עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם. השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by PuG3o6,

אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום חברים. אני זקוק לאפליקצייה שתאפשר לי לדעת היכן נמצאים 3-4 מכשירי אייפון שבבעלותי בכל זמן נתון בעזרת ה GPS שבהם. אני מודע לכך שיש את ה FINDMYPHONE המובנה אבל בכל מכשיר יש חשבון אחר ולא נראה לי שהפונקציה הזו מעשית לניהול כמה מכשירים בו זמנית. מישהו מכיר פתרון מתאים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. אני מתלבט האם לעדכן את הSOLA ל4.0 או לא... יש הכמה מקומות ברשת שכותבים שהוא מאט את המכשיר. אני רוצה שהמכשיר יהיה כמה שיותר קל לתפעול שותף. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by viclick,

מישהו מכיר פלאג- אין להפעלה / כיבוי LED ה"פלאש" של מכשיר? אני לא מצליח למצוא משהו כזה. בעיקרון, אני שוקל לכתוב פלאגין בעצמי (לאנדרויד ואייפון) אבל אם כבר קיים משהו כזה אז למה להסתבך....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by oded6188,

אני לא מבין למה כשקונים טלפון ב 700 שקל אפשר לשים רינגטון בקלות, ובאייפון שעולה 3500 שקל צריך לשאול בפורומים איך לעשות את זה.... קניתי אייפון 4, גירסה 4.3.3 הכנתי רינגטון בפורמט המתאים ובאורך המתאים, ובעזרת ה itunes הכנסתי אותו לקטגוריה "ringtones". הכל עבד טוב ומגניב, הרינגטון עובד. עכשיו הכנתי עוד רינגטון, אני מסנכרן אותו ב itunes כמו שעשיתי עם הרינגטון הקודם, אבל כשאני נכנס באייפון להגדרות>צלילים>צלצול, אז מופיע לי רק הרינגטון הראשון שהכנתי.... השני לא מופיע (למרות שב itunes הוא מופיע)... אם אני אכנס לאייטונס, ואמחק את הרינגטון הראשון, רק אז אוכל לשים את הרינגטון החדש שעשיתי..... בקיצור, האייפון לא מוכן לעבוד עם יותר מרינגטון אחד...... מישהו יודע איך פותרים את ז…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מפתחת השבבים הבריטית ARM חולקת איתנו 15 תחזיות עבור שוק המכשירים החכמים בשנה הקרובה, כאשר גולת הכותרת היא ההערכה שמכשירים בינוניים וסבירים יהפכו לזולים הרבה, הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2015-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-lte-%d7%95-64-%d7%91%d7%99%d7%98/

8. Nokia 6288 או Sony Ericsson 610 ואני מדבר על איכות סאונד דרך אוזניות לא רק רמקול כי אני צריך שהפלפון ישמש גם כMP3\4 ולמי מהם יש סוללה חזקה יותר שמחזיקה יותר זמן אבל יותר חשוב הסאונד D: אז תודה לעוזרים! נ.ב הפעם יש כותרת נורמלית וקודם לא היתי על המחשב לא היה זמן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות בקרוב פלאפון חדש אשר מסוגל לקרוא קבצי word ,מאחר וזו אחת התכונות החשובות לי רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם זה ? כיצד המכשיר מתמווד עם קבצים גדולים של 1מגה~ ? כיצד הוא מתמודד עם טקסט מעוצב ? ובכלל עם שמירת הסדר במסך כל כך קטן ? האם זה קריא במסכים קטנים כמו של פלאפונים ? יש הבדל בקריאה של קבצי word בסוגי פלאפונים שונים ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Or ei,

חיפשתי הרבה בפורום ובהרבה מקומות אחרים לקראת הטיול לדרא"מ מה שנראה לי מצוין זה D2 16G אבל: הנפח שלו יחסית קטן ובמחיר סביר אפשר להוסיף עוד 8 ג'יגה אבל זה עדיין רק 24 ג'יגה (אם הייתי בארץ הייתי מסתפק גם ב4) המטרה של הנגן במשך הטיול הוא יהיה להעביר את הזמן בנסיעות\טיסות\סתם שעמום אם זה בלראות סרטים לשמוע מוזיקה או לראות תמונות בזה הוא סבבה חוץ מנושא של המסך שהוא ממש קטן לפי מה שאני רוצה יותר מתאים לי PMP אבל כולם עם זמן סוללה על הפנים ומחיר הרבה יותר גבוהה יש למישהו איזה הצעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, לאחותי יש טיול לאילת ואכשיו היא רוצה לקנות mp3 ואין לנו בכלל, וראיתי את הmp3 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2904 האם הוא שווה והאם יש יותר טוב ממנו תקציב עד 250 מקסימוםםםםםם אני לא רוצה פחות מ1G תודה רבה שאלה אחרונה האם יש לו אחריות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by arieljt,

למי שעוד לא קרא ומכיר את HEBDEV, הם יצאו בהודעה רשמית פה: http://www.hebdev.com/ ופה: http://www.iphoneblog.co.il/2009/02/iphone.html אין מנוס כנראה מלהעשק..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by drorb,

שלום! המטרה שלי הוא שיהיה לי מכשיר אחד בבית שמכיל את כל השירים והסרטים, ושאוכל לחבר אותו לטלויזיה / מערכת. אני לא רוצה לחבר את המחשב למערכת, כי הוא נמצא בחדר אחר, ולכן רעיון המדיה סנטר נופל מיד. חוצמזה אני רוצה משהו שגם אוכל לקחת החוצה. מצד שני, אני לא רוצה לקנות אייפוד כי זה תומך רק ב-quicktime ולא ב-divx ודומיו (אני צודק?), ולא תומך בעברית. מה ההמלצה? איזה נגן מבוסס דיסק קשיח (80GB מינימום) מנגן את כל הפורמטים של mp3 וגם וידאו, ויש לו יציאת אודיו ווידאו? תודה! DF

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה לאפשר גלישה ברכב גם על ידי מחשבים ניידים, טאבלטים (2 ילדים) וכל מכשיר אחר שיתחשק לי. אני שוקל את המכשיר הזה: http://www.cheaper.co.il/product/מודם-סלולרי-לרכב-הוט-ספוט-wifi-מיוחד-למערכות-אנדרואיד מישהו יכול להבין למה מוזכר שם אנדרואיד? הרי אם יש גלישה אני אמור לתקשר מכל מכשיר שהוא. זה נראה יותר זול: http://2-buy.co.il/p/נתב_אינטרנט_אלחוטי_לרכב_Huawei_CarFi_E8377_4G_חיבור_עד_10_מכשירים וזה נראה שקל להעביר אותו בקלות וגם באופן זמני מחוץ לרכב (נניח לפיקניק) http://www.gadgetdeals.co.il/Product/34911712/ZTE-MF910-4G-LTE-Mobile-Hotspot-מודם-סלולרי-מעולה הגלישה תהיה דרך הוט מובייל שמציעה את החבילה של 100GB https:…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by חכ,

מחשב כף יד שתקוע במסך הראשון. מה יכול להיות סוג התקלה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by orjerby2013,

אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by panda2004,

היי, כולנו יודעים שבגלל ש HTC לא ממש נתמך ונפוץ בארץ יש לנו קצת בעיות. וגם אם אנחנו מצליחים להתקמבן עם Touch Group במקרה על האחריות, זה עדיין כולל 3 שבועות של הטסת הפלאפון לחו"ל לצורך תיקון. ראיתי שיש אפשרות לבצע ביטוח לכל הסמארטפונים (ביניהם גם HTC) ב 150 שקל בשנה! (כמובן בנוסף לתשלום חד פעמי פר תיקוף וסוג התיקון). למידע נוסף: http://www.eline.co.il/items/163292-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iKopell-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הסמארטפון המוביל של סמסונג מוצע למחירה בהנחה של 150 דולר ממחירו הרגיל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%a9%d7%9c-500/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. זה נורמאלי? אני עם קלאודי 3.3 וקרנל של דורי. יש מה לעשות? תודה לעוזרים ☺

21. Started by shaithebest,

האם אפשר למצוא עדכונים לתוכנת הניווט IGO8 באינטרנט?? זתומרת כדי להתקין את זה על הכרטיס SD של הGPS??? זתומרת עדכונים שישפרו קודם כל את מפות הארץ ודבר שני את כל העניין של התלת מימד שיהיה יותר מגניב תודה חג שמח

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zombie,

אני מתכוון לקנות מכשיר חדש(הגיע הזמן לשדרג את הnokia 3100 ) הדילמה היא N95 או אייפון.... לn95 יש מצלמה מדהימה(והיא אכן תחליף למצלמה ביתית פשוטה) ולאייפון מצלמה בסיסית גם האייפון וגם הנוקיה נגניי מוזיקה בעליי הרבה מקום....לא יודע מה לגביי איכות האודיו בנוקיה אבל.... מבחינת דפדפן אינטרנט וסרטים אייפון לוקח בגדול..... מבחינת משחקים אני חושב שמחינה גראפית המשחקים באייפון יותר טובים וחוץ מזה גם יותר מבדרים בגלל ה"אקסולורמטר" ששולטים במשחק בעזרת הטיית המכשיר(זה נהדר זה!) לי חשוב מכשיר עם נגן נורמלי....שיהיה אפשר לצפות בסרטים במהלך נסיעה שיהיה מצלמה נורמלית ושיבדר(משחקים מספקים) מצד אחד אייפון:סרטים ומשחקים אבל מצלמה לא רצינית מצד שני נוקיה: מצלמה מדהימה ונגן נורמלי(לפי מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by taimor,

לא יודע, שמעתי שיש לו בעיות עם הMP3 ובעיות בעברת נתונים ממחשב שזה ממש איטי ? האם זה נכון ? כעיקרון אני צריך פלאפון טוב ומומלץ שיהיה עם MP3 וזיכרון לא יזיק. חשבתי על הV3C אבל יש לו כולה 40 מגה, אני מעדיף כבר את הSK 7400 שיש לו 65 ושומעים בו לא רע בכלל. על מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by isragal,

יש לי נוקיה 6267 אחד החברים שלי הביא לי כרטיס זיכרון העברתי אליו מלא קבצים שהיו לי כרטיס זיכרון אחר ועכשיו כתוב לי שהוא לא מפורמט ואי אפשר להגיע אל הקבצים דרך המחשב או דרך הסלולרי אני צריך למחוק הכל יש איזה תוכנה שאני יוכל להוציא את הקבצים לפני הפירמוט? או דרך כלשהי להוציא את הקבצים? תודה עריכה: מצאתי פתרון תוכנה icare data recovery אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בעלי סמסונג WAVE אינם צריכים לקודד סרטים בכדי לצפות בהם במכשיר פשוט להעביר את הסרט לכרטיס הזיכרון ולהנות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.