גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
פרמטרים חשובים לפי סדר עדיפות: 1. איכות מצלמה - בעיקר בצילום דינמי (ילדים, פעילויות בתוך/מחוץ לבית). 2. עמידות 3. סנכרון באנצעות BT 4. איכות שמיעה ב-BT סטריאופוני. 5. מחיר - לא קריטי. תודה מראש גונן
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה. הנייד שלי(אנדרואיד) מחובר דרך הaux למערכת ברכב. אני רוצה לשלוט דרך איזשהו שלט בלוטוס על העברת השירים בלי לגעת בפלאפון. קיים דבר כזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה של שעון, שמראה את השעה גם כשהמסך של המכשיר כבוי. לא צריך משהו מפואר, רק שיראה לי את השעה עם ניצול מינימאלי של הסוללה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Nokia 6288 או Sony Ericsson 610 ואני מדבר על איכות סאונד דרך אוזניות לא רק רמקול כי אני צריך שהפלפון ישמש גם כMP3\4 ולמי מהם יש סוללה חזקה יותר שמחזיקה יותר זמן אבל יותר חשוב הסאונד D: אז תודה לעוזרים! נ.ב הפעם יש כותרת נורמלית וקודם לא היתי על המחשב לא היה זמן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי מדריך באתר(לא יודע אם מותר להזכיר את שמו....) אשר מראה כיצד ניתן להחליף או להאריך את אנטנת ה GPS למכשיר N95. כמובן שזה מסיר אחריות וכו'. האיש אומר שהGPS לאחר המוד שהוא עשה, קולט אפילו בתוך הכיסים,בתוך הרכב, בתוך מאפרת הרכב ובבית. בקיצור, זה שיפור עצבני ביותר לאיכות הקליטה של אנטנת ה GPS. לשימושכך (אם אתם מעיזים!): 1. מסירים את האנטנה המקורית, וגם את 3 הפינים שמחברים אותה ללוח. (אני בטוח שתמצאו היכן נמצאת האנטנה לפי התמונות). 2. מלחימים לשם חוט דיי עבה(הבחור אומר 3" אני חושב שכדאי יותר דק ויותר ארוך). 3. לאחר המוד הזה, מקבלים FIX ללווינים תוך 5-10 שניות! וזה בתוך הבית ביום מעונן! 4.בבדיקה שהבחור עשה, יש קליטה של 50% מתחת ל 2 גגות, ו4 קירות. שזה מעולה! …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לצלם מספר סרטונים שלי לבלוג. בסרטונים זה רק אני שמדבר למצלמה. איזה מצלמה תעשה את זה טוב? אני לא צריך איכות טלויזיה.... אבל אני כן רוצה איכות לפחות די טובה. האם המצלמה של אייפון 5S יעשה את העבודה? לי כרגע אין סמארטפון וזה אומר שאאלץ להשאיל מחבר שלי. האם יש איזשהו מצלמה דיגיטלית שעולה כמה מאות שקלים (עד 400-500) שתצלם לי באותו איכות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש טיול לאילת ואכשיו היא רוצה לקנות mp3 ואין לנו בכלל, וראיתי את הmp3 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2904 האם הוא שווה והאם יש יותר טוב ממנו תקציב עד 250 מקסימוםםםםםם אני לא רוצה פחות מ1G תודה רבה שאלה אחרונה האם יש לו אחריות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק לאפליקצייה שתאפשר לי לדעת היכן נמצאים 3-4 מכשירי אייפון שבבעלותי בכל זמן נתון בעזרת ה GPS שבהם. אני מודע לכך שיש את ה FINDMYPHONE המובנה אבל בכל מכשיר יש חשבון אחר ולא נראה לי שהפונקציה הזו מעשית לניהול כמה מכשירים בו זמנית. מישהו מכיר פתרון מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר פלאג- אין להפעלה / כיבוי LED ה"פלאש" של מכשיר? אני לא מצליח למצוא משהו כזה. בעיקרון, אני שוקל לכתוב פלאגין בעצמי (לאנדרויד ואייפון) אבל אם כבר קיים משהו כזה אז למה להסתבך....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=19539 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=16305 הבאתי 2 לינקים של הנגנים המדוברים. אני די מתלבט ביניהם,התקציב הוא בערך עד 300 ובנוסף עוד בערך 100 ש"ח לכרטיס זכרון להרחבה. האם יש הבדל ביניהם באיכות?האם גם הסנסה קליפ תומך בכרטיס זכרון?האם יש להם בעיות עם עברית? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר למצוא עדכונים לתוכנת הניווט IGO8 באינטרנט?? זתומרת כדי להתקין את זה על הכרטיס SD של הGPS??? זתומרת עדכונים שישפרו קודם כל את מפות הארץ ודבר שני את כל העניין של התלת מימד שיהיה יותר מגניב תודה חג שמח
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לשדרג לאחת הטלפונים האלה... אבל אני מתלבט מצד אחד הN95(רגיל.. לא 8GB) שאני מכיר יותר טוב הוא נראה כמו המכשיר המושלם בשבילי.. יש לו את כל אופציות המולטימדיה.. הוא נגן מעולה. אם כברלים אפר להפוך אותו למכשיר וידאו ממש מסך גדול ואיכותי... סליידר דו כיווני, GPS מובנה. קיצר פיצוץ של מכשיר אבל זה דגם שידוע בקצת תקלות ובעיות כי זוהי גרסה ראשונית של המכשיר מצד שני יש את E71 שגם בו יש הכל.. הוא יותר מזכיר לי מחשב מאשר פלאפון כי יש לו מקלדת מלאה ו.. כן.. הוא הרבה יותר אמין מבחינת המערכת... החיסרונות אצלו מבחינתי.. שהמקשים ממש קטנים.. המסך קטן יותר מצלמה פחות טוב (3.2 לעומת 5 בN95) ושהוא יותר טלפון-ממוחשב לעומת הN95 שהוא יותר טלפון-מולטימדיה.. הייתי רוצה כמה המלצות במיו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את המכשיר הבא Galaxy Tab 2 10.1 P5100 עכשיו נכנסתי לאתר הבא http://www.ibtimes.co.uk/articles/422234/20130109/galaxy-tab2-p5100-android411-xxcll2-jellybean-ota.htm וראיתי שהמכשיר קיבל עדכון גירסא . מה שלא הבנתי , מספר דברים 1. אין מקום רשמי של סמסונג ובו אפשר להוריד עדכוני גירסא [או שאין בגלל שהעדכונים הם דרך האוויר]. 2. עכשיו באתר שציינתי לעיל כתוב שמה "The firmware can be downloaded and installed either as an Over the Air (OTA) transfer or through Samsung Kies. The XXCLL2 firmware is originally for Smart users in Philippines but is compatible with a number of European countries, including the United Kingdom." לא הבנתי בדיוק [החלק המודגש], חשבתי שאין גי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 16GB וזה לא מספיק לי בכלל... אילו הצעות תוכלו להציע לי? להחליף מכשיר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מכשיר Galaxy S2, עם תקלות לא ברורות כלשהן, שגורמות לו להתרסט ולהיתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום), וקונקטור USB עם מגעים בעייתיים. (לטעינה - אני פשוט קניתי עוד כמה סוללות, טוען אותן ישירות עם מטען כזה, ומחליף ביניהן. והעברת קבצים אני עושה עם Wifi) שווה לי לנסות לתקן אותו? מישהו ירצה לקנות דבר כזה יד שנייה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים הבריטית ARM חולקת איתנו 15 תחזיות עבור שוק המכשירים החכמים בשנה הקרובה, כאשר גולת הכותרת היא ההערכה שמכשירים בינוניים וסבירים יהפכו לזולים הרבה, הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2015-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-lte-%d7%95-64-%d7%91%d7%99%d7%98/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני לא מזמן רכשתי SGS3. אני מאוד מרוצה להטלפון ומאוד מעוניין לשמור עליו מכל בחינה. לאחרונה ראיתי את האפליקציה (גם לאנדרואיד וגם ל IOS) ששמה lookout. היא בעצם גם סוג של אנטיוירוס וגם בודקת אפליקציות ומה רק לא. אפילו במקה של אובדן או גניבה הוא מאתר את המכשיר ושולח לך את המיקום שלו לאי מייל שלך. השאלה היא כזאת : האם היא באמת עושה את מה שהיא מבטיחה או שזאת סתם שיווק ממש טוב ? אשמח לכמה תשובות מאנשים שכבר היתנסו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משרד התקשורת החליט לאסור על כל חברות הסלולר בישראל לחסום או להגביל את תכונת ה-Tethering של מכשירי הסלולר. על פי משרד התקשורת, הגבלת היכולת של המכשיר הסלולרי מלשמש כנקודת גישה אלחוטית (AP) היא עבירה על החוק, והמשרד יטפל בנושא בהתאם. ההחלטה זו משפיעה בעיקר על חברת HOT Mobile החוסמת תכונה זו באופן מוחלט ובמידה מסויימת גם על חברת Orange הגובה תשלום נוסף עבור השימוש בה. Orange כבר הודיעה שתבטל את הדרישה לתשלום נוסף, אבל מ-Hot Mobile עדיין לא נשמעה תגובה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן ההתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לגלקסי S. אני יודע שהנושא הזה חרוש מהתחת. קראתי המון כתבות וראיתי המון סרטונים ביוטיוב, אבל אני ממש לא יודע איזה לקחת בסופו של דבר. אני יודע שלכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו וקשה מאוד להגיד איזה יותר טוב. אבל בכל זאת רציתי לשאול ולקבל תשובה בצורה חד משמעית. איזה פלאפון לקנות?? אשמח לתשובות מאנשים שיצא להם להתנסות משני המכשירים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בעלי סמסונג WAVE אינם צריכים לקודד סרטים בכדי לצפות בהם במכשיר פשוט להעביר את הסרט לכרטיס הזיכרון ולהנות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי, ה- MP3 הקודם שלי הלך לי לאיבוד Sansa M250 . הספיק לי מעל ומעבר הדרישות: קומפקטי תמיכה בעברית - יתרון אבל לא חובה בעל נפח של 4 ג'יגה לפחות איכות סאונד סבירה וידאו - לא מעניין אותי, אני לא הולך לצפות בסרטים בכזה גודל של מסך. חשבתי כבר על כמה אופציות: Sandisk Sansa Clip 4GB Iriver T5 - ראיתי אותו, ממש ממש על הפנים. Sandisk Sansa Clip 8GB Meizu M6 4GB - הוא עדיף במידה ניכרת על פני הסנסה? קצת התנסיתי בממשק שלו ולטעמי, הוא לא היה נוח במיוחד. ה- Meizu 8GB לצערי, חורג מהתקציב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם כאן זה המקום הנכון ולא למשל נושאי אפל וכו'.. אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע על מקום טוב לרכוש בו כיסוי לאייפד החדש.. הייתי באיידיגיטל, אופיס דיפו, דינמיקה סלולר ובאג.. לא מצאתי שום דבר מעניין במיוחד.. באינטרנט מצאתי כמה וכמה דגמים ממש נחמדים אבל אף אחד מהם לא נשלח בנוחות לארץ. אשמח אם מישהו מכיר חנות שמייבאת או בעלת כיסויים ומגנים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-