גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
-
המותג הפיני מקווה לחצות רף מכירות של 10 מיליון סמארטפונים בשנתו הראשונה בגלגול החדש, ובמקביל ממשיך בהכנות להשקתו של דגם ה-Nokia 9 המוביל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית אביזרי מכשירים חכמים טוענת כי יש בידיה פרטים אודות המימדים והצורה הסופיים של מכשיר הדגל הבא מבית סמסונג, וגם דגם בגדול 6 אינץ שלכאורה יושק לצידו כבר קיבלנו הפתעות ודחיות של הרגע האחרון בעבר, אך בינתיים נראה כי כל הסימנים מעידים ומצביעים על השקה מוקדמת לדגם ה-Galaxy S הבא – אולי כבר בחודש הבא. אנחנו כבר יודעים בוודאות כמעט מוחלטת מה יהיה השבבשיפעיל את המכשיר שאמור להמשיך את המסורת ולהיות סמארטפון האנדרואיד הנמכר ביותר בשוק, וכעת אנחנו מגלים גם כי מימדיו יהיו דומים מאוד למימדים של ה-Galaxy S6, כביכול. חברה בשם Itskins אשר עוסקת בייצור כיסויים ושאר אביזרים לסמארטפונים וטאבלטים חשפה את המימדים המיועדים למכשיר הגדול הבא של סמסונג – ומהם עולה כי הוא יהיה זהה כמ…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מפרט חדש שצץ במאגר מבחן הביצועים Geekbench מספר לנו היכרות ראשונית עם מכשיר הדגל הבא של המותג מבית לנובו אחד מסימני השאלה הגדולים בשוק המכשירים החכמים נכון להיום נוגע לעתידה של מוטורולה, שעברה מידיה היציבות והמבוססות של גוגל אל קורת הגג של לנובו, אשר עדיין מנסה למצוא את מקומה בשוק ומתחבטת, כך נראה, בין עולם דגמי הפרימיום המתקדמים לבין שוק מכשירי הביניים התחרותי במיוחד, בו שוחות רבות ממתחרותיה הסיניות. האם לנובו תמשיך בקו הנוכחי שבו מושקים רק כמה דגמים יחידים תחת המותג 'מוטו' מדי שנה, או שתפעל להפיק כמות גדולה משמעותית של דגמים במטרה להתאים לקהל יעד רחב יותר? האם תמשיך לספק את התמיכה התוכנתית האיכותית וארוכת הטווח והשיפורים התוכנתיים הייחודיים שהפכו לחלק ב…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האיש שהיה אחראי יותר מכל על לידתה של מערכת ההפעלה הניידת הפופולרית ביותר מכין לנו מכשיר חכם עם מסך שמגיע ממש עד הקצה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון חדש של היצרנית הסינית תחת שם הקוד Kenzo עלה במאגר של מבחן הביצועים Geekbench, וגורם לנו להאמין כי השקתו של ה-Redmi 3 נמצאת מעבר לפינה אנחנו עדיין מנסים לעכל את יחס העלות-תועלת המפואר שסיפק לנו ה-Redmi Note 3 המתכתי החדש של Xiaomi, והנה נראה כי מתחילים לטפטף פרטים ראשונים על מכשיר חדש נוסף שלה, אשר עשוי להיות "האח הקטן" Redmi 3. אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench עלתה תוצאה של סמארטפון מבית Xiaomi שעונה לשם Kenzo – ומציע מעבד Snadpragon 617 של קוואלקום (MSM8952 מתומן ליבות, אף על פי שבמאגר הוא מזוהה בצורה לא נכונה לכאורה כמשושה ליבות), זכרון RAM בנפח 2GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1.1. פרטים טכניים נוספים לא זמינים בינתיים, אך ברשת כבר משוכנע…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לנובו חשפה לאחרונה סמארטפון שוק ביניים נאה במחיר משתלם בצורה חסרת תקדים - וכעת נראה ש-Xiaomi עומדת להחזיר מלחמה עם דגם סופר משתלם חדש ממשפחת ה-Redmi לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מפתחת השבבים ויתרה אמנם על תחרות בעולם הסמארטפונים, אבל מסתבר שעולם קונסולות המשחק הביתיות הוא סיפור אחר לגמרי, ושם אנחנו נראה דווקא הכפלה של המאמץ לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
פרשת הסוללות המתפוצצות במכשיר הדגל החדש ממשיכה לגרום לכאבי ראש משמעותיים עבור חברת הענק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
נתוני שוק הסלולר החדשים מציירים תמונה מסקרנת עם איום משמעותי של Huawei על מיקומה המכובד של אפל וחזרה של יצרנית סינית נוספת אל החמישיה המובילה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
קרוב לשנתיים אחרי שה-Poco F1 החל את דרכו המצליחה אנחנו מקבלים יורש רשמי ומתקדם יותר - הכירו את ה-Poco F2 Pro לכתבה
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם אנחנו עומדים לקבל סמארטפון דגל חדש של המותג הפיני לפני סוף החודש? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
הארכיטקטורה החסכונית מבית אינטל עבור מכשירים אולטרה ניידים תנסה לחזור אל מרכז העניינים מכיוון מפתיע לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמרתי קבצים לכרטיס זיכרון של הפלאפון וכשחיברתי למחשב הכל השתנה לג'יבריש מה אני עושה? בבקשה אני ישמח אם מישהו יעזור לי.. הכרטיס הוא MMC הכל השתנה לג'יבריש וגם הסיומת של הקבצים השתנתה... הצילו!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מסמכים מארגון התקינה האמריקאי אישרו כי מפתחת השבבים תכננה לשלב את החומרה של קונסולת ה-Shield הסלונית שלה גם בגירסה ניידת מעודכנת, אבל יתכן מאוד שהמיזם הזה לא יבשיל למוצר מעשי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
ספינת הדגל טאבלט מסך 7 אינץ' פאנל IPS ומעבד כפול ליבה ב-200$! קינדל ב-79$ בלי מסך מגע או ב-99$ עם מסך מגע http://www.amazon.com/Kindle-Color-Multi-touch-Display-Wi-Fi/dp/B0051VVOB2/ref=amb_link_357575542_4?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=gateway-center-column&pf_rd_r=0FTVJ1TYBDR17AN4SDKA&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1321408942&pf_rd_i=507846 נראה לי שאני הולך להזמין את טאבלט.
-
- 34 תגובות
- 34.1k צפיות
-
-
לאחרונה התדנדשתי בנגן, שמה לעשות הנפח שלו קטנטן יחסית (2gb) של SD עכשיו יש לי שאלה. האם ניתן להקטין באמצעות תוכנה את הרזולוציה של אותו קליפ /סרט(שבדר"כ מכוון לרזולוציה בניגוד לנגן אשר "מתפאר" במסך 1.8 אינץ') מה שלא יהיה כדיי שיהיה אפשרי להקטין את גודל הקובץ ואז להעלות אותו למכשיר .? מישהו מכיר תוכנה? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משרד התקשורת ערך בצהריים (ד') את הגרלת הקידומות למפעילים הסלולריים הווירטואליים. כל קידומות המספרים של המפעילים החדשים מתחילים ב-055 ולאחריהן ישנם שני מספרים ייחודיים לכל מפעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3996206,00.html
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני זקוק לנגן חדש ואני חשבתי על האייפוד נאנו האחרון שיצא. השאלה היא איך איכות הצליל שלו? ברשותי כרגע נגן קואון D2 ואני מאוד נהנה מזמני הסוללה שלו ואיכות צלילה חביבה בהחלט. האוזניות הן Etymotic hf5 ו-Westone ES3X. חשוב לי גם שלא יהיה רעש רקע סטטי ושהצליל יהיה נקי ומאוזן (אין לי כל עניין באקווילייזרים כאלה או אחרים). בתודה מראש. (נ.ב. - אין לי דרך להאזין לנגן נכון להיום כיוון שאני לא מכיר מישהו שהנגן נמצא בבעלותו)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין איך המחירים זולים בצורה כ"כ משמעותית פה: http://www.amazon.com/gp/product/B004HFS6Z0/ref=famstripe_kk לעומת בארץ: http://www.kindle.co.il/?page_id=64 אם חבר יכול להביא לי את זה מארה"ב בדרך חזרה למשל.. יש הבדל בין המוצרים עצמם? בין שני הלינקים תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אחרי שסמארטפונים עם מסכי 6 אינץ׳ הפכו לפתע לנורמה חדשה, סדרת הפאבלטים הפופולרית של היצרנית הסינית עשויה לזנק קדימה עם תצוגה בגודל 7 אינץ׳ לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי להמליץ על אפליקציה קטנה לאנדרואיד שמצאתי להקלדת הודעות ל-Whatsapp עם המקלדת של המחשב. אפליקציה קטנה ומאוד שימושית למי שמשתמש הרבה ב-Whatsapp ונמצא הרבה מהזמן מול מחשב. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drakedroid.fastwhatsappclient
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מדבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, גיליתי שבגלקסי החדשים (8 ומעלה) אי אפשר להקליט שיחות לשני הכוונים. המליצו לי לקנות שיאומי NOTE 7 כדי שהפונקציה הזו תעבוד כמו שצריך. שאלתי בחנות סלולר, והמוכר אמר שהשיאומי מגיע עם אנדרואיד 8.1 אבל אמרו גם שיכול להיות מצב שעדכון עתידי של גרסת אנדרואיד יכול לחסום לי את אפשרות ההקלטה לשני כוונים. האם זה נכון? האם חסימת כוון הקלטה קשור לגרסת אנדרואיד? אשמח לתובנות והסברים ממבינים בעניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להקליט הרצאות למחשב כפי שמופיע באתר www.gool.co.il, השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך והאם טאבלט יכול לספק את הסחורה. אני מחפש הרבה זמן את התשובה אז אשמח אם תעזרו לי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-