גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך לבחור לאבא שלי סמארטפון למתחילים. הוא בן 75 והיה עם נוקיה 9210 בשנים האחרונות... אני אמנם חסיד גדול של אנדרואיד, אבל יש לי תחושה שאייפון הוא יותר ידידותי למשתמש הפשוט. האם התחושה הזאת מוצדקת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לנייד את שני המכשירים שבכותרת מרשת פלאפון לרשת הוטמובייל. בדקתי באתר של פלאפון, שמהם רכשנו את המכשירים, ושם רשום ששניהם תואמים את התדרים 850/2100 HSDPA. לפי זה שניהם כן תומכים ברשת הוטמובייל לפי הבנתי הקטנה, אבל ליתר ביטחון רציתי לשאול אתכם כאן ולוודא את הדבר לפני שאני עובר. עוד שאלה, להזמין את הסימים מהוט מובייל דרך האינטרנט או שיש אפשרות לפנות למרכז שירות שלהם בשביל פעולה מהירה יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן לחדר כושר, משהו קליל שאפשר לשים בכיס מבלי להרגיש כמעט. עד עכשיו הייתי עם ה Creative ZVP נגן מעולה הוא עדיין פועל אך הקיבולת שלו לא מספיקה לי (2GB) והוא דיי חלש מבחינת הווליום (למרות שהוא איכותי). יש לי אוזניות יחסית בסדר (סנייזר PMX80) כך שאני מחפש נגן שימצא אותם ויתן לי ווליום גבוה יותר ממה שה Creative נתן כי הוא לא נתן הרבה (אפשר היה לעיתים לשמוע את המוזיקה של החד"כ). אני מתלבט בין: Cowon i7 4GB או Sandisk Sansa FUZE 4GB או Sandisk Sansa Clip 4GB אני רוצה לציין שהיה לי לפני כמה חודשים את ה I7 הייתי מרוצה מאוד עד שהפלתי עליו בטעות מישקולת והמסך התנפץ (כן גם זה קורה) אך רציתי כעת לבדוק אופציות נוספות. אם יש לכם משהו מומלץ אחר שלא מהרשימה אשמח לשמוע, תקצ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הסתיימה בברצלונה תערכות הסלולר הבין לאומית (ה-MWC), הנערכת מדי שנה, בשבוע השני של חודש פברואר. האופי של התערוכה השנה היה מאוד שונה וכל הפרטים, בפוסט הבא -- http://www.netcheif.com/blog/?p=509
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות סלולרי דור שלישי בסלקום. רציתי לדעת מהו התשלום החודשי על חבילת הדור של השלישי בסלקום. נ.ב המכשיר שאני חושב לקנות זה K610i, אם למישהו יש אותו אז כמה עולה הביטוח? תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה המקום לפרסם את זה מאחר ואני יודע כבר איזה מכשיר אני רוצה לרכוש (נקסוס 6P) אבל כרגע אני מחפש את החנות שממנה ארכוש אותו. עד היום קניתי את המכשירים שלי מVMOBILE שאת המכשירים שהם מייבאים והם אלה שנותנים את האחריות עליהם לא היתה בעיה לבצע רוט (וגם לא היה צורך להסתיר את זה). הבעיה שלי כרגע שאין להם במלאי את דגם ה-64 ג'יגה בכלל ובצבע שחור שאותו אני רוצה לרכוש בפרט. מתייעץ איתכם פה כדי לבדוק האם יש עוד חנויות כמו VMOBILE שאיתם אוכל לבדוק את המלאי. חשוב שהם לא מבטלות אחריות בביצוע רוט באופן מוצהר ומנסיונכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי טלפון חדש לפני שבוע ומשום מה הוא דווח שחזר למחסנים . החברה זיכתה אותי על המכשיר . אני יודע שהטלפון נחסם לשימוש ברגע שדווח על גניבה . השאלה היא האם יכולים לדעת אם קיבלתי את הטלפון אם אני מכניס את הסים ? אני צריך להחליף את הסים ב1 דוכני שירות לקוחות ....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן שה-iPhone X עדיין נמצא תחת ערפל של חוסר ודאות בכל הנוגע להיקף הזמינות שלו, צמד מכשירי ה-iPhone 8 יחלו להימכר רשמית בארץ בלילה של יום רביעי הקרוב לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מהו הטאבלט 9-10 אינץ' הכי זול שניתן לקנות בארץ עם מסך גורילה גלאס ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי גלקסי S2 שנקנה בחנות בארץ לפני כשנתיים. במשך כמה חודשים הייתי עם רום ישראלי שמכונה BestBean. החלטתי לעבור ל-CM האחרון. מאחר שאין 10.2 רשמי הורדתי nightly מכאן: http://download.cyanogenmod.org/?type=nightly&device=i9100 העתקתי את הרום למכשיר, עשיתי בוט לריקברי, Wipe Data/Factory Reset, ואז Install zip (מ-internal sdcard), אבל אני מקבל: assert failed getprop("ro.product.device") == "galaxy2s") || והרבה ערכים אחרים, חלק תחת ro.product.device, וחלק תחת ro.build.product. בין השאר יש שם getprop("ro.product.device") == i19100 S2 זה i9100, לא? כל מקום שבדקתי במכשיר זה מה שהיה כתוב. זה הרום השלישי שאני מתקין ועד עכשיו בכל היה בסדר. מה לעשות? תודה * אם זה משנה, בריק…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה על סוללה חיצונית ל(כנראה) HTC ONE S. הבנתי שהמחירים של הסוללות האלה (באמזון לחות) הוא סביב ה-30$- אני רוצה משהו טוב (= קטן ומחזיק ללפחות פי 2 מהסוללה המובנית). אם יש משהו ממש משתלם גם ב-50$ אז אין בעיה, אבל לא להגזים (ראיתי כל מיני סוללות עם קיבולת של איזה פי 6 מהמכשיר עצמו- זה קצת מוגזם לפי דעתי) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרומו חדש של סמסונג, מחלקת חינם 3 משחקים דרך המרקט שלה (Samaung Apps) ל- SGS3. http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S-III-Users-gets-Modern-Combat-3-Shadowgun-and-Asphalt-7-for-FREE-Links-Inside תהנו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2020428,00.asp חשבתי אולי יעניין אתכם...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן ואני לא יודע האם זה כדאי לקנות mp4 אני מחפש משו איכותי ו2 גיגה תקציב עד 500 600 בערך אני צריך משו מעולה שהוא שווה עלות ןהביצועים ולא אכפת לי mp3 צריך משו שיהיה מעולה זהוא עריכה: ואם אפשר כאילו זה ממש נחוץ שהיה אפשר לפתוח כמה תיקיות שאני רוצה ואם אפשר שהיה לו זיכרון כאילו sd אבל זה לא כל כך חשוב כי יש לי מצלמה דיגיטלית ואין לי זיכרון לסים בה תודה רבה רבה גיל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם כבר פרסמתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278736.0לגבי זה. זה היה מזמן אז אולי יש חדש משהוא יותר טוב גם לא ממש ענו לי חוץ ממישהו אחד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף אחרי הרבה זמן אני מחליף סלולרי, רציתי את העזרה שלכם בבחירה. רק מסלקום ובמבצע של מקבלים סלולר אם מדברים מעל 50 שקל (לא N95) אני בעיקר חושב על הN73. שמושים: משחקים, מצלמה (ממש קצת), ובעיקר mp3-4, רצוי רמקולים חזקים ומסך גדול. תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מכשיר GPS לרכב הכי זול שאתם מכירים בסגנון המאיו או משהו דומה הדבר היחיד שאני הולך לעשות איתו זה ניווט וכמובן על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן עם נפח של שני ג'יגה, הכי חשוב שיהיה בעל איכות שמע מעולה ושיוכל לשרת אותי במשך זמן רב. תקציב 800 פלוס מינוס.. חשבתי ללכת על ה iRIVER T10 2GB ואני צריך חוות דעת. אחרי כמה חיפושים מצאתי גם iAudio G3 2GBו האם יש הבדל משמעותי בין שני המכשירים..? (מאוד אהבתי את העיצוב של הiriver) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! לחבר שלי יש נוקיה די ישנה לא זוכר בדיוק דגם, והרמקול שם נדפק. הטלפון לא מצליח להשמיע כלום ברמקול (לא הפומית של השיחות)- לא מוזיקה, לא צילצולים, כלום. סלקום רוצים לקחת על תיקון 600 שקל! שבמחיר כזה אפשר לקנות היום אחלה טלפון חדש. אני מחפש בשבילו מעבדה ברעננה, הרצליה, והאזור במחירים סבירים. מי שמכיר שירגיש חופשי לפרסם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך נגן שיהיה עמיד לא צריך משו מטורף אני צריך לצבא בין 2-4 GB ממ רצוי שיהיה רדיו ולא את הזבל הסיני כי יש לי 2 כאלה וחצי מהשירים שאני מעביר נדפקים בתוך הנגן...ד"א אולי למישהו יש פיתרון לזה? תודה [br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 13:45:41 זה טוב?http://ivory.co.il/product.asp?productid=979&CatCode=330
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם אוזנית בלוטוס אפשר לשמוע MP3 מהפלא'?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מכשיר GPS וכנראה שאלך על ה- MOOV 300 . רציתי לדעת אם ברגע שאני רוכש אותו הוא מגיע עם מפות מעודכנות? אם לא אז האם ניתן לעדכן את המפות דרך האינטרנט בחינם? ןגם אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר או המלצות למכשירים עדיפים באותו סדר גודל של מחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המכשיר יוזמן מאמזון, ראיתי שם דגמים של חברת גרמין באזור ה90$ מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי אסוס טרנספורמר פריים חדש. אתמול הדלקתי את המכשיר, הוא התחיל לעלות והראה את הסמל של אסוס ואז המסך הפך שחור. הטאבלט עובד (צלילים של אימייל וכו'), אבל המסך שחור. רק תארות רקע עובדת. הטאץ' עובד. אני יכול לכבות אותו אחרי לחיצה של שתי שניות על לחצן הכיבוי, אחרי שאני מנחש איפה נמצא ה"כן" לשאלה האם אני רוצה לכבות. ניסיתי לעשות ריסט על ידי לחיצה על הורדת ווליום ולחצן כיבוי בו-זמנית, ללא הצלחה. עזרה???????????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-