עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Aviad6,

היי האייפד החדש iPod Touch שיצא נורא קורץ לי וחשבתי לקנות אחד ולהביא לארץ מאמריקה (משפחה של חברים) עכשיו יש כמה שאלות שרציתי לשאול ולדעת 1) צריך איזה אישור או יש מס מתי שאני יעביר את המכשיר לארץ? 2) הדפדפן שלו ייתמוך בעברית? במידה ולא יש או אמור לצאת גירסא שנייה? 3) האם המחיר באמת מצדיק אותו (300 דולר) ביחס לסוללה וכאלה 4) איכות שמע.... היו עוד המון אני ייזכר תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב חברים, אחריי שנים רבות של שימוש בפלאפון מיושן החלטתי לעשות זאת ! אז מה אני רוצה מהפלאפון ? ככה: 1) גלישה טובה באינטרנט כמובן. 2) מצלמה ! - לא מוכן להמעיט בערך הזה, הכי טוב לטווח התקציבים. 3) רצוי שיעבוד עם רשת פלאפון ( לא חובה ) אלו הדברים החשובים ביותר. יצא לי לקרוא קצת ולהתעניין - ראיתי כמה מכשירים שתפסו : Samsung W i8150 Xperia Neo V Samsung Ace Plus S7500 אשמח לקבל עצות חברים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by LoopXXX,

לS3 אמור להיות אחד ג'יגה של ראם, כאשר אצלי ברום סטוק של סמנסונג 4.1.2 יש רק 832 מגה. 1) איפה השאר? אם המערכת עצמה לוקחת את השאר- אבל אז למה זה לא כתוב פשוט כמה היא לוקחת מהשלם? 2) מתוך 832 מגה תמיד תפוסים 500+. גם כשאני עושה CLEAR MEMORY עדיין 440+ נשארים תפוסים. מה גוזל אותם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by matan13,

שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המצלמה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ran B,

היי לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי כאן! (צבא..) סוף סוף שיש לי קצת (הרבה!!) חופש ברגילה שלי אני מעוניין להחליף כבר את המכשיר הנוראי שיש לי איזה 3~4 שנים (סמסונג מאוד ישן של פלאפון). המטרה, ככל הנראה היא לברוח לאורנג' (מגוון רחב של מכשירים טובים וגם הטבות שונות). לכן קצת דפדפתי בזמן הסופ"שים באתרי החברות ובאתרים שונים שמציעים רק מכשירים למכירה. אני לא אגיד שאני לא אוהב nokia, אבל משום מה מאוד נדלקתי על היופי והתכונות של סוני אריקסון (ואני גם יודע שהם לא סתם זרוקים כמו טייליט..). מאוד נדלקתי על העיצוב של דגם ספציפי שלהם, התכונות שלו גם הרשימו אותי והכל כמובן ביחס למחיר הסביר שניתן לו. הדגם - w600. הסתכלתי באתר http://www.gsmpro.co.il/showphone.asp?model=sonyericssonw600 …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. נתונים מעודכנים אודות מצב שוק המכשירים החכמים והמכשירים הסלולריים בכלל מאשרים כי על אף הירידה ברווחיות, היצרנית הקוריאנית היא עדיין המובילה הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/למרות-הכל-סמסונג-עדיין-המלכה-הגדולה-של/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by micky_86,

מה אתם אומרים ? מה הייתם קונים ? טלפון סלולארי אתם מעדיפים שכבר יש בו אופציה לשמיעה של קבצים MP3 או כבר לקנות מכשיר ( נגן ) MP3 ייחודי למטרת שמיעת מוסיקה ??? מה אתם אומרים וחושבים על זה ? ? ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני ממש מבקש עזרה בזריזות כי אני חייב תשובה עוד היום/מחר! (שישי/שבת) מצטער על החפירה, מי שקצר בזמן שיקרא את הפסקה הראשונה.. נוצר מצב שנאמר לי שיכולים להשיג לי Galaxy Nexus ב1700 ש"ח (בארץ, אחריות וכו'..), אז ישר קפצתי על ה"מציאה" (בכל זאת, יש לי כרגע iPhone 3GS מתפרק..). בסוף מסתבר (לא הופתעתי מאוד, בכל זאת זה סבא שלי שמקשקש הרבה ) שסבא לי הביא פלאפון אחרון, Samsung S Advance שהוא עולה 1700, והנקסוס עולה 2000 ש"ח. יש לי את האפשרות ללכת לחנות ביום ראשון, להוסיף את ה400 ש"ח (1640 לעומת 2060) ולקחת את הנקסוס, או לחילופין לנסות לדחוק את ההורים ל2780 ש"ח ולקחת את הSGS3. היתרונות של הSGS3: מצלמה טובה יותר (8MP לעומת 5MP ו30FPS לעומת 24FPS) חזק פי 2.5 לפי כמה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Or94,

יש לי גלקסי S3 עם 16GB זיכרון שנקנה בחנות פרטית ואני משתמש בapex launcher במקום בtouch wiz והכל בסדר גמור, המכשיר פועל מהר, התקנתי את כל האפליקציות והמשחקים שרציתי וסידרתי מסכי בית ותיקיות במסכי הבית אבל יש לי כמה שאלות: 1. כאשר יצא אנדרואיד 4.1 לגלקסי S3 האם אני יהיה תלוי בעידכון של סאני ורק אז אני יוכל להוריד את העידכון או שבגלל שקניתי בחנות פרטית אני יוכל לעדכן מהר יותר ובדרכים אחרות ולא דרך KIES או דרך הפלאפון עצמו? 2. יש לי בעיה שלפעמים שאני יוצא מאפליקציות ומשחקים למכשיר לוקח כמה דקות לטעון את מסכי הבית ואני לא מבין למה זה קורה. 3. במנהל המשימות המובנה של המכשיר רשום לי בשטח איחסון שיש לי 11GB ולא 16GB. האם ה5GB הפרש זה למערכת ההפעלה? איזה כרטיס זיכרון מתאים למכשיר …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by X-BLADE,

הGPS סרב להתחבר כשהפעלתי אותו לראשונה. הורדתי מספר פיקסים כאלה, ולאחר הרבה זמן שהם עבדו הם מצאו לוויינים קרובים. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את הGPS הוא לא מתחבר וצריך להפעיל את הפיקס לזמן ארוך. יש איזשהי דרך שתתקן את הGPS שיעבוד מהר בלי פיקס ובאופן אוטומטי? הבנתי למכשיר הזה לא אמורות להיות בעיות GPS.... עוד דבר מעצבן זה שהמכשיר כל הזמן עושה roaming (אני בגולן) ... רשמתי בהגדרות שהחברה שלי היא גולן ואז נעלם הROAMING אבל אחרי זמן מסוים זה תמיד חוזר... משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי אני מקווה שמישהו פה יוכל לענות לי על השאלה קראתי באתר כתבה לגבי מערכת הפעלה חדשה לטלפון ubuntu touch ובחלק מהכתבה נאמר שהיא יושבת ישירות על החומרה כמו ios ולעומת זאת אנדרואיד מתקשרת עם החומרה דרך אמולציה. http://hwzone.co.il/gadgets/articles/Ubuntu_For_Smartphones_Editorial/2 השאלה שלי קצת כללית אבל אני בעיקרון מחפש הרחבה על הנושא ובעיקר מעוניין לדעת למה גוגל לא משנים את זה כך שאנדרואיד תעבוד ישירות על החומרה ? תודה על התשובה ואשמח גם אם יש למישהו הפניה לחומר קריאה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Nokia 6288 או Sony Ericsson 610 ואני מדבר על איכות סאונד דרך אוזניות לא רק רמקול כי אני צריך שהפלפון ישמש גם כMP3\4 ולמי מהם יש סוללה חזקה יותר שמחזיקה יותר זמן אבל יותר חשוב הסאונד D: אז תודה לעוזרים! נ.ב הפעם יש כותרת נורמלית וקודם לא היתי על המחשב לא היה זמן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כולם כבר מכירים את המכשיר נייד/מצלמה K800i, אבל לא כולם מכירים שאורנג' תקעו את אתר ה-obox לכל מקום בו יכלו בתוך המכשיר... יש אותו ב: 1.מועדפים 2.בלחיצה על מקש בחירה ימני במסך הראשי 3. בכפתור של "דפדפן" אני לא רוצה להיכנס בטעות לאתר הזה, ומרגיז מאוד שאני *תמיד* נכנס אליו בטעות ונאלץ מהר לצאת מהדפדפן... האם מישהו מכיר דרך לשנות את הכפתורים הנ"ל? (במכשיר ניתן לשנות רק את הקיצורים של הג'וייסטיק ממה ששמתי לב, אבל כפתורי הבחירה וכפתור הגלישה לא ניתן)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לכם מכשיר חכם בן ארבע או בן חמש? יש סיכוי לא רע שהוא כבר לא יוכל להפעיל את אפליקציית המסרים הנודעת ביותר בחודש הבא לכתבה

15. Started by pening6,

שלום, יש לי גלקסי 3 ורציתי ליקנות מטען נייד בשביל להטעין אותו שאני בחוץ שאלתי מישהו שאני מכיר והוא הציע לי את זה: http://www.ebay.com/itm/Backup-Battery-Charger-Power-Bank-Portable-10000mah-2-USB-for-iPhone-Samsung-/330765263682?pt=PDA_Accessories&hash=item4d03256342 רציתי לדעת עם זט קנייה שווה או שיש מוצר יותר טוב\משתלם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. לראשונה: לפרוץ את אייפד 2 או אייפון עם מערכת הפעלה iOS 4.3.3 בלחיצת כפתור. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=812912

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. צריך תוכנת המרת וידאו לנגן MP4 2.8inch (חיקוי לipod) התוכנה שמגיעה לא עובדת כראוי. מדובר על: עם מסך מגע iPod touch 4 gb/2.8inchmp3mp4 Clubin iTouch 4GB תיאור המוצר מסך מגע באמצעות עט מצורף או במגע אצבע - מסך גדול מאד 2.8 אינץ כולל זיכרון מובנה של 4GB מאפשר איכסון קליפים סרטים תמונות שירים ועוד כולל חריץ mini-sd להוספת עוד 2GB מנגן שירי mp3/wma , כולל ספיקר מובנה לשמיעת mp3 ללא אוזניות. מציג וידאו בפורמט AVI (מצורף תוכנת המרה) כולל טיפ מנהלים ממיקרופון מובנה כולל רדיו עם שמירת תחנות PRODUCT FEATURES 2.83" 260k colors QVGA TFT screen 320*240 . Touchscreen with graphical interface . Support for MP3 (8~448kbps), WMA (32~348kbps) , APE and FLAC. Support for AVI…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bezangeloo,

הA2 של אחי החליט היום לפרוש, אני חושד בדיסק הקשיח שלו. הסימפטומים הם אלו- כשמנסים להדליק אותו, הוא מראה אחרי מסך הפתיחה הכחול תמונה של הנגן שעלייה איקס (קרה לי בעבר, אחרי שפירמטו אותו במערכת קבצים NTFS ולא FAT32) כשמחברים אותו למחשב, הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ובמנהל הדיסקים, אבל במנהל ההתקנים מופיע דיסק קשיח עם שם בשלל תווים שמעולם לא היה להם קשר לנגן. לכן אני חושד שהדיסק הקשיח שלו הלך. אז השאלות שלי הן האם מישהו חווה את הבעייה הזו בעבר, האם מישהו חושב אחרת ממני, והאם מישהו יודע איזה הארד דיסק מותקן בתוך הנגן כרגע, ואם הוא יסכים לקבל דיסק קשיח בנפח גדול יותר. תודה, בז'נגלו.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. החברה הצעירה שעלתה לכותרות בשנה שעברה תחת השם LeTV משנה את פניה פעם נוספת, ומציגה מכשירים מסקרנים שיהיה די קשה להשיג מחוץ לשווקי המזרח הרחוק יתכן מאוד שהשם LeEco (או LeTV לשעבר) אינו מוכר לכם, אך כדאי לדעת כי מדובר ביצרנית שהצליחה לתפוס יותר מ-5 אחוזים מנתח שוק הסמארטפונים הסיני המקוון ולמכור מעל ל-5 מיליון יחידות בתוך פחות משנה מאז שנכנסה אל התחום – וכזאת שיש לה שאיפות התרחבות בינלאומיות משמעותיות, בדרך להפיכה למעין יצרנית-כל דיגיטלית גדולה, בדומה ל-Xiaomi ומותג ה-Mi הצומח שלה. LeEco כבר עלתה לכותרות בתערוכת CES 2016 כשהוצגה על הבמה במסיבת העיתונאים של קוואלקום בתור זו שמייצרת את המכשיר הראשון בשוק עם שבב Snapdragon 820. מאז הצטרפו אליה עוד מגוון יצרניות…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Zeev86,

אהלן. קניתי אתמול בערב LG G3 והשתמשתי בו כמה שעות עד שהסוללה התרוקנה. עכשיו הכנסתי SIM והדלקתי את המכשיר, והיה לי מסך KERNEL CRASH. עשיתי Reboot והמכשיר נדלק. אבל כל עוד לא עברו 14 ימים, האם עלי לנסות להחליף אותו או שזה בעיה שיכולה לקרות בכל המכשירים? כלומר, בעיה במערכת ההפעלה ולא חומרה? היה לי במשך שנה Galaxy S4 ובחיים לא היו לי כאלה מסכים. זה למה אני דואג. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מי שמכיר את התוכנה JOIKU לפלאפון נוקיה, שהופכת את הטלפון למודם WIFI ואז אפשר להתחבר אליו מהלפטופ נניח, אני מחפש תוכנה דומה רק שתומכת ב Iphone תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. CHUWI Vi8 Plus הוא הטאבלט החדש מבית CHUWI . בתור משהו שכבר היה לו את CHUWI HI8 יש לי צפיות גבוהות מאוד מדור ההמשך, וכנראה שהוא אכן יענה על הצפיות האלה . הטאבלט מגיע עם מעבד חזק , מסך 8.0 אינץ' ', ווינודס 10 , USB C וכל זה ב97 דולר . בהחלט שווה לכל כיס , ומניסיון הטאבלט יריץ משחקים וכל תוכנה אחרת בלי בעיה . CHUWI Vi8 Plus מגיע עם מעבד Intel Cherry Trail Z8300 !!! ו2GB ראם , בהחלט מרשים . מסך 8.0 אינץ' 1280*800 אך אל דאגה המסך ירגיש כמו FHD , סוללה של 4,000mAh . הטאבלט מגיע עם windows 10 וחיבור HDMI כך שאפשר לחבר אותו למסך והשתמש בוא כמחשב כמובן שניתן לחבר גם עכבר מקלדת וכל מה שמתחבר בUSB למחשב . בנוי מפלסטיק ומתכת בצדדים (ימין ושמאל) . טאבלט מפורסם עם קהילת פיתו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ariebel,

שאלה בכותרת וחיפשתי בגוגל ללא הועיל, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mulderfox,

#צונזר# מקווה שתהנו, תעירו ותשתפו. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם בקיץ אני ואחותי קנינו 2 מכשירי סמסונג 900 (D500) במסגרת מבצע ה 1+1. ביום שישי אחד הפלאפון של אחותי נגנב. לא משתלם לי לקנות חדש בסלקום (1700 ש"ח רק לפלאפון והתחייבות לביטוח למשך שנה), אז חיפשתי בזאפ וראיתי שמחירו בחנויות נע בסביבות 1200-1300 ש"ח. אבל ראיתי שבערך באותו מחיר בערך יש את הנוקיה 6230i (שיש לאבא שלי והוא מאוד מרוצה ממנו) ואת המוטורולה V3I. השאלה שלי היא במחיר הזה איזה מן המכשירים עדיף (או שאולי מכשיר אחר מומלץ)? זה הסכום המקסימלי שאנחנו מוכנים להשקיע (הרי אנחנו נמשיך לשלם גם על המכשיר שנגנב). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.