גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
הצרכנים הסינים קיבלו הזדמנות לרכוש את הסמארטפון החדש לפני כולם, והצביעו ברגליים עם 30,000 יחידות שאזו בתוך קצת יותר מדקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/היחידות-הראשונות-של-ה-oneplus-2-נחטפות-בקצב-מס/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני שוקל לעבור לחברת יופון(שמשתמשת באנטנות של אורנג') אבל מאחר ולא מצאתי אף דיון על החברה הסלולרית הנ"ל אשמח אם מישהו יוכל לספר מה הוא יודע עליה? כלומר, איכות גלישה, קליטה וחוויות באופן כללי המחיר המוצע זהה למחיר של גולן(ממוצע שנתי) ולכן מה מה שיכריע הוא איכות, שירות לקוחות וכיוצא בזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש מכשיר נוקיה 6230 הרגיל לא ה6230i אני חייב איכשו למשוך את הסינכרון שבוצע לאאוטלוק הועתק לשם כול הספר טלפונים .. עכשיו אני צריך איכשהו להעתיק את הספר טלפונים הזה בחזרה למכשיר הזה ! חברה HELP : תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווחים עדכניים ותמונות מודלפות מתחילות להראות לנו את המפלצת שעתידה להיות מכשיר הדגל הבא של Xiaomi, עם מסך העשוי מספיר, חיישן לטביעות אצבע והשבב המתקדם ביותר בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-mi5-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%aa-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%90-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי איך לעשות את זה מספר שעות ולא מצאתי. אני צריך דרך לגרור את התמונות בגלריה לפי סדר מסויים. בדיוק כמו בווינדוס ואייפד. להיכנס לגלריה ללחוץ לחיצה ארוכה על אחת התמונות ובתוך אותו אלבום ואותו תיקייה להזיז את התמונה למיקום אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה תהיו כנים איתי תכלס אני גם ככה לא הולך לפרסם את המכירה פה (אם מישהו רוצה להוציא את המכשיר ביותר זול חח לא יודע איזה סוג של אנשים כבר יש היום) יש לי נקסוס 5 אני רוצה למכור אותו עכשיו (השתדרגות) עכשיו נשבר לי המסך פעם והחלפתי מסך (כל הLCD לא רק הזכוכית!) למסך חדש OEM (סוג של מקורי, אישור מהיצרן הרשמי תקראו על זה באינטרנט, זה גם מה ששמים במעבדות אין באמת מסך מקורי שהיצרן מייצר שמעבדה שמה לך) זה אמור להוריד ערך? אם כן בכמה? אני פשוט לא רוצה לרמות ולהגיד שלא קרה לו כלום אף פעם אם שום דבר לא נדפק לא מבחוץ ולא מבפנים בהחלפה, אבל מי שאי פעם יפתח אותו פשוט יראה שזה לא המסך שבא עם הטלפון מטבעו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אפליקציה לאנדרואיד שאני מכניס שכר לשעה ואז התוכנה מריצה אגורות כל שנייה כמו טיימר והסכום עולה ומצטבר ואני יכול להסתכל איך הכסף זורם אליי בכל זמן נתון שאני עובד בעבודתי המשעממת ובסוף היום לראות את הבוחטה שעשיתי מישהו מכיר משהו כזה?
-
-
מכשיר הדגל החדש מבית HTC עתיד להצטרף אל ההמולה שתגיע במהלך חודש פברואר הקרוב, עם מסך Super AMOLED, שבב Snapdragon 820 ומצלמת UltraPixel משודרגת האם תהיתם מה מכינה לנו היצרנית הטאיוואנית שמנסה להמציא את עצמה מחדש לרגל שנת 2016? לאתר venturebeat יש את התשובה. לכאורה. הדיווח העדכני טוען כי סמארטפון הדגל הבא של HTC יקרא ה-One M10 (שם קוד Perfume) ויציע מסך Super AMOLED בגודל 5.1 אינץ' וברזולוציה של 1,440x,2560 פיקסלים, שבב Snapdragon 820 עדכני, נפח אחסון מובנה של 32GB כולל חריץ להרחבה, זכרון RAM של 4GB וגם מצלמה של 12 מגה-פיקסל בטכנולוגיית ה-UltraPixel של החברה (עם חיישן גדול מהממוצע לביצועים טובים יותר בתנאי תאורה שאינם אופטימליים), עם מיקוד מבוסס לייזר אינפרא אדום…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4S שקניתי לא מזמן, מהבחור הבנתי שהוא קנה אותו מפלאפון או סלקום משהו כזה והוא לא יכול להינעל. אתמול פתאום הוא לא נדלק לי. לא מצליח להדליק. רק כשאני מחבר למטען אז אני רואה את התפוח, דולק לכמה שניוץ, נכבה, ואז שוב תפוח לכמה שניות ונכבה. מה שכן כשאני מחבר למטען באוטו אז האייפון כן נדלק, פתאום מראה שיש 100% סוללה, אבל הוא לא מתחבר לרשת ולא כלום. ואז נתקע לו המסך פתאום נראלי.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לקנות נגן כלשהו, וחשבתי לקנות Ipod אבל שמעתי ש Iriver ו Iaudio יותר טובים ממנו. רציתי לדעת איזה נגנים יש בשוק, הנפח שלהם וקצת מידע עליהם לפני שאני אחליט מה לקנות במידה וזה יראה לי משתלם. יש איזה מאמר מעודכן יחסית שעושה סקירה על הנגנים החדשים פחות או יותר ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את ה6280 ( רציתי את ה N73 אבל לא היה במלאי של אורנג' :( איזה מזל יש לי בלגן ) בכל זאת קניתי את המשכיר הזה עכשיו חיפשתי איך להפעיל את המצלמה הקדמית של המכשיר אבל לא מצאתי מישהו יודע פה איך מפעילים אותה??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש של נוקיה שתומך בסימביאן והמכשיר היחיד שמצאתי הוא ה 6680 (שאני לא בטוח שעדיין נמכר ), אבל גם הסתכלתי על ה- 6280 וה 6233 .. אני מעוניין להתקין בטלפון שלי תוכנות ומשחקים (אני חייל) ולכן רציתי לדעת האם עליי ללכת על ה6680 שהוא קצת ישן אבל נראה לי שהוא הכי תומך בתוכנות חיצוניות בגלל הסימביאן או על אחד האחרים תודה מראש לעונים !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום חמישי הגיע ה IAUDIO7 4GB שהחליף את ה G3 ז"ל . קצת רשמים ותמונות : 1. החבילה - הקופסא עצמה נראת ומרגישה מאוד איכותית . 2. הבאנדל - מאוד דליל, מכיל חוברת הפעלה, דיסק התקנה, כבל USB, אוזניות וטופס אחריות. 3. הנגן עצמו - מאוד קטן וקל. מרגיש ונראה מאוד איכותי. 4. איכות הסאונד - אין מה לדבר. הפעם IAUDIO הוכיחו שהם מייצרים את הנגנים הכי טובים מבחינת איכות הסאונד. יש המון אפשרויות שאפשר לשחק איתם ולהוציא סאונד פשוט מצוין ביחס לנגן MP3 . לנגן יש פירוט מצוין ואפילו במוזיקת רוק רועשת בפול ווליום הוא לא נחנק ומוציא סאונד מפורט ומדויק. הבאס של הנגן פשוט מהמם ! כל כך עמוק ומדויק שעושה צמרמורת, ביחד עם ה JBL 220 מוציא באס מדהים. 5. איכות הצג - הצג מאוד מאוד חד ביחס לגודל שלו . מספק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האייפון 3GS שלי שירת אותי נאמנה כבר שנה.. אבל הגיע הזמן לקנות פלאפון שהוא אשכרה פלאפון, ולא משחקייה. מה ההבדלים (אם ישנם) בין הנקסוס של גוגל לבין הדזייר? יש להם אותו מפרט טכני בדיוק.. הם רק שונים קצת בעיצוב, או שזה רק אני? או שתמליצו לי על מכשיר דרואיד אחר.. גם טוב, כל עוד הוא באותו טווח מחירים (עד 2.4K, אני אקנה כנראה יד שנייה אחרי שאפטר מהאייפון שלי). חשוב שתהיה לי מקלדת נוחה, מצלמה טובה עם פלאש וכמובן כל מיני שטויות לשעות הפנאי... אני לא כ"כ מכיר מערכות דרואיד ולא יודע איך זה עובד שם מבחינת אפליקציות \ משחקים. חשוב גם שיהיה אפשר להעביר קבצים בין הטלפון למחשב בקלות, ולא הכל דרך התחת עם 7 מיליארד פריצות (אל תקפצו, זה חוקי עכשיו בארה"ב). הבנתי שגוגל נותנת לפרוץ את המ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אייפון של חבר הצליח בצורה כלשהי להכנס למים אבל רק בחלק התחתון איפה שהחיבור של המטען. המכשיר עובד רגיל לגמרי. בשבוע הראשון הוא לא הצליח בכלל לחבר אותו למחשב כדי לסנכרן, עכשיו זה הסתדר. אבל עכשיו המכשיר מזהה כאילו איזה אביזר מחובר אליו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ברמקול של הפלאפון וחלק מהצלצולי הודעה וכאלה לא נשמעים בכלל כי זה כאילו נשמע באביזר "שמחובר". כניראה המים גרמו לאיזה קצר של 2 נקודות או משהו. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? יש מעבדה מומלצת באזור נתניה \ ת"א במקרה הצורך? אשמח לעזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום - לאחרונה הIaudio I7 שלי התחיל לעשות המון בעיות עד שבסופו של דבר הוא אפילו לא הסכים להדלק. מסרתי אותו ל"באג" למימוש אחריות, ולאחר שבוע וקצת(ח"ח על המהירות) - הוא חזר אליי - והיה נראה שהכל תקין. לאחר מכן, שחיברתי אותו למחשב, שמתי לב שמשום מה כמעט 5 ג'יגה כביכול "תפוסים". בדיקה של כל גודל הקבצים הנמצאים במכשיר העלה שהם שוקלים רק מספר מגה-בייטים בודדים - וכמו כן הרצה של "Scanner"(תוכנה הסורקת כוננים ומראה את מה שיש בהם בצורת גרף עוגה - מאוד שימושי) גם הראתה ש99% מהכונן(15.3 ג'יגה) פנויים. מה קורה כאן ואיך אני פותר זאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי פלאפון סמסונג שאני מאוד לא מרוצה ממנו [אחד הדגמים עם הi mode] אני מחפש מכשיר אחר, הוא לא מספק לי את הצרכים שלי, אין לו כלום בעצם. חשבתי על המכשיר Nokia 5500 אני מחפש מכשיר עם פ'צרים חשובים Mp3, מצלמה איכותית יחסית, הרבה מקום, אפשרות להורדה תכנים מהאינטרנט , כמובן שצריך ספיקר, דבר שלא קיים בפלאפון הנוכחי שלי |: התקציב די מוגבל, אבל בגלל שאני מתכנן לקנות מחנות ולא מסלקום או אורנג זה התקציב מגיע ל1500 שקל גג. [אם יש מכשיר מסלקום יותר טוב, מכשירים מאורנג לא יתקבלו בברכה :] ] תודה והמשך אחלה יום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מהעבודה סלולרי Samsung S5620, שיחקתי איתו קצת והוא ממש מוגבל\: אני לא מוצא בשבילו APPS ולא THEMES.. יש אפשרות להוריד APPS וTHEMES למכשיר הזה? יש אפשרות לגלוש באינטרנט של המכשיר דרך הPC שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני התחדשתי בעצתכם האדיבה במוטו G לאחרונה ובהחלט מבסוט. עכשיו אני צריך המלצה לטלפון שכל ייעודו יהיה וואטסאפ וווייז. שיהיה במינימום מחיר. לא משחקים לא כלום. הסמרטפון הכי פשוט שמספיק לווייז וואוטספ בשנה הקרובה בלי למות בדרך. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבביה של חברת Mediatek מבצעים קאמבק קטן ה-Mi Play, עם עיצוב שכנראה ישמש גם את ה-Redmi 7 המתקרב לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם ניתן להשוות את האייפוד טאץ' לקונסולת הPSP? כי בעצם יש בו כל מה שיש בPSP-סרטים,מוזיקה,משח קים,אינטרנט וכו' המשחקים הבנתי שהם בגראפיקה טובה מאוד,וגם שעוד מעט יצאו משחקים שממש משתווים בגראפיקה שלהם לגראפיקה של המשחקים בPSP האינטרנט באייפוד טאץ' הרבה יותר מהיר מזה שנמצא בPSP אבל תכלס יש להם אותם דברים אז,אפשר בעצם להגיד ששני הדברים אותו דבר רק אחד זול יותר ואחד יקר יותר? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי אוזניות בלוטוט של JABRA. אני מעוניין לשמוע מוסיקה שמתנגנת במחשב דרך האוזניות. מצאתי את האוזניות דרך הבלוטוט במחשב, תיאמתי בינהם, ולארח שהאוזניות הופיעו לי במאפייני הבלוטוט לחצתי על CONNECT ואת הקוד וזה רשם לי שזה התחבר בהצלחה. עדיין אני מפעיל מוסיקה במדיה פליייר ואני שומע אותה רק במחשב ולא באוזניות. מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/thl-2015-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני טירון במה שקשור לסמרטפונים. אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי. תודה מראש. נ.ב--האם צריך להוסיף תוכנה להגנה מפני וירוסים וכ"ו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-