עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bezadon,

אני יודע מה אני רוצה : זרוע + מטען לרכב הסתנכרנות מהירה מול לווין. דיוק קליטה טובה (אנטנה ומקלט מובנה) רמקולים חזקים פשוטות בשימוש מוצא רחובות עם שמות דומים (חשמונאים/ החשמונאים, עצמאות / דרך העצמאות). מביא מסלולים מהירים כולל כביש 6 או אפשרות לבטל כביש 6 / כבישי עפר. מציע מסלול הכי מהיר / מסלול הכי קצר. אפשרות לעדכן מפות . וזה סתם נחמד אם יהיה, אבל ממש לא חובה - אפשרות לחפש אטרקציות (בתי מלון, בנקים, פארקים, מסעדות וכו'). זה באמת סתם. חשבתי על זה, מה אתם אומרים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713700

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5. אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE). אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום! אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו. איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Makaveli_iL,

שלום, האם יש ביקוש למכשיר הנ"ל? בעתיד הקרוב מאוד יהיו ברשותי מספר מכשירים - מי שמעוניין נא ליצור קשר בפרטי (מעוניין להיפטר מהם )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by spitzi,

שלום, האם מישהו כאן מכיר דגמים של מחברות דיגיטליות, כדוגמת: http://www.tgspot.co.il/asus-eee-tablet/ http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp אני מעוניין בדגם שאינו תלוי בניירות כתיבת מיוחדים, ושגודל משטח הכתיבה יהיה A4 או קרוב לכך. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן יש ברשותי את המכשיר הבא Galaxy Tab 2 10.1 P5100 עכשיו נכנסתי לאתר הבא http://www.ibtimes.co.uk/articles/422234/20130109/galaxy-tab2-p5100-android411-xxcll2-jellybean-ota.htm וראיתי שהמכשיר קיבל עדכון גירסא . מה שלא הבנתי , מספר דברים 1. אין מקום רשמי של סמסונג ובו אפשר להוריד עדכוני גירסא [או שאין בגלל שהעדכונים הם דרך האוויר]. 2. עכשיו באתר שציינתי לעיל כתוב שמה "The firmware can be downloaded and installed either as an Over the Air (OTA) transfer or through Samsung Kies. The XXCLL2 firmware is originally for Smart users in Philippines but is compatible with a number of European countries, including the United Kingdom." לא הבנתי בדיוק [החלק המודגש], חשבתי שאין גי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם. אני לא מזמן רכשתי SGS3. אני מאוד מרוצה להטלפון ומאוד מעוניין לשמור עליו מכל בחינה. לאחרונה ראיתי את האפליקציה (גם לאנדרואיד וגם ל IOS) ששמה lookout. היא בעצם גם סוג של אנטיוירוס וגם בודקת אפליקציות ומה רק לא. אפילו במקה של אובדן או גניבה הוא מאתר את המכשיר ושולח לך את המיקום שלו לאי מייל שלך. השאלה היא כזאת : האם היא באמת עושה את מה שהיא מבטיחה או שזאת סתם שיווק ממש טוב ? אשמח לכמה תשובות מאנשים שכבר היתנסו.

7. משרד התקשורת החליט לאסור על כל חברות הסלולר בישראל לחסום או להגביל את תכונת ה-Tethering של מכשירי הסלולר. על פי משרד התקשורת, הגבלת היכולת של המכשיר הסלולרי מלשמש כנקודת גישה אלחוטית (AP) היא עבירה על החוק, והמשרד יטפל בנושא בהתאם. ההחלטה זו משפיעה בעיקר על חברת HOT Mobile החוסמת תכונה זו באופן מוחלט ובמידה מסויימת גם על חברת Orange הגובה תשלום נוסף עבור השימוש בה. Orange כבר הודיעה שתבטל את הדרישה לתשלום נוסף, אבל מ-Hot Mobile עדיין לא נשמעה תגובה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by GALITT2000,

יש לי תקציב מהעבודה לסמארטפון עד 2000 שקלים. עזרו לי לבחור בין אלה: LG Optimus L7 P700 Motorola Atrix 2 Motorola RAZR XT910 HTC Desire HD Samsung Galaxy S Advance I9070 Sony Xperia P Orange Infinity או המליצו על דגם אחר שעומד בתקציב. תודה ושבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by IG,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה של שעון, שמראה את השעה גם כשהמסך של המכשיר כבוי. לא צריך משהו מפואר, רק שיראה לי את השעה עם ניצול מינימאלי של הסוללה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mulderfox,

#צונזר# מקווה שתהנו, תעירו ותשתפו. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by 2Fluffy4U,

אני לא ממש יודע אם כאן זה המקום הנכון ולא למשל נושאי אפל וכו'.. אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע על מקום טוב לרכוש בו כיסוי לאייפד החדש.. הייתי באיידיגיטל, אופיס דיפו, דינמיקה סלולר ובאג.. לא מצאתי שום דבר מעניין במיוחד.. באינטרנט מצאתי כמה וכמה דגמים ממש נחמדים אבל אף אחד מהם לא נשלח בנוחות לארץ. אשמח אם מישהו מכיר חנות שמייבאת או בעלת כיסויים ומגנים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ה-Sony Portable Short Throw Projector יאפשר לכם לצפות בטלוויזיה בכל מקום ועל כל משטח, אפילו באמבטיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

13. Started by X-BLADE,

הGPS סרב להתחבר כשהפעלתי אותו לראשונה. הורדתי מספר פיקסים כאלה, ולאחר הרבה זמן שהם עבדו הם מצאו לוויינים קרובים. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את הGPS הוא לא מתחבר וצריך להפעיל את הפיקס לזמן ארוך. יש איזשהי דרך שתתקן את הGPS שיעבוד מהר בלי פיקס ובאופן אוטומטי? הבנתי למכשיר הזה לא אמורות להיות בעיות GPS.... עוד דבר מעצבן זה שהמכשיר כל הזמן עושה roaming (אני בגולן) ... רשמתי בהגדרות שהחברה שלי היא גולן ואז נעלם הROAMING אבל אחרי זמן מסוים זה תמיד חוזר... משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by itaysp,

שלום, יש לי S3 ואני מטעין אותו כל לילה דרך המחשב.. המטען המקורי שלו הוא עם חיבור אמריקאי (לא קניתי בארץ) ואני צריך מטען לשימוש מחוץ לבית (לא נח לי לשים את המתאם על המטען האמריקאי) ניסיתי כל כך הרבה מטענים סיניים, אבל אף אחד מהם באמת לא עושה את העבודה. הם מטעינים בקצב של 4 אחוז לשעה במקרה הטוב.. במקרה הרע הם פשוט לא מראים שמחובר מטען, או שמראים ולאחר כמה דקות ההטענה נפסקת. ניסיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-Wall-Charger-USB-Cable-For-Samsung-Galaxy-S2-II-Skyrocket-SGH-i727-/380465947715?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 וגם את זה http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-AC-Home-Wall-Charger-Micro-USB-Data-Cable-For-HTC-One-X-S-V-AT-T-LTE-XL-/280886144644?ssPageName=ADM…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן. הסיפור הוא כזה. הנייד שלי(אנדרואיד) מחובר דרך הaux למערכת ברכב. אני רוצה לשלוט דרך איזשהו שלט בלוטוס על העברת השירים בלי לגעת בפלאפון. קיים דבר כזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DUDEnamE,

אהלן, אני מחפש המלצה לGPS תומך במפות ישראל , רשמתי אייביי או דיל אקסטרים כי משם זה יותר משתלם? או שאני טועה?, אני מחפש משהו שיהיה גדול יותר מ5 אינ'ץ . תקציב לא יותר מ150$ אם אפשר למצוא בפחות אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shibie,

יש דבר כזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by IRONMAN153,

יש לי אפשרות לשדרג לאחת הטלפונים האלה... אבל אני מתלבט מצד אחד הN95(רגיל.. לא 8GB) שאני מכיר יותר טוב הוא נראה כמו המכשיר המושלם בשבילי.. יש לו את כל אופציות המולטימדיה.. הוא נגן מעולה. אם כברלים אפר להפוך אותו למכשיר וידאו ממש מסך גדול ואיכותי... סליידר דו כיווני, GPS מובנה. קיצר פיצוץ של מכשיר אבל זה דגם שידוע בקצת תקלות ובעיות כי זוהי גרסה ראשונית של המכשיר מצד שני יש את E71 שגם בו יש הכל.. הוא יותר מזכיר לי מחשב מאשר פלאפון כי יש לו מקלדת מלאה ו.. כן.. הוא הרבה יותר אמין מבחינת המערכת... החיסרונות אצלו מבחינתי.. שהמקשים ממש קטנים.. המסך קטן יותר מצלמה פחות טוב (3.2 לעומת 5 בN95) ושהוא יותר טלפון-ממוחשב לעומת הN95 שהוא יותר טלפון-מולטימדיה.. הייתי רוצה כמה המלצות במיו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by the red dragon,

רציתי לשאול עם יש אותו בארץ והאם אפשר להפעיל אותו לשיחות וכמה הוא עולה ואיפה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by benor,

לצערי, ה- MP3 הקודם שלי הלך לי לאיבוד Sansa M250 . הספיק לי מעל ומעבר הדרישות: קומפקטי תמיכה בעברית - יתרון אבל לא חובה בעל נפח של 4 ג'יגה לפחות איכות סאונד סבירה וידאו - לא מעניין אותי, אני לא הולך לצפות בסרטים בכזה גודל של מסך. חשבתי כבר על כמה אופציות: Sandisk Sansa Clip 4GB Iriver T5 - ראיתי אותו, ממש ממש על הפנים. Sandisk Sansa Clip 8GB Meizu M6 4GB - הוא עדיף במידה ניכרת על פני הסנסה? קצת התנסיתי בממשק שלו ולטעמי, הוא לא היה נוח במיוחד. ה- Meizu 8GB לצערי, חורג מהתקציב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Mr. 24,

שלום לכולם. בסופו של דבר קניתי שלשום את הסנסה e260 4GB. ביינתים אני נהנה והכל נחמד.. אבל רציתי לברר, האם כדאי לי לעדכן לעידכון firmware האחרון שיצא? מישהו יודע אולי מה חידשו/תיקנו שיהיה לי שווה להוריד? והאם זה מוריד את האחריות או שיש סיכוי שמשהו במכשיר ידפק? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מישהו יכול להמליץ על מקום כזה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tamir245,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=19539 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=16305 הבאתי 2 לינקים של הנגנים המדוברים. אני די מתלבט ביניהם,התקציב הוא בערך עד 300 ובנוסף עוד בערך 100 ש"ח לכרטיס זכרון להרחבה. האם יש הבדל ביניהם באיכות?האם גם הסנסה קליפ תומך בכרטיס זכרון?האם יש להם בעיות עם עברית? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מפתחת המקלדת הוירטואלית הפופולרית החליטה להפתיע את משתמשיה אשר מחפשים שינוי מרענן עבור המכשיר החכם שלהם לכתבה

25. Started by infernoman,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט לעצמי. תחילה נציין לטובת הגילוי הנאות שאני קצת משוחד כלפי ה-IPAD החדש, יותר בגלל הבאזז מאשר סיבות פרקטיות. עברתי קצת על דיונים בפורום על מנת לראות המלצות לגבי המכשיר שיתאים לי ולדעתי ה-ASUS PRIME לא יתאים לי מהסיבה הפשוטה שאני צריך אינטרנט סלולארי. עכשו כשעברנו את זה האם יש המלצות מעבר למוצרי אפל למיניהם? האם יש מישהו שכבר עובד עם האייפד החדש ויכול להגיד איך הוא באמת לעומת הדור הקודם? איכות המסך וכו.. והאם באמת שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.