עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Alex89,

אני יודע היה כזה דיון הינה הוא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297702.0 מה דיון הזה לא קיבלתי שום החלטה למרות שבהתחלה זה ניראה כאילו 6120 יותר טוב בכל מיקרה מישהו יכול לכתוב לי את כל היתרונות והחסרונות של 2 המכשירים האלה ואיזה מכשיר לפי דעתכם יותר טוב (אם אתם הייתם לוקחים מכשיר, איזה?) נ.ב מה זה סימביאן(המערכת ב 6120)?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by D-M-X,

יש לי אפשרות להביא אותו מקנדה ולפרוץ בארץ... האם שווה להתעסק עם כל זה מבחינה כלכלית או שעדיף לקנות בארץ ב3K (מדובר על דור 3 16 GB)

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Men7a,

רכשתי את הטלפון אתמול ויש לי שאלה קטנה חיברתי אותו לרשת אצלי בבית בWI-FI אבל משום מה הוא תמיד משתמש באינטרנט של סלקון הרגיל ולא בWI-FI כדי שאני ישתמש בWI-FI אני צריך להיכנס אליו ואז לרשום תאתרים , עשיתי גם שהעדיפות תיהיה מהWI-FI אבל זה לא עוזר לOVI-store הוא נכנס דרך האינטרנט של הטלפון וגם לאינטרנט הרגיל אם אני לא נכנס במיוחד דרך הWI-FI יש דרך לעשות שרק מתי שאין WI-FI הוא ישתמש באינטרנט של הטלפון??? ומתי שיש WI-FI שלא יתחבר בכלל ומה ההבדל בין מערכת פרוצה למערכת רגילה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. חבר שלי מחר מקבל פלאפון חדש ומביא לי את הישן שלו(לא יודע איזה דגמים אלה אבל זה גם לא ממש משנה בשאלה הזו) המכשיר שהוא יביא לי יהיה בלי סים רק מכשיר עצמו איך אני מסדר לו מספר או ביגטוק? ואני רוצה לעשות דרך אורנ'ג כמה זה אמור לעלות לעשות סים או מה שרק לא צריך בבקשה עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

שלום חברים, אחרי התבלטות רבה בין הIPHONE לHD, דווקא בגלל הממשק של WM ובגלל המפרט החלטתי ללכת על הHD. התחלתי לקרוא באינטרנט על המכשיר. עדיין לא הבנתי על מה עליי להסתכל שאני רוכש אחד. חבר יקנה לי אותו שטס לסן פרנסיסקו בינואר. אני אשמח לטיפים לפני רכישה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  6. למישהו יש מוסג אם אפשר ?! נהרסה לי המצלמה יש לי K610I

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. Started by omri_ro,

יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by dante123,

אני מעוניין לקנות מכשיר בתקציב מיד ריינג' והבנתי מהפורום שבין שניהם נופלת המחלוקת. אז א' כל, אני אשמח להשוואות בין המכשירים מנסיון אישי ולא על סמך השוואות בפורומים באינטרנט. חשוב לי מאוד: סוללה (אחרי החוויה המסויטת בגלקסי שלוש שאחרי שנתיים מתרוקנת לאחר מספר שעות). שימוש חלק ורציף במכשיר (שבזה יש יתרון קל לנקסוס לפי מה שהבנתי). מסך מצוין (מתוכנן לראות סרטים על המכשיר). אני לא מתכוון לאנוס את המכשיר יותר מדי מבחינת משחקים רומים וכיוצא בזאת ככה שהאוננות מפרטים לא מדברת אליי ככ. כמובן שאם ההבדל הוא שמיים וארץ אני אשמח לדעת. וב', יתרונות\ חסרונות של הזמנה מחו''ל, אם אפשר על דרך מומלצת לעשות את זה. זו הפעם הראשונה שאני שוקל להזמין מחו''ל משהו אם ההבדל בין המחירים יהיה אטרקטיבי.…

• 32 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by zzz727,

שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Guy King,

אני מתלבט איזה נגן לקנות משני אלו כנראה. היתרונות של ה-D2 על ה-CLIX2 כפי שהבנתי הם זמן בטריה, 16 מיליון צבעים לעומת 262K, מסך של 2.5 לעומת 2.2 ואפשרות לכרטיס הרחבה, והיתרונות של CLIX2 על D2 הם מחיר זול יותר, שהוא קטן יותר, איכות סאונד טובה יותר. בנוגע לאיכות סאונד, היו אנשים בפורומים שאמרו שהאיכות של ה-D2 נחותה בהרבה מ-Clix2 ומה-H10. מה דעתכם? מה כדאי לבחור?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94/

12. אני רוצה לכתוב אפליקציה לפלאפונים, אבל הבעיה שאין לי שום ניסיות בפיתוח לטלפונים סלולריים. אם אתם מכירים אתר שיש בו טוטוריאל לכתיבת תוכנות לפלאפונים, אני אשמח לקבל. בגלל שהתוכנה תיהיה תוכנה קטנה ולא מסובכת, אני רוצה שהיא תיהיה זמינה לכמה שיותר מכשירים, אז אני מניחה שלכתוב תוכנה בJ2ME יהיה הכי יעיל. הנסיון שלי בתכנות הוא בעיקר בC# אז גם אתר שמסביר קצת על JAVA יהיה נחמד. נ.ב. אם אתם מכירים ספר מומלץ שמלמד על פיתוח תוכנות לפלאפונים בJ2ME אני אשמח לשמוע גם.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  13. Started by yonm13,

שלחו לי הודעה פרטית עם מייל (או פה באשכול), הראשונים יקבלו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Jetleg,

אני כבר שנים עם מיני דיסק והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם... אני מחפש נגן בתקציב של עד 2000 ש"ח שחשובה לי בו במיוחד איכות הסאונד. אני מתכוון לשים בו הרבה מוסיקה באיכות גבוהה מאוד ולכן אני רוצה 20GB. מעבר לכך, לא חשוב לי כלל VIDEO או תצוגת תמונות...אם יש אופציה בלי שהיא גם מוזילה את המחיר, עדיף! בנוסף זמן נגינה ארוך וממשק לא מסובך. מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש, יונתן.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מעוניין לחבר GAMEPAD לANDROID או לIPAD ואני רוצה לדעת מה הם האפשרויות. יש לי שלט של 360XBOX ושלט "רגיל". אני בעיקר מעוניין בחיבור חוטי ולא דרך BLUETOOTH. מה הם כל האפשרויות לחיבור GAMEPADS לANDROID ולIOS? הבנתי שבANDROID אני פשוט צריך לקנות ממיר מUSB רגיל לMICRO USB ולחבר את זה לפלאפון או לטאבלט וזה אמור לעבוד ברוב השלטים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by rico,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כ- 6 סרטים מאמזון, עכשיו רציתי לדעת, יש אפשרות לשים ZIP CODE של ישראל ולדעת כמה המכס לוקח TAX ? החבילה עצמה (הסרטים שבפנים) עולים כרגע כ- 194שקל עם מגמת עלייה אני רואה. בנוסף, מי שהזמין מאמזון כבר, תגידו איך ה- Two Days Shipping עובד ? ז"א באמת לוקח לזה יום\יומיים להגיע ישראל? ואם מזמינים ללא Two Days כמה ימים\חודשים בערך לוקח לזה להגיע? משהו ניסה את ה- Prime ? יש לי שם אפשרות לנסות חינם, אולי חודש חינם ניסיון ואז עולה 99$ אבטל את זה אחר-כך האם מומלץ לקחת את הניסיון חינם ועל ידיו להזמין (Two Days Shipping) ? תודה רבה למי שיש את הידע והמידע ויכול לתת בקשר ל- Amazon . או שיותר מומלץ להזמין מ- ebay ? http://jpg.co.il/view/54f8076ae46b2…

18. קניתי לאימי xtreamer wonder שתוכל לראות סרטים וסדרות דרך הטלויזיה . ברצוני להיפתר מהממיר של עידן פלוס ולהשתמש בזה בתור הממיר . איך אני עושה את זה ?

19. Started by mo_si,

היי חבר'ה יש לי מוטורולה Z3 ויש בו את כל אנשי הקשר שלי (קרוב ל 1000) ורציתי לשאול אולי מישו מכיר תוכנה שאפשר באמצעותה להעתיק את אנשי הקשר למחשב? זה ממש פיקוח נפש!! תודה רבה לכל העוזרים אגב ניסיתי את IDEN PHONEBOOK MANAGER ומשום מה היא לא מזהה את הטלפון אשמח לעזרתכם תודה!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by Kolshamen,

האם יש משדר רדיו בE72? המכשיר מתחבר לבד לאינטרנט 3G מישהו ניתקל בזה. יודע איך לתקן?

21. Started by cold fire,

יש לי רשימה של ערכים, אני מעוניין שברגע שלוחצים על groupview כלשהו(fish names,cat names...) הערך של אותו group יכנס לtextview יש לי אובייקט BaseExpandableListAdapter שאחראי על בניית הרשימה תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  22. http://www.iphoneforums.net/forum/iphone-news-site-news-7/apple-looking-preserve-one-hand-functionality-new-iphone-5-a-40938/

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  23. בדר"כ אומרים שרומים בשפה האנגלית הם מהירים יותר מהשפה העברית. האם זה נכון לגבי כל המכשירים?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by rabers,

שלום, אני כבר כמה חודשים עם סלקום tv (מבוסס wifi) ולא היו בעיות מיוחדות. התשתית היא בזק 15 מגהביט והספק הוא הוטנט. לאחרונה התחילו מדיי פעם בעיות קליטה בממיר של סלקום אך מה שמוזר הוא שגם כאשר אין בעיה אני לא מצליח להתחבר עם האייפד לרשת האלחוטית וגם בטלפון שלי (נקסוס 5) מופיעה כי יש רשת והיא מזוהה ומחוברת והקליטה מקסימלית אך ישנו החיווי של בעיית דאטה (סימן קריאה) איך יכול להיות שהממיר קולט אך הטלפון, על אף שמראה כי הקליטה טובה והרשת מחוברת, עדיין יש בעיית דאטה והאייפד לא מצליח להתחבר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kobibo,

ראיתי פה שלא מעט ממליצים על הנגן הזה ורציתי לדעת האם זה פשוט ליצור עליו playlist כמו על ה sansa? איך הפונטים בעברית, האם הם נראים בצורה סבירה ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.