גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי טאבלט של assos מנסה להוריד אפליקציה של וולה vod לצפיה ישירה יש למשהו המלצה לאפליקציה יעילה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מייקרוסופט לא ממהרת להכריז סופית כי ה-HD2 יהיה זכאי לשדרוג מע' ההפעלה שלו לגרסה 7. מקור: http://www.engadget.com/2010/03/01/microsoft-sending-mixed-signals-on-windows-phone-7-series-upgrad/ אישית אני לא מבין מה ההיגיון לשים מע' הפעלה ללא multitasking על מכשיר עם מעבד עוצמתי שכזה.. מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סוללה לטלפון הנייד שלי (k610i - כן כן לא לצחוק) ומצאתי אחת תואמת באיביי. השאלה היא האם יש בעיות מכס בישראל בנושא הזה? העלות של הסוללה באיביי היא כ-3 דולר. כבר הזמנתי דברים יקרים יותר באיביי ולא גבו ממני מס כלשהו אך טרם ייבאתי מוצר אלקטרוני. האם למישהו יש נסיון בנושא ומעוניין לחלוק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גאלאקסי ורציתי לדעת אם זה מבטל את האחריות ואם סלקום יתנו לי לתקן אותו במידה וקיבלתי הרשאות root? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפשת המלצה ל-GPS טוב, שיהיה אמין, נוח וידידותי למשתמש (מעדיפה שתהיה עליו את התוכנה IGO) וכמובן שימצא מהר לוויינים... אני לא מבינה כלל בנושא ה-GPS, כמו כן אני צריכה גם אחד שיהיה מעודכן כמה שיותר לכבישים וכו'. יצא לי קצת להתעסק עם הדגם Moov 360 של Mio (יש בו את כל העידכוני גירסה וכו') והוא כלל לא מצא לי לויינים למרות שהשארתי אותו פתוח למשך הרבה מאוד זמן! לעומת בדיקה במכשיר HTC HD של אחי שבו נמצאו לויינים תוך מס' שניות. בשני המכשירים ניסיתי באיזורים שונים. כמו כן, קראתי תגובות על הדגם המסוים הזה שאכן יש לו בעיות רבות של קליטה. התקציב שלי די מוגבל, עד 700 שקלים לערך. (המליצו לי על QUE GPS4301M, איך הוא?) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, חשבתי להזמין את המוצר מ-Ebay. האם צפויות בעיות בתמיכה בעברית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות E-Book ונתקלתי בכל מיני דגמים ברשת כגון: Kindle וBookware. מישהו נתקל בהם או מכיר סוגים אחרים? אם כן אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני יקנה. תודה. לינק ל Kindle http://www.tgspot.co.il/gadgets/amazon-kindle-dx/ לינק לBookware http://www.tgspot.co.il/gadgets/bookware-hebrew-ebook/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפאבלט העצום של היצרנית הסינית יציע מפרט טוב יותר מהמשוער, במחירים נהדרים כמיטב המסורת זו הפכה להיות קלישאה לעוסה, אך נראה שאנחנו נאלצים לחזור אליה גם הפעם – Xiaomi הסינית ממשיכה להמציא מחדש את המונח 'משתלם' בשוק הסמארטפונים עם כל השקה של מוצר חדש, והפעם הכתובת היא שוק הפאבלטים, אותם מכשירים שמיועדים למי שמעוניינים לטשטש באופן כמעט מוחלט את ההבדל שבין טאבלט לסמארטפון. ה-Xiaomi Mi Max הושק רשמית, ולמרות ששמענו מספר גדול של דיווחים אודותיו במהלך השבועות החולפים – התוצר הסופי בכל זאת נראה מרשים ומשתלם עוד יותר ממש שהערכנו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני קונה גלקסי 3 ואני רוצה לדעת על מה אני צריך להסתכל, תדרים, סים חופשי וכו... אשמח אם תכווינו אותי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה הזו קורה כשאני נעזר באפליקציות כבדות (משחקים) אבל הוא מטעין רגיל כשהוא ללא לחץ. יש לי מטען של ראש וכבל USB בדקתי בחיבור לחשמל ובמחשב ובשניהם זה קרה. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחפש מכשיר מתנה לאמא. כל מה היא צריכה זה מסך גדול(בסביבות 5 אינץ') ומצלצמה טובה(שלא תתקלקל) כדי לצלם נכדים מכשיר מבוסס אנדרואיד. עד 1500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין צורך במילים- תסתכלו בעצמכם. גם לא השוואה נורמלית וגם נתונים שגויים. בושה לידיעות אחרונות. בואו פשוט נשווה סלולרי 4 אינץ' מ2008 ונסגור עניין.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%96%d7%99%d7%9b/
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום למומחים! אני מחפש נגן mp3 עם התכונות הבאות: - סוללה נטענת, רצוי שתהיה ברת החלפה בעתיד. - זמן נגינה ארוך ככל האפשר. - לא גדול במיוחד אך גם לא חובה שיהיה פיצפון, העיקר שאוכל לרוץ איתו איכשהו. - בלי כל מיני שטויות כמו "מפסיק לנגן כשהתיקייה נגמרת" וכו'... - אפשרות נגינה רציפה גם בחיבור לחשמל (הלוואי ויש נגן כזה - אין לי מושג). - סינכרון פשוט (תיקייה) עם המחשב, בלי כל מיני הגנות ושות'. - לגבי נפח: מתלבט, התקציב שלי הוא בין 500 ל-1000. הכל לפי המלצתכם (אפשר גם יותר אם צריך). חשבתי על 4 ג'יגה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על הארד-דיסק - אשקול ברצינות. אני חושב שאסתדר עם 30 אלבומים והחלפות מדי פעם. - הקלטה: פה, אין לי מושג. אני נוהג להקליט עם האייפאק שלי הרצאות של ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לאבא שלי מחשב כף יד (לא מי יודע מה חדש...) MIO 180. הוא בקושי משתמש בו (במיוחד בגלל הסוללה...), א לקחתי אותו לעצמי ;D בקיצור, חיפשתי כמה דברים לעשות איתם, ואני רוצה להראות לכם (למי שמביניכם יש מחשב כף יד...) אותם: 1. עם CorePlayer אפשר לנגן כל קובץ ווידאו/אודיו שקיים (כולל DIVX...). 2. יש GPS מפורט תלת-מימדי (בחלקם). 3. יש אינטרנט אלחוטי דרך הסלולר, WIFI אן BLUETOOTH (בחלקם). 4. עם Bryth Flash Player אפשר לשחק משחקי פלאש. 5. יש אימולטורים (לדוגמא FpseCE) למשחקי PS על המחשב כף יד. 6. יש מלא משחקים (לדוגמא Age Of Empire או המשחק Flux Challenge שהוא בתלת מימד מלא, DOOM RPG ועוד למחשב כף יד. 7. אפשר (עם תוכנות מסויימות) להשתלט דרכו על המחשב האישי (כמו שולחן עבודה מרוחק) וא…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
- שלא יהיה מיקרופון מובנה במכשיר - שלא תהיה אפשרות "Record" במכשיר - ללא אפשרות הקלטה באוזניות המסופקות עם המכשיר - ללא אפשרות לחבר מיקרופון אל המכשיר - ללא אפשרות לחבר מיקרופון אל חיבור האוזניות של המכשיר כבר התקשרתי אל לפחות 5 חנויות ואמרו לי "לא". גם לגבי Ipod shuffle אני לא בטוח כי המוכר גמגם ואמר שיש אפשרות הקלטה דרך החיבור של האוזניות, אבל לאחר מכן אמר שלא. מצידי שיהיה נגן סיני או חיקוי של נגן כלשהו אחר. עד למחיר של 300 ש"ח. יש חיה כזאת? מודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין להקליט שיחת טלפון שאני רוצה לבצע. אני לא צריך משהו קבוע, זה הולך להיות חד פעמי. למשהו יש הצעות לתוכנות שיתלבשו לי על הטלפון (6120) ויעשו את העבודה כמו שצריך? (ללא צלילי בייפ במהלך השיחה..) או חלופות אחרות להקלטה, לאוו דווקא דרך המכשיר הסלולרי? תודה לכולם, צחי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש בנגן אפשרות לקרוא קבצי טקסט / קבצי lyrics? ואם אין, יש איזו אפשרות שדבר כזה יתווסף בעדכון לנגן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה ימים לפני שאני צריך לקנות בפועל, המכשיר יגיע ארצה בכיס. יש משהו שאני צריך לברר מול המוכר לפני שאני מזמין?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האמת, שזה לא בשבילי, אלא בשביל אח שלי. הוא גם רשם את ההודעה, ולכן אני אחראי רק למחצה לתוכן ;D היי אנשים, אני קצת חדש בכל נושא האנדרואיד והמכשירים שלו, אבל לאחרונה שמתי לב שאני ממש ממש רוצה מיילסטון חדש. הוא נראה מדהים, הביקורות עליו מעולות, ויש לו את הגב של גוגל, שבשירותים שלה אני משתמש המון. בכל מקרה, מכיוון שלא קיבלתי הצעה נורמלית מסלקום לגבי הרכישה שלו, התחלתי לברר קצת לגבי רכישה מחו"ל, ויש לי המון שאלות, שאני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בהם (infer73 מוסיף: בתמורה, שמנמנים רבים ) אני מבטיח שהשאלות באות אחרי חיפוש בפורומים ובגוגל, ואני לא שואל (רק) כי אני עצלן, אלא בעיקר כי גוגל מלא במידע סותר ולפעמים קשה לדעת מה נכון ומה לא. 1.א. וזה הכי חשוב - האם ניתן לקרוא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עבורי המכשיר עונה על הצרכים החשובים (מצלמה, זמן סוללה ועוד), יחד עם זאת חשוב לי גם שהסמרטפון יהיה רובסטי, יש לי ילדים לא עדינים בבית. ממש במקרה נתקלתי בסרטון הזה, מישהו יודע איך להתייחס לזה? מישהו יודע איך ה 6p מבחינת רובסטיות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סמסונג מתכננת AMD or Nvidia GPUs במעבדי סלולר מתוצרתה ולזרוק את Qualcomm לתמיד הבחירה עדיין לא נעשתה בין 2 היצרניות . יש לזכור ש- Nvidia לא מייצרת אצלה מעבדים בניגוד ל- AMD כך שאני מאמין שלבסוף AMD תקח את המכרז ל- 2018 http://www.gsmarena.com/samsung_wants_to_use_amd_or_nvidia_gpus_in_its_exynos_chipsets_plans_to_ditch_qualcomm_for_good_in_2-news-20441.php
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון ה-Android One החדש ביותר של היצרנית הסינית הפופולרית הושק רשמית בישראל לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-