עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ov3rkill,

קיצר יש אפשרות לקבל החזר מלא על פלא עד 2000-2500 בתוכנית מסויימת... עכשיו השאלה היא אני עמתגייס עוד כחצי שנה אז ההתלבטות היא בין סמארטפון כדוגמת הדיזייר או משהו יותר עמיד... עכשיו זה יהיה חבל ליקנות משו יחסית מיושן לכ 3 שנים אבל מצד שני אני רוצה בצבא קרבי אז לכו תידעו מה יעבור על הפלא... הצעות עצות וכו' יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מכשיר הדגל הראשון של היצרנית הסינית עם שבב ה-Snapdragon 855 מהצד האחד - ודגמי Redmi חדשים בפחות מ-1,000 שקלים מהצד השני לכתבה

3. עד עכשיו הדבר היחיד שראיתי שמעבר השפה הוא מעצבן אבל ליורוקום יש אפליקציה שפותרת את זה. למישהו יש עוד דברים שהוא גילה על המכשיר אחרי הקניה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nvered,

שלום קיבלתי מכשיר IPHONE מארהב מעוניין להשתמש בו בארץ בכרטיס סים של אורנג. איך אני מבטל את הנעילה? מודל: MB046LL (לדעתי זה אייפון 3G) firmware: 05.15.04 גירסה: 4.2.1 (8c148) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום למומחים! אני מחפש נגן mp3 עם התכונות הבאות: - סוללה נטענת, רצוי שתהיה ברת החלפה בעתיד. - זמן נגינה ארוך ככל האפשר. - לא גדול במיוחד אך גם לא חובה שיהיה פיצפון, העיקר שאוכל לרוץ איתו איכשהו. - בלי כל מיני שטויות כמו "מפסיק לנגן כשהתיקייה נגמרת" וכו'... - אפשרות נגינה רציפה גם בחיבור לחשמל (הלוואי ויש נגן כזה - אין לי מושג). - סינכרון פשוט (תיקייה) עם המחשב, בלי כל מיני הגנות ושות'. - לגבי נפח: מתלבט, התקציב שלי הוא בין 500 ל-1000. הכל לפי המלצתכם (אפשר גם יותר אם צריך). חשבתי על 4 ג'יגה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על הארד-דיסק - אשקול ברצינות. אני חושב שאסתדר עם 30 אלבומים והחלפות מדי פעם. - הקלטה: פה, אין לי מושג. אני נוהג להקליט עם האייפאק שלי הרצאות של ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש שם כתבה על מכשירי ה-high end בשוק הישראלי (עמודים 5-7 אני חושב בכלכלה). שווה קריאה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

שאלה קטנה ופשוטה: לפני כמה חודשים ה-E71 שלי נפל לאסלה(גאון שכמוני...) והצלחתי להחיות אותו בעזרת קערת אורז. מאז התאונה וההחייאה הזמן סוללה שלו קצר באופן מעצבן. הוא גם "נטען" כביכול מהר מאוד(מדי?) - מסוללה כמעט ריקה לחלוטין(הודעת "הסוללה עומדת להיגמר") להופעת ההודעה "סוללה מלאה לחלוטין" - סביבות ה-10 דקות. השאלה היא פשוטה: האם זמן הסוללה הקצר הוא מהמכשיר או מהסוללה? או במילים אחרות, אם אחליף את הסוללה - האם זמן הסוללה יחזור לקדמותו או שהמכשיר פשוט יגרום גם לזו לעבוד בצורה כזו? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. דגם ביניים נוסף של שיאומי הושק בהודו עם חיישן צילום ראשי מבית סוני, שבב Snapdragon 675 נאה - וכל שאר המאפיינים שהרשימו אותנו לטובה ב-Redmi Note 7 המקורי לכתבה

9. אנדרואיד עקפה את המערכת הפופולרית ביותר בארה"ב בגזרת הסמארטפונים ובכך הפכה לנמכרת ביותר. [move][glow=yellow,2,300]מקורות:[/glow][/move] http://www.gottabemobile.com/wp-content/uploads/comScore-U.S.-mobile-market-shares-Jan1.jpg http://www.zdnet.com/blog/mobile-news/android-on-top-in-the-us-microsoft-in-decline/1288?tag=mantle_skin;content http://blog.seattlepi.com/microsoft/2011/03/07/windows-phone-7-not-reversing-microsofts-mobile-slide/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות אך ורק את הסמארטפונים ש אפל אז בבקשה אם מישהו רוצה להציע לי של חבר'ה אחרת שיחסוך לעצמו את הזמן.. כשהאייפונים החדשים (6 ו 6+) יצאו אמרו שיש כל מיני בעיות איתם אז אני מפחד לקנות ולהתבאס.. (המחיר הוא בסביבות 3200 לחדש) האם שווה לקנות ומה שווה לקנות? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by KingYes,

שלום לכם. ראיתי בהוראות של הנגן, שהכי מומלץ זה לעדכן לגירסה הכי אחרונה. השאלה שלי, האם ישאר לי תמיכה בעברית בתיקיות? ומה בקשר לשפה? האם גם ישאר עברית? ובמידה ולא מתאים לי.. האם יש דרך לחזור להגדרות הראשונות ולעדכון הקודם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כשבוע אחרי שסמסונג דיווחה על כך באופן רשמי, מחיריהם של מכשירי ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge מתחילים לרדת, בגזרתה של המפעילה האמריקאית T-Mobile לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סיפתח-מפתיע-ה-galaxy-s6-כבר-זוכה-להוזלות-מחיר/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי cowon Q5W מעודכן עם הגירסה הכי חדשה לעברית, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על 2 שאלות: א. כדי לראות כתוביות בעברית אני חייב לקדד את כל הקובץ מחדש ולהדביק כתוביות, אם אני פשוט שם תכתביות רואים בג'יבריש (למרות שהמכשיר מעודכן לעברית, ובאינטרנט אני רואה עברית) , איך אני יכול לסדר את זה? ב. אני מקודד בעזרת הjetaudio , עם ההגדרות הבאות: איזה הגדרות אני אמור לבחור? אני יודע שההגדרות האלה לא טובות כי שאני רואה סרט שעבר קידוד ככה, התמונה לא מופיעה על כל המסך ויש חלק קטן שלא רואים בו כלום.. (ואם אני מקדד בשיטת שני המעברים, הסרט מופיע על כל המסך (פשוט הקידוד בשיטה הזאת עם תוכנה אחרת לוקח המון זמן)) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by naor2,

מישהו מחזיק/החזיק במכשיר כזה ויכול לתת חוות דעת בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לפני כמה חודשים דיברו פה שעומד לצאת בספטמבר (עוד חודשיים) גם אייפוד חדש (TOUCH דור שלישי) וגם IPHONE חדש ואז פתאום במפתיע יצא ה3GS שזה בעצם לא איפון חדש אלא שיפור קל לאיפון הנוכחי אז האם אפל באמת הולכים להציג בספטמבר איפון חדש לגמרי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

- Support Scientific Calculator feature to edit formula - Support Audible feature - Support to control the speed of movie playback - Fixed the error to start playing track number 1 when changing shuffle mode - Fixed the error to change removable disk driver - Added to display 24 hours format - Added to set '120 Min' for Sleep http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/cowonD2/D2_2.51.zip http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=download&category=21&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=download&desc=asc&no=281&bmenu=download

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by XXXgamer,

מצאתי חנות שמוכרת NOKIA 5800 במחיר שאני מרוצה ממנו.החנות הזאת באנגליה וצריך להתעסק במשלוחים אבל זה לא כל כך בעיה. דיברתי עם הבנאדם לגבי הטיב של המכשיר,המכשיר כמובן אירופאי,ושאלתי אותו כמה שאלות: -יש עליו אחריות? למכשיר יש אחריות של נוקיה שמתאימה לכל העולם. -מה אם תאימות לשפות? למכשיר יש את כל השפות של אירופה ואסיה,ביניהם גם עברית. -יש עליו SIM FREE? אפשר לשים כל סים של כל חברה והמכשיר יתמוך. מישהו יכול לאשר לי שבNOKIA 5800 אירופאי יש את כל התכונות האלו? כי לא מצאתי לכך אישור ואני לא רוצה לסמוך על כך ובסוף "להידפק". עריכה:כבר 70 צפיות ואף לא תשובה אחת.הנה שאלה אחרת- התחלתי לבדוק את האמינות של המוכר.200$ למכשיר זה באמת מחיר מחשיד.מצאתי כמה דוגמאות לפוסטים דומים שמפרסמים מכי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. חשבתי על הגלקסי 3 אבל הוא ענק מידי בשבילי,האייפון 4 וכו' לא נוחים מבחינת העברת קבצים וישירים.גלקסי 2 ישן מידי ולא בא לי עליו,חשבתי על ה גלקסי 3 מיני,מה אתם אומרים עליו? ומה ההבדל בינו לבין הגלקסי 3 הרגיל למעט הגודל?האם יש להם אותו מעבד ונתונים. אני רוצה לציין שבחיים לא השתמשתי בסמארטפונים,עד כה השתמשתי רק בנגנים ,אז סליחה אם אני אהיה בור בשאלות שלי. וסתם שאלה אם למישהו ידוע למי יש סאונד יותר טוב לגלקסי או לאייפון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

כמה שיותר פולי מגביה את הווליום?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. המבקרים המקצועיים אוהבים את ה-One M9 כמו שאהבו את ה-M8 לפניו - אבל חוששים שהוא דומה מדי לדגם הקודם מכדי להצדיק את פער המחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-one-m9-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by YohaiM,

שלום, לפני 4 חודשים קניתי מכשיר HTC Wildfire. מאז ועד היום אני רודף אחרי סלקום בכדי לקבל את ההחזר עליו. הייתי בסניף שלהם בראשון כבר איזה 3-4 פעמים,פעמיים סרקו לי את הקבלה,מספר שיחות למוקד שלהם.(שנדיר שיענו לך בו אחרי 5-15 דקות.לפעמים,מרב יאוש,אני פשוט מנתק ומנסה בשעה אחרת) היום התקשרתי,ולהפתעתי ענו לי אחרי 5 דקות. אמרו לי שהנושא בטיפול,ונציג X יחזור אלי עד 9 בערב. החבילות שלי: 1200 דקות+1200 SMSים=209 ש"ח. גלישה במהירות 1Mbit,ללא הגבלה=70 ש"ח. סה"כ:279 ש"ח לחודש. בינתיים,התקשרתי לרשת אורנג',והציעו לי את החבילה הבאה: 1000 דקות+1000 SMSים. 3,500 דקות למנוי אורנג'. חבילת 2GB גלישה.(מהירות עד 2.7Mbit) GPS+ערוצי טלוויזיה+Funtone. עלות:290 ש"ח. אני מקבל שם 48 ש"ח הטבת ניוד,ועוד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היצרנית הסינית מתכננת לשבור את הסטנדרטים בשוק הסמארטפונים פעם נוספת, עם מכשיר מבוסס Sanpdragon 808 שיעלה רק קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/הדבר-הגדול-הבא-מבית-xiaomi-יושק-בשבוע-הבא/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מסמכים מארגון התקינה האמריקאי אישרו כי מפתחת השבבים תכננה לשלב את החומרה של קונסולת ה-Shield הסלונית שלה גם בגירסה ניידת מעודכנת, אבל יתכן מאוד שהמיזם הזה לא יבשיל למוצר מעשי לכתבה

25. Started by hocohen,

מחפש מטען קיר איכותי לגלקסי 2 5V 0.75A יש המלצות לרכישה ? האם 1A גם יהיה בסדר ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים