גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מדליף סיני שופך אור על הדגמים הבאים של מפתחת השבבים, לשוק הביניים ולשוק העליון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הסטנדרטי ודגם ה-Edge של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג תועדו בתצלומים מעשיים ואותנטיים לכאורה, כולל תוצאה מרשימה ביותר במבחן הביצועים Antutu יום ראשון, ה-21 בפברואר מתקרב בצעדים גדולים – ואיתו החשיפה המסקרנת של דגמי ה-Galaxy S7 הטריים (וגם של דגמי ה-LG G5), אשר מתועדים כעת לראשונה, לכאורה, במראה הסופי שלהם. צמד תמונות שמקורן ברשת הסינית Weibo מציגות לנו את החלק האחורי של דגם ה-Galaxy S7 הסטנדרטי בעל המסך השטוח, ואת החזית של דגם ה-Galaxy S7 Edge (או אולי ה-Galaxy S7 Edge Plus המוגדל) עם המסך הקמור בצדדיו. החלק האחורי של ה-Galaxy S7 הסטנדרטי מהתמונות עולה שהדגם החדש ישמור על מראה זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge, עם כפ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש סוללה רב פעמית לgalaxy s5, רצוי שתהיה ל5-6 הטענות. האם במחיר של כ100 ש"ח קיים משהו נורמלי? תודה מראש ☺
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני התחדשתי בעצתכם האדיבה במוטו G לאחרונה ובהחלט מבסוט. עכשיו אני צריך המלצה לטלפון שכל ייעודו יהיה וואטסאפ וווייז. שיהיה במינימום מחיר. לא משחקים לא כלום. הסמרטפון הכי פשוט שמספיק לווייז וואוטספ בשנה הקרובה בלי למות בדרך. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות סמארטפון מחו"ל, לא רוצה להתחייב, לא אחריות לא כלום - רק לקנות מכשיר. בעיקרון חשבתי על IPHONE או GALAXY II, אבל תלוי במחיר. ניסיתי ב- AT&T או VERIZON או SPRINT, אף אחת מהן לא מוכרות ללא התחייבות. ועוד שאלה, מתי יתחיל לפעול "גולן טלקום" וכל החברות החדשות ? כי עפ"י הכתבה שנכתבה באתר (http://hwzone.co.il/news/136254) אמורה להיות "מהפכה" ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנדרואיד עקפה את המערכת הפופולרית ביותר בארה"ב בגזרת הסמארטפונים ובכך הפכה לנמכרת ביותר. [move][glow=yellow,2,300]מקורות:[/glow][/move] http://www.gottabemobile.com/wp-content/uploads/comScore-U.S.-mobile-market-shares-Jan1.jpg http://www.zdnet.com/blog/mobile-news/android-on-top-in-the-us-microsoft-in-decline/1288?tag=mantle_skin;content http://blog.seattlepi.com/microsoft/2011/03/07/windows-phone-7-not-reversing-microsofts-mobile-slide/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברתי עם שירות לקוחות פלאפון ושאלתי שאלה על זה במצלמה שיחה פנים מול פנים. אמרו לי שאינם יודעים.רציתי לישאול אותכם למי שיש לו אייפון 4 ואייפון גלאסי 2 ניתקל בבעיה הזאת? האם זה אפשרי? האם התוכנה שיחות מצלמות אותו דבר?איך קוראים לתוכנה שיחות מצלמה?קראתי בפורום שאייפונים לא מסתדרים בתוכנה סקייפ.עושה בעיות.הייתי רוצה בתוכנה סקייפ יהיה מחובר אלחוטי אינטרנט ולדבר בחינם מול אייפון וגם מחשב בבית.האם זה אפשרי? בתודה מראש מיכאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל עצות בנוגע לטלפון הבא שלי. מסך: זה חשוב עבורי: מסך ללא blue pixel burn in (כל מסך שאינו LED אני מניח?) כי בלאי למסך לא מקובל עלי, ללא black clipping, ברזולוציה של לפחות 300 ppi ועדיפות ליותר. מעבד: snapdragon 600 ודומיו - לא חלש מזה. סוללה: ברת פירוק. אורך החיים לא ממש רלוונטי, יהיו לי כמה רזרבות. גודל: לא גדול יותר מהגלקסי S4, HTC One וכו'. חובה שיהיה micro sd slot. כמובן, שיהיה מופעל אנדרואיד. אני לא משחק בטלפון, אבל אני פותח הרבה טאבים בדפדפן במקביל ואני פשוט רוצה שלא יהיו תקיעות / מריחות למיניהן. חשבתי על ה S4 Active, נראה שהוא עומד בדרישות בצורה די טובה, אבל הבעיה שלי איתו היא שהוא די כבד (153 גרם), ויחד עם מגן יכול להיות שלא יהיה נוח ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי בזאפ 2850 ש"ח האם זה המחיר הכי טוב ? האם מקבלים כיסוי לסלולאר ? GPS איכותי כמו I GO 8 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. לא עדכנתי את המכשיר מאז שעשיתי לו ROOT והוא בגרסה 4.2.2 האם אני יכול לעדכן לו את מערכת ההפעלה? אם לא, איך אני מסיר ROOT?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהפלאפונים הנ"ל טוב יותר ? לא שמתלם מביחנת מחיר, לא יפה.. אלא טוב. הבנתי שהם מאוד דומים ויש כרגע דיל ואני יכול להשיג אתK530I, האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה דקות אפשר להשתמש בנגן שבו, עד לסיום הסוללה, ואיפה האיכות עומדת לעומת נגני MP3 שקיימים בשוק כיום? והאם האוזניות שבטלפון מנתבות קרינה? גם ב"במצב טיסה"? כי רציתי לרכוש נגן שגם נע באיזור ה1G (שאפשר גם עם המכשיר הזה), ואם אפשר לשמוע במכשיר מספר רב של שעות ובאיזור טובה, אז אני אוכל לפחות לחסוך את העלות והטרחה של הנגן הנוסף. בתודה, גבריאל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים- MOTOROLA V3 SAMSUNG 770 LG 8300 ומה שהכי חשוב לי מתוך שלושתם זה שהמסך יהיה גדול וברור כי בכולם יש מצלמה ונגן מוזיקה וכל זה. על מה אתם הכי הרבה ממליצים תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מכשיר זול יחסית- עד 1500 גג. שייתן מענה לרשת אלחוטית בצורה יחסית טובה עם תמיכה בפלאש או שיהיה בעל אפלקיציה של יוטיוב. סוללה יחסית טובה. דבר חשוב נוסף זאת הקרינה , שתהיה יחסית נמוכה. מצלמה,רמקולים וכל שאר התכונות לא כל כך מעניינות אותי. הבעיה היא שהמכשיר היחידי שעומד בקריטריונים הוא הHTC WILDFIRE ולפי מה שהבנתי הקרינה שלו גבוהה יחסית לכן גם מועמדותו נפסלה. כרגע המכשיר היחידי שאני רואה שעומד באופציות שלי הוא הגלקסי אבל הוא יקר בהרבה מהתקציב שלי. אני אוכל לחכות חצי שנה לפחות, ממה שאתם יודעים בשוק הזה יש מצב שהוא יורד ל-1.5K בשנה הקרובה? שאלות לגבי המפעילה, יש לי תוכנית מצוינת אבל היא מתקופה אחרת לגמרי בערך מ-2005, ככה שיש לי 30 מגה לגלישה בסלולרי. האם אוכל להסתפק בחבילה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים אמא שלי קבלה הודעה מאחד ממכריה בה כתוב שוואטצפ עומדת לעלות כסף אלא אם כן, נשלח את ההודעה ל10 אנשים. זה אמיתי? האם זה וירוס???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך המכשיר? מגיע עם דור 3, 32 זיכרון ומסך IPS. גודל 10.1 ומחיר כמו באי ביי. שווה? כדאי? למה יש לי תחושה שמשהו שם חשוד לי...? http://ksp.co.il/?uin=20815
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי אייפון 5S ואני מריץ כרגע את הגרסה האחרונה של IOS8, מרוצה בסך הכל.. המכשיר עובד רגיל והכל טוב ויפה אני כעצמי אוהב כל הזמן שדרוגים ומן הסתם מעוניין לעדכן ל-IOS9 למרות היישור לימין, אך אשמח לדעת אם יש שינוי בביצועים ובסוללה (לטובה / לרעה) ממה שהבנתי מבעלי האייפון 5S לחלקם יש שיפור ולחלקם המכשיר הפך איטי יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מהעבודה סלולרי Samsung S5620, שיחקתי איתו קצת והוא ממש מוגבל\: אני לא מוצא בשבילו APPS ולא THEMES.. יש אפשרות להוריד APPS וTHEMES למכשיר הזה? יש אפשרות לגלוש באינטרנט של המכשיר דרך הPC שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בכיסויי המתואר בכותרת, קניתי נקסוס 7 ישירות מגוגל, אבל הוא לא הגיע עם הכיסוי. הכיסוי נראה טוב ונראה לי שהוא יתאים לי. אם לא ניתן לקנות אותו בנפרד אני אשמח להמלצה לכיסויים העמידים של OtterBox, יש לי כזה ל-SGS3 והוא מוכיח את עצמו כל פעם מחדש. בכל אופן הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על עוד כיסויים שאתם יודעים שהם מגנים ונוחים לשימוש. אני משתמש בנקסוס בצורה ישרה ואנכית, כך שהכיסוי צריך להיות נוח לשני המצבים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הדגם של המכשיר HP TouchPad FB454UT WebOS Tablet יצא חדש מאריזה מנסה לטעון אותו עם USB מהחשמל, רואים על כפתור הCENTER שמתבצעת טעינה אממה, לא מצליח להדליק את המכשיר בשום דרך. 1. ניסתי לרסט אותו כמו בMANUAL ...עי לחיצה 15 שניות על POWER+CENTER 2. ניסתי להוציא מהטעינה ולהדליק לבד, כלום לא עוזר. 3. ניסתי לחבר לUSB של הלפטופ , הוא ממשיך לטעון אותו עם מסך שחור אבל במחשב אין תגובה בכלל שנכנס אליו התקן כלשהוא. האם המכשיר תקול? נ.ב אני מבקש ממי שלא מכיר את המכשיר טוב לא להגיב כדי לא לבלבל עוד יותר. זה קצת דחוף כי עוד שעה+ הבוסית שלי הולכת הבייתה עם המכשיר הזה ומחר הם יסעו להחזיר אותו לחנות (ביקשה ממני עזרה ללמד אותה איך משתמשים בו...היא אפילו לא ניסתה להד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בהמון אתרים ובהרבה יש את ה-16GB. באף אחד לא מצאתי את ה-32GB למכירה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את המכשיר i9190 (סמסונג גלאקסי S4 מיני) וראיתי באתר GSM ARENA שהמכשיר קיבל שדרוג לגרסא 4.3 כפי שרשום באתר המוכר: http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php אבל כשאני נכנס דרך KIES המכשיר מציג לי הודעה כזאת: כפי שאתם רואים זאת נראית גרסא שונה אבל לאחר העדכון הזה [ביצעתי] הגרסא היא עדיין 4.2.2 ככה שאני לא מבין מה זה עשה...?! דרך FOTA (עדכון אוטומטי דרך הWIFI או האינטרנט של הפלאפון) מופיע לי גם הודעה שהמכשיר נמצא בגרסא הכי עדכנית. מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה ??? הבנתי שהגרסא הנוכחית 4.2.2 בעייתית, באגים והבטריה נטחנת מאוד מהר, קניתי את המכשיר בעיקר כי ראיתי שלאחרונה יצא לו האופציה לשדרוג ל 4.3 שמסדרת את כל הבעיות האלו, אבל עכשיו אני ר…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך לקבל מכשיר מהעבודה, ואין לי מושג מה המכשר הי טוב האפשויות: SONY XPERIA Z8 אייפון 5C סמסונג גלקס S4 HTC ONE M7 נוקיה לומ 920 תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי. יש ברשותי תקציב 2000 שח לקנייה של טאבלט, הדברים החשובים: הכי אמין, ידידותי וקל להפעלה. מסך הכי גדול. זהו פחות או יותר. אשמח לשמוע על אופציה הכי מתאימה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי ככה היום קמתי ב 9-9:30 עם 100% בסביבות 2-3 בצהרים כבר הגעתי ל0 הייתי עם ה WIFI בבית כל היום והשתמשתי בוואטספ . קצת יוטיוב . ומשחקים לא ברמה גבוהה והבהירות על חצי. זה הזמן להחליף סוללה או שלא יהיה כזה הבדל עם סוללה חדשה ? (הפאלפון נקנה לפני שנה וחצי )
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-