עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום וברכה, בששון ובשמחה התחדשתי בטאב ובהחלט הוא נראה טוב אך לא שמתי לב שיש צורך לקנות מתאם עבור ה-Travel Adapter.... איפה אני יכול להשיג מתאם כזה? קנה ובנה? רוזנפלד? אני מתכוון כמובן לזה: http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/ETA-P10JBEGSTA זה בטח ובטח לא נכנס לשקע החשמלי הביתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לפני כמה חודשים דיברו פה שעומד לצאת בספטמבר (עוד חודשיים) גם אייפוד חדש (TOUCH דור שלישי) וגם IPHONE חדש ואז פתאום במפתיע יצא ה3GS שזה בעצם לא איפון חדש אלא שיפור קל לאיפון הנוכחי אז האם אפל באמת הולכים להציג בספטמבר איפון חדש לגמרי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חשבתי על הגלקסי 3 אבל הוא ענק מידי בשבילי,האייפון 4 וכו' לא נוחים מבחינת העברת קבצים וישירים.גלקסי 2 ישן מידי ולא בא לי עליו,חשבתי על ה גלקסי 3 מיני,מה אתם אומרים עליו? ומה ההבדל בינו לבין הגלקסי 3 הרגיל למעט הגודל?האם יש להם אותו מעבד ונתונים. אני רוצה לציין שבחיים לא השתמשתי בסמארטפונים,עד כה השתמשתי רק בנגנים ,אז סליחה אם אני אהיה בור בשאלות שלי. וסתם שאלה אם למישהו ידוע למי יש סאונד יותר טוב לגלקסי או לאייפון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by landes98,

שלום לכולם, לפני כמספר שבועות קניתי NEXUS 4 וכשפתחתי את קופסה ראיתי שהמטען שבקופסה הוא מטען של סמסונג, התעניינתי וראיתי סרטון ביוטיוב שבו רואים מישהו שפותח את הקופסה וראיתי שאצלו יש מטען של LG. רציתי לשאול האם כולם בישראל מקבלים מטען של סמסונג? אני רוצה לציין שקניתי את הפלאפון ב- eline שבתל אביב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שאלה קטנה ופשוטה: לפני כמה חודשים ה-E71 שלי נפל לאסלה(גאון שכמוני...) והצלחתי להחיות אותו בעזרת קערת אורז. מאז התאונה וההחייאה הזמן סוללה שלו קצר באופן מעצבן. הוא גם "נטען" כביכול מהר מאוד(מדי?) - מסוללה כמעט ריקה לחלוטין(הודעת "הסוללה עומדת להיגמר") להופעת ההודעה "סוללה מלאה לחלוטין" - סביבות ה-10 דקות. השאלה היא פשוטה: האם זמן הסוללה הקצר הוא מהמכשיר או מהסוללה? או במילים אחרות, אם אחליף את הסוללה - האם זמן הסוללה יחזור לקדמותו או שהמכשיר פשוט יגרום גם לזו לעבוד בצורה כזו? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. האם יש למישהו נסיון עם האפליקאציה DESKTOP.ONLIVE . האפליקאציה אמורה לאפשר עבודה באמצעות מערכת הפעלה של וווינודס על טאבלט שמבוסס על אנדואיד. האם מישהו התנסה בסוג זה של פעילות- לעבוד על ווינודס בסביבת אנדואיד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המבקרים המקצועיים אוהבים את ה-One M9 כמו שאהבו את ה-M8 לפניו - אבל חוששים שהוא דומה מדי לדגם הקודם מכדי להצדיק את פער המחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-one-m9-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. סמסונג מתכננת AMD or Nvidia GPUs במעבדי סלולר מתוצרתה ולזרוק את Qualcomm לתמיד הבחירה עדיין לא נעשתה בין 2 היצרניות . יש לזכור ש- Nvidia לא מייצרת אצלה מעבדים בניגוד ל- AMD כך שאני מאמין שלבסוף AMD תקח את המכרז ל- 2018 http://www.gsmarena.com/samsung_wants_to_use_amd_or_nvidia_gpus_in_its_exynos_chipsets_plans_to_ditch_qualcomm_for_good_in_2-news-20441.php

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by A.J,

שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הגלקסי 3 שלי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מכשיר עד 2000 שקל, המכשיר יקנה באילת. יש לי בנתיים 4 מכשירים שאני חשבתי אליהם. OnePlus 3T 64GB Huawei P10 64GB Galaxy S7 (האפשרות העדיפה עלי בנתיים) LG G6 H870 32GB אשמח לשמוע מה דעתכם, ועם יש מכשיר אחר שעדיף לקנות בטווח מחירים האלה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by VanGuard,

אני מעוניין לקנות סוללה לטלפון הנייד שלי (k610i - כן כן לא לצחוק) ומצאתי אחת תואמת באיביי. השאלה היא האם יש בעיות מכס בישראל בנושא הזה? העלות של הסוללה באיביי היא כ-3 דולר. כבר הזמנתי דברים יקרים יותר באיביי ולא גבו ממני מס כלשהו אך טרם ייבאתי מוצר אלקטרוני. האם למישהו יש נסיון בנושא ומעוניין לחלוק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by J0n1,

שמעתי על מגיפת הזיופים של כרטיסי סאן דיסק, אז השאלה שלי היא אם בפנדה מוכרים כרטיסים מקוריים? מדובר על הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15127

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-htc/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כמו שכתבתי אני קונה גלקסי 3 ואני רוצה לדעת על מה אני צריך להסתכל, תדרים, סים חופשי וכו... אשמח אם תכווינו אותי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Pr0Xy,

אין צורך במילים- תסתכלו בעצמכם. גם לא השוואה נורמלית וגם נתונים שגויים. בושה לידיעות אחרונות. בואו פשוט נשווה סלולרי 4 אינץ' מ2008 ונסגור עניין.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה השוני בינהם ? ומה עדיף ? ויש חסרונות משמעותיים במכישירים ואיך הם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי כמה ימים לפני שאני צריך לקנות בפועל, המכשיר יגיע ארצה בכיס. יש משהו שאני צריך לברר מול המוכר לפני שאני מזמין?

18. Started by com,

אני מעונין להקליט שיחת טלפון שאני רוצה לבצע. אני לא צריך משהו קבוע, זה הולך להיות חד פעמי. למשהו יש הצעות לתוכנות שיתלבשו לי על הטלפון (6120) ויעשו את העבודה כמו שצריך? (ללא צלילי בייפ במהלך השיחה..) או חלופות אחרות להקלטה, לאוו דווקא דרך המכשיר הסלולרי? תודה לכולם, צחי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zilbermm,

היי, חשבתי להזמין את המוצר מ-Ebay. האם צפויות בעיות בתמיכה בעברית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by NIRAN,

איך אפשר לגרום לעברית ב notes ב iPod? לפי מה שאני יודע ה iPodHE לא מתקן את העברית ב notes...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אני מחפשת המלצה ל-GPS טוב, שיהיה אמין, נוח וידידותי למשתמש (מעדיפה שתהיה עליו את התוכנה IGO) וכמובן שימצא מהר לוויינים... אני לא מבינה כלל בנושא ה-GPS, כמו כן אני צריכה גם אחד שיהיה מעודכן כמה שיותר לכבישים וכו'. יצא לי קצת להתעסק עם הדגם Moov 360 של Mio (יש בו את כל העידכוני גירסה וכו') והוא כלל לא מצא לי לויינים למרות שהשארתי אותו פתוח למשך הרבה מאוד זמן! לעומת בדיקה במכשיר HTC HD של אחי שבו נמצאו לויינים תוך מס' שניות. בשני המכשירים ניסיתי באיזורים שונים. כמו כן, קראתי תגובות על הדגם המסוים הזה שאכן יש לו בעיות רבות של קליטה. התקציב שלי די מוגבל, עד 700 שקלים לערך. (המליצו לי על QUE GPS4301M, איך הוא?) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yinon21,

איך ה- Z? (לא Z1) בזאפ בסקירה הוא כותב שיש בעיה בצילומי סטילס שהצבעים לא אמיתיים,ושם בחוו"ד מישהו מתריע שבקבוצת פייסבוק אנשים "כותבים שנשרפים פיקסלים במצלמה". לך יש בעיות בצילום או בעיות אחרות? איפה אפשר לקנות בפחות מ-1800 עם שנתיים אחריות יבואן? מעניין שבאתר http://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-Z_id7539- כותבים שיש לו שלושה שמות נוספים: Sony C6603, Sony C6602, Sony Xperia Z LTE תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by romansah9,

הצטרפותן של חברות רבות לשוק הסלולרי הישראלי, גרם לסוג של בלגן. מאחר ונושאים רבים בפורום זה מסבירים/ מפרטים תכונות על החברות החדשות, שכחנו שלא כולם מבינים את המספרים הללו. החלטתי לפתוח נושא זה על מנת להכניס את חווית השימוש של הצרכן (אנחנו) לתבנית העסקית של החברות. כל מי שרוצה לשתף פה חווית שימוש, אני מבקש לגשת לנושא באופן נטראלי (על מנת לא לפגוע ולא לקדם שום חברה). על מנת לעשות סדר, תמלאו פרטים כך׃ חברה׃ מסלול׃ אזור שימוש׃ מכשיר׃ (יכול להגביל את חויית השימוש) קליטה׃ מהירות אינטרנט׃ (אם יש) שירות לקוחות׃ פרט לשיפור׃ (לא צריכים לשפוך את כל החסרונות, אך מומלץ להדגיש את הבעיה המרכזית) דוגמה אישית חברה׃ אורנג'. מסלול׃ 450+ 450 אינטרנט ללא הגבלה עם האטה א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by xcalibur,

הסלולארי החדש של סוני נחת בארץ הקדש באיחור אופנתי והגיע הישר לידיו של הטק פלקון. כמו ספינת דגל אמיתית רק בגרסא קומפקטית. קבלו פתיחת קופסא וסקירה של כל התכונות של המכשיר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מה התוכנה הכי עדיפה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים