גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין ה-I7 של IAUDIO לבין ה-SANSA CLIP של SANDISK הנגן יהיה מיועד בעיקר לספורט אבל לא רק הוא ישמש אותי בנסיעות וכדומה לא צריך וידאו ואת כל השטויות רק מוזיקה דבר נוסף הוא שבאתר החברה של סאנדיסק כתוב שהסנסה קליפ הוא עד 4 ג'יגה ואילו בארץ יש 8 ג'יגה מה זה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש אחד כזה. יש לו בעיות של עברית? תאימות לעברית? שווה וכדאי לקנות בסין? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח אם תעזרו לי לפתור את הדילמה הזו , על פניו שני הטלפונים כמעט זהים ל Evo יש 1GB של זכרון ומצלמת תלת מימד, שזה נחמד אבל האם זה מה שיטה את הכף? כמו כן כמה ההבדלים בזכרון בין 768 ל 1 GB משמעותיים בסמארטפונים אין לי נסיון עם סמארטפונים בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע ב16 באוגוסט ואני רוצה לרכוש לפני הנסיעה טאבלט. את המכשיר אני מזמין מEBAY עם משלוח מהיר. במידה ועוצרים את המכשיר במכס, המכשיר בטוח יגיע לנתב"ג?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקחת אתר ולהכניס את המידע במופיע בו לאפליקצית אנדרואיד לאתר הזה יש דף כניסה בו מכניסים שם משתמש סיסמא ות.ז לאחר מכן נכנסים לאתר ושם נמצא המידע שאני רוצה לדלות איך עושים את זה באנדרואיד כלומר איך מתיבות edittext אני יכול להזין לאתר את הפרטים ולקבל דף אינטרנט הכוונה שלי היא למשל לקחת את האתר של בנק הפועלים ולעשות לו אפליקציה שמראה את העובר ושב אני יודע שעושים את זה עם רובוט שקורא את הHTML ומחפש תבניות אבל אני לא יודע באילו מחלקות להשתמש זקוק לעזרה תודה מראש! איתי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על עוד חברות, במיוחד כאלה שכבר השתמשתם במגינים שלהן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יוכל לשים לי מדריך (אם אפשר למתחילים ) לצריבת רום מתאים שמתאים למכשיר. חיפשתי אך לא מצאתי משהו שמתאים לגרסא האחרונה של האנדרויד 4.2.2 שתומך בעברית כמובן.. תודה לעוזרים מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לשדרג לאחת הטלפונים האלה... אבל אני מתלבט מצד אחד הN95(רגיל.. לא 8GB) שאני מכיר יותר טוב הוא נראה כמו המכשיר המושלם בשבילי.. יש לו את כל אופציות המולטימדיה.. הוא נגן מעולה. אם כברלים אפר להפוך אותו למכשיר וידאו ממש מסך גדול ואיכותי... סליידר דו כיווני, GPS מובנה. קיצר פיצוץ של מכשיר אבל זה דגם שידוע בקצת תקלות ובעיות כי זוהי גרסה ראשונית של המכשיר מצד שני יש את E71 שגם בו יש הכל.. הוא יותר מזכיר לי מחשב מאשר פלאפון כי יש לו מקלדת מלאה ו.. כן.. הוא הרבה יותר אמין מבחינת המערכת... החיסרונות אצלו מבחינתי.. שהמקשים ממש קטנים.. המסך קטן יותר מצלמה פחות טוב (3.2 לעומת 5 בN95) ושהוא יותר טלפון-ממוחשב לעומת הN95 שהוא יותר טלפון-מולטימדיה.. הייתי רוצה כמה המלצות במיו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות לקנות Ipod Video 80Gb מתאילנד במחיר די מצחיק (לא זיוף או משהו כזה...) השאלה אם אני אקבל איתו גירסא שתומכת בעברית, או שאני אצטרך לצרוב לו עברית בארץ? תודה מראש Install
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"אפשר לאפסן את מכשירי ה- DVD הצורבים (והיקרים) ואת מקליטי הווידיאו הישנים. קבוצת ח.י., המייצגת את LG Electronics, משיקה לראשונה בישראל את ה- MAGIC PLASMA - טלוויזיית פלזמה בגודל "42 הכוללת כונן קשיח מובנה, המאפשר להקליט עד 40 שעות של תוכניות טלוויזיה." בהצהרה חגיגית זו נפתחה ההודעה ששלחה LG אודות פלאזמה חדשה שהושקה הבוקר בישראל. הטלוויזיה החדשה, המצוידת בהארד דיסק בנפח 80GB (הניתן להרחבה) מקליטה מכל מקור חיצוני, דוגמת ממיר דיגיטאלי, טיונר (אנטנה), DVD, מצלמת וידיאו ועוד. ניתן לצפות במקור וידאו אחד ולהקליט באותה עת ממקור וידאו אחר. למכשיר רזולוציה טבעית של768 x 1024 לקליטה ותמיכה מלאה בשידורים ברזולוציה גבוהה. תכונות נוספות של הטלוויזיה: מעבד וידאו -R מתקדם ומעבד וידא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפל ID אחד, אבל קראתי שאפשרי לתקשר בין כמה מכשירים אם מגדירים כל אחד על אימייל שונה. נכנסתי לאתר של אפל ל-ID שלי והוספתי אימייל (שלישי) שלי ובכל אחד מהאייפודים פתחתי איש קשר חדש, באחד האימייל הראשי ובשני האימייל האחרון שהוספתי לאפל ID וזה עדיין לא עובד. כשאני מתקשר מאחד, זה אומר שהאחר תפוס וכשאני מתקשר מהשני זה אומר לי שהמכשיר (האחר) לא תומך בפייסטיים. באפליקציה "Messages", אפשר לשלוח ולקבל הודעות בין שני המכשירים. שניהם IOS 5.0. עזרה בבקשה. תודה. עריכה: אוקיי הצלחתי חלקית. אחד מהם מוגדר על האימייל הראשי והאייפוד השני על אימייל משני, אבל אני יכול להתקשר רק מהמכשיר שמוגדר על המייל המשני אל הראשי, ב- Contacts, המכשיר הראשי מופיע עם אייקון קטן של המצלמה, האחר לא. אז רק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בסופו של דבר קניתי שלשום את הסנסה e260 4GB. ביינתים אני נהנה והכל נחמד.. אבל רציתי לברר, האם כדאי לי לעדכן לעידכון firmware האחרון שיצא? מישהו יודע אולי מה חידשו/תיקנו שיהיה לי שווה להוריד? והאם זה מוריד את האחריות או שיש סיכוי שמשהו במכשיר ידפק? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
דגם חדש של היצרנית הסינית נמצא בדרך, עם שבב Snapdragon 820, זכרון RAM בנפח של 6GB ועוד לצד הפרטים על המכשיר המוביל הבא של מוטורולה, הרשת מעניקה לנו כעת גם אימות לכך שדגם מרכזי חדש של החברה הסינית השאפתנית OnePlus נמצא בדרכו אלינו – כנראה ה-OnePlus 3, אם כי לא מן הנמנע שנראה גם שם אחר, עם מיתוג לפי אותיות בדומה ל-OnePlus X למשל. תוצאות ופרטים טכניים על דגם חדש שעונה לשם Rain A3000 ותואם את שיטת מיתוג הדגמים של OnePlus (ה-OnePlus 2 התפרסם טרם השקתו בשם Spring A2001/A2003/A2005, למשל) הגיעו אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench כשהן מתפארות בשבב Snapdragon 820 עדכני, מערכת אנדרואיד 6.0.1 עדכנית – וזכרון RAM בנפח נדיב מאוד של 6GB. נתונים אלו באים בסת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה ראיתי שסלקום פתחה במבצע חדש של מגוון מכשירים ב15 ש"ח ל36 חודשים נעזוב לרגע את ההתחייבות ל3 שנים(שאתה אולי אני אצליח להוריד לשנה וחצי),אני מתלבט בין שני פלאפונים שנראים לי הכי טובים מבין המגוון המצומצם שקיים: U900וSamsung -מכשיר חדש שנחשב הצלחה לא רעה עם מצלמה 5 מגה פיקסל לעומת LG KU990 -מכשיר דמוי אייפוני עם מסך מגע,אני יודע שהוא לא טוב כמו האייפון,אבל נעזוב את זה לרגע יש לו גם מצלמה 5מגה פיקסל עכשיו לי בתור אדם די צנוע ובעל מכשיר ישן ענתיקה לפני 3 שנים-roker 1000 בצבע לבן של מוטורולה- הייתי רוצה לעבור למכשיר טוב יותר מבחינה אמינות מצלמה הכי טובה לא בעיות של קריסות פתאומיות מלא גימיקים קטנים וחמודים עכשיו הייתי רוצה את דעתכם הכנה ביותר לגבי כול מכשיר ומכשיר …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני חייל, שעושה מדיי יום נסיעות ארוכות ומעצבנות. הייתי רוצה להנעים את זמני עם נגן MP3 חדש איכותי... כרגע יש לי נגן פלאש 512 בררה עם סוללות, והוא פשוט שותה את הסוללות ככה שהפסקתי לשמוע מוזיקה... אני מעוניין לרכוש נגן איכותי, בטווח מחירים של 400-800 שקל.... חשוב מאוד שאיכות השמע תהיה איכותית ביותר, לא צריך משהו אודיופילי, אבל שתהיה איכותית דיו. חשוב מאוד מאוד מאוד ! סוללה חזקה ועמידה למשך שעות ארוכות של שמיעה, זה הכי חשוב לי ! סוללה חזקה עם בלאי מינימלי.. וזהו האמת, פיצ'רים של וידיאו ותצוגה עם אפקטים לא מרטיטה לי את הלב כלל... רדיו? צ'ופר בלבד בשבילי... רצוי נגן עם תפריטים נוחים ושליטה אידיאלית.... אני בלבטים עם הזן הזה שמפרסמים ב 600 שקל... אם הוא שווה משהו... הייתי…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את המכשיר הבא Galaxy Tab 2 10.1 P5100 עכשיו נכנסתי לאתר הבא http://www.ibtimes.co.uk/articles/422234/20130109/galaxy-tab2-p5100-android411-xxcll2-jellybean-ota.htm וראיתי שהמכשיר קיבל עדכון גירסא . מה שלא הבנתי , מספר דברים 1. אין מקום רשמי של סמסונג ובו אפשר להוריד עדכוני גירסא [או שאין בגלל שהעדכונים הם דרך האוויר]. 2. עכשיו באתר שציינתי לעיל כתוב שמה "The firmware can be downloaded and installed either as an Over the Air (OTA) transfer or through Samsung Kies. The XXCLL2 firmware is originally for Smart users in Philippines but is compatible with a number of European countries, including the United Kingdom." לא הבנתי בדיוק [החלק המודגש], חשבתי שאין גי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 16GB וזה לא מספיק לי בכלל... אילו הצעות תוכלו להציע לי? להחליף מכשיר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כלשהיא בעזרתה גם מישהו ללא ידע בתכנות אך כן ידע בעיצוב, יוכל לבנות אפליקציה לסלולר שתהיה למעשה גרסא אינטראקטיבית של ספר ילדים עם ליווי מוזיקלי ראיתי את התוכנה הזאת שהשתמשו בה לפיתוח כמה ספרי ילדים אינטראקטיביים לסלולר http://www.kickstarter.com/projects/1653587994/create-your-own-interactive-childrens-books?ref=home_location http://www.kickstarter.com/start
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בזה חוט ירוק ואדום מלופפים יחד על חוט לבן עוד חוט אדום בנפרד ועוד חוט ירוק בנפרד ו2 חוטי נחושת כל אחד בנפרד. קניתי את הבננה השאלה היא איפה אני מחר למה. יש על הבננה 3 מקומות שאפשר להלחים אליהם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מי שבאמת יודע מה ההבדלים יכול להסביר פה קצת מה ההבדל בין הN96 הסיני לפינלנדי מה יתרונות מה חסרונות? אני רוצה לקנות אחד בשבוע הבא ומצאתי כל מיני מכשירים במחירים שונים... כמובן הסיני יותר זול אבל אני רוצה לדעת בדיוק למה ומה שונה. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני עומד למכור את המכשיר וחשוב לי שכל הנתונים עליו יימחקו בלי אפשרות שחזור. האם factory reset יעשה את העבודה או שעלי להשתמש במשהו אחר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרמטרים חשובים לפי סדר עדיפות: 1. איכות מצלמה - בעיקר בצילום דינמי (ילדים, פעילויות בתוך/מחוץ לבית). 2. עמידות 3. סנכרון באנצעות BT 4. איכות שמיעה ב-BT סטריאופוני. 5. מחיר - לא קריטי. תודה מראש גונן
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני לא מצליח להחליט איזה נגן לקנות, בתקציב של כ-500-700 ש"ח - מצד אחד ה-E250 הוא משתלם, אבל אני לא אהבתי אותו. מצד שני את ה-nano וה-U3 דווקא אהבתי, איכות סאונד של U3 וממשק של nano. אבל זה לא מספיק, אני לא מצליח להגיע להחלטה. בקיצור, האם למישהו יש פרטים על נגנים שעומדים לצאת בקרוב? רביע ראשון של 2007?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! באתר bang god יש קופון הנחה בכתובת הזאת- http://goo.gl/VFOI8H (Discount Code - miband27 - Limited Codes valid till July 31st) שמוריד את המחיר מ50 דולר ל35 דולר... מחיר מעולה! הדבר היחיד שעד עכשיו מנע ממני את השעון זה שהוא עלה פי 2(!) מהמחיר שהוא אמור לעלות בסין וההנחה הזאת שכנעה אותי סוף סוף לקנות, חשבתי שאני לא אהיה היחיד אז החלטתי לשתף פה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-