עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דגם ביניים נוסף של שיאומי הושק בהודו עם חיישן צילום ראשי מבית סוני, שבב Snapdragon 675 נאה - וכל שאר המאפיינים שהרשימו אותנו לטובה ב-Redmi Note 7 המקורי לכתבה

2. כמו שכתוב אני מחפש המלצה על נגן MP3. מדובר על המלצה לאבא שלי, בן אדם שיש לו הרבה אלבומים בעברית, שמסתדר אבל בקושי עם קבצים ועושה ripping עם תוכנה שסידרתי לו. נסדר לו איזה תוכנה לניהול וסנכרון ספריית השירים כדי שיהיה לו קל. והוא יוכל גם לשמוע באוטו את השירים (יש לו aux in ברדיו). תבינו שכרגע הוא משתמש בPDA ישן מבוסס pocket pc 2003 ועם windows media player העתיק שיש שם... קריטריונים: 1) עברית. אבל לא הפוכה שצריך לסדר עם תוכנה על ה-PC, אלא ממש תמיכה סבירה בעברית נורמלית. 2) זמן בטריה סביר. 3) זכרון 16 ג'יגה, או פנימי או עם כרטיס זכרון. גם הרד דיסק זה בסדר. יותר גדול זה יותר טוב, כמובן. 4) שיהיה לו קל להשתמש במכשיר - ממשק פשוט וטוב, בלי מליון כפתורים. 5) מסך מגע יהיה נחמד. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by rico,

שלום לכולם, ראיתי שמוכרים DOK" - Disk On Key" עם Micro USB , נשמע חביב. מעוניין לרכוש אחד, האם המכשיר Galaxy S4 תומך בקלט OTG ? שאם מחברים את ה- Micro USB למכשיר אז יהיה התחברות? איך אפשר לבדוק? תודה למידע חברים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://iandroid.co.il/hero-nexus/?post_type=post&p=7378

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אודותיי ואודות ההעדפות שלי: אני שונא touch. זאת אומרת, לא אכפת לי שיש את זה בטלפון, אבל אני צריך פ*****ג מקלדת, תודה רבה. האמת? הייתי בשקט מקריב שטח מסך לטובת מקלדת עם מקשים נאים ובולטים. למה זה חשוב לי? כי אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את הטלפון בלי להסתכל עליו. וגם, אם מדובר בטלפון חדש יותר - להשתמש במקלדת בזמן גלישה ולא לגשת למסך עם האצבעות כל הזמן. חוץ מזה, אני מעדיף טלפונים שהשטח שלהם לא כ"כ גדול. במיוחד הגובה. 5" זה כבר הרבה בשבילי - אולי אהיה מוכן לסבול את זה אבל מעדיף שלא. מבחינת הרוחב, עד סביבות 2.5" מקובל, יותר מזה בעייתי. לא אכפת לי מביצועים מרשימים כלשהם - אני לא משחק משחקים ולא צופה בסרטים על הטלפון שלי ואין לי כוונה להתחיל לעשות זאת. מבחינת המחיר אני די גמיש;…

6. Started by leoleo,

לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונןשל הנגן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. ניסיתי כמה פעמים. האם הנגן צריך להיות דלוק כשאני מחבר אותו למחשב?מה עושים? האם אולי זה קשור לזה שהכונן והספריות מופיעות על המחשב באנגלית והשפה במכשיר היא עברית? HELP.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בזמן שה-iPhone X עדיין נמצא תחת ערפל של חוסר ודאות בכל הנוגע להיקף הזמינות שלו, צמד מכשירי ה-iPhone 8 יחלו להימכר רשמית בארץ בלילה של יום רביעי הקרוב לכתבה

8. Started by idodi10,

שלום, אני חושב לקנות סלולרי דור שלישי בסלקום. רציתי לדעת מהו התשלום החודשי על חבילת הדור של השלישי בסלקום. נ.ב המכשיר שאני חושב לקנות זה K610i, אם למישהו יש אותו אז כמה עולה הביטוח? תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם! הייתה לי תקופה שהייתי רואה הרבה סרטים בטלוויזיה, והיו סרטים גרועים שהיו בזבוז של זמן, ואחרי זה התחלתי לבדוק בIMDB לפני שראיתי סרט מסויים, לדעת אם הוא טוב או לא, ואז להחליט אם לצפות. ומפה הגיע הרעיון לאפליקציה! בניתי אפליקציה חדשה שמדרגת את לוח השידורים של הוט ויס. מה זאת אומרת? היא לוקחת את לוח השידורים של הסרטים ומביאה דירוג ומידע מIMDB על כל סרט! האפליקציה בנוייה בצורה נוחה וידידותית וגם נותנת אפשרות לקבל תזכורות לצפייה בסרטים נבחרים. אתה נכנס, רואה איזה סרטים יש, ויוצר תזכורת לסרט והאפליקציה כבר תזכיר לך לצפות בו... האפליקציה נמצאת כרגע בגרסה נסיונית ורק הפידבקים שלכם יעזרו להתקדם ולשפר אותה, בבקשה תשקיעו כמה דקות לשלוח לי פידבק דרך הודעה פרטית פה, או דר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. פעם כבר פרסמתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278736.0לגבי זה. זה היה מזמן אז אולי יש חדש משהוא יותר טוב גם לא ממש ענו לי חוץ ממישהו אחד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה על סוללה חיצונית ל(כנראה) HTC ONE S. הבנתי שהמחירים של הסוללות האלה (באמזון לחות) הוא סביב ה-30$- אני רוצה משהו טוב (= קטן ומחזיק ללפחות פי 2 מהסוללה המובנית). אם יש משהו ממש משתלם גם ב-50$ אז אין בעיה, אבל לא להגזים (ראיתי כל מיני סוללות עם קיבולת של איזה פי 6 מהמכשיר עצמו- זה קצת מוגזם לפי דעתי) תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ALÞHA,

- Support Scientific Calculator feature to edit formula - Support Audible feature - Support to control the speed of movie playback - Fixed the error to start playing track number 1 when changing shuffle mode - Fixed the error to change removable disk driver - Added to display 24 hours format - Added to set '120 Min' for Sleep http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/cowonD2/D2_2.51.zip http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=download&category=21&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=download&desc=asc&no=281&bmenu=download

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בעוד מספר ימים אני אצטרך להופיע בדיון בבית המשפט לתביעות קטנות ולהוכיח את טענותיי לשופט . ברשותי הקלטה שמוכיחה את טענותיי . ההקלטה שמורה בנגן mp3 שיש בו יציאת אוזניות סטנדרטית . אני מחפש רמקול בגודל כיס ,נייד ובעל איכות טובה שיאפשר לי להשמיע את ההקלטה בעוצמה מספקת ,כך שכל הנוכחים באולם בית המשפט יוכלו לשמוע בצורה ברורה את ההקלטה. ככול שאני מבין , לצורך השמעת קול אנושי עדיף רמקול שמצטיין בתחום ה-"מיד " דווקא ולא אחד שמדגיש את ה-"low " ,כלומר את תדרי ה-bass . מעבר לצורך הספציפי הזה, אני גם מעוניין בהמשך לעשות בו שימוש כרמקול נייד לצרכים שונים כמו למשל לשמיעת מוסיקה ברכב מפני שלא מזמן גנבו לי לפני את הרמקולים ואת הרדיו דיסק מהרכב( ואין לי שום כוונה לרכוש אותם מחדש ולממן…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by D@nny,

שלום אני מעוניין לקנות נגן עם נפח של שני ג'יגה, הכי חשוב שיהיה בעל איכות שמע מעולה ושיוכל לשרת אותי במשך זמן רב. תקציב 800 פלוס מינוס.. חשבתי ללכת על ה iRIVER T10 2GB ואני צריך חוות דעת. אחרי כמה חיפושים מצאתי גם iAudio G3 2GBו האם יש הבדל משמעותי בין שני המכשירים..? (מאוד אהבתי את העיצוב של הiriver) תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by amirx19,

שלום, מהו הטאבלט 9-10 אינץ' הכי זול שניתן לקנות בארץ עם מסך גורילה גלאס ?

16. Started by dans41,

שלום יש לי שריטה על המסך של הטלפון (galaxy s3) ורציתי לבדוק עם יש דרך למלאות את השריטה? כמו שעושים לדיסקים למשל. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה לקנות דיסק און קי 2 ג'יגה עכשיו הבנתי שישי הרבה סוגים טובים ופחות טובים אני רוצה דיסק און קיי טוב שיהי מהיר ושהיה איכותי וישמש אותי להרבה זמן. ועוד מה שאני רוצה שתמליצולי עליו זה כרטיס 2 ג'יגה לפל' סוני אריקסון 610I תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by xytkhi,

היי ברצוני לדעת אם וכיצד ניתן לחסום אינטרנט שעולה כסף, [ לא WI-FI ] דרך המכשיר או באמצעות תוכנה מסויימת שניתן להוריד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן אני חדש כאן, יש לי מכשיר ג'יפיאס מסוג MIO MOOV 300, ראיתי שאפשר לשים עליו שירים, בשביל לממש את הפוטנציאל המלא חשבתי אולי לחבר אותו ברכב למגבר ובעצם לשמוע ממנו שירים וככה חסכתי דיסקים ברדיו דיסק. האם הדבר אפשרי לחבר את המכשיר למגבר\רמקול חיצוני\אוזניות או משהו כזה? בנוסף ראיתי שאפשר לפרוץ את המכשיר ולהתקין עליו תוכנות בנפרד, יש למישהו מדריך כיצד הדבר מתבצע? תודה ולילה טוב, אוהד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי חבר'ה התחלתי להתלבט בין IPAD3+4G לבין ה GALAXY TAB2 רציתי לקנות מחשב עבור לימודים לתואר באלקטרוניקה וטיפה בניית אתרים הדברים העיקריים שרציתי שיהיו לי בטאבלט זה: יצא לי להתחיל לשחק עם הכונן של גוגל והאפליקציות שיש שם וזה די נחמד אבל הבנתי שזה ניתמך רק ב ANDROID וגם חלקית רק ראיתי שאפשר להתקין תוכנות כמו MATLAB עבור הIPAD בלבד אבל הבנתי שהתוכנה רק חלקית שם - מישהו ניסה? עוד תוכנה שימושית לי היא ה PSPICE עבור מכשירים ניידים אבל גם שם הבנתי שהפונקציונאליות חלקית כנל מישהו ניסה את זה ? זה שווה את ההשקעה? דברים נחמדים כמו PHOTOSHOP עבור עיצוב אתרים ותמונות עורך קוד ל HTML CSS AJAX JS PHP ASP.NET כלי SEO כמו גוגל אנליטיקס וכדאי שתיהיה איזה אפליקציה נוחה לש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by greengil@yahoo.com,

מישהו מכיר את המכשיר ? http://ucandostuff.ph/Guide-1979-How%20impressive%20is%20the%20latest%20Samsung%20phone%20(Galaxy%20Alpha).aspx

22. https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.createix.friendstrivia&hl=en המשחק הוא טריוויה בן 10 שאלות שנבנות בהתאם למידע מהחברים שלכם מהפייסבוק. בסוף הטריויה תקבלו דירוג כמה אתם באמת חברים. אני פיתחתי אותו. תהנו... לעוד משחקים שלי כנסו ל: https://play.google.com/store/search?q=createix&c=apps&hl=en אמיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Dudass,

הי אני ממש חייב עזרה, אמא שלי חיברה את האייפון שלה שנקנה בארה"ב (At&T) למחשב ועידכנה גירסה - הוא נעול כרגע לסים של AT&T האם ניתן לבצע פריצה ולשחרר אותו?? איפה ניתן לקבל על זה מידע אמין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-one-m9-plus-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אתמול הסתיימה בברצלונה תערכות הסלולר הבין לאומית (ה-MWC), הנערכת מדי שנה, בשבוע השני של חודש פברואר. האופי של התערוכה השנה היה מאוד שונה וכל הפרטים, בפוסט הבא -- http://www.netcheif.com/blog/?p=509

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.