גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
קניתי לאבא טאבלט Nexus 7. הוא גולש לאתר רוסי בשם odnoklassniki (הגרסה הרוסית לפייסבוק). משום מה כרום לא מציג ומפעיל את האתר כראוי. אין אפשר לעשות זום, טקסט עקום, בקושי אפשר לגלוש. דרך Safari באייפד האתר עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי חבריה, טאבלט תומך g3 מה עדיף לקנות לגלישה ?ומה המחירים? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מבחינת מפרט מדובר במכשיר שמזכיר נורא את הGALAXY NEXUS. המסך קטן יותר ב0.15". מכשיר מעניין למדי, וכן של מותג להבדיל מה ZOPOים למינהם. http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_986-4780.php מדובר על שדרוג מGALAXY S הראשון. למה לשדרג? 1. לא שאני מצלם הרבה, אבל כאשר אני רוצה לצלם זה תמיד במקרים שבגלל שאין פלאש למצלמה, לא יוצא כלום מהתמונות. 2. כי אני גולש המון באינטרנט ורזולוציה של 720P קורצת מאד בשביל זה ומעבד חזק יותר בהחלט ישפר את החוויה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רעיון (טוב, כמה) לאפליקציה. המטרה היא להגיע לחשיפה גבוה ולהרוויח כסף... עד עכשיו שמעתי בעיקר דעות שתומכות בפיתוח לאייפון ושוללות את הפיתוח לאנדרואיד - 1. גוגל יכולה לשנות בין לילה את הדרישות שלה ואז כל הפיתוח שנעשה יורד לטמיון. 2. אנשי אייפון משלמים ביתר קלות על אפליקציות. 3. יש יותר משתמשי אייפון. 4. כשמפתחים לאנדרואיד צריך לפתח עבור כל מכשיר בנפרד. עבור אייפון כותבים את הקוד פעם אחת והוא מתאים לכל הגרסאות. אשמח אם תוכלו לחוות דעה בנושא.
-
- 37 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את Cube U30GT Tablet PC האם יש טאבלט יותר טוב ממנו או איכותי יותר ממנו ב 220 דולר עם בלוטות כרגע הוא אזל המלאי יתחדש ב20 לאוגוסט ומשלוח בין 10-30 יום מישהוא מכיר זמנים יותר מהירים נא תשובתכם המהירה http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות לערוך קובץ apk? אני רוצה לבטל את אחד הכפתורים באפליקציה מסויימת, יש איזו דרך לבצע את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתחיל לפתח את הידע שלי בתחום הפיתןח לאנדרואיד-ג'אווה. אין לי ידע בכלל בשום שפת תכנות אבל יש לי ידע באנדרואיד בכללי. מישהו יכול להמליץ לי מאיפה אפשר להתחיל ללמוד על זה?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצאתי במגירה Motorola Razr, מהישנים, אפילו בלי sim, שהיה משויך בזמנו לפלאפון. יש מה לעשות איתו או לסל וחסל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפוסטים שמצאתי בפורום הם דיי ישנים, לכן אני פותח את הנושא מחדש. אני מחפש אוזניית בלוטוס שתעבוד עם גלקסי 2 (אם זה משנה משהו). שתהייה זולה - עד 200 שקל בערך. ושתעשה עבודה טובה. מה שפחות חשוב הוא המרחק קליטה, כי בד"כ הטלפון לידי/ בכיס. מה שיותר חשוב הם הדברים הרגילים: ששני הצדדים ישמעו טוב כמובן. שהעוצמה תהיה חזקה - שאוכל לדבר במקומות רועשים (הווליום בגלקסי 2 לא מספק אותי) וסינון רעשים ככל שטוב יותר, כמובן עדיף. האם יש אוזנייה כזו מומלצת? אציין שמעולם לא השתמשתי באוזניית בלוטוס.... תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות טאבלט 10" אבל התקציב שלי נמוך רק 1350 ש''ח. אני מעדיף שיהיה בו את האנדרואיד 4, חשבתי על arnova 9 g3 8gb או ARCHOS 101 G9 TURBO 16GB אבל הם טובים סתם לבדיקה יותר מהאייפד 2? (פשוט אני מכיר את המכשיר) אולי יש אחרים? אבל מעדיף לקנות בבאג כי יש לי שם גיפטקארד... אז תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הגלקסי אס 2 ורציתי לדעת מה ההבדל בין הזכרון המכשיר זכרון USB והזכרון SD. ולמה אפליקציות שהעברתי לכרטיס sd לא באמת הועברו לכרטיס אלא נשארו בזכרון של המובנה של הטלפון. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שיצא לי להתרשם לטובה מהגלסקי נקסוס ובו זמנית אינני מעוניין לקנות מכשיר שבאופן יחסי מיושן אז אני מעוניין לדעת אם צריך לצאת מכשיר נקסוס חדש . תודה רבה ולהתראות . (ולא אני לא רוצה המלצות על מכשירים אחרים , תודה רבה ) .
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האם זו אותה שיטה בדיוק ? ואם כן , אז למה שיטה אחת נקראת בשני שמות שונים ?
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
http://www.gizchina.com/2012/08/03/xiaomi-m2-benchmarks-leaked-leaves-samsung-galaxy-s3-in-the-dust/ http://miuiandroid.com/community/threads/the-new-xiaomi-m2-launching-soon.17471/ השאלה הגדולה האם המחיר יהיה דומה לדגם היוצא שהיה באיזור ה310-350 דולר??? עוד 10 ימים! אם המחיר יהיה באיזור ה 350$ אני בטוח לוקח אחד! מה דעתכם? חברה שמוציאה מכשיר שאוכל את ה S3 ומוכרת אותו בפחות מחצי, מה זה אומר על כמה שה S3 שווה....ועד כמה שדופקים אותנו... http://www.ugoodbuy.com/xiaomi-m2-android-40-3g-smart-phone_g3223.html#review שלחתי מייל לבדוק אם הוא אכן זמין... או שזה PRE ORDER... מקווה להזמין בקרוב
-
- 145 תגובות
- 24.8k צפיות
-
-
ברשותי נוקיה E71, וכמו רוב הטלפונים המודרניים(יחסית) כמעט בלתי אפשרי לראות את המסך שלו באור שמש. יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לעניין? לקנות "מגן מסך" anti glare למשל יכול לעזור? זה ממש ממש לא נוח, ובטח במדינתנו הקטנה ושטופת השמש 90% מהזמן...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזניית BT לפלאפון, הכותרת אומרת הכל לא? בגדול מסתכל על תקציב של עד 200 ש"ח, קצת יותר אם באמת צריך, עדיף פחות (סטודנט) אני רוצה לקבל המלצה על משהו איכותי (מזמין מחול במידת הצורך) אבל עם יחס תועלת/איכות גבוהים מעדיף לקבל המלצות מאנשים שיש להם מוצר
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, אז ככה לא מזמן חשבתי על אפליקצייה ממש שימושית וטובה, שאני בטוח שתתפוס ותעזור להרבה אנשים. כרגע מסיבות בברות אני לא אגיד מה היא. בדקתי ויש רק אפליקציהאחת בסגנון לאייפון אבל גם היא לא בדיוק אותו דבר. ובנוסף אני יודע שניתן ליישם את הריון, העניין הוא שמעבר לרעיון עצמו אין לי ידעבתכנות ואין לי מושג איך לקדם את העניין. (אני מניח ש יח' מדמ"ח בתיכון לא יעזרו לי פה, ואני גם מתגייס ממש בקרוב) השאלה שלי לאנשים שעוסקים בתחום, אם אני מצרף שוותף לעסק, מתכנת. נגיד בתמורה לחלוקה של 50%-50% ברווחים העתידיים. האםאני צריך לחתום איתו על הסכם סודיות כלשהו? אם כן איך בדיוק עובד התהליך? והאם יש צורך לרשום אפליקצה כפטנט? אשמח לקצת הכוונה, תודה. אגב, האפליקציה כלל הנערה תצטרף שרת על מנת …
-
- 12 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום, אני עם SGS2 חדש מחנות פרטית כסמארטפון ראשון. וארצה לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להכנס לנושא של החלפת רומים: האם להתחיל מייד? או להשתמש בסטוק עד "שימאס"? אני מבין שזה עניין אישי אבל אינני יודע את היתרונות והחסרונות במלואם. תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני היתי עם הנקסוס 1 מאז ימיו הראשונים ובאמת אף פעם לא היו לי תלונות והוא תמיד עבד מעולה. לאחרונה קיבלתי בחינם גלקסי S2 אז החלטתי לעבור ולתת לאמא שלי את הנקסוס אך כשהכנסתי את הסים של אמא שלי לנקסוס התחילה לקפוץ הודעה the process com.android.phone has stopped unexpectedly והמכשיר עובר למצב טיסה. חיפשתי על זה מידע ברשת ומצאתי שזאת בעיה נפוצה אך הרבה אמרו שהם עדכנו את המכשיר וזהו זה פתר את הבעיה אך אצלי זה לא עבד. עידכנתי לרדיו הכי חדש ולCM 7.2 והבעיה נמשכת. ניסיתי להכניס את הסים שלי למכשיר והוא עובד בלי שום בעיה! ככה שהבעיה היא רק שהסים של אמא שלי בתוך הנקסוס. יאמר גם שהסים של אמא שלי עובד במכשירים אחרים, והנקסוס עובד עם סימים אחרים, הבעיה היא רק עם הנקסוס+הסים …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני כרגע נמצא ברשת סלקום וברצוני לנייד להוט מובייל, יש לי כמה שאלות לאלה שנמצאים כבר בהוט מובייל: 1) איך הקליטה שלהם? 2) כמה המהירות גלישה לפני ההאטת קצב וכמה אחרי? (יותר חשוב לדעת כמה זה אחרי) 3) איך השירות לקוחות שלהם?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט לאמא שלי. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט ויו טיוב. דברים שחשובים לי : מסך כמה שיותר גדול ואיכותי 7-9 (עדיפות ל 9) קישוריות ווי פיי אנדרואיד 4.0 (לא חובה) ,מעמד הטענה (לא חובה) דברים שלא חשובים לי : מצלמה. סוללה (הטאבלט לא יוצא מהבית והשימוש בו הוא לא יותר משעתיים רצוף.) תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חברים, לפני יומיים קניתי GALAXY S2 ב KSP (עלה לי 2380) והתחברתי איתו להוט מובייל. כבר ביממה הראשונה המכשיר שלי "נרדם" ונדלק מחדש כאשר הייתה לי סוללה לא גמורה. אמרתי לעצמי ננסה לשנות Rom אז עדכנתי Rom דרך מדריך ב XDA...שוב נכבה ונדלק כמה פעמים במהלך יממה (פעם אחת הייתי צריך ללחוץ על כפתור POWER בשביל ידלק שוב). נסיתי להחליף KERNEL בתוכנה ועדיין זה קרה שוב. נ.ב. לפני שעה עשיתי ניסוי נוסף - הוצאתי סוללה לשעתיים, לפני שהכנסתי חזרה הזזתי קצת את ה SIM רק ליתר בטחון והחזרתי סוללה, הפעלתי. בינתיים לא קרה אבל זאת לא אנדיקציה. רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
היי מהו מחירו ההוגן נכון לימים אלה? ואם אפשר.. מאיפה ניתן להשיגו במחיר הכי זול ? חדש כמובן עם אחריות. תודה !
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר טלפון Samsung Galaxy Ace GT-s5830 גירסת אנדרואיד 2.3.4 קניתי את המכשיר מחברת סלולר ומכך יש לי המון תוכנות לא רצויות ובלתי ניתנות למחיקה ואיטיות מעצבנת, עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לפרמט ולהתקין אנדרואיד הכי חדש למכשיר וכמובן שיהי עברית במקלדת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://real2112.co.il/?num_of_cart_items=1 חבר רוצה לקנות טלפון סלולרי מהאתר הזה, האתר אמין? הוא לא מופיע בזאפ ודומיו...
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-