גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי נייד של נוקיה מדגם 2730. אין לו GPS,אבל יש לי סטיק של הולוקס,שמאפשר לו לתפקד כ-GPS. אני מחפש תוכנה חינמית,שלא דורשת חיבור לאינטרנט.(אני יודע של-NOKIA יש תוכנה כזו,אבל לצערי הרב,אין עדיין מפה של ישראל) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי Nexus One ויש לי כמה שאלות: -כדאי לי לעשות Root למכשיר? מה זה בעצם נותן לי? אני מבין שגם ב2.2 אין תמיכה בעברית, זה נכון? -כשאני קונה כרטיס זכרון, עד כמה חשוב איזה Class אני קונה? זאת אומרת, אם אני רוצה App2Sd, לא כדאי לי לקנות Class 2? -האם כשאני עושה Root אני מאבד את האחריות? וחוץ מזה, אשמח אם מישהו ישתף אותי באיזה כמה אפלקציות שכדאי שיהיו לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מתלבט על דגם נגן ראשון לילד בן 10 , האם SANDISK SPORT או JAM - מתאימים? מה מתאים מבינהם? האם אולי לרכוש את ה-SANDISK PLUS - שעדיין נמכר פה ושם אך סביר שמייצור ישן? או לכוון דוקא למכגירים מתקדמים ויקרים יותר- מה מומלץ? התקציב עד 500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי אייפון 6 חדש וכרגע אני משתמש באייפון 5 שלי מה הדרך הטובה והיעילה להעביר את כל השימוש שלי לאייפון 6? ואיך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי אסוס טרנספורמר פריים חדש. אתמול הדלקתי את המכשיר, הוא התחיל לעלות והראה את הסמל של אסוס ואז המסך הפך שחור. הטאבלט עובד (צלילים של אימייל וכו'), אבל המסך שחור. רק תארות רקע עובדת. הטאץ' עובד. אני יכול לכבות אותו אחרי לחיצה של שתי שניות על לחצן הכיבוי, אחרי שאני מנחש איפה נמצא ה"כן" לשאלה האם אני רוצה לכבות. ניסיתי לעשות ריסט על ידי לחיצה על הורדת ווליום ולחצן כיבוי בו-זמנית, ללא הצלחה. עזרה???????????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מהעבודה סלולרי Samsung S5620, שיחקתי איתו קצת והוא ממש מוגבל\: אני לא מוצא בשבילו APPS ולא THEMES.. יש אפשרות להוריד APPS וTHEMES למכשיר הזה? יש אפשרות לגלוש באינטרנט של המכשיר דרך הPC שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי Nexus 10 ואני מחפש לו עכשיו כיסוי. ראיתי שעל חלק מכיסויים שנמכרים באיביי מצויין שהם כוללים sleep/wake feature באמצעות מגנט כלשהו שיש בכיסוי. אשמח להסבר מה זה עושה והאם כדאי לקנות כיסוי שכולל את החלק הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? הכי חשוב לי זה זמן סוללה. הנבתי שאם נשווה ביניהם - זה די זהה. אז מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Galaxy Nexus שהוא עם סוללה נשלפת, כלומר מכסה אחורי נשלף. מבחינה פיזיקלית אני מבין שבנפילה חלק מהמכה תפיל את המכסה והבטרייה, אז האם עדיף לי להיות בלי כיסוי? כשנופל המכשיר המכסה אכן נופל עם הבטרייה.. אני לא מתייחס למכות שטחיות אלא רק לנזק פנימי/שבר במסך.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה אני צריך להחליט איזה מודם סלולארי לרכוש (דרך החברה) עד כה עבדתי עם פרטנר - מזעזע! לא עובד בשום מקום בארץ.. ההחלטה כעת היא האם ללכת על סלקום או פלאפון. אני בטוח שכבר דנו בנושא הזה בעבר אבל אני מבקש חוות דעת עדכניות כמה שיותר מניסיונכם. חוץ מלספר על הניסיון שלכם אודה לכם אם תספרו איפה בארץ התנסתם. אני נייד בכל הארץ וחייב שהמודם יעבוד טוב כמה שיותר. אגב מי שמכיר את המסלולים השונים מוזמן לספר גם על זה... תודה על המאמץ והסיוע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחותי ואמא שלי יש גלקסי SII שבזמנו התקנתי להם את המוד של cyanogenmod בגרסה 9 נקודה משהו. בכל מקרה יש לי אפשרות להחזיר לי לגרסה המקורית של סמסונג במהדורה הכי מעודכנת שיצאה לגלקסי S2? ואם ישנה אפשרות יש למישהו קישור להורדה לגרסה? בנוסף, התקנה דרך כרטיס SD או שזה כמו במוטורולה עם התקנה באמצעות תוכנה מהמחשב? תודה על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהנגן Archos 104 עם ה-8 גיגה זיכרון FLASH הגיע ארצה, איך הנגן הזה מבחינת איכות קול ואיכות מוצר ? האם הוא ברמה של חברות מסדר גודל של IRiver ו- IAudio ? http://www.usbid.co.il/viewproduct.aspx?product_id=234&category_id=6 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. נוקיה 6720 2.HTC MAGIC 3.סוני אירקסון יארי המחיר של כולם זהה. מה שחשוב לי זה: א. מכשיר איכותי שיחזיק 3 שנים ב. סוללה ג. MP3 טוב לנסיעות ד. איכות שמע ודיבור טובה ה. מצלמה ו. דפדפן אינרנט טוב. ז. GPS מובנה, ותוכנת GPS ח. מערכת הפעלה ידידותית. אני מתכוון לקנות את המכשיר ברשת פלאפון עם תוכנים החיילים שיש להם. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם פעם ראשונה שלי כאן נחמד לראות שהפורומים שפה למטה גם פעילים ;D בכל אופן יש לי כרגע נגן Iriver מסדרת H הישנה 20GB הוא ממש אחלה ושירת אותי בכלל לא רע, עד שקניתי לאחי Ipod Touch והבנתי שהריבר שלי קצת איטי והאיכות שמיעה שלו די מעאפנה רציתי לדעת איזה נגן אני יכול לקנות שישפר לי את החווית שמיעה אני משתמש בנגן די הרבה בעבודה כשיש הרבה מה לעשות וכי אף פעם אין שירים טובים ברדיו ראיתי באיביי את הנגן הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו Iriver Clix Gen 2 http://cgi.ebay.com/Brand-NEW-iRiver-Clix-8-GB-Gen-2-Rhapsody-Mp3-player_W0QQitemZ130245493695QQcmdZViewItem?hash=item130245493695&_trkparms=72%3A1076%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 ומה כדאי יו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך טייפ מנהלים להקלטה מרחוק להרצאות ללימודים . מספיק לי נפח 512MB קראתי קצת תגובות של אנשים באמזון על כמה וכמה סוגים . אז נתחיל מהזול ליקר .. 1) Sony ICDP620 מחיר 300 שקל 2)Olympus nv 5500 pc מחיר 350 שקל 3) Olympus ws-210s מחיר 430 שקל או האם שווה לחרוג ולקחת את WS-311M ב 530 שקל איכפת ליבעיקרמאיכותההקלטהמרחוק תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להגיע מחר לסלקום בגלל בעיה שיש לי במכשיר-הטאצ' משתגע לי המון ולפעמים גם בכלל לא עובד בחלק ימין של המסך. הבנתי שיש שנה אחריות על האלקטרוניקה אבל העניין הוא שהתקנתי על המכשיר 2.2.. זו תהיה בעיה לקבל מהם את האחריות? תודה רבה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצירה המרשימה של חברת Casio מקבלת גם מסך שלא תוכלו לשרוט בשום אופן לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש מכשיר נוקיה 6230 הרגיל לא ה6230i אני חייב איכשו למשוך את הסינכרון שבוצע לאאוטלוק הועתק לשם כול הספר טלפונים .. עכשיו אני צריך איכשהו להעתיק את הספר טלפונים הזה בחזרה למכשיר הזה ! חברה HELP : תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני התחדשתי בעצתכם האדיבה במוטו G לאחרונה ובהחלט מבסוט. עכשיו אני צריך המלצה לטלפון שכל ייעודו יהיה וואטסאפ וווייז. שיהיה במינימום מחיר. לא משחקים לא כלום. הסמרטפון הכי פשוט שמספיק לווייז וואוטספ בשנה הקרובה בלי למות בדרך. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלפון חדש או galaxy s4 או lg g2 כי יש להם מחירים סבירים ואני מתלבט האם לקנות עכשיו אחד מהם ואיזה לקנות או לחכות שיצא טלפון יותר טוב מ lg3 ומ galaxy s5 או שהמחיר של מה שאני רוצה ירד אז מה לעשות........... (אם אפשר תציעו לי טלפונים אחרים במפרט יותר טוב וסוללה חזקה) בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו לאתר GetJar תורידו את ה"מארקט" שלהם ותתחילו להוריד אפליקציות שוות בחינם http://www.getjar.com/ המבצע עד סוף החודש. שתפו אפליקציות מעניינות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון חדש ומתלבט בין הSamsung החדשים, מאוד חשוב לי שיהיה לפחות 64 ג'יגה, מניסיון אני צריך יותר, יש לי המון מוזיקה שאני לא יכול לוותר עליה ובנוסף אני מעוניין בפיצר'ים של הנוט, כמו האפליקציות והעט. הנוט 5 מגיע לארץ רק עם 32 ג'יגה, בלי אפשרות להרחבה והגלקסי אדג' 6 פלוס מגיע עם 64(פלאפון) אבל לא עם הפיצ'רים שאני מעוניין בהם ויקר הרבה יותר ושוב אין אפשרןת להרחבה ויש את האופציה של גלקסי נוט אדג' שמאוד מושכת אותי מאחר ומשלבת את הכל ובאה עם אפשרוןת להרחבה ל128 ג'יגה, אבל, מעבד טיפה יותר חלש ומגיעה עם מערכת הפעלה 4.4, בנוסף הנוט אדג' לא כלכך מיוצר או נמכר ומחפיד אותי שלא יקבל תמיכה ועדכונים כמו שאר המכשירים אני אתמצת את השאלה: האם הנוט אדג' יתמך מספיק ויקב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מאמין שאפשר לעשות משהו בהגדרות של הטלפון, אז השליטה על הזרם צריכה לבוא ממקור המתח. יש לי 6 או 7 מטעני USB, כולם כאלה שאפשר לחבר כל כבל USB סטנדרתי. הכבלים שאני משתמש בהם עם הטלפון הם מהסוג ה-"מגנטי". (למכשיר עצמו כל הזמן מחובר מתאם מגנטי). כשאני מחבר את הטלפון ישירות למחשב - הזרם הוא באזור ה-430 mA. אומנם כשאני מחבר את הטלפון למטעני הקיר - הזרמים הכי נמוכים שאני מצליח להגיע אליהם הם באזור ה-1300 - 1400 mA. אני רוצה לשמור על הסוללה בטלפון שלי לאורך שנים, לכן, אני חייב להימנע מזרמי טעינה גבוהים. זאת הסיבה שעד עכשיו תמיד הטענתי את הטלפון מהמחשב. אבל עכשיו קורה שאני צריך לשים אותו ליד המיטה ושם כבר מדובר במטען קיר. כשהטלפון על 10-15% הוא נטען מהמחשב ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המדליף הנודע העונה לכינוי evleaks מפרסם תמונה רשמית ראשונה, לכאורה, של מכשיר הנקסוס 6 המדובר של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-