עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by benor,

לפני כחצי שנה הזמנתי את ה- ZTE |V970 הסיני ואני ממש לא מרוצה. הסוללה שלו נגמרת בטיל, הרמקול חלש ה- GPS עושה בעיות יש לו ניתוקים והממשק משתמש מעצבן. רפרפתי קצת בפורום והבנתי שניתן לקנות את ה- MOTO G בסביבות ה- 1000 ש"ח. מה דעתכם? יש הצעות אחרות? הפעם מעדיף לקנות מכשיר שהוא לא סיני. עדיפות למכשיר חדש, אבל אני לא שולל יד שנייה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by -OmeR-,

המשפחה שלי לקוחות עיסקיים בפלאפון כרגע יש לי את ה-LG שוקולד (לא מרוצה ממש) כבר כמעט שנתיים. אין מצב שאנחנו עוברים חברה ואני מת להחליף את הפלאפון כבר. אז האם "פלאפון" אכן עוברים ל-GSM? כי אני שמעתי שכן וזה אמור להיות בקרוב! אם מישהו יודע תאריך אז תגידו. והאם אחרי שהם יעברו ל-GSM הם יביאו את כל המכשירים של Nokia למיניהם? תודה.

3. כל הרמזים שקיבלנו עד כה אודות הדגם המשופר מבית היצרנית הסינית הצעירה מתרכזים בהדלפת טוויטר אחת, יחד עם תצלומים רשמיים למראה לכתבה

4. Started by aviisr,

אהלן חברים, חמי ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב לעבודה המשרדית שלו. הוא כלכלן שהשימוש העיקרי במחשב עבורו הוא חישובי אקסל מורכבים ואינטרנט. שום תוכנה חיצונית מורכבת. אני כבר שנים בעולם המק ולא מכיר כבר את ההתקדמויות בעולם ה-pc. מסקירה ברשת נתקלתי במחשב הintel nuc שנראה טיפה עצמתי מידי אבל הגודל שלו בהחלט יקרוץ לחמי. רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה יספיק? האם אפשר לקבל המלצות לקנייה (כמו גם באיזו חנות/רשת לקנות...). אודה לכם על הסיוע, אבי נ.ב: אין הגבלת מחיר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. היי יש לחברה שלי בעיה בתוכנת IMESSAGE, חברה של חברה שלי עשתה איזה משהו שכל ההודעות והתכתבויות שלה מגיעות בנוסף לטלפון של חברה שלי, בנוסף לזה שזה מציק לחברה שלי זה מפריע לי לישון, כי אותה חברה לא נחה גם בלילות ( השיחות דווקא בחלקם מעניינות ) השאלה אך אפשר לחסום את הדבר מבלי לבקש מאותה חברה של החברה לבטל את השטות הזאת... תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איזה פולט הכי מעט קרינה: נוקיה 6230I מוטרולה W375

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Dean7,

שלום לכולם.. אני מחפש MP4 נחמד שיש לי כמה דרישות ממנו: -לא עולה על 1000 שקלים -אני לפעמים ארוץ איתו, אז הוא לא יכול להיות גדול מידיי. אבל לא מהקטנים מאוד. -8gb -אני צריך ממנו שיפעיל שירים,רדיו. כל השאר לא משנה במיוחד -זמן סוללה ארוך -שתהייה אופציה להרחבת זיכרון תודה לעונים (:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by swisaman,

כרגע אני משתמש באיפון 4S,המכשיר בסה"כ מעולה אבל אני מעוניין לשדרג למכשיר טוב יותר. מה שדיי מפריע לי זה החוסר בחריץ הרחבה(ה16GB שלי לא מספיקים לי),כאשר כמה אפליקציות פתוחות בו זמנית המכשיר מתחיל להתקע(בעיקר בוואטספ וכ"ו). אני מחפש מכשיר עם מסך גדול יותר ואיכותי יותר,עם מצלמה טובה וחדה יותר ועם סוללה חזקה ונורמלית. התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח ואני מאוד מעדיף לקנות את הסמארטפון בארץ,מצד שני אני יכול לחכות כמה חודשים עד שפלאפונים חדשים וטובים יותר יגיעו לשוק ויורידו את המחירים העכשווים\יהיו בעלי מחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי נוקיה 5800. ואני צריך דפדפן פלאש בשבילו כדי שאני יוכל להיכנס לכל מיני אתרים ולשחק פוקר בפייסבוק (אבל אני לא רוצה את הדפדפן שנקרא skyfire) בתודה מראש רזיאל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ארבעה מכשירים שונים ומגוונים מרכיבים את משפחת ה-Mate 20 - השאפתנית ביותר של היצרנית הסינית המצליחה מאז ומעולם לכתבה

11. שבבי ה-64 ביט בין הטרנדים האחרונים באנדרואיד. מעבדים אלו מאפשרים תמיכה רחבה יותר בזיכרון, כח עיבוד עילאי וכל זאת בצריכת חשמל נמוכה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/64-%d7%91%d7%99%d7%98-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%96%d7%94-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ברשת מתרבים הדיווחים אודות מכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית, אשר עשוי להיות אחד ממכשיר ה-Snapdragon 820 הזולים ביותר בשוק כולו רק לאחרונה התחלנו לשמוע ליחשושים ראשוניים אודות הסמארטפון המרכזי הבא של OnePlus, והנה נראה שהשמועות וההצהרות האלו מתגברות עם כל יום שעובר, ומעידות על כך שההשקה עשויה להגיע בקרוב. האם הטכנולוגיה הזו תהיה האס של ה-OnePlus החדש אל מול מתחריו הרבים? להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-oneplus-3-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%91%D7%94/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by IG,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה של שעון, שמראה את השעה גם כשהמסך של המכשיר כבוי. לא צריך משהו מפואר, רק שיראה לי את השעה עם ניצול מינימאלי של הסוללה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tidan31,

שלום! ברשותי ipad 4 128 gb + 3g רכשתי אותו בערך לפני חצי שנה האם כדאי לי לשדרג ל- ipad air ואם כן האם יש הבדל משמעותי ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בעקבות הגילוי על היישום של חברת carrier IQ שהתגלה, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לפרטיות באנדרויד: 1. האם יש דרך להתגונן מפני דברים כאלה (נכון לעכשיו)? מישהו אולי מכיר firewall טוב לאנדרויד? 2. האם יש דרך פשוטה לדעת אם יישום דומה מופעל אצלי בטלפון? 3. האם ROM-ים שקיימים היום מכילים דברים דומים או גרועים יותר? ואיך אפשר להיות בטוחים? קישור לכתבה בנושא carrier IQ: http://www.engadget.com/2011/12/01/carrier-iq-what-it-is-what-it-isnt-and-what-you-need-to/ במיוחד מעניין הסרטון בכתבה שפרסם מתכנת האנדרויד שגילה את התוכנה של carrier IQ. קצת ארוך אבל שווה לראות.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. תמיד חלמתם על מטען שיהיה זמין עבורכם בכיס בכל רגע נתון? פרוייקט ה-Kickstarter הזה הוא כנראה בשבילכם לכתבה

17. דיווחים טריים מצביעים על כך שמכשיר היוקרה החדש מבית היצרנית הסינית העולה יושק במקביל לדגמים החדשים והנוצצים של טים קוק ואנשיו לכתבה

18. Started by avicii962,

נשבר לי הנקסוס 4 ואני רוצה להחליף מסך/טאץ לא יודע איך זה עובד הLCD נדלק המגע לא עובד. אפשר בבקשה קישור של מה שאני צריך להזמין מאיביי? עדיף מקורי!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מאוד רוצה להחליף את הפלא' הישן שלי , באייפון 4 או גלקסי 2 אני מתחיל לחסוך כסף ותוך חודש , גג חודשיים יהיה לי את כל הכסף לקנות אייפון/גלקסי. אני באמת מבקש מכאלה שמבינים עניין , האם שווה להשקיע עכשיו את הכסף על האייפון 4 או על הגלקסי 2 ? הבנתי שישנן הרבה בעיות , ובכלל במבט לעתיד אני מחפש פלאפון שלא תוך שנה כבר ייחשב ישן ועדיין יהיה טוב שאני אוכל להפעיל בו הכל. ואם כן , מה עדיף הגלקסי 2 או האייפון 4 ? או , שווה לחכות לאייפון 5 המיוחל?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by AmitMa,

לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים... רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Aviko,

אם אפשר אתרים עם הורדות לסימביאן 9.1 אם אפשר אני צריך את התוכנה הזאת שהופכת את הפלאפון שיהיה שלט רחוק לטלויזיה וכו... תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. LG מציגה את דגם ה-Stylo 4 שלה, שיהיה אחת מהאפשרויות היחידות בשוק לקבלת מכשיר חכם עם עט מגע לכל מי שלא מעוניינים להשקיע את מלוא הסכום במשפחת ה-Note הגדולה של סמסונג לכתבה

23. Started by avivlyaviv,

ההורים עשו לי מתנה! וקנו לי MOTO K1M ;D עכשיו רציתי לדעת איך אני יכל להעביר מהמחשב שירים תמונות.... לפלאפון? יש לי כבל שמתאים בחיבור (מהמצלמה)אבל המחשב אומר לי "התקן לא זוהה" מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני אהיה פחות או יותר בכל ספטמבר בארה"ב. בגלל שהסוללה של הנוקיה n73 (הדי גרוע ובן ה5) שלי מתה, נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המכשיר. מבחינתי גם ה iphone וגם מכשירי אנדרואיד למיניהם הם אופציה, כשאני מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר. התקציב שלי הוא בערך 400$, ואם אפשר לחסוך, אז כמה שיותר (200$ זה מצויין, אם לא מתפשרים יותר מדי). השימושים שלי, חוץ משיחות, יהיו בעיקר כיומן, ופחות כמכונת משחקים, מצלמה או נגן מוזיקה, כשכיום אני משתמש בעיקר בשירותים של גוגל. יש עדיפות לגודל סביר (לא כמו ה droid x), חיי סוללה טובים, gps, רזולוציית מסך גבוהה, ומחיר. אין צורך במקלדת יעודית, ויהיה נחמד אם המעבד יהיה מהיר. אשמח גם לדעת איפה כדאי לקנות (אהיה בעיקר בלוס-אנג'לס, סאן-פרנסיסקו, לאס-וגאס ו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בחיפושיי אחרי טאבלט אני נתקל בין שני סוגי טאבלטים.אלו עם חריץ לכרטיס זכרון ואלו ללא חריץ לכרטיס זכרון. בהנחה שאני מדבר על טאבלט 16 ג'יגה -האם בטאבלט עם חריץ לכרטיס זכרון, החריץ הוא להכנסה של כרטיס זכרון נוסף או שהחריץ הזה נועד להכיל את אותם 16 ג'יגה? ואם אני מדבר על טאבלט ללא חריץ אז אני מניח שאותם 16 ג'יגה מובנים איפה שהוא בתוך הטאבלט - אז איך יש לי גישה לכרטיס הזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים