גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/thl-2015-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון חדש ומתלבט בין הSamsung החדשים, מאוד חשוב לי שיהיה לפחות 64 ג'יגה, מניסיון אני צריך יותר, יש לי המון מוזיקה שאני לא יכול לוותר עליה ובנוסף אני מעוניין בפיצר'ים של הנוט, כמו האפליקציות והעט. הנוט 5 מגיע לארץ רק עם 32 ג'יגה, בלי אפשרות להרחבה והגלקסי אדג' 6 פלוס מגיע עם 64(פלאפון) אבל לא עם הפיצ'רים שאני מעוניין בהם ויקר הרבה יותר ושוב אין אפשרןת להרחבה ויש את האופציה של גלקסי נוט אדג' שמאוד מושכת אותי מאחר ומשלבת את הכל ובאה עם אפשרוןת להרחבה ל128 ג'יגה, אבל, מעבד טיפה יותר חלש ומגיעה עם מערכת הפעלה 4.4, בנוסף הנוט אדג' לא כלכך מיוצר או נמכר ומחפיד אותי שלא יקבל תמיכה ועדכונים כמו שאר המכשירים אני אתמצת את השאלה: האם הנוט אדג' יתמך מספיק ויקב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/pantech_vega_r3_im_a850l-5021.php מכשיר מעניין מישהו יודע כמה הוא עולה ?מאיפה לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש של נוקיה שתומך בסימביאן והמכשיר היחיד שמצאתי הוא ה 6680 (שאני לא בטוח שעדיין נמכר ), אבל גם הסתכלתי על ה- 6280 וה 6233 .. אני מעוניין להתקין בטלפון שלי תוכנות ומשחקים (אני חייל) ולכן רציתי לדעת האם עליי ללכת על ה6680 שהוא קצת ישן אבל נראה לי שהוא הכי תומך בתוכנות חיצוניות בגלל הסימביאן או על אחד האחרים תודה מראש לעונים !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לא לקנות אותו עד שייצא נקסוס 5 כדי לראות מה יותר כדאי? והאם יש הבדלי דגמים? האם הם רק בנפח הזכרון או גם באיכות החומרה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי טלפון SGS2 עם אנדרויד 4.4.4 כל כמה זמן אני מפרמט את הכרטיס זיכרון דרך הפירמוט הפנימי של הטלפון בSTORAGE... הפירמוט "הצליח" אבל הכרטיס פשוט מסרב לחזור לעבוד. לא ניתן לכתוב על הכרטיס או כל פעולה אחרת... כשאני מחבר את הטלפון למחשב, המחשב מזהה אותו ומראה כל מה שקיים על הכרטיס לפני הפירמוט. העברתי את הכרטיס למכשיר אחר והוא תקין לשאלתי... מה קרה לטלפון שהוא מסרב לקרוא מחדש את הכרטיס זיכרון לאחר פירמוט כושל ואיך ניתן לסדר זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני שוקל לעבור לחברת יופון(שמשתמשת באנטנות של אורנג') אבל מאחר ולא מצאתי אף דיון על החברה הסלולרית הנ"ל אשמח אם מישהו יוכל לספר מה הוא יודע עליה? כלומר, איכות גלישה, קליטה וחוויות באופן כללי המחיר המוצע זהה למחיר של גולן(ממוצע שנתי) ולכן מה מה שיכריע הוא איכות, שירות לקוחות וכיוצא בזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://iandroid.co.il/hero-nexus/?post_type=post&p=7378
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אין לי כל כך מה להוסיף, רק צריך שיהיה GPS ורצוי שתהיה יציאה 3.5מ"מ לאוזניות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. מתכנן לקנות לעצמי בשבועות הקרובים את הMI2S של Xiaomi, את גרסת ה32GB, ובגלל שזו פעם ראשונה עם מכשיר סיני + הזמנה מחו"ל של מכשיר רוצה לשאול כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי לגביהן. 1.מה הסיכוי להתפס במכס, במידה וזה קורה, כמה זה יעלה לי? 2.יש מה לדאוג לגבי אמינות המכשיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות שליליות, ודווקא זה שלא מצאתי בכלל, נשמע הזוי קצת. 3.המלצה למקום כלשהוא להזמין ממנו? בגדול רציתי להזמין דרך איביי, אבל אולי יש אתר כלשהוא שיהיה עדיף להזמין ממנו מבחינת מחיר/זמן הגעה/כל יתרון אחר. 4.יש מה לדאוג מבחינת קליטה במכשיר? הבנתי שהוא עובד עם כל המפעילות בארץ, ובכל זאת רוצה לוודא. ואם למישהו במקרה פשוט יש ביקורת על המכשיר כדי להוסיף לי עוד קצת עליו - אשמח. תודה רבה לכל מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם הHD של הH300 שלי נהרס והועשה בעיות כמו שאפשר רק להכניס לתוכו קבצים ולהציא הוא מתחיל במהירות ולאט לאט מפסיק הוא איטי בצורה מחרידה ועד שהוא מעלה סרטים לוקח לו בין 5 - 7 דקות מה שלא היה פעם רצתי לדעת עם ה HD כלול באחריות שיש על המכשיר וכמה זמן אחריות יש וחוץ מי זה מה אני עושה אם אין אחריות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אייפון של חבר הצליח בצורה כלשהי להכנס למים אבל רק בחלק התחתון איפה שהחיבור של המטען. המכשיר עובד רגיל לגמרי. בשבוע הראשון הוא לא הצליח בכלל לחבר אותו למחשב כדי לסנכרן, עכשיו זה הסתדר. אבל עכשיו המכשיר מזהה כאילו איזה אביזר מחובר אליו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ברמקול של הפלאפון וחלק מהצלצולי הודעה וכאלה לא נשמעים בכלל כי זה כאילו נשמע באביזר "שמחובר". כניראה המים גרמו לאיזה קצר של 2 נקודות או משהו. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? יש מעבדה מומלצת באזור נתניה \ ת"א במקרה הצורך? אשמח לעזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיקרוסופט חושפת בתערוכת MWC את המכשיר החדש שלה לשוק הביניים, ה-Lumia 640, עם יחס עלות/תועלת גבוה, מפרט מספק וגרסת XL שלוקחת את מקומו של מכשיר ה-Lumia 1320 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a0%d7%a1/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם ניתן להשוות את האייפוד טאץ' לקונסולת הPSP? כי בעצם יש בו כל מה שיש בPSP-סרטים,מוזיקה,משח קים,אינטרנט וכו' המשחקים הבנתי שהם בגראפיקה טובה מאוד,וגם שעוד מעט יצאו משחקים שממש משתווים בגראפיקה שלהם לגראפיקה של המשחקים בPSP האינטרנט באייפוד טאץ' הרבה יותר מהיר מזה שנמצא בPSP אבל תכלס יש להם אותם דברים אז,אפשר בעצם להגיד ששני הדברים אותו דבר רק אחד זול יותר ואחד יקר יותר? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ועוד דבר- צילמתי עם הפלאפון והעברתי למחשב ואיכות התמונה היא זוועתית! איך אפשר לטפל בבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי xiomi redmi note 2 מסין והוא הגיע עם רום סיני..השאלה שלי היא האם כדאי להחליף לו רום או להשאיר אותו כמו שהוא? (GSM)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 (בלבד) לריצות ואימונים? נגן בסיסי, שינגן קבצי mp3+wma שכולל צג לראות את שם השיר שמתנגן. אפשרויות נוספות - מבורך. שהנגן לא יהיה גדול פיזית או כבד, אחד שאוכל לשים בכיס בזמן ריצה בלי שהוא יוריד לי את המכנס. זיכרון: אני חושב ש-2GB יספיקו לי בהחלט. אפשרות הרחבה - מבורך. סוללה: פנימית נטענת. * איכות שמע: חושב שזה די תלוי באוזניות, אם האוזניות אשר מגיעות עם הנגן אינן מספקות, אשמח להמלצה על אוזניות באיכות סבירה. ולא מהסוג של in ear. * אם המכשיר כולל אפשרות לתופסן - מה טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן, יש לי מכשיר ג'יפיאס מסוג MIO MOOV 300, ראיתי שאפשר לשים עליו שירים, בשביל לממש את הפוטנציאל המלא חשבתי אולי לחבר אותו ברכב למגבר ובעצם לשמוע ממנו שירים וככה חסכתי דיסקים ברדיו דיסק. האם הדבר אפשרי לחבר את המכשיר למגבר\רמקול חיצוני\אוזניות או משהו כזה? בנוסף ראיתי שאפשר לפרוץ את המכשיר ולהתקין עליו תוכנות בנפרד, יש למישהו מדריך כיצד הדבר מתבצע? תודה ולילה טוב, אוהד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זמינות נמוכה של המכשירים, השדרוג מהמהירים בעולם ל-iOS 8 ועליית המקלדות לאפליקציות הכי פופולאריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהV3X שלי מת לקחתי היום 6120 (מה לעשות, חייל מרושש) הממשק הרג אותי אחרי הV3X לכל בעלי המכשיר וכו'... איך אני הופך את המכשיר לנוח יותר? איך אני מעיף על כל הנושא של אורנג' מבפנים? והכי חשוב! איך אני מגדיר לפלאפון להשתמש בזיכרון של הSIM ולא של הפלאפון עצמו בשביל הספר טלפונים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר אנדרואיד זול לפיתוח אפליקציות, ב-1000 ש"ח מקסימום. יש מכשיר מומלץ בתקציב הזה? ואולי עדיף טאבלט? אפשר בכלל להריץ אפליקציות ג'אווה שמיועדות לאנדרואיד 3 באנדרואיד 2 ו-4?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שקניתי את המכשיר אני רוצה להתקין בו כרטיס SD בשביל להרחיב את הקיבולת הכללית של המחשב, אני לא מוצא שום מפרט שמציין את הקיבולת המקסימלית של קורא הכרטיסים, מדובר על מחשב / טבלט - של חברת אסוס דגם T100. (כרגע מחובר 64GB) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אינני בקיא בזה.. ראיתי את הפוסט של ההמלצות על גאדג'טים אבל הייתי רוצה המלצה מותאמת לי.. אני מחפש משהו בסדר גודל של 150-200, עדיף להזמין מחו"ל. אם תתנו לי את שם הדגם הרלוונטי אני אמנף את זה משם לא רע. יש לי פנסוניק 37" בסלון עם חיבור USB שלא בשימוש כרגע, אך הייתי מעדיף דונגל עם חיבור HDMI. המטרה העיקרית ביותר היא להעביר אליו סרטים ברשת הביתית, שזו נראה לי כל מה שאפשר לעשות איתו, האם אני טועה? ואין לי בעיה עם אנדרואיד וכו'. תודה אנשים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-