גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
היבואנית אלקטרה, כבר לא מייבאת, לחנות כבר אין אותו, לחנויות אחרות גם אין אותו... מה אני עושה אני חייב את הכבל אחרת הMP3 הולך לפח. אם מישהו יודע איפה להשיג כבל כזה אני ממש אודה לו: http://www.minidisc.com.au/images/(1067).jpg
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חברים, אני בצרה צרורה...עשיתי אולי איזה 5גיבויים כלליים ל-LG-OPTIMUS-L3 החדש שלי, מאז שקניתי את המכשיר והיתקנתי את תוכנת LG-PC-SUITE לפני שבוע... כול ה-5גיבויים עבדו חלק בלי בעיות, רק בסוף הגיבוי, אחרי שהיגיע ל-100אחוז, הייתה איזו הודעה על "טעינת המכשיר ניכשלה, נתקו וחברו מחדש את המכשיר", ניתקתי, חיברתי מחדש והכול ניטען מושלם!... אתמול בליילה היתחשק לי לעשות בדיקה האם השיחזור עובד גם כן בלי בעיות כדי להיות שקט....מחקתי מהסמארטפון את כול 400אנשי-הקשר שלי, כול התיזכורות, תמונות, רינגטונים וגם הגדרות ועשיתי שיחזור....השיחזור עבד איזה 5דקות, היגיע ל-100אחוז ואז חשב איזה 2דקות ופיתאום הוציא לי הודעה עם X אדום שה-usb driver not sucsesfully installed וכתב לי לנסות לבצע שיחזור שו…
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז ככה לאמא שלי היה moto g שפתאום המטען לא מצליח להטעין אותו וגם מטענים אחרים פשוט נגמר לו הסוללה שום דבר שעשיתי לא ממש עבד היה מהבהב בלבן וכמה שניסתי לעשות reboot ו recover וnormal power up לא עזר לי היה נקסוס 4 ששמתי תשים שלה וחיברתי למטען המטען התחמם בטירוף וגם הטלפון ופתאום הפסיק לעבוד אי אפשר אפילו להחיות אותו בשום צורה צריך עזרה על מה לקנות גם אמא שלי רוצה טלפון יחסית יותר טוב מ MOTO G אבל לא מחיר בשמיים ואני גם צריך טלפון במקום הנקסוס לא יודע מי מה מו חשבתי על נקסוס 5 לא ראיתי שמוכרים אותו עצות יתקבלו בברכה תדה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אז אחרי שהטלפון שלי שבק חיים לגמריי וכל הניסיונות שלי לתקן אותו לא צלחו: אני מתלבט בין כמה טלפונים. הטלפון הקודם שלי היה נוקיה לומיה 920 ששירת אותי נאמנה במשך 3 שנים. התקציב: גג עד 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות. דרישות: 1) שימושים דיי בסיסיים, שיחות טלפון, וואצאפ, מצלמה שתהיה טובה, WAZE והכי חשוב יציבות של מערכת ההפעלה. 2) סוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. 3) שהמכשיר יהיה עמיד עד כמה שאפשר בפני מכות. מתלבט בין: LG G4 - אותו אני הכי רוצה אבל הוא הכי יקר אבל לפי מה שניראה לי הוא נותן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר, יש באולסייל כרגע ב 2300 ש"ח עם שנתיים אחריות יבואן רשמי, קצת חורג מהתקציב אבל הוא דיי קורץ לי. LG G3 - ניראה לי נחמד אבל אני מפחד שהוא יתחיל להיתקע ואז אני …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגמים הראשונים שזמינים לרכישה בשוק המקומי באופן רשמי הם הדגמים עם תצורות הנפח המתקדמות - וגם המחיר שתידרשו לשלם עליהם התנפח בהתאם, עד למרחק נגיעה מ-5,000 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 282 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי דרישה גורפת להפסיק שימוש במוצרי היצרנית הסינית בקרב גורמי ממשל בארצות הברית ואפילו אצל בעלות בריתה השונות - אחת מהדמויות החזקות בחברה נעצרה בקנדה בחשד להפרת הסנקציות שהוטלו על איראן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לרגל ההשקה הרשמית המחודשת של המכשיר המתקפל המגה-יוקרתי נעשתה בחינה מתבקשת לאימות חוזקו בהתאם להבטחות - והתוצאות הבלתי מחמיאות מוסיפות עוד כאבי ראש עבור סמסונג לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ההצלחה הנאה של משפחת ה-Galaxy S10 המשולשת, נראה כי סמסונג מוכנה לקחת את הרעיון צעד נוסף קדימה במחצית השנייה של השנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
המתחרה הישיר של ה-Mi Mix 3 וה-Oppo Find X יציע את אותו שבב 7 ננומטר משוכלל שב-Mate 20 - במחיר נגיש יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד הזדמנות לרכוש מוצרים במחירים אשר זולים בעשרות אחוזים מאלו אשר זמינים בארץ לכתבה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יום הרווקים שובר השיאים כבר חלף לו, אך בחנויות המקוונות מהמזרח הרחוק המבצעים המעניינים לא נפסקים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מפחדים ממכשיר חכם שדורש שתי ידיים על מנת לתפעל אותו? אחד מהטובים והמשתלמים בקטגוריה מוצע כעת במחיר נאה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הרבה אנשים נמנעו מקנייה של H10 אמריקאי בשל חוסר היותו ככונן נייד או דיסק און קי בשל התקנות האמריקאיות נגד פיראטיות. להלן אביא מספר שלבים שבעזרתם אפשר להפוך את ה-H10 האמריקאי לאירופאי ולהשתמש בו כדיסק און קי. לפני שהתחיל בהסברים של הפיכת המכשיר ברצוני לציין אתה חסרונותיו ויתרונותיו של הפיכת המכשיר מאמריקאי לאירופאי. יתרונות: 1. האפשרות להשתמש במכשיר כדיסק און קי. 2. האפשרות להשתמש במכשיר בעזרת תוכנת ה-iRiver+. 3. ההפיכה מתקנת את הדיסטורשן בעת השימוש ב-EQ (אקולייזר). חסרונות: 1. בעקבות ההפיכה המכשיר ירוץ לאט יותר. 2. אנשים מעטים גם איבדו את ה-settings שלהם כאשר עברו לפירמוור אירופאי. * התקנת הפירמוור האירופאי והפיכת המכשיר לאירופאי היא על אחריות המשתמש בלבד. * אין אנו אחראי…
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
נתקלתי בסרטון הנ"ל והוא מסביר בהחלט איך להמנע בעקיצה ברכישת N95 http://il.youtube.com/watch?v=1x2E1Z...eature=related תקציר ההבדלים העיקריים שצריך לשים לב אליהם ברכישת N95 מיד 2 או מחנות: *מהירות BOOT המכשיר : -הN95 המקורי איטי יותר. -הN95 המזויף מהיר יותר. *צורת המצלמה : -המקורי בעל מצלמה 5MP עם עדשות carl zeiss. -המזויף בעל מצלמת VGA ופלאש לד קטן יותר. *צורת המכשיר : -בN95 המקורי הפאנל האחורי כתוב NOKIA N95. -בN95 המקורי הכיתוב של הNOKIA N95 ליד המצלמה הקידמית קטן ורחוק כ1CM מהספיקר. -בN95 המזויף כתוב בפאנל האחורי NOKIA בלבד. -בN95 המזויף הכיתוב של הNOKIA N95 ליד המצלמה הקידמית גדול וקרוב מאוד לספיקר. תמונות : *איבזור ופיצ'רים : -בN95 המקור…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים של התבססות על מעבדיה של חברת Mediatek (ושל סמסונג), היצרנית הסינית עושה צעד חשוב קדימה עם סמארטפון אשר מבוסס על מעבד Snapdragon לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המפעילה הסלולרית החמישית בגודלה בארץ מכריזה כי היא בוחנת אפשרות לרכישה או מיזוג עם חברת תקשורת אחרת. זה הזמן להתחיל לדאוג? לכתבה: http://hwzone.co.il/המהפכה-בסכנה-גולן-טלקום-מחפשת-רוכש/
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
סמסונג מציעה הצצה ראשונה לטכנולוגיות חדשניות שיאפשרו למצלמה ולרכיבים נוספים בחזית המכשירים החכמים להפוך לחלק מהמסך - האם זה מה שצפוי במכשיר הדגל הבא שלה? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.dira4u.com/home-theater/813-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%97%D7%9B%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95-%D7%96%D7%99%D7%9C%D7%A0%D7%93-%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%9C או שתגידו לי שזה משהו שכבר קיים הרבה שנים ושאני קצת סתום... מישהו מכיר את הטכנולוגיה הזו במקררים ומה המשמעות שלה מלבד חיסכון באנרגיה? (במזגנים למשל זה גם מקרר בצורה יותר יעילה, שומר על טמפרטורה קבועה ואנאעארף מה עוד...)
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אלבומים שאפילו מקבלים את אותו Album Art, אותו אלבום אותו אמן אותו הכל, אבל הוא מופיע בנפרד וצריך להפעיל אותו בנפרד. איך גורמים לו להסתדר וששירים ששייכים לאותו אלבום גם יתנגנו ביחד וברצף שבו הם צריכים להתנגן?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חדש על המדפים: מצד אחד אנחנו מקבלים דגם 5G תקציבי נוסף - ומהצד השני את ספינת הדגל הראשונה של היצרנית הסינית הפופולרית לשנת 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית מקופרטינו מכוונת לעצירת ההתדרדרות בעולם הטאבלטים ולמלחמה על המקום הראשון בסמארטפונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
מחבבים את הקונספט של הטאבלט מבית מיקרוסופט אך לא את המכשיר עצמו? כעת יש לכם עוד אפשרות בחירה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
הדור הבא של משפחת הסמארטפונים הנמכרת ביותר אי-פעם במרחק נגיעה? כל הפרטים בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
- 1 follower
-
-
בענקית מקופרטינו ביצעו צעד מפתיע משהו וחשפו כיסויי מגן עם סוללה מובנית עבור האייפון 6 והאייפון 6S, שעולים הרבה כסף ולא בדיוק נראים כמו משהו שהייתם מצפים לקבל מהחברה היוקרתית לפעמים גם החברות הגדולות והמוכרות ביותר מצליחות להפתיע אותנו עם צעדים בלתי רגילים ובלתי צפויים. אף אחד לא ציפה ממיקרוסופט להתחיל לייצר טאבלטים בכוחות עצמה, אך בינתיים נראה שזה עובד לה בצורה ממש טובה – ואף אחד כנראה לא ציפה מאפל להשיק כיסוי מגן רשמי משלה עבור מכשירי האייפון העדכניים, אך גם זה קרה ממש עכשיו. באפל החליטו להיכנס לסוג של תחרות רשמית אל מול אינספור החברות שמייצרות אביזרים מוספים למוצריה, והשיקה מגן עם סוללה פנימית מובנית של 1,880mAh, אשר אמורה לסייע להכפיל את חיי הסוללה של צמד דגמ…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-