גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
נשבר לי הנקסוס 4 ואני רוצה להחליף מסך/טאץ לא יודע איך זה עובד הLCD נדלק המגע לא עובד. אפשר בבקשה קישור של מה שאני צריך להזמין מאיביי? עדיף מקורי!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, באוגוסט מלאו לגלקסי 3 שלי 3 שנים... כבר לא מעט זמן שהוא איטי והסוללה שלו "סוחבת" בקושי כמה שעות עבודה רגועה. החלפתי לו כבר כ 4 סוללות עד היום, מ 4 חנויות שונות (בארץ ובחו"ל) אבל עדיין אין שיפור משמעותי בזמן השימוש. השימוש העיקרי שלי בו הוא יום יומי ומשרדי - דבר ראשון להוצאה וקבלת שיחות, לא מעט WhatsApp, קצת YouTube ועוד קצת אפליקציות ארגוניות. השאלה המרכזית היא האם אני מפרמט ועל הדרך גם עושה לו ROOT או שכבר קונה טלפון חדש ב 700-1000 ש"ח שיתאים לשימושים הנ"ל? אם כבר בטלפון חדש עסקינן, אשמח גם להמלצה על טלפון בטווח הנ"ל מתוך ההיצעע העצום שיש כיום. דבר חשוב, יש לי חבר באנגליה עכשיו שיכול להביא לי אחד.. תודה ושבוע מצוין!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקבל מכשיר מעבודה. מה שיש כרגע במלאי זה S2, באיזשהו שלב צריך להגיע S3, רק בינתיים לא ברור עם זה עניין של שבוע/שבועיים או מס' חודשים. עד עכשיו לא היה לי סמארטפון ובעיקרון אני יכול לחכות, השאלה עם זה שווה... נק' התלבטות עיקרית היא גודל המכשיר, S2 עצמו מכשיר לא קטן בלשון המעטה, השאלה איך S3 מבחינת צורה ונוחות של השימוש. חוץ מזה אשמח לשמוע ממי שהתנסה מהם יתרונות עיקריים S3. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם השני מבית המותג Pocophone יהיה עוצמתי פחות מהמקור, אבל ישודרג עם מסך מתקדם ומחיר נמוך יותר. רק אל תצפו לראות כאן משהו שעוד לא ראיתם לפני כמה חודשים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתלבטת בין 2 דגמי טאבלט אסוס - ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1B051A Asus VivoTab RT 64GB TF600T-1B134R בבקשה תנו לי את היחסרונות של כל מכשיר אני הולכת להוציא סכום לא מבוטל... ובבקשה אם אפשר להגיב לי כמה שיותר מהר...אני רוצה לקנות היום! מודה מראש וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות הגילוי על היישום של חברת carrier IQ שהתגלה, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לפרטיות באנדרויד: 1. האם יש דרך להתגונן מפני דברים כאלה (נכון לעכשיו)? מישהו אולי מכיר firewall טוב לאנדרויד? 2. האם יש דרך פשוטה לדעת אם יישום דומה מופעל אצלי בטלפון? 3. האם ROM-ים שקיימים היום מכילים דברים דומים או גרועים יותר? ואיך אפשר להיות בטוחים? קישור לכתבה בנושא carrier IQ: http://www.engadget.com/2011/12/01/carrier-iq-what-it-is-what-it-isnt-and-what-you-need-to/ במיוחד מעניין הסרטון בכתבה שפרסם מתכנת האנדרויד שגילה את התוכנה של carrier IQ. קצת ארוך אבל שווה לראות.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס הצ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההורים עשו לי מתנה! וקנו לי MOTO K1M ;D עכשיו רציתי לדעת איך אני יכל להעביר מהמחשב שירים תמונות.... לפלאפון? יש לי כבל שמתאים בחיבור (מהמצלמה)אבל המחשב אומר לי "התקן לא זוהה" מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קיבלתי פלאפון מהעבודה ואני רוצה לרכוש פלאפון DUAL SIM בשביל הנוחות שלי... אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש סמארטפון חדש שיחליף את נוקיה 5800 שיש לי עכשיו. לא כל כך משנה לי אם זה יהיה סימביאן או אנדרואיד (לאפל אין תקציב), הדבר שהכי חשוב לי זה שיהיה לו תגובה מהירה כאשר כמה ישומים פועלים בו זמנית. לדוגמא ב 5800 שיש לי עכשיו אם אני שומע מוזיק גולש באינטרנט ותיבת דוא"ל פתוחה הוא מתחיל להגיב לאט, ממש כמו מחשב ישן, לוקח לו עד 4 שניות להציג תפריט אחרי לחיצה וזה מעצבן... דבר הבא שמאוד קריטי בשבילי זה GPS מובנה (לא A-GPS), שאני יוכל לקבל מיילים למכשיר וגישה לWIFI. מצלמה, שיחות וידאו, ואם זה טאצ' או מולטי טאצ' לא כל כך חשוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מותג ה-Honor של Huawei שובר שיא נוסף במימדים של המכשירים החכמים המיועדים להיכנס אל תוך הכיס שלנו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שניתן לרכוש מכשירי SIM FREE בלי בעיה ושאפשר לקבל החזר VAT מה שהופך את העסק לעוד יותר משתלם. אני מכוון כרגע ל-G2. יש מקומות מומלצים לרכישה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הGPS סרב להתחבר כשהפעלתי אותו לראשונה. הורדתי מספר פיקסים כאלה, ולאחר הרבה זמן שהם עבדו הם מצאו לוויינים קרובים. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את הGPS הוא לא מתחבר וצריך להפעיל את הפיקס לזמן ארוך. יש איזשהי דרך שתתקן את הGPS שיעבוד מהר בלי פיקס ובאופן אוטומטי? הבנתי למכשיר הזה לא אמורות להיות בעיות GPS.... עוד דבר מעצבן זה שהמכשיר כל הזמן עושה roaming (אני בגולן) ... רשמתי בהגדרות שהחברה שלי היא גולן ואז נעלם הROAMING אבל אחרי זמן מסוים זה תמיד חוזר... משהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב אנשים ! חבר רכש את המכשיר לפני כ4 חודשים , הכל היה מושלם ,היה מבסוט מהמכשיר , לפתע תוך כדי השימוש המסך הפך למעווט , לא יודע איך להסביר בדיוק , אבל זה נראה כאילו משהו עם הרזולוציה , לקחנו את המשיכר למקום הרכישה (אחריות שנה) , הם ניסו לצרוב גרסה וזה לא ממש עזר , הם טוענים ששלחו את המכשיר לHTC ישראל ושם נאמר להם שהטאצ' הוא הבעיה וזה נגרם משימוש לא הולם במכשיר ( אני מוכרח לציין שחבר שלי שירת את המכשיר ולא להיפך זאת אומרת ממש שמר עליו , המכשיר לא חווה נפילות מכות וכו'). הם גם טוענים שטאצ' חדש עולה כ 1200 ש"ח והאחריות לא מחסה את זה. מה לייעץ לחברי לעשות ? , תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת HMD Global ניצלה את תערוכת ה-IFA 2019 הגדולה בגרמניה בכדי להציג צמד מכשירים חכמים לשוק הביניים - ושלושה מכשירים סלולריים טיפשים שמזכירים את ימי תחילת המילניום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! קניתי ace 2 i8160 בחו"ל... הוא לא מוכן להתעדכן ל ICS עדיין וגם cyanogen עוד לא תומך בו יש למישהו המלצה למוד טוב עם תמיכה בעברית? אני דיי חדש ועילג בנושא הסלולרים אז אני אשמח שלא יפציצו אותי במילים שאני לא אבין תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פרמטרים חשובים לפי סדר עדיפות: 1. איכות מצלמה - בעיקר בצילום דינמי (ילדים, פעילויות בתוך/מחוץ לבית). 2. עמידות 3. סנכרון באנצעות BT 4. איכות שמיעה ב-BT סטריאופוני. 5. מחיר - לא קריטי. תודה מראש גונן
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי טלפון אלחוטי dect 6.0 ועכשיו התקשרו אליי מ- buy2 ומסרו לי שאני צריך למלא טופס ייבוא למשרד התקשורת ... באופן עקרוני כל הסיפור הזה נראלי מסריח למדי לא מבין מה הקשר של הטופס הזה עכשיו... למישהו יש ניסיון במצב כזה? אני גם לא ממש יודע מה למלא בסעיפים השונים שמופיעים בטופס: http://www.ushops.co.il/ckfinder/userfiles/files/d1_tikshoret.pdf ממש אודה לעזרתכם אני אבוד עצות... הטלפון שקניתי מופיע בקישור: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D250889636254%26ssPageName%3DADME%253AL%253AOC%253AUS%253A3160&h=lAQHlPFNv המון המון תודה למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! אני נמצא תחת הוט מובייל. בדיוק שדרגתי את הGS שלי לICS, ועכשיו המכשיר תמיד מתחבר לרשת פלאפון, ולא להוט מובייל. אני גם לא מצליח להגדיר לו ידנית להתחבר להוט מובייל. האם זה בסדר? לא יחייבו אותי בגלל שאני גולש מרשת פלאפון? למישהו יש מושג איך אפשר לתפור את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי אתמול בערב LG G3 והשתמשתי בו כמה שעות עד שהסוללה התרוקנה. עכשיו הכנסתי SIM והדלקתי את המכשיר, והיה לי מסך KERNEL CRASH. עשיתי Reboot והמכשיר נדלק. אבל כל עוד לא עברו 14 ימים, האם עלי לנסות להחליף אותו או שזה בעיה שיכולה לקרות בכל המכשירים? כלומר, בעיה במערכת ההפעלה ולא חומרה? היה לי במשך שנה Galaxy S4 ובחיים לא היו לי כאלה מסכים. זה למה אני דואג. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר בו אוכל להשתמש ללימודים בתואר שני, כאשר כרגע יש לי העדפה למחשב נייד. רציתי לשמוע מה דעתכם, הוא ישמש אותי נטו ללימודים, והסכום המקסימלי בסביבות 2-3K. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי להרצת תוכנות כבדות ועוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קראתי שאמור לצאת נגן PMP של סמסונג (שהוא בלי רכיבי הטלפון) והוא אמור להקרא גלקסי S העיניין הוא שאני רואה שיש אותו והוא כן פלאפון. אני מאוד מבולבל- מישהו יכול לעזור? (בבקשה אל תציעו לי את הגלקסי 50- אני מודע לקיומו - הוא קיבל רייטניג גרוע ואני לא מעוניין בו)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"אפשר לאפסן את מכשירי ה- DVD הצורבים (והיקרים) ואת מקליטי הווידיאו הישנים. קבוצת ח.י., המייצגת את LG Electronics, משיקה לראשונה בישראל את ה- MAGIC PLASMA - טלוויזיית פלזמה בגודל "42 הכוללת כונן קשיח מובנה, המאפשר להקליט עד 40 שעות של תוכניות טלוויזיה." בהצהרה חגיגית זו נפתחה ההודעה ששלחה LG אודות פלאזמה חדשה שהושקה הבוקר בישראל. הטלוויזיה החדשה, המצוידת בהארד דיסק בנפח 80GB (הניתן להרחבה) מקליטה מכל מקור חיצוני, דוגמת ממיר דיגיטאלי, טיונר (אנטנה), DVD, מצלמת וידיאו ועוד. ניתן לצפות במקור וידאו אחד ולהקליט באותה עת ממקור וידאו אחר. למכשיר רזולוציה טבעית של768 x 1024 לקליטה ותמיכה מלאה בשידורים ברזולוציה גבוהה. תכונות נוספות של הטלוויזיה: מעבד וידאו -R מתקדם ומעבד וידא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שידרגתי מה NOTE 4 redmi ל Mi9pro ולאכזבתי בניגוד לNOTE 4 ל Mi9 אין בחייגן הקלטת שיחות מובנת... זה ממש היה אחד הדברים הכי חשובים אצלי בפלאפון. יש למישהו המלצה לאפליקציה שאני יכול להוריד שתעבוד במכשיר הזה? זה בסדר גם לא חינמית כי חשוב לי בלי פרסומות ואמינות כי הבנתי שיש הרבה מקליטים שלא עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-