גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
ממש מתלבט. מצד שני אוהב את ה עיצוב של הSURFACE. אבל זה דגם ראשון שלהם. אבל הASUS הרבה יותר מהיר, תצוגה יותר טובה. מה לדעתכם עדיף מבין שני הטבלטים? אשמח לדעתכם.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ניתן לקנות מכשירים סינים רק דרך הזמנה מאתר סיני או בדרכים אחרות, כמו דרך חנות כלשהיא בישראל? ואילו חברות לא מפורסמות מייצרות מכשירים ברמה טובה יחסית(רמה של סמסונג,סוני ושאר המוכרות), האם הם בעיקר חברות סיניות או שיש אחרות? תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים , אני לקראת רכישת סמארטפון חדש.. עכשיו אני צריך להיות מוכן לקראת רכישת MICRO SIM עם חבילת גלישה איכותית . אני רוצה שתמליצו לי על חברה סלולרית שיש בה את מהירות הגלישה היציבה והמהירה ביותר שאפשר, כרגע פחות חשוב מה מחיר החבילה(כלומר לא מעניין אותי אם זה 40 ש"ח לפה או לשם העיקר להנות "מהסמארפון"), הבנתי מהפורום שמיקום גאוגרפי בכל חברה משפיע על איכות הגלישה אז המיקום הרלוונטי לגבי זה אזור רחובות- גן יבנה(אזור גדרה). תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הטאבלט הוא מתנה לאבא שלי ולכן הוא צריך להיות לפחות 10" כדי שיהיה קל לעבוד איתו. דרישות נוספות: 1. מערכת אנדרואיד לפחות גרסה 4.0 2. עד 1000 ש"ח (גג גג 1100 ש"ח) 3. רצוי מחברה יחסית מוכרת (כי יש אינסוף מכשירים שמריצים אנדרואיד) 4. רצוי מאוד שיהיה לו מעבד טוב ומצלמה טובה (נראה לי שלפחות מעבד כפול ליבה) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבי, בשעה טוב, נפרד מפלאפון ועבר לגולן טלקום.( לתקופת ניסיון כדבריו). המכשיר סוני אקספריה איקס ריי. ( כתבתי על כך בתרד ניפרד) לאחר שהגדרתי לו את האינטרנט ניתן לגלוש אבל המהירות איטית להחריד. ( רשת 3G , נדידה מופעלת, הכל כאילו "נכון") ארבעה סמרטפונים מ 4 חברות שונות ( של אבי - גולן, של אימי - הוט, שלי - אורנג' מהעבודה, של אחותי - פלאפון מהעבודה ), כולם באותו מקום ( ערב שבת בסלון של ההורים בפתח תקוה), כולם "טסים" חוץ מהסמרטפון החדש של אבי. ניסיתי סרטוני יו טיוב ניסיתי העלאת אתרים זהים בארץ ובעולם. ניסיתי אפליקציות שונות ניסיתי שימוש בוייז במרפסת בכל המקרים הנייד של אבי פיגר ובהרבה ופעמים פשוט לא הצליח לעלות את האתר המבוקש . אפילו ב YNET נתקע מה יכולה להיות הסיבה??? הא…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות אייפון 4 או 4S מאיביי, הפלאפון עצמו בא מחברת SPRINT או AT&T .. האם ישנה אפשרות להפוך אותו לפעילות פה בארץ ? על הפלאפון רשום שהוא BAD ESN, הוא יעבור אקטיביציה כאן בארץ ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר לפתוח מכשיר לפרי סים ע"י צריבה של מערכת הפעלה? או אולי דרכים קיימות מלבד הזנת קוד פתיחה?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איך אפשר לפתוח את האפסטור ככה שאני אוכל לראות את כל האפליקציות? גם אם אני לא בארה"ב? הגירסה שלי היא 6.0.1 והאפסטור מבקש ממני סיסמה כל פעם שאני מוריד משהו. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
SAMSUNG GALAXY S3 16G עם 11.9 GB זיכרון זמין זה הגיוני? אשמח להארה/הבהרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש פלאפון אנדרואיד תקציבי, חשבתי בהתחלה על הZTE u950, אבל מסתבר שהוא לא תומך בתדרים בארץ (רק בדור2). בגדול אני רוצה לקנות אותו בסין (יש לי מי שיקנה ויביא), אבל לא בטוח מה לקנות. התקציב הוא בגדול עד 1000 שקל, כשאני מצפה לקבל משהו שדומה ל u950 (שזה בגדול כמעט כמו sgs2). יש לכם שמות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
וגם ynet . בplay store הוא אומר שהאפליקציה אינה מתאימה לגרסת תוכנה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי סמארטפון עד 2000 ש"ח (אפשר גם לחרוג מעט) כשהדרישות הן כדלקמן: אני לא מוריד יותר מדי משחקים, לא צריך אותו למדיה (גם לא מוזיקה) אבל כן רוצה מכשיר שיעבוד מהר וחלק, שאפשר לסמוך עליו לאורך זמן. אני כן משתמש בכל מיני אפליקציות, אבל לא מתכוון להכביד עליו יותר מדי. כרגע יש לי גלקסי S שקיבלתי משומש במתנה, בסך הכל הייתי די מרוצה ממנו, עד שלאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי סיבה מדי כמה שעות. שתי אופציות שחשבתי עליהן זה הנקסוס הקודם (גלקסי) או HTC One V. לגבי הראשון נרתעתי קצת מהרבה תגובות שאמרו שהספיקר שלו חלש. אני לא נוהג הרבה (ולכן לא אשקיע בדיבורית) אבל כן יוצא לי לפעמים וזה מרגיז כשאי אפשר לשמוע כלום בטלפון. מהHTC דווקא די התלהבתי אבל אני מפחד שהוא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הסמארטפון הנ"ל, הורדתי את תוכנת סריקת הברקודים, התקנתי אותה, אבל אני לא מצליח לסרוק ברקוד ניסיתי לצלם תמונה ולתת לתוכנה לזהות את הברקוד, אבל אני מקבל הודעה שזאת תמונה ללא ברקוד, וגם ניסיתי להציג את הברקוד דרך התוכנה ואמנם אני רואה על גבי המסך עם הקו האדום באמצע את הברקוד, אבל שום דבר לא קורה, מה אני צריך לעשות, כדי שהברקוד יזדהה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
במירב טיפשותי שברתי את המסך של ה-Galaxy S1 שלי. אז נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קרובת משפחה שלי בעוד קצת פחות מחודש מגיעה לארץ מארה"ב. ואני מתלבט מה להזמין. כרגע נראה כאילו ה-Nexus 4 הינו החלופה הטובה ביותר, אבל אם המלאי שלו לא יחודש בקרוב כנראה שארכוש את ה-S3. אני לא נעול והייתי שמח לקבל ממכם המלצות למכשירים אחרים. כמובן שמעדיף לקנות בכמה שפחות - אבל עד 700$ זה אפשרי מבחינתי (אבל צריך להצדיק את זה!). דיי חשוב לי שזה יהיה מכשיר מיינסטרים, עם קהילה גדולה (יותר הפצות ותמיכה). אז מה אתם ממליצים? מה הייתם קונים במקומי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, לאור העבודה שהבטחתי לשדרג את אשתי וילדי לטלפון חכם, מדובר בהוצאה רצינית. רוצה להגביל את המחיר ל 1000 ש"ח עדיף פחות (לכל מכשיר). מתלבט בין ה extremer שצריך להגיע לבאג, לבין טלפוניים סיניים במחיר דומה או נמוך יותר. יש את ה Newman שמישהו כבר שאל עליו. מהסתכלות בפורומים נוספים ראיתי המלצות גם על Jiayu G3 או G2 אם אני רוצה לחסוך עוד או יצרן סיני אחר בשם ZOPO. חבר אחר המליץ על זה http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14692-mtk6577-star-9300.html בגדול מחפש טלפון עד גודל 5" מעדיף סביב 4.5 " , שיכנס בקלות בכיסים של הילדים. כמובן שלא מדובר בפלאפון שהוא המילה האחרונה, אבל משהו ברמה של ה S1 שיש לי, עם מסך סביר, ואמינות טובה (זו של ה S1 שלי היא ככה ככה ) יספיק. אשמח להמלצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בעיקר מחוסר רצון להסתובב עם השטות הזאת, להוציא עליה כסף או להתמרמר (כמו אבא שלי) ש"למרות שהאייפד הזה מגניב, אין לי ממש מה לעשות איתו" (פלוס לא ממש בא לי על אנדרויד, חס וחלילה לתת כסף לאפל) - אז כן, אין לי טאבלט. עכשיו עקב חוסר בזמן וניידות חשבי שאם השטות הזאת יכולה לענות לי על צרכים כאלה ואחרים אז אני בכיף יתן לגוגל כסף ויתחיל לנצל את יתרונותיו. הצרכים שלי לדעתי לא ממש קיימים באנדרויד ולכן אני מאוד סקפטי, אבל אולי תפתיעו אותי. אני צריך קומפיילר JAVA, סיבבת עבודה לפיתוח אינטרנט (כולל FTP לעבודה מול שרתים), אופיס (כזה או אחר) וזמן סוללה מכובד. אפשרי ויהיה מאוד נחמד, אם קיים קליינט TEX, איך שהוא יהיה איזה צורה נחמדה לעבוד עם עט (בלי להתקרב למחיר של הNOTE), יהיה אפשר לאר…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשוב לי סוללה חזק מכשיר מהיר רמקול למוזיקה חזק ומסך איכותי איזה מכשיר מומלץ? כרגע על הכוונת htc one x/s - sony xperia s
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.ainol-novo.com/ainol-novo10-hero-dual-core-tablet-pc-10-1-inch-dual-camera-hdmi-bluetooth-gps.html עד לפני כמה ימים הוא נמכר ב-209$...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היה לי בעיות של חוסר קליטה וניתוקים החלפתי רום ל firefds באתר הזה http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html לאחר החלפת הרום יש לי זלילה הרבה יותר גבוהה של הסוללה גם לפני התחסלו לי הסוללות מהר ועכשיו אפילו יותר מהר האם מישהו מכיר פה רום מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון פשוט לשימוש בעיקר של שיחות, אימאיילים,משחקים ואינטרנט. מה דעתכם על HTC DESIRE C ואיפה הכי כדאי לקנות אותו כרגע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, הבנתי ששני המכשירים טובים, אבל ההיכרות שלי עם עולם הסמארטפונים מועטה. המכשיר אמור לשמש לשיחות, WAZE ואפליקציות שונות, גלישה באינטרנט ומוזיקה (מעדיף אחסון של 16GB ומעלה). איזה מכשיר לדעתכם טוב/מתאים לי יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, המכשיר הנ"ל הוצע לאחי הקטן שמעוניין במכשיר חדש - דרך מבצע של חי"ר שיש לאמא שלי היא תקבל את המכשיר במחיר קבוע של 143 ש"ח כולל מסלול של איזה 5000 ד"ק בתוך סלקום עם 5GB גלישה וכמות של 1000 אסמסים, המחיר לא ישתנה. לי זה נשמע מחיר מאוד טוב יחסית לחברה כמו סלקום - אני אישית לא אוהב את החברה וברחתי ממנה להוט מוביל, אבל ההצעה הזו מפתה למכשיר. האם נראה לכם מומלץ? אחי הוא בן 14 ולא צריך מכשיר כ"כ חזק אבל במחיר זול כזה זה אפשרי, ומתנת יום הולדת שאמא שלי רוצה לקנות לו. מה אומרים?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-