גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

היי יש לי נגן שהוא MP-4 ואני לא יודע איזה פורמט להמיר את הסרטים כדי שאני אוכל לראות... מישהו יכול לעזור לי!?!?!.... ואיפה לשים אותם? באותה תיקייה שאני שם את השירים?.. בבקרשה תעזרו לי אני לא יודע מה עושים!... תודה לכולם פורו םענק!
- 

- 7 תגובות
 - 986 צפיות

- 

- 

חושבים שההתלבטות בין ה-Mi 11 הרגיל ל-Mi 11 Ultra היא מסובכת? רצוי שתכירו גם את ה-Mi 11 Pro וה-Mi 11i שיהפכו את העסק למבלבל ומאתגר אפילו יותרלכתבה
- 

- 1 תגובה
 - 562 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אני מחפש מכשיר שכל תכליתו יהיה לאפשר לי לקרוא ספרים בפורמט PDF במיטה מחפש את הדרך הכי זולה ובוודאי ששוקל גם יד 2 מחשבות שהיו לי: מחשב כף יד בן 6 שנים אייפוד טאצ' ישן פלאפון HTC פאלם שחור לבן
- 

- 2 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, ברשותי W595 וכידוע למי שהתנסה איתו, הוא די איטי. שמעתי על כך שבעזרת עידכון הFIRMWARE של המכשיר ניתן לקבל ביצועים טובים יותר. תההיתי לעצמי, האם הדבר בכלל חוקי? האם האחראיות/זכות לתיקון המכשיר באורנג' תישמר אם אעשה פלאשינג לקושחת המכשיר? אם יש לכם הצעות טובות יותר להפטר מהאיטיות של המכשיר אשמח לשמוע גם כן!
- 

- 3 תגובות
 - 797 צפיות

- 

- 

...
- 

- 1 תגובה
 - 661 צפיות

- 

- 

שלום, רכשתי תנגן e260 ורציתי לדעת אם אני עושה לו פורמט בווינדוס אז זה מוחק הכל אבל הנגן יעבוד?או שברגע שאני עושה לו פורמט הוא לא יעבוד? תודה רבה
- 

- 0 תגובות
 - 647 צפיות

- 

- 

אני טס שבוע הבא לחול למשך כשבוע.... האם ישנה אפשרות לחסום את ה IPHONE לגלישה דרך 3G שלא יתחבר אפילו בטעות??? כמובן שאני רוצה להשאיר את האופציה של גלישה דרך רשתות פתוחה. תודה
- 

- 5 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

http://www.engadget.com/2008/11/28/golden-shellback-weatherproof-coating-now-on-sale/ זה מדהים, הם לוקחים מכשיר (ipod/ black berry/מחשבים ניידים) והופכים אותם לחסיני מים לחלוטין!! זה אפילו לא עולה מליונים...
- 

- 5 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

באסה, היו כמה מספרים חשובים
- 

- 9 תגובות
 - 811 צפיות

- 

- 

מנסים להסתיר רגש או להמציא שקר? לא עוד: אפליקציה של Google Glass תחשוף אתכם במערומיכם על-ידי ניתוח הבעות הפנים שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%92%d7%9c%d7%90%d7%a1-%d7%99%d7%95%d7%93%d7%a2-%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d/
- 

- 0 תגובות
 - 3.8k צפיות

- 

- 

אהלן, יש לי בעיה כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית, הנמען מקבל סימני שאלה. אני משתמש ב AnySoftKeyboard עם הaddon של עברית. אגב אני ממש לא מבסוט על המקלדת אם אתם יכולים להמליץ על אלטרנטיבות גם טוב. אגב נגיד ב whatsup אין לי בעיה או משהו בסגנון. מכשיר motorola razr. רעיונות? תודה מראש.
- 

- 5 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

שלום. מיועד לאשתי. היה לה GS202 שיצא משימוש (5-6 פעמים עד שנגמרה האחריות). בעקבות החוויה הלא מרנינה הזאת מעדיף טלפון אמין. לא THL ולא נעליים. תקציב - עד 200$ (עריכה: כולל מיסים) מאפיינים טכניים דומים ל- galaxy s3 NEO. רק שהוא עולה 270 דולר ולכן לא בתקציב. MUST HAVE: רזולוציית מסך 720P ומעלה. GPS ותדרים שיעבדו בארץ ללא דופי בכל הרשתות (אנחנו בסלקום). מצלמה 8MP ומעלה. מקבילה בערך ל- SGS3 (ראו תמונה מטה של הדירוגים). NICE TO HAVE: נפח אחסון 16GB לפחות. אם פחות מזה אז חייב כרטיס הרחבה micro-SD. קישוריות NFC סוללה נשלפת להלן איכות מצלמות מאתר DXOMARK. הציוםן הסופי משוקלל על סמך מספר רב של פרמטרים ומכיל בדיקות וידאו וסטילס. אין כאן את כל המצלמות, אבל זה מאפשר ל…
- 

- 9 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

http://www.engadget.com/2011/12/15/meizu-mx-review/ וזה מכשיר שעולה פחות מ-400$. נראה לא רע...
- 

- 2 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

צהרים טובים חברים שאלה ברשותכם: יש תוכנה שאפשר להוריד אפליקציות מאפל סטור למחשב?
- 

- 0 תגובות
 - 414 צפיות

- 

- 

נו מה יהיה?! כמה זמן אפשר כבר לחכות שיגיעו הדגמים החדשים של ה Moto G או ה Moto X של שנת 2014.
- 

- 15 תגובות
 - 2.8k צפיות

- 

- 

לאחרונה החלפתי את מכשיר הטלפון (nokia 6131) באחד חדש (גם... nokia 6131 רק לא שבור) ואחרי ששמתי את הכרטיס זיכרון הטלפון ביקש סיסמה כדי להיכנס אליו.. ססמה שאין לי מושג מה היא ומאיפה נוצרה.. הכרטיס עובד בלי לבקש ססמה במכשיר הישן.. יש דרך לבטל את הססמה בלי שאני יודע מה היא?
- 

- 5 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

היי, אני מעוניין לרכוש לעצמי OPO, ב-Black Friday שהיה פתחתי חשבון באתר, הוספתי את המכשיר לסל הקניות שלי, ובעצם שריינתי לעצמי את הרכישה. אין לי כרטיס אשראי (נער עובד), אז טענתי סכום של 540 דולר לכרטיס ויזה נטען של בנק הדואר. מאחר ולא הזמנתי בעבר מחו"ל, אין לי רקע עם כל הליך ההזמנה, ולכן אני גם צריך עזרה. המצב הנוכחי הוא שיש לי כרטיס טעון, האם אפשר לשלם דרך האתר ללא פתיחת חשבון PP? מה אני צריך לעשות (חוץ מפתיחת חשבון ב-Shipito)? אשמח לכל הכוונה.
- 

- 2 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

הנגן עבר פרמוט (חובר למחשב, קליק ימני ופורמט) ועכשיו כשמדליקים אותו אחרי המסך פתיחה הוא מציג מסך שחור עם תמונה של הנגן ועלייה איקס. מה עושים? [attachment deleted by admin]
- 

- 3 תגובות
 - 802 צפיות

- 

- 

שלום אני מתלבט בין דגמי הפלאפונים הבאים : 6120 ClassicוNokia K800iוSony-Ericsson 6288וNokia K530iוSony-Ericsson 5310 XpressMusicוNokia אני רוצה לדעת איזה מהם הכי שווה קנייה שהמחירים שלהם (לפי הסדר מהקטן ביותר לגדול ביותר ) : K800iוSony-Ericsson 6288וNokia 6120 ClassicוNokia 5310 XpressMusicוNokia K530iוSony-Ericsson
- 

- 1 תגובה
 - 796 צפיות

- 

- 

- 

קצת קשה להאמין אבל מישהו באתר Gizmodo (בלוג בנושא גאדג'טים) טוען כי מצא את הדגם החדש של האייפון של אפל בפאב. החשיפה הרשמית היתה אמורה להיות רק בחודש יוני (ב-22 אם אני לא טועה)... אפל, ד"א, כבר דיווחו על אב-טיפוס שאבד/נגנב! נראה מדהים!!! http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone השינויים עד כה: - מצלמה קדמית לוידאו - עדשה משופרת וגדולה יותר למצלמה האחורית - פלאש למצלמה - שימוש ב מיקרו-סים במקום סים רגיל - מסך משופר (רזולוציה יותר גבוהה) - מיקרופון משני לביטול רעשים - כפתורים מטאלים לעוצמת שמע ולכיבוי/הדלקה - כבד יותר ב-3 גרם מהדגם הקודם (3GS) - בטריה יותר גדולה [attachment deleted by admin]
- 

- 58 תגובות
 - 6.1k צפיות

- 

- 

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=82949#c483 גוגל מראה שוב עד כמה היא צריכה להתעסק בסוגיות של שיווק מוצרים פיזים. בעיה שיש כנראה להרבה אנשים זוכה לתשובה "פנו לשירות לקוחות".
- 

- 6 תגובות
 - 1.2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום לכולם , אני רוצה נגן MP3 מהדיוטי פרי , אני לא רוצה משהו יותר מדיי משוכלל עם סרטים וכאלה. שיהיה אמין , קל לתפעול (בלי ITUNES למיניהם וכו') ואיכותי. אשמח אם תעזרו לי (אני בכוונה לא נותן תקציב , סה"כ הדרישות שלי לא גרנדיוזיות..) מה שכן , אני צריך את ההמלצה עוד היום כדי שחבר שנוסע היום בערב יוכל לקנות לי. תודה רבה על העזרה
- 

- 2 תגובות
 - 806 צפיות

- 

- 

יש לי Xperia V lt25i. לפני מספר שבועות הוא התחיל להיות איטי יותר, יישום האינטרנט קורס כאשר אני פותח עמודים גדולים, והמקלדת גם קורסת לפעמים. יש הסבר? איך אפשר לפתור?
- 

- 6 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-one-m9-plus-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f/
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

-