לבד, כלום לא עוזר. 3. ניסתי לחבר לUSB של הלפטופ , הוא ממשיך לטעון אותו עם מסך שחור אבל במחשב אין תגובה בכלל שנכנס אליו התקן כלשהוא. האם המכשיר תקול? נ.ב אני מבקש ממי שלא מכיר את המכשיר טוב לא להגיב כדי לא לבלבל עוד יותר. זה קצת דחוף כי עוד שעה+ הבוסית שלי הולכת הבייתה עם המכשיר הזה ומחר הם יסעו להחזיר אותו לחנות (ביקשה ממני עזרה ללמד אותה איך משתמשים בו...היא אפילו לא ניסתה להד…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ה-TalkBand של Huawei, אולי השעון החכם השימושי ביותר בשוק, מוצע עתה למכירה במחיר לא רע בכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/האוזנייה-האלחוטית-שהיא-גם-שעון-חכם-זמי/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי SGS וחיבור 12 מגבייט בכבלים עם מודם טריון במחשב איך אני יכול שהSGS שלי יגלוש לי על האינטרנט? אפשר בעזרת החוט USB שלו?? אפשר בעזרת מתאם רשת אלחוטי מהסוג הזה שמתחבר למחשב ב USB? או חייבים רק ראוטר? ואם כן איזה ראוטרים בוודאות עובדים עם הסאמסונג והכי זולים שאפשר למצוא אני גר בקריות וכל החנויות בטווח יהיו בסדר,כל עוד זה לא פוגע לי בחווית הגלישה שלי כמו עם המודם טריון בחיבור ישיר http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=60&OrderBy=saleprice

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MiOB,

שלום לכם, הסתכלו כאן: http://cgi.ebay.co.uk/5800-XpressMusic-Mobile-Phone-New-Unlock-Free-Ship_W0QQitemZ220380199350QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item220380199350&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A15|39%3A1|240%3A1308http://cgi.ebay.co.uk/5800-XpressMusic-Mobile-Phone-New-Unlock-Free-Ship_W0QQitemZ220380199350QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item220380199350&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A15|39%3A1|240%3A1308 מדוע המחיר הנמוך? כלומר, העובדה שזה מהונג קונג ברורה מאוד - האם זה אומר דבר על איכות המכשיר? האם זה כלל חיקוי? הרי בדרך-כלל, כאשר ישנם חיקויים של טלפונים ניידים, כותבים כי למכשיר אותן…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מצרף את מאמר על בעיות ב- סמרטפונים LG ובעיות היבואנים לתקן אותם http://emun.org/he/node/11117 עו"ד דנה כהן, ראש ענף חשמל ואלקטרוניקה, מסבירה כי בעת קניית מוצר חשמלי שמחירו מעל 150 שקלים, זכאים הצרכנים לאחריות לשנה, ללא עלות, על כל קלקול שנתגלה במוצר,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by מוריס100,

האם מישהו יכול לעזור לי איך להגדיר בסטרימר את הכיתוביות בעברית על גבי סרט בחנות נאמר לי שהוא תומך בכיתוביות בעברית תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רואה בחניות בהונג קונג שאין שם S3. יש HTC One X באזור ה-2500 שקל או S2 באזור ה-2000 שקל... מתי צפוי להיות זמין ה-S3? ויש משהו שאני צריך לבדוק ברכישה? כלומר יש לו דגמים/סוגי רשתות/2100-850-900 ושטויות כאלו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by LennonRulz,

שלום לכולם, קניתי היום micro-sim של 012 מובייל וראיתי שרשום על העטיפה שלו 3.5G אז רציתי לשאול אם בשביל דור רביעי צריך לקנות סים מיוחד? *מכשיר- גלאקסי 4 דגם I-1915 הדגם שתומך בדור 4. תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eliom,

יש אפליקצייה קומפיילר לאייפון בשפות התכנות השונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, הIPOD 5G שלי שווק חיים אחרי 6 שנים של שימוש (מרוצה ממנו ממש) ואני מחפש נגן קטן יותר, קומפקטי, עמיד ובעל איכות שמע טובה בעיקר לאימונים (משקולות + ריצה) בנתיים אני מכיר רק את הסנסה קליפ אשמח לעוד המלצות בנושא לגבי תקציב, אין אחד מוגדר כרגע.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, לאחורנה התחלתי להתעניין בתחום הטאבלטים ואני רוצה לרכוש מכשיר. השימוש בו יהיה כמו מחשב נייד - צפייה בסרטים וסדרות - סוג של DVD נייד, גלישה באינטרנט ואולי לשחק בו פעם בהרבה זמן. שני דגמים שחשבתי עליהם הם הנקסוס והאסוס ME301T. אני די סגור על הנקסוס אבל באסוס יש כל מיני פיצ'רים כמו חיבור HDMI ויכולת להרחיב את הזיכרון ואפילו אפשרות לחבר DOK(זה לא שאני הולך להשתמש בפיצ'רים כל הזמן, אבל שווה שיהיו אפשרויות כאלה למקרה וארצה לעשות דברים מיוחדים כמו לראות סרט בטלוויזיה בצבא וכאלה..) הבעיה איתו שהוא יקר (אני חייל) ושהביקורות עליו פחות טובות מהאלה של הנקסוס. שאלתי אליכם היא כזאת - קודם כל, מה שיכריע את הכף בסופו של דבר זה ביצועים כוללים ותאימות לגרסאות אנדרואיד הבאות. אם לאסוס …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לאחר שהסתכלנו כבר על הסמארטפונים המעניינים ביותר, הטכנולוגיות המוזרות ביותר והחברות הישראליות הבולטות שנראו בתערוכה, תורם של השעונים והצמידים החכמים הכי מעניינים שנראו ב-CES לחשוף את פניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-ces-%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d%d7%a6%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ori14,

שלום, החלטתי להתחדש באוזניות חדשות ולאחר חיפושים רבים הגעתי לשני הדגמים הללו. יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על הJBL? אשמח אם מישהו בעל הכרות גם איתן וגם עם הAKG יעשה השוואה קטנה. 2. יש כאלו שאומרים שהJBL פחות טובות מהסנהייזר CX300, זה נכון? 3. האם ההבדל בטווח התדרים של הJBL והAKG (לטובת הAKG) מורגש בשימוש עם נגן כמו המייזו M6? 4. שמעתי שהJBL מזייפות קצת בבאס ובטרבל, ומאנשים אחרים שמעתי שלא מרגישים את הבאסים או שהם בולעים את כל השאר, מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? (לא איזה אודיופיל ביקורתי במיוחד שעובד עם אוזניות בכמה אלפי שקלים, פשוט להגיד איך הן). אשמח אם תעזרו לי להחליט, אורי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.