גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב נייח עם כרטיס WIFI דרך USB, בכל פעם שאני מחבר אליו את האייפון 4 שלי, הוא מפסיק לעבוד. אני צריך לנתק את האייפון, להוציא את הכרטיס ולהחזיר ואז חוזר האינטרנט... בדיוק כמו כאן: https://discussions.apple.com/thread/3818589?start=0&tstart=0 האם מישהו נתקל בזה פעם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמא שלי עושה את צעדיה הראשונים בעולם הסמארטפונים , ומסכי המגע בכלל . קראתי הרבה מידע על כל הפלאפונים האלו וכבר לא הצלחתי לעשות סדר בכל הבלאגן אז אני פונה אליכם . אז מה שאני צריך זה: אתר אמין ומומלץ להזמין ממנו והמלצה לסמארטפון בעל התכונות: מסך בין 4 ל 5 אינצ' שתומך בתדרים של הוט מובייל עמיד (עד כמה שמוצר סיני יכול להיות) עדיפות לסוללה חזקה , לא חובה וזהו , התווך הוא בין 130$ ל180$ , אמא שלי משתמשת פשוטה מאוד לכן מהירות מעבד ,זיכרון, איכות מסך וכו' לא רלוונטים עבורה) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מטען קיר איכותי לגלקסי 2 5V 0.75A יש המלצות לרכישה ? האם 1A גם יהיה בסדר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עבורי המכשיר עונה על הצרכים החשובים (מצלמה, זמן סוללה ועוד), יחד עם זאת חשוב לי גם שהסמרטפון יהיה רובסטי, יש לי ילדים לא עדינים בבית. ממש במקרה נתקלתי בסרטון הזה, מישהו יודע איך להתייחס לזה? מישהו יודע איך ה 6p מבחינת רובסטיות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני די סגור על קניה של טאבלט WIN PRO, ויש לי כמה הסתייגויות אחרי שהשתמשתי במחשב נייד עם מסך מגע. עד כמה חווית השימוש דומה? האם יש חנות אפליקציות שאני יכול להתרשם ממגוון האפליקציות שיש שם (בטאבלט לדעתי מאוד חשוב אפליקציות מותאמות). האם השימוש יכול להיות נוח כמו באייפד למשל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש גלאקסי 5 בארה"ב, האם לאחר הקניה ניתן יהיה לפתוח אותו לשימוש כאן בארץ ? מי מבצע פעולה כזו , ומה הערכת עלות ? האם ישנה פעולה שצריך לבצע בקניה בחו"ל , שתאפשר שימוש במכשיר ברשת ישראלית ? תודה רוני
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.a4c.com/product/samsung-galaxy-tectiles-programmable-nfc-tags-5-pack.html למה למשל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי טלפון חדש לפני שבוע ומשום מה הוא דווח שחזר למחסנים . החברה זיכתה אותי על המכשיר . אני יודע שהטלפון נחסם לשימוש ברגע שדווח על גניבה . השאלה היא האם יכולים לדעת אם קיבלתי את הטלפון אם אני מכניס את הסים ? אני צריך להחליף את הסים ב1 דוכני שירות לקוחות ....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, יש לי אנדרואיד 2.3.5. מחקתי את ה-Google Contacts כי חשבתי שאוכל להשתמש במנהל אנשי קשר אחר. למזלי יש לי גיבוי של אנשי הקשר בחשבון שלי ב-GOOGLE, אני רק צריך לשלוף אותו משם בעזרת ה-CONTACTS. איך אני משחזר את האפליקציה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מהו הטאבלט 9-10 אינץ' הכי זול שניתן לקנות בארץ עם מסך גורילה גלאס ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קנה PSP והתקין גרסה 2.5 ואין לו כסף לקנות הרבה משחקים ומשחק אחד או שניים לא שווים את הימצאו של הPSP נתקלתי לא מזמן באתר הזה וכתוב שהמשחקים בו נתמכים בכל גרסאות הPSP האם זה נכון? מישהו ניסה? אני רוצה לדעת לפני שאמליץ לו על האתר (הוא רוצה להישאר עם גרסה 2.5 אך אם זה לא אפשרי אז לינק למדריך על איך להוריד לגרסה 1.5 ).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעבוד בקיץ ולקנות iPhone, אז יש לי כמה שאלות: 1) בקיץ (יולי אוגוסט) כמה יעלה ה iPhone2? 2) האם המחיר של ה iPhone "הרגיל" ירד בקיץ לאחר ההשקה של המכשיר החדש? אם כן, מה המחיר המשוער? 3) איפה כדאי לקנות אותו בחו"ל, והאם ה iPhone "הרגיל" יהיה במלאי. (לפי מה שהבנתי אין כמעט מלאי כרגע). תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתה לי תקופה שהייתי רואה הרבה סרטים בטלוויזיה, והיו סרטים גרועים שהיו בזבוז של זמן, ואחרי זה התחלתי לבדוק בIMDB לפני שראיתי סרט מסויים, לדעת אם הוא טוב או לא, ואז להחליט אם לצפות. ומפה הגיע הרעיון לאפליקציה! בניתי אפליקציה חדשה שמדרגת את לוח השידורים של הוט ויס. מה זאת אומרת? היא לוקחת את לוח השידורים של הסרטים ומביאה דירוג ומידע מIMDB על כל סרט! האפליקציה בנוייה בצורה נוחה וידידותית וגם נותנת אפשרות לקבל תזכורות לצפייה בסרטים נבחרים. אתה נכנס, רואה איזה סרטים יש, ויוצר תזכורת לסרט והאפליקציה כבר תזכיר לך לצפות בו... האפליקציה נמצאת כרגע בגרסה נסיונית ורק הפידבקים שלכם יעזרו להתקדם ולשפר אותה, בבקשה תשקיעו כמה דקות לשלוח לי פידבק דרך הודעה פרטית פה, או דר…
-
שלום אני מתכוון להביא אייפון 4 מחו"ל עכשיו השאלה שלי איפה אני יוכל להשיג אייפון סים פריי בארצות הברית וגם אם אפשר לדעת מה המחיר של המכשיר כוול הכל (מכס מיסים והכל ) ועוד שאלה אם אני מביא מכשיר שהוא לא sim free אני יוכל להוציא ממנו שיחות ללא שימוש בטורבו סים בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני בקיץ אהיה בארהב ואני רוצה להחליף את הטלפון שלי (nexus 4) במכשיר מסדרת lumia של נוקיה. יש מכשיר מהסדרה שממליצים עליו? חשבתי על ה Icon (929 אבל מוכרים אותו רק ב verizOn וכתוב עליו Global Ready ואני לא יודע אם הכוונה לUNLOCKED . בכל מקרה התקציב הוא עד 600$ (לא כולל מיסים מקומיים בארהב)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גאלאקסי ורציתי לדעת אם זה מבטל את האחריות ואם סלקום יתנו לי לתקן אותו במידה וקיבלתי הרשאות root? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף אחרי הרבה זמן אני מחליף סלולרי, רציתי את העזרה שלכם בבחירה. רק מסלקום ובמבצע של מקבלים סלולר אם מדברים מעל 50 שקל (לא N95) אני בעיקר חושב על הN73. שמושים: משחקים, מצלמה (ממש קצת), ובעיקר mp3-4, רצוי רמקולים חזקים ומסך גדול. תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- שלא יהיה מיקרופון מובנה במכשיר - שלא תהיה אפשרות "Record" במכשיר - ללא אפשרות הקלטה באוזניות המסופקות עם המכשיר - ללא אפשרות לחבר מיקרופון אל המכשיר - ללא אפשרות לחבר מיקרופון אל חיבור האוזניות של המכשיר כבר התקשרתי אל לפחות 5 חנויות ואמרו לי "לא". גם לגבי Ipod shuffle אני לא בטוח כי המוכר גמגם ואמר שיש אפשרות הקלטה דרך החיבור של האוזניות, אבל לאחר מכן אמר שלא. מצידי שיהיה נגן סיני או חיקוי של נגן כלשהו אחר. עד למחיר של 300 ש"ח. יש חיה כזאת? מודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אמא שלי מחפשת טאבלט שבוא יהיה לה אופיס מלא ככה שאנחנו מחפשים טאבלט עם ווינדוס. אני יודע שבעיקרון הם יותר יקרים ואין לי בעיה לנסות חברה קצת פחות מוכרת כדי להוזיל את המחיר. הכוונה היא להזמין בבלאקפריידי אז יש המלצות כלשהן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך נגן שיהיה עמיד לא צריך משו מטורף אני צריך לצבא בין 2-4 GB ממ רצוי שיהיה רדיו ולא את הזבל הסיני כי יש לי 2 כאלה וחצי מהשירים שאני מעביר נדפקים בתוך הנגן...ד"א אולי למישהו יש פיתרון לזה? תודה [br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 13:45:41 זה טוב?http://ivory.co.il/product.asp?productid=979&CatCode=330
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אבק/ש לקבל המלצות מה עדיף לרכוש טיים מנהלים או נגן mp3 שיש בו טייפ מנהלים מובנה? הצורך שלי הוא להקליט הרצאות באונברסיטה . אבל הבנתי שגם בנגני mp3 יש יכולות כזו,השאלה אם מישהוא ייודע האם איכות ההקלטה בנגני mp3 טובה? אודה לכל מי שיוכל להמליץ מה עדיף לרכוש ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לדגם מסוים תקציב כ 500-600 ש"ח. תןדה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מתכננת לשבור את הסטנדרטים בשוק הסמארטפונים פעם נוספת, עם מכשיר מבוסס Sanpdragon 808 שיעלה רק קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/הדבר-הגדול-הבא-מבית-xiaomi-יושק-בשבוע-הבא/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות סלולרי דור שלישי בסלקום. רציתי לדעת מהו התשלום החודשי על חבילת הדור של השלישי בסלקום. נ.ב המכשיר שאני חושב לקנות זה K610i, אם למישהו יש אותו אז כמה עולה הביטוח? תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשובה לי העמידות לטווח ארוך, מצלמה טובה, ושמע טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-