עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש.התקציב הוא גג 3000 ש"ח הדרישות שלי הם: סוללה חזקה מסך מגע גדול מצלמה טובה חשוב שהפלאפון יהיה מהיר. יצא לי לבדוק לגבי הGALAXY S והוא עונה לדרישות שלי וגם לתקציב. אבל בחנויות דורשים 250 ש" על עדכון לאנדרואיד 2.2 ועוד 200 ש"ח לעברית. יש אפשרות לעשות את זה לבד בחינם ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by naoriko,

שלום רב! אני מחפש תוכנה שאפשר לסנכרן בין GPS למחשב ולהכניס קובץ מפות של אירופה אני לא מצליח לסנכרן בין המחשב לGPS אני מחפש תוכנת סנכרון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

אהלן חברים, אינני בקיא בזה.. ראיתי את הפוסט של ההמלצות על גאדג'טים אבל הייתי רוצה המלצה מותאמת לי.. אני מחפש משהו בסדר גודל של 150-200, עדיף להזמין מחו"ל. אם תתנו לי את שם הדגם הרלוונטי אני אמנף את זה משם לא רע. יש לי פנסוניק 37" בסלון עם חיבור USB שלא בשימוש כרגע, אך הייתי מעדיף דונגל עם חיבור HDMI. המטרה העיקרית ביותר היא להעביר אליו סרטים ברשת הביתית, שזו נראה לי כל מה שאפשר לעשות איתו, האם אני טועה? ואין לי בעיה עם אנדרואיד וכו'. תודה אנשים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם! אחרי שקניתי את המכשיר אני רוצה להתקין בו כרטיס SD בשביל להרחיב את הקיבולת הכללית של המחשב, אני לא מוצא שום מפרט שמציין את הקיבולת המקסימלית של קורא הכרטיסים, מדובר על מחשב / טבלט - של חברת אסוס דגם T100. (כרגע מחובר 64GB) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by progame,

מיועד לאמא שלי: 1. דיברתי עם 2 חנויות שמוכרות את המכשיר עם מטען מקורי ו 2 חנויות שמוכרות עם מטען לא מקורי מהסיבה שהם צריכים לפתוח את המכשיר ולהחליף מטען כי המקורי לא מאושר במכון התקנים. יש איזו בעיה עם מטען לא מקורי? אני גם לא אוהב את העניין שהקופסא פתוחה. החנויות עם מטען מקורי נמצאות בת"א ואני גר בראשון אז במקרה של מימוש אחריות אצטרך לנסוע במיוחד לת"א, לא שהאחריות נותנת הרבה אבל עדיין זה משהו. 2. האם זה נכון שבשביל שהמכשיר יגלוש במהירות של דור 4 צריך לעשות רוט? אני כנראה קונה את המכשיר מחר. דרך אגב, כבר הזמנתי לה moto g 2nd gen מאמזון צרפת אבל משום מה הם לא העבירו אותו לחברת שלחויות ועברו כבר שבועיים. בסוף החלטתי לבטל את ההזמנה ולקנות ג'י2 בארץ. לטובת מי שמעוניין להזמין …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Kukishin,

האם כדאי לא לקנות אותו עד שייצא נקסוס 5 כדי לראות מה יותר כדאי? והאם יש הבדלי דגמים? האם הם רק בנפח הזכרון או גם באיכות החומרה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

יש לי G2 כבר שנתיים כמעט ואני מאוד מרוצה ממנו, והבנתי שאין היום מכשיר שמציג הבדל באמת משמעותי ממנו. האם לדעתכם יהיה כדאי לשדרג ל-G5 כשיצא? זה יהיה שינוי גדול?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yaloner,

היי, מחפש המלצות טלפון עד 600 ש"ח לנער. יכול להיות מהארץ או במשלוח מחו"ל. תודה מראש

9. תקן ה-UFS 3.0 לסמארטפונים וטאבלטים הוצג רשמית, עם מהירויות העברה שיכפילו את כל מה שראינו בתחום עד היום לכתבה

10. החברה האמריקאית ממשיכה להרחיב את נסיונותיה בשוק הנייד, הפעם עם כרטיס הגיימינג העוצמתי ביותר שזמין לכתבה

11. אחד מדגמי הביניים העוצמתיים והמשתלמים ביותר של שיאומי עשוי להישאר בלעדי לשוק ההודי והסיני לכתבה

12. העליתי ביקורת וידאו באנגלית, המוצר נקנה מאמזון, כולל את כל הפונקציות של דאבל דין אך מתאים לכל רכב עם דין אחד בשל מסך חשמלי 7" נשלף, פאנל חיצוני נשלף, בלוטות' לשיחות ואנשי קשר, נגן דיסקים DVD, CD וכל היציאות לכרטיסי זכרון ו-USB. מערכת זו עברה רוט ו- XPOSED לפי מדריכים ב-XDA וניתן להתקין אפליקציות על כרטיס זכרון וכמובן ניווט בווייז ואפילו YES GO https://www.youtube.com/watch?v=xq_BBFmNcmo בקרו בערוץ לקטעי משחק מ- GTA V עם כל המודים הויזואליים, HALF LIFE BLACK MESA , המוד המעודכן למשחק הקלאסי ב- 4K

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ymac,

חבר שמהגר מאייפון (4S) מקצה לעצמו 2100 ש"ח לקניית מכשיר חדש. מה הטלפון הטוב ביותר שהוא יכול להשיג? דגשים: מקום אחסון, סוללה, מצלמה. וכמובן שהחומרה תהיה הולמת. (מהיר, חלק, תומך 4G, מסך איכותי) בעיקרון הוא כמעט קנה LG G4 אבל אמרתי לו לחכות כי לדעתי יש מכשירים עדיפים עליו במחירים האלו, מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yuvalg,

http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=68432&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=24082012 מה אתם אומרים של הטאבלט הזה? שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by royc,

שלום חברים, אני רוצה לקנות את הכיסוי שבנדון לסמסונג שלי. יש לי קרובים בניו יורק אשר מגיעים ממש בקרוב לארץ. אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לחנויות אשר מוכרות את הכיסוי המתאים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by andrei21,

איזה תוכנה יש עבור PC שאלייה אפשר לעשות screen mirror מהאנדרואיד ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by okit83,

1. כשאני מצלמת התמונה מופיעה עם ריבועים על הפנים. אם אני לא רוצה לתייג איך אני מעיפה את זה כדי שאוכל לראות את התמונות עצמן בלי הריבועים? 2. קראתי שיש אופציה שהגלקסי מזהה שמסתכלים על המסך וככה הוא לא נכבה אוטומטית. איך מפעילים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת כבלים טעינה למכשיר הנ״ל? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחרונה אייפון של חבר הצליח בצורה כלשהי להכנס למים אבל רק בחלק התחתון איפה שהחיבור של המטען. המכשיר עובד רגיל לגמרי. בשבוע הראשון הוא לא הצליח בכלל לחבר אותו למחשב כדי לסנכרן, עכשיו זה הסתדר. אבל עכשיו המכשיר מזהה כאילו איזה אביזר מחובר אליו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ברמקול של הפלאפון וחלק מהצלצולי הודעה וכאלה לא נשמעים בכלל כי זה כאילו נשמע באביזר "שמחובר". כניראה המים גרמו לאיזה קצר של 2 נקודות או משהו. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? יש מעבדה מומלצת באזור נתניה \ ת"א במקרה הצורך? אשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Cheetah,

היי חברים, הטאבלט הפסיק פתאום להגיב למגע, ניתן לכבות אותו רק ע"י לחיצה ביחד של כיבוי ופלוס בווליום. כאשר נדלק מחדש שוב אין אפשרות לפתוח את הנעילה (ע"י החלקה ימינה) , הטאץ' פשוט לא מתפקד. מה האופציות שלי?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by iem,

אני מריץ את ה-xcode עם vmworkstation אם זה משנה (לא נראה לי שקשור). כתבתי את הקוד הבא: #import <Foundation/Foundation.h> int main (int argc, char *argv[]){ @autoreleasepool { int age=0; NSLog(@"Please enter your age:\n"); scanf("%i",&age); switch (age){ case 1: NSLog(@"Great age is 1 !!"); break; case 2: NSLog(@"Great age is 2 !!"); break; case 3: NSLog(@"Great age is 3 !!"); break; case 4: NSLog(@"Great age is 4 !!"); break; default: NSLog(@"This also a great age"); break; } } } הבעיה היא שכשאני מריץ , אני מקבל עבור ערכים …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בעיה שנתקלתי בה בעת פיתוח באנדרואיד. הרקע ששמתי מופיע רק במחשב ב virtual device (גירסה 4.1.2, api level 16, cpu arm ) ולא מופיע במכשיר שלי htc one x. אבל מופיע לי במכשיר הקודם שלי גלקסי 1. מישהו יודע? אולי גודל התמונה? כי זה נראה כאילו התמונה נמתחת..... או משהו לא יודע... ועוד שאלה על הדרך..... יש לי מחשב טוב יחסית (מעבד I5 8 גיגה זיכרון RAM) ומשום מה.... הvirtual device לא זז לי.... ממש ממש איטי.... גם עד שהוא עולה..... שעות..... אי אפשר לתכנת ככה בכיף.... איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים, שיהיה אחלה שבוע, שחר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by anatoli,

לא מזמן קיבלתי טאבלט Asus vivotab smart, ואני משתמש בו לקריאת ספרים ולרשימת הערות לא מעט. לצערי עם הסטיילוס הספוגי הפשוט לכתוב על הטאבלט זה פשוט אסון. התחלתי לחפש חלופות, ונראה שהמומלץ ביותר הוא הgosmart שעולה יותר ממה שציפיתי, אבל נשרוד את זה (בערך 35$ עם שילוח). לפני שאני משלם על סטילוס כל כך הרבה כסף מישהו שמשתמש בסטיילוס הזה יכול לחוות דעתו לגבי עד כמה הוא מתאים לכתיבה? כמו כן האם יש איזשהי חנות שבה אפשר לנסות סטיילוס נורמאלי? כי אני מאוד חושש שלא משנה מה אני אקנה זה פשוט לא יהיה טוב מספיק ואני אתחרט שקניתי אותו.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by GAL_FX,

היי כולם הHD של הH300 שלי נהרס והועשה בעיות כמו שאפשר רק להכניס לתוכו קבצים ולהציא הוא מתחיל במהירות ולאט לאט מפסיק הוא איטי בצורה מחרידה ועד שהוא מעלה סרטים לוקח לו בין 5 - 7 דקות מה שלא היה פעם רצתי לדעת עם ה HD כלול באחריות שיש על המכשיר וכמה זמן אחריות יש וחוץ מי זה מה אני עושה אם אין אחריות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנגן mp3\4 מבוסס פלאש, 4-8 ג'יגה וקומפקטי. עדיפות לנגן plug & play, שלא יעשה בעיות עם שירים כאלה ואחרים. לא קריטי שיקרא עברית. התקציב הוא 150-170 דולר, אפשר טיפה לחרוג, רק אם זה ממש עדיף. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים שבארץ. תודה לכולם !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.