גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
http://www.engadget.com/2007/06/14/cowons-iaudio-7-packs-8gb-of-flac-on-flash/ - נפחים: 4 ו 8 גיגה - מסך: 1.3 אינצ' - פורמטים: MP3 WMA FLAC Ogg WAV ASF - פורמט וידאו: Xvid - רדיו FM/AM - סוללת Lithium-Polymer שתספק 60 שעות נגינה - USB mass storage device (דראג אנד דרופ) - ממשק פס הגלילה שמוכר לנו מiaudio 6 מחירים מעורכים: 8GB - ~$246 4GB - ~$182
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גלקסי S3 כבר מעל חודשיים.קניתי אותו בחנות ELINE בנשר וקיבלתי רום של חברת TMOBILE ואני עדיין עם הרום הזה והיה לי רק פעם אחת עידכון גירסא שהוסיף את האפליקציה flipboard ואת האפשרות לשינוי הבהירות משורת ההתראות. חזרתי להשתמש בTOUCHWIZ של סמסונג אחרי שניסיתי כל מיני לאנצ'רים שונים אבל בכולם יש אותה בעיה כולל בTOUCHWIZ: כאשר אני יוצא מאפליקציות ומשחקים ויישומים יש בעיה שבה לתיקיות וליישומים ובכלל לכל התפריט לוקח הרבה זמן להיטען מחדש. הבנתי שלבעיה הזאת קוראים redraw משהו כזה אבל לא מצאתי לה פיתרונות. קראתי שהווידג'ט של המזג אוויר של סמסונג גורם לבעיה והסרתי אותו והבעיה קצת השתפרה אבל עדיין לא לגמרי. האם יש משהו שיפתור לגמרי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכשיר הדגל הראשון של היצרנית הסינית עם שבב ה-Snapdragon 855 מהצד האחד - ודגמי Redmi חדשים בפחות מ-1,000 שקלים מהצד השני לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לקנות אותו מה אתם חושבים עליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי איך לעשות את זה מספר שעות ולא מצאתי. אני צריך דרך לגרור את התמונות בגלריה לפי סדר מסויים. בדיוק כמו בווינדוס ואייפד. להיכנס לגלריה ללחוץ לחיצה ארוכה על אחת התמונות ובתוך אותו אלבום ואותו תיקייה להזיז את התמונה למיקום אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את המכשיר אבל אין לי מושג אם הוא יעבוד בישראל. מישהו יודע אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי galaxy s2 שנקנה בארהב ואני רוצה לעדכן בו את מערכת ההפעלה ל ICS. כשאני בודק עדכונים דרך ההגדרות בטלפון זה מראה שאין עדכונים. בKIES שמותקן במחשב שלי מופיעה ההודעה הבאה כשהטלפון מחובר למחשב: New firmware is available. Upgrade your device to enhance its capabilities. Current firmware version : PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KH1 (DBT) Latest firmware version : PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LP5 (DBT) השאלה שלי היא מה זה העדכון הזה? איך אפשר לדעת פרטים על הגרסא הזאת? בחיפוש בגוגל של פרטי הגירסא החדשה מתקבלות תוצאות בגרמנית בעיקר ולכן אני חושש להתקין אותה בלי לברר עוד פרטים... עוד שאלה: אם אני מתקין גרסא חדשה ואחרי זה מתחרט, יש אפשרות לעשות ROLL BACK איכשהוא לגרסא הקודמת? תודה ר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש מכשיר מתנה לאמא. כל מה היא צריכה זה מסך גדול(בסביבות 5 אינץ') ומצלצמה טובה(שלא תתקלקל) כדי לצלם נכדים מכשיר מבוסס אנדרואיד. עד 1500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול "לשדר" אינטרנט מחבילת הסלולר שלי דרך GALAXY MINI?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הגלקסי 3 שלי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מכשיר עד 2000 שקל, המכשיר יקנה באילת. יש לי בנתיים 4 מכשירים שאני חשבתי אליהם. OnePlus 3T 64GB Huawei P10 64GB Galaxy S7 (האפשרות העדיפה עלי בנתיים) LG G6 H870 32GB אשמח לשמוע מה דעתכם, ועם יש מכשיר אחר שעדיף לקנות בטווח מחירים האלה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסלולארי החדש של סוני נחת בארץ הקדש באיחור אופנתי והגיע הישר לידיו של הטק פלקון. כמו ספינת דגל אמיתית רק בגרסא קומפקטית. קבלו פתיחת קופסא וסקירה של כל התכונות של המכשיר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גלקסי נוט 2 וכל פעם שאני רוצה לשלוח SMS לקבוצה הוא מאפשר לי לסמן רק 10 מהם, מה שגורם לאי נוחות בשליחה לקבוצה גדולה כי צריך כל פעם לסמן ידנית 10 אנשים. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- Support Scientific Calculator feature to edit formula - Support Audible feature - Support to control the speed of movie playback - Fixed the error to start playing track number 1 when changing shuffle mode - Fixed the error to change removable disk driver - Added to display 24 hours format - Added to set '120 Min' for Sleep http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/cowonD2/D2_2.51.zip http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=download&category=21&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=download&desc=asc&no=281&bmenu=download
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים יש לי oneplus 7 pro android 9 רכשתי את האפלקציה הזאת. הלכתי ליוטיוב לראות סירטונים ועדיין אותה בעיה=אני שומע רק את עצמי בהקלטה. רכשתי אותה בעלות של 35 שקל לשנה וזה לא עוזר. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית היפנית משיקה את אחד ממכשירי הביניים היותר מעניינים שראינו בתקופה האחרונה, והוא מוותר באופן די מפתיע על שירותיה של קוואלקום לטובת המתחרה הטאיוואנית הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-סוני-הוא-מרהיב-וגם-מה/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשמחקתי את הרוט עדיין לא היה לי עידכון אז אם אני אעשה גם איפוס הגדרות יצרן אז אחר כך יהיה לי עידכון ? OTA ? כי יצא למכשיר שלי אנדרואיד 4.4.2 לפני 3 חודשים ואני עדיין עם הגרסה 4.2.2 מכשיר: Lenovo S930
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. לאחרונה שמעתי על האפליקציה tasker שמאפשרת לי לבצע המון פעולות שימושיות במכשיר כמו הדלקת הWIFI שאני מגיע הביתה וכל מיני דברים שימושיים. התקנתי את האפליקציה אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשתמש בה. ראיתי בפורום שיש אשכול על האפליקציה עם פרופילים אבל עדיין לא הסתדרתי. אני מחפש מדריך פשוט וקל למתחילים שיסביר איך עושים פעולות בסיסיות באפליקציה הזאת. 2. אני מחפש אפליקציה שבה אני יוכל לכתוב את מערכת השעות שלי, שיעורי בית, לוח מבחנים וכל מיני דברים ששימושיים בשבילי בתור סטודנט. 3. התקנתי את האפליקציה GOTYA שמזהה אם מישהו ניסה להיכנס לפלאפון שלי. האם האפליקציה חייבת להישאר דלוקה כל הזמן והאם האינטרנט חייב להיות דלוק כל הזמן? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעתיק קובץ MP4 פשוט, שהורדתי מיוטיוב, והוא תוקע לי את המכשיר. לקח לי זמן עד שעליתי שזו הבעיה. הוא תוקע לי אותו עד כדי כך שאני נאלץ להוציא את הבטריה כדי לכבות אותו. כשאני מוחק אותו מהמכשיר, המכשיר חוזר לעצמו. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה יש בזאפ כאלה הבדלים? מה, יש ביניהם הבדל מוצדק כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו הדבר היחיד שראיתי שמעבר השפה הוא מעצבן אבל ליורוקום יש אפליקציה שפותרת את זה. למישהו יש עוד דברים שהוא גילה על המכשיר אחרי הקניה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר SGS2 כשאני מדליק אותו יש לו את הסימן קריאה הזה בהתחלה, אז אני משער שכבר עשו לו ROOT אני רוצה להתקין עליו ICS בעברית (הממשק בעברית ) עכשיו יש לי כבר ICS בעברית על מכשיר אחר ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני לא מצליח למצוא את אותה מערכת הפעלה ... אם אפשר מדריך על איך עושים את זה, והמלצה למערכת הפעלה בשביל הפאלפון שלי אם יש איזה שהיא דרך לזהות את הרוס שיש לי על הפאלפון, ולמצוא אותו באינטרנט בשביל להתקין על המכשיר השני ... תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-marvell-%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי על מגיפת הזיופים של כרטיסי סאן דיסק, אז השאלה שלי היא אם בפנדה מוכרים כרטיסים מקוריים? מדובר על הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15127
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דיברו פה שעומד לצאת בספטמבר (עוד חודשיים) גם אייפוד חדש (TOUCH דור שלישי) וגם IPHONE חדש ואז פתאום במפתיע יצא ה3GS שזה בעצם לא איפון חדש אלא שיפור קל לאיפון הנוכחי אז האם אפל באמת הולכים להציג בספטמבר איפון חדש לגמרי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-