עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מתכנן לרכוש (מחר) את הנוט 2 לאחר שנתיים וקצת עם האייפון 4. אשמח לעזרה בנושאים הבאים: כיצד להעביר את אנשי הקשר? הגירסה שמגיעה ב-KSP לא תומכת בעברית בשימוש עם העט. במידה וקיימת גירסה שכן תומכת (או תתקיים בעתיד) - כיצד ניתן לעדכן? (משהו בסגנון של עדכון iOS?) כיצד ניתן לצפות בקבצי וידאו במכשיר - האם המכשיר מזוהה כ-DOK ופשוט מעתיקים אליו את הקובץ? תודה מראש לעוזרים. הערות/הארות נוספות יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by moor009,

שלום. יש לי סמסונג גלקסי 2 - טלפון נייד ומופיעה לי הודעה כזו: DATA USAGE WARNING שמודיע לי כי השתמשתי ב-2G מתוך 5G שהמנוצל ביותר הוא הפיסבוק 158MB . ניקוי עם ה-CLENER DATE לא שינה דבר . כיצד אני פותר את הבעיה הזו ? תודה

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by yesman,

אני אמור לנסוע שבוע הבא לברלין, כמו"כ הגיע הזמן להחליף את הסלולר בן ה5 שנים במשהו חדש לטשתי עיניים בגוגל פון החדש (נקסוס 4) האם כדאי לקנות סמארטפון בברלין? האם יש למישהו המלצות לחנויות בעיר ברלין או לקניה דרך האינטרנט כך שהמכשיר ימתין לנו במלון? באופן כללי על איזה מכשיר אתם ממליצים במונחים של עלות תועלת ובמחיר סביר (עד 2500 ש"ח רצוי מתחת ל 2000) החזר מע"מ / מיסים וכו'?

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. שלום לכולם מצאתי את השאלה הזאת לפני כשנתיים אז ... אני נאלץ לשאול אותה שנית בהתחשב במחירים שירדו ובטכנולוגיה שהתפתחה . אני מעוניין לקנות כרטיס 32gb Class-10 MicroSD עבור הסלולאר שלי/ שאלתי היא האם יש כרטיס שמיועד לסלולארי ולא ומצלמות ואם יש לכם המלצה לכרטיס מסויים תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש את המשחק הזה באיפון. לא מוצא לאנדרואיד מישהו מכיר משחק דומה מאותו הז'אנר?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. Started by RJ1,

הצטברו אצלי יותר מדיי שאלות וחיפוש שלהם ייקח המון זמן, אני אשמח אם תוכלו לענות לי בקצרה או לכוון אותי למקומות עם פתרונות (אני כבר אסתדר משם)' ככה יישארו לי פחות שאלות לחיפוש יותר מעמיק. חילקתי לכמה נושאים: בעיות: 1. קיבלתי מכשיר עם מקלדת של GO Keyboard, ואני לא יכול להחליף למקלדת המקורית של סמסונג, איך כן אפשר להחליף? 2. למה כל פעם שהמכשיר נדלק גם ה-WiFi נדלק, איך אפשר לבטל? 3. למה אחרי זמן מסוים (4 שעות +) שלא נגעתי במכשיר (היה מנוח על שולחן) הוא עובד מ"צלצול" ל"רטט". 4. למה תקשורת נתונים נעלמת ולא חוזרת אחרי שימוש ב-WiFi? 5. למה אחרי זמן מסוים שהוא בטעינה הוא עובד ל"שקט". 6. קריסות? האם בעיה בטלפון? קריסה פתאומית (אתחול מכשיר) בזמן מעבר מChrome- לטלפון. שאלות כלליות: 7.…

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

הכותרת אומרת הכל אני מניח... תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  8. שלום מחפש סמארטפון במחיר של עד 300-350$, יש לי חבר שיהיה בארה"ב ובהונגריה .. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין adobe flash player על הטאבלט כי ניסיתי להוריד ולהתקין דרך האתר וזה אפילו לא פותח את ההתקנה,אם יש אפשרות אחרת להתקין אשמח לדעת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. מקור - XDA ממש "באג" במערכת הוא טוען שאחרי 5 ימים היא פתאום הופיעה! ממש מוזר, אני לא חשוב שנמלה יכולה להכנס לדבר כזה, אז.. כנראה היא הגיעה ביחד איתו מהמפעל http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2041804

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. למה אני צריך לשבת שעתיים. כן. שעתיים. כדי להוסיף אלבום למכשיר המ...... הזה. למהה? למה אני צריך קודם כל שעה ראשונה להתעסק עם ITUNES בגלל שהחרא הזה לא עולה ולחפור באינטרנט איך לתקן את התוכנה הארורה הזאת (קרה לי כבר ב2 מחשבים שהתוכנה פשוט לא עבדה). התקנו? יופי. עכשיו לך תבין את העיצוב המפגר של התוכנה והגרסה החדשה שלה. למה להחליף עיצוב ולשנות מיקום של אפשרויות כל פעם שהם מעדכנים את הזבל שלהם? אז שעה עד שמתקנים את הבעיה. עוד שעה עד שחופרים את GOOGLE מכל כיוון כדי למצוא איך לעשות דבר פשוט מאוד, שאיכשהו APPLE הצליחו לסבח עד המוות (ובאמת נראה לי שעוד כמה שניות מתפוצץ לי איזה ווריד בראש) למה סיבכו את המכשיר הזה? למה? למה לא לאפשר לנו פשוט לשים את השירים הארורים דרך USB וזהו? באמת …

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by omri_ro,

החלפתי את הDESIRE המזדקן והתחדשתי לי במכשיר חדש ונוצץ מביץ SAMSUNG שנרכש מחנות פרטית. עם הנתונים הבאים(בתמונה), המכשיר לא עבר תהליך ROOT וכלל עיברית מהקופסא, לאחר ההדלקה הוא הוריד שתי עידכונים שכנראה היו מינוריים לפי זמן הפעולה. בנוסף למה שכתבתי בכותרת: התפריטים מיושרים לימין ולמשל במכשיר הקודם שלי אותו ווידג'ט, לוח שנה הופיע מיושר לימין (DESIRE עם FROYO). האם יש פתרון לזה ללא ROOT והאם עידכון לJB 4.1.1 שכנראה יגיע מתישהו בקרוב יעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ה-Samsung Rugby די דומה ל-DEFY רק עם מעבד חזק יותר (1.4GHZ) וזול בהרבה - בערך 270$ חדש. http://goo.gl/8OemN ה-SONY ACRO S הוא כבר ליגה אחרת אבל יקר כמעט פי 2... יש עוד דגמים מומלצים?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by Proww,

אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by indescrimonous,

רציתי לשאול האם יש למישהו מושג לגבי מתי סמסונג הולכת לשחרר את JB בין היתר למכשירים בישראל ובכל העולם? מצאתי כתבה שבה מציינים תאריך יציאה בדצמבר אבל הכתבה עצמה בת חודשיים ואני לא יודע אם היא עדיין רלוונטית. למישהו יש מידע בעניין?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  16. הי, אני מחליף טלפון ומספר ורוצה ששיחות למכשיר הישן ינותבו למספר החדש אוטומטית (הישן נשאר פעיל אבל לא בשימוש). אם ניתן, הייתי רוצה אפשרות לנהל רשימות אנשי קשר במכשיר הישן (אנדרואיד 2.2): * חלק ינותבו ישירות * חלק יקבלו הודעה או SMS על שינוי המספר וגם אני אקבל SMS שהם התקשרו לישן. * חלק יקבלו הודעה או SMS שהמספק לא בשימוש וגם אני אקבל SMS שהם התקשרו לישן. יש חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  17. Started by royzx6r,

שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט - 10.1 אינטש בכ-200$-300$. המחירים הזולים של הטאבלטים מסין די מפתים. מה לגבי עברית וגוגל פליי? האם הם מבחינת איכות הטאבלטים מסין הם כמו הסמסונג ואסוס? אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by NI4NI,

שלום אני רוצה להזמין טאבלט סיני מאחת מהחנויות ברשת, אבל אני מהסס כי קראתי כאן ובפורומים אחרים על כל מיני בעיות בנושא: הזמנות שלא מגיעות ואחרי חודש החנות מבטלת את ההזמנה, טאבלטים שנתקעים לנצח במכס הסיני, המכס הסיני עוצר משלוחים המכילים סוללות ליתיום ועוד ועוד סיפורים. לא ברור לי כמה מזה אמת וכמה אגדות אורבניות, האם הבעיה גורפת או שרוב ההזמנות מוצלחות ופה ושם יש מישהו שנדפק. יש מידע חלקי ומבולבל. הייתי רוצה לנסות לעשות סדר בנושא כדי שנדע מה המצב. אשמח אם תוכלו לספר כאן את חוויותיכם מהזמנות טאבלטים בסין (הזמנות עדכניות, לא משהו מלפני חצי שנה) - מי קיבל, מי לא קיבל ומה הייתה ההתנהלות. תודה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. המפרט כולל: מסך 5" ברזולוציה של 1920x1080, הרזולוציה הכי גבוהה שראיתי בסמארטפונים עד היום. מעבד Qualcomm quad-core Snapdragon S4 Pro APQ8064, עם ליבה גרפית Adreno 320 זיכרון RAM 2GB אחסון 16GB ללא אפשרות הרחבה מצלמה 13MP, כולל אפשרות לצילום וידאו על 120fps, ו-HDR. מצלמה קדמית 1.9MP. מריץ אנדרואיד 4.1 סוללה : 2500mAh עובי: 8.8 מילימטר תומך ב quad band גם בטווחי ה HSDPA וגם בטווחי ה GSM, מה שאומר תאימות מלאה לתדרים בארץ. מחיר: לא הוכרז עדיין, אך צפוי לעלות כ-500$ סימפרי בארה"ב, אז אני מניח שבסין הוא יעלה פחות. מה דעתכם? אין ספק שהפרט שלו מושלם, אבל העובדה שיש לו רק 16GB אחסון יכולה לפגוע בשימושיות שלו. המסך והמכשיר מסוגלים לסרטי 1080p, בעוד שהאחסון לא נותן מקום …

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. חפשו בגוגל: "firefds מפסיק את פעילותו" לפי הבנתי, סאני טוענת שיש קוד שלה בכל רום של סמסונג (גם באנגלית) ולכן גם תרגום מאפס מפר זכויות יוצרים שלה. בפעם הקודמת, תגובה נזעמת וסיקור נרחב של המקרה הורידו אותם מהעץ, אנא עזרו להפיץ זאת ולגנות את ההחלטה בדף הפייסבוק של סמסונג ישראל ובכל ערוץ אחר בו תמצאו לנכון.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Zeev86,

היי. אני לא מבין שום דבר בטאבלטים וזה הראשון שאני רוצה לקנות. חשוב לי 2 דברים: 1. שיהיה ניתן לצפות בסרטים לפחות 720p 2. שתהיה לו גישה לרשת אלחוטית (אם קיים כזה דבר של חיבור לרשת חוטית - יתרון). כמה דבר כזה יעלה לי? ואיזה דגמים עדיף לקחת?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  22. מחפש אפליקציה לאנדרואיד שאני מכניס שכר לשעה ואז התוכנה מריצה אגורות כל שנייה כמו טיימר והסכום עולה ומצטבר ואני יכול להסתכל איך הכסף זורם אליי בכל זמן נתון שאני עובד בעבודתי המשעממת ובסוף היום לראות את הבוחטה שעשיתי מישהו מכיר משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. השאלה בכותרת ,אין לי מושג אם זה מתאים לנושא של הפורום הזה אך אם מישהו יודע אם יש דרך לפתוח(או לעשות המרה ככה שיפתח...) קובץ PDF על מכשיר S3 אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ברוכים הבאים לפורום פיתוח אפליקציות! מפתחי אפליקציות שעושים את צעדיהם הראשונים ב-Android מוזמנים להשתמש במדריך פיתוח האפליקציות שנכתב כאן באתר: http://hwzone.co.il/tech/guides/android_guide בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 10.5k צפיות
  25. גלקסי2 - מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון של גלקסי 2? ... ומה הדעה שלכם על רשת המחשבים KSP?....

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים