גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה COWON D2 ואני רוצה לשים סרט אבל הכתוביות שלו הם בקובץ נפרד ,אז איך אני גורם לגנן להפעיל את שניהם יחד? אני יכול בכלל??
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
Shazam הופכת להיות חלק מהארסנל הטכנולוגי של הענקית האמריקאית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני בקרוב אקבל נוקיה N97 שנקנה בחו"ל ולכן מן הסתם לא יהיה עליו עברית. רציתי לדעת איך אני יכול להתקין עליו עברית... האם בגלל שזה SMARTPHONE אני פשוט יכול להוריד שפה מהאתר של נוקיה או משהו כזה? אני צריך ללכת לחנות שיעשו לי את זה או זה משהו שאני יכול לעשות לבד? זה יעלה כסף? אם כן אז כמה...? במידה ואני לא אוכל להתקין שפה בעצמי האם אורנג' תוכל לעשות את זה? (כי זה לא טלפון שלהם) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הדגם המוזל החדש מבית Meizu מכיל שבב בעל זהות מפתיעה שפועם בתוכו - Exynos 7872 חסכוני מבית סמסונג, עם שש ליבות עיבוד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
https://hwzone.co.il/main-tech/טעינה-אלחוטית-מרחוק-מסתבר-שיש-דבר-כזה/
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אבא שלי צריך טאבלט או מחשב ממש נייד (עד 1.8K או 11.8 אינץ'') מהיר (לא אטום) וזול. שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, לא בשביל משחקים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש באינטרנט סלולרי, שימוש באינטרנט קווי, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, - - - תגובה אוחדה: - - - ה"לא" מתייחס רק למשחקים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה לS3 שלי. חשבתי על ה Smart Dock Media Hub אבל אני לא יודע אם היא תעבוד כראוי על מכשיר עם רום מקוסטם. במידה והיא לא עובדת איך אפשר לחבר לתחנה גם MHL וגם OTG? רואים את התחנה עובדת כאן עם הS3 אבל יש לו סטוק חוץ מזה רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לתחנה מעיין קופסאת מיתוג כדי שלא צטרך כל פעם להחליף את החיבורים של העכבר והמקלדת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
[h=1]היי, חיקוי קוריאני של גלקסי אס 4 יכול לעבוד בישראל רשת פלאפון ? קניתי אותו בתאילנד והוא ממש אחד לאחד כמו המקורי רק שאנני מנסה להוציא שיחות רשום לי שהרשת לנייד אינה זמינה האם זה רק עניין של הגדרות או שהוא לא יכול להוציא שיחות בכלל בעוד שלמספרי חירום אני יכול להוציא שיחות ולחייג אליהם וזה בישראל! האם זה בעיה של הפלאפון או של החברה פלאפון אם אני יעבור חברה הוא יפעל ??? תודה לעונים[/h] [h=1]כל תשובה תתקבל בברכה[/h]
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לרבות ימים נשבר לSANSA E280 שלי המסך ואכשיו אני מחפש נגן חדש.... אני רואה בזאפ כל מיני מכשירים זולים מאוד עם הרבה מאוד דברים טובים לדוגמת http://reltronics.shopy.co.il/products/108513 זה מזוייף ?זה לא טוב? לא פועל ? בבקשה תענו לי אני מתחרפן,בחברה אמרו לי שישדרגו לי לSANSA VIEW 8GB ב430 אבל אני לא יודע אם זה שווה אחרי שאני רואה את אלה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. ככתוב בהודעה, מחפש לאישתי xiaomi (כיום יש לה רדמי נוט 5, מאוד מרוצה, חוץ מהמצלמה). הדגש היחידי הוא על מצלמה טובה. לא צריך שהתמונות יהיו ברמה של sports illustrated, אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את ההודעה הזאת במסך הראשי. הפלאפון לא נפל לי או משהו, סתם באתי להתקשר ולא הצלחתי ואז ראיתי את ההודעה הזאת. משהו שאני יכול לעשות או להתקשר לחברה?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2009 בשעה 23:23:17 הלכתי היום לסלקום ומסתבר שהפלאפון דווח כגנוב, למרות שיש לי אותו כבר יותר משנה (קניתי אותו ממישהו ביד-2).אמרו לי או להחליף פלאפון או לתקן אותו במעבדה פרטית שזה מה שאני הולך לעשות. כמה לדעתכם זה יעלה לי?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחפש מטען מהיר לסוללות AA וAAA. כרגע יש לי מטען של GP שעושה את העבודה ב15 דקות. מחפש משהו בסגנון, אם אפשר ל8 סוללות בו זמנית, אפשר להסתפק ב4 אם זה לא נכנס לתקציב. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת שינגן מוזיקה, לא צריך פורמטים מיוחדים וסרטים וחרטא. בטריה חזקה שתספיק להרבה זמן, ואמין. מעבר לזה הכל זניח ככה שהוא יכול להיות מכוער וגדול. תודהההההה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את ה nano החדש מהגירסה השישית, וציפיתי לקנות ולהתקין את הגרסה העברית של ידע בתוכו... אבל כשקניתי נגלה לי שכבר לא ניתן להיכנס לאתר שלהם. 1. מישהו יודע מה קרה להם? 2. האם הגירסה העברית מתאימה לנגנים החדשים של IPOD? 3. האם יש דרך אחרת להתקין בו עברית?? תודה מראש. יניב
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
דור 5 איפוד וידאו אולי זה קשור לתוכנת המרה? במחשב הכל בסדר בכל אופן שאני מעביר את זה לאיפוד אחרי לא הרבה זמן הסרט נתקע וממשיך וגם מאבד סאונד (לא שומעים אחרי שזה נתקע)
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
השקה רביעית למותג הסיני הצומח בשוק המקומי - במחיר הנמוך ביותר עד עתה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום וברכה! רציתי לשאול האם מישהו מפה התנסה בשעון חכם של חברת גרמין דגם vivoactive4 או של חברת fossil דגם gen5 אני מברר דווקא על דגמים אלו כי אני רוצה שעון שיכול לעבוד לבד - ללא כל סינכרון עם הסמארטפון, בעיקר אני צריך אותו בשביל כמה אפליקציות מוזיקה, כך שאין לי צורך בשיחות ושאר הדברים חוץ ממוזיקה אשמח תגובה יעקב
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי השבוע GALAXY S II החדש !! **נערך ע"י מנהל הפורום.אין אפשרות לדון בדברים בלתי חוקיים ע"ג הפורום** למה הדפדפן אינטרנט לא מציג לי את האתר http://www.one.co.il במלואו... מי שמכיר את האתר אז הוא מציג לי אותו חלקית (עד למדור הספורט למטה בלעדיו) מה אפשר לעשות ?!?! תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכנסתי עכשיו בפעם הראשונה באפליקציה GO LOCKER אפשרות של נעילה עם ססמא של PATTERN שמושכים קו בין 9 נקודות בחרתי ציור חזרתי עליו פעמיים לאישור ועכשיו שאני נועל את הטלפון ופותח הוא בכלל לא נותן לי אפשרות לצייר את הציור אלא הוא מראה לי מסך אחר ומבקש ממני PIN רגיל של מספרים !! אני ניסיתי להכניס את המספרים לפי המיקום של שלהם שיהיה שווה לציור שעשיתי אבל זה לא עבד מה זה החרא הזה לעזאעזל עכשיו אני נעול מחוץ לטלפון למה הוא לא מראה לי את המסך נעילה של GO ומאיפה אני יקריץ לו PIN שהוא לא חיבור קווים
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי שלום לכולם מתכנן לקנות Oneplus 8 pro באילת שבוע הבא לפי בדיקה ב GSMarena הוא תומך ב 5G אך לא הבנתי אם יש את כל רצועות התדרים שמשתמשים בארץ לא הבנתי מהמפעילים בארץ פרטנר , סלקום ,פלאפון האם הם תומכים מקבל מענה מבוטים האם מישהוא התנסה עם המכשיר בדור 5 ובאיזו רשת נא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן, מכיוון שאני בדיוק עומד למכור את האייפון 4 שלי ולהביא לעצמי את ה-Sensation במקומו רציתי לקבל כמה חוות דעת מאנשים אשר התעסקו איתו יותר מיום יומיים. בהתחלה כמו כולם התלבטתי בינו לבין ה-Galaxy S2 אך לאחר שחבר נתן לי לשחק עם ה-Galaxy שלו פשוט לא יכלתי להתגבר על העובדה שהטלפון הזה הוא ללא ספק המכשיר הכי מכוער שיצא לי לראות אז הוא נשלל מבלי שיהיה אפילו אפשרות לחשוב עליו שוב לאחר קריאה מאוד עמוקה ישנן שלושה חסרונות עיקריים שיצא לי להבין: 1. איכות המסך אל מול הGS2. 2. התחממות המכשיר (במיוחד לאחר טעינה כמובן, יש רומ'ים אשר פותרים זאת בעזרת Underclocking אך כמובן פעולה זו הופכת ללא רלוונטית בזמן הפעלה אינטנסיבית של הפלאפון). 3. חיי הסוללה. מבין כולם ללא שום ספק שהשלישי …
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי Nexus 5 שנקנה בארה"ב וכרגע אני על רשת פלאפון. סה"כ מרוצה מהאינטרנט רק שאין לי קליטה בבית ומסתיימת לי חבילה מאוד זולה , אז אם יש רשת שתעבוד לי טוב יותר עם ה- Nexus 5 מעולה מבחינתי לעבור. ראיתי של- 012mobile יש מבצע משתלם וגם לגולן. הכי חשוב לי שהאינטרנט יהיה טוב והשתהיה קליטה סבירה. לאיזו חברה כדאי לעבור? (או להשאר בפלאפון) תודה!
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בלי שייכות לשום חברה. נקי, פשוט, לא אוכל סוללה ושהכל יעבוד עליו כמו שצריך ! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מחפש מחשב כף יד בטווח התקציב בכותרת, אפשר חריגה לא רצינית אם יש משהו ששווה להשקיע בו חשוב שיכלול GPS מובנה ללא טלפון
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
8 גיגה, עם אפשרות להרחבה. מסך סביבות 2-2.4 INCH... איכות סאונד טובה. איך איכות הסאונד של נגני סנדיסק לאומת הI7 שלי?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-