גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום - אני מתלבט בקניית טאבלט עבור אמא שלי, בין ה Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A לבין הSAMSUNG GALAXY TAB 2 היא בעיקר גולשת באינטרנט ורואה מדיי פעם איזו כתבה בוידאו.משחקת במשחק סגנון הנמלים. אני מבין שהאסוס מציע 4 מעבדים מהירים יותר מסמסונג, והוא על פניו טוב יותר, הבעייה שלי שיש רק שנת אחריות אחת לעומת 3 שנים של סמסונג, וסמסונג לדעתי נחשבת יותר חזקה בכל תחום הסלולר וטאבלטים, כמובן שאסוס זה מותג ענק בניידים ובמחשבים האישיים, אך לא ככ יודע לגבי מסכי מגע. השאלה על מה ללכת.? אני יכול לרכוש את זה מקי.אס.פי באילת וככה זה עולה 1965 למזומן. במקום 2300 בסניפים אחרים. או האם יש עוד טאבלט אנדרואיד שמציע 3 שנות אחריות ונותן תמורה לכסף? אני יכול להתגמש קצת בתקציב אם זה ממש י…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש משהו כזה? שיחזיק אינטרנט, GPS, ויעבוד טוב ברשת של הוט מובייל. וזהו בעצם..לא כזה מעניין אותי משחקים/אפליקציות כבדות וכו'. מה מומלץ מבחינתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכשיר בעיקר ללימודים כדי לכתוב בשיעורים (טקסט ומעט מתמטיקה) בצורה נוחה. לצורך כתיבה, הקלטה וצילום מהלוח יהיה מאוד נוח לעבוד עם מכשיר אחד שמשלב את כל התכונות האלה, במיוחד אם קיימת אפליקציה שכל אלה נשמרים בה באופן כרונולוגי. ישמש גם לגלישה, עריכת קבצי office והצגת pdf. כתבתי טאבלט בגלל יתרון הניידות (גודל ומשקל) ובגלל האפשרות לכתוב ולשרטט עם עט. אשמח לשמוע גם על מכשירים שמוגדרים אחרת אם הם מתאימים לצרכים הבאים. הכתיבה בעט (מוכן לקנות בנפרד) צריכה להיות נוחה וכמה שיותר קרובה למציאות. להקלדות ארוכות, יתרון גדול למקלדת מובנית/נסתרת/נשלפת, אבל לא צעצוע. עדיפות למכשיר עם עורך Excel מתקדם שתומך בעריכת פונקציות. גודל מסך - כ-10". סוללה - לפחות 7 שעות ללא Wi-f…
-
- 2 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
לא יד שנייה כי זה אמור להיות מתנה. הטאבלט מיועד בעיקר לגלישה ואולי קצת צפייה בסדרות וכאלה(לא hd). אפשרי להזמין מסין אם זה לא מצריך התעסקות אח"כ בלהחליף מערכת הפעלה בגלל השפה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות סמרטפון לאמא. תקציב- 800 ש"ח . חשבתי על Jiayu G2 . אשמח להמלצות נוספות. מסך - 4- 4.3 לא עם רזולוציה זבל מצלמה - מינימום 5 זיכרון ראם - 1 GB גרסה - שתהיה 4 לפחות. כמו כן, אני זקוק לממשק עברי מלא, אז אשמח לקבל קישורים עם מדריכי ROM ו ROOT . תודה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבילה הכוללת שיחות ללא הגבלה,אסאמאס ללא הגבלה,גלישה ללא הגבלה (עד 3 ג'יגה מהירות מקסימלית שהמכשיר יכול לגלוש, לאחר מכן מהירות יורדת). צליל בהמתנה ללא הגבלה , גיבוי ספר טלפונים, 350 דק שיחות לחול. במחיר של 109 ש"ח כולל מע"מ. יש גם דילים טובים על מכשירים לפרטים #צונזר# אדיר
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בתחילת אוקטובר החברה הודיעה שהיא תוציא עדכון 4.1 למכשירים שלה עד סוף החודש... מישהו יודע אולי איפה זה נתקע?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(מדובר על גלקסי S1) אני כנראה יוצא נוב אחושרמוטה פה אבל אני חייב לשאול - האם כל כבל מיקרו USB יעבוד עם הגלקסי? כלומר אפילו כבל רנדומלי, ולא אחד ש"יועד" לשימוש עם סמארטפון? והאם אותו כבל רנדומלי יוכל להטעין לי את הגלקסי כרגיל אם אני מחבר אותו למטען USB לקיר? כלומר בעוצמה/מהירות מלאה? אני זוכר שהיה איזה עניין עם האייפון, שמטען USB רגיל לקיר גרם להטענה שלו להתארך פי 2-3, ומטען USB שיועד לאייפון עבד יותר טוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה מבוסס אנדרויד פחות או יותר ברמה של גלאקסי S1 או יותר אפשר משהו סיני מחול תודה חברים ושיהיה שבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי גלקסי 3 ורציתי ליקנות מטען נייד בשביל להטעין אותו שאני בחוץ שאלתי מישהו שאני מכיר והוא הציע לי את זה: http://www.ebay.com/itm/Backup-Battery-Charger-Power-Bank-Portable-10000mah-2-USB-for-iPhone-Samsung-/330765263682?pt=PDA_Accessories&hash=item4d03256342 רציתי לדעת עם זט קנייה שווה או שיש מוצר יותר טוב\משתלם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב ההכרזה על הנקסוס 4, החלטתי שזה זמן טוב למכור את האייפון 4 שלי ולהתקדם. הבעיה היא, שההתלבטות בין המכשירים היא גדולה. התכנון הוא לקנות את הנקסוס 4, אבל לפי הביקורות יש למכשיר כמה בעיות שמורידות אותי מהרעיון. כמו החוסר בכרטיס זכרון, הצבעים הדהויים של המסך, והפלאש החזק שפוגע באיכות התמונות. למרות שלדעתי גוגל החליטה לשחרר מכשירים לבדיקה כדי לשפר ולתקן את המכשיר עד השחרור, אני מאמין שאי אפשר להימנע מפגמים במחיר כל כך זול. איזה מכשיר לדעתכם נותן יחס עלות תועלת הכי טוב? ההתלבטות שלי כרגע היא בין הנקסוס 4 בגלל המפרט המרשים לבין הגלקסי s3 שנותן איכות ללא פשרות אבל מעט יקר יותר. למרות שכשהוא יגיע לארץ המכירים יהיו די זהים. מחכה לתגובות. תודה רבה, levelone.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לבטל את העדכונים האוטומטיים של המערכת בגלקסי 3(לא את עדכוני האפליקציות...) ואני לא רואה שום אפשרות כזאת. האם מישהו יכול להסביר לי דרך לבטל את העדכונים האוטומטטים של המערכת? אני רוצה לבטל אותם כי זה מעדכן לי אוטומטית כל לילה ובהתקנה של העדכון זה נכשל כי יש לי רוט על המכשיר. הרום שלי הוא מקורי של סמסונג גרסה 4.0.4 עם רוט. כל בוקר כשאני קם זה הוריד 93 מגה...בגלל ההתקנה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לגבות את המכשיר לפני צריבת רום CM10 בגלקסי I9000 (כרגע עם רום 2.3.3 מפעילה). אני רוצה לעשות גיבוי נאנדרואיד, טיטניום ו-EFS. עכשיו קודם כל רציתי לדעת האם את הגיבויים אני צריך להעביר למחשב או שאין צורך? אם אני עושה גיבוי נאנדרואיד עם טיטניום זה מגבה לי את הכל כולל אנשי קשר ואסמסים? והאם הגיבוי כולל גם הגדרות של אפליקציות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי GS3 כבר יותר מחודש והבנתי שיש כמה דברים מגניבים שמצריכים רוט. יש לי עדכון גרסה שמחכה שאני יעשה OTA (כנראה ג'לי בין - אני מאוד מקווה שזה זה). עכשיו, אם אני יעשה רוט לפני העדכון גרסה (אני לא מבין ברומים אז אני על סטוק 4.0.4 ספרדי או מקסיקני כנראה..), האם אני יוכל לעדכן לרשמי בOTA? או שאם אני יעשה רוט אני כבר לא יוכל לעדכן לרשמיים דרך OTA? איך עושים UNROOT? (אם יש כזה דבר) לגבי רומים - אני חייב רוט בשביל להתקין רום? עוד משהו, איך אני מגבה אפליקציות ומשחקים? בקיס עשיתי "גיבוי" וזה מגבה רק אנשי קשר ... למה אין אפשרות לגבות הכל?! אין לי SD CARD כי הוא לא כ"כ יעזור לי אם אני לא יכול לשים עליו משחקים ואפליקציות .. (לא תיקנו את זה בJB נכון?) תודה.
-
- 19 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט סיני עד 150 דולר כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט וקריאת ספרים אלקטרוניים (ואולי מעט משחקים). יהיה נחמד אם יהיה לו BT כדי שנוכל לחבר מקלדת חיצונית בקלות, אבל לא חובה. בגלל שאני רוצה לקרוא ספרים אני חושב שמסך 7 אינץ' יהיה קטן מדי, ומצד שני מחשבים עם מסכי 9.7 אינץ' ומעלה עולים בדרך כלל מעבר לתקציב שלי. היום ראיתי באתר של ainol את הטאבלט הנחמד הזה שגודלו 8 אינץ': http://www.ainol-novo.com/android-4-1-tablet-pc-spider-8-inch-ips-screen-dual-core-1-6ghz-bluetooth-16gb.html רזולוציית המסך לא מדהימה אבל כל השאר נראה אחלה. אבל יש שני דברים שקצת מעלים אצלי חששות: משום מה לא מופיע עליו הלוגו של ainol כמו בכל הטאבלטים האחרים שלהם, ושנית, אי אפשר למצוא ברשת שום …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחברתי היום עם המכשיר למחשב והופיע לי שיש עידכון דרך הkies. עיכדנתי את המכשיר לגרסת מערכת ההפעלה 4.0.4 אבל משום מה כתוב לי בגרסת ליבה root@buildserver וכו' אם מישהו מתמצא ויודע לומר לי מה זה אומר כי למכשיר אין root. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חשוב הנפח, העיקר שיהיה רדיו שישמע היטב ו ייקלט היטב מתחת למים. תקציב של עד 400 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A מה עדיף מבין שניהם? הטאבלט מיועד לאמא שלי..שרק אוהבת לגלוש במחשב, אולי לשחק במשחק של האנדרואיד עם הנמלים ולראות סרטים מדיי פעם. הבנתי שהאסוס עדיף כי יש לו 4 מעבדים של 1.2 מול 2 מעבדים של 1 גיגהרץ בסמסטנג. העניין שסמסונג זה סמסונג אחרי הכל, למרות שאני יודע שאסוס גם נחשב מעולה אבל נראה לי יותר במחשבים ניידים, ויש 3 שנות אחריות שזה חשוב לטאבלטים האלה, מול שנה של אסוס, והאם יש עוד טאבלטים בתחום עד 2500, חוץ מאפל לא אוהב תמערכת ההפעלה שם ואצת העובדה שהכל כסף כסף. ועוד שאלה חשובה יש יציאת HDMI בטבלטים האלו? תודה לעונים אני חייב לקנות שבוע הבא ואין לי מושג מה עדיף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם משהו מכיר תוכנה או אפליקציה שבעזרתה אפשר בלחיצת כפתור להפסיק את כל פעולות האפלקציות ש"רצות " בסמרטפון??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום עברתי רשמית לגולן - השיחות והאס אמ אסים עובדים, האינטרנט עדיין לא. ניסיתי להגדיר את הAPN כמו שמופיע במדריכים באתר של גולן - ועדיין לא הצלחתי. מישהו יכול לסייע?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב נייד עם windowes 7 וסמארטפון iphone 3G אני רוצה לקנות סמארטפון חדש וטאבלט חדש אני רוצה לקנות iphone 5 וטאבלט TF700T שלasus (כי אני רוצה להתנסות באנדרויד) השאלה שלי היא האם ריבוי של מערכות הפעלה לא "יסבך" לי את החיים? כדי לקנות גם סמארטפון+טאבלט עם אותה מערכת הפעלה או שאפשר להסתדר עם 3 מערכות הפעלה שונות? מה לגבי לשדרג את הwindows 7 במחשב ל - windows 8 ולקנות סמארטפון+טאבלט עם widnwos 8? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
לאחרונה חפרתי ברשת לגבי Xiaomi M2 נראה לי שעל פניו מי שבא לרכוש את המוצר חייב להיזהר מאד, לדעת מהיכן לרכוש ולעיין בתפריט המכשיר בדיוק. מצאתי שיש כמה הבדלים בין אתרים שונים שמציעים את המכשיר למכירה החל במחיר וכלה בחומרה המגיעה עם ה Xiaomi M2 אתר ראשון מוכר ב 400 דולר נראה הכי אמין עם נתונים נכונים, אבל כותב שיש FM רדיו.. האמנם? http://android-sale.com/xiaomi-m2-1ghz- ... phone.html אתר נוסף, מוכר ב 370 דולר, ואצלו הבטריה חלשה יותר במקום 2000 MAH רק 1820MAH בטח יש עוד שינויים, חפשו אותם. http://www.fastcardtech.com/goods-7502- ... ecord.html ו.. הכי שיקרי זה המוכר הזה שמוכר גרסה של הקסיואמי 2 ב 330 דולר שיש בה המון הבדלים לעומת המקור הן במצלמה, בסוללה, במעבד + כר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-