גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש לי סוניאריקסון W980 ויש לו חבילת גלישה ללא הגבלה, שאני משתמש בה עם אופרה מיני השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבור USB למחשב לגלוש באינטרנט דרך המחשב נייד? ואם זה יעיל או עולה יותר או שאין לי דרך אחרת אלא לרכוש נטסטיק עם חבילה והכל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להזמין את המכשיר מחו''ל אבל אני בהוט מובייל אז HANDTEC/CLOVE לא באים בחשבון(תקנו אותי אם אני טועה?) מאיפה עוד אוכל להזמין את המכשיר לארץ במחיר זול שגם אם ייתפס במכס זה ישתלם? יש לי ויזה בין לאומית וחשבון EBAY אבל אני מעדיף להזמין מאתר שקיבל מלאי חדש של המכשיר ולא כאלה שהמכשיר נמצא אצלם תקופה ארוכה. אני נואש להשיג את המכשיר...אני רק צריך הסבר איך לעשות את זה כמו שצריך מחו''ל במחיר סביר... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד שאני רוצה להעביר מפלאפון אחד לשני שיר או משהו ואין לי בעיה מבחינת מרחק ..זאת אומרת זה לא משנה לי אם אני אשתמש באינפרה אדום או בבלוטות' אז מה יותר מהיר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר באורנג'... לא מחשבי כף יד. אני רוצה כבר להחליף את ה SAMSUNG 855 שלי במשהוא קצת יותר עדכני ואני רוצה לדעת איזה פלאפונים חדשים יצאו. חשבתי על ה סוני אריקסון W850 ואל תתחילו להציע על הN73
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי ויכוח שבו טענתי שלאייפון יש מתחרים בשוק מבחינת גודל המסך (ואיכותו) ובאותה רמת מחיר (או יותר זול). האם מישהו יכול לאשר או להפריך? אם אני צודק אשמח לקבל דגמים ספציפים שעונים על הדרישה. מדובר על אותה רמת מחיר בחו"ל ולאו דווקא בארץ.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברצומי לקבל המלצות לסמארטפון בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שחשוב הוא שמערכת הפעלה תהיה אנדרויד כי אני צריך waze. ושזה יהיה dual core . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי גלקסי 3 , גלקסי 1 ואייפון 4S כולם במצב מצויין, בלי שריטות, עובדים חלק, גרסאות הכי חדשות. בעיקרון אני צריך מכשיר לעצמי (אחד מהם היה פלא עבודה אבל כבר אין צורך בזה) השאלה מה אתם ממליצים? למכור את כולם ולקנות מכשיר חדש/למכור רק את X ולהשאיר את Y/Z? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי MP5 של Melody ושמתי לב שהגעתי הבייתה שהחיבור היחיד הוא למחשב, ז"א שהוא נטען דרך המחשב, איך אני אמור להטעין אותו אם אני בצבא בחדר רק עם חשמל? :\ יש למישהו מושג? אני נורא מתבאס על עצמי עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן הגלישה ב-ebay נתקלתי בתופעה של מכשירים עם bad esn שנמכרים במחיר הרבה יותר נמוך ממחיר השוק. הבנתי שמדובר במכשירים שננעלו על ידי הספקית בארצות הברית כי הם אבדו או נגנבו או ננעלו כי המנוי לא שילם וכו'. בארצות הברית מכשירים כאלה נכנסים לרשימה שחורה משותפת לכל ספקיות הסלולר ובעצם חסרי תועלת. אבל הבנתי שבחו"ל (כלומר בישראל ואירופה) אפשר להפעיל את המכשיר אחרי ביצוע מספר פעולות. האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו-כן, יחול על החברות איסור לחסום את שירותי ה VoIP (הללויה!)... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994979,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר אנדרואיד מאתר אמריקאי עם משלוח לכתובת בארה"ב. 1. אילו אתרים נחשבים לאמינים ובמחירים טובים? 2. איך אני בודק את תאימות המכשיר לארץ? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפאבלט העצום של היצרנית הסינית יציע מפרט טוב יותר מהמשוער, במחירים נהדרים כמיטב המסורת זו הפכה להיות קלישאה לעוסה, אך נראה שאנחנו נאלצים לחזור אליה גם הפעם – Xiaomi הסינית ממשיכה להמציא מחדש את המונח 'משתלם' בשוק הסמארטפונים עם כל השקה של מוצר חדש, והפעם הכתובת היא שוק הפאבלטים, אותם מכשירים שמיועדים למי שמעוניינים לטשטש באופן כמעט מוחלט את ההבדל שבין טאבלט לסמארטפון. ה-Xiaomi Mi Max הושק רשמית, ולמרות ששמענו מספר גדול של דיווחים אודותיו במהלך השבועות החולפים – התוצר הסופי בכל זאת נראה מרשים ומשתלם עוד יותר ממש שהערכנו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון בתקציב של עד 1500 ש"ח. החשוב שהנייד יהיה אמין ובעל זמן סוללה גדול.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תותחים, אני מחפש את הטאבלט הכי טוב שאני יכול לקנות בהתאם לקריטריונים הבאים : 1. השימוש היחיד שאני אעשה בטאבלט הוא לראות סרטים (בעיקר בטיסות). 2. חייבת להיות לטאבלט כניסה של USB, כניסה של כרטיס זיכרון ויציאה ל HDMI. 3. הוא צריך להיות קומפקטי ונוח לנשיאה עד כמה שניתן. 4. צריכה להיות לו רזולוציה טובה מאוד עם יחס בין האורך והרוחב ככה שכאשר אני סרט סטנדרטי לא ישארו שוליים שחורים. (בדרך כלל אני מוריד סרטי MKV מאתר מטורנטים) 4. לגבי המחיר כאן אני גמיש, בין 500 ל 4000 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית תחשוף כנראה את מוצר הדגל הראשון שלה לשנה החדשה ב-23 במאי, כך לפי תמונה שהצליחה לבלבל את הצרכנים ברחבי הרשת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שנרגעו הרוחות מההשקה של האייפון, החברה תקיים אירוע בעוד כשבועיים להשקת אייפד חדש, אימק משודרג ומערכת ההפעלה Mac OS X Yosemite לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%91-16-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%99%d7%aa%d7%9e%d7%a7%d7%93-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מאמין שאפשר לעשות משהו בהגדרות של הטלפון, אז השליטה על הזרם צריכה לבוא ממקור המתח. יש לי 6 או 7 מטעני USB, כולם כאלה שאפשר לחבר כל כבל USB סטנדרתי. הכבלים שאני משתמש בהם עם הטלפון הם מהסוג ה-"מגנטי". (למכשיר עצמו כל הזמן מחובר מתאם מגנטי). כשאני מחבר את הטלפון ישירות למחשב - הזרם הוא באזור ה-430 mA. אומנם כשאני מחבר את הטלפון למטעני הקיר - הזרמים הכי נמוכים שאני מצליח להגיע אליהם הם באזור ה-1300 - 1400 mA. אני רוצה לשמור על הסוללה בטלפון שלי לאורך שנים, לכן, אני חייב להימנע מזרמי טעינה גבוהים. זאת הסיבה שעד עכשיו תמיד הטענתי את הטלפון מהמחשב. אבל עכשיו קורה שאני צריך לשים אותו ליד המיטה ושם כבר מדובר במטען קיר. כשהטלפון על 10-15% הוא נטען מהמחשב ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את זה במשלוח, קיבלתי בארגז את הקופסה של הנגן ועוד מטען כזה, בנפרד, היציאה שלו היא לא USB מין משהו דק ועגול כזה , נראה לי טעות אבל מוזר שיש עליו מדבקה של באג שהם היבואנים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלפון לחברה שלי,עיקר השימוש זה אינטרנט ומשחקים, אוכל למתוח את התקציב ל 2000 אבל מעדיף שלא. עריכה: מה אתם אומרים לגבי הSamsung I9001 Galaxy S Plus, יש לי את הS 1 הרגיל והוא בסדר גמור אז פה יש מעבד קצת יותר חזק...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה השוני בינהם ? ומה עדיף ? ויש חסרונות משמעותיים במכישירים ואיך הם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מעבודה טאבלט סיני של "CROWN" מדגם CR9A13 שמגיע עם אנדרואיד 4.0.4 . אני מודע לזה שזה טאבלט לא חזק במיוחד ואני לא מצפה ליותר מדי אבל אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף לו את הרום /לשנות בו משהו כך שהוא יעבוד יותר מהר (הוא בקושי סוחב דפדפן והטאצ' מגיב לאט). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^ ברצוני לקנות את הסוני אריקסון - סאטיו. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_(idou)-2683.php השאלה שלי היא: איזה כרטיס, בנפח של MICROSD 32GB, יתאים למכשיר? האם הוא יתאים? http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=211495194&listingid=46748417 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! סוף סוף קיבלתי את המכשיר מאמסטרדם (420יורו אחרי החזר מס) מכשיר מטורף וביכלל מערכת מדהימה אבל לפי מה שהבנתי אי אפשר ישירות להתקין משחקים גדולים לכרטיס הזיכרון... יש את האפליקציה APP2SD אבל היא לא יכולה להעביר משחקים ששוקלים הרבה לכרטיס הזיכרון מה שבסוף אין מקום בזיכרון המכשיר עצמו ואי אפשר להתקין יותר מ 2 משחקים... המכשיר שלי ROOTED ועם רום LEEDROID הכי אחרון....זה ממש באסה אם זה כך
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להביא HTC ONE מארה"ב, (לא במשלוח). באתר מצויין שהמכשיר תומך בתדרים האלו: HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US). http://shopamerica.htc.com/cell-phones/productdetail.htm?prId=41599# היום אני מנוי של אורנג', השאלה אם התדרים בארץ נתמכים במכשיר, לפי מה שהבנתי יש בעיה בעיקר עם 3G והמון ישראלים חווים בעיות. אין לי בעיה לעבור לרשת אחרת. השאלה אם הוא תומך חלקית אות תומך לגמרי ואפשר להיות שקט. אתם יודעים מתי המכשיר אמור להגיע לארץ והאם הוא יהיה בגרסא מתואמת לתדרים? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-