עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכם. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (סלקום), ההתלבטות היא בין המכשירים הבאים- - מוטורולה C650 - נוקיה 3220 - סאמסונג X200 מה דעתכם? :} אמיר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש בזה חוט ירוק ואדום מלופפים יחד על חוט לבן עוד חוט אדום בנפרד ועוד חוט ירוק בנפרד ו2 חוטי נחושת כל אחד בנפרד. קניתי את הבננה השאלה היא איפה אני מחר למה. יש על הבננה 3 מקומות שאפשר להלחים אליהם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 3emi,

המחירים ירדו ואפשר לקנות אותו ב 1500 שקל אף פעם לא היה לי טלפון מתקדם יש לי סמסונג מיני שעלה 700 שקל בזמנו והוא היה מספיק לי אבל חשבתי להתקדם השאלה האם הסמסונג 3 בחירה טובה כל מה שאני הייתי רוצה זאת מצלמה טובה וצילום וידאו 1080 טוב סמסומנג 4S מסך ברזולוציה FULLHD האם הצילום וידאו שלו גם יותר איכותי?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by darkquest,

שלום רב לכולם. לא מזמן רכשתי אוזניות של e2g של shure ואני רוצה לחוות את חווית הסאונד בצורה הטובה ביותר. לפי דברים ששמעתי ל Ipod\Iriver יש את איכות הסאונד הטובה בשוק לנגנים במחירים האלו. מכיוון שה Iriver נראה על הפנים והוא גדול ומסורבל החלטתי ללכת על ה Ipod. לאח שלי יש Ipod Photo והממשק שלו ממש נוח והייתי מעוניין בממשק דומה. התקציב שלי הוא 1300 בערך ורציתי לדעת איזה נגן עדיף לי לקנות במחיר כזה, שמעתי על ה Ipod Video שהוא ממש יפה בצבע שחור, אבל מעניין אותי גם איך איכות הסאונד, נוחות הממשק ואם יש לו תמיכה בעברית?. תודה מראש תומר כהן.

5. שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה הבאתי מכשיר של חברת סמסונג מדגם: I8510 המוכר גם כ-INNOV8. המכשיר מגיע עם מערכת הפעלה: Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 את המכשיר רכשתי בחו"ל ולכן היבואנית הרישמית של סמסונג אינה מוכנה להתקין עיברית במכשיר, וגם חנויות אשר מוכרות את המכשיר לא מוכנות לעזור בנושא (אפילו כשהדגשתי כי אני מוכן לשלם על כך). חשוב לי לציין שאין לי בעיה עם אנגלית, אבל אני מחפש דרך לכתוב בעיברית במכשיר (זה קצת מעצבן לכתוב SMS באנגלית לאנשים שלא יודעים אנגלית). אם מישהו יודע איך אני יכול לגרום למכשיר לתמוך בכתיבה של עיברית, אודה לו מאוד. חשוב לציין כי המכשיר תומך בקריאה של עיברית (אני מקבל הודעות SMS וכל אנשי הקשר שהיו לי בכרטיס SIM מופיעים בעיברית רגילה). בתודה מראש ל…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by elibadra,

שלום חברים. היות שכל כמה שבועות יוצא סמרטפון חדש, החלטתי לרדת קצת ברמה וללכת לכיוון של שני המכשירים באים: galaxy s advance galaxy s3 mini לפי המפרט הם דיי זהים. מה דעתכם אני אני מפסיד פה משהו בזה שאני לא קונה את ה galaxy s3 . תודה. בבקשה תגובה....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני כיום לקוח פלאפון עם מכשיר CDMA, ללא סים. מה האפשריות שלי לרכוש בח"ל אייפון (בכ- 60% ממחירי פלאפון) ולקבל מהם סים שישמר לי את המספר הקיים ב- CDMA?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by RonCohen,

כותרת ומתי יוצא בכלל ווינדוס 8???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם! עוד מעט אני אהיהי רכוש צה"ל ואני חייב להשיג נגן טוב לנסיעות הקשות שצפויות לי. אני רוצה נגן טוב, איכותי ואמין בלי כל הפונקציות. שיהייה מסודר לפי התיקיות, שלא יתקע, לא אכפת לי שיהיה בלי מצלמה או ווידאו, רק שיהייה טא'ץ שהתיקיות יהיו מסודרות טוב ויהיה נוח לשימוש. הדבר הכי חשוב זה הבטרייה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: 300-500 ש"ח תודה מראש,אלמוג

10. http://www.theverge.com/2015/1/2/7479907/alcatels-pixi-smartphone-runs-windows-android-or-firefox-os זה מגמה נחמדה, הייתי שמח אם היה את אותו מכשיר טלפון שניתן לרכוש במספר וריאציות של גודל מסך.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by arieljt,

למי שעוד לא קרא ומכיר את HEBDEV, הם יצאו בהודעה רשמית פה: http://www.hebdev.com/ ופה: http://www.iphoneblog.co.il/2009/02/iphone.html אין מנוס כנראה מלהעשק..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by (G),

כבעליו של המכשיר סרקתי את הרשת ולא מצאתי שום זכר לעברית. האם יש כאן מישהו שהצליח לגייר את המכשיר? שתי הבעיות העיקריות שלי עם המכשיר זה שאי אפשר להשתמש ב-GPS כי אין תוכנה תומכת לארץ(וגם מפות) ובעית העברית בינתיים. (מבחינת תמיכת המכשיר בעברית כרגע, אנשי הקשר מופיעים הפוך משמאל לימין, SMS אני מקבל גם הפוך)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dddddd,

שלום אז ככה כל אחד אומר אחרת העם יש לכם הוכחה איזה נגן יותר איכותי מבחינת סאונד העם זה iAudio/Cowon i7,d2 או Creative zvp או אולי iRiver Clix2 אבל רק עם יש לך הוכחות תגיבו

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yaloner,

היי, מחפש המלצות טלפון עד 600 ש"ח לנער. יכול להיות מהארץ או במשלוח מחו"ל. תודה מראש

15. Started by dans41,

אני צריך טאבלט שישמש לי כמחברת ולפעמים גם כספר בשביל הלימודים. אני צריך זמן סוללה כמה שיותר ארוך, מסך טוב עדיף עם IPS, ולפחות 32GB זיכרון פנימי כי סביר להניח שהוא ישמש אותי גם לנסיעות. תקציב שלי הוא בסביבות ה4000 אני מעדיף טאבלטים בסגונון הטארנספורמר עם המקלדת הנשלפת (כמו בכל הסדרה). הנטייה שלי היא בכיוון ה transformer tf 201 אבל הבנתי שיש לו בעיות קליטה ולכן אני מעדיף את ה tf700 למישהו יש את אחד הטאבלטים הללו? יש המלצה לטאבלט אחר שמתאים לי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מחפש מכשיר שיעבוד עם אורנג' עם MP3 ואפשרות לכרטיס הרחבה של איזה ג'יגה שתיים... מצלמה באיכות בינונית ומעלה עד 1500 שקל, אפשר לסטות קצת מהמחיר

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by be_Barak,

שלום, ראיתי פה כל מיני תגובות של אנשים לגבי המכשיר הזה אבל רציתי לשאול בכל זאת מאנשים שיש להם / היה להם את המכשיר....אני מעוניין לרכוש את המכשיר זה נראה לי מכשיר די טוב די סבבה במחיר של 550 שקל נשמע גם טוב עכשיו רציתי לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר / היה להם איך הוא מבחינת סאונד איכות ווידיאו כמה זמן הוא יכול להחזיק...? תודה רבה לכל מי שעונה....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by bomba90,

יש לי אפשרות לקנות נקסוס 4 ולקבל אותו באפריל (חבר נוסע לארה"ב וחוזר בתחילת אפריל) או להמתין ליציאת ה-xPhone ולקנות אותו באוגוסט (אני נוסע לארה"ב). ההתלבטות נובעת בעיקר האם ה-xPhone יהיה ברמת המחיר של הנקסוס 4 או יאמיר לאיזור ה-600$. ייתכן גם וכדאי לי לקנות את הנקסוס 4, לקנות לאחר מכן את ה-xPhone ואז למכור את הנקסוס 4 כמשומש ואולי אף ברווח. מה הייתם עושים במקומי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ycltdycltd,

מישהו מכיר רום ICS לGalaxy S שעובד [כמעט] חלק (=GPS, Bluetooth וכו' שפשוט עובדים), אני שונא להרגיש חלק מפרויקט פיתוח. אם אין כזה דבר היום, יש למישהו הערכה תוך כמה זמן זה יקרה? עד כמה בGalaxy S יש הבדל בשדרוג לICS (לא בהשוואה לרום מלוכלך של מפעילה כלשהי)? אה, שכחתי, עברית בתפריטים ושיריץ VoodooSound... תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לכם העדפות או המלצות על משהו איכותי???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by psybrain,

מתי הוא מגיע לארץ ? וכמה יהיה המחיר שלו פחות או יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ofir2000,

לדוגמא הטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=830744

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-galaxy-s6-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%95%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by lmlm,

יש לי W800, וברוב התמונות בלי אור שמש יש רעשים ואני רוצה פשוט "להעלים אותם" או להפטר מהם. האם יש תוכנה כזאת? חוץ מפוטו שופ? תודה ויום טוב (בקרוב תמונות בתארד הצילום,רק אני צריך תוכנה שמנקה רעשים )

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dardar4,

שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 2.5 אינץ ? תודה למי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים