עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט 10" אבל התקציב שלי נמוך רק 1350 ש''ח. אני מעדיף שיהיה בו את האנדרואיד 4, חשבתי על arnova 9 g3 8gb או ARCHOS 101 G9 TURBO 16GB אבל הם טובים סתם לבדיקה יותר מהאייפד 2? (פשוט אני מכיר את המכשיר) אולי יש אחרים? אבל מעדיף לקנות בבאג כי יש לי שם גיפטקארד... אז תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by א אוהל,

שלום לכולם. מכיוון שיצא לי להתרשם לטובה מהגלסקי נקסוס ובו זמנית אינני מעוניין לקנות מכשיר שבאופן יחסי מיושן אז אני מעוניין לדעת אם צריך לצאת מכשיר נקסוס חדש . תודה רבה ולהתראות . (ולא אני לא רוצה המלצות על מכשירים אחרים , תודה רבה ) .

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

ברשותי נוקיה E71, וכמו רוב הטלפונים המודרניים(יחסית) כמעט בלתי אפשרי לראות את המסך שלו באור שמש. יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לעניין? לקנות "מגן מסך" anti glare למשל יכול לעזור? זה ממש ממש לא נוח, ובטח במדינתנו הקטנה ושטופת השמש 90% מהזמן...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ראיתי אתמול חבילה של אורנג', הכוללת שיחות וSMS ללא הגבלה, 3GB גלישה, ו...ביטוח עלהמכשיר!!! כל זה ב139 שח! כמו המחיר של עובדי אלביט. מה בדבר ניתוק זיקה??? אם יש, החבילה של אלביט לא כזו שווה...

• 73 תגובות
    • 14.5k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לשדרג את עצמי לסמארטפון חדיש. דרישות: פתוח לכל הרשתות. איכות שיחה מצוינת. רמקול חזק וברור -- חובה. אנדרויד. תגובתיות מגע חלקה ומהירה. בלי התחממות ניכרת. מסך קריא היטב באור יום. מצלמה מהירה לפחות 8 מ"פ עם איכות עדשה מעולה. הקלטת וניגון וידאו 1080p. אמינות ושרידות פיזית ל-3 שנים לפחות. תקציב בערך 2500 ש"ח עם אפשרות ל-3000 ש"ח. האפשרויות המיידיות הן Samsung Galaxy S2 ו-S3. תכל'ס הייתי סוגר על ה-S3 אם הייתי מרגיש שתוספת חצי אינץ' למסך שווה השקעה של עוד 1000 ש"ח ל-3 שנים. הצעותיכם? אני אנצל את המקום לעוד שאלה: כשאני לא משתמש בטלפון, מבחינתי הוא צריך להיות מוכן רק לקבל שיחות ואסאמאסים. אז אם הטלפון במצב המתנה, עדיף לי להעביר אותו למצב רשת 2G ולחסוך הרבה סוללה ? …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by ORrrr,

התקציב נע במקסימום למחיר של ה one s שטיפה יקר יותר, ובכל מקרה אני יכול להביא אותו מחול על ידי חבר. הנקודות שלי לגבי כל אחד מהמכשירים: sgs 2: מכשיר ישן יותר, טיפש חלש יותר, מכוער אבל זול יותר ומסך איכותי יותר. one s: ממשק הסנס לדעתי מוצלח יותר, טלפון יפה ונראה לי שהוא יספק אותי לשנה שנתיים הקרובות, אבל הבנתי שהמסך שלו פחות טוב ומפוקסל ויש סכנה שהוא יתקלף. האם אנשים בעלי נסיון יכולים לשפוך קצת אור על הנושא? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by iakovl,

מחפש המלצה לאוזניית BT לפלאפון, הכותרת אומרת הכל לא? בגדול מסתכל על תקציב של עד 200 ש"ח, קצת יותר אם באמת צריך, עדיף פחות (סטודנט) אני רוצה לקבל המלצה על משהו איכותי (מזמין מחול במידת הצורך) אבל עם יחס תועלת/איכות גבוהים מעדיף לקבל המלצות מאנשים שיש להם מוצר

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by jonbir2,

שלום! אני כרגע נמצא ברשת סלקום וברצוני לנייד להוט מובייל, יש לי כמה שאלות לאלה שנמצאים כבר בהוט מובייל: 1) איך הקליטה שלהם? 2) כמה המהירות גלישה לפני ההאטת קצב וכמה אחרי? (יותר חשוב לדעת כמה זה אחרי) 3) איך השירות לקוחות שלהם?

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. חברים, לפני יומיים קניתי GALAXY S2 ב KSP (עלה לי 2380) והתחברתי איתו להוט מובייל. כבר ביממה הראשונה המכשיר שלי "נרדם" ונדלק מחדש כאשר הייתה לי סוללה לא גמורה. אמרתי לעצמי ננסה לשנות Rom אז עדכנתי Rom דרך מדריך ב XDA...שוב נכבה ונדלק כמה פעמים במהלך יממה (פעם אחת הייתי צריך ללחוץ על כפתור POWER בשביל ידלק שוב). נסיתי להחליף KERNEL בתוכנה ועדיין זה קרה שוב. נ.ב. לפני שעה עשיתי ניסוי נוסף - הוצאתי סוללה לשעתיים, לפני שהכנסתי חזרה הזזתי קצת את ה SIM רק ליתר בטחון והחזרתי סוללה, הפעלתי. בינתיים לא קרה אבל זאת לא אנדיקציה. רעיונות?

• 10 תגובות
    • 9.8k צפיות
  10. Started by SinMaker,

היי, עדכנתי את ה-ROM במכשיר שלי. איך אני יכול להתקין את האפליקציות שלי מ-google play? זה מראה שהם כבר מותקנות אבל הם לא למרות שעשיתי sync לחשבון google שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. שלום, אני עם SGS2 חדש מחנות פרטית כסמארטפון ראשון. וארצה לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להכנס לנושא של החלפת רומים: האם להתחיל מייד? או להשתמש בסטוק עד "שימאס"? אני מבין שזה עניין אישי אבל אינני יודע את היתרונות והחסרונות במלואם. תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש טאבלט לאמא שלי. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט ויו טיוב. דברים שחשובים לי : מסך כמה שיותר גדול ואיכותי 7-9 (עדיפות ל 9) קישוריות ווי פיי אנדרואיד 4.0 (לא חובה) ,מעמד הטענה (לא חובה) דברים שלא חשובים לי : מצלמה. סוללה (הטאבלט לא יוצא מהבית והשימוש בו הוא לא יותר משעתיים רצוף.) תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  13. שלום לכולם, עברתי להוט מובייל מפלאפון יחד עם 2 מכשירי סמסונג s6703 שרכשתי בזמנו מפלאפון. המכשירים נפתחו לסים פרי אצל פלאפון לפני המעבר. כרגע יש לי תקלה מוזרה ומעצבנת ביותר: כל שיחה שאני מוציא או מקבל למכשיר, הטלפון כבה ונדלק אחרי 4 דקות של שיחה בדיוק, ב- 2 המכשירים. למותר לציין שעם סים של חברות אחרות כגון אורנג' סלקום ופלאפון הכל עובד חלק וגם הסים של הוט מובייל עובד חלק במכשירים אחרים. בקיצור משהו מוזר לחלוטין ואני אובד עצות! אם למישהו יש רעיון לפתרון הבעיה אשמח אם ישתף! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. מזמן אני רוצה טאבלט אבל המחיר יקר לי מידי. זאת עד שגיליתי שיש עולם שלם של טאבלטים סיניים זולים ולא רק IPAD או אסוס בעולם. מה שאני צריך הוא הדרישות הבאות: 1)שיהיה בעל מצלמה טובה לפחות HDR של ווידאו וסטילס. 2)שיהיה מהיר וחלק מבחינת גלישה, הצגת קבצי PDF, תמונות ברזולוצייה סבירה, ניגון סרטים ב- youtuobe באיכות גבוהה ופה ושם משחקים. 3)שיהיה בו GPS ללא צורך באינטרנט וגם WI-FI 4)עדיף חיבור HDMI כל שהוא אבל לא קריטי 5)שיהיה מקום סביר...נראה לי 16G זה די סבבה. 6)אני קצת מתלבט לגבי גודל מסך...אבל נראה לי שכדאי יותר מ- 7 אינצ אבל לא סגור ולא חייב. העיקר שיהיה מסך חד עם רזולוצייה גבוהה. נראה לי זהוא...עכשיו יש מיליון טאבלטים ואנלא יודע איזה טוב ואיזה תווח מחיר. לכן אני אומר שהתקציב ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by xytkhi,

היי מהו מחירו ההוגן נכון לימים אלה? ואם אפשר.. מאיפה ניתן להשיגו במחיר הכי זול ? חדש כמובן עם אחריות. תודה !

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מכשיר טלפון Samsung Galaxy Ace GT-s5830 גירסת אנדרואיד 2.3.4 קניתי את המכשיר מחברת סלולר ומכך יש לי המון תוכנות לא רצויות ובלתי ניתנות למחיקה ואיטיות מעצבנת, עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לפרמט ולהתקין אנדרואיד הכי חדש למכשיר וכמובן שיהי עברית במקלדת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. מה ההבדל בין הרומים לפי מה שאני מבין שאחד מהם זה קוד מקור של גוגל ? אשמח להסבר קצר תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avive,

http://real2112.co.il/?num_of_cart_items=1 חבר רוצה לקנות טלפון סלולרי מהאתר הזה, האתר אמין? הוא לא מופיע בזאפ ודומיו...

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  19. שלום, מקווה שתענו לי בזמן (המכרז נגמר בעשר הלילה). יש כרגע במכרז הבטוח של ערוץ הקניות טאבלט של אגפה (ראו כותרת ולינק). האם זה כדאי? http://www.21.tv/pch-6/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97 תודה, ליז

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by itzik00,

טוב, לאחר שאמרתי נואש מפנדוויל שכבר פעמיים דחו את משלוח ה cube u30gt בטלתי את ההזמנה והחלטתי לבדוק ניתן לקנות בארץ הקודש במחיר סביר. כמובן שלא מצאתי אף מכשיר נורמאלי במחיר סביר, עד שהיום נפלתי במקרה על האתר של ערוץ הקניות ששם אפשר לרכוש מספר דגמים שנראים טוב אבל העוקץ זה שהם מ ח ו ד ש י ם. התקשרתי לשאול לפשר המחודשים, נאמר לי שמדובר במכשירים חדשים או עודפים או מוחזרים בכל מקרה הם לא מוכרים מכשירים עם פגמים. מה אתם אומרים ??? הדגמים הם: http://www.21.tv/p-215536/טאבלט_Motorola_XOOM_MZ604_32GB_מחודש http://www.21.tv/p-215420/מחשב_טבלט_101_בנפח_16GB__Acer_אייסר http://www.21.tv/p-204284/מחשב_לוח_Eee_Pad_TF101_Transformer_Asus_מחודש תודה לכל העוזרים! איציק.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by gkman,

אני בטוח שזה נושא שנחרש כאן- אבל דרך חיפוש באתר לא מצאתי כלום. אז ככה- אני רוצה לסנכרן את כל האנשי קשר שלי (שהם כבר בסנכרון עם גוגל) יחד עם פייסבוק. הורדתי את האפליקציה של פייסבוק ובהגדרות סימנתי את האפשרות רק לסנכרן עם אנשי קשר קיימים. מאיזו סיבה שלא ברורה לי כל החברים של פייסבוק הובאו לי למכשיר. (שיניתי חזרה לאל תסנכרן - ומחק את כל המידע מפייסבוק) מה שגם החברים שיובאו מפייסבוק לא באו יחד עם התמונות שלהם. שימו לב שהרבה מהאנשי קשר שלי הם לא באותו שם כמו בפייסבוק דבר שאני בטוח שמשפיע על הסנכרון. יש דרך לקשר אנשים לחשבונות פייסבוק ספציפית ובאופן ידני? הכי חשוב לי לייבא את התמונות פרופיל שלהם אבל האפשרות הזאת לא מופיע לי כשאני לוחץ על התמונה שלהם בעריכה של אנשי קשר. גם ממש ח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. נמאס לי מהזבל שקונים בכל חור שבקושי מצליח לטעון את המכשיר כש-WAZE ברקע. ודאי לא שניים. מחפש המלצה על מטען איכותי וחזק לרכב - עדיף כזה שיכול לטעון שני מכשירים במקביל (האם 1A לכל USB PORT מספיק?). משהו כמו זה למשל? http://goo.gl/318m6 \תודה!

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by zglazer,

אני מעוניין לרכוש טאבלט כאשר עד עכשיו הייתי נעול על ASUS TF 300 במחשבה שנייה ראיתי תגובה שלכם על CUBE U30GT אני מודע שמבחינת חומרה ואיכות אסוס עולה עליו עלות מול תועלת שווה את המחיר הכמעט כפול

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by RnG,

שלום לכולם :-) אני רוצה להמליץ לכם על רום מהיר וטוב שאני משתמש בו במכשיר הגלקסי אס 3 שלי. לרום קוראים פשוט AOKP (לינקים בסוף), והוא מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד לסמארטפונים. בקצרה, כל רום מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד אך עם התאמות מהחברות שמייצרות את המכשיר. יש רומים שמבוססים על המערכת של החברה שיצרה את הסמארפון, יש כאלו המבוססים על מערכת הפעלה של יצרנים אחרים (כמו MIUI), ויש המבוססים על המערכת המקורית של גוגל AOSP (רײת Android Open Source Project). רום זה מבוסס על המערכת של גוגל עם תוספות מקבוצת מתכנים שקוראים לעצמם Kang Project (ומכאן השם AOKP רײת Android Open Kang Project). השתמשתי ברום AOKP כבר בגלקסי אס 2 שלי, ולכן כשקניתי את גלקסי 3 ידעתי שזאת תהיה אופציה לרום…

• 19 תגובות
    • 9.5k צפיות
  25. אתמול קיבלתי את ה Window n101 מסין. עבדתי עליו קצת ואז הוא הגיע ל 1% סוללה. חיברתי מטען אבל זה לא עזר. עכשיו הוא מכובה ואם אני משאיר אותו לכמה שעות מחובר לחשמל אני מצליח להגיע ל BOOT אבל לא להריץ את המערכת. חיפשתי בעיר (באר-שבע) מטענים אך לאף אחד אין את הפין המוזר הזה שיש לטאבלטים הסינים. בקשתי היא האם למישהו פה יש איזה טאבלט סיני שיש לו חיבור קצת כזה כמו הנוקיה הישנים רק יותר קטן. ומוכן לארח אותי לכמה דקות לראות האם המטען דפוק או הטאבלט. אני יכול לחתוך את המטען שלי ולחבר מטען אחר אבל אני לא בטוח שהחברה בסין תקבל אותו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים