גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אייפון 4 שצלל למים, תוקן והחזיק מעמד עוד כמה חודשים עד אשר שבק לבלי שוב. תיקון שלו - שזה אומר לוח אם חדש - יעלה בסביבות ה-1300-1400 ש'ח. אני מתלבטת האם שווה להשקיע את הסכום הזה או לקנות סמארטפון זול יותר אבל חדש. התקציב שהייתי רוצה הוא - 1000 ש'ח - ואם אני מתגמשת - אז עד למחיר החלפת לוח האם, כלומר 1400 ש'ח. יש לציין כי אני כבולה לאורנג' עד עוד שנה בערך.. אשמח לדעתכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. כשאני מצלמת התמונה מופיעה עם ריבועים על הפנים. אם אני לא רוצה לתייג איך אני מעיפה את זה כדי שאוכל לראות את התמונות עצמן בלי הריבועים? 2. קראתי שיש אופציה שהגלקסי מזהה שמסתכלים על המסך וככה הוא לא נכבה אוטומטית. איך מפעילים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש.התקציב הוא גג 3000 ש"ח הדרישות שלי הם: סוללה חזקה מסך מגע גדול מצלמה טובה חשוב שהפלאפון יהיה מהיר. יצא לי לבדוק לגבי הGALAXY S והוא עונה לדרישות שלי וגם לתקציב. אבל בחנויות דורשים 250 ש" על עדכון לאנדרואיד 2.2 ועוד 200 ש"ח לעברית. יש אפשרות לעשות את זה לבד בחינם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, הטאבלט הפסיק פתאום להגיב למגע, ניתן לכבות אותו רק ע"י לחיצה ביחד של כיבוי ופלוס בווליום. כאשר נדלק מחדש שוב אין אפשרות לפתוח את הנעילה (ע"י החלקה ימינה) , הטאץ' פשוט לא מתפקד. מה האופציות שלי?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם עט המגע הפופולרי והאהוד של סמסונג מסדרת מכשירי ה-Galaxy Note יוכל לעשות חיל גם במחשבים מבוססי חלונות? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! אני מחפש תוכנה שאפשר לסנכרן בין GPS למחשב ולהכניס קובץ מפות של אירופה אני לא מצליח לסנכרן בין המחשב לGPS אני מחפש תוכנת סנכרון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי נגן זן מיקרו 4GB שקיבלתי לפני זמן לא רב,מדובר סה"כ בדגם לא חדש במיוחד ולכן כבר לא נמצא תחת אחריות. זהו הדגם - http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=213&subCatID=214&prodID=10795&prodName=ZEN%20Micro&subCatName=ZEN&CatName=MP3+Players לאחרונה התחילה בעייה מאוד מציקה בזמן השימוש בו. ברשותי אוזניות JBL 220 שנבדקו במקומות אחרים ונמצאו תקינות לחלוטין. אני לא מצליח לשמוע סאונד בצורה חלקה,או שאני שומע רק בצד אחד,או שאני שומע שיר ומצליח לקבל רק את המוסיקה ללא השירה,או ששומעים מאוד חלש.כל הבעיות הנ"ל נפתרות לכמה שניות אם משחקים עם החיבור של האוזניות בתוך הנגן,קצת לסובב לצדדים או פנימה\החוצה,אבל הבעיה שוב חוזרת... כנראה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא הייתי בטוח מה המיקום הנכון- אז פרסמתי כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/555314-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-2-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94?p=4983299#post4983299 אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט של "10 או "8. חשוב שתהיה לו כניסת מיקרו usb3.0 ומערכת הפעלה windows10. לא הצלחתי למצוא אחד כזה שעונה על המאפיינים הנ"ל. אולי אתם מכירים? תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז נמאס לי כבר מהתקלות האינסופיות שיש לי עם המקשים והסוללה ב-K800I שלי אז החלטתי לרכוש מכשיר חדש. אני מחפש משהו כמה שיותר זול, מעדיף לא להתקרב ל-2000 שקל שיוכל לספק לי את הדברים הבאים: אמינות גבוהה ומיעוט תקלות ותקעיות במכשיר. סוללה חזקה כמה שאפשר (למרות אני יודע שבסמרטפונים זאת נקודת תורפה). מפה עם GPS. כמה שיותר אמיד למכות/מים ובקיצור, שרידות גבוהה כמה שאפשר. ייעוד עיקרי: מוזיקה - זקוק להרבה מקום, 16GB מינימום עם עדיפות ל-32GB. אם המכשיר בא עם פחות, אז צריך לקחת בחשבון במחיר שאני הולך להוסיף לו כרטיס זכרון (במקרה ואפשר). ייעוד משנה: אפליקציות קטנות, בעיקר אפליקציות עם סרטוני סלסה למינהם. זהו, אשמח לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה מהמשחקים המשובחים ביותר שנוצרו בעשור ובמילניום הקודם זכו לחיים חדשים - וזמינים עבורכם במרחק לחיצת כפתור במכשיר החכם האישי לכתבה
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 (בלבד) לריצות ואימונים? נגן בסיסי, שינגן קבצי mp3+wma שכולל צג לראות את שם השיר שמתנגן. אפשרויות נוספות - מבורך. שהנגן לא יהיה גדול פיזית או כבד, אחד שאוכל לשים בכיס בזמן ריצה בלי שהוא יוריד לי את המכנס. זיכרון: אני חושב ש-2GB יספיקו לי בהחלט. אפשרות הרחבה - מבורך. סוללה: פנימית נטענת. * איכות שמע: חושב שזה די תלוי באוזניות, אם האוזניות אשר מגיעות עם הנגן אינן מספקות, אשמח להמלצה על אוזניות באיכות סבירה. ולא מהסוג של in ear. * אם המכשיר כולל אפשרות לתופסן - מה טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. מתכנן לקנות לעצמי בשבועות הקרובים את הMI2S של Xiaomi, את גרסת ה32GB, ובגלל שזו פעם ראשונה עם מכשיר סיני + הזמנה מחו"ל של מכשיר רוצה לשאול כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי לגביהן. 1.מה הסיכוי להתפס במכס, במידה וזה קורה, כמה זה יעלה לי? 2.יש מה לדאוג לגבי אמינות המכשיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות שליליות, ודווקא זה שלא מצאתי בכלל, נשמע הזוי קצת. 3.המלצה למקום כלשהוא להזמין ממנו? בגדול רציתי להזמין דרך איביי, אבל אולי יש אתר כלשהוא שיהיה עדיף להזמין ממנו מבחינת מחיר/זמן הגעה/כל יתרון אחר. 4.יש מה לדאוג מבחינת קליטה במכשיר? הבנתי שהוא עובד עם כל המפעילות בארץ, ובכל זאת רוצה לוודא. ואם למישהו במקרה פשוט יש ביקורת על המכשיר כדי להוסיף לי עוד קצת עליו - אשמח. תודה רבה לכל מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/zenfone-2-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-moorefield-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום micro-sim של 012 מובייל וראיתי שרשום על העטיפה שלו 3.5G אז רציתי לשאול אם בשביל דור רביעי צריך לקנות סים מיוחד? *מכשיר- גלאקסי 4 דגם I-1915 הדגם שתומך בדור 4. תודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לזהות בבקשה איזה דגם המכשיר הבא, כתוב שהוא של סמסונג ויש לי רק תמונה אחת. מצד אחד הכפתור מזכיר את SGS3, אבל הוא לא מעוגל מספיק אז זה מוזר. אני בטוח שיש כאן מומחים שיוכלו לזהות אותו יחסית בקלות אני יכול להגיד שהרוחב של המכשיר הוא כ-7 ס"מ (בערך 2.7-2.75 אינץ'). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי את הנייד ותוך שעה הצלחתי להרוס אותו כנראה שמסך די עדין ובגלל שהתישבתי עליו הוא נהרס. כרגע המסך מרצד ומציג גוונים של סגול כאלה שרואים כשוחצים חזק על ניידים או טבלטים (לפחות סינים). לא נראה לי שהחלפת digitizer תעזור נראה שזה אומר שכל המסך הלך, הTOUCH דווקא עובד בסדר. יש מה לעשות? זה באמת נראה לכם כמו בעיה שמצריכה החלפת מסך ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש סוללה רב פעמית לgalaxy s5, רצוי שתהיה ל5-6 הטענות. האם במחיר של כ100 ש"ח קיים משהו נורמלי? תודה מראש ☺
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך המכשיר? מגיע עם דור 3, 32 זיכרון ומסך IPS. גודל 10.1 ומחיר כמו באי ביי. שווה? כדאי? למה יש לי תחושה שמשהו שם חשוד לי...? http://ksp.co.il/?uin=20815
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לכתוב סקירה על מכשיר הטבלאט שרכשתי לא מזמן, איך הכל התחיל? גלשתי באתר וראיתי כתבה על מכשיר טבלאט שמריץ ICS ועולה פחות מ100 דולר, בהתחלה חשבתי בך עוד טבלאט סיני שבקושי יצליח להריץ מחשבון, וייהרס אחרי היום הראשון, חיפשתי עוד קצת באינטרנט וגליתי עוד ביקורות לא רעות על המכשיר, החלטתי שאני אקח את הסיכון ואזמין את המכשיר , בחרתי באתר http://pandawill.com/ - שנראה לי הכי רציני מבין האתרים שחיפשתי, הזמנתי את הטבלאט , והתחלתי לחכות שישלחו לי, אחרי כמעט 30 יום של ציפייה מתמשכת ובדיקה יומית של הדואר, החלטתי שאני מדבר עם שירות הלקוחות של האתר ובודק מה קורה עם המשלוח, אחרי ברור קצר מסתבר שהם שכחו לשלוח לי את הטבלאט ומהאנגלית הלא ברורה של אותו עובד בשירות לקוחות הבנתי שזה בגלל …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעוד שבאפל חוקרים שלל עדויות על סוללות פגומות שמתנפחות בדגמי ה-iPhone 8 שלה, בגוגל נאלצים להתמודד עם הצורך להסביר לצרכנים כי איכות התצוגה המוזרה והמאכזבת בדגמי ה-Pixel 2 היא לא תקלה אלא ברכה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חיטטתי לי באינטרנט בחיפושים אחר מכשיר אנדרואיד סיני זול חזק יחסית. הבנתי שהJiayu G4 נדחה לחודש הבא ולא ברור מה קורה איתו. כרגע נראה לי שאני בעד הNewman N2 שכמה אנשים פה כתבו שהם קנו אותו והוא סבבה אבל מתחמם מאוד שזה קצת מפריע לי. בכל מקרה מצאתי את הבחור הזה: http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-S4-Smartphone-Android-4-2-N9500-Star-Mtk6589-Quad-Core-1-2GHZ-1G-RAM-5/807569781.html. מסך HD 5 אינצ' שזה מעולה בשבילי (לא רוצה יותר גדול) זכרון פנימי 8 ג'יגה שזה סביר, מגיע עם אנדרואיד 4.2 מותקן כבר שזה יתרון גדול על שאר הסינים, עם גוגל פלי והכל מותקן. המסך שלו נראה מצויין בסרטונים ביוטוב והיתרון הכי גדול שכתוב ברוב האתרים שיש לו סוללה של 3200mAh שזה אמור להיות פיצוץ. אני אוהב לט…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים קיבלתי את ה HTC Desire שלי. העברתי את המוסיקה למכשיר והתחלתי לנגן, אבל יש בעיה. חלק מהשירים לפתע עוצרים מספר שניות (או אף שניה) לאחר שהפעלתי אותם. מוטב לציין כי הדבר יכול לקרות לשיר אחד, ואח"כ לא לקרות לאותו השיר אבל לקרות לשיר שזה לא קרה לו קודם, כך שזו לא בעיה בשירים עצמם. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת לקנות היום את הN96 בין הפלאפונים של נוקיה שבדקתי הוא הכי התאים לי יש לו איזה שהן מגרעות חמורות וקשות שכדי לדעת עליהן ? ובכלל האם אתם ממליתים על המכשיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-