גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים תהיתי אם למישהו מכם יש מושג היכן ניתן להשיג בארץ או להזמין מחו"ל, מעמד לרכב לגקלסי נוט 1,בטח רובכם תשאלו למה אני שואל כי קיימים מליון אופציות שכאלו, אז הקטע הוא שאני מחפש מעמד מיוחד שלא מגיע עם ה"פומפיית וואקום" המוכרת שמתחברת לשמשה, אלא מעמד יפה שמתחבר לתריסים של המזגן (ראיתי כמה כאלה אצל אנשים ברכבים), המעמד נראה מאוד נוח ונמצא בגובה העיניים אשמח לדעת אם מישהו מכם מכיר תודה והמשך יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CHUWI Vi8 Plus הוא הטאבלט החדש מבית CHUWI . בתור משהו שכבר היה לו את CHUWI HI8 יש לי צפיות גבוהות מאוד מדור ההמשך, וכנראה שהוא אכן יענה על הצפיות האלה . הטאבלט מגיע עם מעבד חזק , מסך 8.0 אינץ' ', ווינודס 10 , USB C וכל זה ב97 דולר . בהחלט שווה לכל כיס , ומניסיון הטאבלט יריץ משחקים וכל תוכנה אחרת בלי בעיה . CHUWI Vi8 Plus מגיע עם מעבד Intel Cherry Trail Z8300 !!! ו2GB ראם , בהחלט מרשים . מסך 8.0 אינץ' 1280*800 אך אל דאגה המסך ירגיש כמו FHD , סוללה של 4,000mAh . הטאבלט מגיע עם windows 10 וחיבור HDMI כך שאפשר לחבר אותו למסך והשתמש בוא כמחשב כמובן שניתן לחבר גם עכבר מקלדת וכל מה שמתחבר בUSB למחשב . בנוי מפלסטיק ומתכת בצדדים (ימין ושמאל) . טאבלט מפורסם עם קהילת פיתו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, בשעה טובה החלטתי להחליף את ה-3GS (כן כן..) התקציב עומד על סביב ה-2000 ש"ח (הרכישה תהיה באילת), והמועמדים הסופיים לאחר הרבה קריאה והשוואות הם הנקסוס 4 והmeizu mx2 יתרונות לנקסוס: איכות בנייה, עדכונים, סוללה יתרונות למיזו: מסך וגודל מסך (אני מעדיף 4.4 על 4.7), מעבד, ממשק(?) - קישור לביקורת חדשה המיזו מאוד קורץ לי בגלל העיצוב, המפרט והממשק ה"אייפוני", הסוללה קצת מציקה לי אבל מצד שני אני לא משתמש הרבה בסנכרוני מייל וכאלה, לנקסוס סביר + שתהיה תמיכה לעוד הרבה זמן כולל אנדרואיד 5, אבל עם המיזו לך תדע.. מה המלצתכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי W595 חדש מאורנג', והמוכר אמר לי שחשוב שהטעינה הראשונה תהיה כזאת : קודם כל שאני ארוקן את הפלאפון לגמרי עד שהוא נכבה, ואז יטען לילה.. אז אתמול חיכיתי שהוא יתרוקן.. ואז חיברתי אותו למחשב בשביל לבדוק משהו וקלטתי שזה טוען. מהר ניתקתי ואז חיכיתי שיתרוקן וטענתי נורמלי כל הלילה.. יש מצב שהטעינה הקצרה הזאת (משהו כמו 30 שניות ) הרסה לי את הטעינה הראשונה ? כי המוכר אמר משהו שהסוללה זוכרת עד כמה מילאו אותה בפעם הראשונה ואז זה המקסימום שלה.. יכול להיות שהדקה הזו שהוא היה מחובר למחשב הרסה משהו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
מת לי הIPOD, אז חשבתי שהגיע הזמן להתחדש התקציב הוא פחות או יותר 800 שקל, חשבתי על זה אולי: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703798 עצות מישהו? ואל תציעו לי אייפוד שוב, אני שונא את הITUNES חחחח תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (סלקום), ההתלבטות היא בין המכשירים הבאים- - מוטורולה C650 - נוקיה 3220 - סאמסונג X200 מה דעתכם? :} אמיר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום, האם לדעתכם המחיר של גלקסי 2 ירד עקב יציאתו של ה-3 היום, או שזה הולך לקחת עוד הרבה זמן? כיום תג המחיר שלו עומד על 2400, וזה נראה לי יחסית יקר לפלאפון שנמצא כל כך הרבה זמן בסביבה. השאלה היא אם המחיר בקרוב עומד לרדת משמעותית, כלומר עדיף לחכות או שזה הולך לקחת זמן. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפל ID אחד, אבל קראתי שאפשרי לתקשר בין כמה מכשירים אם מגדירים כל אחד על אימייל שונה. נכנסתי לאתר של אפל ל-ID שלי והוספתי אימייל (שלישי) שלי ובכל אחד מהאייפודים פתחתי איש קשר חדש, באחד האימייל הראשי ובשני האימייל האחרון שהוספתי לאפל ID וזה עדיין לא עובד. כשאני מתקשר מאחד, זה אומר שהאחר תפוס וכשאני מתקשר מהשני זה אומר לי שהמכשיר (האחר) לא תומך בפייסטיים. באפליקציה "Messages", אפשר לשלוח ולקבל הודעות בין שני המכשירים. שניהם IOS 5.0. עזרה בבקשה. תודה. עריכה: אוקיי הצלחתי חלקית. אחד מהם מוגדר על האימייל הראשי והאייפוד השני על אימייל משני, אבל אני יכול להתקשר רק מהמכשיר שמוגדר על המייל המשני אל הראשי, ב- Contacts, המכשיר הראשי מופיע עם אייקון קטן של המצלמה, האחר לא. אז רק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על עוד חברות, במיוחד כאלה שכבר השתמשתם במגינים שלהן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה ראיתי שסלקום פתחה במבצע חדש של מגוון מכשירים ב15 ש"ח ל36 חודשים נעזוב לרגע את ההתחייבות ל3 שנים(שאתה אולי אני אצליח להוריד לשנה וחצי),אני מתלבט בין שני פלאפונים שנראים לי הכי טובים מבין המגוון המצומצם שקיים: U900וSamsung -מכשיר חדש שנחשב הצלחה לא רעה עם מצלמה 5 מגה פיקסל לעומת LG KU990 -מכשיר דמוי אייפוני עם מסך מגע,אני יודע שהוא לא טוב כמו האייפון,אבל נעזוב את זה לרגע יש לו גם מצלמה 5מגה פיקסל עכשיו לי בתור אדם די צנוע ובעל מכשיר ישן ענתיקה לפני 3 שנים-roker 1000 בצבע לבן של מוטורולה- הייתי רוצה לעבור למכשיר טוב יותר מבחינה אמינות מצלמה הכי טובה לא בעיות של קריסות פתאומיות מלא גימיקים קטנים וחמודים עכשיו הייתי רוצה את דעתכם הכנה ביותר לגבי כול מכשיר ומכשיר …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גלקסי S3 עם 16GB זיכרון שנקנה בחנות פרטית ואני משתמש בapex launcher במקום בtouch wiz והכל בסדר גמור, המכשיר פועל מהר, התקנתי את כל האפליקציות והמשחקים שרציתי וסידרתי מסכי בית ותיקיות במסכי הבית אבל יש לי כמה שאלות: 1. כאשר יצא אנדרואיד 4.1 לגלקסי S3 האם אני יהיה תלוי בעידכון של סאני ורק אז אני יוכל להוריד את העידכון או שבגלל שקניתי בחנות פרטית אני יוכל לעדכן מהר יותר ובדרכים אחרות ולא דרך KIES או דרך הפלאפון עצמו? 2. יש לי בעיה שלפעמים שאני יוצא מאפליקציות ומשחקים למכשיר לוקח כמה דקות לטעון את מסכי הבית ואני לא מבין למה זה קורה. 3. במנהל המשימות המובנה של המכשיר רשום לי בשטח איחסון שיש לי 11GB ולא 16GB. האם ה5GB הפרש זה למערכת ההפעלה? איזה כרטיס זיכרון מתאים למכשיר …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לS3 אמור להיות אחד ג'יגה של ראם, כאשר אצלי ברום סטוק של סמנסונג 4.1.2 יש רק 832 מגה. 1) איפה השאר? אם המערכת עצמה לוקחת את השאר- אבל אז למה זה לא כתוב פשוט כמה היא לוקחת מהשלם? 2) מתוך 832 מגה תמיד תפוסים 500+. גם כשאני עושה CLEAR MEMORY עדיין 440+ נשארים תפוסים. מה גוזל אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.theonion.com/content/video/sony_releases_new_stupid_piece_of
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח אם תעזרו לי לפתור את הדילמה הזו , על פניו שני הטלפונים כמעט זהים ל Evo יש 1GB של זכרון ומצלמת תלת מימד, שזה נחמד אבל האם זה מה שיטה את הכף? כמו כן כמה ההבדלים בזכרון בין 768 ל 1 GB משמעותיים בסמארטפונים אין לי נסיון עם סמארטפונים בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשים מכשיר חכם במחיר מציאה שפשוט יעבוד? ל-Cubot הסינית יש הצעה מעניינת עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%90%d7%a8-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%a3-%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%97/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני לא מצליח להחליט איזה נגן לקנות, בתקציב של כ-500-700 ש"ח - מצד אחד ה-E250 הוא משתלם, אבל אני לא אהבתי אותו. מצד שני את ה-nano וה-U3 דווקא אהבתי, איכות סאונד של U3 וממשק של nano. אבל זה לא מספיק, אני לא מצליח להגיע להחלטה. בקיצור, האם למישהו יש פרטים על נגנים שעומדים לצאת בקרוב? רביע ראשון של 2007?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחי בניורק עוד חודש ואני יכול להביא את ה- Omnia hd האם שווה לי להיא אותו? אני יוכל להתקין על הסמביאן שלו עברית? או שכדאי להביא כבר את ה-omnia i900 כמו שיש בארץ.רק יותר זול.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתלבטת בין להשתמש בטאבלט עם חבילת גלישה סלולרית או להסתפק בלהתחבר עם הטבלט לנקודת גלישה אישית ממכשיר הטלפון שלי. בעיקרון הצרכים שלי שלי יהיו מאוד מצומצמים- אני לא צריכה לגלוש באינטרנט אלא רק להשתמש באפליקציית הכתבה (של דרגון,למי שמכיר), שדורשת חיבור לאינטרנט. אני לא כל כך מבינה בזה ולא יודעת אם נקודת גלישה אישית מספיקה כדי לתמוך בתפקוד של האפליקציה. מישהו יודע אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? מה הייתם קונים ? טלפון סלולארי אתם מעדיפים שכבר יש בו אופציה לשמיעה של קבצים MP3 או כבר לקנות מכשיר ( נגן ) MP3 ייחודי למטרת שמיעת מוסיקה ??? מה אתם אומרים וחושבים על זה ? ? ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי סמסונג אומניה I900 לפני שנה וחצי והוא מאד איטי והבנתי מכמה אתרים שאפשר לשדרג אותו עם רום חדש ואחרי השדרוג הוא טס... רציתי לדעת אם מישהו עשה את זה ומאיפה אני משיג את הרום. ראיתי כמה דרכים וכמה קבצים אבל אף אחד לא תומך בעברית.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם חדש של היצרנית הסינית נמצא בדרך, עם שבב Snapdragon 820, זכרון RAM בנפח של 6GB ועוד לצד הפרטים על המכשיר המוביל הבא של מוטורולה, הרשת מעניקה לנו כעת גם אימות לכך שדגם מרכזי חדש של החברה הסינית השאפתנית OnePlus נמצא בדרכו אלינו – כנראה ה-OnePlus 3, אם כי לא מן הנמנע שנראה גם שם אחר, עם מיתוג לפי אותיות בדומה ל-OnePlus X למשל. תוצאות ופרטים טכניים על דגם חדש שעונה לשם Rain A3000 ותואם את שיטת מיתוג הדגמים של OnePlus (ה-OnePlus 2 התפרסם טרם השקתו בשם Spring A2001/A2003/A2005, למשל) הגיעו אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench כשהן מתפארות בשבב Snapdragon 820 עדכני, מערכת אנדרואיד 6.0.1 עדכנית – וזכרון RAM בנפח נדיב מאוד של 6GB. נתונים אלו באים בסת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שבאמת יודע מה ההבדלים יכול להסביר פה קצת מה ההבדל בין הN96 הסיני לפינלנדי מה יתרונות מה חסרונות? אני רוצה לקנות אחד בשבוע הבא ומצאתי כל מיני מכשירים במחירים שונים... כמובן הסיני יותר זול אבל אני רוצה לדעת בדיוק למה ומה שונה. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-