גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי האופן שבו עובדת הצפנת הסיסמאות במכשירים סלולריים או יותר נכון משהו שאני לא כל כך מבין... נניח שיש לי סמארטפון עם אפליקציה של סקייפ מותקנת עליו. כשאני פותח את האפליקציה החשבון שלי מתחבר אוטומטית ללא צורך בהקשת יוזר וסיסמא. זה אומר שמאחורי הקלעים היוזר והסיסמא שלי שמורים בטלפון בצורה מוצפנת. ובזמן פעולת ההתחברות (האוטומטית) האפליקציה בטלפון שלי מתקשרת עם השרתים של סקייפ ושולחת להם את היוזר והסיסמא שלי כדי להזדהות (כמובן שגם פה שליחת הנתונים חייבת להתבצע באופן מוצפן) הסיסמא שלי לסקייפ שמורה על הטלפון עם פרוטוקול הצפנה X שבו עושה שימוש הטלפון שלי (נניח של אפל לשם הדוגמה) ושליחת המידע לשרתי סקייפ מתבצעת עם פרוטוק…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי גלקסי S3 כבר מעל חודשיים.קניתי אותו בחנות ELINE בנשר וקיבלתי רום של חברת TMOBILE ואני עדיין עם הרום הזה והיה לי רק פעם אחת עידכון גירסא שהוסיף את האפליקציה flipboard ואת האפשרות לשינוי הבהירות משורת ההתראות. חזרתי להשתמש בTOUCHWIZ של סמסונג אחרי שניסיתי כל מיני לאנצ'רים שונים אבל בכולם יש אותה בעיה כולל בTOUCHWIZ: כאשר אני יוצא מאפליקציות ומשחקים ויישומים יש בעיה שבה לתיקיות וליישומים ובכלל לכל התפריט לוקח הרבה זמן להיטען מחדש. הבנתי שלבעיה הזאת קוראים redraw משהו כזה אבל לא מצאתי לה פיתרונות. קראתי שהווידג'ט של המזג אוויר של סמסונג גורם לבעיה והסרתי אותו והבעיה קצת השתפרה אבל עדיין לא לגמרי. האם יש משהו שיפתור לגמרי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מכשיר IPHONE מארהב מעוניין להשתמש בו בארץ בכרטיס סים של אורנג. איך אני מבטל את הנעילה? מודל: MB046LL (לדעתי זה אייפון 3G) firmware: 05.15.04 גירסה: 4.2.1 (8c148) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Android One החדש ביותר של היצרנית הסינית הפופולרית הושק רשמית בישראל לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המבקרים המקצועיים אוהבים את ה-One M9 כמו שאהבו את ה-M8 לפניו - אבל חוששים שהוא דומה מדי לדגם הקודם מכדי להצדיק את פער המחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-one-m9-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
^ ברצוני לקנות את הסוני אריקסון - סאטיו. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_(idou)-2683.php השאלה שלי היא: איזה כרטיס, בנפח של MICROSD 32GB, יתאים למכשיר? האם הוא יתאים? http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=211495194&listingid=46748417 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצירה של אנדי רובין נראית מיוחדת ומעניינת, אבל זמן המתנה ארוך כשלא ממש ברור כמה מסובך יהיה להשיג אותו לא ממש מוסיפים לה נקודות זכות ברשת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אממ אז ככה אני מחפש מכשיר GPS שישרת אותי בעבודתי החדשה(משלוחים) אז אני מחפש את המכשיר הכי זול שיש שכמובן יעשה את העבודה.. וכמו כן שלא יהרס אחרי יומיים בתודה רבה, דור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! אחי התקבל לקורס קצינים ויש לו יוהולדת ואני רוצה לפנק אותו! הינה מה שהוא צריך: - מסך גדול - לא צריך משחקים - 16 גיגה ראם יספיק בכיף - עדיף שהבטריה תחזיק הרבה - הוא יעדר הרבה מהבית (או אופציה לבטריות AA או משהו) - כדאי שתהיה תמיכה בשירים בעברית וכו. יש המלצות לחברה/דגם??! היכן לקנות אולי גם יש המלצות? אודה לכם אם תענו בהקדם - היום הולדת אוטוטו!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר יש אפשרות לקבל החזר מלא על פלא עד 2000-2500 בתוכנית מסויימת... עכשיו השאלה היא אני עמתגייס עוד כחצי שנה אז ההתלבטות היא בין סמארטפון כדוגמת הדיזייר או משהו יותר עמיד... עכשיו זה יהיה חבל ליקנות משו יחסית מיושן לכ 3 שנים אבל מצד שני אני רוצה בצבא קרבי אז לכו תידעו מה יעבור על הפלא... הצעות עצות וכו' יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש טכנולוגיה / תשתית בשלה לכתיבה שמתקמפלת למספר סוגי מכשירים? ניסיתי את phoneGap והתוצאות מאכזבות - האפליקציה זוחלת. האם נגזר עלי לכתוב אפליקציה פר מע' העפלה (אייפון / אנרויד / סימביאן ) ? ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן הגלישה ב-ebay נתקלתי בתופעה של מכשירים עם bad esn שנמכרים במחיר הרבה יותר נמוך ממחיר השוק. הבנתי שמדובר במכשירים שננעלו על ידי הספקית בארצות הברית כי הם אבדו או נגנבו או ננעלו כי המנוי לא שילם וכו'. בארצות הברית מכשירים כאלה נכנסים לרשימה שחורה משותפת לכל ספקיות הסלולר ובעצם חסרי תועלת. אבל הבנתי שבחו"ל (כלומר בישראל ואירופה) אפשר להפעיל את המכשיר אחרי ביצוע מספר פעולות. האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול "לשדר" אינטרנט מחבילת הסלולר שלי דרך GALAXY MINI?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני 4 חודשים קניתי מכשיר HTC Wildfire. מאז ועד היום אני רודף אחרי סלקום בכדי לקבל את ההחזר עליו. הייתי בסניף שלהם בראשון כבר איזה 3-4 פעמים,פעמיים סרקו לי את הקבלה,מספר שיחות למוקד שלהם.(שנדיר שיענו לך בו אחרי 5-15 דקות.לפעמים,מרב יאוש,אני פשוט מנתק ומנסה בשעה אחרת) היום התקשרתי,ולהפתעתי ענו לי אחרי 5 דקות. אמרו לי שהנושא בטיפול,ונציג X יחזור אלי עד 9 בערב. החבילות שלי: 1200 דקות+1200 SMSים=209 ש"ח. גלישה במהירות 1Mbit,ללא הגבלה=70 ש"ח. סה"כ:279 ש"ח לחודש. בינתיים,התקשרתי לרשת אורנג',והציעו לי את החבילה הבאה: 1000 דקות+1000 SMSים. 3,500 דקות למנוי אורנג'. חבילת 2GB גלישה.(מהירות עד 2.7Mbit) GPS+ערוצי טלוויזיה+Funtone. עלות:290 ש"ח. אני מקבל שם 48 ש"ח הטבת ניוד,ועוד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מייקרוסופט לא ממהרת להכריז סופית כי ה-HD2 יהיה זכאי לשדרוג מע' ההפעלה שלו לגרסה 7. מקור: http://www.engadget.com/2010/03/01/microsoft-sending-mixed-signals-on-windows-phone-7-series-upgrad/ אישית אני לא מבין מה ההיגיון לשים מע' הפעלה ללא multitasking על מכשיר עם מעבד עוצמתי שכזה.. מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Palm Pre הסלולרי חדש מבית Palm, המכיל בתוכו כמות עצומה של טכנולוגיות שהיינו רוצים לראות בסלולרי שלנו ונראה שהוא הולך לשבור את השוק ולתת תחרות קשה ל- iPhone ול- N97 הקרב ובא. זה מה שקורה לחברות שתופסות תחת כמו אפל עם ה- iPhone ,שלו חסרות פונקציות שקיימות שנים! יש למכשיר מולטי טאץ' זהה לזה של ה- iPhone, מערכת הפעלה חדישה ומדהימה, הטענה ללא כבלים וכמעט כל פיצ'ר שתרצו בסלולרי המושלם שלכם. סוף סוף מכשיר בלי חסרונות בוטים כל כך שאני ישמח לשלם עליו ולא ארגיש שעקצו אותי! כל הפרטים סרטונים ותמונות פה Palm Pre מכשיר מטורף!!!! מקווה שאהבתם, אני ממש התלהבתי מהמכשיר. אנשים תגיבו בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו שאני לא מבין. בכתבה הזו כתוב שמחיר ה-Oppo Find 5 (שהוא ממשיכו של ה-Oppo Finder) יהיה 362$. מצד שני, כשמיפשתי באיביי את ה-Oppo Finder מצאתי שמחירו 560$. זה נשמע לי מאד לא הגיוני שהמכשיר הבא, שהוא משוכלל יותר מהנוכחי, יציג ירידה גדולה כ"כ במחיר (שליש). הבהרות יתקבלו בתודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מחזיק/החזיק במכשיר כזה ויכול לתת חוות דעת בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להביא HTC ONE מארה"ב, (לא במשלוח). באתר מצויין שהמכשיר תומך בתדרים האלו: HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US). http://shopamerica.htc.com/cell-phones/productdetail.htm?prId=41599# היום אני מנוי של אורנג', השאלה אם התדרים בארץ נתמכים במכשיר, לפי מה שהבנתי יש בעיה בעיקר עם 3G והמון ישראלים חווים בעיות. אין לי בעיה לעבור לרשת אחרת. השאלה אם הוא תומך חלקית אות תומך לגמרי ואפשר להיות שקט. אתם יודעים מתי המכשיר אמור להגיע לארץ והאם הוא יהיה בגרסא מתואמת לתדרים? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תותחים, אני מחפש את הטאבלט הכי טוב שאני יכול לקנות בהתאם לקריטריונים הבאים : 1. השימוש היחיד שאני אעשה בטאבלט הוא לראות סרטים (בעיקר בטיסות). 2. חייבת להיות לטאבלט כניסה של USB, כניסה של כרטיס זיכרון ויציאה ל HDMI. 3. הוא צריך להיות קומפקטי ונוח לנשיאה עד כמה שניתן. 4. צריכה להיות לו רזולוציה טובה מאוד עם יחס בין האורך והרוחב ככה שכאשר אני סרט סטנדרטי לא ישארו שוליים שחורים. (בדרך כלל אני מוריד סרטי MKV מאתר מטורנטים) 4. לגבי המחיר כאן אני גמיש, בין 500 ל 4000 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מחפש טאבלט בשביל אמא שלי. הדרישה היא שיהיה אפשר לקרוא ספרים ברוסית, ושיהיה כל מיני משחקים. אני יודע שבשביל ספרים עדיף מסכי E-ink למיניהם, אבל יהיה עדיף בשבילה משהו עם יותר מולטימדיה, לכן הכיוון הוא יותר טאבלט. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה אני אשיג ספרים ברוסית, ומאיזה פורמט הם יהיו. וגם בגלל זה אני לא יודע מה אני מחפש. אני משער שיותר פשוט יהיה עם מכשירים מבוססי אנדרואיד כי ככה גם אפילו אם לשים ספרים בפורמטים שונים, עדיין יש אפשרות להריץ אותם באנדרואיד. אבל בכל זאת אני מחפש משהו הכי פשוט וקל לתפעול שיש. (אני לא רוצה להגיע למצב שהיא צריכה להכנס לכל מיני סיירי קבצים ולחפש בתיקיות במכשיר ספרים שונים ולפתוח עם תוכנות שונות, כי היא לא תבין איך עושים את זה וזה מס…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה הזו קורה כשאני נעזר באפליקציות כבדות (משחקים) אבל הוא מטעין רגיל כשהוא ללא לחץ. יש לי מטען של ראש וכבל USB בדקתי בחיבור לחשמל ובמחשב ובשניהם זה קרה. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר באורנג'... לא מחשבי כף יד. אני רוצה כבר להחליף את ה SAMSUNG 855 שלי במשהוא קצת יותר עדכני ואני רוצה לדעת איזה פלאפונים חדשים יצאו. חשבתי על ה סוני אריקסון W850 ואל תתחילו להציע על הN73
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניינים להתחדש בטאבלט עדכני ובמחיר סביר? הכירו את ה-Teclast X98 Pro, שמצוייד בשבבי הדור חדש של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/הטאבלט-החדש-של-teclast-מקפיץ-אתכם-אל-עולם-ה-14-ננ/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מכשיר GPS לרכב הכי זול שאתם מכירים בסגנון המאיו או משהו דומה הדבר היחיד שאני הולך לעשות איתו זה ניווט וכמובן על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-