גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני אםטר מהS1 שלי ואני זומם על מרובע ליבות כמובן בכמה שפלות יש שני מועמדים א. HONOR 2 ב. NEWMAN N2 איזה חברה מוכרת יותר פרי לינדר או ניומן או הוואי יש בהם הרבה קרינה??. תודה מראש אם יש מכשיר דומה תרגישו חופשי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מחפש נקסוס 4 במחיר שפוי ושמתי לב שהמחיר נע בין 1800-2200 כשההבדל בין הנמוך לגבוה הוא האחריות פרטית למחיר הנמוך ואחריות יבואן (רונלייט) מחיר הגבוהה . האם שווה את ההפרש? האם לנקסוס אמינות שנויה במחלוקת? נ.ב מדובר על הנקסוס 16gb
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי MP5 של Melody ושמתי לב שהגעתי הבייתה שהחיבור היחיד הוא למחשב, ז"א שהוא נטען דרך המחשב, איך אני אמור להטעין אותו אם אני בצבא בחדר רק עם חשמל? :\ יש למישהו מושג? אני נורא מתבאס על עצמי עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני היום מקבל את המוטורולה ATRIX שהזמנתי ועשיתי כבר מחקר קצת לגבי איך להתאים אותו לישראל.. בעיקרון אני מבין שצריך לבצע שני דברים - 1. unlock, ככה שאפשר יהיה להשתמש בסים מקומי. 2. ROOT - כדי שיהיה אפשר להתאים אותו באופן חופשי יותר. מחיפושים באינטרנט אני כרגע מבין שבנוגע לאנלוקים - זה מתבצע רק באמצעות הכנסת קוד שצריך לשלם לחברות/אתרים כלשהם כדי שיאתרו מהו הקוד המתאים לפתיחת המכשיר הספציפי ברשת מסוימת. שאלתי היא - האם באמת זה אמין? האם כדאי באמת לשלם לאתר כזה ולקבל ממנו קוד לאנלוק? לגבי ה - ROOT ראיתי שצריך להוריד תוכנה מסוימת ודרייברים ויש טוטוריאלים דיי פשוטים לאיך לעשות את זה, גם פה אני תוהה מנסיון אנשים - האם זה פרקטי באופן פרטי? הסיבה שאני שואל היא כי זה נר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקבל את אחד המכשירים האלה לבחירתי, אני מקבל את שני הטלפונים באותו מחיר כך שהמחיר לא פקטור בבחירה מחפש רק את המכשיר היותר טוב. השימושים שלי הם די רגילים שיחות, הודעות, גלישה באתרי חדשות, מצלם יחסית הרבה בטלפון סטילס ווידאו. תודה, חזי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הסאגה שהיה לנו עם עסקת הטלפונים של הקיבוץ (פרסמתי על זה פוסט בעבר) החלטנו לעבור למסלול הזול יותר של הקיבוץ (5 שח לחודש) ולקנות סים של YOUPHONE. כדי לא לאבד את האנשים שמתקשרים לסים הישן אני ראיתי שיש מכשירים שאפשר להכניס להם שני סים (של שני קווים שונים), הדבר היחידי שחשוב לי בנוסף זה מצלמה כמו שתהיה כמה שיותר סבירה (אני מניח שמלצמה טובה יהיה קשה למצוא) מערכת אנדרואיד ושלא יהיה מאוד יקר אם יש דברים כאלה אשמח לקבל עליהם המלצה תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברצומי לקבל המלצות לסמארטפון בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שחשוב הוא שמערכת הפעלה תהיה אנדרויד כי אני צריך waze. ושזה יהיה dual core . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלפון לחברה שלי,עיקר השימוש זה אינטרנט ומשחקים, אוכל למתוח את התקציב ל 2000 אבל מעדיף שלא. עריכה: מה אתם אומרים לגבי הSamsung I9001 Galaxy S Plus, יש לי את הS 1 הרגיל והוא בסדר גמור אז פה יש מעבד קצת יותר חזק...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטאבלט הוא עם אנדרואיד 4.. שהיא מסורבלת והשולחן עבודה מעצבן, אני מחפש משהו יותר פשוט.. וגם העיצוב כהה מידי. והשאלה הכי חשובה שלי בנתיים.. למה כל הנגנים שאני מתקין מתעקשים לפענח כתוביות בסינית.. בMoboPlayer הוא מראה כתוביות בעברית בו זמנית לכתוביות בסינית.. כנ"ל בmVideoplayer.. ואני לא מוצא דרך לבטל את הכתוביות בסינית... זה משגע אותי!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת, שזה לא בשבילי, אלא בשביל אח שלי. הוא גם רשם את ההודעה, ולכן אני אחראי רק למחצה לתוכן ;D היי אנשים, אני קצת חדש בכל נושא האנדרואיד והמכשירים שלו, אבל לאחרונה שמתי לב שאני ממש ממש רוצה מיילסטון חדש. הוא נראה מדהים, הביקורות עליו מעולות, ויש לו את הגב של גוגל, שבשירותים שלה אני משתמש המון. בכל מקרה, מכיוון שלא קיבלתי הצעה נורמלית מסלקום לגבי הרכישה שלו, התחלתי לברר קצת לגבי רכישה מחו"ל, ויש לי המון שאלות, שאני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בהם (infer73 מוסיף: בתמורה, שמנמנים רבים ) אני מבטיח שהשאלות באות אחרי חיפוש בפורומים ובגוגל, ואני לא שואל (רק) כי אני עצלן, אלא בעיקר כי גוגל מלא במידע סותר ולפעמים קשה לדעת מה נכון ומה לא. 1.א. וזה הכי חשוב - האם ניתן לקרוא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אבק/ש לקבל המלצות מה עדיף לרכוש טיים מנהלים או נגן mp3 שיש בו טייפ מנהלים מובנה? הצורך שלי הוא להקליט הרצאות באונברסיטה . אבל הבנתי שגם בנגני mp3 יש יכולות כזו,השאלה אם מישהוא ייודע האם איכות ההקלטה בנגני mp3 טובה? אודה לכל מי שיוכל להמליץ מה עדיף לרכוש ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לדגם מסוים תקציב כ 500-600 ש"ח. תןדה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקשת המלצה ל-mp3, מוזיקה בלבד. התקציב הוא בסביבות 500-600 ש"ח. הדבר החשוב ביותר- תמיכה מלאה בעברית. נפח של 4g, אבל אם לא ניתן להשיג, בטווח המחירים שלי, נגן איכותי שעומד בדרישות המפורטות אז אני מעדיפה להתפשר בנפח. הנגן הוא בשביל אימא שלי (למרות שאני מתכוונת לקנות גם לעצמי אחד), כך שחשוב שהממשק לא יהיה מסובך. היא תשמע בו גם פודקאסטים, אז אם יש צורך בתמיכה בפורמט מיוחד בשביל זה זו תהיה תוספת נחמדה (אבל לא הכרחית). איכות סאונד טובה, לא כמו בנגני מדבקה. הבנתי שבנגנים עם סוללה נטענת אחרי שנה-שנתיים צריך להחליף סוללה (וזה יקר), אז אני מעדיפה נגן עם סוללות (אלא אם יש לכם טיעונים נגד). השימושים יהיו בעיקר בזמן הליכות בחוץ וסתם בבית. חשוב לציין שאין לי אופציה לקנות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב / טאבלט לצרכי עבודה - משהו שיאפשר לי לעבוד בדרכים ולצרוך תוכן + להשתמש בו כמחשב ראשי כשאני מגיע למשרד בעבודה (ע"י חיבור של מסך חיצוני). ראיתי את ה ASUS VivoBook S200 / S400 החדשים, שנראים הכי קרובים למה שאני צריך (מחשב נייד + מסך מגע, ומערכת הפעלה W8), אבל אני לא יודע עד כמה זה נוח לשבת להשתמש בנייד שכזה באוטובוס. האם יש מכשיר דומה שמאפשר גם קיפול המסך ל"יחידה" אחת, כלומר ללא המקלדת? * חשוב שיגיע בקונפיגורציות של מינימום 4GB זיכרון, לפחות מעבד i3 או דומה, ושיוכל להריץ Linux. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להביא HTC ONE מארה"ב, (לא במשלוח). באתר מצויין שהמכשיר תומך בתדרים האלו: HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US). http://shopamerica.htc.com/cell-phones/productdetail.htm?prId=41599# היום אני מנוי של אורנג', השאלה אם התדרים בארץ נתמכים במכשיר, לפי מה שהבנתי יש בעיה בעיקר עם 3G והמון ישראלים חווים בעיות. אין לי בעיה לעבור לרשת אחרת. השאלה אם הוא תומך חלקית אות תומך לגמרי ואפשר להיות שקט. אתם יודעים מתי המכשיר אמור להגיע לארץ והאם הוא יהיה בגרסא מתואמת לתדרים? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר באורנג'... לא מחשבי כף יד. אני רוצה כבר להחליף את ה SAMSUNG 855 שלי במשהוא קצת יותר עדכני ואני רוצה לדעת איזה פלאפונים חדשים יצאו. חשבתי על ה סוני אריקסון W850 ואל תתחילו להציע על הN73
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה השוני בינהם ? ומה עדיף ? ויש חסרונות משמעותיים במכישירים ואיך הם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם ביניים נוסף של שיאומי הושק בהודו עם חיישן צילום ראשי מבית סוני, שבב Snapdragon 675 נאה - וכל שאר המאפיינים שהרשימו אותנו לטובה ב-Redmi Note 7 המקורי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. אם אני קונה S4 עם אחריות לשנתיים ע"י היבואן הרשמי האם במקרה של תקלה אני יכול לגשת לחנות של סמסונג או רק לחברה שממנה קניתי את המכשיר ? 2. האם בכל המכשירים של היבואן הרשמי יש עדכוני FOTA ? כי בחלק מהאתרים זה מוזכר ובחלק לא לדוגמא : https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/96 מוזכר http://ksp.co.il/?select=.272..573.&list=1&sort=3&glist=0&uin=19044&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזכר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי נקסוס 10. אני מאד מרוצה ממנו אבל הוא לא משרת את רצוניי. אני חייב מערכת הפעלה של ווינדוס. רציתי לדעת איך הטאבלט surface 2 תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד מדגמי הביניים העוצמתיים והמשתלמים ביותר של שיאומי עשוי להישאר בלעדי לשוק ההודי והסיני לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , אמי קיבלה מכשיר דאפי, ומותקנת עליו כרגע גרסה די ישנה של אנדרואיד. ברצוני להתקין עליו את גרסה זו, האם הגרסה העדכנית ביותר היא 4.1.2 ? מצאתי ב XDA, אני חדשה בנושא, היה לי בעבר Desire HD, אך זה היה מזמן ושכחתי כיצד מתקינים גרסאות ורומים שונים. אשמח לקבל הסבר בבקשה, כיצד עושים זאת? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Moto X Style המוביל החדש של היצרנית האמריקאית מבטיח לספק לנו את כל מה שאנחנו מצפים ממוצר דגל, במחיר שנמוך בכמה מאות דולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/מוטורולה-ממציאה-מחדשה-את-המונח-מכשיר-ד/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים חיפשתי פלאפון מתקדם ללא מצלמה ומה שהומלץ לי זה w950 ו E60. די התאהבתי בסוני ואפילו יש מספר חנויות שמוכרות אותו בישראל במחיר סביר של 2000 שח. והתכונות שלו די מתאימות לצרכים שלי, מערכת הפעלה סימביאנית, נגן טוב ורמקול חזק. אבל ב2 חנויות שהתקשרתי אליהם אמרו לי שאין לא שום תמיכה בעברית. ואני די צריך תמיכה, התפריטים והממשק אפילו עדיף לי באנגלית כי לזה אני רגיל, אבל אני רוצה לקבל ולכתוב SMS בעברית וכמו כן לראות דפים בעברית. אז מישהו יש לו את המכשיר הזה וניסה/הצליח להוסיף עברית? או שידוע על איזה דרך להוסיף לו? הE60 נדמה לי שהוא פחות מתקדם כמו כן המחיר שלו יותר יקר (2400) וזה עוד לא כולל כרטיס זיכרון. אם אין דרך להוסיף עברית אז איזה עוד מכשירים יש בלי מצלמה …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי גלקסי 3 , גלקסי 1 ואייפון 4S כולם במצב מצויין, בלי שריטות, עובדים חלק, גרסאות הכי חדשות. בעיקרון אני צריך מכשיר לעצמי (אחד מהם היה פלא עבודה אבל כבר אין צורך בזה) השאלה מה אתם ממליצים? למכור את כולם ולקנות מכשיר חדש/למכור רק את X ולהשאיר את Y/Z? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2020428,00.asp חשבתי אולי יעניין אתכם...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-