גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
המכשיר מיועד לאחותי, הדברים החשובים: אמינות, ממשק משתמש פשוט יחסית לWINDOWS MOBILE.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. שמתי לב שיש 2 סוגים של המכשיר הנ"ל, אחד מהם יותר חזק מהשני (בשביל מה?) מעבד ה SNAPDRAGGON יותר חזק מה TEGRA 3 שאפשר לומר "מושמץ" בכל מקום כמעט למרות שהוא בסדר גמור והמכשיר עצמו - נראה מדהים מכל כיוון. אתמול היתי בחנות ועל הקשקש עצרתי מלשלם 2900 ש"ח על המכשיר הנ"ל (TEGRA). המוכר אמר לי שיש גרסה חזקה יותר ושווה הצצה, אמרתי נשאל לפני אם מישהו מכיר. מי ששם לב פתחתי כמה שרשורים על קניית מכשיר ואפילו הזמנתי SAMSUNG NOTE, אבל אז העדפתי לבטל ולהמתין ל ONE X, כמעט קניתי אותו ופתאום צץ לו ה XL. אז עכשיו אחת ולתמיד, XL או X? אגב, לגבי סמסונג S3 - לא בא לי על המכשיר הנ"ל, הן בגלל המחיר והן בגלל שנמאס לי לחכות, והכי חשוב, HTC בד"כ יותר איכותיים מאשר הבנייה הפלסטיק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מניח שחלק ממכם ראה את הסקירונת על הגאלקסי S באתר YNET. מסתבר שסאני חילקה לכל מיני אתרים את המכשיר לסקירה עכשיו בסקירה ניתן לראות כמה פעמים במעט שרואים שיש ממשק עברי כלומר סאני עברתו את הממשק וגם הוסיפו תמיכה בעברית (זה אנדרואיד 2.1) עכשיו מכיוון שלפי מה שפורסם כמה פעמים הם לא מתכוונים לשווק אותו בארץ למה לעברת את ההמשק? ואם עברתו האם יש תקווה שישווק בקרוב או בכלל בארץ? זהו זאת הסקירונת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3926320,00.html
-
- 44 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הנוקיה 3100 שלי נדפק. אני מעוניין לקנות פלאפון דור 3 עם מצלמה של 5MP. ההתלבטות שלי היא כרגע בין LG KU 990 לבין NOKIA N95 כרגע אני די מעדיף את ה LG, שהיה מבחינתי הפלאפון המושלם אם היה לו WiFi. אין י כוח לחכות שיצא פלאפון בדיוק כמו ה KU990 עם Wifi (כשהוא יצא אני בטח ארצה לחכות לתכונה אחרת כלשהי. אין מה לעשות. העולם הזה תמיד צועד קדימה). השאלה היא כמה באמת משתמשים ב wifi ובכלל, מה עדיף - N95 או KU990? תודה מראש. עריכה: גם ה samsung g800 קוסם לי. איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
תקציב עד 2000 ש"ח- עבור מכשיר חדש. הדרישות : שישמעו אותה טוב ושהיא שם תשמע טוב את הצד השני , שהרמקול יהיה חזק בשביל שישמעו טוב כאשר מתקשרים ( אין דרישה לרמקול חזק בשביל לשמוע מוסיקה). אלו בעצם הן הדרישות . כמובן שכמה שהמצלמה תהיה באיכות טובה יותר זה יהיה בונוס- אבל לא משחק תפקיד כ"כ. לגבי הטאצ'- זו אפשרות, אבל יש מכשיר בתקציב הזה שמגיע עם טאצ' טוב? ( לא אייפון דור שלוש משומש.) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, אני לא שם את הנגן על מקסימום ווליום עם אוזניות! יש לי נגן Iaudio i7 של Cowon וכשאני שומע עם אוזניות הווליום בערך על 15-22 מתוך 40 . כשאני רוצה לחבר את הנגן ברכב דרך חיבור ה AUX שמתי לב שרצוי להרים את הווליום של הנגן עד המקסימום (או ממש קרוב למקסימום) בשביל שישמעו טוב. השאלה היא האם זה עלול לעשות נזק לנגן (בטווח הקצר או הארוך) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע שעבר יצא סוף סוף Cowon D2 עם 16 גיגה-בייט פנימי. http://www.engadget.com/2008/05/09/cowons-d2-pmp-now-available-in-16gb-form/ בצירוף מקרים מפתיע, שבוע שעבר מת ה x5l שלי אחרי שנתיים וחצי של שירות נאמן. ה- D2 מסתמן כמחליף ודאי, גם בעקבות העובדה שהפורט rockbox שלו יצא לדרך ומתקדם יפה. נקווה שהגרסה תגיע לארץ במהרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותכם , ראיתי שמשהו מפורום IANDROID פרסם : http://iandroid.co.il/forum/topic93478.html פשוט ווואו ! הדגם המשודרג 269$ 10.1 אינץ IPS HD + גורילה גלאס 2 2 GB RAM 32GB HARD-DISK סוללה 8000 MAH GPS מובנה http://www.ramos-sale.com/ramos-w30-quad-core-tablet-pc-with-gps-bluetooth-fm-2gb-ram.html
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בשוק הביניים עם הכרזה על סדרה חדשה, שעשויה להיות תחליף גם למשפחת ה-Galaxy E של שנה שעברה וגם למשפחת ה-Galaxy A של השנה הנוכחית כפי שהיה צפוי מבעוד מועד, סמסונג השיקה צמד סמארטפונים חדשים לשוק הבינוני-גבוה, שמהווים את תחילתה של משפחה חדשה בשם Galaxy C – ומרגישים כמו דגמי הביניים המשתלמים ביותר של סמסונג, מאז שביצעה רענון למיתוגים שלה בתחילת השנה שעברה. ה-Galaxy C5 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, בדומה ל-Galaxy A5 לשנת 2016, בתוספת לשבב Snapdragon 617 בעל שמונה ליבות Cortex A53 בתדר 1.5GHz וליבה גראפית מסוג Adreno 405, נפח אחסון נדיב של 32GB או 64GB שניתן להרחבה בכרטיס microSD, זכרון RAM בנפח נדיב לא פחו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואוזניות עד 400 שקל לשניהם. מכיוון שעיקר השימוש יהיה ריצות אני צריך נגן עם תפס ליד/קליפס ואוזניות שיושבות טוב על האוזן. חשבתי על הSansa Clip 2GB בגלל הקליפס והאיכות הטובה ועל Sennheiser CX300 בגלל שהן יושבות טוב באוזן עם האטמים ולפי מה שהבנתי יש להן גם איכות מצויינת. הבחירה שלי טובה או שיש לכם משהו יותר יעיל וטוב להציע בגדר המחיר שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה על טאבלט 10.1-9.7 אינץ' הכי איכותי שניתן לרכוש כיום ורצוי שיהיה מחברה מותגית הבנתי שהיום הסינים שולטים בתחום אבל אעפס...סמסונג וסוני(לדוגמה) מהסדרות הגבוהות קורצות לי יותר. אבל אולי תצליחו לשכנע אותי אחרת. חשוב לי: איכות בנייה,מסך,זמן סוללה,משקל,32GB זיכרון. רצוי שיכלול גם מודם סלולארי מובנה וכניסת SIM/ אשמח לקבל המלצות למכשיר שיתן תמורה הכי טובה לכסף שישולם עליו. מבחינת רכישה-שמתי לב שאמזון קצת "קמצנים" במבצעים על טאבלטים אלא אם כן מדובר במועדים כמו בלאק פרידיי וגד'. האם זה נכון? אז מהיכן מומלץ לרכוש(במידה והטאבלט אינו סיני). תודה מראש לעזרה בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני כאמור מחפש נגן חדש לצבא כי הSAFA הנוכחי שלי התפגר אחרי 3 שנים... כמו שציינתי בכותרת, הטווח מחירים הרצוי הוא בין 200-400 ש"ח כשאפשר לחרוג למרות שלא רצוי. הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות. חברה טובה, רצוי בטריה נטענת ואיכות שמיעה בינונית ומעלה. אין לי שימוש בוידאו, רדיו, משחקים וכל האפשרויות האחרות, רק נגן. בקשר לנפח, רצוי שיהיה יותר מה-512MB שיש לי עכשיו אבל כיוון שגם עם זה אני מסתדר אז אין לי בעיה גם עם 512 אם חייב. ובקשה אחרונה לסבלניים שביניכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציע לי את המכשירים המשתלמים ביותר לכל טווח מחיר, נאמר לסביבות ה200 300 ו400 ש"ח. אחרי כמה בירורים אני כבר די יודע לגבי האפשרויות הקיימות של mpio, סנדיסק, iRIVER וכד'. אני רק לא יודע כלום על איכ…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
עם דרישות ספציפיות. הדבר הכי חשוב לי הוא איכות הסוללה. ברצוני שהסוללה תהיה איכותית ושתחזיק מעמד לכמה שיותר שעות. עניין נוסף הוא איכות הסאונד שברצוני שתהיה טובה. כמו כן דרוש שהנגן יהיה קשיח ועמיד מפני נזקים מסוגים שונים. בנוסף הייתי רוצה שהנגן יפעל בצורה של HD נייד ושאני אוכל לדחוף שירים לתקיות בתוכו ואז לראות את זה בנגן באותה הצורה ולא לפי ID TAGS מקוללים, ובכלליות שיהיה לו ממשק נח. הנגן צריך להיות בנפח של 20-40 ג'יגה וצריך לעלות עד 2K ש"ח. שמתי עין על ה-X5L של IAUDIO בגלל זמן הסוללה המצוין שלו אך רציתי לוודא שהוא עונה גם על הקריטריונים הנוספים שהוצבו. כמו כן אולי יש מכשיר חדש אחר שיותר טוב ממנו וגם עונה על דרישות אלו?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי 570 ש"ח שמצאתי בכספת פלסטיק שלי ואני רוצה לקנות איתם איזה משהו נחמד, איזה MP4 אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מטען לאייפוד 4 מהאתר DX הנה קישור: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27528 היום קיבלתי אותו חיברתי לאייפוד והוא מטעין אותו בצורה טובה הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להשתמש באייפוד בשלב זה מסך המגע מתחרפן ומגיב בצורה מוזרה לאצבעות שלי השאלה היא האם אני מסכן כך את המכשיר שלי או שמקסימום המטען יישרף בבקשה תעזרו...
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מי מהם עדיף ? ולמה? ומב דעתכם על המערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט ? כבר יש לי סלט בראש מכל המכשירים האלה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות בקרוב נגן Mp4. התקציב הוא באיזור 2500 שקל, ותהיתי אם ניתן למצוא נגן שיענה על הדרישות הבאות: * 20 ג'יגה מינימום אבל עדיפות להרבה יותר. * אפשרות לחיבור מצלמה דיגטלית להעברת התמונות. * בטריה חזקה. * WIFI - רצוי. * חברה אמינה. * הצגת כתוביות בעברית - רצוי אבל לא חובה. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מוטורולה דיפיי עם הרום של אורנג', הטלפון התחיל להיות מאוד איטי, וחשבתי להתקין עליו רום חליפי. באתר הזה: http://m-defy.tk/%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/ ישנם 2 סוגי רומים שיכולים לעניין אותי: ה-CleanHeb 1.1 ֿ, וה-CM7. האם התהליך לשדרוג לcleanheb הוא פחות מסוכן ומסובך מהשדרוג לcm7? ומה ההבדל בין שדרוג מהrecovery לשדרוג של cm7? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שעון חכם שיוכן להציג התראות שהתקלו באייפון. התראות של וואטסאפ, שיחות טלפון והודעות SMS. כמובן שאפל מוכרים במחירים מטורפים ואני רוצה משהוא זול, לא מעניין אותי מיילים ועוד, רק מה שציינתי למעלה. למישהו יש נסיון או שמכיר שעון שיכול לתת פתרון כזה בזול, עד 250 ש"ח בארץ/איביי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז... אמי רכשה לעצמי את המכשיר המדובר, ועקב התקפת טכנופוביה קשה(המכשיר הנוכחי שלה הוא סימביאן s60) והעובדה שאני לא בבית בשביל לעזור - החליטה להשהות את המעבר שלה אליו. אז כרגע הוא פה אצלי, כאן לידי. התעסקתי איתו טיפ טיפה אבל לא יותר מדי. אין לי הרבה נסיון והבנה עם אנדרואיד(בעל נקסוס 4 טרי רום סטוק בלי רוט) - אבל אם יש משהו שאתם רוצים לדעת\מבחני ביצועים שאתם רוצים שאריץ עליו וכו' וכו' - רק תשאלו. רשמים בינתיים: דבר ראשון שעשיתי זה לשדרג את הרום סטוק ל1.1(הגיע עם 1.0) - בתהליך שבתור בעל נקסוס 4 היה לי קצת... מוזר - אבל לפי מיטב הבנתי יחסית למכשירים אחרים זה דווקא מאוד נוח( ).כמו כן עסקתי בעיקר למחוק אפליקציות כאלה ואחרות. בשביל מה צריך את Handscent SMS או Ex Dialer? באמ…
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
קניה מאיביי, מעדיף אוזניה אוניברסלית שיכולה לעבוד עם אייפון 4.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש אפליקצייה לאייפון שאני יכול להגדיר בה אתר אינטרנט (אחד או יותר) שברגע שהאתר מתעדכן בלדוגמא כתבה חדשה היא תקפיץ לי על כך הודעה. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם קיימות מצלמות וויפי שניתן להתחבר אליהן מהסמרטפון ולראות וידאו בלייב בלי דיליי? אני יודע שיש מצלמות אבטחה אבל הרעיון כאן הוא שלא יהיה דיליי בכלל ושניתן יהיה ממש להניח את המצלמה, לרקוד ולראות במשקפי VR איך הדברים נראים מהזוית של הקהל בכל רגע. אשמח לכל רעיון איך עושים את זה ומה דרוש
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-