עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קניתי מחברת פלאפון את המוטורולה קיי1אם שלהם ואני רוצה להעביר שירים ותמונות אליו או מחוצה לו. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח... יש לי ת'כבל שמחבר בינו לבין המחשב.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הטלפון הנמכר בעולם לא קרוב בכלל למשחק של אלה, ווהא בכלל נוקייה 1100 הבסיסי ביותר. האם גם לדעתכם אותו משחק ענקיים עשויי באמת להיות לא רלוונטי בשוק כללי במצב קשה ? http://www.mako.co.il/digital-magazine/Article-cbe311d7a39cb21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש סלולרי בעל מאפיינים הבאים: * יציאה 3.5 ממ אודיו. רצוי גם עם "כ.קול" כמו של ה XM של נוקיה בעל איכות שמיעה טובה. * מצלמה די טובה (לא צריך שימכרו לי מגה פיקסלים, צריך איכותית בצורה שיהיה אפשר לצלם, בתנאי חדר טקטס של ספר\דף\עיתון בצורה ברורה. לדוגמא מצלמה של 5800 שאנשים מתלוננים מספקת אותי למרות שלא תמיד יוצאים תמונות מפעם ראשונה. * רצוי מאוד שיהיה WIFI עם אפשרות לגלישה באתרים רגילים, ושיהיה לו מספיק זכרון לעלות אתרים עם פלאש והרבה תמונות או כגון יוטוב. *בטריה שתחזיר לפחות 2 שעות גלישה בפועל WIFI נגינה של מוסיקה 3-4 שעות דיבור חצי שעה שעה. מספר צילומים והודעות ודואר. כל זה הוא אמור להחזיר לפחות מהבוקר עד הלילה כ18 ורצוי יממה. * איכות גימור, חומרים…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Nemesis,

היי, יש לי כרגע GPS של חברת Royaltek RBT-1000. הוא קצת עולה לי על העצבים - קולט לוויינים נורא לאט, נורות החיווי שלו הלכו ומאבד המון את הסיגנל במיוחד במגאן שלי עם החלון המסוכך. החלון המסוכך פחות פונקצייה, כי הרכב יוחלף לפורד תוך זמן קצר, שם אין חלונות מסוככים. יש את הדבר הזה במבצע (אני צריך גם תושבת): http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=512&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0 האם כדאי לקנות, או שכדאי לא להתקמצן ולהוסיף כסף למשהו יקר יותר? אם כן, במה יתבטא ההבדל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Pc1ko,

שלום לכולם. קודם כל אני מבקש שרק מי שיודע באמת ושיכול להביא קישורים לאתרים שאומרים את זה - יגיב. תודה. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הנגנים מלבד גודל המסך, ואם אפשר אז גם להבין למה ל creative vision יש מחיר יותר גבוה ב 100$ (!!!) למרות שאני חושב שהוא זה שפחות טוב. אני רוצה לדעת אם יש הבדלים בסאונד, בממשק, או בכל פונקציה אחרת שאתם יודעים ומכירים. אני מבין שאת שני הנגנים לא מייבאים לארץ, אז אני רוצה גם לשאול איך בדיוק אני מייבא אותם, עם איזה אתר אינרנט (חברת הובלה בואו נקרא לזה) אני מביא את זה לארץ וכמה יעלה לי המשלוח. ואם אפשר עוד שאלה קטנה, מה אתם חושבים מי עדיף בין שניהם ואולי אפילו ה Cowon A2 עדיף על שניהם. תודה רבה לכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by foxil,

שלום, אבד לי מטען של נקסוס 7 2012, אולם יש לי מטען של סמסונג לטלפון סלולרי וזה בטוח להשתמש עם נקסוס 7? העונים בעלי רקע טכני בלבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dans41,

שלום יש לי שריטה על המסך של הטלפון (galaxy s3) ורציתי לבדוק עם יש דרך למלאות את השריטה? כמו שעושים לדיסקים למשל. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, יש לי אייפון 4 שצלל למים, תוקן והחזיק מעמד עוד כמה חודשים עד אשר שבק לבלי שוב. תיקון שלו - שזה אומר לוח אם חדש - יעלה בסביבות ה-1300-1400 ש'ח. אני מתלבטת האם שווה להשקיע את הסכום הזה או לקנות סמארטפון זול יותר אבל חדש. התקציב שהייתי רוצה הוא - 1000 ש'ח - ואם אני מתגמשת - אז עד למחיר החלפת לוח האם, כלומר 1400 ש'ח. יש לציין כי אני כבולה לאורנג' עד עוד שנה בערך.. אשמח לדעתכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Animor,

שלום, יש לי הזדמנות, דרך קרובי משפחה, לרכוש nexus 10 ולשלוח לכתובת בארה"ב. האופציה לרכוש דרך google store חסומה מהארץ, אשמח להסבר איך אפשר לעקוף את זה, כדי להזמין ולשלוח לכתובת בארה"ב. בנוסף, אם למישהו יש ניסיון עם רכישה כזה, אשמח לדעת כמה זמן אמור לקחת המשלוח (כדי לא לפספס את הקרובים שלי). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חיפשתי איך לעשות את זה מספר שעות ולא מצאתי. אני צריך דרך לגרור את התמונות בגלריה לפי סדר מסויים. בדיוק כמו בווינדוס ואייפד. להיכנס לגלריה ללחוץ לחיצה ארוכה על אחת התמונות ובתוך אותו אלבום ואותו תיקייה להזיז את התמונה למיקום אחר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eliom,

יש אפליקצייה קומפיילר לאייפון בשפות התכנות השונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. היי, זה הולך ככה : 280 שקל 1250 דקות לכל היעדים 1250 הודעות 4000 שיחות בתוך הרשת אינטרנט לא מוגבל במהירות 7.2. כרגע אני עם 3GS ואני אמשיך לשלם עליו בהוראת הקבע לעוד 16 חודשים 100 שקלים בחודש (1600 בסה"כ). נכון לעכשיו אני סוגר חשבוניות בסכומים של 300-400 שקלים - אין חבילה משתלמת יותר בשבילי... יש אחרות אבל הן דורשות שאני אדבר הרבה פחות או הרבה יותר כדי שיהיו משתלמות יותר. השאלה שלי עכשיו : כדאי? ובנוסף - היא אמרה לי שכדאי לי לקנות את המכשיר בחנות פרטית.. כל העיניין של הניתוק זיקה, אבל אני בכל זאת אשלם על החבילה 280 שקלים.. אז לא ממש הבנתי איך זה משתלם כי אז בנוסף ל 280 אני אצטרך לשלם גם על המכשיר לחנות הפרטית.... או שאת הזיכוי אני אקבל מהם ואז אני אשלם 280 מינוס הזיכוי.…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by coben,

דרוש מכשיר שישמש בין היתר לקריאת PDF (ומצגות) לפחות כחצי שעה ביום. 1. מה ההמלצות לגבי גודל מסך, PPI, (משהו נוסף שלא חשבתי עליו ?) כדי למלא את הדרישה הנ"ל בנוחות ? האם מכשיר כמו ONE X יספיק או שצריך משהו קיצוני יותר כמו Galaxy Note ? 2. אולי נטבוק/טבלט + סלולרי פשוט עדיף ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. המכשיר החדש (בעל המסך הבלתי שביר) של מוטורולה לא ממש מתרגש גם מריסוק מכוון על המדרכה לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-סמארטפון-ה-droid-turbo-2-שורד-ללא-פשרות/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מאמין שרוב המידע נמצא בדיון על ה S7/G5 אבל זה 50 עמודים אז קצת קשה לעקוב. הבנתי שהגלקסי S7 יכול להגיע עם שני מעבדים ושבארץ מוכרים רק אחד מהם (זה שעובד יותר חלק ביום יום ולכאורה פחות חזק במשחקים - לי זה מצוין). הבנתי גם שיש הבדלים בין מה שמקבלים בבאנדל - כן VR, לא VR וכו'. בחינת מחירים ראיתי שהמחיר הרשמי ליבואן ואחריות רשמיים הוא סביר ואין מה לחפש משהו אחר. מישהו יכול לעשות קצת סדר?

17. Started by intel suck,

יש לי בעיה בנגן המחשב לא מזהה אותו והוא תקוע שום כפתור לא עובד והוא לא עובד מה לעשות? נגן בן שלוש שבועות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by matan333,

עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות מסלקום והזמנתי מחנות את הסמסונג גלאקסי (עכשיו יש לי סוני אריקסון K770I) עכשיו השאלה שלי היא אם אני מעביר את הסים מהסוני אריקסון לסמסונג גלאקסי האם החבילות יהיו אותו דבר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by reviZor,

שלום אנשים אני אתמאל מצאתי פלאפון מהסוג שרשמתי בכותרת, עכשיו אני רוצה להשתמש בו אבל הסים של אורנג' אינו מתאים והוא מבקש קוד כל שהוא. אז הנה השאלה איך אני יכול להפוך את הפלאפון ככה שאני יוכל להשתמש בו? נ.ב על המכשיר יש סימן של סלקום.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני מעונין בהמלצה לבחירת מכשיר שירכש מארה"ב (יתכן אפילו מאי ביי), די הלכתי לאיבוד. הדרישות שלי הן שהוא קודם כל יהיה טלפון טוב ואינטאיטיבי שזה אומר מבחינתי: ספיקר חזק וברור, צלצול ורטט בו זמנית, שעון מעורר שעובד גם כשהטלפון כבוי, יומן נוח ושלא יהיה ענק וכבד - שיחקתי קצת עם נקסוס 1 וזה הגודל המקסימלי מבחינתי. מבלי לוותר על כל השאר:מצלמה טובה, רדיו, GPS, WI-FI, יהיה נחמד אם תהיה מצלמה נוספת לצורך שיחות וידאו. התקציב הוא בסביבות 550 דולר, (ניתן גם להכליל מכשיר יד שניה אך במחיר של עד 400 דולר). * אני לא רוצה אייפון. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Drek Boy,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 התמקדתי בהתחלה על הקריאייטיב אבל אז ראיתי שיש ע…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חוץ מ GSMPRO (שמעפון) ו-think3g שאני כבר מכיר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by waizman,

אהלן אין לי כרגע נגן ואני לא רוצה להשתמש בנקסוס שלי לצורך העניין, בעיקר בגלל הסוללה. הדרישות הן שהוא יהיה קטן וקל, עם מסך, סוללה ל 8+ שעות, ו 8+ ג'יגה בייט. רדיו יהיה נחמד אבל ממש לא חובה. cheaper is better. לא צריך טאץ' ו-וידאו וחרטות כאלה ואחרות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ברשותי נגן חדש ( Cowon Q5 )ואני מעוניין להוסיף כל מיני תוכנות - איזה תוכנות נוספות קיימות לנגן זה ?? או איזה אפשרויות הרחבה נוספות אפשר להתקין עליו ?? האם ניתן להתקין IGO -8 .. תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by taltarablus,

נסו לצאת מהמגדל שמנסה לחסל אתכם בכל רגע ורגע, בנו טירה וצבא על מנת לשרוד בארץ הקפואה והרכיבו את פארק השעשועים המושלם - זאת ועוד במשחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-44/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.