גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612107,00.html ספוילר: "קונדום שעבר תאונה"
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליחים לבחור מתוך ההיצע הקיים? ה-Moto X Force עשוי לכלול גם קשיחות גדולה במיוחד, גם מסך מתקדם וגם סוללה בקיבולת נדיבה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-הבא-של-מוטורולה-יציע-את-הטוב/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/zenfone-2-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-moorefield-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת כבלים טעינה למכשיר הנ״ל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטענה- בחוברת הדרכה לא רשום כלום בנושא, המוכר בבאג (שהיה חביב ודי מבין) טען ל6 שעות, אבל יותר זה משובך. למישהו יש אינדיקציה כמה זה אמור להיטען בכלל? תודות שאלה אחרת: נראה לי שיש עליו מדבקה שקופה כזאתי (הורדתי את הגדולה) ויש מצב שיש עוד אחת אבל אני לא רואה קצה ומצד שני יש לי תחושה שיש שם עוד אחת במיוחד שבחוברת הוראה כתוב לא להסיר את המדבקת מגן מסך יש לי איתו רק מטען USB ל MINIUSB. עכשיו לחבר שלי יש מתאם USB-שקע. לא תהיה בעיה נכון (יום ראשון טיול שנתי ולא נראה לי שהאכסניה בשקל 90 נותנת גישה למחשב) תודות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש.התקציב הוא גג 3000 ש"ח הדרישות שלי הם: סוללה חזקה מסך מגע גדול מצלמה טובה חשוב שהפלאפון יהיה מהיר. יצא לי לבדוק לגבי הGALAXY S והוא עונה לדרישות שלי וגם לתקציב. אבל בחנויות דורשים 250 ש" על עדכון לאנדרואיד 2.2 ועוד 200 ש"ח לעברית. יש אפשרות לעשות את זה לבד בחינם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לצד האייפון המוזל, באפל חשפו גם אח קטן למכשיר ה-iPad Pro האימתני, אשר יירש את קו הטאבלטים הראשי של החברה עם תג מחיר מוגדל כמו ההשקה של האייפון החדש והמוקטן, גם השקתו של ה-iPad Pro החדש והמוקטן, אשר מחליף את ה-iPad Air 2 (וככל הנראה מוציא את המותג 'iPad Air' כולו לגמלאות), לא ממש הפתיעה אותנו – ותאמה באופן די טוב את מה שדיווחו ברשת במהלך השבוע החולף. למרות זאת – הטאבלט החדש של אפל הוא מכשיר מרשים מאוד, אשר מתיימר לשלב את הטוב ביותר מאחיו הגדול יחד עם המיטב שקיבלנו במכשירי האייפון העדכניים של החברה. ה-iPad Pro החדש (שאותו נצטרך להתרגל לכנות iPad Pro 9.7) מציע מימדים זהים לאלו של ה-iPad Air 2, עיצוב זהה כמעט לחלוטין ומסך IPS באותו גדול של 9.7 אינץ' ובאותה רזולוציה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מהעבודה סלולרי Samsung S5620, שיחקתי איתו קצת והוא ממש מוגבל\: אני לא מוצא בשבילו APPS ולא THEMES.. יש אפשרות להוריד APPS וTHEMES למכשיר הזה? יש אפשרות לגלוש באינטרנט של המכשיר דרך הPC שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המכשיר? מגיע עם דור 3, 32 זיכרון ומסך IPS. גודל 10.1 ומחיר כמו באי ביי. שווה? כדאי? למה יש לי תחושה שמשהו שם חשוד לי...? http://ksp.co.il/?uin=20815
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לכתוב סקירה על מכשיר הטבלאט שרכשתי לא מזמן, איך הכל התחיל? גלשתי באתר וראיתי כתבה על מכשיר טבלאט שמריץ ICS ועולה פחות מ100 דולר, בהתחלה חשבתי בך עוד טבלאט סיני שבקושי יצליח להריץ מחשבון, וייהרס אחרי היום הראשון, חיפשתי עוד קצת באינטרנט וגליתי עוד ביקורות לא רעות על המכשיר, החלטתי שאני אקח את הסיכון ואזמין את המכשיר , בחרתי באתר http://pandawill.com/ - שנראה לי הכי רציני מבין האתרים שחיפשתי, הזמנתי את הטבלאט , והתחלתי לחכות שישלחו לי, אחרי כמעט 30 יום של ציפייה מתמשכת ובדיקה יומית של הדואר, החלטתי שאני מדבר עם שירות הלקוחות של האתר ובודק מה קורה עם המשלוח, אחרי ברור קצר מסתבר שהם שכחו לשלוח לי את הטבלאט ומהאנגלית הלא ברורה של אותו עובד בשירות לקוחות הבנתי שזה בגלל …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט של "10 או "8. חשוב שתהיה לו כניסת מיקרו usb3.0 ומערכת הפעלה windows10. לא הצלחתי למצוא אחד כזה שעונה על המאפיינים הנ"ל. אולי אתם מכירים? תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים קיבלתי את ה HTC Desire שלי. העברתי את המוסיקה למכשיר והתחלתי לנגן, אבל יש בעיה. חלק מהשירים לפתע עוצרים מספר שניות (או אף שניה) לאחר שהפעלתי אותם. מוטב לציין כי הדבר יכול לקרות לשיר אחד, ואח"כ לא לקרות לאותו השיר אבל לקרות לשיר שזה לא קרה לו קודם, כך שזו לא בעיה בשירים עצמם. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עוקב אחר ה padfone כבר זמן רב, מאז הראשון... רציתי לקנות את הראשון אבל היה לי מכשיר חדש באותה תקופה. וגם את המפרט שלו לא אהבתי. המכשיר השני, לפי המפרט וכתבות נראה מעולה, רק העניין שאין מקלדת פיזית הורס הכל. המכשיר היה אמור לצאת באירופה בנובמבר אם אני לא טועה. מאז לא מצאתי שום מידע חדש על המכשיר. מישהו יודע משהו? האם זה מגיע לישראל? כמה זה יעלה? תיהיה מקלדת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחזיר את lg g2 לרום סטוק שלו ללא רוט/ריקברי. התחלתי את התהליך ועכשיו זה כבר עשר דקות על 12%.. זה אמור להיות ככה? רשום לי בירוק גם COM7 - - - תגובה אוחדה: - - - עדיין תקוע בבקשה תעזרו לי בבקשה זה מכשיר חדש - - - תגובה אוחדה: - - - עדיין תקוע.. כנראה לבנה יש מצב לפתרונות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים אמא שלי קבלה הודעה מאחד ממכריה בה כתוב שוואטצפ עומדת לעלות כסף אלא אם כן, נשלח את ההודעה ל10 אנשים. זה אמיתי? האם זה וירוס???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי את המיילסטון אבל אמא שלי לא רוצה לקנות לי אותו בגלל שחייבים לקנות אותו רק בחנות פרטית ויש אותו רק ברשת בסלקום ואנחנו נמצאים ברשת פלאפון אני אולי ילך על הבלאקברי אבל לא יודע זה לא היה ממש בדרישות שלי מהטלפון באשכול הקודם שלי פה בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472700.0 צריך עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין במערכת ניווט בלבד, ללא שום תוספת אחרת שמתאפשרת ע"י מחשבי כף יד, ולכן חשבתי ללכת על מערכת "סגורה" כלשהיא, איפשהו באיזור ה-2,500 ש"ח אני מניח, כולל הכל (גם תוכנה). המכשירים של Mio הם היחידים שמתאימים לכך בארץ ? יצא למישהו להשתמש במכשירי ה-C310 ו/או C510 של Mio ? יצא למישהו להשתמש בתוכנת iGo ולהשוות אותה ל-Destinator הותיקה (שלא ממש קיימת במכשירי Mio, חוץ מבדגם ה-138 המיושן והעלוב) ? אני אשמח לשמוע התרשמויות.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם עט המגע הפופולרי והאהוד של סמסונג מסדרת מכשירי ה-Galaxy Note יוכל לעשות חיל גם במחשבים מבוססי חלונות? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. ברשותי נגן זן מיקרו 4GB שקיבלתי לפני זמן לא רב,מדובר סה"כ בדגם לא חדש במיוחד ולכן כבר לא נמצא תחת אחריות. זהו הדגם - http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=213&subCatID=214&prodID=10795&prodName=ZEN%20Micro&subCatName=ZEN&CatName=MP3+Players לאחרונה התחילה בעייה מאוד מציקה בזמן השימוש בו. ברשותי אוזניות JBL 220 שנבדקו במקומות אחרים ונמצאו תקינות לחלוטין. אני לא מצליח לשמוע סאונד בצורה חלקה,או שאני שומע רק בצד אחד,או שאני שומע שיר ומצליח לקבל רק את המוסיקה ללא השירה,או ששומעים מאוד חלש.כל הבעיות הנ"ל נפתרות לכמה שניות אם משחקים עם החיבור של האוזניות בתוך הנגן,קצת לסובב לצדדים או פנימה\החוצה,אבל הבעיה שוב חוזרת... כנראה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא הייתי בטוח מה המיקום הנכון- אז פרסמתי כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/555314-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-2-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94?p=4983299#post4983299 אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהפלאפונים הנ"ל טוב יותר ? לא שמתלם מביחנת מחיר, לא יפה.. אלא טוב. הבנתי שהם מאוד דומים ויש כרגע דיל ואני יכול להשיג אתK530I, האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני מבקש שרק מי שיודע באמת ושיכול להביא קישורים לאתרים שאומרים את זה - יגיב. תודה. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הנגנים מלבד גודל המסך, ואם אפשר אז גם להבין למה ל creative vision יש מחיר יותר גבוה ב 100$ (!!!) למרות שאני חושב שהוא זה שפחות טוב. אני רוצה לדעת אם יש הבדלים בסאונד, בממשק, או בכל פונקציה אחרת שאתם יודעים ומכירים. אני מבין שאת שני הנגנים לא מייבאים לארץ, אז אני רוצה גם לשאול איך בדיוק אני מייבא אותם, עם איזה אתר אינרנט (חברת הובלה בואו נקרא לזה) אני מביא את זה לארץ וכמה יעלה לי המשלוח. ואם אפשר עוד שאלה קטנה, מה אתם חושבים מי עדיף בין שניהם ואולי אפילו ה Cowon A2 עדיף על שניהם. תודה רבה לכם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הפלאפון מחובר למחשב באמצעות הכבל שסופק עימו ליציאת USB3.0 במחשב ומשום מה לוקח המון זמן להעביר קבצים לפלאפון. (לדעתי המהירות עומדת על פחות ב-1MB\s. מה אמורה להיות המהירות ומה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך לקבל מכשיר מהעבודה, ואין לי מושג מה המכשר הי טוב האפשויות: SONY XPERIA Z8 אייפון 5C סמסונג גלקס S4 HTC ONE M7 נוקיה לומ 920 תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-