גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
-
לא מוצא את הדרך לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר בו אוכל להשתמש ללימודים בתואר שני, כאשר כרגע יש לי העדפה למחשב נייד. רציתי לשמוע מה דעתכם, הוא ישמש אותי נטו ללימודים, והסכום המקסימלי בסביבות 2-3K. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי להרצת תוכנות כבדות ועוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם למישהו יש הערכה קונקרטית האם האטריקס ישודרג לאנדרואיד 2.4? אם כן, מתי? אני מחפש בכל מקום ויש כל מיני ספקולציות אבל אני לא מצליח למצוא מידע פורמלי. אשמח אם מישהו פה יכול לעזור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבטת בין 2 דגמי טאבלט אסוס - ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1B051A Asus VivoTab RT 64GB TF600T-1B134R בבקשה תנו לי את היחסרונות של כל מכשיר אני הולכת להוציא סכום לא מבוטל... ובבקשה אם אפשר להגיב לי כמה שיותר מהר...אני רוצה לקנות היום! מודה מראש וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה היה רק עניין של זמן: חברת ההזנק שהשיקה מצלמה חדשנית עם 19 חיישני תמונה פועלת להביא את הטכנולוגיה שלה גם למכשירי הכיס החכמים שלנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
CHUWI Vi8 Plus הוא הטאבלט החדש מבית CHUWI . בתור משהו שכבר היה לו את CHUWI HI8 יש לי צפיות גבוהות מאוד מדור ההמשך, וכנראה שהוא אכן יענה על הצפיות האלה . הטאבלט מגיע עם מעבד חזק , מסך 8.0 אינץ' ', ווינודס 10 , USB C וכל זה ב97 דולר . בהחלט שווה לכל כיס , ומניסיון הטאבלט יריץ משחקים וכל תוכנה אחרת בלי בעיה . CHUWI Vi8 Plus מגיע עם מעבד Intel Cherry Trail Z8300 !!! ו2GB ראם , בהחלט מרשים . מסך 8.0 אינץ' 1280*800 אך אל דאגה המסך ירגיש כמו FHD , סוללה של 4,000mAh . הטאבלט מגיע עם windows 10 וחיבור HDMI כך שאפשר לחבר אותו למסך והשתמש בוא כמחשב כמובן שניתן לחבר גם עכבר מקלדת וכל מה שמתחבר בUSB למחשב . בנוי מפלסטיק ומתכת בצדדים (ימין ושמאל) . טאבלט מפורסם עם קהילת פיתו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות m3s של מייזו זה יעבוד בארץ ? עם עיברית? אני יכול לקנות עם שילוח מהיר? אצטרך לשלם מכס? מאיפה אני יכול לקנות מישהו מבין בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
פשוט לא ייאמן.... התקשרו אלי מהדואר שהחבילה שלי הגיעה ואני צריך לשלם 360 ש"ח עמלת שחרור מהמכס. וכשהזמנתי את הטלפון באתר לחצתי בפירוש Royal mail וגם שלחתי להם אימייל אחרי שביצעתי את ההזמנה בשביל לוודא שהחבילה לא תשלח בדואר שליחים. יש טעם בכלל לפנות אליהם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, שידרגתי מה NOTE 4 redmi ל Mi9pro ולאכזבתי בניגוד לNOTE 4 ל Mi9 אין בחייגן הקלטת שיחות מובנת... זה ממש היה אחד הדברים הכי חשובים אצלי בפלאפון. יש למישהו המלצה לאפליקציה שאני יכול להוריד שתעבוד במכשיר הזה? זה בסדר גם לא חינמית כי חשוב לי בלי פרסומות ואמינות כי הבנתי שיש הרבה מקליטים שלא עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו 1000 שח שקיבלתי לכבוד פסח ואני מעונין לקנות סוף כל סוף את הנגן שאני רוצה כל כך... הבעיה היא שאני לא יודע איזה נגן אני צריך...בקיצור צריך המלצה לנגן עם כמה דרישות מסוימות : 1) שיהיה לפחות 4GB 2)שיהיה זמן סוללה ארוך (מאוד חשוב!) 3)שיתהיה לו איכות סואנד טובה 4)שיהיה לו מסך נורמלי ואיכותי (אני מעונין להפעיל הרבה סרטונים) 5)שתהיה לנגן מערכת כמו של IPOD שאפר לסדר את השירים לפי אמן ולחלק את השירים לתיקיות (חובה) 6)שלא יהיה מובסס HD וזהו וכמו שאמרתי התקציב הוא עד 900 ש"ח אבל עם יש משהו מיוחד אז גם 1000 . תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קיבלתי פלאפון מהעבודה ואני רוצה לרכוש פלאפון DUAL SIM בשביל הנוחות שלי... אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לשדרג לאחת הטלפונים האלה... אבל אני מתלבט מצד אחד הN95(רגיל.. לא 8GB) שאני מכיר יותר טוב הוא נראה כמו המכשיר המושלם בשבילי.. יש לו את כל אופציות המולטימדיה.. הוא נגן מעולה. אם כברלים אפר להפוך אותו למכשיר וידאו ממש מסך גדול ואיכותי... סליידר דו כיווני, GPS מובנה. קיצר פיצוץ של מכשיר אבל זה דגם שידוע בקצת תקלות ובעיות כי זוהי גרסה ראשונית של המכשיר מצד שני יש את E71 שגם בו יש הכל.. הוא יותר מזכיר לי מחשב מאשר פלאפון כי יש לו מקלדת מלאה ו.. כן.. הוא הרבה יותר אמין מבחינת המערכת... החיסרונות אצלו מבחינתי.. שהמקשים ממש קטנים.. המסך קטן יותר מצלמה פחות טוב (3.2 לעומת 5 בN95) ושהוא יותר טלפון-ממוחשב לעומת הN95 שהוא יותר טלפון-מולטימדיה.. הייתי רוצה כמה המלצות במיו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קראתי שאמור לצאת נגן PMP של סמסונג (שהוא בלי רכיבי הטלפון) והוא אמור להקרא גלקסי S העיניין הוא שאני רואה שיש אותו והוא כן פלאפון. אני מאוד מבולבל- מישהו יכול לעזור? (בבקשה אל תציעו לי את הגלקסי 50- אני מודע לקיומו - הוא קיבל רייטניג גרוע ואני לא מעוניין בו)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ארבעה מכשירים שונים ומגוונים מרכיבים את משפחת ה-Mate 20 - השאפתנית ביותר של היצרנית הסינית המצליחה מאז ומעולם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ליבות עיבוד חדישות, ליבה גראפית מעודכנת, זכרונות LPDDR5, מודם 5G עם מהירויות שיא ועוד מצפים לנו בסמארטפונים הבאים מבית היצרנית הקוריאנית לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
דיווחים טריים מצביעים על כך שמכשיר היוקרה החדש מבית היצרנית הסינית העולה יושק במקביל לדגמים החדשים והנוצצים של טים קוק ואנשיו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מת לי הIPOD, אז חשבתי שהגיע הזמן להתחדש התקציב הוא פחות או יותר 800 שקל, חשבתי על זה אולי: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703798 עצות מישהו? ואל תציעו לי אייפוד שוב, אני שונא את הITUNES חחחח תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האייפד החדש iPod Touch שיצא נורא קורץ לי וחשבתי לקנות אחד ולהביא לארץ מאמריקה (משפחה של חברים) עכשיו יש כמה שאלות שרציתי לשאול ולדעת 1) צריך איזה אישור או יש מס מתי שאני יעביר את המכשיר לארץ? 2) הדפדפן שלו ייתמוך בעברית? במידה ולא יש או אמור לצאת גירסא שנייה? 3) האם המחיר באמת מצדיק אותו (300 דולר) ביחס לסוללה וכאלה 4) איכות שמע.... היו עוד המון אני ייזכר תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! באתר bang god יש קופון הנחה בכתובת הזאת- http://goo.gl/VFOI8H (Discount Code - miband27 - Limited Codes valid till July 31st) שמוריד את המחיר מ50 דולר ל35 דולר... מחיר מעולה! הדבר היחיד שעד עכשיו מנע ממני את השעון זה שהוא עלה פי 2(!) מהמחיר שהוא אמור לעלות בסין וההנחה הזאת שכנעה אותי סוף סוף לקנות, חשבתי שאני לא אהיה היחיד אז החלטתי לשתף פה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי טלפון אלחוטי dect 6.0 ועכשיו התקשרו אליי מ- buy2 ומסרו לי שאני צריך למלא טופס ייבוא למשרד התקשורת ... באופן עקרוני כל הסיפור הזה נראלי מסריח למדי לא מבין מה הקשר של הטופס הזה עכשיו... למישהו יש ניסיון במצב כזה? אני גם לא ממש יודע מה למלא בסעיפים השונים שמופיעים בטופס: http://www.ushops.co.il/ckfinder/userfiles/files/d1_tikshoret.pdf ממש אודה לעזרתכם אני אבוד עצות... הטלפון שקניתי מופיע בקישור: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D250889636254%26ssPageName%3DADME%253AL%253AOC%253AUS%253A3160&h=lAQHlPFNv המון המון תודה למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-