גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אבד לי הטלפון לאחרונה והחלטתי כבר לשדרג מכשיר. אז ככה, אני לקוח סלקום וקונה את הטלפון אצלהם וחשבתי על האייפון 4 או HTC (לג'נד?) או, אם אתם חושבים שכדאי לחכות שיגיע הסוני אריקסון ARC? ממש התלהבתי ממנו ואני גם מת על האנדוראיד. לגבי האייפון, הבנתי שיש איזה הגבלות עם הבלוט'ות, אפשר להרחיב? יש לו חיבור 3.5? בעקרון אני משתמש במכשיר להכל , בעיקר מוזיקה, משחקים וצילום אז חשוב גם שתהיה סוללה חזקה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. היום עם SGS1. מעוניין לשדרג מכשיר. הוא כבר די ישן. במחיר של SGSIII מחו"ל אפשר להביא גם Galaxy Nexus וגם Nexus 7. אני חושב שהטאבלט יכול להיות מכשיר נוסף נחמד לבית, אבל לא יודע כמה שימוש אעשה בו באופן אישי. (מצד שני- מעולם לא היה לי טאבלט אז אני לא יודע כמה אפשר להוציא ממנו). השיקול הוא שה-Galaxy Nexus פחות מושך אותי מהבחינה שעל אף שהוא מקבל עדכונים ישירות מגוגל, הוא עדיין יחסית ישן (יחסית ל-Galaxy SIII) חומרתית, ללא כפתורים פיזיים, ללא סוללה נשלפת וללא כרטיס זכרון. ה-Galaxy SIII עונה על כל הדרישות שלי, רק שהוא מעט גדול מדי לדעתי. אני פשוט מנסה לחשוב ביחסי עלות/תועלת, ואם שווה לקנות מכשיר שהוא לא מהדור האחרון. המטרה היא כמובן לא להצטרך לקנות מכשיר חדש בשנתיים/שלוש הקר…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבריה, עם האקסיומי אכלנו אותה, כעת אני מתלבט מה עדיף יותר THL W8 ּפלוס UMI X2 ZOPO C2 נא לייעץ כאילו ואתם קונים לעצמכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות נקסוס 4 ולקבל אותו באפריל (חבר נוסע לארה"ב וחוזר בתחילת אפריל) או להמתין ליציאת ה-xPhone ולקנות אותו באוגוסט (אני נוסע לארה"ב). ההתלבטות נובעת בעיקר האם ה-xPhone יהיה ברמת המחיר של הנקסוס 4 או יאמיר לאיזור ה-600$. ייתכן גם וכדאי לי לקנות את הנקסוס 4, לקנות לאחר מכן את ה-xPhone ואז למכור את הנקסוס 4 כמשומש ואולי אף ברווח. מה הייתם עושים במקומי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , יש לי התלבטות בין 3 טאבלטים לשימושים שלי שזה בעיקר קריאה , גלישה , צפייה בסדרות וסרטים ונוחות של העברת קבצים ממחשב לטאבלט. למרות שאני לא מתכנן גיימינג או משו יותר מורכב עדיין הייתי רוצה טאבלט חזק יחסית . ההתלבטות הראשונה שלי היא ווינדוס RT 8 או אנדרואיד ? אחרי זה זה יצמצם לי את האופציה לפחות בין 2 טאבלטים אלה שפועלים על אנדרואיד : Asus Transformer TF300T לבין הנקסוס 10 של גוגל וסמסונג . הטרנספורמר יותר ישן מן הסתם פחות חזק אבל לשימושים שלי אני מערך שהוא עדיין יהיה טאבלט טוב . במחיר של 300-400 שקל יותר אני יכול להזמין את הגוגל נקסוס שכמו שהבנתי כבר מגיע עם עברית מובנת , ונחשב הטאבלט הכי חזק בשוק היום זה נכון? ובמידה ואני בוחר בווינדוס רציתי ללכת על הAsus VivoTab R…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי עכשיו סוני אריקסון K800I ואני מרוצה ממנו אבל... יש לי אותו כבר שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף אותו... אז אני רוצה לקנות פלאפון מחנות ולהכניס בו את הסים שלי אבל אני לא ידוע איזה פלאפון יותר טוב הם בערך אותו מחיר אבל השאלה איזה מכשיר יותר נוח לשימוש, הטאץ יותר טוב, האינטרנט, למי יש יותר אפליקציות ומשחקים, לא נתקע ובכללי מה אתם מציעים? (או שיש לכם עוד מכשיר שלא חשבתי עליו) תודה רבה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Sandisk Sansa E260 4GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn...scat=318&tcat= ל Meizu M6 4GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn...scat=318&tcat= והמחיר הוא אותו דבר 700 ש"ח לדעתי Meizu עדיף אבל תגידו גם אתם כנסו שמתי פה אתרים של המידע עליהם [= תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים אלו אני שוקל להחליף את הניידים של בנות הבית 3 מכשירים (לי יש מכשיר מהעבודה) במסגרת "ההטבות" של חברת אורנג הם מציעים לעשוק אותי בכמה אלפי שקלים על החלפת שלושה מכשירים כולל התחייבות ל 36 חודש והעיקר שאהיה מרוצה בדפדוף בeBay ראיתי מכשירים שעלותם 100-200$ מכל החברות כמובן לא כולל משלוח וכעת לשאלה איזה דגמים הייתם ממליצים בגדול הדרישות הן מוסיקה מצלמה הרחבת זכרון וכמובן עברית במיוחד לשתי הבנות לאשתי אולי הייתי שוקל נייד שהו פאלם עד היום לבנות שלי יש מכשירים מתאילנד שלשניהם אין עברית קצת מציק להן הייתי מבקש את עזרתכם בדגמים שאוכל להוסיף עברית תודה על המאמץ אבנר
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מגרסה 4.3 גוגל הכניסו את היישור לימין בעת מעבר לעברית. כתוצאה מכך ישנן תופעות לא צפויות. לדוגמא, ברום מסויים נתקלתי בבעיה שכאשר נמצאים בעברית, שם המתקשר לא מופיע, כנראה מהיישור לימין הוא נזרק מחוץ למסך (במצב שפה אחרת הוא מופיע כמו שצריך). כשהפעלתי מצב force ltr בgravity box, שם המתקשר חזר להופיע, אבל האריחים של הרשת אלחוטית בלוטוס וכו' נעלמו. שאלתי, האם יש הגדרה כלשהיא בxml של הapk שאחראית על מיקום הטקסט וכו' בכל מצב? אני חושב לעשות decompile לאפליקציות הסוררות ולבצע תיקון ידני, רק אני לא יודע מה לחפש. אשמח לכיוונים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד מכשירים חכמים מקבלים אישור, רשמי או קצת פחות רשמי, לכך שהגירסה החדשה של אנדרואיד תגיע גם אליהם לכתבה: http://hwzone.co.il/התמונה-מתבהרת-עדכוני-אנדרואיד-מרשמלו/
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הסבר בקצרה: ישנה תמונה, לגיטימית ונקייה מוירוסים. כשהיא מוגשת לנייד בצורה המקורית שלה (RAW) בלי המרות למיניהם, היא יכולה להקריס את התוכנה שבאמצעותה היא נפתחה. במידה והצלחתם להגדיר אותה כרקע, אז כנראה שתצטרכו לאפס את הטלפון שלכם כי בכל פעם שתפתחו את מסך הנעילה, התמונה תופיע ותקריס את הלאנצ'ר. להסבר מפורט, מומלץ לצפות בסרטון.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום וחג שמח האם תוכנות העברית הקיימות למחשבי כף יד (pps) תומכות במקלדת פיזית המובנות במכשירחם כמו ה-ETEN Glofiish M700 ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ההתרחבות של PlayerUnknown's Battlegrounds נמשכת עם צמד גירסאות מובייל אלטרנטיביות - לשוק הסיני תחילה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
- 1 follower
-
-
מי מבינכם שמכיר את התמונה הזו יודע שכאשר האייקון מופיע (במידה ויש סמארט TV) ניתן בלחיצת כפתור להציג תכני מדיה מסלולר על הטלויזיה.הבעיה שלי היא שהאייקון הזה לא מופיע לי כאשר אני נמצא על הרשת הסלולרית ורציתי לדעת האם יש סיבה לזה?נ.ב - ניסיתי לעשות את זה לאחר שפתחתי נקודת גישה אישית בסלולר .
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי תמיד שדיברו על סירי לא הבנתי על מה המהומה ותמיד זה עיצבן אותי. עוד עובדה שיש לציין היא שהחבר שלי הוא פאנבוי של אפל - קונה כל מה שמוכרים לו. אני אישית משתמש אייפון שעבר מגלקסי, ומרוצה מכל רגע. הוא התקין את סירי בעברית. זה מהפכני ! לדוגמא שאלתי אותה כמה מעלות בחוץ, היא ענתה לי 3. נגיד שאלתי אותה כדאי לשים מעיל ? היא ענתה לי : כן, קר בחוץ. יש גם כמה דברים מצחיקים, לדוגמא. מה המחשב הטוב ביותר ? תשובה : הmac נחשב לטוב ביותר באמת שלדעתי זה מהפכני, ושזה יצא לאייפון זה ישפיע, עד כמה שזה נשמע מטומטם, זה מדהים. יש לי גם שאלה , אני יודע על טכנולוגיה מקבילה של גוגל לvoice control, אבל יש לגוגל משהו ברמה של סירי ?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אבא שלי לקוח עסקי ויש לו 3 קווים, החשבונית שלנו מגיעה ל500 ש"ח, אנחנו לא משלמים על מכשירים, הבעיה היא שהוא עשה חבילה עסקית לפני פחות משנה. מישהו יודע האם עדיין יש התחייבות וקנסות? אני זוכר שזה היה 8% מהממוצע של החשבוניות כפול כמות החודשים שנשאר לתוכנית, ואז שמעתי שזה מוגבל רק לחצי שנה. ואז שמעתי שביטלו את זה לגמריי, האם אני מחוייב לתוכנית או לחברה? מישהו יכול לחדד את כל הבלבול הזה? אנחנו מאוד רוצים לעבור לגולן. תודה לכל העונים , מרט.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתייעץ פעם אחרונה בקשר לאיזה מכשירים אני אקח מסלקום. לי ולאחים שלי אני חושב לקחת את המיילסטון. כמה שאלות עליו- יש אפשרות להוריד לו מפות לGPS לכל העולם? יש אפשרות להוריד לו מפות GPS לארץ? יש לו חנות כמו הAPPLESTORE שאפשר להוריד דברים? יש לו הרבה דברים חינמים? והאם יש לו הרבה אפליקציות?(בדומה לאייפון) האם יש אפשרות להתקין אפליקציות על כרטיס הזכרון? האם הוא יקבל אנדרואיד 2.2? יש צפי להגעת מילסטון 2? בנוסף אשמח המלצה למכשיר בשביל ההורים שלי. שיהיה פשוט ונוח להפעלה, עדיפות למכשיר מגע טוב. אריאל
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אז המכשיר בן שנה וחצי בערך +- לא זוכר במדויק ולא עשיתי בו שום דבר מעבר לשיחות טלפון, SMS וקצת שיחות וידאו. אז גיליתי שמגיע לי אינטרנט חינם מאורנג', ובין היתר החלתטתי להתעלל במכשיר במידת האפשר כל עוד אפשרי היהי לנהל בו שיחות. אז, 1. קראתי באיזה אתר שאפשר לשדרג את המחשב בגרסת FIRMWARE לגרסה של הSE K850i , פרקטי? נותן משהו? כדאי? 2. ראיתי מודים נחמדים באינטרנט שמשנים את הממשק משתמש, מכירים משהו כזה? 3. המלצות לתוכנות צד ג שאפשר להתקין על המכשיר יהיה נחמד. 4. ובאופן כללי כל המלצה על כיוון מחשבה של מה שאפשר לשדרג/להוסיף/לנסות על המכשיר מבלי להרוס אותו טוטאלית יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
במפיצת המשחקים האמריקאית החליטו לקחת סיכון ולהחזיר את המותג Command & Conquer לחיים עבור שוק המובייל - אך ספק אם הם חזו תגובה שלילית קיצונית עד כדי כך למיזם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=oJAD07CbCvE&feature=player_embedded אני אישית אוהב את המכשיר הזה.רק צריך מעבד חזק יותר וזיכרון בעוד כמה חודשים אנחנו נראה שיפור משמעותי בחומרה ובתוכנה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז יצא לי לחקור באינטרנט מידע לגבי אופן טכנולוגית ה GPS הסלולרי,ומצאתי את הלינק הבא: http://www.n2yo.com/?s=34661|32384|32260|28129|27704|27663|26690|24320|23833|23027|22657|20830 למישהו יש מושג אם אנטנת הלויין שמובנת במכשירים כיום בעצם משתמשים בלווינים שנמצאים באתר הזה? למחשבי כף יד יש את אותם לווינים לשימוש ניווט? יש באתר מיקומים חיים של כל מיני סוגי לווינים מעל כדור הארץ, וזה גרם לי קצת לחשוב, ואם למישהו יש מידע מעניין.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קיבלתי את הסמארטפון JIAYU G3 די מתלהב ממנו לאחרונה ביומיים האחרונים הסוללה מחזיקה מעמד כ 7-8 שעות במצב standby מה שהיה מחזיק מעמד 2-3 ימים כאשר אני מוציא את הסוללה שמתי לב שההתפרקות היא איטית וסבירה הסוללה היא 2750 מיליאמפר האם הבעייה בסוללה או במכשיר האם עדכון תוכנה יכול לעזור כרגע יש לי את הגירסה android 4.0.4: kernel ver 3.0.13 האם למישהוא יש פיתרון לבעייה תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
ראיתי שהתחילו להתעניין בנושא של הרוקבוקס אז הבאתי לכם כמה אתרים ,עדכונים וכו: 1.http://www.my-audio.net ,האתר מספק מדריכים והסברים על התקנת הרוקבוקס על מכשירים שונים . 2.התקדמות בתכנות של הרוקבוקס על סאנסה : http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/SansaE200Port#Rockbox (כרגע אין תמיכה בחיבור למחשב,רדיו ומיקרו SD . 3.הורדת רוקבוקס למכשירים שונים: http://build.rockbox.org 4.התקדמות התכנות הרוקבוקס על מכשירים שונים (תחת קטגוריה פורט ) http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/WebHome לפני כמה זמן נערכה פגישה בין מפתחי רוקבוקס למפתחת הצ'יפ אודיו בסאנסה וכרגע יש תמיכה באודיו של Sansa אך יש תקיעות ובאגים,אני מניח שזה יתוקן במהרה ,לפי המפתחים ההתפתחות מואצת . הוראות הת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסאנדדיסק sansa e130 שלי לא עובד הוא לא נדלק אבל כשאני מחבר אותו לusb אז הוא מפעיל תאורה אחורית מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר גאדג'ט שכזה, שבאמצעותו אפשר להפוך את הלפטופ גם לטלפון סלולרי?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-