עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by mc_elad,

הכי חשוב לי שיהיו לו רמקולים חזקים (כמה שיותר יותר טוב.. ) ובכללי שיהיה טוב...(אני לא רוצה "נעל" אם רמקולים חזקים חחח ;D ) אני לא מבין בפלאפונים ובנתונים שלהם אז סליחה אם זו שאלה טיפשית.... :-\ תודה מראש למגיבים....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הורדתי שלשום את האפליקציה הזו : https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5mYWNlYm9vay5vcmNhIl0. שזה פשוט המסנג'ר של פייסבוק לבדו בלי כל השטויות האחרות. הגדרתי שם שההתראות יהיו פעילות ושיהיה גם חיווי באור+רטט+צליל אך בפועל לא מתקבלת שום התראה (בדקתי כמה וכמה פעמים). אצל מישהו זה גם קרה? פיספסתי משהו או שאולי יש התנגשות כזו או אחרות בין אפליקציות או בין האפליקציה ל-CM7 שלי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by liiight,

מישהו מכיר LAUNCHER שמתאים לHONEYCOMB?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום ויום טוב! ברצוני להחליף מכשיר וכיום אני לקוח מן המניין ברשת פלאפון הישנה עם מכשיר זבל ישן מאוד. עכשיו לאחר שחיכיתי קצת הרשת החדשה הושקה והחלטתי שאני רוצה לקנות סים של הרשת החדשה ולקנות מכשיר דור שלישי מחנות פרטית ולשים אותו בו ולהישתמש בו. הבעיה היא כששאלתיאותם בדוכן שלהם כמה עולה סים הם התחילו לדבר מלא שטויות כמו שאני אצטרך לשנות מספר ולקחת מסלול-חבילה שונים כשסה"כ אני רוצה "להיתנייד" מהחברה ממכשיר שעבד ב-CDMA למכשיר UMTS ובעצם לצרוב את הזכרונות שלי על הסים. בשביל זה אני רק רוצה לקנות את הסים ולהישאר עם המסלול וכל הפרטים שיש לי ורק לקנות למעשה סים, לא יותר ולא פחות מזה. האם זה יתכן? האם זה אפשרי? או שסתם מנסים לגרום לי לקנות מכשיר ברשת החדשה שלהם בטריליון תשלומי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי יש לחברה שלי בעיה בתוכנת IMESSAGE, חברה של חברה שלי עשתה איזה משהו שכל ההודעות והתכתבויות שלה מגיעות בנוסף לטלפון של חברה שלי, בנוסף לזה שזה מציק לחברה שלי זה מפריע לי לישון, כי אותה חברה לא נחה גם בלילות ( השיחות דווקא בחלקם מעניינות ) השאלה אך אפשר לחסום את הדבר מבלי לבקש מאותה חברה של החברה לבטל את השטות הזאת... תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני כיום לקוח פלאפון עם מכשיר CDMA, ללא סים. מה האפשריות שלי לרכוש בח"ל אייפון (בכ- 60% ממחירי פלאפון) ולקבל מהם סים שישמר לי את המספר הקיים ב- CDMA?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חבר שלי מחפש פלאפון עם זמן בטרייה טוב (כמה ימים טובים) ובלי מצלמה, או במילים אחרות feature phone, האם עדיין נמכר כזה דבר בארץ ? עדיפות לדברים מחברות לא סיניות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אני מתלבט בין שני המכשירים האלה Samsung I9100 Galaxy S 2 HTC Sensation XE איזה מבין השניים עדיף... אם יש לכם המלצה לטלפון אחר אני פתוח להצעות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by arieljt,

למי שעוד לא קרא ומכיר את HEBDEV, הם יצאו בהודעה רשמית פה: http://www.hebdev.com/ ופה: http://www.iphoneblog.co.il/2009/02/iphone.html אין מנוס כנראה מלהעשק..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Nave Balastra,

שלום הזמנתי לפני יומיים את השיואמי , אבל כרגע שמעתי על הOP3T , מישהו יודע איפה מוכרים אותו ? והאם שווה להוסיף עליו מאה דולר מMI5S , הבנתי שיהיה לו יותר נגישות בארץ , ואיך הוא מבחינת החומרה ? ממש מתלבט כי זה השעות האחרונות שאני יכול לבטל את השיואמי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by aviisr,

אהלן חברים, חמי ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב לעבודה המשרדית שלו. הוא כלכלן שהשימוש העיקרי במחשב עבורו הוא חישובי אקסל מורכבים ואינטרנט. שום תוכנה חיצונית מורכבת. אני כבר שנים בעולם המק ולא מכיר כבר את ההתקדמויות בעולם ה-pc. מסקירה ברשת נתקלתי במחשב הintel nuc שנראה טיפה עצמתי מידי אבל הגודל שלו בהחלט יקרוץ לחמי. רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה יספיק? האם אפשר לקבל המלצות לקנייה (כמו גם באיזו חנות/רשת לקנות...). אודה לכם על הסיוע, אבי נ.ב: אין הגבלת מחיר...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. השעון החכם החדש של סמסונג קורץ לכם? כאן תוכלו לבדוק האם הוא נבדק עבור המכשיר החכם שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/אלה-הסמארטפונים-שיעבדו-עם-שעון-ה-gear-s2-החדש/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הגלקסי האולטימטיבי? סמסונג משיקה רשמית גירסה קשוחה ומוקשחת למכשיר הדגל שלה, שמכילה (כמעט) את כל מה שהמקור איבד באייפוניזציה שעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a7%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%93%d7%95-%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585927,00.html אני אומר, כל הכבוד להם, ראש עסקי עד הסוף. אני מאשים את הלקוחות - צרכנים גרועים, עושים את הארץ גן עדן לחברות גדולות שרוצות להרוויח מקסימום במינימום זמן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by D-M-X,

קיבלתי מירס בצבא ולכן אני רוצה להיפתר מה5800 שלי ולקנות נגן נורמלי אני מעוניין ב16-32 ג'יגה נפח זיכרון (לא קריטי אם זה HD אבל לא ראיתי הרבה HD בנפחים האלה היום) ושיתמוך בכמה שיותר פורמטים ויחסוך לי את הכאב ראש של המרות ראיתי רק את 2 אלה שמתאימים לי: Iriver P7 16GB Iaudio O2 32GB יש למישהו הצעות אחרות כי ראיתי שה2 האלה יחסית לא חדשים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by LRa,

אהלן, לפני כמה ימים נשברה לי הזכוכית של האייפד מיני. המכשיר עובד מצויין, רק שעל המסך יש סדקים. כמה יעלה לי להחליף את הזכוכית בארץ? האם עדיף להזמין מחו״ל ולעשות זאת לבד?(ראיתי שבאיביי זה נע בין עשרים לשישים דולר, מה ההבדל?) תודה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bykeking,

מחר בבוקר אני מקבל את ה-N73 החדש שלי ()!! אז ככה, אני צריך כרטיס זיכרון בשביל כל התוכנות, המשחקים, המוזיקה, התמונות והווידאו שאני הולך לשים עליו. אני רוצה לקנות כרטיס של שני ג'יגה (כי זה המקסימום עד כמה שידוע לי) אבל אין לי מושג של איזה יצרן כדאי לי. חשבתי על אחד של sandisc. איך הם? ואם לא של san אז אני צריך המלצה לאחד אחר. אם יש בארץ זה גם נחמד למרות שאני חושב שאני פשוט יזמין אחד מאיביי כי זה יוצא בסביבות 40$ כולל משלוח. תודה וחג שמח ד"א, ביקורת קצרה + תמונות של המכשיר יגיעו מחר בערב או ביום שני.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lmlm,

יש לי W800, וברוב התמונות בלי אור שמש יש רעשים ואני רוצה פשוט "להעלים אותם" או להפטר מהם. האם יש תוכנה כזאת? חוץ מפוטו שופ? תודה ויום טוב (בקרוב תמונות בתארד הצילום,רק אני צריך תוכנה שמנקה רעשים )

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Idan_S,

שלום חברים, לאחרונה קניתי נגן COWON D2 8GB מאוד התרשמתי ממנו ובמבט ראשון אני מאוד מרוצה קניתי גם כיסוי פלסטיק על מנת להגן עליו, אולם חיפשתי קצת באינטרנט וקיבלתי את הרושם שכדאי לקנות גם מגם למסך עצמו כיוון שזה מסך מגע אז הלכתי לבאג וקניתי מגן מסך, הורדתי את המגן שבא יחד עם המכשיר, ושמתי אותו - הבעיה שהוא מושך הרבה אבק ועושה בועות ופשוט מעצבן ולא נוח התמונה לא נקייה איתו מה עושים במקרה הזה? אפשרי ללכת פשוט בלי מגן מסך, זה לא יגרום לחיים קצרים יותר של המסך? אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם! עוד מעט אני אהיהי רכוש צה"ל ואני חייב להשיג נגן טוב לנסיעות הקשות שצפויות לי. אני רוצה נגן טוב, איכותי ואמין בלי כל הפונקציות. שיהייה מסודר לפי התיקיות, שלא יתקע, לא אכפת לי שיהיה בלי מצלמה או ווידאו, רק שיהייה טא'ץ שהתיקיות יהיו מסודרות טוב ויהיה נוח לשימוש. הדבר הכי חשוב זה הבטרייה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: 300-500 ש"ח תודה מראש,אלמוג

21. נמצא בברלין ויש ב saturn מחירים טובים מאוד לדוגמא: Huawei g7 ב229 יורו וה p8 lite ב235 יורו בנוסף סיכוי גבוהה שאקבל בשדה התעופה החזר מעמ של 19 אחוז. יש סיבה להעדיף אחד על פני השני? ממה שראיתי ה8 בעל מפרט חזק אבל ה7 הוא ברמת גימור מדהימה... מזכיר מאוד את ה s5 ובנוסף יש לו בטרייה חזקה יותר. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רואה חילוקי דיעות רבים על המכשיר, שהוא מצוין מבחינת הכל, אבל בGPS הוא הרבה פעמים מאבד את המיקום, מחמם את המכשיר כמו קיטור ומרוקן סוללה צ'יק צ'אק(כבר ידוע שבכל מכשיר WAZE טוחן את הבטרייה מאוד מהר) מה שהכי חשוב לי זה היציבות של הGPS והאיתור המהיר של הSIGNAL. למישהו פה שיש את המכשיר יכול להגיד מה קורה בסאגה הזאת שם? חצי אומרים ככה, וחצי ככה. לא יודע אם לרכוש.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by com,

שבת שלום חבר'ה! אחותי, קנתה היום במזל טוב מוטורולה V3 (לא האיקס, הוי3 הרגיל.) כבל USB יש, ואני חיברתי שמח וטוב לך את המכשיר כדי להתעסק, להוריד, להעלות, ולדגם אותו בכל מיני שטויות. ואז שוד ושבר! צריך תוכנה! מבט חטוף בחבילה שהפלאפון הגיע בתוכה - דיסק איננו בנמצא.. חיפוש קטן בפורום העלה את המסקנה הבאה, אני צריך תוכנה בשם המפוצץ "Mobile Phone Tools" (טוב, לא כל כך מפוצץ..) השאלה שלי אליכם - מאיפה אני מוריד את התוכנה המדוברת? זאת בהנחה כמובן שהיא חינמית..(לא?)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אבא שלי רוצה לשדרג את הפלאפון שלו, יש לו פלאפון של פלאפון מעפן כזה. הוא לא צריך שום דבר חוץ מבלוטוס בשביל שהוא יוכל לדבר באוזנייה שאותה גם צריך לקנות (זה כולל מצלמה, דור שלישי שזה בזבוז כסף ענק וכל הדברים האלה). התכנון הוא להוציא כמה שפחות כסף על פלאפון אז על איזה פלאפון אתם ממליצים? ד"א מוכרים היום ברשתות פלאפונים שהם לא דור שלישי?

25. Started by 1stcowgirl,

זקוקה להמלצה שתהיה הכי שמשתלמת. שיהיה מעבד מהיר מספיק שהויאו יהיה 1080 איכות תמונות טובה. שידע להתמודד עם נגון מדיה . תמליצו בקשה נ.ב. מנהלים יקרים, אני גולשת בEDGE והשימוש בכתיבת הפוסט הזה הוא איום ונורא! לדעתי משהו בפלאש. (או סריפטים... לא מבינה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.