עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות נגן MP4 שיהיה איכותי וטוב. מבוסס הארדיסק של 30/40 GB. מנגן סרטים בהרבה פורמטים וכמובן מוזיקה. שיהיה אפשר להטעין אותו מהחשמל ולא רק USB ואם כבר USB אז לפחות שיהיה אפשר לקנות עבורו משהו שימיר את החיבור לחיבור חשמל על מנת שאוכל להטעין בכל מקום. אשמח לקבל המלצות וגם מכאלה שיש להם או כאלה שמכירים נגנים טובים... אם אפשר לקבל מידע לגבי נגן שקורא/לא קורא עברית , בתודה לכולם.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Pc1ko,

שלום לכולם. קודם כל אני מבקש שרק מי שיודע באמת ושיכול להביא קישורים לאתרים שאומרים את זה - יגיב. תודה. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הנגנים מלבד גודל המסך, ואם אפשר אז גם להבין למה ל creative vision יש מחיר יותר גבוה ב 100$ (!!!) למרות שאני חושב שהוא זה שפחות טוב. אני רוצה לדעת אם יש הבדלים בסאונד, בממשק, או בכל פונקציה אחרת שאתם יודעים ומכירים. אני מבין שאת שני הנגנים לא מייבאים לארץ, אז אני רוצה גם לשאול איך בדיוק אני מייבא אותם, עם איזה אתר אינרנט (חברת הובלה בואו נקרא לזה) אני מביא את זה לארץ וכמה יעלה לי המשלוח. ואם אפשר עוד שאלה קטנה, מה אתם חושבים מי עדיף בין שניהם ואולי אפילו ה Cowon A2 עדיף על שניהם. תודה רבה לכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liav12,

אהלן, לא מזמן הזמנתי את המגן מסך של MARTIN FIELDS, שלפי שמועות רבות נחשב לאחד הטובים.. ובכן בכל מקרה, לאחר נסיון של מגן מסם מהדגם שלו (לא זול כלל יש להגיד, 17 דולר ליחידה), המגן נשרט בקלות יתרה כמעט מכל דבר, וכרגע המגע על המגן מרגיש כאילו יש עליו "חול", במיוחד שאני עובר עליו עם העט סטילוס. יותר מזה לפעמים אפילו שימוש בעט סטילוס היה גורם לשריטות על המגן...שזה פשוט לא יאומן, זה לא שהעט בעל ראש חד כלשהו או נשרט ממשהו..בקודם זה לא היה קורה בכלל. אני יציין שקיבלתי עם המכשיר מגן מסך שלדעתי היה פי כמה וכמה יותר איכותי ממנו, ובקושי נשרט! היה עמיד מאוד ואני קצת מתאכזב שהחלפתי ביניהם. בכל מקרה רציתי לדע האם מישהו מכם מכיר מגן מסך שיהיה איכותי ולא מהפשוטים הרגילים כי ישנם כאלו …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Jeka90,

תמיד שמעו את השעון המעורר שלי בפלאפון חזק. לפני כמה ימים הצלצול של השעון מעורר נהיה ממש ממש חלש ובקושי שומעים אותו. חיפשתי בהגדרות לנסות להגביר את הצלצול ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by חן מ,

היי האם ניתן להשוות את האייפוד טאץ' לקונסולת הPSP? כי בעצם יש בו כל מה שיש בPSP-סרטים,מוזיקה,משח קים,אינטרנט וכו' המשחקים הבנתי שהם בגראפיקה טובה מאוד,וגם שעוד מעט יצאו משחקים שממש משתווים בגראפיקה שלהם לגראפיקה של המשחקים בPSP האינטרנט באייפוד טאץ' הרבה יותר מהיר מזה שנמצא בPSP אבל תכלס יש להם אותם דברים אז,אפשר בעצם להגיד ששני הדברים אותו דבר רק אחד זול יותר ואחד יקר יותר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז את Five כבר כנראה לא נראה במתכונתה המקורית מאחר ו-Hallo קנתה את הפעילות שלה. הקידומת תהיה 055-44 והתדרים יהיו הן של פלאפון והן של פרטנר, כך שבעצם לא תהיה חובה (כמו ברמי לוי) להשתמש במכשירי הדור השלישי. הם אמורים להיכנס לשוק בשבועות הקרובים, כך לפי הכתבה לפחות, ולהציע חבילות תקשורת כוללת בפחות מ-160 שקלים שאמורה לכלול (אם הבנתי נכון) שיחות, SMS'ים וגלישה בלתי מוגבלת. נחכה ונראה ונאחל להם הרבה הרבה בהצלחה. הכתבה המקורית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המכשיר החדש (בעל המסך הבלתי שביר) של מוטורולה לא ממש מתרגש גם מריסוק מכוון על המדרכה לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-סמארטפון-ה-droid-turbo-2-שורד-ללא-פשרות/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by flyfi,

היי אני רוצה לקנות נגן של cowon/iAudio אבל לתדהמתי פשוט אין...לא מצליחה למצא מקום שמוכר משהו של החברה הזאת, עזבו כבר לדבר על הדגם. בבאג היה C2 והוא נעלם מהמלאי, בקיצור- איפה קונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

שלום - לאחרונה הIaudio I7 שלי התחיל לעשות המון בעיות עד שבסופו של דבר הוא אפילו לא הסכים להדלק. מסרתי אותו ל"באג" למימוש אחריות, ולאחר שבוע וקצת(ח"ח על המהירות) - הוא חזר אליי - והיה נראה שהכל תקין. לאחר מכן, שחיברתי אותו למחשב, שמתי לב שמשום מה כמעט 5 ג'יגה כביכול "תפוסים". בדיקה של כל גודל הקבצים הנמצאים במכשיר העלה שהם שוקלים רק מספר מגה-בייטים בודדים - וכמו כן הרצה של "Scanner"(תוכנה הסורקת כוננים ומראה את מה שיש בהם בצורת גרף עוגה - מאוד שימושי) גם הראתה ש99% מהכונן(15.3 ג'יגה) פנויים. מה קורה כאן ואיך אני פותר זאת? תודה מראש לעוזרים!

10. מיקרוסופט חושפת בתערוכת MWC את המכשיר החדש שלה לשוק הביניים, ה-Lumia 640, עם יחס עלות/תועלת גבוה, מפרט מספק וגרסת XL שלוקחת את מקומו של מכשיר ה-Lumia 1320 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a0%d7%a1/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by andrei21,

איזה תוכנה יש עבור PC שאלייה אפשר לעשות screen mirror מהאנדרואיד ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, לאחורנה התחלתי להתעניין בתחום הטאבלטים ואני רוצה לרכוש מכשיר. השימוש בו יהיה כמו מחשב נייד - צפייה בסרטים וסדרות - סוג של DVD נייד, גלישה באינטרנט ואולי לשחק בו פעם בהרבה זמן. שני דגמים שחשבתי עליהם הם הנקסוס והאסוס ME301T. אני די סגור על הנקסוס אבל באסוס יש כל מיני פיצ'רים כמו חיבור HDMI ויכולת להרחיב את הזיכרון ואפילו אפשרות לחבר DOK(זה לא שאני הולך להשתמש בפיצ'רים כל הזמן, אבל שווה שיהיו אפשרויות כאלה למקרה וארצה לעשות דברים מיוחדים כמו לראות סרט בטלוויזיה בצבא וכאלה..) הבעיה איתו שהוא יקר (אני חייל) ושהביקורות עליו פחות טובות מהאלה של הנקסוס. שאלתי אליכם היא כזאת - קודם כל, מה שיכריע את הכף בסופו של דבר זה ביצועים כוללים ותאימות לגרסאות אנדרואיד הבאות. אם לאסוס …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. החברה האמריקאית ממשיכה להרחיב את נסיונותיה בשוק הנייד, הפעם עם כרטיס הגיימינג העוצמתי ביותר שזמין לכתבה

14. רכשתי היום פלאפון נוקיה N85 חדש בחנות שנקראת טופ סולולארי בהוד השרון. על האריזה של הפלאפון וגם על הפלאפון עצמו יש מדבקות של חברת פלאפון. האם חברות הסולולר רשאים למכור פלאפונים בעלות נמוכה לחנויות פרטיות? או שמע יש איזה שהוא סיכוי שרומתי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי חברים, קניתי xiomi redmi note 2 מסין והוא הגיע עם רום סיני..השאלה שלי היא האם כדאי להחליף לו רום או להשאיר אותו כמו שהוא? (GSM)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Kukishin,

פעם הייתי עושה את זה עם STUMP ROOT וזה תמיד עבד כשהיה צורך ועכשיו 5.0.2 הוא אומר לי THIS DEVICE IS PATCHED SORRY!!. מה זה אומר ומה עושים? ניסיתי גם TOWELROOT ולא עזר וניסיתי גם דרך הקובץ IROOT ולא הלך. אנא עיזרו לי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנגן mp3\4 מבוסס פלאש, 4-8 ג'יגה וקומפקטי. עדיפות לנגן plug & play, שלא יעשה בעיות עם שירים כאלה ואחרים. לא קריטי שיקרא עברית. התקציב הוא 150-170 דולר, אפשר טיפה לחרוג, רק אם זה ממש עדיף. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים שבארץ. תודה לכולם !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Kukishin,

האם כדאי לא לקנות אותו עד שייצא נקסוס 5 כדי לראות מה יותר כדאי? והאם יש הבדלי דגמים? האם הם רק בנפח הזכרון או גם באיכות החומרה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Demagh,

האייפון 3GS שלי שירת אותי נאמנה כבר שנה.. אבל הגיע הזמן לקנות פלאפון שהוא אשכרה פלאפון, ולא משחקייה. מה ההבדלים (אם ישנם) בין הנקסוס של גוגל לבין הדזייר? יש להם אותו מפרט טכני בדיוק.. הם רק שונים קצת בעיצוב, או שזה רק אני? או שתמליצו לי על מכשיר דרואיד אחר.. גם טוב, כל עוד הוא באותו טווח מחירים (עד 2.4K, אני אקנה כנראה יד שנייה אחרי שאפטר מהאייפון שלי). חשוב שתהיה לי מקלדת נוחה, מצלמה טובה עם פלאש וכמובן כל מיני שטויות לשעות הפנאי... אני לא כ"כ מכיר מערכות דרואיד ולא יודע איך זה עובד שם מבחינת אפליקציות \ משחקים. חשוב גם שיהיה אפשר להעביר קבצים בין הטלפון למחשב בקלות, ולא הכל דרך התחת עם 7 מיליארד פריצות (אל תקפצו, זה חוקי עכשיו בארה"ב). הבנתי שגוגל נותנת לפרוץ את המ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, קיבלתי פלאפון מתנה N73... והפנאל שלו די משומש ושרוט... הייתי רוצה להחליף לחדש. אני לא ממש מבין בפלאפונים ולא מכיר חנויות בקושי, בגלל זה אשמח להמלצה על חנות שיכולה להחליף לי את הפאנל לצבע שחור במחיר לא יקר באזור מגורי. תודה על כל עזרה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by inon007,

היי, ראיתי בזאפ שהמחיר של ה H320 הוא 1800 ש"ח, רציתי לדעת איך זה יכול להיות? הרי הנגן הזה יצא לפני כמעט שנתיים והוא יחסית ישן בשוק... יכול להיות שהמחיר שלו נמוך יותר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חיפשתי בהמון אתרים ובהרבה יש את ה-16GB. באף אחד לא מצאתי את ה-32GB למכירה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jammblues,

במחיר של 1500 ש"ח. לפי מה שהבנתי, במחיר הזה, זה הנגן עם הכי הרבה אפשרויות. המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by si,

ועוד דבר- צילמתי עם הפלאפון והעברתי למחשב ואיכות התמונה היא זוועתית! איך אפשר לטפל בבעייה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by anatoli,

לא מזמן קיבלתי טאבלט Asus vivotab smart, ואני משתמש בו לקריאת ספרים ולרשימת הערות לא מעט. לצערי עם הסטיילוס הספוגי הפשוט לכתוב על הטאבלט זה פשוט אסון. התחלתי לחפש חלופות, ונראה שהמומלץ ביותר הוא הgosmart שעולה יותר ממה שציפיתי, אבל נשרוד את זה (בערך 35$ עם שילוח). לפני שאני משלם על סטילוס כל כך הרבה כסף מישהו שמשתמש בסטיילוס הזה יכול לחוות דעתו לגבי עד כמה הוא מתאים לכתיבה? כמו כן האם יש איזשהי חנות שבה אפשר לנסות סטיילוס נורמאלי? כי אני מאוד חושש שלא משנה מה אני אקנה זה פשוט לא יהיה טוב מספיק ואני אתחרט שקניתי אותו.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים