עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מה התוכנה הכי עדיפה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rico,

שלום לכולם, ראיתי שמוכרים DOK" - Disk On Key" עם Micro USB , נשמע חביב. מעוניין לרכוש אחד, האם המכשיר Galaxy S4 תומך בקלט OTG ? שאם מחברים את ה- Micro USB למכשיר אז יהיה התחברות? איך אפשר לבדוק? תודה למידע חברים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/nvidia-shield-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-lollip/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. http://iandroid.co.il/hero-nexus/?post_type=post&p=7378

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by trlk,

מבקש דעה לגבי מכשיר סוני אריקסון W350- מיועד לנער, נגן סביר+ נפח אחסון מהקופסה , משחקים, ועלות סבירה -כ-520 ש"ח בחנות. מבקש דעה לגבי המכשיר והצעות למכשירים נוספים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SaXtoR,

אני צריך המלצה לנגן טוב לניגון של מוזיקה בעיקר ( אך גם לניגון קליפים בתדירות נמוכה) עד 300 דולר(1000 שקל וטיפה, לנסות ולהשתדל לא לצאת ממסגרת ה1000 שקל) שיהיה איכותי ויוציא סאונד אמיתי ונקי שיהיה בו 32 ג'יגה איכסון(אולי תיהיה פשרה לאיכסון יותר קטן) מסך לא פיצפון עם אוזניות טובות ואיכותיות תמיכה בעתיד לעברית(לא חובה) ולעידכון גירסה וכו' חשוב גם שיהיה לו חלקי חילוף בארץ אם פתאום ידפק לו הסוללה/המסך ייסדק ויישבר הוא ירכש כנראה מיפן / סין .. אולי ארה''ב חשבתי על האייפוד עם 32 ג'יגה.. (טאצ' אולי) אבל הבנתי כבר שאפל כבר ממזמן לא הכי חזקים בתחום.. הבנתי שiAudio יותר טובים.. אחרי ריפרוף קל בפורום הבנתי שCowon S9 זה "המילה האחרונה" בשוק, והוא עולה 240 דולר ל16 ג'יגה. המלצות? תו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dbx22,

אהלן חברים. אני מחפש טאבלט בשביל אמא שלי. הדרישה היא שיהיה אפשר לקרוא ספרים ברוסית, ושיהיה כל מיני משחקים. אני יודע שבשביל ספרים עדיף מסכי E-ink למיניהם, אבל יהיה עדיף בשבילה משהו עם יותר מולטימדיה, לכן הכיוון הוא יותר טאבלט. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה אני אשיג ספרים ברוסית, ומאיזה פורמט הם יהיו. וגם בגלל זה אני לא יודע מה אני מחפש. אני משער שיותר פשוט יהיה עם מכשירים מבוססי אנדרואיד כי ככה גם אפילו אם לשים ספרים בפורמטים שונים, עדיין יש אפשרות להריץ אותם באנדרואיד. אבל בכל זאת אני מחפש משהו הכי פשוט וקל לתפעול שיש. (אני לא רוצה להגיע למצב שהיא צריכה להכנס לכל מיני סיירי קבצים ולחפש בתיקיות במכשיר ספרים שונים ולפתוח עם תוכנות שונות, כי היא לא תבין איך עושים את זה וזה מס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by עמריע,

hy ! does somebody knows how can i download music from my mini disk to the computer ? is there anyspecial softwere i should use ? thanks omri

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-htc/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by XXXgamer,

מצאתי חנות שמוכרת NOKIA 5800 במחיר שאני מרוצה ממנו.החנות הזאת באנגליה וצריך להתעסק במשלוחים אבל זה לא כל כך בעיה. דיברתי עם הבנאדם לגבי הטיב של המכשיר,המכשיר כמובן אירופאי,ושאלתי אותו כמה שאלות: -יש עליו אחריות? למכשיר יש אחריות של נוקיה שמתאימה לכל העולם. -מה אם תאימות לשפות? למכשיר יש את כל השפות של אירופה ואסיה,ביניהם גם עברית. -יש עליו SIM FREE? אפשר לשים כל סים של כל חברה והמכשיר יתמוך. מישהו יכול לאשר לי שבNOKIA 5800 אירופאי יש את כל התכונות האלו? כי לא מצאתי לכך אישור ואני לא רוצה לסמוך על כך ובסוף "להידפק". עריכה:כבר 70 צפיות ואף לא תשובה אחת.הנה שאלה אחרת- התחלתי לבדוק את האמינות של המוכר.200$ למכשיר זה באמת מחיר מחשיד.מצאתי כמה דוגמאות לפוסטים דומים שמפרסמים מכי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. האם יש טכנולוגיה / תשתית בשלה לכתיבה שמתקמפלת למספר סוגי מכשירים? ניסיתי את phoneGap והתוצאות מאכזבות - האפליקציה זוחלת. האם נגזר עלי לכתוב אפליקציה פר מע' העפלה (אייפון / אנרויד / סימביאן ) ? ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חשבתי על הגלקסי 3 אבל הוא ענק מידי בשבילי,האייפון 4 וכו' לא נוחים מבחינת העברת קבצים וישירים.גלקסי 2 ישן מידי ולא בא לי עליו,חשבתי על ה גלקסי 3 מיני,מה אתם אומרים עליו? ומה ההבדל בינו לבין הגלקסי 3 הרגיל למעט הגודל?האם יש להם אותו מעבד ונתונים. אני רוצה לציין שבחיים לא השתמשתי בסמארטפונים,עד כה השתמשתי רק בנגנים ,אז סליחה אם אני אהיה בור בשאלות שלי. וסתם שאלה אם למישהו ידוע למי יש סאונד יותר טוב לגלקסי או לאייפון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

שאלה קטנה ופשוטה: לפני כמה חודשים ה-E71 שלי נפל לאסלה(גאון שכמוני...) והצלחתי להחיות אותו בעזרת קערת אורז. מאז התאונה וההחייאה הזמן סוללה שלו קצר באופן מעצבן. הוא גם "נטען" כביכול מהר מאוד(מדי?) - מסוללה כמעט ריקה לחלוטין(הודעת "הסוללה עומדת להיגמר") להופעת ההודעה "סוללה מלאה לחלוטין" - סביבות ה-10 דקות. השאלה היא פשוטה: האם זמן הסוללה הקצר הוא מהמכשיר או מהסוללה? או במילים אחרות, אם אחליף את הסוללה - האם זמן הסוללה יחזור לקדמותו או שהמכשיר פשוט יגרום גם לזו לעבוד בצורה כזו? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by YohaiM,

שלום, לפני 4 חודשים קניתי מכשיר HTC Wildfire. מאז ועד היום אני רודף אחרי סלקום בכדי לקבל את ההחזר עליו. הייתי בסניף שלהם בראשון כבר איזה 3-4 פעמים,פעמיים סרקו לי את הקבלה,מספר שיחות למוקד שלהם.(שנדיר שיענו לך בו אחרי 5-15 דקות.לפעמים,מרב יאוש,אני פשוט מנתק ומנסה בשעה אחרת) היום התקשרתי,ולהפתעתי ענו לי אחרי 5 דקות. אמרו לי שהנושא בטיפול,ונציג X יחזור אלי עד 9 בערב. החבילות שלי: 1200 דקות+1200 SMSים=209 ש"ח. גלישה במהירות 1Mbit,ללא הגבלה=70 ש"ח. סה"כ:279 ש"ח לחודש. בינתיים,התקשרתי לרשת אורנג',והציעו לי את החבילה הבאה: 1000 דקות+1000 SMSים. 3,500 דקות למנוי אורנג'. חבילת 2GB גלישה.(מהירות עד 2.7Mbit) GPS+ערוצי טלוויזיה+Funtone. עלות:290 ש"ח. אני מקבל שם 48 ש"ח הטבת ניוד,ועוד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by KingYes,

שלום לכם. ראיתי בהוראות של הנגן, שהכי מומלץ זה לעדכן לגירסה הכי אחרונה. השאלה שלי, האם ישאר לי תמיכה בעברית בתיקיות? ומה בקשר לשפה? האם גם ישאר עברית? ובמידה ולא מתאים לי.. האם יש דרך לחזור להגדרות הראשונות ולעדכון הקודם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by urich,

אני יוצא לטיול של אחרי הצבא לדרום אמריקה ואני צריך (רוצה לא באמת צריך) נגן. 8 גיגה יספיק לי! תומך עברית חשוב לי מאוד שיציג שמות בעברית ללא הפיכה. פשוט מאוד בלי מסכי מגע מסך צבעוני או גימיקים אחרים. אמין ואיכותי (איכות סאונד חשובה לי) ולא יקר כמובן. חיי סוללה ארוכים כמה שיותר במידה והוא נטען או- האם יש עדיין להשיג נגנים של סוללות AA (ווהכוונה לא לזבל)? כרגע הנגן שלי הוא SANSA CLIP שתי גיגה וזה הנגן האידאלי עבורי ביום יום שעונה על רוב הדרישותלמעלה הבעייה היא: נפח אחסון 2 לעומת 8 גיגה שביום יום לא בעייתי. סוללה של 10-12 שעות שזה לא יספיק לי בחו"ל כשלא יהיה לי איפה להטעין כל הזמן.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היצרנית הסינית מתכננת לשבור את הסטנדרטים בשוק הסמארטפונים פעם נוספת, עם מכשיר מבוסס Sanpdragon 808 שיעלה רק קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/הדבר-הגדול-הבא-מבית-xiaomi-יושק-בשבוע-הבא/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by VanGuard,

אני מעוניין לקנות סוללה לטלפון הנייד שלי (k610i - כן כן לא לצחוק) ומצאתי אחת תואמת באיביי. השאלה היא האם יש בעיות מכס בישראל בנושא הזה? העלות של הסוללה באיביי היא כ-3 דולר. כבר הזמנתי דברים יקרים יותר באיביי ולא גבו ממני מס כלשהו אך טרם ייבאתי מוצר אלקטרוני. האם למישהו יש נסיון בנושא ומעוניין לחלוק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ov3rkill,

קיצר יש אפשרות לקבל החזר מלא על פלא עד 2000-2500 בתוכנית מסויימת... עכשיו השאלה היא אני עמתגייס עוד כחצי שנה אז ההתלבטות היא בין סמארטפון כדוגמת הדיזייר או משהו יותר עמיד... עכשיו זה יהיה חבל ליקנות משו יחסית מיושן לכ 3 שנים אבל מצד שני אני רוצה בצבא קרבי אז לכו תידעו מה יעבור על הפלא... הצעות עצות וכו' יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Pr0Xy,

אין צורך במילים- תסתכלו בעצמכם. גם לא השוואה נורמלית וגם נתונים שגויים. בושה לידיעות אחרונות. בואו פשוט נשווה סלולרי 4 אינץ' מ2008 ונסגור עניין.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Dror Arasheven,

קיבלתי טלפון חדש לפני שבוע ומשום מה הוא דווח שחזר למחסנים . החברה זיכתה אותי על המכשיר . אני יודע שהטלפון נחסם לשימוש ברגע שדווח על גניבה . השאלה היא האם יכולים לדעת אם קיבלתי את הטלפון אם אני מכניס את הסים ? אני צריך להחליף את הסים ב1 דוכני שירות לקוחות ....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Esti Shi,

היי, רציתי לשאול לגבי מחשב נייד שאני רוצה לקנות: מחשב נייד "15.6 Toshiba Satellite L50-B-236 [https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15241. הכל נראה לי בסדר.. אשמח לחוות דעת נוספת. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by naor2,

מישהו מחזיק/החזיק במכשיר כזה ויכול לתת חוות דעת בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by benz89,

אמא שלי מחפשת טאבלט שבוא יהיה לה אופיס מלא ככה שאנחנו מחפשים טאבלט עם ווינדוס. אני יודע שבעיקרון הם יותר יקרים ואין לי בעיה לנסות חברה קצת פחות מוכרת כדי להוזיל את המחיר. הכוונה היא להזמין בבלאקפריידי אז יש המלצות כלשהן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. כמו שכתבתי אני קונה גלקסי 3 ואני רוצה לדעת על מה אני צריך להסתכל, תדרים, סים חופשי וכו... אשמח אם תכווינו אותי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים