עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Lost Spirit,

שלום חברים. לצערי הרב אני חושש כי הנקסוס שלי נדבק בוירוס ועלי לפרמט אותו. הבעיה היא שאני חושש לעשות סתם פירמוט על ידי קליק ימני ופורמט הכונן שכן זה עלול (אולי) למחוק קבצי מערכת. איך אני יכול לפרמט אם כן את המכשיר מבלי לפגוע בקבצי המערכת? כמו כן, המכשיר ללא unlock וכן ללא root. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Dudass,

הי אני ממש חייב עזרה, אמא שלי חיברה את האייפון שלה שנקנה בארה"ב (At&T) למחשב ועידכנה גירסה - הוא נעול כרגע לסים של AT&T האם ניתן לבצע פריצה ולשחרר אותו?? איפה ניתן לקבל על זה מידע אמין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by xMoniT,

כשמחקתי את הרוט עדיין לא היה לי עידכון אז אם אני אעשה גם איפוס הגדרות יצרן אז אחר כך יהיה לי עידכון ? OTA ? כי יצא למכשיר שלי אנדרואיד 4.4.2 לפני 3 חודשים ואני עדיין עם הגרסה 4.2.2 מכשיר: Lenovo S930

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yinon21,

איך ה- Z? (לא Z1) בזאפ בסקירה הוא כותב שיש בעיה בצילומי סטילס שהצבעים לא אמיתיים,ושם בחוו"ד מישהו מתריע שבקבוצת פייסבוק אנשים "כותבים שנשרפים פיקסלים במצלמה". לך יש בעיות בצילום או בעיות אחרות? איפה אפשר לקנות בפחות מ-1800 עם שנתיים אחריות יבואן? מעניין שבאתר http://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-Z_id7539- כותבים שיש לו שלושה שמות נוספים: Sony C6603, Sony C6602, Sony Xperia Z LTE תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש איפה אפשר להשיג מפות דרכי ישראל עדכניות לתוכנת סלולאר NDRIVE (תוכנת GPS) למערכת הפעלה SYNBION לצורך העיניין מכשיר NOKIA E52. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by karpad,

http://www.engadget.com/2007/06/14/cowons-iaudio-7-packs-8gb-of-flac-on-flash/ - נפחים: 4 ו 8 גיגה - מסך: 1.3 אינצ' - פורמטים: MP3 WMA FLAC Ogg WAV ASF - פורמט וידאו: Xvid - רדיו FM/AM - סוללת Lithium-Polymer שתספק 60 שעות נגינה - USB mass storage device (דראג אנד דרופ) - ממשק פס הגלילה שמוכר לנו מiaudio 6 מחירים מעורכים: 8GB - ~$246 4GB - ~$182

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כמו שכתוב אני מחפש המלצה על נגן MP3. מדובר על המלצה לאבא שלי, בן אדם שיש לו הרבה אלבומים בעברית, שמסתדר אבל בקושי עם קבצים ועושה ripping עם תוכנה שסידרתי לו. נסדר לו איזה תוכנה לניהול וסנכרון ספריית השירים כדי שיהיה לו קל. והוא יוכל גם לשמוע באוטו את השירים (יש לו aux in ברדיו). תבינו שכרגע הוא משתמש בPDA ישן מבוסס pocket pc 2003 ועם windows media player העתיק שיש שם... קריטריונים: 1) עברית. אבל לא הפוכה שצריך לסדר עם תוכנה על ה-PC, אלא ממש תמיכה סבירה בעברית נורמלית. 2) זמן בטריה סביר. 3) זכרון 16 ג'יגה, או פנימי או עם כרטיס זכרון. גם הרד דיסק זה בסדר. יותר גדול זה יותר טוב, כמובן. 4) שיהיה לו קל להשתמש במכשיר - ממשק פשוט וטוב, בלי מליון כפתורים. 5) מסך מגע יהיה נחמד. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בעוד מספר ימים אני אצטרך להופיע בדיון בבית המשפט לתביעות קטנות ולהוכיח את טענותיי לשופט . ברשותי הקלטה שמוכיחה את טענותיי . ההקלטה שמורה בנגן mp3 שיש בו יציאת אוזניות סטנדרטית . אני מחפש רמקול בגודל כיס ,נייד ובעל איכות טובה שיאפשר לי להשמיע את ההקלטה בעוצמה מספקת ,כך שכל הנוכחים באולם בית המשפט יוכלו לשמוע בצורה ברורה את ההקלטה. ככול שאני מבין , לצורך השמעת קול אנושי עדיף רמקול שמצטיין בתחום ה-"מיד " דווקא ולא אחד שמדגיש את ה-"low " ,כלומר את תדרי ה-bass . מעבר לצורך הספציפי הזה, אני גם מעוניין בהמשך לעשות בו שימוש כרמקול נייד לצרכים שונים כמו למשל לשמיעת מוסיקה ברכב מפני שלא מזמן גנבו לי לפני את הרמקולים ואת הרדיו דיסק מהרכב( ואין לי שום כוונה לרכוש אותם מחדש ולממן…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בעוד חודש אני משדרג את המכשיר רציתי לדעת אם משהו יודע שיהיו מכשירים חדשים לחברות הסלולאר (orange בעיקר) ובנתיים אני מתלבט בין ה K800I ל W850I! איזה מהם עדיף? תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by slim_shady,

יש לי 570 ש"ח שמצאתי בכספת פלסטיק שלי ואני רוצה לקנות איתם איזה משהו נחמד, איזה MP4 אתם ממליצים לי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by hp,

שלום, אבק/ש לקבל המלצות מה עדיף לרכוש טיים מנהלים או נגן mp3 שיש בו טייפ מנהלים מובנה? הצורך שלי הוא להקליט הרצאות באונברסיטה . אבל הבנתי שגם בנגני mp3 יש יכולות כזו,השאלה אם מישהוא ייודע האם איכות ההקלטה בנגני mp3 טובה? אודה לכל מי שיוכל להמליץ מה עדיף לרכוש ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לדגם מסוים תקציב כ 500-600 ש"ח. תןדה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי האופן שבו עובדת הצפנת הסיסמאות במכשירים סלולריים או יותר נכון משהו שאני לא כל כך מבין... נניח שיש לי סמארטפון עם אפליקציה של סקייפ מותקנת עליו. כשאני פותח את האפליקציה החשבון שלי מתחבר אוטומטית ללא צורך בהקשת יוזר וסיסמא. זה אומר שמאחורי הקלעים היוזר והסיסמא שלי שמורים בטלפון בצורה מוצפנת. ובזמן פעולת ההתחברות (האוטומטית) האפליקציה בטלפון שלי מתקשרת עם השרתים של סקייפ ושולחת להם את היוזר והסיסמא שלי כדי להזדהות (כמובן שגם פה שליחת הנתונים חייבת להתבצע באופן מוצפן) הסיסמא שלי לסקייפ שמורה על הטלפון עם פרוטוקול הצפנה X שבו עושה שימוש הטלפון שלי (נניח של אפל לשם הדוגמה) ושליחת המידע לשרתי סקייפ מתבצעת עם פרוטוק…

13. Started by hocohen,

מחפש מטען קיר איכותי לגלקסי 2 5V 0.75A יש המלצות לרכישה ? האם 1A גם יהיה בסדר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם עוד שבועיים אני יורד לאילת ורציתי לקנות בבאג אילת או בקיי אס פי ,מכשיר סמסונג אס 2. הסיבות הם חיסכון של המע"מ , פריסה של תשלומים וצבע לבן ללא תוספת מחיר. השאלה האם החנויות האלה אמינות במכירה של מכשירים סלולארים? תודה שחר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by xytkhi,

היי ברצוני לדעת אם וכיצד ניתן לחסום אינטרנט שעולה כסף, [ לא WI-FI ] דרך המכשיר או באמצעות תוכנה מסויימת שניתן להוריד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני מתכוון להביא אייפון 4 מחו"ל עכשיו השאלה שלי איפה אני יוכל להשיג אייפון סים פריי בארצות הברית וגם אם אפשר לדעת מה המחיר של המכשיר כוול הכל (מכס מיסים והכל ) ועוד שאלה אם אני מביא מכשיר שהוא לא sim free אני יוכל להוציא ממנו שיחות ללא שימוש בטורבו סים בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by greengil@yahoo.com,

מישהו מכיר את המכשיר ? http://ucandostuff.ph/Guide-1979-How%20impressive%20is%20the%20latest%20Samsung%20phone%20(Galaxy%20Alpha).aspx

18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-xcover-3/

19. מטען למכשיר סלולרי USB 3 יטעין יותר מהר מ USB 2 או שאין קשר ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי בעיה: קיבלתי במתנה אייפון 4 מחברת NT&T מאמריקה. כשאני פותח אותו הוא מבקש ממני להגדיר שפה, אזור ורשת ולאחר מכן הוא אומר שסים אורנג' לא תקין ולא נותן להיכנס ל-IOS (יש לי IOS 7.0.4) מה אני יכול לעשות שלפחות יכנס לי למערכת? וריציתי גם לגעת האם טורבו סים לאייפון 4S עובד גם באייפון 4! מי יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by אביטלתל,

שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש טאבלט, תקציב עד 1500 ש"ח אני נוטה להעדיף את אנדרויד על פני אפל, אבל פתוחה לרעיונות. אפשר גם יד2. השימוש העיקרי יהיה בתוך הבית, עבור הדברים הבאים: גלישה + מייל שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים משחקים - אין תוכנית למשחק כבד במיוחד קריאת ספרים לאור הנ"ל נראה לי שחשוב: איכות הסאונד טובה איכות קליטת WiFi משקל שמאפשר נוחות להחזקה בכף היד לאורך זמן (למטרת קריאה) קיבלתי בהשאלה את טאבלט של אסוס מהדגם הבא http://www.zol4u.co.il/items/196211 המסקנות שלי מהשימוש בו: הוא כבד מדי למטרה של קריאה (משקל 635 גרם ללא הכיסוי) ולכן אני מעוניינת במכשיר קל יותר בחלק מהסרטים שניסיתי לא היו ביצועים טובים אולי זה קשור לקליטת WiFi ? האם זה קשור לטאבלט או לראוטר ? תודה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idodi10,

שלום, אני חושב לקנות סלולרי דור שלישי בסלקום. רציתי לדעת מהו התשלום החודשי על חבילת הדור של השלישי בסלקום. נ.ב המכשיר שאני חושב לקנות זה K610i, אם למישהו יש אותו אז כמה עולה הביטוח? תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by XMB,

שלום, אני מחפש נגן לחדר כושר, משהו קליל שאפשר לשים בכיס מבלי להרגיש כמעט. עד עכשיו הייתי עם ה Creative ZVP נגן מעולה הוא עדיין פועל אך הקיבולת שלו לא מספיקה לי (2GB) והוא דיי חלש מבחינת הווליום (למרות שהוא איכותי). יש לי אוזניות יחסית בסדר (סנייזר PMX80) כך שאני מחפש נגן שימצא אותם ויתן לי ווליום גבוה יותר ממה שה Creative נתן כי הוא לא נתן הרבה (אפשר היה לעיתים לשמוע את המוזיקה של החד"כ). אני מתלבט בין: Cowon i7 4GB או Sandisk Sansa FUZE 4GB או Sandisk Sansa Clip 4GB אני רוצה לציין שהיה לי לפני כמה חודשים את ה I7 הייתי מרוצה מאוד עד שהפלתי עליו בטעות מישקולת והמסך התנפץ (כן גם זה קורה) אך רציתי כעת לבדוק אופציות נוספות. אם יש לכם משהו מומלץ אחר שלא מהרשימה אשמח לשמוע, תקצ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by minimi,

שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by redead,

עכשיו השאלות :-) : 1. איך אני יודע מה הגירסת תוכנה שלו והאם כדאי להתקין את האחרונה ביותר , אם כן אז מאיפה? 2. מאיפה ניתן להוריד אפליקציות חינמיות למכשיר? זהו בנתיים תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.