גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מה השוני בינהם ? ומה עדיף ? ויש חסרונות משמעותיים במכישירים ואיך הם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מכשיר GPS וכנראה שאלך על ה- MOOV 300 . רציתי לדעת אם ברגע שאני רוכש אותו הוא מגיע עם מפות מעודכנות? אם לא אז האם ניתן לעדכן את המפות דרך האינטרנט בחינם? ןגם אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר או המלצות למכשירים עדיפים באותו סדר גודל של מחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שריטה על המסך של הטלפון (galaxy s3) ורציתי לבדוק עם יש דרך למלאות את השריטה? כמו שעושים לדיסקים למשל. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מחזיק אשראי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר יוזמן מאמזון, ראיתי שם דגמים של חברת גרמין באזור ה90$ מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברצוני לדעת אם וכיצד ניתן לחסום אינטרנט שעולה כסף, [ לא WI-FI ] דרך המכשיר או באמצעות תוכנה מסויימת שניתן להוריד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתה לי תקופה שהייתי רואה הרבה סרטים בטלוויזיה, והיו סרטים גרועים שהיו בזבוז של זמן, ואחרי זה התחלתי לבדוק בIMDB לפני שראיתי סרט מסויים, לדעת אם הוא טוב או לא, ואז להחליט אם לצפות. ומפה הגיע הרעיון לאפליקציה! בניתי אפליקציה חדשה שמדרגת את לוח השידורים של הוט ויס. מה זאת אומרת? היא לוקחת את לוח השידורים של הסרטים ומביאה דירוג ומידע מIMDB על כל סרט! האפליקציה בנוייה בצורה נוחה וידידותית וגם נותנת אפשרות לקבל תזכורות לצפייה בסרטים נבחרים. אתה נכנס, רואה איזה סרטים יש, ויוצר תזכורת לסרט והאפליקציה כבר תזכיר לך לצפות בו... האפליקציה נמצאת כרגע בגרסה נסיונית ורק הפידבקים שלכם יעזרו להתקדם ולשפר אותה, בבקשה תשקיעו כמה דקות לשלוח לי פידבק דרך הודעה פרטית פה, או דר…
-
דגם ביניים נוסף של שיאומי הושק בהודו עם חיישן צילום ראשי מבית סוני, שבב Snapdragon 675 נאה - וכל שאר המאפיינים שהרשימו אותנו לטובה ב-Redmi Note 7 המקורי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Fun Run עושה קאמבק, כפיל ה-GTA יתן לכם להשתלט על לאס וגאס והמבוך האינסופי ינסה לחסל אתכם - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-52/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש רום מומלץ עם עברית למכשיר? איך אני מתקין רום על המכשיר הנ"ל? יש מדריך טוב? האם כדאי לי להתעסק עם החלפות רומים במכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש חנויות פרטיות בחול ובעיקר בארה"ב שמוכרות אותו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הסוני אריקסון. אבל יש לי אפשרות שדרוג חינם. כדאי לי בכלל? (ברשת סלקום)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אודותיי ואודות ההעדפות שלי: אני שונא touch. זאת אומרת, לא אכפת לי שיש את זה בטלפון, אבל אני צריך פ*****ג מקלדת, תודה רבה. האמת? הייתי בשקט מקריב שטח מסך לטובת מקלדת עם מקשים נאים ובולטים. למה זה חשוב לי? כי אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את הטלפון בלי להסתכל עליו. וגם, אם מדובר בטלפון חדש יותר - להשתמש במקלדת בזמן גלישה ולא לגשת למסך עם האצבעות כל הזמן. חוץ מזה, אני מעדיף טלפונים שהשטח שלהם לא כ"כ גדול. במיוחד הגובה. 5" זה כבר הרבה בשבילי - אולי אהיה מוכן לסבול את זה אבל מעדיף שלא. מבחינת הרוחב, עד סביבות 2.5" מקובל, יותר מזה בעייתי. לא אכפת לי מביצועים מרשימים כלשהם - אני לא משחק משחקים ולא צופה בסרטים על הטלפון שלי ואין לי כוונה להתחיל לעשות זאת. מבחינת המחיר אני די גמיש;…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונןשל הנגן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. ניסיתי כמה פעמים. האם הנגן צריך להיות דלוק כשאני מחבר אותו למחשב?מה עושים? האם אולי זה קשור לזה שהכונן והספריות מופיעות על המחשב באנגלית והשפה במכשיר היא עברית? HELP.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן למי שמעוניין בזק מציעים את הטאבלט הנ"ל , acer iconia a500, ב-30 * 36 תשלומים. זה יוצא כ-1000 שח. לעומת המחיר בחוניות ב-2400 ומעלה. הציפיות שלי ממנו הם צפיה בסרטים , גלישה מרובה באינטרנט , כתיבת עבודות ומסמכים קצרים. חשוב גם שהכל יעבוד מהר וחלק ללא תקיעות וקירטועים למניהם. איך הוא? כדאי לקפוץ על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת (סליחה על הבורות) כי רק לפני יומיים קנו לי פלאפון.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לאחי הקטן, הוא צריך אותו בעיקר לשיחות, משחקים ("נינג'ה ג'אמפ, דאנג'ן האנטר, קינגדום אנד דראגונס" ועוד... וכמצלמה לטיולים שלו אני יודע שקשה לדחוס בתקציב כזה משהו מתאים, אבל יש חיה כזו? תודה רבה חברים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי אייפון 4 עם מערכת 4.1 איך אני יכול לדעת אם הוא סימפרי מבלי לחבר אותו לכרטיס סים אחר ולבדוק. כמו כן קניתי אותו בחברת פלאפון לפני 4 או 5 חודשים... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם הדגם הזה מבית שיאומי עומד להפוך למכשיר המשתלם ביותר בפחות מ-1,000 שקלים שתוכלו למצוא בשוק המקומי? לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר חנות באזור חיפה שמוכרת מסגרות דיגיטליות? אני צריך חנות שאפשר לבוא לקנות ולקחת ולא אתר אינטרנט שבו צריך לחכות למשלוח. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון חדש ומועיל מציג כיצד תוכלו להוציא החוצה את עט ה-S-Pen מבלי לפגוע בסמארטפון החדש והיקר שלכם, במידה והכנסתם אותו בצורה הפוכה לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-כך-שולפים-את-עט-המגע-מה-galaxy-note-5-מבלי-לגרו/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן טוב לניגון של מוזיקה בעיקר ( אך גם לניגון קליפים בתדירות נמוכה) עד 300 דולר(1000 שקל וטיפה, לנסות ולהשתדל לא לצאת ממסגרת ה1000 שקל) שיהיה איכותי ויוציא סאונד אמיתי ונקי שיהיה בו 32 ג'יגה איכסון(אולי תיהיה פשרה לאיכסון יותר קטן) מסך לא פיצפון עם אוזניות טובות ואיכותיות תמיכה בעתיד לעברית(לא חובה) ולעידכון גירסה וכו' חשוב גם שיהיה לו חלקי חילוף בארץ אם פתאום ידפק לו הסוללה/המסך ייסדק ויישבר הוא ירכש כנראה מיפן / סין .. אולי ארה''ב חשבתי על האייפוד עם 32 ג'יגה.. (טאצ' אולי) אבל הבנתי כבר שאפל כבר ממזמן לא הכי חזקים בתחום.. הבנתי שiAudio יותר טובים.. אחרי ריפרוף קל בפורום הבנתי שCowon S9 זה "המילה האחרונה" בשוק, והוא עולה 240 דולר ל16 ג'יגה. המלצות? תו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעוד חודש תמה לי ההתחייבות מול חברת אורנג'. בעיקרון, אני מרוצה מהחברה ואין לי בעיה להישאר איתה. הבעיה היא שאני לא מוצא פלאפון "מעניין" באתר החברה. האם מיילסטון אמור להגיע? יתרה על כך, בתור מאוכזב 5800, אני אשמח לקבל רעיונות על מהו הפלאפון ה"חם" בשוק, N900, IPHONE? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-