עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי קוד של לקוח ושרת של משחק בין שני מכשירים כאשר השרת מקשיב והלוקח דורש כתובת IP. הבעיה הגדולה היא שגם אם שני שחקנים מחוברים לאינטרנט ורוצים לשחק אחד נגד השני, המכשיר שלהם כנראה יהיה מוגן מאחוריי FIREWALL וזה לגמריי לא טרוויאלי בשבילהם לקנפג את הפיירוול כך שהם יוכלו לשחק. אוליי בHOTSPOT זה עובד בלי בעיה אבל חוץ מזה דרך האינטרנט ולא חיבור WIFI ישיר זה הרבה יותר מסובך בגלל ההגנות והFIREWALL. השאלה איזה פתרונות יש למשחק של שני שחקנים אונליין אחד נגד השני ברשת? כרגע אני פשוט משתמש בPOSIX SOCKETS של UDP וTCP(גם בלי הצפנה כי אחריי הבלאגן עם OPENSSL אני מפחד להשתמש בספרייה לתקשורת מוצפנת שהיא לא מהפלפטפורמה עצמה). יש פתרונות אחרים? בעקרון המשחק שלי יהיה לIOS ולANDROID. כמה אנ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by hararim,

אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי וממש קשה לי להחליט איזה מכשיר לרכוש. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין 2 מכשירים: Nokia N73 Music Edition SONY ERICSSON K800i אני יודע שיש הרבה השוואות ביניהם אבל הבעיה היא שמעבר לזה אני רגיל למכשירים קטנים ולכן רציתי לדעת אם יש ברשת אורנג או שעומד לצאת בקרוב מכשיר עם נתונים דומים ושיהיה קטן(צדפה או סליידר). חוץ מזה בכל ההשוואות לא מצויין איך שני המכשירים הללו מבינת אמינות(תקלות וכאלה) ואשמח לקבל מידע גם בנושא זה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by SEangel,

שלום, המכשיר נקנה בארה"ב ונעול לAT&T. החלפתי לו רום (לסיינוג'ן 7.2) אחרי שעשיתי לו רוט, והוא עדיין עומד בסירובו לקבל סים ישראלי. עד עכשיו חשבתי שזה תוכנתי (כלומר, אם אחליף את מערכת ההפעלה, הנעילה תעלם). האם זו נעילה חומרתית? אם לא, איך אפשר למחוק את מערכת ההפעלה עד היסוד ולהתקין חדשה במקומה? תודה.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  4. היי, לא מזמן חבר הזמין raspberry pi סתם לקטע וממש עפנו עליו עם KODI וכו'. בסך הכל נראה חמוד הצעצוע הזה. ואיך לא, באופן אוטומטי הוא גורם לדמיון להתחיל לרוץ קדימה בקיצור, יש איזה רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא באמת מבין בזה יותר מידי הבנתי שאפשר לחבר לו מודולים מכל מיני סוגים ובפועל זה יוצא המוח הכי זול, יעיל ורב תכליתי שניתן להשיג. אז מדברים על רובוט עם אולי שני מנועים וחצי + חיישן קירבה כתנאי ללולאה. יצא לי קצת לתכנת ANDROID אבל איך אני בדיוק מביא את העולם הזה לתוך מודל 3rd של raspberry pi ?!~ מישהו אולי מבין בזה קצת ויכול לזרוק לי איזו פיסת מידע ?? צריך גלגלים ממונעים חיישן קירבה ועוד מנוע נוסף בסך הכל. איך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by achiya1,

התקנתי את העדכון תוכנה כי הבנתי שהוא מסדר עברית בנגן במקום ג'ירביש והוא באמת סידר. הבעיה שמאז הווליום בנגן ירד דרסטית ובקושי שומעים בו שירים. הבעיה היא לא באוזניות כי גם חיברתי אותו לרמקולים חיצוניים וזה אותו דבר. יש אפשרות לשחזר מערכת בנגן? או להסיר את העדכון? לא הצלחתי להסתדר בנתיים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. למה זה? הוא אגב חדש ומעודכן ועובד עם מוטו ג'י דור 2

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. החברה הצעירה שעלתה לכותרות בשנה שעברה תחת השם LeTV משנה את פניה פעם נוספת, ומציגה מכשירים מסקרנים שיהיה די קשה להשיג מחוץ לשווקי המזרח הרחוק יתכן מאוד שהשם LeEco (או LeTV לשעבר) אינו מוכר לכם, אך כדאי לדעת כי מדובר ביצרנית שהצליחה לתפוס יותר מ-5 אחוזים מנתח שוק הסמארטפונים הסיני המקוון ולמכור מעל ל-5 מיליון יחידות בתוך פחות משנה מאז שנכנסה אל התחום – וכזאת שיש לה שאיפות התרחבות בינלאומיות משמעותיות, בדרך להפיכה למעין יצרנית-כל דיגיטלית גדולה, בדומה ל-Xiaomi ומותג ה-Mi הצומח שלה. LeEco כבר עלתה לכותרות בתערוכת CES 2016 כשהוצגה על הבמה במסיבת העיתונאים של קוואלקום בתור זו שמייצרת את המכשיר הראשון בשוק עם שבב Snapdragon 820. מאז הצטרפו אליה עוד מגוון יצרניות…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אלו מביניכם שאימצו איזה רחפן או 2 כתחביב חדש כמוני בוודאי מכירים את התחושה הכיפית המלווה בהטסה. אנחנו חושבים על רחפן כגאדגט ולעיתים מתעלמים מעובדה שזה יכול להוות סכנה ממשית - למטוסים ולבני אדם. רק בחודש שעבר דווח כי רחפן פגע במטוס נוסעים של British Airways בלונדון, תקרית שכמעט נגמרה באסון. לאחרונה רשות התעופה האזרחית פרסמה כללים והנחיות להטסת רחפנים. חשוב להכיר את הכללים על מנת לא לגרום לאסון ולהמשיך להנות מהטסת רחפנים כתחביב. כללים להטסת טיסנים מסוג רב להב- רחפן: קרא/י את חוברת ההפעלה של הרב להב והקפד/י על כללי הבטיחות של היצרן. הטס/י על פי מגבלות החוק. הטס/י בקשר עין בלבד! גובה מיריבי לה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5. אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE). אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום! אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו. איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Yair Tz,

מדובר בפלאפון סיני-קוראני, אני יודע שמה שבא משם מגיע עם עם חותם מלוכלך מאוד של איכות גרועה, אבל ע"פ הפרטים שלו הוא נשמע מעולה: מתומחר ב-1400 ש"ח (360$ בחו"ל, חשבון פשוט) -מסך 16 מ' צבעים 3.2 אינץ' -מגיע עם 2 סוללות -Talking time : 100-150 minutes -Standby time : 100-450 hours -MP4, MP3, WMV, AVI, MIDI, WAV, MPEG4 תומך בכל הפורמטים עם 64 פולי -מצלמה 2.0 מ.פ (כמו באייפון המקורי) -WIFI, GPRS, BLUETOOTH, INFRA-RED והכי הכי חשוב, WINDOWS MOBILE 6 (זאת הסיבה העיקרית שאני מעוניין לקנות אותו) אה כן ואפשר להתקשר דרכו לאנשים ;D מה אתם אומרים? באיזו רשת אני יכול להשתמש בו? (הוא מתאים לישראל, 1800MHZ) עוד שאלה זה האם אני צריך לשלם מיסים אם אני מזמין מאתר מחו"ל?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני מעוניינת להחליף את הגלקסי 2 בן ה 5 שלי. מכיוון שמזמן לא התעניינתי בהיצע בשוק, אשמח לעזרה/הכוונה. התקציב די גמיש לא הייתי רוצה לעבור את ה 2000, אלא אם יש סיבה ממש טובה לכך. אשמח לשלם גם משמעותית פחות אם עומד בדרישות. בעיקר מכוונת למכשיר משתלם. חשוב לי לקנות מכשיר שיוכל להחזיק מעמד כ 3 שנים. כמו שאמרתי, הנוכחי החזיק 5 שנים, שנתיים על ה ROM המקורי, לאחר מכן על Cyanogen , כאשר לפני שנה פירמטתי והתקנתי גרסאת Cyanogen עדכנית יותר. אני רגילה למהירות שלו, אך כנראה שהתחיל לפתח בעיות חומרה - מתחמם וזולל בטריה בפרצים פתאומיים, GPS לא תמיד עובד... בזמנו קניתי את אחד המכשירים הכי חזקים ויקרים שהיו בשוק, מכיוון…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by simla101,

היי, אני מחפש פלאפון אנדרואיד תקציבי, חשבתי בהתחלה על הZTE u950, אבל מסתבר שהוא לא תומך בתדרים בארץ (רק בדור2). בגדול אני רוצה לקנות אותו בסין (יש לי מי שיקנה ויביא), אבל לא בטוח מה לקנות. התקציב הוא בגדול עד 1000 שקל, כשאני מצפה לקבל משהו שדומה ל u950 (שזה בגדול כמעט כמו sgs2). יש לכם שמות? תודה!

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by KFL,

השבוע יצא האייפון 3gs עכשיו בעוד אבא שלי נוסע לחו"ל רציתי לשאול אם מישו יודע כמה עולה האייפון 3g והאייפון 3gs בלי התחייבות למשל עם התחחיבות אייפון 3g- עןלה 99 דולר עם התחייבות האאיפון 3gs עולה 200 דולר עם התחייבות אציתי לדעת כמה זה עולה בלי התחייבות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omrij,

http://www.engadget.com/2010/11/30/samsung-releases-gps-restore-app-for-captivate-and-other-galax/ בדיחה עצובה :s05:

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dodihob,

שלום, שמי ערן הייתי מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, לימודי הנדסת חשמל. בעיקר בשביל שיהיה נוח לאחסן את כל החומר הנלמד ושיהיה נגיש בכל עת, גם כאשר השיעור משעמם. פתחתי שרשור לא מזמן בתת פורום ניידים, אך יצאו ניידים חדשים שתפסו את צומת ליבי. הרצון הוא ללכת לכיוון טאבלט שניתן לגשר לו מקלדת, תומך windows 8 (לא RT). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. לפי מה שקיים כרגע בשוק, הטאבלט שהכי מתאים לפי דעתי הינו ה-Samsung Ativ smart PC, לצערי לא הפרו, יקר מידי. השאלה הכי חשובה היא כמה המעבד האטום קלובר-טרייל החדש חזק? השימושים שלי יהיה לרוב גלישה באינטרנט, ואופיס ו-pdf וכדומה. זה שהוא יכול להריץ אותם אני מבין, השאלה אם הכל ירוץ חלק וירוץ מהר (נסיון רע מאוד עם נטבוק של msi u135 עם מעבד …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

Long story short - הE71 שלי מת ואני זקוק לטלפון חדש. הייתי מאוד מרוצה מה-E71, במיוחד אחרי שהתקנת את הגירסא הג'נרית של נוקיה במקום זו של החברת סלולר. אני מחפש טלפון דומה, ואני אקנה אותו מחנות על מנת להימנע מכל הסיבוך של צריבת קוד שפה - כי שוב, אין לי כח לגירסא המוטבעת של החברת סלולר. גם אין לי כח להתחייב ל68046 חודשים בתשלום נוח של שקל וחצי כל חודש. בהתחלה חשבתי אוטומטית על ה-E72, אבל אז ראיתי שכאילו יש לו "מחליף" בדמות הE5. שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר(באזור ה1,300 ש"ח). השאלה היא - מה עדיף? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Roshos,

אני עומד השבוע לפני קנייה חשובה,אני עומד לקנות אייפוד... (מעכשיו אני אומר אל תנסו לשכנע אותי לקנות זן וי ושאר השטויות כי במחיר של הננו 2ג'יגה אני קונה זן וי אחד ג'יגה ואני סגור על הקנייה אל תנסו באמת לשכנע אותי לקנות נגן אחר בעזרת טענות חסרות שחר...) האם הננו תומך בשפת הקודש? והאם האוזניות שלו עד כדי כך גרועות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DrizziTx,

הקישור כאן האם הטלפון בקישור מעלה מתאים לתדרים בארץ? לא מצליח להבין מהטבלאות שלהם, אם מישהו יכול להסביר מה זה אומר: GSM B2/B3/B5/B8 WCDMA B1/B2/B5/B8 FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B20 TD-LTE B38/B40 בעוד שבארץ מדברים על LTE או GSM אבל בתדרים אחרים ... איך משווים?

19. Started by moldovani man,

כמעט כל השירים מכל האלבומים באיפון מקרטעים, כאילו פתאום השיר חוזר 2 שניות אחורה ואז אחרי שניה קדימה. זה קרה אולי לעוד מישהו? האיפון חדש קיבלתי מאורנג' לפני שבוע. מה כדי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by the-assafl,

שלום לכולם, יש לי טאבלט של לנובו מדגם tab3 7 plus מותקנת עליו מעה"פ בגרסת מרשמלו אני רוצה לחבר אותו למסך חיצוני והבנתי שלא ניתן להשתמש בכבל למטרה הזו, נותרה לי האפשרות לשדר את המסך לפני שאקנה רכיב כמו chromecast אני רוצה לוודא שאכן השידור יעבוד למישהו יש ניסיון במקרה? תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by alergic,

אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח 2 GB עם תמיכה בעיברית ו USB 2 תקציב=350 ש"ח

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by ORBIT,

רכשתי בארץ מחנות פרטית גלאקסי 3 גרסת אנדרואיד הנוכחית היא 4.0.4 האם יצאה גרסה חדשה יותר? אם כן, האם כדאי לשדרג? אם יצאה גרסה חדשה אני לא אמור לקבל על כך הודעה במכשיר עצמו? תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by cold fire,

יש לי נגן גנרי אורגינל ועכשיו צצו הרבה בעיות אצלי(היה אצלי יותר משנה...) מצאתי sandisk e250 2GBב600 ש"ח חדש!!! ראיתי בכל חנויות מחירים 700-900 ש"ח האם שווה או שיש נגנים שהם יותר טובים ונותנים תמורה יותר טובה לכסף. ועוד שאלה בe250 אני יכול לראות סרטים או לא(אני לא מתכוון לmp4) השימושים שלי הם בעיקר לmp3 וכdisk on key לגבי הקיבולת בין 1-2GB לא פחות תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מחר אני טס לארה"ב ואני מעוניין לקנות נגן ואוזניות - רק עד היום בלילה אני אוכל לראות את המלצותיכם. אני מעוניין בנגן עם 80GB. מסך 2.5" יספיק. אין צורך בשום פונקציות מיוחדות, אפילו רדיו מיותר מבחינתי. עדיפות לנגן יחסית קומפקטי. אוזניות In-Ear. בינתיים, בעיקר מתוך חוסר ברירה התעניינתי ב-Zune וב-iPod Classic. הם הנגנים היחידים שנתקלתי בהם שעונים לצרכים הקיימים. הבעיה עם ה-Zune שהוא נראה לי גדול מדי, וה-iPod עם סאונד באיכות סטנדרטית מדי. מה עדיף מביניהם? (מכל הבחינות). איך האוזניות של ה-Zune? זה יוכל לחסוך לי על קנייה של אוזניות In-Ear. לאיזה אוזניות הייתם משווים את האיכות של האוזניות של ה-Zune? אשמח לגלות שיש נגנים אחרים שעונים לדרישות ואלה ועדיפים על אלו שמצאתי. אין חובה לקנ…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  25. שלום נניח ולוקחים טלפון Android עם גרסא חדשה מהתקופה הנוכחית, למשל v4.2, שמים בו SIM, כשה-SIM לא כולל חבילת Data אבל מנגד, תהטלפון תמיד נמצא בסביבה שיש בה Wi-Fi נגיש. האם הטלפון הזה יוכל לעשות את כל מה שהוא היה עושה אם הייתה לו חבילת Data? או שיש דברים שב-Wi-Fi אי אפשר לעשות, וחייבים בשבילם חבילת אינטרנט כלשהי? תודה card

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.