עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, לפני כשבוע התנתקתי מיס ואני רוצה לקנות סטרימר טוב על בסיס אנדרואיד שיריץ קודי בלי תקיעות ובלי תקלות. התקציב לא כלכך משנה, אם המכשיר טוב ומומלץ אין לי בעיה להשקיע בו כסף. כמובן שלא יהיה ב1500 שקל כן? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by shimronfio,

אהלן, קניתי לפני שבוע כונן קשיח חיצוני WD My Book Essential של 1TB, עכשיו אני רוצה לקנות לי גם סטרימר שאני יוכל לחבר אותו לכונן ולצפות במה שאני מוריד, חשוב לי מאוד העניין של האיכות של הקבצים שהסטרימר מסוגל לנגן, חשוב לי התמיכה בעברית, פחות חשוב לי הקטע של החיבור האינטרנטי של הסטרימר אבל אם יש אז סבבה. וחשוב ביותר שהסטרימר יעבוד חלק ככל שניתן. בדקתי 3 דגמים: Xtreamer Sidewinder Xtreamer Pro WD TV LIVE מה עדיף מבין השלושה? ותנמקו לי למה הייתם בוחרים בו.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות סטרימר HD שאני יוכל לראות את התכנים שיש לי במחשב נייד ובסמארטפון שלי ישירות לטלויזיה באיכות HD טובה אשמח לקבל הצעות לסטרימר טוב ואיכותי. חשוב שיהיה זול וטוב. מכשיר נייד : NEXUS5 תקציב: אני לא כל כך יודע מה המחיר פחות או יותר לכן אני מבקש שתציעו לי משהו זול וטוב. ראיתי כל כך הרבה סוגים באינטרנט ואני כבר מבולבל. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, מחפש המלצה לסטרימר או ממיר להתקנת האפליקציה של פרטנר TV או סלקום TV במקום לשלם 30 שקל בחודש על שכירת ממיר נוסף. האם יש אחד ששתי החברות תומכות בו? עדיפות למשהו עם שלט ולא כמחשב עם עכבר ומקלדת.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. טוב בגלל שאני אשמח להשתדרג לאנדרואיד התחלתי להסתכל על השוק, אני אוהב טלפונים קטנים, כאלו שיושבים בכיס בכיף, עכשיו יש לי סליידר של נוקיה ואני באמת נהנה מחוסר הגודל שלו. אני לא לחוץ לקנות כרגע (אולי תתאפשר הבאה מארה"ב בעתיד) אז אני יכול לחכות לדגמים עתידיים ראיתי מכשירים כמו htc aria לדוג' והwildfire, איך הם ביחס לאחרים הגדולים? (הARIA נשמע מפתה אבל אני רואה שהוא לא מופיע בשום מקום) ואם יש משהו ששווה לחכות כמה חודשים זה גם אפשרי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי אני מעוניין בסלולארי שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ולקריאת \ כתיבת מיילים (Gmail \ outlook) עדיף שיהיה בעל מקלדת. איזה מערכת הפעלה מומלצת ? WM / Android ? התקציב הוא כ 1000 ש"ח (יהיה טוב אם יש משהו בפחות) מיד שניה, רשת אורנג' הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by penny1,

שלום רב, אני מעוניין להחליף את הסלולרי שלי וכעת אני מתבלט בין מספר מכשרים. ראשית, הסלולרי צריך להיות מהמבחר (המצומצם צריך להגיד) שיש ברשת פלאפון שנית המחיר צריך להיות בסביבות ה 1700 ש"ח חשוב לי להדגיש שעד היום היו לי סלולרים רק מרשת SAMSUNG ואני חייב לציין שאני מרגיש שמאוד מאוד מציתי את החברה הזו (למרות שטוענים שהסלולראים החדשים שלה מצויינים) יש לי איזה דחף לא ברור ל NOKIA אבל שום אין הסבר הגיוני לכך הצרכים שלי הם בהירכיה הבאה 1. MP3 ואיכות שמע טובה באוזניות 2.משחקים 3. WI-FI שאפשר יהיה לקרוא מיילים 4. איכות צפייה בסרטים 5. מצלמה חשוב לי להדגיש שה"טאץ'" לא עושה לי את זה..אז זה לא חובה כרגע אני חושב שאני מתלבט בין N85 ל ERICSSON W995 או C905 או W760 ואולי ה LG רנואר או E7…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  8. שלום לכולם אני יודע שזה מסוג השאלות שהתשובה אליהן היא אי אפשר לרקוד על שתי חתונות אך אנסה. אני מחפש המלצה לסללור- תקציב עד 1500. איזה מכשיר בתקציב הנ"ל יש לו את יכולות הצילום הכי טובות. לא חייב להיות מכשיר מהשנה האחרונה. אני מניח מכשיר קצת יותר ישן שפעם היה יקר ייתן תמורה עדיפה על מכשיר חדש שהוא מלכתחילה LOW BUDGET

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by DuDsAn,

חשבתי על לרכוש LG G3 או 1+1 או שבכלל כדאי ללכת לכיוון אחר ? אשמח לעזרה ושיתוף מידע

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי בשביל אבא שלי. הוא מסמס די הרבה וחשוב שתיהיה לו מקלדת נוחה. חשוב שיהיה יחסית פשוט לתפעול, בעל זמן סוללה ארוכה(יחסית) בנוסף, אני מאמין שאם יהיה את המכשיר הוא גם יתחיל להיכנס למיילים שלו דרך המכשיר. המכשיר חייב ליהיות מאורנג'. חשבתי נכון לעכשיו לכיוון הבלאקברי 9700 שמשווק שם, מה דעתכם? ומה דעתכם על הנוקיה E72? איך הוא מול הבלאקבריי? אריאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם הדרישות שלו מהמכשיר בסיסיות ביותר, אבל חשוב שהספיקר יהיה איכותי כי הוא לא רוצה להצמיד את המכשיר לאוזן ואם הספיקר לא יהיה איכותי יהיה לו קשה להבין. חשבתי להמליץ לו על 6230 שיש לי נסיון עם הספיקר שלו, אבל אני חושש שהוא יסתבך עם מקש הבחירה שמוקף ב 4 חצי כיוון ולמי שיש אצבעות מגושמות קשה עם זה. בקצור מכשיר פשוט לתיפעול ואיכות שמע טובה ופחות חשוב אם זה דגם ישן או חדש

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by coben,

דרישות: פשוט לשימוש, מצלמה סבירה, לא גדול מדי, סוללה סבירה. חשבתי על 3120c. יש מכשיר עדיף ביחס עלות/תועלת ?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  13. חשוב שהUI הבסיסי יעבוד חלק ובלי תקיעות. השימוש יהיה לרוב לקבלת תמונות, שליחת הודעות בwhatsapp. אולי קצת גלישה. פחות משחקים וכאלה. הכי חשוב שיהיה פשוט ונוח להפעלה. תודה!

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by m.l,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי, אין חשיבות למחיר כי אני יכול להשיג במחיר מוזל דרך חבר משפחה, אבל לכול מכשיר שבדקתי היו חסרונות וייתרונות כמו איטיות מערכת ההפעלה, או פאק מסויים זה או אחר, גם זמן בטריה קצר נחשב לבעיה, אני צריך שיהיה או סוני אריקסון או נוקיה, כרגע יש לי K610 אז הוא צריך להיתעלות על עצמו כדי להוות שינוי משמעותי, בכול מקרה הדרישות הן: 1) מצלמה איכותית-מעל 2MP כ יש לי כרגע בסוני 2 מגה פיקסל, 2) נגן MP3 טוב 3) מסך טוב 4) סוללה שמחזיקה לפחות ליום אחד ולא כמו הN95 שהסוללה שלו פחות מיתחסלת בכלום זמן, 5) שהמערכת הפעלה תיהיה מהירה ולא איטית-לפי מיטב הבנתי הסימיביאן איטי תנו היתחשבות, אני חייל ולא מעודכן במצב השוק ובדגמים, אם הייתי יודע הייתי בוחר ל…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  15. חשבתי בכיוון של סמסונג gio . יש משהו יותר מומלץ ממנו בטווח מחיר הזה? ללא יד שנייה בבקשה הטלפון לא נועד לי וחייב קבלה עדכנית מחנות. תודה!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  16. אני זקוק לסלולרי פשוט לשיחות/ SMS ללא מצלמה קידמית או אחורית. התקציב לא ממש מוגבל , אבל לא צריך להגזים , אני גם לא מצפה ממכשירים כאלה לעלות הרבה. המכשיר יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום צריך המלצה לסלולרי עבור אישתי, עם ספיקר חזק ושלא נשבר בקלות. הטלפון עלול ליפול על הריצפה כל שני וחמישי וחשוב שלא יהיה שביר. עדיפות גדולה לנוקיה. אני מעדיף כמה שיותר זול כי אין טעם להשקיע בטלפון כזה. חשבתי על נוקיה 1208 או 1209 אבל אשמח לכל המלצה.

18. אהלן לא צריך נגן, אבל עדיף שיהיה בעל איכות שמיעה טובה. אם יש ספיקר איכותי זה יהיה עדיף

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by DykL57,

שלום לכולם. אני ברשותי כרגע אייפון 5 (כן יישן ועובד טוב) אבל הגיע הזמן להשתדרג אני מחפש סמארטפון אמין שאני צריך שיכלול כמה מרכיבים חשובים לי באופן השימוש היומיומי עמיד במים ואבק בתקן IP68 סוללה חזקה לפחות תחזיק ליום מצלמה טובה (אפשר להתפשר) מסך בגודל עד 5.5" אפשר גם 5.7" חשבתי על Samsung S8\ Huawei P10 plus\ Huawei P10 אפשר גם המלצה לסמארטפון אחר אם יש משהו לפי מה שביקשתי. תודה לכולם ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zam,

היי הרבה כתבות טובות והמלצות אין. מחפש טלפון בתקציב של עד 1200 ש"ח כנראה בכרטיס אשראי. לא מפריע לי שיהיה סיני. אשמח אם תהיה בו אפשרות לאיחסון חיצוני. שיאפשר הפעלה של משחקים (לא משהו רציני) רצוי עמיד לנפילות ומים (בסיסי כזה, לא טנק) כרגע אני חושב על סמסונג S5 (אמנם הוא ב- 300 ש"ח מעל התקציב אבל זה מה שאני מכיר) קיצר טלפון ב- 1200 ש"ח תודה מראש למי שיכול להמליץ ולעזור.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by alex542,

בוקר טוב, רציתי לקבל המלצה לסמארטפון עד 1500 ש"ח . *חשוב שהיה עם אנדרואיד,אם אפשר אז שהסוללה תהיה חזקה כלומר המכשיר יחזיק הרבה זמן. מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות שעולות לי לראש.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by Shikli,

היי, טוב יש לי חבר שנוסע לאמריקה עוד מעט, אז אני אנצל את ההזדמנות ואתחדש לי בסמארטפון. כעקרון אני לא מבין כלום בתחום, יש לי סוני אריקסון ישן, ככה שזה די חידוש. חשבתי ללכת על הגלאקסי החדש, אבל שוב זה כי שמעתי עליו מאנשים אחרים פה ושם. אין לי דרישות מיוחדות מהמכשיר ולמעשה אני קונה אותו גם כי המכשיר הנוכחי מתחיל להרגיז אותי, וגם אולי בתקווה שהוא יהווה כלי עזר ללימודים שלי (שוב אין לי מושג בנושא, אני מתחיל בירור- על כן הת'רד) וכמובן כדי להתלהב (אה וצפייה בסרטים ומשחקים ואם אפשר צפייה במסמכים- אני לא רוצה טאבלט אז בבקשה לא להציע) הבנתי שבתקופה הקרובה הולכים לצאת מספר מכשירים אז רציתי לדעת אם להגיד לו לחכות מעט, או פשוט לקחת את הדגם הנ"ל או משהו אחר אם למישהו יש הצעות אחרו…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by shmil64,

שלום לכולם אני רופא מעוניין לרכוש סמרטפון וזקוק להמלצה מהי מערכת ההפעלה המומלצת, אנדרואיד או וינדוז מובייל או אייפון, אנחנו מורידים הרבה תוכנות מקצועיות אני חושב על HTC ( דזייר או HD2 ) אבל קיים גם אייפון וגם סמסונג מה לדעתכם עדיף תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by KobyC92,

אשמח לעזרה בבחירת מכשיר. כרגע אני עם HTC ONE M7 כבר מעל ל4 שנים.. אם הוא לא היה מתחיל ממש לזייף אז כנראה שלא הייתי מחליף אותו. השימושים שלי הם לא כבדים במיוחד. גלישה באינטרנט, וויז, ווטסאפ ומוביט. הייתי רוצה שתהיה לו מצלמה סבירה, סוללה טובה ושיהיה אמין. אישתי קנתה לא מזמן את ה redmi 4a והוא ממש לא משהו.. עושה לה מלא בעיות. מבחינת תקציב חשבתי להשקיע עד 800 שקל מעדיף בפחות. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by KF,

שלום.. אני נורא מתלבט אם לקנות גלקסי 4 (מה ההבדלים בין 9500 ל9505 ?) או נקסוס 5 ? כרגע אני עם גלקסי 1 והוא התחיל להימאס עליי. או שאפילו יש אופציה אחרת טובה יותר מהשניים הנ"ל ? התקציב עומד על 2000 ש"ח.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.