עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rankazan,

אח שלי טס לגרמניה לשנתיים והמחשב הנייד שלו נהרס, אז עד שהוא יתוקן ויישלח אליו בחזרה הוא מעוניין בטאבלט להעביר את הזמן. המלצות התקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by mc_elad,

חשוב שהוא יהיה לפחות 10 אינץ' והיעוד שלו זה אינטרנט סרטים ומשחקים פשוטים המטרה זה לא להוציא את כל ה1000 שח.. אם יש טאבלט מספיק טוב ב500 שח זה מעולה (כלומר כמה שיותר זול ועדיין עונה על הפרמטרים שמניתי למעלה)

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by mc_elad,

שלום חברים:) אני זקוק להמלצה לטאבלט עד 1500שח שאפשר לקנות בארץ עם מסך בגודל של לפחות 10 אינץ' היעוד של הטאבלט הוא בעיקר כתיבה של טקסט,אינטרנט וסרטים. הטבלט הזה הוא בשביל בחור מבוגר אז אם יש טאבלטים יעודיים לאנשים מבוגרים עם פיצ'רים כלשהם השמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by pAnAhI,

היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט לצורך גלישה, פייסבוק, צפיה בתמונות וכו'. הדרישות הן: מסך בערך 10' אנדרואיד מהיר כמה שניתן תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by Ran Ventura,

מעוניין לקבל המלצות לדגמים שונים בתקציב שמפורט בכותרת, בדגש על טאבלט שמבוסס על מערכת הפעלה של Office. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, אני מחפש טאבלט לדודה שלי, במטרה להחליף את הטל' הנייד בקריאת ספרים. אני לא רוצה משהו יעודי לקריאה עם מסך eink, משום שאני רוצה לאפשר איתו גם גלישה, ויוטיוב וכו'. לכן אני גם רוצה שהגלישה הרגילה תיהיה חלקה, ללא תקיעות וזמני המתנה ארוכים. אבל הדגש העיקרי זה כמה שיותר נוח לקריאת ספרים. מה אתם אומרים על הטאבלט Samsung Galaxy Tab A 8.0" 32 GB WiFi Tablet Silver 2019? https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-WiFi-Tablet-Silver/dp/B07VHJJCS1/ref=sr_1_2?keywords=tablet&qid=1580214967&s=specialty-aps&sr=1-2&fbclid=IwAR3trDS4ufz4uHobrL9-t0uvH-uCKIuV7KSCU0Or1XmQ8ktaR07dmkiN9a4&th=1 שמעתי שהFire 8 HD די חלש ו…

7. היי מבקשת המלצה לטאבלט לילד בן 8 - שישמש בעיקר למשחקים, סרטונים וכו'. כאמור עד 10 אינץ , תקציב 1000 פלוס מינוס. חשוב לי רזולוציה טובה, ושיהיה חזק בשביל המשחקים. ואפשרות להרחבת זכרון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום רב, אני מתלבט בין שני טאבלטים: אזוס 700 (+רכישת סטיילוס נפרד) או סמסונג נוט 10.1. השימוש העיקרי יהיה: לצלם עבודות סטודנטים (אני מרצה), לרשום הערות על גבי צילומי העבודות, לשלוח את צילומי העבודות + ההערות אל הסטודנטים. מה המלצתך? תודה וכל טוב פיני מזרחי

9. Started by garik111,

הי. מחפש המלצה לטאבלת. אנדרויד - סביבות 2000 שח. (חשבתי או סמסונג או אסוס) אבל איזה דגם? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש טאבלט עם אנדרואיד שיהיה עם מסך כמה שיותר גדול בתקציב של כ-1500 ש"ח, קיים הדבר? שימושים זה קריאה, גלישה, משחקים.

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by tmpusr,

אני מחפש לבתי טאבלט שמה שהכי חשוב בו שיהיה... צבעוני ולא שחור/לבן/כסף. כמובן שאני לא מתכוון לקחת זבל במחיר מופקע וכמינימום אני מחפש כפול ליבה עם מסך IPS ברזולוציה נורמאלית, 1G זיכרון ובטריה סבירה. לשם השוואה, יש לנו בבית שני טאבלטים AINOL AURORA2 (לאחיות הגדולות) ומכל הבחינות הם מספקים בהחלט לכל השימושים שלהם. ראיתי בארץ את ה- ASUS MeMO Pad ME172V-1G023A בצבע ורוד ב-550 ש"ח ב-KSP אילת. לצערי הוא יקר ב~50% מטאבלטים סיניים, ליבה בודדת חלושה, ללא HDMI ומסך TN רגיל. ראיתי את ה-Ainol Novo 8 Dream אבל עדיין לא יצאו צבעים מלבד שחור ולבן והמסך TN ולא IPS: יש רעיונות נוספים? אם אין, בלית ברירה אבחר משהו כסוף או לבן - יש המלצות? * הכי בטוח מבחינתי לפי הניסיון המצויין שלי עם AINOL …

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  12. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש טבלט שישמש אותי ללימודים. השימושים העיקריים יהיו קריאת מסמכים ארוכים וצפייה בשיעורים בנסיעות. יש למישהו המלצה? בעיקרון חשוב לי שיהיה חזק מספיק, קל שאני אוכל להסתובב איתו בלי להרגיש אותו יותר מדי ושאני אוכל להחזיק אותו מבלי להתעייף מהר, גם מבחר אביזרים יהיה יתרון בולט. אני מחפש משהו כמו הvoyo a15, הוא בתקציב שלי (250$ בpandawill, האם הם אמינים, יש מקום זול יותר?). אני פשוט לא מכיר את החברה והייתי שמח אם מישהו היה יכול לחוות את דעתו ואולי להמליץ על טאבלטים דומים. הוא גם נשמע לי כבד מדי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

השימוש יהיה בעיקר אינטרנט, וידאו, קריאה וכדומה. לא חשובה סוללה חזקה במיוחד, חשוב לי 2 ג'יגה ראם. 4.4 וקהילת פיתוח פעילה הן בונוסים משמעותיים. מה הן האפשרויות המומלצות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ofcourse,

היי, אני מחפש טבלט שישמש בעיקר לגלישה וניגון מוסיקה וקצת סרטים. היה לי טבלט סיני של רמוס W41ת אבל הממשק לא היה חלק והאינטרנט היה נתקע. מה דעתכם על הנוק HD 8.9 ? עכשיו ב 150$ אשמח להמלצה על טבלט עם קהילה מאחוריו. תודה, רון.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. אורח לינוקספורדהפיפל
    Started by אורח לינוקספורדהפיפל,

מהם הטאבלטים הטובים ביותר שזמינים כיום עם קישורית סלולרית* ו-GPS במחיר שלא עובר את סף המע"מ, $75 (כולל עלות המשלוח), אחפש גם טאבלטים משומשים באייבי אז אני מניח שהמחיר יכול להיות גבוה מעט יותר. *frequency* 3G: UMTS 900, UMTS 2100 4G: LTE 800, 1800, 2600

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by huber,

שלום חברים. הנקסוס 7 של הבנות שלי שבק חיים, ומכיוון שעלות התיקון עומדת על כ 250 ש"ח, אני שוקל פשוט לוותר ולרכוש טבלט חדש. הצצתי במחיר של הנקסוס 9 והוא בהחלט לא עומד בציפיות שלי לתמחור לטבלט לילדים. אשמח להמלצה על טבלט אמין במחיר שפוי, מאוד רצוי עם לוליפופ. תודה מראש.

17. Started by shy,

שלום לכולם אני יוצא למסע באפריקה וזקוק לטבלט לשים עליו מפות יעודיות ( tracks4africa ) זה צריך להיות טבלט עמיד יחסית עם מסך שרואים בו טוב גם באור יום , מבחינת גודל מסך ,סביב 9-10 אינטש יכולים להביא לי גם מארה"ב אם יש המלצה מאיפה לקנות אשמח אין ממש הגדרת תקציב תודה שי

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. אני מחפש טבלט סיני אך עדיין טוב. תקציב 1300 עם חריגה של 200 ש"ח. חשוב מסך איכותי ושיהיה מהיר המעבד במשחקים ואפליקציות. שתהיה מצלמה אחורית סבירה ומסך בין 8"-10" (כנראה 9.7). כמו כן צריך המלצה לחנות טובה ששולחת לארץ. בתור התחלה איך זה (ואיך החנות): http://www.pandawill.com/onda-v972-quad-core-32gb-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-black-p71718.html

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום אני צריך המלצה לטבלט בתקציב של עד 450$. אנדרואיד או IOS אין לי שום דבר נגד אף אחד מהם. מה שחשוב לי הוא שהמכשיר יגיע עם מקלט GPS, כלומר שיוכל לשמש גם בתור GPS לרכב לא על גבי רשת סלולארית אלה כמו מכשיר GPS יעודי. כמובן שיהיה גם מכשיר טוב. מחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהמוטורולה XOOM מגיע עם מקלט GPS וגם ACER ICONIA A510 החדש. האייסר עושה רושם של מכשיר מצויין. אופציה נוספת היא קניית GPS reciver ושידוך שלו לטאבלט, כנראה יהיה פחות איכותי. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by itay_izra,

שלום אני מחפש טלוויזיה 32 אינץ, שתהיה איכותית עד 1500 שקל. חשוב שתתמוך בLED . ויהיה כמה שיותר טכנולוגיה.. אני ישתמש בטלוזיה כמסך למחשב גם. חשוב שיהיה לפחות 3 יציאות HDMI . (אין לי בעיה לחרוג מהמחיר ב300 שקל) שאלה נוספת מה זה hd ready? והאם זה יותר טוב מFULL HD? מה יותר כדאי? תודה מה אתם אומרים על זאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=YZUA32F5300

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. מצלמה לפחות 13MP ואיכותית לפחות 2 ג'יגה זיכרון רזולוציה לפחות 720x1280 מה אתם מציעים? הכי תמורה למחיר? לבינתיים ראיתי את זה שקרץ לי http://www.ebay.com/itm/GIONEE-ELIFE-E7-5-5-FHD-Android-Smartphone-3GB-32G-Quad-Core-16MP-2-2GHz-3G-GPS-/161667654785?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item25a424a481

22. Started by approx,

חודש הבא אני רוצה ליקנות מכשיר חדש וטוב אני צריך המלצה לטלפון מה אם הN95 אם יש כזה ביכלל השימושים הם בעיקר רגילים אבל מוזיקה אני ישמע די הרבה וזהו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by izhark,

מחפש טלפון כמה שיותר אמין (שיוכל להחזיק לפחות 3 שנים בלי קלקולים) הביצועים ממש לא קריטים- הוא יחליף NEXUS 5X, וכל טלפון עם ביצועים כאלה או יותר זה מספיק טוב. מחיר בין 750 ל1500, כשעדיף יותר לכוון הנמוך. גודל מסך : בין 5 ל5.7 . אני מעדיף לא מחברה סינית (מכל מיני סיבות, לא בגלל החשש מאמינות) ההתלבטות שלי היא בעיקר בין נוקיה (5, 6.1 או 3.1) לסמסונג (S7 או A7), אבל אשמח להצעות עדיפות עם יש. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by idan8871,

המכשיר הישן הלך ( meizu m2 note ) תכלס החזיק יפה.... השימוש בו הוא הכי בסיסי שיש .... לא משחקים , לא תוכנות כבדות ... רק חשוב שיהיה סוללה חזקה . מעדיף אחד משני החברות meizu או xioami התקציב הוא 700-800 ... אם יש פחות ועונה לדרישות אז מעולה תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני זקוק לטלפון חדש, אחרי שהN97 (הזוועתי יש לומר) נדפק אני כרגע עם נוקיה 1280, אני צריך טלפון חדש כשהתקציב שלי עומד על 1500-1600 אפשר לחרוג טיפה (לא במאות.. בעשרות) יש לי דרישות לא מי יודע מה, אני צריך מצלמה טובה עם צילום וידיאו חלק (לא CIF@15FPS וכדומה..), מסך מגע עם מולטי-טאץ' (נמאס ממסכי נקישה), GPS והדבר אולי הכי חשוב זה הTV-OUT שביטל עבורי מספר מכשירים.. הTV-Out הכרחי עבור הרכב (חיבור למסך). אחד המכשירים שהתלהבתי מהם היה הC7 שבאמת ענה לי על כל הדרישות, אבל הבעיה היא עם הפירסומים על הסמביאן שהולכת לעולמה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.