גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
חגשמח לכולם נפל לידי נרתיק חדש באריזה ואשמח לתת אותו דמי חנוכה לאחד מחברי הפורום. מדובר עלcm case-mate barley there 4 blackberry bold 9000 בצבעי -אדום-יין שחור (דו צבעי) לדעתי מאוד יפה ויכול בהחלט להתאים הן לגברים והן לנשים. מגיע עם מגן מסך ומטלית ניקוי. למסירה בת"א.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש תוכנה שאפשר לסנכרן בין GPS למחשב ולהכניס קובץ מפות של אירופה אני לא מצליח לסנכרן בין המחשב לGPS אני מחפש תוכנת סנכרון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט של "10 או "8. חשוב שתהיה לו כניסת מיקרו usb3.0 ומערכת הפעלה windows10. לא הצלחתי למצוא אחד כזה שעונה על המאפיינים הנ"ל. אולי אתם מכירים? תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה האמריקאית ממשיכה להרחיב את נסיונותיה בשוק הנייד, הפעם עם כרטיס הגיימינג העוצמתי ביותר שזמין לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן חבר'ה. מתכנן לקנות לעצמי בשבועות הקרובים את הMI2S של Xiaomi, את גרסת ה32GB, ובגלל שזו פעם ראשונה עם מכשיר סיני + הזמנה מחו"ל של מכשיר רוצה לשאול כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי לגביהן. 1.מה הסיכוי להתפס במכס, במידה וזה קורה, כמה זה יעלה לי? 2.יש מה לדאוג לגבי אמינות המכשיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות שליליות, ודווקא זה שלא מצאתי בכלל, נשמע הזוי קצת. 3.המלצה למקום כלשהוא להזמין ממנו? בגדול רציתי להזמין דרך איביי, אבל אולי יש אתר כלשהוא שיהיה עדיף להזמין ממנו מבחינת מחיר/זמן הגעה/כל יתרון אחר. 4.יש מה לדאוג מבחינת קליטה במכשיר? הבנתי שהוא עובד עם כל המפעילות בארץ, ובכל זאת רוצה לוודא. ואם למישהו במקרה פשוט יש ביקורת על המכשיר כדי להוסיף לי עוד קצת עליו - אשמח. תודה רבה לכל מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן הזמנתי את המגן מסך של MARTIN FIELDS, שלפי שמועות רבות נחשב לאחד הטובים.. ובכן בכל מקרה, לאחר נסיון של מגן מסם מהדגם שלו (לא זול כלל יש להגיד, 17 דולר ליחידה), המגן נשרט בקלות יתרה כמעט מכל דבר, וכרגע המגע על המגן מרגיש כאילו יש עליו "חול", במיוחד שאני עובר עליו עם העט סטילוס. יותר מזה לפעמים אפילו שימוש בעט סטילוס היה גורם לשריטות על המגן...שזה פשוט לא יאומן, זה לא שהעט בעל ראש חד כלשהו או נשרט ממשהו..בקודם זה לא היה קורה בכלל. אני יציין שקיבלתי עם המכשיר מגן מסך שלדעתי היה פי כמה וכמה יותר איכותי ממנו, ובקושי נשרט! היה עמיד מאוד ואני קצת מתאכזב שהחלפתי ביניהם. בכל מקרה רציתי לדע האם מישהו מכם מכיר מגן מסך שיהיה איכותי ולא מהפשוטים הרגילים כי ישנם כאלו …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה יש בזאפ כאלה הבדלים? מה, יש ביניהם הבדל מוצדק כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, הטאבלט הפסיק פתאום להגיב למגע, ניתן לכבות אותו רק ע"י לחיצה ביחד של כיבוי ופלוס בווליום. כאשר נדלק מחדש שוב אין אפשרות לפתוח את הנעילה (ע"י החלקה ימינה) , הטאץ' פשוט לא מתפקד. מה האופציות שלי?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש סלולרי בעל מאפיינים הבאים: * יציאה 3.5 ממ אודיו. רצוי גם עם "כ.קול" כמו של ה XM של נוקיה בעל איכות שמיעה טובה. * מצלמה די טובה (לא צריך שימכרו לי מגה פיקסלים, צריך איכותית בצורה שיהיה אפשר לצלם, בתנאי חדר טקטס של ספר\דף\עיתון בצורה ברורה. לדוגמא מצלמה של 5800 שאנשים מתלוננים מספקת אותי למרות שלא תמיד יוצאים תמונות מפעם ראשונה. * רצוי מאוד שיהיה WIFI עם אפשרות לגלישה באתרים רגילים, ושיהיה לו מספיק זכרון לעלות אתרים עם פלאש והרבה תמונות או כגון יוטוב. *בטריה שתחזיר לפחות 2 שעות גלישה בפועל WIFI נגינה של מוסיקה 3-4 שעות דיבור חצי שעה שעה. מספר צילומים והודעות ודואר. כל זה הוא אמור להחזיר לפחות מהבוקר עד הלילה כ18 ורצוי יממה. * איכות גימור, חומרים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיטטתי לי באינטרנט בחיפושים אחר מכשיר אנדרואיד סיני זול חזק יחסית. הבנתי שהJiayu G4 נדחה לחודש הבא ולא ברור מה קורה איתו. כרגע נראה לי שאני בעד הNewman N2 שכמה אנשים פה כתבו שהם קנו אותו והוא סבבה אבל מתחמם מאוד שזה קצת מפריע לי. בכל מקרה מצאתי את הבחור הזה: http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-S4-Smartphone-Android-4-2-N9500-Star-Mtk6589-Quad-Core-1-2GHZ-1G-RAM-5/807569781.html. מסך HD 5 אינצ' שזה מעולה בשבילי (לא רוצה יותר גדול) זכרון פנימי 8 ג'יגה שזה סביר, מגיע עם אנדרואיד 4.2 מותקן כבר שזה יתרון גדול על שאר הסינים, עם גוגל פלי והכל מותקן. המסך שלו נראה מצויין בסרטונים ביוטוב והיתרון הכי גדול שכתוב ברוב האתרים שיש לו סוללה של 3200mAh שזה אמור להיות פיצוץ. אני אוהב לט…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612107,00.html ספוילר: "קונדום שעבר תאונה"
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 (בלבד) לריצות ואימונים? נגן בסיסי, שינגן קבצי mp3+wma שכולל צג לראות את שם השיר שמתנגן. אפשרויות נוספות - מבורך. שהנגן לא יהיה גדול פיזית או כבד, אחד שאוכל לשים בכיס בזמן ריצה בלי שהוא יוריד לי את המכנס. זיכרון: אני חושב ש-2GB יספיקו לי בהחלט. אפשרות הרחבה - מבורך. סוללה: פנימית נטענת. * איכות שמע: חושב שזה די תלוי באוזניות, אם האוזניות אשר מגיעות עם הנגן אינן מספקות, אשמח להמלצה על אוזניות באיכות סבירה. ולא מהסוג של in ear. * אם המכשיר כולל אפשרות לתופסן - מה טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... אני הולך בקרוב לרכוש את הC320 של MIO עם MIOMAP 2008.. שמעתי שהדבר לא משהו, ושרצויה התוכנה IGO8.. האמת היא שלא חשוב לי כל הקטע של התלת-מימד.. אני פשוט רוצה תוכנה בלי טעויות ובלי שטויות, שלא תגיד לי לפנות ימינה בשדה, או כשאני מגיע לצוק להמשיך ישר.. ואמרו לי שלMIO MAP יש בעיות כאלה, ושלIGO8 יש הרבה פחות.. עכשיו חיפשתי בחנויות את השירות להחליף תוכנה, אבל אף חנות לא מציעה כזאת אופצייה... אפשר להחליף בעצמי באופן לא פיראטי? יש חנויות שעושות את זה ופספסתי? :\ תודה מראש על התשובה (:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות את הכיסוי שבנדון לסמסונג שלי. יש לי קרובים בניו יורק אשר מגיעים ממש בקרוב לארץ. אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לחנויות אשר מוכרות את הכיסוי המתאים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים אמא שלי קבלה הודעה מאחד ממכריה בה כתוב שוואטצפ עומדת לעלות כסף אלא אם כן, נשלח את ההודעה ל10 אנשים. זה אמיתי? האם זה וירוס???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מאוד הייתי רוצה שתהיה לי את האפשרות של הECG (הבדיקה של הלב כששמים את האצבע על השעון) אבל עדיין את האופציה הזאת בישראל (האפליקציה הזאת פשוט לא תופיע) אז יש לי עכשיו מישהו בארצות הברית שיכול לקנות לי את השעון החדש iwatch5 ושם האופציה הזאת כן עובדת! (לא שהוא קנה את זה בינתיים, פשוט לפי האתר זה יעבוד בארצות הברית) אז מה שאני שואל בעצם זה איך אני גורם לזה לעבוד גם פה? הוא צריך להפעיל אותו שם או משהו? מישהו יודע במקרה? תודה רבה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אינני בקיא בזה.. ראיתי את הפוסט של ההמלצות על גאדג'טים אבל הייתי רוצה המלצה מותאמת לי.. אני מחפש משהו בסדר גודל של 150-200, עדיף להזמין מחו"ל. אם תתנו לי את שם הדגם הרלוונטי אני אמנף את זה משם לא רע. יש לי פנסוניק 37" בסלון עם חיבור USB שלא בשימוש כרגע, אך הייתי מעדיף דונגל עם חיבור HDMI. המטרה העיקרית ביותר היא להעביר אליו סרטים ברשת הביתית, שזו נראה לי כל מה שאפשר לעשות איתו, האם אני טועה? ואין לי בעיה עם אנדרואיד וכו'. תודה אנשים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי טאבלט Asus vivotab smart, ואני משתמש בו לקריאת ספרים ולרשימת הערות לא מעט. לצערי עם הסטיילוס הספוגי הפשוט לכתוב על הטאבלט זה פשוט אסון. התחלתי לחפש חלופות, ונראה שהמומלץ ביותר הוא הgosmart שעולה יותר ממה שציפיתי, אבל נשרוד את זה (בערך 35$ עם שילוח). לפני שאני משלם על סטילוס כל כך הרבה כסף מישהו שמשתמש בסטיילוס הזה יכול לחוות דעתו לגבי עד כמה הוא מתאים לכתיבה? כמו כן האם יש איזשהי חנות שבה אפשר לנסות סטיילוס נורמאלי? כי אני מאוד חושש שלא משנה מה אני אקנה זה פשוט לא יהיה טוב מספיק ואני אתחרט שקניתי אותו.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי את המיילסטון אבל אמא שלי לא רוצה לקנות לי אותו בגלל שחייבים לקנות אותו רק בחנות פרטית ויש אותו רק ברשת בסלקום ואנחנו נמצאים ברשת פלאפון אני אולי ילך על הבלאקברי אבל לא יודע זה לא היה ממש בדרישות שלי מהטלפון באשכול הקודם שלי פה בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472700.0 צריך עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיועד לאמא שלי: 1. דיברתי עם 2 חנויות שמוכרות את המכשיר עם מטען מקורי ו 2 חנויות שמוכרות עם מטען לא מקורי מהסיבה שהם צריכים לפתוח את המכשיר ולהחליף מטען כי המקורי לא מאושר במכון התקנים. יש איזו בעיה עם מטען לא מקורי? אני גם לא אוהב את העניין שהקופסא פתוחה. החנויות עם מטען מקורי נמצאות בת"א ואני גר בראשון אז במקרה של מימוש אחריות אצטרך לנסוע במיוחד לת"א, לא שהאחריות נותנת הרבה אבל עדיין זה משהו. 2. האם זה נכון שבשביל שהמכשיר יגלוש במהירות של דור 4 צריך לעשות רוט? אני כנראה קונה את המכשיר מחר. דרך אגב, כבר הזמנתי לה moto g 2nd gen מאמזון צרפת אבל משום מה הם לא העבירו אותו לחברת שלחויות ועברו כבר שבועיים. בסוף החלטתי לבטל את ההזמנה ולקנות ג'י2 בארץ. לטובת מי שמעוניין להזמין …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המכשיר? מגיע עם דור 3, 32 זיכרון ומסך IPS. גודל 10.1 ומחיר כמו באי ביי. שווה? כדאי? למה יש לי תחושה שמשהו שם חשוד לי...? http://ksp.co.il/?uin=20815
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לכתוב סקירה על מכשיר הטבלאט שרכשתי לא מזמן, איך הכל התחיל? גלשתי באתר וראיתי כתבה על מכשיר טבלאט שמריץ ICS ועולה פחות מ100 דולר, בהתחלה חשבתי בך עוד טבלאט סיני שבקושי יצליח להריץ מחשבון, וייהרס אחרי היום הראשון, חיפשתי עוד קצת באינטרנט וגליתי עוד ביקורות לא רעות על המכשיר, החלטתי שאני אקח את הסיכון ואזמין את המכשיר , בחרתי באתר http://pandawill.com/ - שנראה לי הכי רציני מבין האתרים שחיפשתי, הזמנתי את הטבלאט , והתחלתי לחכות שישלחו לי, אחרי כמעט 30 יום של ציפייה מתמשכת ובדיקה יומית של הדואר, החלטתי שאני מדבר עם שירות הלקוחות של האתר ובודק מה קורה עם המשלוח, אחרי ברור קצר מסתבר שהם שכחו לשלוח לי את הטבלאט ומהאנגלית הלא ברורה של אותו עובד בשירות לקוחות הבנתי שזה בגלל …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק ליום ההשקה, המשחק הקלאסי לפיסי משנות התשעים מגיע לאנדרואיד בחינם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפון 4 שצלל למים, תוקן והחזיק מעמד עוד כמה חודשים עד אשר שבק לבלי שוב. תיקון שלו - שזה אומר לוח אם חדש - יעלה בסביבות ה-1300-1400 ש'ח. אני מתלבטת האם שווה להשקיע את הסכום הזה או לקנות סמארטפון זול יותר אבל חדש. התקציב שהייתי רוצה הוא - 1000 ש'ח - ואם אני מתגמשת - אז עד למחיר החלפת לוח האם, כלומר 1400 ש'ח. יש לציין כי אני כבולה לאורנג' עד עוד שנה בערך.. אשמח לדעתכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה דקות אפשר להשתמש בנגן שבו, עד לסיום הסוללה, ואיפה האיכות עומדת לעומת נגני MP3 שקיימים בשוק כיום? והאם האוזניות שבטלפון מנתבות קרינה? גם ב"במצב טיסה"? כי רציתי לרכוש נגן שגם נע באיזור ה1G (שאפשר גם עם המכשיר הזה), ואם אפשר לשמוע במכשיר מספר רב של שעות ובאיזור טובה, אז אני אוכל לפחות לחסוך את העלות והטרחה של הנגן הנוסף. בתודה, גבריאל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-