עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by com,

שבת שלום חבר'ה! אחותי, קנתה היום במזל טוב מוטורולה V3 (לא האיקס, הוי3 הרגיל.) כבל USB יש, ואני חיברתי שמח וטוב לך את המכשיר כדי להתעסק, להוריד, להעלות, ולדגם אותו בכל מיני שטויות. ואז שוד ושבר! צריך תוכנה! מבט חטוף בחבילה שהפלאפון הגיע בתוכה - דיסק איננו בנמצא.. חיפוש קטן בפורום העלה את המסקנה הבאה, אני צריך תוכנה בשם המפוצץ "Mobile Phone Tools" (טוב, לא כל כך מפוצץ..) השאלה שלי אליכם - מאיפה אני מוריד את התוכנה המדוברת? זאת בהנחה כמובן שהיא חינמית..(לא?)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mc_elad,

הכי חשוב לי שיהיו לו רמקולים חזקים (כמה שיותר יותר טוב.. ) ובכללי שיהיה טוב...(אני לא רוצה "נעל" אם רמקולים חזקים חחח ;D ) אני לא מבין בפלאפונים ובנתונים שלהם אז סליחה אם זו שאלה טיפשית.... :-\ תודה מראש למגיבים....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי יש לחברה שלי בעיה בתוכנת IMESSAGE, חברה של חברה שלי עשתה איזה משהו שכל ההודעות והתכתבויות שלה מגיעות בנוסף לטלפון של חברה שלי, בנוסף לזה שזה מציק לחברה שלי זה מפריע לי לישון, כי אותה חברה לא נחה גם בלילות ( השיחות דווקא בחלקם מעניינות ) השאלה אך אפשר לחסום את הדבר מבלי לבקש מאותה חברה של החברה לבטל את השטות הזאת... תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הבנתי שניתן לרכוש מכשירי SIM FREE בלי בעיה ושאפשר לקבל החזר VAT מה שהופך את העסק לעוד יותר משתלם. אני מכוון כרגע ל-G2. יש מקומות מומלצים לרכישה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Aviko,

אם אפשר אתרים עם הורדות לסימביאן 9.1 אם אפשר אני צריך את התוכנה הזאת שהופכת את הפלאפון שיהיה שלט רחוק לטלויזיה וכו... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בעקבות הגילוי על היישום של חברת carrier IQ שהתגלה, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לפרטיות באנדרויד: 1. האם יש דרך להתגונן מפני דברים כאלה (נכון לעכשיו)? מישהו אולי מכיר firewall טוב לאנדרויד? 2. האם יש דרך פשוטה לדעת אם יישום דומה מופעל אצלי בטלפון? 3. האם ROM-ים שקיימים היום מכילים דברים דומים או גרועים יותר? ואיך אפשר להיות בטוחים? קישור לכתבה בנושא carrier IQ: http://www.engadget.com/2011/12/01/carrier-iq-what-it-is-what-it-isnt-and-what-you-need-to/ במיוחד מעניין הסרטון בכתבה שפרסם מתכנת האנדרויד שגילה את התוכנה של carrier IQ. קצת ארוך אבל שווה לראות.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. נמצא בברלין ויש ב saturn מחירים טובים מאוד לדוגמא: Huawei g7 ב229 יורו וה p8 lite ב235 יורו בנוסף סיכוי גבוהה שאקבל בשדה התעופה החזר מעמ של 19 אחוז. יש סיבה להעדיף אחד על פני השני? ממה שראיתי ה8 בעל מפרט חזק אבל ה7 הוא ברמת גימור מדהימה... מזכיר מאוד את ה s5 ובנוסף יש לו בטרייה חזקה יותר. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אורח ירון
    Started by אורח ירון,

היי, הבנתי מאנשים ברשת שקשה למצוא מגן מסך נורמלי לS8, ושכדאי ללכת על מדבקות סיליקון. יש לכם המלצות על איזה סוג? מאיפה מוכרים בארץ? יום שישי אני אוסף את הפלאפון באיילת. לגבי הקייס של הפלאפון אני לדעתי אלך על ה Otterbox או הgear 4 מה לדעתכם עדיף? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מחפש סלולרי לאשתי, תקציב כנראה באיזור ה700 ש"ח, אבל לפי העניין (עדיף כמה שפחות, אפשר גם יותר אם צריך). שימושים: - שיחות טלפון (כמובן), SMS/MMS - צילום אקראי - שמיעת מוזיקה (רמקול פנימי, לא אוזניות) ציפיות: - זמן סוללה סביר (מן הסתם) - רצוי עמידות מסויימת לרטיבות ונפילות (בהתחשב בגורלו של המכשיר הקודם) - חריץ לכרטיס זיכרון, או נפח פנימי מספיק לכמות סבירה של שירים ותמונות - מצלמה לא חייבת להיות סופר-איכותית, אבל שתהיה קלה ונוחה לשימוש - לא חייב להיות סמארטפון, לא חייב מסך מגע. אשמח גם לעצות לגבי מקום הקניה המומלץ.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום ויום טוב! ברצוני להחליף מכשיר וכיום אני לקוח מן המניין ברשת פלאפון הישנה עם מכשיר זבל ישן מאוד. עכשיו לאחר שחיכיתי קצת הרשת החדשה הושקה והחלטתי שאני רוצה לקנות סים של הרשת החדשה ולקנות מכשיר דור שלישי מחנות פרטית ולשים אותו בו ולהישתמש בו. הבעיה היא כששאלתיאותם בדוכן שלהם כמה עולה סים הם התחילו לדבר מלא שטויות כמו שאני אצטרך לשנות מספר ולקחת מסלול-חבילה שונים כשסה"כ אני רוצה "להיתנייד" מהחברה ממכשיר שעבד ב-CDMA למכשיר UMTS ובעצם לצרוב את הזכרונות שלי על הסים. בשביל זה אני רק רוצה לקנות את הסים ולהישאר עם המסלול וכל הפרטים שיש לי ורק לקנות למעשה סים, לא יותר ולא פחות מזה. האם זה יתכן? האם זה אפשרי? או שסתם מנסים לגרום לי לקנות מכשיר ברשת החדשה שלהם בטריליון תשלומי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חיפשתי וחיפשתי ומרוב מגוון לא מצאתי את מה שאני מחפש. אני רוצה רום מבוסס גרסה אחרונה של אנדרואיד, שימלא בצורה המוצלחת ביותר את הדרישות הבאות, לפי סדר: -יציבות -ביצועים (סוללה, וניהול נכון של חומרת המכשיר) זהו. עברית בתפריטים לא חשוב (כשפת כתיבה כן), לא מעניין אותי עיצוב או חייגן או מקלדת או כל דבר אחר בסגנון (בכל מקרה אתקין את האפליקציות שאני משתמש בהן כרגע, אליהן התרגלתי). בתודה מראש, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tidan31,

שלום! ברשותי ipad 4 128 gb + 3g רכשתי אותו בערך לפני חצי שנה האם כדאי לי לשדרג ל- ipad air ואם כן האם יש הבדל משמעותי ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חשבתי שזה יעניין אנשים פה בפורום כי הרבה קונים סמארטפונים מסין קישור לכתבה http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3669507,00.html?dcRef=ynetCube לפי הכתבה המכשירים נימכרו ע"י KSP ונרכשו ביבוא מקביל מ Mobile BD מה שמטריד פה חוץ מהמקרה הספציפי הוא שיבואן טוען שזאת בעיה נפוצה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by FIRE-KID,

http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=798 תומך בעיברית? תודה רבה טוב אחרי כמה בירורים הבנתי שהוא לא תומך בעיברית.. אבל זה לא כזה קריטי כי אני יכול לכתוב את השם של השיר באותיות באנגלית עם משמעות בעיברית לדוגמה ANI YOSHEN נכון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, חבר נוסע בקרוב לבלגיה [בעיקר בריסל ואנטוורפן] ואמר לי [מאחר ואני מחפש סלולרי חדש ולא במחיר "של הארץ"] שאם אני יודע על חנות\מקום שיוכל לרכוש לי משם אז שאגיד לו אז... האם אתם מכירים חנויות\רשתות שמוכרות סלולרים לא נעולים [נראה לי שהחוק שם מחייב למכור מכשירים לא נעולים] במחירים אטרקטיביים יותר מפה? משהו בסגנון 30% פחות? תודה רבה מראש [לגבי איזה מכשיר מעניין אותי, למקרה שתהיתם, פרסמתי כבר פוסט ללא הרבה תגובות :-\ פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531728.0 ] תודה ושבת שלום =]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%96%d7%99%d7%9b/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שבבי ה-64 ביט בין הטרנדים האחרונים באנדרואיד. מעבדים אלו מאפשרים תמיכה רחבה יותר בזיכרון, כח עיבוד עילאי וכל זאת בצריכת חשמל נמוכה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/64-%d7%91%d7%99%d7%98-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%96%d7%94-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני קיבלתי פלאפון מהעבודה ואני רוצה לרכוש פלאפון DUAL SIM בשביל הנוחות שלי... אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לקנות נגן MP3 או MP4 עד 350 גג 400 שקל המטרה היא שיהיה כמה שיותר מקום, לא אכפת לי להסתפק בנגן אמ.פי 3 אבל שיהיה כמה שיותר מקום בו. למשל נגן MP3 2GB בפחות מ-300 שקל ולציין איפה אפשר לקנות אותו, עדיף חנות ולא דרך האינטרנט. יש לציין שאני גר בחיפה. מישהו יודע על איזה מוצרים כאלו שאוכל לרכוש ? להתחשב בתנאים: נגן עד 350 שקל עם כמה שיותר GB

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by דוידי,

שלום מבקש חוות דעת על מכשיר סמסונג גאלרי y s 6310 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by atomic rooster,

שלום חברים. ככתוב בהודעה, מחפש לאישתי xiaomi (כיום יש לה רדמי נוט 5, מאוד מרוצה, חוץ מהמצלמה). הדגש היחידי הוא על מצלמה טובה. לא צריך שהתמונות יהיו ברמה של sports illustrated, אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מכשיר בו אוכל להשתמש ללימודים בתואר שני, כאשר כרגע יש לי העדפה למחשב נייד. רציתי לשמוע מה דעתכם, הוא ישמש אותי נטו ללימודים, והסכום המקסימלי בסביבות 2-3K. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי להרצת תוכנות כבדות ועוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shmenton,

היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (ראיתי שהיו פה הודעות בנושא זה בעבר). אני רוצה לקנות מחשב כף יד, שיכיל: 1. GPS מובנה 2. תמיכה ב-Wi-Fi 3. מתאים לשימוש כקורא ספרים (מסך גדול וחד). 4. יאפשר התקנת תוכנות כמו Skype, דפדפנים, נגני מדיה וכו'. 5. עמיד, לא מועד לתקלות ורצוי עם חיי סוללה ארוכים. הייתי רוצה לקבל המלצות למכשירים מתאימים. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

לא מוצא את הדרך לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי

25. שלום לכם, אני מקווה מאוד שאני מפרסם את זה בפורום הנכון כי יש בHWZ המון, המון, המון, המון פורומים מסתבר. אני רוצה להכין סטאפ למטבח שלי שיורכב מ 1) זרוע גדולה של מנורה 2) פלאפון (אנדרואיד כנראה) 3) מקרן זעיר אני רוצה לעבוד עם זה ככה שאוכל להקרין מתכונים על השיש, שיציג לי באיזה גודל אני צריך לעשות את הפיצה, ויראה לי יוטיוב כשאני משתעמם זה פחות או יותר הרעיון הבעיות כדקלמן: לא כל פלאפון יכול להתחבר למקרן זעיר, האם הmotorola atrix יכול? רעיון כלשהו איך לעשות את זה? והבעיה העיקרית שלשמה אני רושם את ההודעה הזאת: גם אם אצליח לחבר פלאפון ומקרן זעיר אני צריך מקלדת וירטואלית כלשהי ככה שאוכל להקליד על המשטח עבודה אם אני צריך מקלדת או פשוט לגלול אז אשמח לעזרתם או שתפנו אות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.