גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
במחיר של 1500 ש"ח. לפי מה שהבנתי, במחיר הזה, זה הנגן עם הכי הרבה אפשרויות. המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שבת שלום.מחרתיים אני אסיים את הטיול שלי בתאילנד בתחנה האחרונה בבנקוק. אני מתכוון לקנות פלאפון ופה התלבטות שלי- G2 במחיר 1700 או גלקסי 5 שיצא ב11.4 במחיר 2500 במידה ויהיה לי אפשרות ממשהו שטס לחו"ל. אני אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים. מבחינת השוואה מה שהגלקסי מערר אותי זה האפשרות חיישן כושר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם בחיבור טאבלט לחשמל (הטענה) באופן קבוע ללא ניתוק זה דבר מסוכן??? יכול לגרום להתחממות או קצר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המדליף הנודע העונה לכינוי evleaks מפרסם תמונה רשמית ראשונה, לכאורה, של מכשיר הנקסוס 6 המדובר של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לא לקנות אותו עד שייצא נקסוס 5 כדי לראות מה יותר כדאי? והאם יש הבדלי דגמים? האם הם רק בנפח הזכרון או גם באיכות החומרה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רמי בורשטיין מנהל קבוצת הרכישה של Galaxy S II בפייסבוק. זהו הסרטון: לפרטים נוספים זוהי כתובת הקבוצה: http://www.facebook.com/groups/GalaxyS2Buyers
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי פלאפון סמסונג שאני מאוד לא מרוצה ממנו [אחד הדגמים עם הi mode] אני מחפש מכשיר אחר, הוא לא מספק לי את הצרכים שלי, אין לו כלום בעצם. חשבתי על המכשיר Nokia 5500 אני מחפש מכשיר עם פ'צרים חשובים Mp3, מצלמה איכותית יחסית, הרבה מקום, אפשרות להורדה תכנים מהאינטרנט , כמובן שצריך ספיקר, דבר שלא קיים בפלאפון הנוכחי שלי |: התקציב די מוגבל, אבל בגלל שאני מתכנן לקנות מחנות ולא מסלקום או אורנג זה התקציב מגיע ל1500 שקל גג. [אם יש מכשיר מסלקום יותר טוב, מכשירים מאורנג לא יתקבלו בברכה :] ] תודה והמשך אחלה יום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מהפלאפונים הנ"ל טוב יותר ? לא שמתלם מביחנת מחיר, לא יפה.. אלא טוב. הבנתי שהם מאוד דומים ויש כרגע דיל ואני יכול להשיג אתK530I, האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות נגן MP4 שיהיה איכותי וטוב. מבוסס הארדיסק של 30/40 GB. מנגן סרטים בהרבה פורמטים וכמובן מוזיקה. שיהיה אפשר להטעין אותו מהחשמל ולא רק USB ואם כבר USB אז לפחות שיהיה אפשר לקנות עבורו משהו שימיר את החיבור לחיבור חשמל על מנת שאוכל להטעין בכל מקום. אשמח לקבל המלצות וגם מכאלה שיש להם או כאלה שמכירים נגנים טובים... אם אפשר לקבל מידע לגבי נגן שקורא/לא קורא עברית , בתודה לכולם.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403371&sid=127 כל מי שקונה או קנה אחד כזה, שימו לב.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם יהיה איתם? מחירים של מכשירי ג'י פי אס נמוכים להפליא. מכירות של סלולרים חכמים בשמיים. האם יש להם עתיד?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם עט המגע הפופולרי והאהוד של סמסונג מסדרת מכשירי ה-Galaxy Note יוכל לעשות חיל גם במחשבים מבוססי חלונות? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כנסו לאתר GetJar תורידו את ה"מארקט" שלהם ותתחילו להוריד אפליקציות שוות בחינם http://www.getjar.com/ המבצע עד סוף החודש. שתפו אפליקציות מעניינות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המכשיר אמור להגיע לחבר בארה"ב בעוד מספר ימים, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח אותו משם לארץ? ומה הדרך עם הסיכויים הקטנים ביותר לתפיסה במכס? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לקנות נגן כלשהו, וחשבתי לקנות Ipod אבל שמעתי ש Iriver ו Iaudio יותר טובים ממנו. רציתי לדעת איזה נגנים יש בשוק, הנפח שלהם וקצת מידע עליהם לפני שאני אחליט מה לקנות במידה וזה יראה לי משתלם. יש איזה מאמר מעודכן יחסית שעושה סקירה על הנגנים החדשים פחות או יותר ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מכשיר מDX, חיקוי של ה-HTC TOUCH להלן הלינקמקווה שמותר לי לשים אותו, אם לא מתנצל מראש..) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44902 המכשיר עולה 140$ ולכן אני בטוח שהוא ייעצר במכס(כי הוא מגיע גם בקופסא גדולה ולא במעטפה), אין לי בעיה לשלם את ה34% מכס.. השאלה שלי היא כזו: האם אני אוכל להכניס אותו לארץ מבחינת התקנים של משרד התקשורת? ת'כלס זה לא באמת HTC אז אי אפשר למצוא אותו ברשימה אבל חיפשתי את הדגם שהוא מנסה לחקות וגם אותו לא מצאתי ברשימה של משרד התקשורת.. התדרים שלו מתאימים לתדרים בארץ, אתם חושבים שיעשו לי בעיה? מישהו עבר משהו דומה? עם חיקוי של סלולרי? תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בדיוק מאוהדי האייפון, אבל לאחד מהחברים שלי, בעל אייפון כופר, יש תושבת לרכב שטוענת את האייפון ומשדרת מחיבור האוזניות לתוך תחנת רדיו לבחירתך. האם יש כזה דבר לגלקסי S? (או לחילופין, לכל טלפון אחר שמתאים גם לגלקסי S)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אילו נגנים נמכרים היום בארץ עם תמיכה ב Wi-Fi ומה ניתן לעשות איתה ? עולה לי כרגע ה iphone touch, zune, sandisk something, אולי עוד ? גם ה sandisk הוא הכי משוכלל מבחינת יכולות האל-חוטיות שלו כן ? האם הוא נמכר בארץ (איזה דגם זה) ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי רכב ואיתו הגיע דיבורית של מוטרולה דגפ ספיריט M900 אם אני לא טועה ברצוני לפתוח אותו לרשת סלקום, לצערי בחברה לא מוכנים לפתוח לי אותו כי לטענתם הם בעצמם לא יודעים על מי הוא רשום אשמח לדרכים לפתוח אותו בנוסף לדעת אם זה ישתלם בסופו של דבר מבחינת יכולת עבודה? האם המכשיר בכלל יכול לפעול בסלקום?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך להחליט איזה מודם סלולארי לרכוש (דרך החברה) עד כה עבדתי עם פרטנר - מזעזע! לא עובד בשום מקום בארץ.. ההחלטה כעת היא האם ללכת על סלקום או פלאפון. אני בטוח שכבר דנו בנושא הזה בעבר אבל אני מבקש חוות דעת עדכניות כמה שיותר מניסיונכם. חוץ מלספר על הניסיון שלכם אודה לכם אם תספרו איפה בארץ התנסתם. אני נייד בכל הארץ וחייב שהמודם יעבוד טוב כמה שיותר. אגב מי שמכיר את המסלולים השונים מוזמן לספר גם על זה... תודה על המאמץ והסיוע.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רכשה מכשיר מסוג Nokia N76 ברשת Orange, וגם כרטיס זכרון MicroSD/ Transflash בנפח של 2GB (הכרטיס נרכש לא באותה חנות אשר בה נקנה הסוללרי). אחרי הקניה חברה שלי דיברה עם נציגי השירות של Orange והם טענו שכדאי להחליף את כרטיס הזכרון מ 2GB ל 1GB כך שהמכשיר יעבור טוב יותר ומהר יותר עם 1GB זכרון. האם זה נכון שהמכשיר יעבור טוב יותר עם 1GB מאשר עם 2GB ? לי אישית זה נשמע קצת מוזר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם ניתן להשוות את האייפוד טאץ' לקונסולת הPSP? כי בעצם יש בו כל מה שיש בPSP-סרטים,מוזיקה,משח קים,אינטרנט וכו' המשחקים הבנתי שהם בגראפיקה טובה מאוד,וגם שעוד מעט יצאו משחקים שממש משתווים בגראפיקה שלהם לגראפיקה של המשחקים בPSP האינטרנט באייפוד טאץ' הרבה יותר מהיר מזה שנמצא בPSP אבל תכלס יש להם אותם דברים אז,אפשר בעצם להגיד ששני הדברים אותו דבר רק אחד זול יותר ואחד יקר יותר? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז את Five כבר כנראה לא נראה במתכונתה המקורית מאחר ו-Hallo קנתה את הפעילות שלה. הקידומת תהיה 055-44 והתדרים יהיו הן של פלאפון והן של פרטנר, כך שבעצם לא תהיה חובה (כמו ברמי לוי) להשתמש במכשירי הדור השלישי. הם אמורים להיכנס לשוק בשבועות הקרובים, כך לפי הכתבה לפחות, ולהציע חבילות תקשורת כוללת בפחות מ-160 שקלים שאמורה לכלול (אם הבנתי נכון) שיחות, SMS'ים וגלישה בלתי מוגבלת. נחכה ונראה ונאחל להם הרבה הרבה בהצלחה. הכתבה המקורית
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-