עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by N0mad,

אני מעונין בנגן עם איכות חומרים\הרכבה טובה, שלא יהיה עדין מידי. וגם לא קטן מידי, שיהיה נוח לאחיזה, איכות שמע מעולה. סוללה פנימית נטענת. מגע לא מגע, לא משנה לי. עד 700 800 ש''ח. חשבתי על נגן של סמסונג SAMSUNG MP4 8GB YP-P3 שווה את ההשקעה? אם יש אלטרנטיבה טובה ממנו, אשמח אם תאמרו לי. בתודה מראש, ובברכת כל טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

קראתי את המדריכים באינטרנט אך לא כל כך הבנתי איך זה מתבצע, היות ואני חדש בתחום. אשמח אם מישהו יסביר לי בפשטות איך עושים זאת.

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום יש לי אייפון דור 3 שעובד עם טורבו סים וכאשר אני מקבל SMS מאיסיקיו מהמחשב ואני רוצה לענות (כמו בנוקיה ב"השב עכשיו במחיר רגיל) אז הוא כותב לי שגיאה בשליחת הודעה וזה לא נשלח מה אפשר לעשות ואיפה הבעיה? חוץ מזה הוא שולח SMS לכל מקום ולכל דבר! תודה

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני קונה עוד מעט נגן ZVM 60GB חדש, ורציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין אותו מחו"ל במחיר הכי זול (כולל חנויות כולל אי-ביי כולל הכל)... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש חנות בישראל ממנה אפשר לקנות מכשיר לאיתור RFID ו תגי RFID

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Aviko,

תראו. אני לוקח כרטיס סים מסימנס a60 ומכניס לn73, זה אין בעיה. אני רוצה לדעת אם סלקום יודעים על זה שהעברתי את הכרטיס למכשיר דור שלישי ואז הם יכריחו אותי לשלם על חבילות דור שלישי וכו... כמובן אני לא קונה את המכשיר מסלקום.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. סמארטפון הגיימינג החדש של אסוס כולל כבר עכשיו מסך מתקדם באופן בלתי רגיל – אך מסתבר שיש מצב עבודה נסתר משוכלל אפילו יותר, כמעט ללא מתחרים בקטגוריה לכתבה

8. Started by jiddisch,

אני מחפש נגן MP3 (לא MP4) חשוב לי מאוד איכות שמע ושיגיע לעוצמות טובות (שלא יהיה שקט). פחות חשוב לי נפח, טייפ מנהלים, רדיו, ספיקר, איקולייזר וכאלה אבל אם יש, עדיף. התקציב שלי עומד על 200 גג 300 ש"ח. ראיתי שהנגנים של SANSA, IROVER ו-CREATIVE מתאימים למחיר שלי. איזה כדאי לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by PuG3o6,

אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי. להורי המבוגרים יש טלפונים של Samsung Galaxy J7. גודל מסך: 5.5 אינטש. הכל עובד יחסית טוב רק שהטלפון קצת "התעייף" עם השנים וגם כבר די מתמלא בלי אפשרות של ממש לנקות הרבה מקום ממנו - זכרון פנימי יחסית קטן של 16GB והרבה סרטונים שלא רוצים למחוק ולכן יש בעיה של מקום כי באמת שאין מה למחוק וביצענו ניקוי וכו'. לפעמים קצת נתקע ואולי אחרי 5 שנים הגיע הזמן להחליף לטלפון חדש מכל הסיבות האלה. כידוע למבוגרים יותר קשה להסתגל לשינויים ולטכנולוגיה ולכן אני מחפש טלפון די דומה רק חדש יותר עם כפתור בית פיזי וגודל מסך דומה. הכי חשוב עם כמה שיותר זכרון פנימי, אם אפשר 64 או 128 או עם כרטיס זכרון. התקציב גמיש יחסית, נניח סביבות 1000-1700 ש"ח. על איזה טלפון הייתם מ…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by sbhtkK7,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219&perur=2&t=12&c=373

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ofeking109,

שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות על רומים לגלקסי אס 2. תודה. לא משנה. השאלות שלמטה הרבה יותר חשובות לי כרגע

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. המותג הוותיק ששייך ללנובו הקדים בהצלחה את Xiaomi בדרך להכרזה על המכשיר החכם הראשון בשוק שכולל את שבב הדגל החדיש מבית קוואלקוםלכתבה

14. Started by amit_amit,

שלום לכולם רציתי לדעת לאיזה נ גני אמ פי 3 חוץ מאייפוד יש אחריות בינ"ל... תודה עמית

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  15. יש לי את האיי פוד ווידאו 30גיג'ה ואין לי עברית יש אפשרות להתקין פאץ בעברית ? אם כן איך ואיך מעדכנים אותו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Tals-,

שלום קראתי סיקור על המצלמה הזאת: http://pcgalaxy.co.il/sj4000-underwater-cam-arizona/ האם היא מומלצת? אני גולשת גלים, אשמח לדעת האם מישהו השתמש בה. אני לא מוכנה להשקיע בגו פרו שעולה יקר. זאת מצלמה של 450 שקל ( ספציפית באתר ששלחתי ) וזה נראה לי הוגן.. מה אומרים? כדאי? למה ? כמה? למישהו יש?

17. חשבנו שהתחרות על התואר הזה תהיה בין סמסונג ל-OnePlus - אך יצרנית סינית אחרת חטפה את הבכורה והפכה לראשונה להכריז גם על מכשיר עם מוצר הדגל מבית קוואלקום וגם על מכשירים עם המתחרה הבכיר הטרי של MediaTekלכתבה

18. המחשב הנייד המשוכלל מציע תצוגה ייחודית ואת החומרות הכי מתקדמות של אינטל ו-NVIDIA, אך גם משקל של יותר מ-3 קילוגרם ומחירים גבוהיםלכתבה

19. Started by TaMiRn2,

צריך המלצה לפלאפון חכם לקנייה בארצות הברית הנתונים שחייב שיהיה: A2dp תומך wi-fi עם דפדפן מסך נגיעה (ולא סטיילוס) ושיעבוד בארץ באורנג' וסלקום הדרישות שרצוי שיהיו: תמיכה בוורד ופוואר פוינט סימביאן או לפחות לא מובייל 6 (ממש לא אהבתי את מובייל 6) שיהיה יפה ומסך של 2.5" חשוב מאוד שיהיה או עם חריץ הרחבה לSD או לפחות 8GB מובנה חשבתי על IPHONE או N81 למישהו יש רעיון אחר?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by IDOnoach,

שני טאבלטים 8" בינוניים. איזה מהם עדיף? בעיקר לגלישה ומדיה. פחות למשחקי 3D

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by juicy,

היי, יש לי אפליקציה לעסק שלי, אני רוצה להוציא בעזרתה עוד מידע על הלקוחות שלי שהורידו את האפליקציה, כמו מספר טלפון, ואימייל. יש דרך לעשות את זה? בנוסף אני רוצה לדעת איזה עוד אפליקציות מותקנות על המכשיר של הלקוח, ואני רוצה להתקין לו WIDGET שלי, אוטומטית לאחר התקנת האפליקציה שלי. האם כל מה שביקשתי אפשרי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Nigger Please,

ממש אתמול שמתי לב שהם הוסיפו אותו לקטלוג http://test.pelecom.net/Product/1322/Motorola_Moto_X_16GB רק חבל שזה דגם 2013 ולא 2014 החדש.. כמו כן המחיר מגוחך, הם מבקשים עבורו כמעט פי 2 מהמחיר באמזון. אוף =\

23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%96%d7%95%d7%94%d7%a8-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הזמנתי את הפלאפון דרך איביי מסין ולא ידעתי לאיזה ברוך אני מכניס את עצמי. הוא מסרב לקבל רומים ולצורך העיניין גם רקבירי (ניסיתי רק twrp ו cmw כי אלה היחידים שאני מכיר שאפשר לסמוך עליהם), ניסיתי דרך אודין, דרך האפליקציה של twrp, להתקין רום דרך הרקבירי שהגיע עם המכשיר, דרך המחשב - נאדה. מקריאה באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה עם מכשירים שהגיעו מסין - הם כמו ג'וקים, אי אפשר לנצח אותם... האמת היא שפשוט לא הצלחתי למצוא עדיין פתרון והבעיה היא שאני לא באמת מבין משהו בנושא, כל הניסיונות שלי הם מעקב של מילה במילה מכול מני מדריכים שמצאתי בחיפוש בגוגל. יש פה מישהו שיצא לו להחליף רום במכשיר מסין ויכול לתת לי הכוונה נ.ב הסיבה היחידה שאני מועניין להחליף רום היא שהמכשיר שלי מקבל שיחות…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by si,

ועוד דבר- צילמתי עם הפלאפון והעברתי למחשב ואיכות התמונה היא זוועתית! איך אפשר לטפל בבעייה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.