גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ON…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הגאדג'ט הבא: ND-100 GPS USB Dongle for Mini Laptop אמור להתחבר למחשב נייד ובעצם להפוך אותו לג'י פי אס. היבואן בארץ טוען שזה עובד מצויין אך הייתי רוצה לשמוע האם למישהו יש ניסיון עם זה? ואם כן, מהי התוכנה המומלצת לעבוד איתו? דרך אגב... בארץ זה עולה כ-300 שקל אולם באתר dealextreme זה עולה 31.5 דולר http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26349
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקבל הדרכה כיצד ניתן להעביר הקלטות מטייפ דיגיטלי ב-WAV ל-MP3 הורדתי תוכנת audio graberber ואינני יודעת איך להשתמש בה אודה לכם על עזרתכם בתודה מישה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית .(בעל סוללת ליתיום אשר נטענת באמצעות חיבור הנגן למחשב באמצעות USB או שנאי מיוצב ,ממותג שנותן מתח של 5.2 וולט). אני מעוניין להפוך אותו לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות מתחלפות . האם אתם מכירים עסק אמין ומקצועי שמסוגל לעשות זאת?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי את התוכנה שהופכת את העברית לכמות גדולה של שירים ביחד !! איפה ניתן להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי סלולארי של סמסונג שכל הממשק שלו באנגלית הייתי רוצה להפכו לעברית. מי עוסק בזה? היכן? וכמה? במידה ואין אפשרות איני חפץ בו ואעדיף למכור אותו,גם כך הוא מאד דק וקטן תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
יש לי s3 mini כשאני מדליק wifi או אינטרנט סלולרי אז אחרי כ10-15 שניות הוא מכבה את המכשיר ומדליק אותו. וככה בלי הפסקה עד שאני מכבה את האינטרנט ואז הוא מפסיק להיכבות ושוב עובד רגיל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פלאפון נוקיה, שבטעות (בבקשה אל תשאלו אותי כיצד זה קרה) דרכתי עליו. מאז על המסך רואים פסים בשלל צבעי הקשת, בעוד שאם מסתכלים טוב מאוחריהם אפשר לראות שאריות מתמונת הרקע שלי, שעה וכו'. הפלאפון עובד כלומר ניתן להתקשר, לקבל שיחות וsms (ש אי אפשר לקרוא) אך כפי שתיארתי יש בעיה חמורה עם המסך, האם זה בר תיקון?? תודה
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, בני שכח להוציא את הפלאפון מהמכנסיים והפלאפון עבר כביסה. האם יש סיכוי להצילו? אם לא, אלו חלקים צריך להחליף ומהי העלות שלהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 שח כאשר מה שהכי חשוב הוא שהמצלמה תהיה כמה שיותר טובה. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. תודה מראש, ערן.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני כמה זמן איבדתי את ה6280 שלי אמא שלי הלעה לחברה והביאו לי חדש עכשיו נעלתי אם הסים אבל הפלאפון עדיין פתוח לשימוש אם מישהו מוצא אותו או יכול ללהכניס סים ולהשתמש בו
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם יש לטעם לשלוח לתיקון או לקבל הצעת מחיר? או שהוא מחוסל...? כשאני מכניס את הסוללה למכשיר המקשים נדלקים ופתאום יש רעש מהרמקול של "קח קח" ( בקיצור הרמקול מת ) , הסוללה והמכשיר מתחילים אחרי מס' דקות להתחמם ולהתחמם לרמות מטורפות! אז מה עושים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CLDC = Connection Limited Device Configuration למי שלא יודע. (CDC זה ללא הLIMITED, נותן יותר אפשרויות תכנות). קיצור אחרי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להבין האם הפלאפונים דור שלישי החדשים תומכים בCDC או שרק בCLDC?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום , באתר DEALEXTREME.COM מציעים פלאפונים למכירה עכשיו זה פלאפונים מקוריים או חיקויים סיניים? כי זה נראה לי חיקויים... תקנו אותי אם אני טועה... לדוגמא: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31556 וראשי פלאפונים: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
בצעד מפתיע משהו, שבב הביניים הטרי של החברה האמריקאית מדלג מעל שני דורות ומבטיח שיפור של עד פי 2 בביצועים לעומת קודמולכתבה
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
- 1 follower
-
-
מה לא היה בסדר ואיך עושים את זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שה-Galaxy S8 עתיד למתוח באופן מקסימלית את מה שאפשר להשיג בתצורה הבסיסית הנהוגה לסמארטפונים, נראה שהשלב הבא יהיה מעבר בלתי נמנע למסכים גמישים באמת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני מגדיר דואר של נענע מייל באייפון?. או אם יש אפשרות להפנות מיילים מנענע מייל לכל שרת דואר שתומך אייפון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
יש לי סמארטפון חדש LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 וכבר כמה ימים כשאני שם איש-קשר חדש או אירוע במחשב שלי בג'ימייל, הוא היסתנכרן לי תוך שנייה לסמארטפון. אתמול בערב שיניתי במחשב איזה אירוע יומי חוזר וכשבדקתי בסמארטפון ראיתי שאצלו לא שונה כלום למרות שעשיתי "רענן" בג'ימייל במחשב...חשבתי אולי איזו תקלה זמנית בג'ימייל והלכתי לישון שמח וטוב-לבב... הבוקר הישכמתי לי בלי דאגות, שמתי במחשב-בג'ימייל סתם אירוע-חדש-חוזר בשביל הבדיקה והייתי בטוח שאני אראה אותו תוך שבריר-שנייה בסמארטפוני, כמו שהיה בימים הטובים עד אתמול......והנה שום-דבר!!!!....בסמארטפון אין את האירוע החדש המפוברק ששמתי....בדקתי את ההגדרות ב"חשבונות וסינכרון" והנה הכול עם V-ירוק...רק שיש משהו קצת מוזר....יש למטה את חשבון …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אגב, גם במצב "שקט" שומעים את צליל התריס... תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, קוד איך להפעיל/להפסיק את 3G אבל לא מצאתי משהו שהוא עובד... אני לא על אמולטור אלא ישר על פלאפון. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי איך להפעיל את ה3G (קוד שעובד) תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מקווה לעזרה אני מנסה כבר יומיים להפעיל 4G באנדרואיד שלי, יש לי 012 מובייל וחשבתי שהבעיה אצלם, עד שהבנתי שמשום מה אין לי אפשרות LTE בנטוורק מוד כמו שאתם יכולים לראות בתמונה. מדוע? הגרסה עדכנית, והדגם הוא d855 מישהו יודע מה עושים? ):
-
- 6 תגובות
- 8.2k צפיות
-