גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי! באתר bang god יש קופון הנחה בכתובת הזאת- http://goo.gl/VFOI8H (Discount Code - miband27 - Limited Codes valid till July 31st) שמוריד את המחיר מ50 דולר ל35 דולר... מחיר מעולה! הדבר היחיד שעד עכשיו מנע ממני את השעון זה שהוא עלה פי 2(!) מהמחיר שהוא אמור לעלות בסין וההנחה הזאת שכנעה אותי סוף סוף לקנות, חשבתי שאני לא אהיה היחיד אז החלטתי לשתף פה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכשיר הדגל שעשוי להגיע בסוף החודש יוכל להציע לצרכנים יותר זכרון והרבה יותר חיי סוללה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי שום אזכור להודעת מכירה באשכול הנעוץ. בכל אופן, ידידה שלי התבלבלה ואיכשהו המוכר הצליח לשכנע אותה לקנות אייפד מיני אחרי שהסברתי לה בדיוק מה לקנות, בקיצור היא מחפשת עכשיו למכור אייפד מיני חדש מהקופסה, לא נפתח, ללא ננגע לא שום דבר כזה. אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אתכם. את המחיר אפרסם באופן פרטי. בברכה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה חילוקי דיעות רבים על המכשיר, שהוא מצוין מבחינת הכל, אבל בGPS הוא הרבה פעמים מאבד את המיקום, מחמם את המכשיר כמו קיטור ומרוקן סוללה צ'יק צ'אק(כבר ידוע שבכל מכשיר WAZE טוחן את הבטרייה מאוד מהר) מה שהכי חשוב לי זה היציבות של הGPS והאיתור המהיר של הSIGNAL. למישהו פה שיש את המכשיר יכול להגיד מה קורה בסאגה הזאת שם? חצי אומרים ככה, וחצי ככה. לא יודע אם לרכוש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! למישהו יש מושג עם איזו תוכנה ניתן לנווט במפות המזרח הרחוק ע"י GPS במכשיר POCKET PC? כידוע לארץ ולאירופה אפשר להשתמש בIGO ואילו לארה"ב בDESTINATOR... אשמח על כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ותודה על הקליק על השאלה אני עם S3. עשיתי ROOT למכשיר בעזרת המדריך הנפלא הזה: http://hwzone.co.il/gadgets/guides/i9300root אתמול הגיעה לי לטלפון הודעה על עדכון תוכנה של סמסונג. לאחר עדכון התוכנה (ב-KIES) נעלם ה-ROOT. והמכשיר הוא UNROOTED שוב. האם אפשר לבצע בדיוק את אותו מדריך שוב? האם הקבצים שונים? האם זה לא יפגע לי במכשיר? תודה רבה למומחים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585927,00.html אני אומר, כל הכבוד להם, ראש עסקי עד הסוף. אני מאשים את הלקוחות - צרכנים גרועים, עושים את הארץ גן עדן לחברות גדולות שרוצות להרוויח מקסימום במינימום זמן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום ויום טוב! ברצוני להחליף מכשיר וכיום אני לקוח מן המניין ברשת פלאפון הישנה עם מכשיר זבל ישן מאוד. עכשיו לאחר שחיכיתי קצת הרשת החדשה הושקה והחלטתי שאני רוצה לקנות סים של הרשת החדשה ולקנות מכשיר דור שלישי מחנות פרטית ולשים אותו בו ולהישתמש בו. הבעיה היא כששאלתיאותם בדוכן שלהם כמה עולה סים הם התחילו לדבר מלא שטויות כמו שאני אצטרך לשנות מספר ולקחת מסלול-חבילה שונים כשסה"כ אני רוצה "להיתנייד" מהחברה ממכשיר שעבד ב-CDMA למכשיר UMTS ובעצם לצרוב את הזכרונות שלי על הסים. בשביל זה אני רק רוצה לקנות את הסים ולהישאר עם המסלול וכל הפרטים שיש לי ורק לקנות למעשה סים, לא יותר ולא פחות מזה. האם זה יתכן? האם זה אפשרי? או שסתם מנסים לגרום לי לקנות מכשיר ברשת החדשה שלהם בטריליון תשלומי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקבל מכשיר מעבודה. מה שיש כרגע במלאי זה S2, באיזשהו שלב צריך להגיע S3, רק בינתיים לא ברור עם זה עניין של שבוע/שבועיים או מס' חודשים. עד עכשיו לא היה לי סמארטפון ובעיקרון אני יכול לחכות, השאלה עם זה שווה... נק' התלבטות עיקרית היא גודל המכשיר, S2 עצמו מכשיר לא קטן בלשון המעטה, השאלה איך S3 מבחינת צורה ונוחות של השימוש. חוץ מזה אשמח לשמוע ממי שהתנסה מהם יתרונות עיקריים S3. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת המקלדת הוירטואלית הפופולרית החליטה להפתיע את משתמשיה אשר מחפשים שינוי מרענן עבור המכשיר החכם שלהם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אוזניה נוחה. קניתי בeBay את ה-Motorola HK-100. שומעים מעולה, אבל היא לא נוחה בטירוף. אחרי כמה דקות מחילה לכאוב באוזן. מה אתם אומרים על אלה? : http://www.ebay.com/itm/Plantronics-Explorer-390-Universal-Wireless-Bluetooth-Headset-/251181309010?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3a7b929c52 http://www.ebay.com/itm/Refurbished-Plantronics-Explorer-330-Bluetooth-Headset-/290823761773?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item43b6726f6d בכלל, החברה הזו טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מכשיר חדש(הגיע הזמן לשדרג את הnokia 3100 ) הדילמה היא N95 או אייפון.... לn95 יש מצלמה מדהימה(והיא אכן תחליף למצלמה ביתית פשוטה) ולאייפון מצלמה בסיסית גם האייפון וגם הנוקיה נגניי מוזיקה בעליי הרבה מקום....לא יודע מה לגביי איכות האודיו בנוקיה אבל.... מבחינת דפדפן אינטרנט וסרטים אייפון לוקח בגדול..... מבחינת משחקים אני חושב שמחינה גראפית המשחקים באייפון יותר טובים וחוץ מזה גם יותר מבדרים בגלל ה"אקסולורמטר" ששולטים במשחק בעזרת הטיית המכשיר(זה נהדר זה!) לי חשוב מכשיר עם נגן נורמלי....שיהיה אפשר לצפות בסרטים במהלך נסיעה שיהיה מצלמה נורמלית ושיבדר(משחקים מספקים) מצד אחד אייפון:סרטים ומשחקים אבל מצלמה לא רצינית מצד שני נוקיה: מצלמה מדהימה ונגן נורמלי(לפי מ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי נוקיה 5310, פלאפון נחמד, אבל הגיע הזמן להחליף אותו. אני מעוניין בטלפון סלולרי חדש, לא חייב להיות סמארטפון - כל מה שאני רוצה זה שיהיה קטן (לא משהו בגודל של אייפון), מצלמה באיכות 3 מגה פיקסל ומעלה יהיה נחמד, ושתהיה בו אפשרות להקלטת שיחות (בנוקיה 5310 יש מערכת הפעלה series 40, אז אני מניח שמשהו עם מערכת הפעלה דומה גם יאפשר הקלטת שיחות...) יש המלצות? תקציב 2000 ש"ח ומטה אגב, אם במקרה ידוע לכם על סמארטפון שמספיק חכם בשביל לעשות תואר במדעי המחשב במקומי, אין הגבלת תקציב ואם במקרה אתם מכירים אתר שמפרט, בין היתר, אם למכשיר יש אפשרות להקלטת שיחות או לא, אשמח לקישור. הייתי מחפש מכשיר שמתאים לי בעצמי, הבעייה היא שאין פירוט אם המכשירים מאפשרים הקלטת שיחות... אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שידרגתי מה NOTE 4 redmi ל Mi9pro ולאכזבתי בניגוד לNOTE 4 ל Mi9 אין בחייגן הקלטת שיחות מובנת... זה ממש היה אחד הדברים הכי חשובים אצלי בפלאפון. יש למישהו המלצה לאפליקציה שאני יכול להוריד שתעבוד במכשיר הזה? זה בסדר גם לא חינמית כי חשוב לי בלי פרסומות ואמינות כי הבנתי שיש הרבה מקליטים שלא עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרמטרים חשובים לפי סדר עדיפות: 1. איכות מצלמה - בעיקר בצילום דינמי (ילדים, פעילויות בתוך/מחוץ לבית). 2. עמידות 3. סנכרון באנצעות BT 4. איכות שמיעה ב-BT סטריאופוני. 5. מחיר - לא קריטי. תודה מראש גונן
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו 1000 שח שקיבלתי לכבוד פסח ואני מעונין לקנות סוף כל סוף את הנגן שאני רוצה כל כך... הבעיה היא שאני לא יודע איזה נגן אני צריך...בקיצור צריך המלצה לנגן עם כמה דרישות מסוימות : 1) שיהיה לפחות 4GB 2)שיהיה זמן סוללה ארוך (מאוד חשוב!) 3)שיתהיה לו איכות סואנד טובה 4)שיהיה לו מסך נורמלי ואיכותי (אני מעונין להפעיל הרבה סרטונים) 5)שתהיה לנגן מערכת כמו של IPOD שאפר לסדר את השירים לפי אמן ולחלק את השירים לתיקיות (חובה) 6)שלא יהיה מובסס HD וזהו וכמו שאמרתי התקציב הוא עד 900 ש"ח אבל עם יש משהו מיוחד אז גם 1000 . תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. קניתי אתמול בערב LG G3 והשתמשתי בו כמה שעות עד שהסוללה התרוקנה. עכשיו הכנסתי SIM והדלקתי את המכשיר, והיה לי מסך KERNEL CRASH. עשיתי Reboot והמכשיר נדלק. אבל כל עוד לא עברו 14 ימים, האם עלי לנסות להחליף אותו או שזה בעיה שיכולה לקרות בכל המכשירים? כלומר, בעיה במערכת ההפעלה ולא חומרה? היה לי במשך שנה Galaxy S4 ובחיים לא היו לי כאלה מסכים. זה למה אני דואג. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הGPS סרב להתחבר כשהפעלתי אותו לראשונה. הורדתי מספר פיקסים כאלה, ולאחר הרבה זמן שהם עבדו הם מצאו לוויינים קרובים. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את הGPS הוא לא מתחבר וצריך להפעיל את הפיקס לזמן ארוך. יש איזשהי דרך שתתקן את הGPS שיעבוד מהר בלי פיקס ובאופן אוטומטי? הבנתי למכשיר הזה לא אמורות להיות בעיות GPS.... עוד דבר מעצבן זה שהמכשיר כל הזמן עושה roaming (אני בגולן) ... רשמתי בהגדרות שהחברה שלי היא גולן ואז נעלם הROAMING אבל אחרי זמן מסוים זה תמיד חוזר... משהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לשדרג לאחת הטלפונים האלה... אבל אני מתלבט מצד אחד הN95(רגיל.. לא 8GB) שאני מכיר יותר טוב הוא נראה כמו המכשיר המושלם בשבילי.. יש לו את כל אופציות המולטימדיה.. הוא נגן מעולה. אם כברלים אפר להפוך אותו למכשיר וידאו ממש מסך גדול ואיכותי... סליידר דו כיווני, GPS מובנה. קיצר פיצוץ של מכשיר אבל זה דגם שידוע בקצת תקלות ובעיות כי זוהי גרסה ראשונית של המכשיר מצד שני יש את E71 שגם בו יש הכל.. הוא יותר מזכיר לי מחשב מאשר פלאפון כי יש לו מקלדת מלאה ו.. כן.. הוא הרבה יותר אמין מבחינת המערכת... החיסרונות אצלו מבחינתי.. שהמקשים ממש קטנים.. המסך קטן יותר מצלמה פחות טוב (3.2 לעומת 5 בN95) ושהוא יותר טלפון-ממוחשב לעומת הN95 שהוא יותר טלפון-מולטימדיה.. הייתי רוצה כמה המלצות במיו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! צריך עזרה בבחירה של טאבלט להורים בתקציב של עד 1500 שח הכיוון הוא ל10 אינצ', מערכת הפעלה של אנדרואיד ולא אייפד! אני אהיה בארה"ב שבוע הבא (יש מצב שיהיה בלאק פריידיי אגב ?? ) אז אני מתכנן לקנות את המכשיר מבסט ביי זה מה שחשבתי בינתיים לקנות http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Galaxy+Tab+2+10.1+with+16GB+Memory+-+Titanium+Silver/5215429.p?id=1218625359021&skuId=5215429 מה דעתכם? רעיונות אחרים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מוצא את הדרך לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקווה מאוד שאני מפרסם את זה בפורום הנכון כי יש בHWZ המון, המון, המון, המון פורומים מסתבר. אני רוצה להכין סטאפ למטבח שלי שיורכב מ 1) זרוע גדולה של מנורה 2) פלאפון (אנדרואיד כנראה) 3) מקרן זעיר אני רוצה לעבוד עם זה ככה שאוכל להקרין מתכונים על השיש, שיציג לי באיזה גודל אני צריך לעשות את הפיצה, ויראה לי יוטיוב כשאני משתעמם זה פחות או יותר הרעיון הבעיות כדקלמן: לא כל פלאפון יכול להתחבר למקרן זעיר, האם הmotorola atrix יכול? רעיון כלשהו איך לעשות את זה? והבעיה העיקרית שלשמה אני רושם את ההודעה הזאת: גם אם אצליח לחבר פלאפון ומקרן זעיר אני צריך מקלדת וירטואלית כלשהי ככה שאוכל להקליד על המשטח עבודה אם אני צריך מקלדת או פשוט לגלול אז אשמח לעזרתם או שתפנו אות…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-