גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
יש לי פלאפון נוקיה, שבטעות (בבקשה אל תשאלו אותי כיצד זה קרה) דרכתי עליו. מאז על המסך רואים פסים בשלל צבעי הקשת, בעוד שאם מסתכלים טוב מאוחריהם אפשר לראות שאריות מתמונת הרקע שלי, שעה וכו'. הפלאפון עובד כלומר ניתן להתקשר, לקבל שיחות וsms (ש אי אפשר לקרוא) אך כפי שתיארתי יש בעיה חמורה עם המסך, האם זה בר תיקון?? תודה
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, בני שכח להוציא את הפלאפון מהמכנסיים והפלאפון עבר כביסה. האם יש סיכוי להצילו? אם לא, אלו חלקים צריך להחליף ומהי העלות שלהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 שח כאשר מה שהכי חשוב הוא שהמצלמה תהיה כמה שיותר טובה. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. תודה מראש, ערן.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני כמה זמן איבדתי את ה6280 שלי אמא שלי הלעה לחברה והביאו לי חדש עכשיו נעלתי אם הסים אבל הפלאפון עדיין פתוח לשימוש אם מישהו מוצא אותו או יכול ללהכניס סים ולהשתמש בו
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם יש לטעם לשלוח לתיקון או לקבל הצעת מחיר? או שהוא מחוסל...? כשאני מכניס את הסוללה למכשיר המקשים נדלקים ופתאום יש רעש מהרמקול של "קח קח" ( בקיצור הרמקול מת ) , הסוללה והמכשיר מתחילים אחרי מס' דקות להתחמם ולהתחמם לרמות מטורפות! אז מה עושים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CLDC = Connection Limited Device Configuration למי שלא יודע. (CDC זה ללא הLIMITED, נותן יותר אפשרויות תכנות). קיצור אחרי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להבין האם הפלאפונים דור שלישי החדשים תומכים בCDC או שרק בCLDC?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום , באתר DEALEXTREME.COM מציעים פלאפונים למכירה עכשיו זה פלאפונים מקוריים או חיקויים סיניים? כי זה נראה לי חיקויים... תקנו אותי אם אני טועה... לדוגמא: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31556 וראשי פלאפונים: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
בצעד מפתיע משהו, שבב הביניים הטרי של החברה האמריקאית מדלג מעל שני דורות ומבטיח שיפור של עד פי 2 בביצועים לעומת קודמולכתבה
-
- 0 תגובות
- 351 צפיות
- 1 follower
-
-
מה לא היה בסדר ואיך עושים את זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שה-Galaxy S8 עתיד למתוח באופן מקסימלית את מה שאפשר להשיג בתצורה הבסיסית הנהוגה לסמארטפונים, נראה שהשלב הבא יהיה מעבר בלתי נמנע למסכים גמישים באמת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני מגדיר דואר של נענע מייל באייפון?. או אם יש אפשרות להפנות מיילים מנענע מייל לכל שרת דואר שתומך אייפון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
-
-
יש לי סמארטפון חדש LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 וכבר כמה ימים כשאני שם איש-קשר חדש או אירוע במחשב שלי בג'ימייל, הוא היסתנכרן לי תוך שנייה לסמארטפון. אתמול בערב שיניתי במחשב איזה אירוע יומי חוזר וכשבדקתי בסמארטפון ראיתי שאצלו לא שונה כלום למרות שעשיתי "רענן" בג'ימייל במחשב...חשבתי אולי איזו תקלה זמנית בג'ימייל והלכתי לישון שמח וטוב-לבב... הבוקר הישכמתי לי בלי דאגות, שמתי במחשב-בג'ימייל סתם אירוע-חדש-חוזר בשביל הבדיקה והייתי בטוח שאני אראה אותו תוך שבריר-שנייה בסמארטפוני, כמו שהיה בימים הטובים עד אתמול......והנה שום-דבר!!!!....בסמארטפון אין את האירוע החדש המפוברק ששמתי....בדקתי את ההגדרות ב"חשבונות וסינכרון" והנה הכול עם V-ירוק...רק שיש משהו קצת מוזר....יש למטה את חשבון …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אגב, גם במצב "שקט" שומעים את צליל התריס... תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, קוד איך להפעיל/להפסיק את 3G אבל לא מצאתי משהו שהוא עובד... אני לא על אמולטור אלא ישר על פלאפון. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי איך להפעיל את ה3G (קוד שעובד) תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מקווה לעזרה אני מנסה כבר יומיים להפעיל 4G באנדרואיד שלי, יש לי 012 מובייל וחשבתי שהבעיה אצלם, עד שהבנתי שמשום מה אין לי אפשרות LTE בנטוורק מוד כמו שאתם יכולים לראות בתמונה. מדוע? הגרסה עדכנית, והדגם הוא d855 מישהו יודע מה עושים? ):
-
- 6 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי אתמול אייפוד טאצ' מהחנות של אפל בסאן פרנסיסקו (אני שם עכשיו), ויש לי בעיה להפעיל אותו. בהפעלה הראשונית הוא הראה על המסך תמונה של כבל המידע עם חץ לכיוון לוגו של ה- iTunes. חיברתי אותו למחשב שלי והאייטיונס זיהה אותו, בחרתי לאייפוד שם ועשיתי סינק עם השירים, הסרטים והתמונות שלי. אבל כשעשיתי לו Eject ולחצתי על כפתור ההדלקה, הוא עדיין הראה את אותו המסך כמו בהתחלה. אם מישהו יכול לעזור לי לגרום לו לפעול כנגן אני אודה לו מאוד. הבעיה מזכירה את ה- Activation של האייפון, האם גם הנגן הזה צריך הפעלה באיזושהיא צורה? ניסיתי לעשות רג'יסטר באתר אפל, ודרך החשבון באייטיונס סטור אבל הוא עדיין לא מתפקד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי xtreamer בגרסה 2.5.2S אני לא מצליחה להפעיל את ה-youtube יותר. לפי עדכון הגרסה הייתי מצליחה. האם העדכון הוא זה שגרם לזה? האם בגלל העדכון האחרון הזה אי אפשר יותר לראות דרך youtube? האם אפשר לחזור אחורה בגרסה והאם כדאי? בתודה! מורן.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טאבלט של אסוס וגלקסי S3 שניהם בעלי הרשאת רוט כמובן. אני מעוניין להפעיל וואטסאפ על הטאבלט והפלאפון בו זמנית. ראיתי שקיימת דרך על ידי שינוי כתובת הMAC של אחד המכשירים שתהיה זהה לשני אך השיטה הזאת היא זמנית וברגע שעושים ריסטרט למכשיר או מתנתקים מהוויפי/מתחברים השינוי אובד. אשמח אם למישהו יש נסיון איך לגרום לעסק לעבוד. תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 30k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! אני חדש בפורם שלכם. ואשמח העזר בכם, ולעזור במידת האפשר. יש ברשותי טאבלט LG V700 ואני מעוניין להעביר פרטים להדפסה למדפסת שמחוברת למחשב הנייח שלי ברשת הביתית הבנתי שאני צריך להתקין תוכנה כלשהיא במחשב כדי שהיא תקשר בין הטאבלט למדפסת.וכאן אני צריך את עזרתכם. בתחום הזה אני ממש לא בעיניים. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר אותה למחשב ואז להשתמש בה כמצלמת אינטרנט במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל את הפונקצית ביצוע השיחות הזו מלבד האפשרויות המוכרות : 1. שינוי XML בתוכנה (יש צורך ב- ROOT) 2. קבלת שיחה מאדם שכבר הפעיל את הפונקציה הזו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
איך אני מפעיל קבצי וידאו ? יש לי שם סרטון שבא עם המכשיר שעובד אבל כשאני מכניס וידאו שלי הוא כותב לי שהפורמט לא מתאים למישהו יש מושג מה הבעיה.?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אז התחדשתי לי בLG G3... בינתיים אני די מרוצה מהמכשיר. הבעיה היחידה שיש לי היא שלמרות שבהגדרות המכשיר בחרתי CDMA/LTE/Auto... המכשיר לא מתחבר לרשת הLTE. אני מנוי באורנג' וגר באזור חיפה-קריות. איך מפעילים את רשת ה-4G? צריך ליצור קשר עם אורנג' בשביל זה? צריך כרטיס סים מיוחד? תודה אנשים.
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-