עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by galh_5,

שלום לכולם,אני רוצה לקנות מכשיר חדש .הישומים שלי הם גלישה,מצלמה(לא משנה לי ההבדל לטובת סוני),סוללה חזקה(יחסית לסמארטפונים),מעבד גרפי חזק(שיספיק להרבה זמן) ותמיכה בהרבה עידכונים.הבנתי שב-XPERIA S הייתה את הבעיה עם הכתמים הצהובים,האם הבעיה נפתרה?על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tmpusr,

אין דרישות יותר מדי - רק שיהיה דומה ככל האפשר, ממש לא יקר ולא ביזיוני מדי בביצועים.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by -Tal-,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מתנה לאבא שלי אייפד (נראה לי האייפד החדש, תלוי מה יהיה המחיר), אז יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1. האם אפשר באייפד לכתוב מסמכים באפליקציה כמו WORD ולשלוח להדפסה במדפסת? 2. ניתן לקרוא מסמכי אופיס? (.doc) 3. חסרונות בולטים באייפד? תודה!

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  4. שלום לכולם. לפני מספר ימים האייפון המזדקן שלי נדפק ללא סיבה כלשהי ונכנס ללולאת Recovery mode , עשיתי שחזור למכשיר לגירסא 4.2.1 שהייתה לי קודם לכן. המכשיר נדלק ללא בעיות וגם עובד אך משום מה , בכל פעם שאני נועל את המכשיר והמסך מחשיר , לאחר מספר שניות אינני יכול לצאת ממצב הנעילה. אף כפתור לא מגיב ונדמה כאילו המכשיר נכבה , אך כאשר אני מנסה להפעיל אותו בצורה רגילה לא קורה כולם. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות hard reset. אבל משום מה , כשהמכשיר מחובר להטענה בין אם זה למחשב או לקיר , הכל עובד והבעיה נעלמת. ניסיתי לעשות Restore שוב כשחזרתי מהבסיס אך הבעיה נשארה כפי שהיא. כרגע אני יכול להשתמש במכשיר כרגיל ( אני חייב לציין שחוץ מזה הכל עובד מצוין ) רק בלי להיכנס למצב נעילה. בנ…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  5. הוא נותן יתרון משמעותי על המעבדים בטאבלטים הסיניים הטובים בטווח המחירים הזה (~150$)? איך הוא בהשוואה ל"dual core Cortex A9 M6 dual core 1.5g cpu almogic" של ה-AINOL AURORA2 למשל או בהשוואה ל-TEGRA2-T20 שבבסיס ה-FREELANDER PD10 LEADER?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן חבר'ה אני היתי עם הנקסוס 1 מאז ימיו הראשונים ובאמת אף פעם לא היו לי תלונות והוא תמיד עבד מעולה. לאחרונה קיבלתי בחינם גלקסי S2 אז החלטתי לעבור ולתת לאמא שלי את הנקסוס אך כשהכנסתי את הסים של אמא שלי לנקסוס התחילה לקפוץ הודעה the process com.android.phone has stopped unexpectedly והמכשיר עובר למצב טיסה. חיפשתי על זה מידע ברשת ומצאתי שזאת בעיה נפוצה אך הרבה אמרו שהם עדכנו את המכשיר וזהו זה פתר את הבעיה אך אצלי זה לא עבד. עידכנתי לרדיו הכי חדש ולCM 7.2 והבעיה נמשכת. ניסיתי להכניס את הסים שלי למכשיר והוא עובד בלי שום בעיה! ככה שהבעיה היא רק שהסים של אמא שלי בתוך הנקסוס. יאמר גם שהסים של אמא שלי עובד במכשירים אחרים, והנקסוס עובד עם סימים אחרים, הבעיה היא רק עם הנקסוס+הסים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Yakim Peled,

יש לי XOOM ואני רוצה לאפשר לילדה שלי לצייר איתו. יש תוכנה מומלצת? יש עט מומלץ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. הורדתי MORE LOCALE 2, התקנתי, המכשיר תומך בעברית ומציג עברית... אבל בהגדות של GOOGLE MAPS ה LOCALE הוא על אנגלית, אין אפשרות לשנות שם שפות וחיפשתי ברשת אבל לא ממש מצאתי איך אני מסדר את זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 13.7k צפיות
  9. Started by yz101,

מבחינת מפרט מדובר במכשיר שמזכיר נורא את הGALAXY NEXUS. המסך קטן יותר ב0.15". מכשיר מעניין למדי, וכן של מותג להבדיל מה ZOPOים למינהם. http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_986-4780.php מדובר על שדרוג מGALAXY S הראשון. למה לשדרג? 1. לא שאני מצלם הרבה, אבל כאשר אני רוצה לצלם זה תמיד במקרים שבגלל שאין פלאש למצלמה, לא יוצא כלום מהתמונות. 2. כי אני גולש המון באינטרנט ורזולוציה של 720P קורצת מאד בשביל זה ומעבד חזק יותר בהחלט ישפר את החוויה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Zinger777,

שלום, לאבא שלי היה את הSGS2 עם רום סטוק ושיניתי לו לICS של CM. גיביתי לפני השינוי רום את הכל ע"י העתקה של כל מה שקיים על המכשיר לדסקטופ שלי + CWM. ניסיתי למצוא בגוגל פליי את התוכנה, אבל היא לא הייתה שם והרמה של תוכנות האופיס האחרות לא מגיעות לרמה שלה. איפה אפשר למצוא אותה או איך אפשר לשחזר אותה מהגיבויים? תודה מראש, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by Ovid,

משום מה במקבוק הוא לא רוצה לזהות בכלל את המכשיר. הקטע הוא שנכנסתי דרך vmware לוינדוס וגם שם הוא לא מזהה אותו. מה הקטע?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. איפה יש חנות באזור הוד השרון כפר סבא רעננה לרכישת אנדרויד ? רכישה כולל שרות טוב במידה ויש תקלה אני מעוניין ב HTC או S3 או NOTE

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lev-27,

קניתי לאבא טאבלט Nexus 7. הוא גולש לאתר רוסי בשם odnoklassniki (הגרסה הרוסית לפייסבוק). משום מה כרום לא מציג ומפעיל את האתר כראוי. אין אפשר לעשות זום, טקסט עקום, בקושי אפשר לגלוש. דרך Safari באייפד האתר עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by palin,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אייפון 4S חדש. לא נראה לי שאני אחכה ל-5 ועד שהוא יצא בטח המחירים יהיו בשמיים.. בכל אופן, ההורים שלי כרגע בארה"ב והבנתי שעדיף לקנות משם את האייפון. נכנסתי לחנות של BESTBUY http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&_dynSessConf=361020501987051839&id=pcat17071&type=page&st=iphone+4s+16gb&sc=Global&cp=1&nrp=15&sp=&qp=&list=n&iht=y&usc=All+Categories&ks=960 יש שם מחירים לגבי האייפונים: 4S AT&T 4S SPRINT 4S VERIZON WIRELESS. השאלה איזה מהם אני צריך? אני רוצה שזה יהי sim free כדי שאוכל להשתמש בו בארץ. שימו לב שבאתר כתוב תחת הקטגוריה של 4s verizon wireless* *2 year con…

15. Started by נמו789,

יש דרך כלשהי ? חינמית ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by jonbir2,

יש אפשרות לערוך קובץ apk? אני רוצה לבטל את אחד הכפתורים באפליקציה מסויימת, יש איזו דרך לבצע את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מכשיר עם התכונות הבאות: 1. סוללה שאפשר להחליף 2. מסך עד 4.3'', עם ממשק כמה שיותר טוב. זה הכי גדול שמרגיש לי נוח ביד. הגלקסי S3 גדול מידי... 3. זיכרון 16GB- בתאכלס לא צריך יותר, אבל לא יזיק 4. רצוי עם תקשורת 4G 5. סאונד לא מעניין 6. חזק. כמה? מספיק כדי להריץ את האנדרואיד החדש 7. מעדיף לא אייפון. שמעתי דברים רעים על סוני. אשמח לשמוע דעתכם על המכשיר של MEIZU. 8. קנייה בארה"ב (כנראה אמזון) עד 700$ תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי חבריה, טאבלט תומך g3 מה עדיף לקנות לגלישה ?ומה המחירים? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by zglazer,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את Cube U30GT Tablet PC האם יש טאבלט יותר טוב ממנו או איכותי יותר ממנו ב 220 דולר עם בלוטות כרגע הוא אזל המלאי יתחדש ב20 לאוגוסט ומשלוח בין 10-30 יום מישהוא מכיר זמנים יותר מהירים נא תשובתכם המהירה http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש ברשותי מכשיר samsung galaxy siii שנקנה בחו"ל. קצת הפתיע אותי שבניגוד לאייפון שגם אותו קניתי בחו"ל, אין אופציה מובנית לעברית. אז הורדתי אפליקציה שנקראת anySoftKeyboard, ואני יכול לכתוב בעברית, אבל כשאני שולח SMS-ים הצד השני מקבל סימני שאלה במקום אותיות. קראתי שצריך לשנות את הinput mode לאוטומטי, אבל אז אין בכלל עברית... איך אני מוסיף עברית? ושאלה נוספת לא קשורה: יש לי גם סמסונג גלקסי טאב 10.1 3G, גם הוא מחו"ל. איך אני מעדכן אותו לice cream sandwich עם העדכון רשמי,ללא שימוש ברומים?

• 13 תגובות
    • 23.5k צפיות
  21. Started by sapartil,

האם זו אותה שיטה בדיוק ? ואם כן , אז למה שיטה אחת נקראת בשני שמות שונים ?

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by gkman,

שלום. יש לי את הגלקסי אס 2 ורציתי לדעת מה ההבדל בין הזכרון המכשיר זכרון USB והזכרון SD. ולמה אפליקציות שהעברתי לכרטיס sd לא באמת הועברו לכרטיס אלא נשארו בזכרון של המובנה של הטלפון. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  23. הפוסטים שמצאתי בפורום הם דיי ישנים, לכן אני פותח את הנושא מחדש. אני מחפש אוזניית בלוטוס שתעבוד עם גלקסי 2 (אם זה משנה משהו). שתהייה זולה - עד 200 שקל בערך. ושתעשה עבודה טובה. מה שפחות חשוב הוא המרחק קליטה, כי בד"כ הטלפון לידי/ בכיס. מה שיותר חשוב הם הדברים הרגילים: ששני הצדדים ישמעו טוב כמובן. שהעוצמה תהיה חזקה - שאוכל לדבר במקומות רועשים (הווליום בגלקסי 2 לא מספק אותי) וסינון רעשים ככל שטוב יותר, כמובן עדיף. האם יש אוזנייה כזו מומלצת? אציין שמעולם לא השתמשתי באוזניית בלוטוס.... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by yaloner,

מצאתי במגירה Motorola Razr, מהישנים, אפילו בלי sim, שהיה משויך בזמנו לפלאפון. יש מה לעשות איתו או לסל וחסל?

25. היי, ראיתי הרבה כתבות וסרטונים ביוטיוב על ה"דרון" החדש. הוא נראה ממש מגניב עם יכולת התעופה לרחוק יחסית, היציבות ואפשרות ההקלטה בHD. גם המשחקים נראים מהנים. אבל הבעיה היא המחיר. 330 דולר (!) למסוק על שלט סליחה, אייפון. אני מאמין שאם אקנה את זה זה יספק מספר ימים של התלהבות ואז... אין לדעת מה יקרה. גם אחי הקטן יתלהב אבל גם התלהבות זו תפחת. זה סכום לא קטן שבו אני יכול לקנות קירור מים (שאני חולם עליו..) בקיט. אז מה דעתכם על ה-דרון? שווה את הכסף? למישהו יש אותו ויכול לדבר מניסיון? אעריך את תדעתכם

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים